Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΨΟΦΙΜΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΓΧΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ: «ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ».


Πόση  σαπίλα  άραγε  μπορεί  να  ανεχθεί  αυτός  ο  λαός;
 
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και τον γάζωσαν οι Αλβανοί.
Σε αποθήκη κοντά στο υδραγωγείο του χωριού εγκλωβίστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και εκτελέστηκε με ριπές στο κεφάλι και στο στήθος φωνάζοντας λίγο πριν: «Ζήτω η Ελλάς»!
Θάνατος αντάξιος των μεγαλύτερων ηρώων του Έθνους.
 
Τα  εξαγορασμένα  από  τις  τουρκικές  μυστικές  υπηρεσίες  "ελληνικά"  τουρκοκάναλα  έθαψαν  ή  υποβάθμισαν  την  δολοφονία  του  ήρωα.

Λίγο πριν είχε πάρει το όπλο του γιατί οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από το σπίτι του!
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε πάει στην Αλβανία στις 2 Οκτωβρίου, είχε σημαιοστολίσει τους Βουλιαράτες.
Η αλβανική αστυνομία πήγε στο χωριό, εντόπισε τον 35χρονο και κατέβασε την σημαία από το σπίτι του χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα.
Ο Κωνσταντίνος Κατσιφάς πυροβόλησε στον αέρα και τράπηκε σε φυγή. Οι Αλβανοί αστυνομικοί τον καταδίωξαν καλώντας τον να παραδοθεί Αυτός τους απάντησε: «Οι Ελληνες δεν παραδίδονται»!
Κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις. Τον καταδίωξαν και βρήκε καταφύγιο σε μια αποθήκη κοντά σε ένα υδραγωγείο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ειδικές και τελικά, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Κωνσταντίνο Κατσιφά, ο οποίος πριν πεθάνει φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα.  Ζήτω  η  Βόρειος  Ήπειρος». 
Οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν τολμήσει να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το σπίτι του Κατσίφα  και αυτό ήταν που τον ανάγκασε να την υπερασπιστεί.  
Στο τέλος οι  τουρκαλβανοί  άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος.


ΒΡΩΜΑΝΕ  ΜΙΣΟΣ  ΓΙΑ  ΚΑΘΕ  ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΟ υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open   είπε ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις Αρχές της Αλβανία. Τόνισε πως δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να μείνουμε στο αυστηρό μήνυμα που έστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.  Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να τηρούνται χαμηλότερη τόνοι από την πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας και να μην αντιμετωπίζεται το ζήτημα με επιθετικότητα όταν έχει χαθεί μια ζωή, ώστε να μην τροφοδοτούνται τα αντανακλαστικά των κοινωνιών.
 

Τέτοιες ημέρες, παραμονές και ανήμερα 28η Οκτωβρίου, η Βόρειος  Ήπειρος είναι γαλάζια από ελληνικές σημαίες. Οι δρόμοι και τα σπίτια σε Χειμάρρα, Αγίους  Σαράντα, τα χωριά του Βούρκου της ευρύτερης περιοχής της Φοινίκης, Αργυρόκαστρο, τα χωριά Άνω και Κάτω Δεροπόλεως, είναι σημαιοστολισμένα. Σε ορισμένες οικίες οι σημαίες ανεμίζουν όλον τον χρόνο.
Η  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:             «ΟΜΟΓΕΝΗΣ  ΧΑΛΑΣΕ  ΤΗΝ  ΩΡΑΙΑ  ΑΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΛΒΑΝΟΙ  ΤΟΝ  ΣΚΟΤΩΣΑΝ.  ΔΕΝ  ΕΓΙΝΕ  ΚΑΙ  ΤΙΠΟΤΕ».  Η  φωτογραφία  είναι  από  την  Εορτή  της  28ης  Οκτωβρίου,  ακριβώς  λίγο  πριν  οι  τουρκαλβανοί  δολοφονήσουν  τον  Κωνσταντίνο  Κατσίφα.

