Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑΕΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΣΑΛΒΙΝΙ  ΣΤΟΝ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΤΟΥ  ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ:
«Εσείς στο Λουξεμβούργο  μπορείτε να έχετε ανάγκη για αφρικανούς, εμείς στην Ιταλία θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν παιδιά.
Δεν θέλουμε να έχουμε νέους σκλάβους για να αντικαταστήσουν τα παιδιά που δεν κάνουμε». 
Οι κινήσεις των εθνικιστών ηγετών, πριν από την μεγάλη σύγκρουση των ευρωεκλογών 
[Από το Μακελειό]

Ο ευρωσκεπτικιστής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, Paolo Savona έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Αν και η κυβέρνησή μας είναι δεσμευμένη προς το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, η Ιταλία θα πρέπει να είναι έτοιμη και για ένα σενάριο εξόδου από το ευρώ», τόνισε σήμερα ο ευρωσκεπτικιστής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, Paolo Savona.
«Μια καλά προετοιμασμένη ηγεσία πρέπει να είναι έτοιμη για τα πάντα», δήλωσε ο Savona σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της RAI σήμερα (23/9), προσθέτοντας πώς θα πρέπει να αποφασίσει το κοινοβούλιο το τι να κάνει.

Στην ουσία η Ιταλία δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς Βερολίνου και Βρυξελλών, οι δηλώσεις δεν έγιναν καθόλα τυχαία και ίσως προμηνύουν εξελίξεις.
Salvini: Θαρραλέος ο προϋπολογισμός μας
Την ίδια ώρα, απορρίπτει ο επικεφαλής της Lega και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Matteo Salvini, τις συστάσεις για δημοσιονομική προσοχή από τον επικεφαλής της κεντρικής τράπεζα της γειτονικής χώρας.
«Θα κάνουμε έναν θαρραλέο προϋπολογισμό, το έλλειμμα δεν αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε ο Salvini στην εφημερίδα Corriere della Sera σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή.
Μια μέρα νωρίτερα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας, Ignazio Visco, είχε προειδοποιήσει τη κυβέρνηση για μια αρνητική αντίδραση της αγοράς και έναν «μη βιώσιμο» χρέος, εάν ο προϋπολογισμός του 2019 περιλαμβάνει αυξήσεις δημοσίων δαπανών και σχέδια για διεύρυνση του ελλείμματος.
Ο Salvini δήλωσε ότι αν ο προϋπολογισμός είναι θαρραλέος και θα είναι, «τα επιπλέον δεκαδικά ψηφία για το έλλειμμα δεν θα έχουν σημασία».
Ο ίδιος τόνισε, πως έχει μιλήσει με ξένους επενδυτές.
«Όλοι, και υπογραμμίζω όλα, μου είπαν το ίδιο πράγμα: κάνουμε έναν θαρραλέο, επεκτατικό προϋπολογισμό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών.
Ιταλία, Ουγγαρία λοιπόν δείχνουν τον δρόμο και ρίχνουν στο καιάδα απειλές και εκφοβισμούς.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και ο Ιταλός Υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν έναν «άξονα κατά της μετανάστευσης» που θα έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της μετανάστευσης.
Σε συνάντηση στο Μιλάνο στις 28 Αυγούστου, ο Όρμπαν και ο Σαλβίνι δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν με την Αυστρία και την Ομάδα Βίσεγκραντ – την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβακία – για να αντιταχθούν σε μια ομάδα χωρών της ΕΕ που τάσσονται υπέρ της μετανάστευσης, υπό την ηγεσία του Γάλλου Προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν.
Ο Όρμπαν και ο Σαλβίνι επιδιώκουν μια συντονισμένη στρατηγική πριν από τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Μάρτιο του 2019 για να νικήσουν το υπέρ της μετανάστευσης Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES), ένα πανευρωπαϊκό κόμμα που εκπροσωπεί εθνικά σοσιαλιστικά κόμματα από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.
Στόχος είναι να αλλάξει η πολιτική σύνθεση των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, συμπεριλαμβανομένων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να αντιστραφεί η μεταναστευτική πολιτική των ανοιχτών θυρών της ΕΕ.Σε κοινή συνέντευξη τύπου, ο Σαλβίνι δήλωσε:
«Σήμερα ξεκινά ένα ταξίδι που θα συνεχιστεί τους ερχόμενους μήνες για μια διαφορετική Ευρώπη, για μια αλλαγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, των ευρωπαϊκών πολιτικών, που θέτει στο επίκεντρο το δικαίωμα στη ζωή, την εργασία, την υγεία, την ασφάλεια, όλα αυτά που οι ευρωπαϊκές ελίτ, που χρηματοδοτούνται από τον [δισεκατομμυριούχο Ούγγρο φιλάνθρωπο] Τζωρτζ Σόρος και εκπροσωπούνται από τον Μακρόν, αρνούνται.

