Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΕΡΑ; Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ; ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΟΤΙ  Η  ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΧΑΡΙΣΜΑ» 

Λιγότερο ανταγωνιστική η Ελλάδα από την Ρουάντα, την Μποτσουάνα και το Τατζικιστάν


ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟΥΣ  ΔΕΞΙΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ  ΤΗΣ  ΙΔΙΑΣ  ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ.  ΤΟ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ: Η  ΕΛΛΑΔΑ   ΚΑΙ  Η  ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ  ΤΗΣ  ΑΦΡΙΚΗΣ  ΣΤΗΝ  108η  ΘΕΣΗ  
Δισέλιδο αφιέρωμα με τίτλο «Σκέπτομαι τη Γερμανία…» δημοσιεύεται στη σημερινή επετειακή έκδοση της εφημερίδας Welt am Sonntag (κυριακάτικη Welt), η οποία συμπληρώνει 70 χρόνια κυκλοφορίας.

Στο αφιέρωμα φιλοξενείται και άρθρο του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τίτλο: «Οι φωνές που θέλουν να διχάσουν τις κοινωνίες μας δεν πρέπει να κερδίσουν το πάνω χέρι»:
Ο  Τσίπρας αναφέρει  μεταξύ  άλλων:
«Η 70η επέτειος της WELT AM SONNTAG έρχεται σε μια σημαντική ιστορική στιγμή όχι μόνο για την ευρωπαϊκή δημοσιογραφία, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Όταν εκδόθηκε το πρώτο φύλλο το 1948, η Γερμανία και ο γερμανικός λαός βίωναν εξαιρετικά δύσκολους καιρούς.
Ήταν καιροί, κατά τους οποίους ο γερμανικός λαός, με διορατικότητα και σκληρή δουλειά, και μέσα από μια δύσκολη διαδικασία περισυλλογής, κατάφερε να ανορθώσει τη χώρα του μετά τον άνευ προηγουμένου τρόμο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Κατά τη μεταπολεμική περίοδο, η Γερμανία και η Ελλάδα έγιναν σύμμαχοι και εταίροι. Εμείς οι Έλληνες και οι Γερμανοί κατορθώσαμε να γιατρέψουμε πληγές και να ξαναφτιάξουμε μια σχέση, που είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών. Τη δεκαετία του ’50 και του ’60 ήλθαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στη Γερμανία, για να φτιάξουν μια καινούρια ζωή και δουλεύοντας πλάι στους Γερμανούς να γίνουν κομμάτι της ανάκαμψης και της ανοικοδόμησης.
Η χώρα μας είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη σταθερότητας και ασφάλειας σε μια ανήσυχη περιοχή, όπως απέδειξε μόλις πρόσφατα η συμφωνία για το ζήτημα της μακεδονικής ονοματοδοσίας.
Με την Καγκελάριο Μέρκελ συνεργαστήκαμε στενά για την αντιμετώπιση των κοινών ευρωπαϊκών μας προκλήσεων. Από κοινού εργαστήκαμε για έναν αποτελεσματικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης. Η Γερμανίδα Καγκελάριος απέδειξε πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη ηγεσία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, αν δούμε τις λαϊκιστικές δυνάμεις που προσπαθούν να διχάσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους λαούς της με την προώθηση του εθνικισμού και του ρατσισμού στις κοινωνίες μας. Αυτές οι προσπάθειες ανήκουν σε ένα παρελθόν, στην επιστροφή του οποίου θα πρέπει να αντισταθεί αποφασιστικά κάθε Ευρωπαίος.
Κάθε επέτειος – και η 70η της WELT AM SONNTAG δεν αποτελεί εξαίρεση – είναι και μια ευκαιρία να τεθούν τα πράγματα στη σωστή προοπτική. Είναι μια ευκαιρία να διδαχτούμε τόσο από τους σκληρότερους αγώνες μας όσο και από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μας. Και τα ΜΜΕ, ειδικά εκείνα που όπως η WELT AM SONNTAG έχουν μακρά ιστορία, έχουν αποστολή να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο. Πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο, προκειμένου να εργαστούμε για τις καλύτερες λύσεις στις κοινές ευρωπαϊκές μας προκλήσεις».


"Οι θεμελιώδεις αξίες 
της ιουδαϊκής Ανοιχτής Κοινωνίας".
  
Οι  πληρωμένοι  υπάλληλοι  του  Σόρος  στο  Ευρωπαϊκό  κυνοβούλιο  «ανησυχούν»  για  το  "κράτος  δικαίου"  της  Ουγγαρίας.  Κάνουν  ότι  τους  διατάζουν  οι  τοκογλύφοι.  
 Όταν  ακούμε για  το  λεγόμενο  «Κράτος Δικαίου» ξέρουμε  τι  σημαίνει:  ανελέητη  Χούντα των ιουδαίων τοκογλύφων. 

Ο δικηγόρος  του  Ρότσιλντ  Δένδιας,  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. τάσσεται ανοιχτά υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τη χρήση του όρου Μακεδονία.