 
«Δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο, απλά κάποιος ομογενής χάλασε την ωραία ελληνοαλβανική ατμόσφαιρα». Αυτό περίπου περιγράφει με μια ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία είχε βρεθεί στους Βουλιαράτες λίγες ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του 35χρονου Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Η Μυρσίνη Ζορμπά, μαζί με άλλους εκπροσώπους της ελληνικής και της αλβανικής κυβέρνησης, την πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, βουλευτές, δημάρχους και πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή στους Βουλιαράτες για την τελετή στη μνήμη των πεσόντων στο αλβανικό μέτωπο.
«Είχαμε πληροφορηθεί ότι κάποιος ομογενής με Καλάσνικοφ είχε απειλήσει το πρωί να πυροβολήσει. Μετά τις 3 μμ στο δρόμο της επιστροφής πληροφορηθήκαμε ότι ο ομογενής περικυκλώθηκε, η αστυνομία του ζήτησε να παραδοθεί, δεν παραδόθηκε και τον σκότωσαν. Ήταν ένα τραγικό συμβάν που κάνεις μας σήμερα όλο το πρωί, μέσα στην ατμόσφαιρα συγκίνησης που επικρατούσε, δεν μπορούσε να φανταστεί».

«Τον δολοφόνησαν παρουσία εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης».
«Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα συνέβησαν ενώ συνεχιζόταν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και στην Τελετή Μνήμης στους Βουλιαράτες υπήρχε επίσημη εκπροσώπηση Ελληνικής και Αλβανικής Κυβέρνησης».
Ανακοίνωση  από  την  πολιτική οργάνωση “Ομόνοια" που εκπροσωπεί την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία. 


  Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 
 
  Ο  "πρόεδρος  της  ελληνικής  δημοκρατίας"  αρχιμασόνος  Παυλόπουλος  δεν  απάντησε  στον  σχιζοφρενή  τουρκαλβανό  Ράμα.  Ούτε  έβγαλε  καμιά  ανακοίνωση  για  να  καταδικάσει την  δολοφονία.  Σίγουρα  ο  πανάθλιος  κρύβεται  έντρομος,  όπως πάντοτε, σε  μια  συναγωγή,  μέχρι  να  περάσει  η  μπόρα.    Ο  ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΤΣΙΦΑΣ

Για  την πρώτη επίσημη ανακοίνωσή του  Μητσοτάκη:

 «Στέλεχος της Ν.Δ. που γνωρίζει καλά το ζήτημα, υποστήριξε ότι ο κ. Κουμουτσάκος σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντέδρασε γρήγορα προκειμένου να προλάβει να δώσει εκείνος τον τόνο σε αυτό το ευαίσθητο εθνικά θέμα.  Οι ίδιες πληροφορίες σημείωναν με νόημα ότι από τη δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου απουσίαζε το “Βόρεια Ήπειρος”».
Η  ανακοίνωση  του  Μητσοτάκη  μιλάει  για   «αλβανικό έπος»,  για «εθνική ελληνική μειονότητα στην Αλβανία», αλλά όχι για Βόρεια  Ήπειρο. 
Ο Μητσοτάκης  ταυτίζεται  πλήρως  με  τον  χασισέμπορο  σχιζοφρενή  τουρκαλβανό  Ράμα,  που επιθυμεί την πλήρη απάλειψη της συγκεκριμένης έκφρασης, η οποία ενοχλεί για ευνόητους λόγους.


Η  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ»  ΒΟΥΛΗ  ΤΩΝ  ΚΙΝΑΙΔΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ


Η  «ελληνική»  βουλή  των  κιναίδων  πρακτόρων  αρνήθηκε  να  τηρήσει  ενός  λεπτού  σιγή  για τον  Βορειοηπειρώτη.  Ο  θάνατος  του  Κωνσταντίνου  Κατσίφα,  όπως  άφησαν  να  εννοηθεί,  δεν  διαθέτει,  για  τις  μέλλουσες  γενεές,  την ιστορική  χροιά,  το  φρόνημα,  την  ακτινοβολία,  τον συμβολισμό,  την  αέναη  παιδευτική  προτροπή,  το  υψηλό  ηθικό  φορτίο,  που  διαθέτει  ο  θάνατος  του  Ζακ, του  Φύσσα  και  του  Γρηγορόπουλου.

Ο  όμοιος στον  όμοιο  και  η  κοπριά  στα  λάχανα.
 


