Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΤΟ 2018 ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ» . ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».


ΖΩΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  17.10.18
«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας και των Ελλήνων. Θα αναλάβει και όλες τις εξουσίες για να υλοποιήσει τις εντολές.  Οι εκκαθαρίσεις Υπουργών που προηγουμένως ήταν εκλεκτοί και συνένοχοι στην προδοσία αποκαλύπτουν μια Κυβέρνηση Μαφίας».

Ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν επιστρέφει  πίσω στην Τουρκία  τους παράνομους  μετανάστες,  με βάση της συμφωνία επανεισδοχής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα "αστείο" τον αριθμό που έχει επιστρέψει η Ελλάδα στην Τουρκία το 2018.

«Σε 2,5 χρόνια επιστράφηκαν 1.740 άτομα, ενώ το 2018 μόνο 5 άτομα».
Η Άγκυρα μας «τρολάρει» για την μηδενική επιστροφή παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία, όπως ορίζει άλλωστε και η συμφωνία επανεισδοχής για τους πρόσφυγες με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΣ Σουλεϊμάν Σοϊλού με δήλωσή του να μας ειρωνεύεται ενώπιον του αρμοδίου Επιτρόπου για τη Μετανάστευση Δημήτρη Αβραμόπουλου
«Παρόλο που η Τουρκία έδειξε μία μεγάλη προσπάθεια στο πλαίσιο της συμφωνίας επανεισδοχής για τους πρόσφυγες της 18ης Μαρτίου, δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει φέρει εις πέρας τις υποχρεώσεις της». 
Συγκεκριμένα ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν επιστρέφει τους παράνομους μετανάστες πίσω στην Τουρκία με βάση της συμφωνία επανεισδοχής χαρακτηρίζοντας μάλιστα ‘αστείο’ τον αριθμό που έχει επιστρέψει η Ελλάδα στην Τουρκία το 2018.

«Σε 2,5 χρόνια επιστράφηκαν 1.740 άτομα, ενώ το 2018 μόνο 5 άτομα».
Σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό η Τουρκία μόνο φέτος έχει συλλάβει 205 χιλιάδες μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Συρία και το Ιράκ, ενώ πριν από 5 χρόνια συλλαμβάνονταν μόνο οι 10 από τους 100 μετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.
«Η Ελλάδα έχει ελλείψεις. Και οι ίδιοι το γνωρίζουν. Αλλά με την άδεια της ΕΕ για να μη αναφέρονται στις ελλείψεις τους αυτές προτιμούν για έναν ακατανόητο λόγο να τα βάζουν με την Τουρκία.
Η Ελλάδα αντί να ευχαριστεί την Τουρκία για τη σημαντική της προσπάθεια, δυστυχώς – εξαιτίας οικονομικών ανησυχιών – επικρίνει τον αγώνα που δίνει η Τουρκία στο μεταναστευτικό. Δεν το βρίσκουμε ούτε σωστό ούτε ηθικό να διεξάγουμε μαζί αυτό τον αγώνα», υποστήριξε ο Τούρκος Υπουργός
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε ότι «δεν ωφελούν οι αλληλοκατηγορίες» ενώ εξήρε τη συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής, η οποία έχει αποφέρει καρπούς, όπως είπε.

Βασίλης Λεβέντης: «Ο Τσίπρας δεν θα γλιτώσει τη φυλακή».

Βέβαιος  ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές τον Ιανουάριο, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα φέρει το Σκοπιανό στη Βουλή και θα προτιμήσει τις εκλογές «για να γλυτώσει τη φυλακή”, κάτι που όμως δεν θα αποφεύγει τελικά όπως είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στην είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας περί χρηματισμού Σκοπιανών βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν αποκλείεται για ένα θέμα όπου ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις από τις μεγάλες δυνάμεις.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ  ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Tουρκικά F-16 έκαναν εικονικό βομβαρδισμό στη νήσο Παναγιά στις Οινούσσες.
Δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν σήμερα το πρωί 10 Οκτωβρίου 2018 στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και στις 09:02 πέταξαν πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 24.000 πόδια.
Ένα λεπτό αργότερα τα τουρκικά αεροσκάφη εξήλθαν του FIR Αθηνών βορειοανατολικά της Χίου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Το βρώμικο κόλπο Τσίπρα, Καμμένου- Έτσι ρίχνουν τον Κοτζιά στον «Λάκκο των Λεόντων»

