Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙ KAI ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», (ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ). ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...


Πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ το τουρκικό τουφέκι MPT 76 και άρχισε ήδη να χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό.  Το τουφέκι τύπου MPT 76 σχεδιάστηκε από Τούρκους μηχανικούς και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.  Το τουφέκι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών και τώρα έχει αρχίσει η διανομή του και στις στρατιωτικές μονάδες, προκειμένου να εκπαιδευτούν σε αυτό οι Τούρκοι στρατιώτες.   Το τουρκικό τουφέκι MPT 76 ζυγίζει 4,18 κιλά και η εμβέλειά του είναι 600 μέτρα.  Το τουφέκι τουρκικής κατασκευής μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να πυροβολήσει με 700 σφαίρες και η ταχύτητα της σφαίρας το δευτερόλεπτο μπορεί να φτάσει τα 800 μέτρα.  Η παραγωγή του τουφεκιού γίνεται με κάννη 7,62 χιλιοστών, αλλά, αν υπάρξει ζήτηση, μπορεί η κάννη να παραχθεί και σε διαφορετικά μεγέθη.

(Από  το  Pronews)

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα προμηθευτούν ένα νέο τουφέκι τουρκικής κατασκευής με το οποίο θα αντικαταστήσουν τα τουφέκια G3
Η τουρκική αμυντική εταιρεία MKEK (Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu) ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός νέου τυφεκίου για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις γύρω στο 2007. Μέχρι το 2008, η MKEK παρήγαγε ένα τουφέκι 5.56 χιλιοστών με το όνομα Mehmetçik-1, βασισμένο στο γερμανικό όπλο HK 416.Η ανάγκη για ένα τέτοιο όπλο εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της τούρκο-κουρδικής σύγκρουσης και των επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίον του ΡΚΚ στις περιοχές εγγύς των νοτιοανατολικών συνόρων με το Ιράκ, περιοχή με μεγάλα υψόμετρα και ακραία κλίματα.
Το MKEK MPT σχεδιάστηκε εξαρχής για να καλύψει τις απαιτήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και προς αντικατάσταση των γερασμένων τυφεκίων Heckler & Koch G3 λόγω του ότι τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται κοντά στο τέλος της επιχειρησιακής τους ζωής. Το MPT-76 προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο υψόμετρο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε εξαιρετικά ζεστό και εξαιρετικά ψυχρό περιβάλλον.
Είναι πιστοποιημένο ότι λειτουργεί σε αμμώδη, λασπώδη, υγρά περιβάλλοντα και περιοχές υψηλής και χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης, όπως ψηλά βουνά ή σπήλαια. Το MKEK MPT είναι ένα όπλο που προορίζεται για ακραία κακομεταχείριση και εξακολουθεί να διατηρεί υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία για να επιβιώσει σε πραγματικές επιχειρησιακές συνθήκες.
Η Άγκυρα πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του τυφεκίου στην διεθνή έκθεση Eurosatory 2014. Μετά την κατασκευή των πρώτων πρωτοτύπων Mehmetçik-1 το 2008 σύμφωνα με το διαμέτρημα του ΝΑΤΟ σε 5,56 × 45mm, το τυφλεκιο έλαβε αρνητική κριτική από τους Τούρκους στρατιώτες που το χρησιμοποίησαν, οι οποίοι ανέφεραν ότι προτιμούσαν το ισχυρότερο διαμέτρημα του ΝΑΤΟ των 7,62 χ 51mm το οποίο προσφέρει πολύ μεγαλύτερη δύναμη πυρός και βεληνεκές, όπως και στα τουφέκια G3.
Μετά από αρκετά χρόνια δοκιμών και ανάπτυξης, ο τουρκικός στρατός επανεκτίμησε τις απαιτήσεις του και με βάση την πραγματική πείρα του στον αγώνα με διάφορα τυφέκια σε υπηρεσία (7,62×51 στο HK G3, ​​7,62×39 στο Kalasnikov AKM και 5,56×45 στο HK 33), αποφασίζοντας τελικώς να επιλέξει το διαμέτρημα 7.62×51 ΝΑΤΟ, για το επόμενο τυφέκιο μάχης του.
Το προτεινόμενο Mehmetcik-1 ακυρώθηκε μετά το πρώτο πρωτότυπο και οι μηχανικοί ξεκίνησαν ξανά την ανάπτυξη ενός τυφεκίου ισχυρότερου διαμετρήματος.
Η νέα παρτίδα 200 MPT-76 παραδόθηκε στις 18 Μαΐου, 2014 και έλαβε θετικές κριτικές. Το όπλο αναφέρθηκε ότι ήταν εξαιρετικά ακριβές, αξιόπιστο και είχε εντυπωσιακή δύναμη πυρός, ξεπερνώντας το G3 σε όλες τις κατηγορίες.
Το τουφέκι MKEK MPT-76 λειτουργεί με τη δράση των αερίων. Ο κορμός κράματος αλουμινίου βασίζεται επίσης στον σχεδιασμό AR-10 / AR-15.
Το τυφέκιο διαθέτει χειρολαβή όπλισης τύπου M16 και αμφίδρομη απελευθέρωση του γεμιστήρα. Το τυφέκιο τροφοδοτείται από γεμιστήρες των 20 βλημάτων, κατασκευασμένους από ημιδιαφανή πολυμερή. Είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό, ρυθμιζόμενο κοντάκι.
Η λαβή μεταφοράς μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε είδος σκοπευτικού ερυθράς κουκίδας, τηλεσκοπικής διόπτρας ή διόπτρας νυχτερινής όρασης με κατάλληλες βάσεις. Οι πρόσθετες ράγες Picatinny στο μπροστινό μέρος επιτρέπουν την τοποθέτηση διαφόρων εξαρτημάτων. Μπορεί να τοποθετηθεί μαχαίρι/ξιφολόγχη, εάν απαιτηθεί.
Διαθέτει ένα σύστημα με ράγες picatinny στα πρότυπα του ΝΑΤΟ MIL-STD 1913 και επιλογές τοποθέτησης για ένα πυροβόλο όπλο κάτω από την κάννη ή εκτοξευτή χειροβομβίδων. Οι παραλλαγές του MPT περιλαμβάνουν εκδόσεις των 5,56 ΝΑΤΟ και 7,62 ΝΑΤΟ.
ΕΡΝΤΟΓΑΝ:  "ΔΕΝ  ΘΕΛΟΥΜΕ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ  ΟΠΛΑ,  ΘΑ  ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ  ΔΙΚΑ  ΜΑΣ"