Είμαστε κοντά σε ένα ιστορικό σημείο καμπής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαι έκπληκτος με το λήθαργο μιας πολιτικής αριστεράς που πλέον υπάρχει μόνο για να αμφισβητήσει άλλους και πιστεύει ότι το Μιλάνο δεν θα πρέπει να φιλοξενήσει τον πρόεδρο μιας ευρωπαϊκής χώρας, λες και η αριστερά έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιος έχει το δικαίωμα να μιλήσει και ποιος δεν – και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν καθόλου ψήφους.
Αυτή είναι η πρώτη από μια μακρά σειρά συναντήσεων για να αλλάξουμε το πεπρωμένο, όχι μόνο της Ιταλίας και της Ουγγαρίας, αλλά ολόκληρης της ευρωπαϊκής ηπείρου.»  
Ο Όρμπαν πρόσθεσε:
«Ευρωπαϊκές εκλογές θα διεξαχθούν σύντομα και πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο πλευρές στην Ευρώπη: Η μία της οποίας ηγείται ο Μακρόν και υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση. Ενώ η άλλη πλευρά απαρτίζεται από χώρες που θέλουν να προστατεύουν τα σύνορά τους. Η Ουγγαρία και η Ιταλία ανήκουν στη δεύτερη.

Η Ουγγαρία έχει δείξει ότι μπορούμε να σταματήσουμε τους μετανάστες στη στεριά. Ο Σαλβίνι έχει δείξει ότι οι μετανάστες μπορούν να σταματηθούν στη θάλασσα. Τον ευχαριστούμε που προστατεύει τα σύνορα της Ευρώπης.
Οι μετανάστες πρέπει να σταλούν πίσω στις χώρες τους. Οι Βρυξέλλες λένε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε. Είπαν επίσης ότι ήταν αδύνατο να σταματήσουμε τους μετανάστες στην ξηρά, αλλά το κάναμε.
Ο Σαλβίνι και εγώ, φαίνεται να μοιραζόμαστε το ίδιο πεπρωμένο. Είναι ο ήρωάς μου.»
Ο Μακρόν απάντησε:
«Αν ήθελαν να με δουν ως τον κύριο αντίπαλό τους, είχαν δίκιο να το κάνουν. Είναι σαφές ότι σήμερα αναπτύσσεται μια ισχυρή αντιπολίτευση μεταξύ εθνικιστών και προοδευτικών και δεν θα δώσω το λόγο στους εθνικιστές και σε όσους υποστηρίζουν την ρητορική μίσους».
Ο Σαλβίνι αντεπετέθη:
«Από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα, η Γαλλία του ‘Μακρόν που πράττει ορθώς’ απέρριψε περισσότερους από 48.000 μετανάστες στα ιταλικά σύνορα, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Αυτή είναι η ‘φιλόξενη και υποστηρικτική’ Ευρώπη για την οποία μιλάνε ο Μακρόν και οι όσοι πράττουν ορθώς;
Αντί να δίνει μαθήματα σε άλλους, θα πρότεινα στον υποκριτή Γάλλο πρόεδρο να ανοίξει εκ νέου τα σύνορά του και να υποδεχτεί τους χιλιάδες πρόσφυγες που υποσχέθηκε πως θα δεχτεί.
Η Ιταλία δεν είναι πλέον το στρατόπεδο προσφύγων της Ευρώπης.
Το πάρτι για τους λαθρεμπόρους και για όσους δίνουν υποσχέσεις τελείωσε!»