  ΤΟ  "ΟΧΙ"  ΤΟΥ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΑΝΗΜΕΡΑ  ΤΗΣ  28ης  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2018  
Ο  ΕΛΕΕΙΝΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ:
«Οι ελληνικές αρχές, σε επαφή με τις αλβανικές, παρακολούθησαν στενά και από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη επεισοδίου στο χωριό Βουλιαράτες Αλβανίας, όπου Έλληνας υπήκοος φέρεται να άνοιξε πυρ με όπλο καλάσνικοφ εναντίον οχήματος της αλβανικής αστυνομίας, η οποία και επιχείρησε τη σύλληψή του.
Πριν λίγο ενημερωθήκαμε επισήμως ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.
Εκφράζουμε τη βαθειά λύπη μας για το θάνατο του Έλληνα ομογενή και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.
Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής.
Αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές την απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο εν λόγω Έλληνας πολίτης και θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες άμεσα».Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΤΟ  ΣΙΧΑΜΑ  ΠΟΥ  ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:  «ΟΣΑ  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ  ΚΑΙ  ΟΔΗΓΗΣΑΝ  ΣΤΟ  ΘΑΝΑΤΟ  ΤΟΥ  ΖΑΚ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ  ΕΝΑΝ  ΕΦΙΑΛΤΗ».


Επιστολή στην μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου, του 33χρονου  ληστή, που έχασε τη ζωή του στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια πριν από περίπου ένα μήνα, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας.  


Την επιστολή φέρνει στη δημοσιότητα την Τρίτη (30.10.2018) η Εφημερίδα των Συντακτών.

Αξιότιμη κυρία Κωστοπούλου,
Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας εκφράσω τα θερμά του συλλυπητήρια για την οδυνηρή απώλεια του Ζακ. Αλλά και την ευγνωμοσύνη μου, που, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, θελήσατε να μοιραστείτε μαζί μου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ συνιστούν έναν εφιάλτη. Όχι μόνο γιατί η ωμή βία οδήγησε στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, αλλά και γιατί έγιναν αφορμή για να αναδυθεί ο κοινωνικός κανιβαλισμός, που επικροτεί την αυτοδικία και δεν ανατριχιάζει στην όψη της ωμής βίας απέναντι σε αυτόν που είναι από κάτω. Τον αδύναμο, τον διαφορετικό, τον άλλο.
Δυστυχώς, με μέρος των ΜΜΕ να υποδαυλίζει αυτόν τον κοινωνικό κανιβαλισμό, αλλά και να υποκαθιστά, για ακόμη μια φορά, τη δικαιοσύνη ή, ακόμα χειρότερα, να προσβάλλει, προς χάριν της τηλεθέασης, έναν συμπολίτη μας που έχασε με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο τη ζωή του.
Συμφωνώ απόλυτα με την έκκλησή σας για διεξοδική διερεύνηση όλων των πτυχών της τραγικής υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών, σε όσους πιθανά με τις πράξεις τους ή τη στάση τους προκάλεσαν ή επέτρεψαν την απώλεια της ζωής του Ζακ. Αυτή τη βούληση έχω εκφράσει δημοσίως και προς τους αρμόδιους θεσμούς του κράτους και της δικαιοσύνης.
Αυτή η υπόθεση, όμως, δεν τελειώνει με την εξιχνίασή της. Η αντιμετώπιση του κοινωνικού κανιβαλισμού και των φαινομένων βίας και μίσους χρειάζεται συντεταγμένη παρέμβαση από την Πολιτεία με στόχο τη συνολική πρόληψη του εγκλήματος, αλλά κυρίως η διαπαιδαγώγηση της κοινωνίας. Για να διαμορφωθούν νέες συνειδήσεις και να προστατευθούν οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας.
Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση σε αυτή την κατεύθυνση.
Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα και πάλι να σας εκφράσω τα θερμά του συλλυπητήρια και να σας προσκαλέσω σε συνάντηση, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην Αθήνα.
Η απώλεια του Ζακ δεν θα ξεχαστεί, τουλάχιστον από όσους και όσες από εμάς παραμένουμε αφοσιωμένοι στον αγώνα για μια κοινωνία, που η ανθρώπινη ζωή θα είναι η υπέρτατη αξία.
Με εκτίμηση
Αλέξης  ΤσίπραςΕΝΑΣ  ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ


Ο  προδότης  Τσίπρας είχε χρόνο να απαντήσει στην επιστολή της μητέρας του Κωστόπουλου. Είχε χρόνο να δει τον «μικρό Αμίρ», τον οποίο «τρομοκράτησαν φασίστες», όπως έλεγε γελώντας στην κάμερα η μητέρα του  λαθρομετανάστη.  Είχε χρόνο να δει κάποιον  νεολαίο  συριζαίο που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από «φασίστες» κι αυτός.
Για τον προδότη  και  αναίσθητο  τέρας  Τσίπρα, «η απώλεια του Ζακ δεν θα ξεχαστεί», αλλά του Κωνσταντίνου Κατσίφα όχι μόνον θα ξεχαστεί, αλλά θα επιχειρηθεί και η σπίλωσή του.