Ζήτημα ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ Κοτζιά, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει υποβληθεί ήδη από χθες το βράδυ.
Σήμερα όμως ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει το ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ Τσίπρα – Καμμένου, οι οποίοι σε πλήρη συνεννόηση και σε αγαστή συνεργασία απεφάσισαν να ρίξουν στον «Λάκκο των Λεόντων τον Κοτζιά», να του χρεώσουν το ναυάγιο του Σκοπιανού και να επιχειρήσουν Τσίπρας και Καμμένος (ο καθένας ξεχωριστά) να ξετυλίξουν ένα νέο πολιτικό αφήγημα για τα πολιτικά τους κοινά.
Πιο συγκεκριμένα και εφόσον είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν προχωρά η Συνταγματική Αναθεώρηση στα Σκόπια – αφού ο Ζάεφ δεν βρίσκει τους 80 βουλευτές – σήμερα αποκαλύπτουμε πως Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν μυστικά να «εκτελέσουν» πολιτικά τον Κοτζιά φορτώνοντας του τον «μουντζούρη» του Σκοπιανού.
Έτσι ο Τσίπρας θα μπορεί να λέει στο «αριστερό» πολιτικό του ακροατήριο, πως έκανε αυτό που έπρεπε για να δοθεί λύση για το Σκοπιανό αλλά… παρασύρθηκε από τις «υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις Κοτζιά» για την εύκολη λύση του προβλήματος. Και πως «έκανε λάθος» το οποίο και θα «αναγνωρίσει», υπενθυμίζοντας παράλληλα πως μόνον ο Κοτζιάς υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών…
Την ίδια στιγμή ο Καμμένος, επιχειρώντας να  μιλήσει στο Πατριωτικό – Δεξιό πολιτικό ακροατήριο, θα αναφέρει σε όλους τους τόνους πως αυτός «έφαγε» τον Κοτζιά από το ΥΠΕΞ και πως αυτός απέτρεψε με τις κινήσεις του στο προσκήνιο και το παρασκήνιο την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.
Το ποιος θα πιστέψει  αυτούς τους δύο χυδαίους και κυνικούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι πως από αύριο θα ισχυρίζονται τα παραπάνω…
Υπάρχει όμως, όπως σήμερα αποκαλύπτουμε και μια ακόμη ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ στον deal Τσίπρα-Καμμένου που οδηγεί στην «εκτέλεση» Κοτζιά.
Αφού μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές Καμμένου σε «κακοδιαχείριση κονδυλίων από το ΥΠΕΞ» που έγιναν στον χθεσινό υπουργικό.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως παράλληλα με την παραίτηση Κοτζιά μπορεί να «σκάσει» μέσα από τα παρασυστήματα του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και ένα «σοβαρό οικονομικό σκάνδαλο» που θα αφορά το ΥΠΕΞ, το οποίο θα εμπλέκει άμεσα τον Κοτζιά και μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και στα Δικαστήρια. Αυτό που γράφουμε κρατήστε το…
Το σίγουρο είναι πως ο Κοτζιάς είναι ήδη παρελθόν, πως ο Κυβερνητικός Θίασος τρεκλίζει και πως ζούμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Με όσους κινδύνους για την χώρα αυτό συνεπάγεται…ΤΙ  ΣΥΡΙΖΑ,  ΤΙ  ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΣΟΡΟΣ  ΕΔΩ,  ΣΟΡΟΣ  ΕΚΕΙ,  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ;


ΤΟ  ΤΣΙΡΚΟ  ΠΟΥ  ΛΕΓΕΤΑΙ  ΝΕΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  Η  ΑΜΑΘΕΙΑ,  Η   ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΑ  ΚΑΙ  Η  ΑΝΟΗΣΙΑ  ΤΩΝ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ  ΤΗΣ. 