Τον Ιούλιο, ο Σαλβίνι δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο ομοϊδεατών εθνικιστικών κομμάτων:
«Για να κερδίσουμε [τις ιταλικές εκλογές] έπρεπε να ενώσουμε την Ιταλία, τώρα πρέπει να ενώσουμε την Ευρώπη. Σκέφτομαι για μια ‘Ευρωπαϊκή Υπερλέγκα’, που θα συγκεντρώνει όλα τα ελεύθερα και μοναρχικά κινήματα που θέλουν να υπερασπιστούν τον λαό και τα σύνορά τους.»
Ο Σαλβίνι πρότεινε να συμπεριληφθούν στο δίκτυο ο Αυστριακός Καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτς, ο ηγέτης του Ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία Γκερτ Βίλντερς, η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαρίν Λε Πεν, και ο Όρμπαν της Ουγγαρίας, μεταξύ άλλων.
Είπε, επίσης, ότι οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2019 θα πρέπει να αποτελέσουν δημοψήφισμα για μια «Ευρώπη χωρίς σύνορα» έναντι «μιας Ευρώπης που προστατεύει τους πολίτες της».

Ο Σαλβίνι έχει επανειλημμένα επικρίνει την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά τη μαζική μετανάστευση, κατηγορώντας την ότι έχει εγκαταλείψει την Ιταλία καθώς αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τους περισσότερους από 600.000 μετανάστες που έχουν φθάσει στη χώρα από το 2014. Το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί από τους κανονισμούς της ΕΕ.

Σύμφωνα με έναν νόμο της ΕΕ – γνωστός ως «Κανονισμός του Δουβλίνου» – οι μετανάστες πρέπει να αναζητήσουν άσυλο στο κράτος μέσω του οποίου εισήλθαν για πρώτη φορά στην ΕΕ.
Αυτό επιβαρύνει υπερβολικά την Ιταλία, δεδομένης της γεωγραφικής της εγγύτητας με την Αφρική.

Η Ιταλία προσπαθεί αρκετό καιρό να αναδιαμορφώσει τον Κανονισμό του Δουβλίνου, όμως άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, κυρίως η Ουγγαρία, αντιτάχθηκαν στην αλλαγή της συμφωνίας. Η διαφορά αυτή υπογραμμίζει τις προκλήσεις για τη δημιουργία ενός ενωμένου άξονα κατά της μετανάστευσης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο: τα συμφέροντα πολλών κρατών μελών της ΕΕ είναι εκ διαμέτρου αντίθετα.
Παρόλο που η Ιταλία και η Ουγγαρία, για παράδειγμα, συμφωνούν ότι η μαζική μετανάστευση πρέπει να σταματήσει εντελώς, διαφωνούν σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των μεταναστών που βρίσκονται ήδη στην ΕΕ. Ενώ η Ιταλία επιθυμεί να αναδιανεμηθούν οι μετανάστες σε άλλες χώρες της ΕΕ, η Ουγγαρία και τα κράτη του Βίσεγκραντ διαφωνούν κατηγορηματικά να δεχτούν μετανάστες.