Το τουρκικό προεδρικό προσωπικό ασφαλείας θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί όπλα, που έχουν παραχθεί αποκλειστικά από την Τουρκία, αφού ο πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε εντολή να σταματήσουν άπαντες να χρησιμοποιούν τα, κατασκευασμένα στις ΗΠΑ, πυροβόλα Sig Sauer.


Οι αστυνομικές δυνάμεις και οι άντρες ειδικών δυνάμεων που έχουν αποσταλεί στην τουρκική προεδρία θα χρησιμοποιούν τώρα τα όπλα Yavuz16 που έχουν κατασκευαστεί από την Τουρκία, και το MPT-76 – αρχικά για τη φράση «Εθνικό τουφέκι πεζικού» στα τουρκικά – αντί για το αμερικανικό Sig Sauer, ανέφερε ο ιδιωτικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, Habertürk.
«Λέω στον υπουργό [Εσωτερικών] μας από εδώ. Τα όπλα που ονομάζονται Sig Sauer δεν θα χρησιμοποιούνται, από αυτή τη στιγμή, στα τμήματα ασφαλείας μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας όπλα», δήλωσε ο Ερντογάν.
Το Yavuz 16, το οποίο κατασκευάζεται από το 1997 από την κρατική Μηχανική και Χημική Βιομηχανική Εταιρεία (MKEK) και το ιδιωτικό GİRSAN, είναι γνωστό ως το τυποποιημένο πυροβόλο όπλο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Οι Τούρκοι βιομήχανοι που παράγουν εθνικά όπλα σε ολόκληρη τη χώρα υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την έκκληση του Ερντογάν να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα αμερικανικά κατασκευασμένα όπλα.
Αρκετοί βιομήχανοι ανέφεραν στο κρατικό πρακτορείο Anadolu ότι η κίνηση ενθάρρυνε τις προσπάθειές τους στην παραγωγή καθώς δεσμεύονται να παίξουν το δικό τους  ρόλο στις ενέργειες της κυβέρνησης.ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ  ΚΑΙ  ΔΙΚΟ  ΤΟΥΣ  ΑΡΜΑ  ΜΑΧΗΣ,  ΤΟ  ALTAY.

Το τουρκικό άρμα μάχης Altay πραγματοποιεί δοκιμές στο Ομάν, σύμφωνα με το «Monch». Την είδηση είχε μεταφέρει στις 16 Αυγούστου 2018 ο ισχυρός άνδρας της SSB, Ismael Demir, χωρίς όμως να κατονομάζει τη συγκεκριμένη χώρα. Όταν ολοκληρωθούν αυτές, το Altay θα μπορούσε να ξεκινήσει νέο κύκλο δοκιμών στο Κατάρ.


Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  

ΤΙ  ΚΑΝΕΙ;


  Οι  έλληνες  στρατιωτικοί  έχουν  άλλες  ενασχολήσεις.  Βραβεύουν  δουλέμπορους  λαθρομεταναστών.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ;      

 

8 ΙΟΥΝΙΟΥ 1967 ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ    

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ  

 

ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Α. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 Β. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016. 

 

ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ «ΕΜΦΥΛΙΟ» ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ. 

 

ΤΟ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΟ UZI ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ 

 

 Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 

 

 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

 

 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ – ΕΔΑΦΟΥΣ. ΜΙΑ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΞΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΓΙΝΑΝ - ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ - ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕΪΧΗΔΕΣ. ΑΡΧΙΣΕ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ – ΣΟΡΟΣ. 

 

 
Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ H ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ ΕΣΤΑΙΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

 

AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ». 

 

ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΩΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ. 

 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ (ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ) ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ. ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ 

 

ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ 

 

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 

 

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ 

 

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΚΟ, ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ KAI ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ. ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ CRUISE SCALP-EG ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ, ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ. 

 

ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ» 

 

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ 

 

ΜΙΑ (ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΜΑΖΙΚΟ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ. "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ" 

 

 
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΥ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ 

 

 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ;

 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ; 

 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ 

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ 

 

 Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ) ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

 

 ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

 

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΛ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΟΠΛΟ ΛΕΪΖΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ. 

 

 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: Η ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ… ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

 

 ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 

 Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ronen Bergman: «Η ΜΟΣΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ, ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

 

 Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «GERTRUDE» ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. 

 

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ 

 

 ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ

 

 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ STEALTH MAXHTIKA F – 35A ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΤΑ (ΠΑΛΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ F – 16. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΣΟ – ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ (ΝΟΤΙΟ) ΗΠΕΙΡΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ.

 

 Ή ΕΞΟΠΛΙΖΟΜΑΣΤΕ Ή ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. 13 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας ουσιαστικά σταμάτησε το 2005 με την προμήθεια των 30 F-16Blck52+ Adv.

 

Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΛΜ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ....... 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΟΥ 1950, ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.

 

 


 Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...