 

Ο Κουμουτσάκος αποθέωσε «αντιρατσιστική φωτογραφία».

Ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος είναι από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ, το οποίο μάλιστα προαλείφεται για υπουργός  εξωτερικών  στην  μελλοντική  "κυβέρνηση"   Κυριάκου  Μητσοτάκη.

Πριν από λίγες ημέρες  ο  Κουμουτσάκος, θέλοντας να συμβάλει κι αυτός στο κυρίαρχο «αντιρατσιστικό» κλίμα και να προβάλει το «μεγαλείο ψυχής» που επιδεικνύουν οι μαύροι της Αμερικής προς «μισαλλόδοξους και ρατσιστές» λευκούς, δημοσίευσε στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από χειρουργείο, όπου μαύροι ιατροί προσπαθούσαν να σώσουν έναν λευκό, ντυμένο με τα ρούχα της οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ). Ο λευκός τραυματίας φορούσε ακόμα και την χαρακτηριστική κωνική λευκή κουκούλα στο κεφάλι, ενώ ήταν αναίσθητος.
Έγραψε, λοιπόν, ο Κουμουτσάκος: 
«Μια συγκλονιστική φωτογραφία-γροθιά στον μισαλλόδοξο ρατσισμό της ακραίας ιδεολογίας του μίσους. Μαύροι γιατροί δίνουν τις πρώτες βοήθειες και μάχη για την διάσωση τραυματισμένου μέλους της διαβόητης ΚΚΚ».
Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί ότι «κάτι δεν πάει καλά» τόσο με την φωτογραφία όσο και με την όλη ιστορία. Η εικόνα του «χειρουργείου» του «ρατσιστή», φορώντας μάλιστα την στολή της ΚΚΚ κατά την διάρκεια της επέμβασης, δημιουργεί «ψύλλους στ’ αυτιά». Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύεται ότι η φωτογραφία ήταν ψέμα και φάρσα.
Όλοι οι άνθρωποι στην φωτογραφία ήταν μοντέλα για διαφήμιση του αυστραλιανού περιοδικού «Large»!
Το χειρότερο απ’ όλα είναι η αντίδραση του ίδιου του Κουμουτσάκου όταν κάποιος γνωστός του τον ενημέρωσε ότι με αυτή την (ψευδή) δημοσίευση εκτίθεται.
Απάντησε ότι δεν έχει σημασία αν είναι ψεύτικη η φωτογραφία, αλλά ότι… «το μήνυμα είναι η ουσία»! Η «ουσία» δηλαδή του αληθινού «μηνύματος» βασίζεται πάνω σε ένα διαφημιστικό κόλπο που χρησιμοποιεί μια ψεύτικη ιστορία…
Εάν αυτό δεν είναι η επιτομή της πολιτικής ανοησίας, ο ύμνος στην απόλυτη ψευδολογία και η ονοματοδότηση του χειρότερου είδους λαϊκισμού, τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε είδους σοβαρή ερμηνευτική ιδιότητα.
Να χαίρονται στην ΝΔ τέτοιους «φωστήρες», με τους οποίους θέλουν να κυβερνήσουν την Χώρα…

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. Αγαπητέ κ.Παπαζάχο, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αρκετά μαχητική ιστοσελίδα, και πιστεύω καθαρά Ελληνική.

  Επιτρέψτε μου όμως μιας παρατήρησης. Ο Λεβέντης είναι γνωστός στο πανελλήνιο ως ο πολιτικάντικος αρριβίστας (είχε πολιτευθεί τόο με την νουδουλα όσο και με το κλεφτοπασοκ, αν θυμάμαι καλώς) που για δεκαετίες σκορπίζει άφθονο γέλωτα..μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα, που του παρείχε, (αλήθεια πως;; αφού οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι Δημόσια Αγαθά--ίδια περίπτωση με το έτερο μακρύ χέρι του συστήματος τους σπαγκοραμένους του Περισσού, κκεδες)

  Παρά την απύθμενη φαιδρότητα των λόγων και των πράξεων του , οι επικυρίαρχοι τον χρησιμοποίησαν μια χαρά ως απαραίτητη σφήνα στο κλεπτοκρατικό σύστημα που καταστρέφει την Ελλάδα...μην ξεχνάμε ότι ο μπάρμπα Λεβέντης έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπερ της Προδοσίας της Μακεδονίας μας

  https://youtu.be/LwKbeA1Tn5Q

  κλπ.κλπ.