Σε συνέντευξη του στην τσεχική εφημερίδα DNES, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις, πριν από την επίσκεψή του στη Ρώμη στις 28 Αυγούστου με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε, δήλωσε:
«Επιμένω πως δεν θα δεχτούμε κανένα παράνομο μετανάστη από την Ιταλία ή απ’οπουδήποτε αλλού. Αυτό δεν είναι κίνηση εναντίον της Ιταλίας, προς την οποία είμαστε συμπονετικοί· είναι μια κρίσιμη στρατηγική. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα βασικό σημάδι, σύμβολο και μήνυμα προς τους μετανάστες και τους λαθρεμπόρους ότι δεν έχει νόημα να πλεύσουν προς την Ευρώπη…»
Ο Μπάμπις πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξεπεράσει τις διαφορές της και να συμφωνήσει σε μια κοινή πανευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική:
«Αν η Ιταλία δεν δέχεται μετανάστες, αν η Μάλτα δεν τους δέχεται, τότε θα το κάνει η Ισπανία. Δείχνουμε πως είναι πιθανό να φτάσουν στην Ευρώπη από το Μαρόκο μέσω της Ισπανίας. Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή της μετανάστευσης.
Θέλω να μιλήσω γι ‘αυτό με τους συνεργάτες μου στην Ιταλία, τη Μάλτα και, φυσικά, με τη Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έλαβε δράση τώρα σχετικά με την Ισπανία. Πρέπει να εργαστούμε πολύ σκληρά για τη λύση, επειδή έχουμε χάσει άσκοπα τρία χρόνια λόγω της παράλογης συζήτησης για τις ποσοστώσεις…
Πρέπει να προστατεύσουμε ό,τι έχτισαν οι πρόγονοί μας για περισσότερο από χίλια χρόνια. Δεν είναι ένα σύνθημα, είναι γεγονός.»


 Προσεχως και στη Γερμανια

Η αποδοχή του Όρμπαν από τον Σαλβίνι εξέθεσε επίσης διαφορές στον κυβερνητικό συνασπισμό της Ιταλίας, που αποτελείται από τη Λέγκα του Σαλβίνι και το λαϊκιστικό Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) του οποίου ηγείται ο Λουίτζι Ντι Μάιο.

Στις 23 Αυγούστου, ο Ντι Μάιο απείλησε να παρακρατήσει τις πληρωμές της Ιταλίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν μια συνάντηση κορυφής ΕΕ στις Βρυξέλλες, που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Αυγούστου, αποτύγχανε στο να δοθούν υποσχέσεις από άλλες χώρες της ΕΕ για την αποδοχή μεταναστών από την Ιταλία. Σε μια συνέντευξη στην ιταλική τηλεόραση, την οποία δημοσίευσε επίσης στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Ντι Μάιο είπε:
«Εάν αύριο δεν βγει τίποτα από τη συνάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αν δεν αποφασίσουν τίποτα σχετικά με την …ανακατανομή των μεταναστών, το Κίνημα Πέντε Αστέρων και εγώ δεν θα είμαστε πλέον προετοιμασμένοι να δώσουμε 20 δισεκατομμύρια ευρώ ($23 δις) στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάθε χρόνο.»

Μετά την αποτυχία της συνάντησης της ΕΕ να παράσχει λύση, οι ηγέτες του M5S στη Βουλή των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας, Francesco D’Uva και Stefano Patuanelli, αντίστοιχα, εξέδωσαν μια δήλωση:
«Οι χώρες που δεν συμμετέχουν στη μετεγκατάσταση και οι οποίες δεν καταδέχονται να ανταποκριθούν στο αίτημα της Ιταλίας για βοήθεια, δεν θα πρέπει πλέον να λαμβάνουν ευρωπαϊκά κονδύλια από εμάς και μεταξύ αυτών αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Ουγγαρία.»

Σε μια συνέντευξη της 27ης Αυγούστου με την εφημερίδα La Stampa, ο Ντι Μάιο ξέσπασε στον Όρμπαν:
«Η Ουγγαρία του Όρμπαν υψώνει τοίχους από συρματόπλεγμα και αρνείται την αναδιανομή των μεταναστών. Εκείνοι που δεν αποδέχονται την αναδιανομή, δεν θα πρέπει να δικαιούνται ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.»
Ο Σαλβίνι υπερασπίστηκε τον Όρμπαν: «Σέβομαι το απόλυτο δικαίωμα της Ουγγαρίας να υπερασπίζεται τα σύνορα και την ασφάλεια του λαού της. Ο κοινός στόχος είναι η υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων.»