Δεν είχε, όμως, ποτέ χρόνο προκειμένου να δει την μητέρα της 15χρονης Μυρτούς, της οποίας η ζωή καταστράφηκε εξαιτίας ενός ανθρωπόμορφου κτήνους από το Πακιστάν.
Δεν είχε, επίσης, ποτέ χρόνο να δει την μητέρα του Νίκου Μουστάκα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από εγκληματική συμμορία αλλοδαπών στον λόφο του Φιλοπάππου.
Δεν είχε ποτέ καθόλου χρόνο να δει έστω και έναν εκπρόσωπο κάποιας οικογένειας από τα 99 θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου.
Ο  πολυάσχολος  προδότης  δεν θα έχει ποτέ καθόλου χρόνο να δει και τους γονείς του δολοφονημένου από τους αλβανούς Κωνσταντίνου Κατσίφα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.  


Ο  προδότης  Τσίπρας  γράφει:  «η ανθρώπινη ζωή  είναι  η  υπέρτατη αξία».ΟΧΙ  ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ  ΕΦΙΑΛΤΗ.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΖΩΗ  Η  ΥΠΕΡΤΑΤΗ  ΑΞΙΑ.  ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΑΛΛΕΣ  ΑΞΙΕΣ.Ας  υποθέσουμε  ότι  ο  Τσίπρας  συλλαμβάνεται  και  γίνεται  δούλος.  Από  τις  6  το  πρωί  μέχρι  αργά  το  βράδυ  σπάζει  πέτρες  με  τον  βούρδουλα.  Όλη  η  ζωή  του  είναι  ένας  αβάσταχτος  πόνος.  Δεν  υπάρχει  περίπτωση  να  αφεθεί  ελεύθερος,  για  όλη  του  την  ζωή.  Πόση  αξία  έχει  η  ζωή  του,  γι  αυτόν  τον  ίδιο;

Το  συμπέρασμα:  υπάρχει  κάτι  ανώτερο  που  δίνει  περιεχόμενο  στην  ανθρώπινη  ζωή  και  αυτό  το  κάτι  είναι  η  Ελευθερία.  Χωρίς  την  ατομική  και  ναι,  την  Εθνική  Ελευθερία,  δεν  έχει  νόημα  η  ζωή,  ούτε  θεωρείται  η  υπέρτατη  αξία.  Οι  πρόγονοί  μας  έλεγαν  ακριβώς  αυτό:  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  Ή  ΘΑΝΑΤΟΣ».  Χωρίς  ελευθερία,  τι   να  την  κάνουμε  την  ζωή.

Υπάρχουν  και  άλλες  αξίες  σπουδαιότερες  από  την  ζωή.  Η  Πατρίδα,  το  απόλυτο  συναισθηματικό  δέσιμο  του  ανθρώπου  με  τον  τόπο  των  προγόνων  του.  Το  Γένος,  η  Φυλή,  το  Έθνος.  Η  μακριά  σειρά  των  προγόνων  σου,  μέχρι  τους  τιμημένους  γονείς  σου.  Οι  ηθικές  αξίες. 

Η  αξία  της  τιμής.  Η  αξία  να  έχεις  καθαρό  το  μέτωπό  σου.  Ο  έντιμος άνθρωπος  δεν  αντέχει,  αν  διαπράξει  μεγάλη  ατιμία  απέναντι  σε  άλλους  ανθρώπους  και  αυτοκτονεί.  Ζυγίζει  την  αξία  της  τιμής  του  με  την  αξία  της  ζωής   του.

Η  αξία  να  μην  είσαι  δειλός  και  τρέσας,  που  εγκατέλειψε  τους   συντρόφους  του  στον  αγώνα  και  περιφρονείσαι  έτσι  από  όλους.  Η  αξία  να  μην  είσαι  σκλαβωμένος  σε  ανώμαλα   πάθη  και  σε  ναρκωτικά,    έτοιμος  να  αφαιρέσεις  την  ζωή  άλλων  για  την  δόση  σου.  Η  αξία  να  μην  είσαι  προδότης,  που  αφαιρείς  την  ζωή  ή  την  τιμή  των  συμπατριωτών  σου. 