  Όταν λοιπόν, προβάλλετε μια δήλωση του λεβεντη "ότι ο Τσίπρας θα παέι ..φυλακή" αυτόματα έρχονται στο μυαλό του αναγνώστη η ατέλειωτη σειρά των "ανδραγαθημάτων " του λεβεντη που μέχρι πριν λιγο καιρό παρακαλούσε να γίνει η ..μεγάλη συγκυβέρνηση ..των πολιτικών απατεώνω και προδοτών....αυτόματα λοιπόν αποδυναμώνενται τα πολυ δυνατά άρθρα σας...καλό θα είναι να μην συνδυάζουμε το σοβαρό μετά του γελοίου...Ευχαριστώ για την υπομονή σας..και Καλή Δύναμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ φίλε,
  Συμφωνούμε απόλυτα.
  Όπως σίγουρα καταλαβαίνεις, δεν προβάλουμε τις δηλώσεις του Λεβέντη, της Κωνσταντοπούλου κλπ, προς ενίσχυση των επιχειρημάτων μας.
  Αν είναι δυνατόν.
  Η προβολή των δηλώσεων αυτών των τύπων ενέχει την έννοια «ακόμη κι αυτός το είπε…».
  Οι Έλληνες, οι «νουν έχοντες», - στην κατηγορία των οποίων, με χαρά διαπιστώνω, ανήκετε και σεις - ξέρουν με τι έχουν να κάνουν. Υπάρχει όμως ο τεράστιος όγκος του ελληνικού εκλογικού σώματος, που στερείται αυτού του χαρακτηριστικού. Μόνο στην Ελλάδα αυτοί οι τύποι θα ήταν δημόσια πρόσωπα, με εκφορά πολιτικού λόγου, ενώ η πραγματική θέση τους βρίσκεται στο τσίρκο. Γνωρίζω ανώτατους Έλληνες δικαστές, να παρακαλάνε ικετευτικά, για μία συνάντηση με τον κ. Λεβέντη.
  Τι να κάνουμε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
  Μ΄αυτούς πορευόμαστε, μέχρι να ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός. Άλλωστε και οι θεωρούμενοι πιο «σοβαροί», (π.χ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλπ), ουσιαστικά σε τι διαφέρουν από τον Λεβέντη, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα στα άρθρα μας;
  Το ερώτημα, που συχνά εγείρουν οι λογικοί άνθρωποι, είναι πώς και γιατί, τα ηλίθια άτομα καταφέρνουν να καταλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις εξουσίας. Ένα ποσοστό του εκλογικού σώματος είναι ηλίθιοι άνθρωποι (στην Ελλάδα αυτό είναι η πλειοψηφία) και οι εκλογές τους παρέχουν, μία θαυμάσια ευκαιρία για να βλάψουν όλους εμάς τους υπόλοιπους, χωρίς να κερδίσουν το παραμικρό από τις ενέργειές τους.
  Οι ηλίθιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και επιβλαβείς, επειδή οι λογικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συλλάβουν και να κατανοήσουν την παράλογη συμπεριφορά.

  Οι χώρες που προοδεύουν διαθέτουν ένα ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό ευφυών ατόμων, τα οποία κατορθώνουν να κρατούν το ποσοστό των ηλιθίων υπό έλεγχο και παράλληλα παράγουν αρκετά κέρδη για τον εαυτό τους και για τα άλλα μέλη του κοινωνικού συνόλου, ώστε να διασφαλίζεται η πρόοδος.
  Στην Ελλάδα δεν φθάσαμε σε αυτό το σημείο.
  Άτομα όμως, σαν και σας, αφήνουν μία χαραμάδα ελπίδας.