Ο Όρμπαν απάντησε: «Χρειαζόμαστε μια νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή που να δεσμεύεται για την υπεράσπιση των συνόρων της Ευρώπης. Χρειαζόμαστε μια Επιτροπή μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές που να μην τιμωρεί τις χώρες – όπως η Ουγγαρία – που προστατεύουν τα σύνορά τους.»

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ28 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:44 μ.μ.

  .
  Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
  .

  ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ Την Διεύθυνσιν Κτηριακῶν Ὑποδομῶν

  ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ
  ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
  ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
  ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ

  Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Παντελίδου τοῦ Κίμωνος, δι’
  ἑαυτήν καί ὡς πληρεξουσίας Δικηγόρου κατοίκων τῆς περιοχῆς
  Βοτανικοῦ.

  ΠΡΟΣ
  Τήν Διεύθυνσιν Κτηριακῶν Ὑποδομῶν Δ21, νομίμως
  ἐκπροσωπουμένην, κατοικοεδρεύουσαν
  ἐν Ἀθήναις, ὁδός Βατάτζη ἀρ. 37.

  --------------------
  -------------------
  Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η ἐντόνως διά τήν ἂρνησίν Σας νά μοῦ
  χορηγήσετε ἐκ τῆς ὑπ’ ἀριθμόν πρωτοκόλλου Δ21/οικ.1136/Φ.Δ01.02
  ἀποφάσεως τοῦ κ. Ὑπουργοῦ Ὑποδομῶν καί Μεταφορῶν «περί
  ἐγκρίσεως δεσμεύσεως Προϋπολογισμοῦ δύο ἑκατομμυρίων
  ἑξακοσίων χιλιάδων εὐρώ διά τήν δημοπράτησιν τοῦ ἒργου μέ τίτλον
  «Διαμόρφωση του ΟΤ 25Α κατ’ εφαρμογή του άρθρου 35 του Ν.
  4414/2016» τά κάτωθι:

  1. Τήν τεχνικήν ἒκθεσιν τοῦ ἐν τῇ ἀποφάσει αὐτῇ περιγραφομένου ἒργου.
  2. Τοῦ προϋπολογισμοῦ του.
  3. Τήν διακήρυξιν τοῦ διαγωνισμοῦ.
  4. Τό τοπογραφικόν διαμορφώσεως τοῦ χώρου,

  Σᾶς ἐ π ι σ η μ α ί ν ω ὃτι:
  - Τήν 13/9/2018 κατέθεσα σχετικήν μου αἲτησιν ὑπ’ ἀριθμόν πρωτοκόλλου 1215, αἰτουμένη τ’ ἀνωτέρω.
  - Μετ’ ὀλίγας ἡμέρας ἐπικοινώνησα τηλεφωνικῶς μέ τήν Προϊσταμένην κα Πετρίτση, διά τό ἲδιον θέμα.
  - Τήν 21/9/2018 κατέθεσα δευτέραν αἲτησιν μέ ἀριθμόν πρωτοκόλλου 1246 αἰτουμένη ὡς ἀνωτέρω.
  - Πάντα τ’ ἀνωτέρω τελοῦν ἐν γνώσει ΢ας ὃτι πρόκειται νά προσβάλλω τήν ἀπόφασιν αὐτήν ἒχουσα ἒννομον συμφέρον.

  Ὃθεν
  Σᾶς κ α λ ῶ νά μοῦ χορηγήσετε πάραυτα τά προγραφέντα ἒγγραφα, τά ὁποῖα ἂλλωστε δίδονται ἂμεσα εἰς πρώτην ζήτησιν οἱουδήποτε πολίτη, καί τά ὁποῖα ἐσεῖς ἀρνεῖσθε σκοπίμως νά μοῦ χορηγήσετε, προκειμένου νά ἀπωλεσθοῦν αἱ προθεσμίαι προσβολῆς τῆς ἀνωτέρω ἀποφάσεως.
  Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματος ἐμῆς καί τῶν πελατῶν μου, καί δή τῆς ἀσκήσεως ἀτομικῶν διώξεων κατά τῶν ἀρνουμένων, ἁρμόδιος δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός οὓς αὓτη ἀπευθύνεται πρός γνῶσιν των καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλουμένους ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.