Ο κ. Δένδιας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του (Αθήνα 9,84), ακροβατώντας στη θέση της Ν.Δ., δηλώνει ότι «είμαστε και εμείς υπέρ της σύνθετης ονομασίας, αλλά η “Βόρεια Μακεδονία” να κατοικείται από “Βορειομακεδόνες”, όχι από Μακεδόνες».
Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν ότι δεν έχει νόημα κάποιο σχόλιο, καθώς, όπως επισημαίνουν, «έχουμε μια υπαρκτή λύση που είναι εθνικά επιζήμια επειδή παραχωρεί μακεδονική ιθαγένεια και γλώσσα στους γείτονες. Αν θέλει η κυβέρνηση να δει ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας ας κάνει εκλογές».

Ο Νίκος Δένδιας, που είχε ταχθεί εξαρχής κατά των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, επεσήμανε ότι το «βασικό λάθος» της κυβέρνησης είναι η αποδοχή της μακεδονικής «εθνικότητας – υπηκοότητας» και «γλώσσας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.  ΜΕ  ΠΟΙΟ  ΒΡΩΜΕΡΟ  ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΧΟΥΜΕ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γερμανική  εφημερίδα  “Frankfurter Allgemeine Zeitung” – υπογράφει ο ανταποκριτής της στα Σκόπια, Michael Martens.
Πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης των Σκοπίων, από τα οποία προκύπτει ότι ο Κούλης είχε αναθέσει στην έμπιστη συνεργάτιδά του Μαρία Σπυράκη την μυστική αποστολή, να συναντήσει τον Ζάεφ και να του μεταφέρει ότι ο Κούλης θέλει πολύ να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν το κάνει λόγω του πολιτικού κόστους.
«Ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεν ένας φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για το λόγο αυτό, αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας. Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά. Όπως δηλώνει ο Zaev, ο Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από το Δεκέμβριο του 2017, την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των Ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της διαμάχης για την ονομασία».
Δεύτερη συνάντηση Ζάεφ – απεσταλμένης του Μητσοτάκη:
«Ο Ζάεφ παρατηρεί ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, την έμπιστη του Μητσοτάκη. Του μετέφερε χαιρετίσματα από τον Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της».
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ Διαβάστε  και  τα  άρθρα:

 1.   ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ  ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΠΟΛΕΜΟΣ.  Ο  ΠΟΛΕΜΟΣ  ΑΛΛΩΣΤΕ  ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΙ  ΕΥΝΟΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ  ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ.  Α΄ ΜΕΡΟΣ


 2.    ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΘΥΝΟΜΕΝΗ  ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΠΟΛΕΜΟΣ.  Ο  ΠΟΛΕΜΟΣ  ΑΛΛΩΣΤΕ  ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΙ  ΕΥΝΟΕΙ  ΤΗΝ  ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΩΝ  ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ.  Β΄ ΜΕΡΟΣ...  


 3.   ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ANΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ  ΑΓΩΝΑ  ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ  ΚΑΙ  ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΗΝΩΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ...  4.   Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ  ΣΤΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ  ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.


 5.   Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ  ΣΤΟ  ΕΡΓΟ  ΤΗΣ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.  "ΣΤΗΝ  ΔΙΚΗ  ΜΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΤΗΛΕΦΩΝΑ  ΠΡΟΣ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ".  ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ  ΓΕΛΙΑ  ΣΤΟ  ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ.


 6.  Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: "ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΩ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΝΩ  ΤΩΝ  70  ΧΡΟΝΩΝ.  ΘΑ  ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΩ   ΕΤΣΙ  ΤΟΝ  ΚΡΑΤΙΚΟ  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ".

1 σχόλιο :


 1. Η πατρίδα του Χαβαναγκίλα, 29/9/18, Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας.
  Ο Αλιέκσι, είπε ότι η προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων ήταν η εκπλήρωση του πατριωτικού του καθήκοντος.
  Και μίλαγε φασικά για την δική του Πατρίδα.
  Όχι για τη δικιά μας.

  ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΙΑ. 29.09.2018, Από το «Δελτίο των 11»,
  Οι μισοί σχεδόν «ηγέτες» του πλανήτη, που βρέθηκαν στη Μητρόπολη του Διεθνισμού του Κομμουνισμού και του Καπιταλισμού, για τη Γενική Συνέλευση τοπυ ΟΗΕ ...πήγαν στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Commitee), και έλαβαν οδηγίες και κατευθύνσεις.
  "Κάναμε 80 συναντήσεις με ηγέτες του πλανήτη σε 3 μέρες", έγραψε ο εκτελεστικός διευθυντής του AJC Δαβίδ. Μεταξύ των επισκεπτών ο Αδωνάι και ο πράκτορας που υπέγραψε την προδοτιική συμφωνία των Ψαράδων που έμεινε 90 λεπτά.
  Ο Αλιέκσι Χαβαναγκίλα δεν πέρασε, αλλά σαν παιδί του Χα σεμ δεν χρειάζεται τη νουθεσία.
  Μηδενισμός
  Ζακ Κωστόπουλος, Παύλος Φύσσας, Αλιέκσι Γρηγορόπουλος.
  Οι «ήρωες», «με δώδεκα ζωές», «τα πιο μεγάλα κατορθώματα», της Ανοιχτής Κοινωνίας. «Εμπρός αδέρφια εμπρός κι είναι μαζί μας
  ο λαός».
  Αλλά, 0+0+0=Μηδέν.
  Z.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...