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήπως είδατε την συγκέντρωση χιλιάδων μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας για να εορτάσουν την επέτειο του θανάτου ενός Ιμάμη τους, αφ’ ής στιγμής το ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει συγκεντρώσεις αλλοδαπών;;; Μήπως είδατε την κατάληψη της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη από τριτοκοσμικούς εισβολείς που έστησαν τα τσαντίρια τους, εν μέσει οδώ;;; Μήπως ακούσατε για έναν 11χρονο Σύριο μαθητή που μέσα στο σχολείο, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 9χρονο Έλληνα μαθητή και αντί αυτός και σύσσωμη η οικογένειά του να φορτωθούν στο επόμενο αεροπλάνο με προορισμό τον τόπο που μας κουβαλήθηκαν, δεν έγινε απολύτως τίποτα;;; Μήπως έχετε καταλάβει ότι όλος αυτός ο βάρβαρος όχλος τον πρωτόγονο πολιτισμό του οποίου προσπαθούν να μας επιβάλουν οι διεθνιστές και χαοτικοί της κυβέρνησης Τσίπρα, ημέρα με την ημέρα ξεθαρρεύει όλο και περισσότερο συνειδητοποιώντας ότι βρίσκεται σε μια χώρα που κάθε τι είναι διαλυμένο και απαξιωμένο και η ελληνική κοινωνία κυβερνάται από τις ιδεοληψίες μιας ομάδας σχιζοφρενών;; Μήπως μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι είναι πλέον θέμα χρόνου μετά την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό που η κυβέρνηση Τσίπρα σκοτώθηκε να τους κάνει, ν’ αρχίσουν να επιτίθενται σε εκκλησίες και σε πιστούς; Μήπως έχετε συνειδητοποιήσει πώς ακόμη και τίποτα από όλα τα παραπάνω να μην συμβεί, αυτό που σίγουρα θα συμβεί είναι να πληρώνετε φόρους, να σας ψαλιδίζονται μισθοί και συντάξεις, να στερείστε εσείς και τα παιδιά σας για να δίνονται επιδόματα στον κάθε Άχμεντ και Μουσταφά που η γυναίκα του γεννοβολά σαν κουνέλα;; Στους παιδικούς σταθμούς έχουν προτεραιότητα. Στα νοσοκομεία έχουν προτεραιότητα. Μήπως μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσες δεκάδες χιλιάδες από αυτούς ο Αλέξης και η κλίκα του θα «ελληνοποιήσουν» τις παραμονές των εκλογών για να πάρουν τις ψήφους τους;; Ή έχετε την εντύπωση ότι θα διστάσουν;;; Γι’ αυτό λοιπόν ένας δρόμος μένει για να σωθεί η Πατρίδα και μαζί με αυτήν και όλοι εμείς. Η επόμενη ψήφος μας να δοθεί σε μια πολιτική δύναμη που δεν φοβάται, δεν διστάζει, δεν υπακούει σε οικονομικούς δυνάστες και σε ντιρεκτίβες της ισοπεδωτικής και υποτονικής Ευρώπης, δεν δεσμεύεται από ανούσιους και κωμικούς δήθεν φιλελευθερισμούς και σπαραξικάρδιους ανθρωπισμούς και που θέτει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μια πολιτική δύναμη που δεν διστάσει εμπρός στο καλό και την ευημερία της Χώρας να ξαποστείλει όλους αυτούς που εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας, στους τόπους από τους οποίους μας κουβαλήθηκαν. Όσοι και να είναι αυτοί, όσος καιρός και αν χρειαστεί. Εμείς δεν πιστεύουμε σε καημένους, δυστυχείς και βασανισμένους που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια και τις χώρες τους. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (στην κυριολεξία) και χυδαία ψέματα για να δικαιολογηθεί η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Αλλά ακόμη και αλήθεια να ήταν, για εμάς πρώτα απ’ όλα όπως προείπαμε, υπερέχει η Ελλάδα και ο Λαός της. Ακόμη και αν έφυγαν από τις πατρίδες τους για να γλυτώσουν από τον πόλεμο και την δυστυχία, εμείς πρέπει να τους επιτρέψουμε την είσοδο στην Χώρα μας για να τα κουβαλήσουν μαζί τους;;; Αυτό είναι κάτι που ήδη συμβαίνει καθημερινά στην Μυτιλήνη με τις συγκρούσεις μεταξύ των Αφγανών και των Σύριων παράνομων μεταναστών, τους οποίους αντί η ελληνική Πολιτεία να αλυσοδέσει και να τους ξαποστείλει πίσω στις χώρες τους, κάνει τον ρόλο του διαιτητή και μάλιστα του παντελώς αποτυχημένου διαιτητή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε όποιο μέρος του κόσμου και αν ριζώσουν το πρώτο που κάνουν είναι να προσπαθήσουν επιβάλλουν ακόμη και με την βία τα ήθη, τα έθιμα και τον μεσαιωνικό τρόπο ζωής τους. Πασχίζουν να γκρεμίσουν τον σταυρό και να αναρτήσουν την ημισέληνο. Να καταργήσουν από τα σχολεία τις Χριστιανικές γιορτές και να προβάλουν το Ραμαζάνι. Ξυπνήστε λοιπόν όσο είναι καιρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ κ.Παπαζάχο,

  Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Εκείνο που προέχει, έστω και την τελευταία στιγμή όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε για να σώσουμε την Πατρίδα μας.

  Είναι πλέον γεγονός αναντίρρητο, ότι ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΣΟΙ κατέλαβαν θέση ευθύνης τα τελευταία 45 χρόνια (και πάμπολλοι πριν την Στρατιωτική Επανάσταση) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια θλιβερή συλλογή ΞΕΝΟ-ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ, Κατσαπλιάδων, Απάτριδων που είχαν και συνεχίζουν να ανταλλάσσουν προσωπικά οφέλη αντί του πλήρους ξεπουλήματος της Ελλάδας και μάλιστα με πρωτοφανές μίσος...

  Αλίευσα το παρακάτω άρθρο το οποίο συνοψίζει περιεκτικότατα την πυορροούσα κατάσταση και ταυτόχρονα εκφέρει κραυγή αγωνίας για την Ύστατη Στιγμή που διαβιούμε (στην πλειονότητα μας δυστυχώς παντελώς απαθείς)

  Βέβαια πρέπει να σημειώσω ότι και εσείς με την αρθρογραφία σας κινείστε στο ίδιο πνεύμα..

  Σας ευχαριστώ και πάλι για την φιλοξενία..


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

  Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

  Μόνο κατά τον μήνα Σεπτέμβριο τα ελληνικά νησιά, επιβαρύνθηκαν με περίπου 5.000 τριτοκοσμικούς εισβολείς. Ο Σεπτέμβριος θεωρήθηκε ο μήνας με τις υψηλότερες ροές παράνομων μεταναστών. Είναι λογικό διότι σε λίγο χειμωνιάζει και οι θαλάσσιοι οδοί κλείνουν για τον κάθε λογής Ασιάτη και Αφρικανό που βλέπει και φαντάζεται την Πατρίδα μας, ως τόπο εκπλήρωσης του κάθε λογής υγρού του ονείρου. Όπως είπε και μια μαντηλοδεμένη, σε συνέντευξη κάποιου από τα ανθρωπιστικά, λαθρολάγνα ΜΜΕ, διαμαρτυρόμενη για την παραμονή της στο κέντρο της Μόρια, «εμείς ήρθαμε εδώ όχι για να ζούμε σε καταυλισμούς και για να πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο». Αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να απαντήσει στην μελαψή κυρία με τις κελεμπίες και τις μαντήλες, «ποιος σε προσκάλεσε να έρθεις εδώ και προβάλεις και απαιτήσεις;;». Αυτό όμως δεν είναι το σοβαρό και το επιλήψιμο. Το τραγικά και επικίνδυνα σοβαρό είναι ότι με τις ευλογίες της εθνομηδενιστικής και ανθελληνικής κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια πέρασαν στην Χώρα μας δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες. Μέχρι και από το Μαρόκο μας προτιμούν. Αντί να περάσουν απέναντι στην Ισπανία διασχίζουν ολόκληρη τη Βόρειο Αφρική και μέσω Τουρκίας εισβάλουν στα εδάφη μας. Πλέον δεν είναι κρυφό σε κανένα, ο πραγματικός ρόλος και οι επιδιώξεις της κυβέρνησης Τσίπρα. Την σωρεία των προεκλογικών ψεμάτων και υποσχέσεων όσον αφορά την αλλαγή πορείας οικονομικής πλεύσης της Πατρίδας μας, όπως επίσης την πειθήνια υπακοή και υποταγή στις προσταγές των