  Ἀθῆναι, 26/9/2018

  Ἡ αἰτοῦσα δικηγόρος

  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

  ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 182, ΑΘΗΝΑ 11472

  ΤΗΛ. 2103614320, 6972073811 FAX 2103645308


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΣ.
   ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
   ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
   ΚΑΙ ΕΝ ΡΥΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
   Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ
   ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΒΛΙΝΟ Ι ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΟΤ – ΣΠΟΤ
   ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΦΙΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ……
   ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ 9 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 1 ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
   ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ
   ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
   ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
   ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……….
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥEI Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΟΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΝΟ Η ΘΡΑΚΗ ! ! !
   ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ …………….
   ΜΕ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ …
   ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ,
   ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΟΥΑΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ …………………
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ! ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!
   ΕΛΕΟΣ ……
   ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΦΑΚΕΛΩΝ
   ΜΕ ΑΓΩΝΙΕΣ
   ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ .
   ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ……………..
   Π@@Τ@Ν@ ΕΕ ΜΕ ΤΙΣ of-sor ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ
   ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .
   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ SSSSSSSSSSSS ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
   ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΟΟΟΟΧΙ …
   ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ……..
   ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ
   ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ……………
   ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
   Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ
   ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ …………
   ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ …………..
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ……………
   ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,
   ΤΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ,
   ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΟΟΟΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΠΕΡ ΟΟΟΟΛΩΝ
   ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,
   ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ,
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ,
   ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ
   ΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ …………
   ΤΑ ΛΕΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ …………….
   ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ………………


   http://arxaiaithomi.gr/2018/09/29/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85/

   Διαγραφή
 2. Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΟΡΟΣ.

  Σαλβίνι: Δεν κάνουμε χάρες στον Σόρος, στον Γιούνκερ, στους κερδοσκόπους που θα ήθελαν μια φοβισμένη Ιταλία, γονατισμένη και ξεπουλημένη. Ο άνεμος αλλάζει σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπαναχωρώ ούτε χιλιοστό. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας. Η Ιταλία ξανασήκωσε κεφάλι. Χρησιμοποιείται τις τράπεζες, την εισβολή των μεταναστών και των ψεύτικων προσφύγων για να χτυπήσετε χώρες με την χρηματοδοτήση του Σόρος. 500 εκατομμύρια ευρωπαίοι κυβερνώνται από ανδρείκελα και μαριονέτες».
  Αρχές Μαϊου του 2017 ο Σόρος συναντήθηκε μυστικά με τον πρωθυπουργό Τζεντιλόνι με αντικείμενο τις ΜΚΟ και τις δραστηριότητές τους. Η συνάντηση δεν αναφερόταν στον ιστότοπο της ιταλικής κυβέρνησης ως επίσημη και το χρονοδιάγραμμα της είναι τουλάχιστον ύποπτο.
  Μέγα ζήτημα που πήγαν και τι έγιναν τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία των ΜΚΟ….
  Για παράδειγμα η MOAS (Migrant Offshore Aid Station), αντιμετωπίζει τις σκληρότερες κριτικές, ότι εισέπραξε μισό εκατομμύριο δολάρια από την Avaaz. Μια άλλη ΜΚΟ, που ιδρύθηκε από την MoveOn, έλαβε δωρεές από τον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος. Η Save The Children, μια άλλη ΜΚΟ που ασχολείται με τη μεσογειακή μεταναστευτική ναυτιλία, απαριθμεί μεταξύ των εταίρων της το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος! Τέλος, ακόμη και η ΜΚΟ Médicins Sans Frontiéres (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) περιλαμβάνεται στους συνεργάτες της Open Society και του δικτύου Soros.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...