ευρωπαίων τραπεζιτών και τοκογλύφων, μπορούμε εν μέρει να την καταλάβουμε και να την αιτιολογήσουμε. Οι άνθρωποι είναι μια κλίκα ανίκανων και ανεύθυνων, μια ομάδα εκτός τόπου και χρόνου, τσουτσέκια και τρόφιμοι μέχρι τα μεσοκοπήματά τους των φοιτητικών αμφιθεάτρων, οι οποίοι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν με τα δάκτυλα μέσα στο βαρέλι με το μέλι και όπως ήταν φυσιολογικό τρελάθηκαν. Ξέρετε τι σημαίνει να κοιμηθείς άεργος, κομματοσυντήρητος, σουλατσαδόρος, πνιγμένος εγκεφαλικά με κάθε λογής προλεταριακές, διεθνιστικές και ισοπεδωτικές αρλούμπες και να ξυπνήσεις βουλευτής ή ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος, με μισθούς, επιδόματα και ευεργετήματα;;; Κύριο μέλημα τους λοιπόν αποτελεί η όσο το δυνατόν περισσότερο παραμονή τους πέριξ του «βαρελιού», διότι τέτοια ευκαιρία στις μίζερες ζωές τους δεν πρόκειται να τους ξαναδοθεί. Ως εκ τούτου, από επαναστάτες της φούσκας και των καφενείων του αθηναϊκού κέντρου, δεν δίστασαν να μεταβληθούν σε πειθήνια όργανα, σε θεράποντες των Ευρωπαίων οικονομικών δυναστών προκειμένου να απολαμβάνουν ότι δεν είχαν απολαύσει μέχρι σήμερα. Όμως δεν παρέμειναν μέχρι εκεί. Δεν αρκούνται στο ευ ζην μέχρι να λήξει η θητεία τους. Με σχολαστικότητα και ενθουσιασμό πρωτόγνωρο για τις μαλθακές και υποτονικές του φύσεις προέβησαν σε αποφάσεις, ενέργειες και πρακτικές με απώτερο σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού. Ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς ο Ιμπραήμ δια της βίας και των όπλων το εφαρμόζουν αυτοί κατά γράμμα σε κάθε τομέα που αφορά την Ελλάδα. Εξωτερικό ή εσωτερικό. Απώτερος σκοπός του Αιγύπτιου, ήταν να εφαρμόσει φωτιά και μαχαίρι επί του ελληνικού πληθυσμού. Όσοι επιζούσαν θα τους πουλούσε σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα της Αφρικής, ενώ θα έφερνε στην Ελλάδα καραβιές Φελάχων για να ριζώσει νέα φυλή και να ξεχαστεί ακόμη και το όνομα των Ελλήνων. Τι διαφορετικό λοιπόν πράττει ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του; Οικονομικός εξανδραποδισμός, ανεργία, ανέχεια και εξαθλίωση. Κατακερματισμός του κοινωνικού κράτους. Απαξίωση της θρησκείας. Παραχάραξη της Ιστορίας και της Εθνικής μας κληρονομιάς και μειοδοτική και δοσίλογη εξωτερική πολιτική. Τέλος ορθάνοικτα σύνορα και υποδοχή στρατιών τριτοκοσμικών εισβολέων. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι λόγια ή σοφιστείες, αλλά μια φρικτή πραγματικότητα;; Έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτή η κυβέρνηση πασχίζει με κάθε τρόπο να μετατραπούμε σε μειοψηφία μέσα στην Χώρα μας; Πως εργάζεται νυχθημερόν για να μετατρέψει την Ελλάδα στην πρώτη μουσουλμανική χώρα της Ευρώπης;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...