Ποια  είναι  η  αξία  της  ζωής  του  Εφιάλτη;  Έχει   υπέρτατη  αξία  η  ζωή  του;  Και  τότε  τι  συμβαίνει  με  τις  ζωές  των  Τριακοσίων  του  Λεωνίδα;

Μπορούμε  να  συνεχίσουμε  την  απαρίθμηση  των  αξιών,  που  σε  πολλές  περιπτώσεις  έχουν  "αξία"  μεγαλύτερη  από  την  ζωή  και  είναι  η  αιτία  που   αυτές  δίνουν  στο  περιεχόμενο  της  ζωής  την  ουσιαστική  της  "αξία". 
Αλλά  που  να  τα  καταλάβει  αυτά  ένα  αναίσθητο  κτήνος  και   προδότης  της  Πατρίδας;
 ΠΟΥ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ  ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΗΜΕΡΕΣ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ;
Άφαντος ο προδότης  Τσίπρας από την Κυριακή.
Πέρα από πρωθυπουργός είναι και «υπουργός  εξωτερικών».
Και  όμως  αγνοείται εδώ και μέρες.
Σημείωση:  όποιος  ξέρει  καλά  την  ψυχολογία  αυτού  του  καθάρματος,  καταλαβαίνει.  Ο  Τσίπρας  αισθάνεται  αυτές  τις  ημέρες  ατελείωτη  αγαλλίαση  και  χαρά.  Σκότωσαν  ένα  νεαρό  Έλληνα.  Απέραντο  το  μίσος και  ο  φθόνος  του  εφιάλτη  για  μια  ιδιότητα  που  μισεί  και  δεν  πρόκειται  να  αποκτήσει   ποτέ.ΤΟ  ΣΥΝΘΗΜΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΡΑΜΑ  ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ  ΤΟ  ΣΥΝΘΗΜΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:   
«ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΝΕΚΡΟΣ,  ΕΝΑΣ  ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ  ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ». 
Σήμερα  (29.10.2018) στο γήπεδο «Σελμάν Στερμάσι» στα Τίρανα, στο  ποδοσφαιρικό ματς της ομάδας  «Παρτιζάνι» των Τιράνων με  την  ομάδα  «Σκεντέρμπεη» της Κορυτσάς,  οι οπαδοί της πρώτης ανάρτησαν πανό μέσα  στο  γήπεδο,  το οποίο έγραφε:   «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος».  Η  ομάδα «Παρτιζάνι» των Τιράνων   έχει  διευθυντή  του ποδοσφαιρικού συλλόγου τον Όλσι Ράμα,  ο  οποίος  είναι  ο  αδερφός  του  προέδρου  της  Αλβανίας  Έντι Ράμα.   Πρόεδρος της ομάδας είναι ο διαβόητος Γκαζμέντ Ντέμι, ένας    φανατικός  τουρκαλβανός  ανθέλληνας,  παράγοντας του τσάμικου λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων τους.
 

ΟΙ  ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.


Μία  ανάρτηση του τουρκαλβανού  δημοσιογράφου Αρτάν  Χότζα στο facebook:

«Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας, από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας. Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά. Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν».
Η  ΜΑΝΑ  ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΕΙ  ΤΟΝ  ΗΡΩΑ  ΓΙΟ  ΤΗΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΣΑΪΝΙΑ,  ΟΙ  ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΤΩΝ  «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ»  ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ , ΤΗΣ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΤΗΣ  ΚΑΛΗΜΕΡΑ…  Δολοφόνησαν το παλληκάρι  της. 

Kαλημέρα  (!)   λένε  οι  "έλληνες"  δημοσιογράφοι  στην χαροκαμένη μάνα,  μπροστά  στον  φακό.

Εντάξει,  δεν  συμμετέχουν  στο  οικογενειακό  και  εθνικό  δράμα,  ίσως  -  ίσως και να  χαίρονται  λιγάκι.  

Αλλά  για  τα  προσχήματα,  βρε  βλαμμένα  τέρατα...Ο  ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ  ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ,  Η  ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ,  H  ΕΛΛΕΙΨΗ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ,  ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ  ΛΕΠΤΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΔΙΑΦΘΟΡΑ  ΤΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΨΥΧΗΣ  ΤΗΣ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 
H Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων στους ηλικιωμένους γονείς της, όταν πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους και ενώ ακόμη δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό. 
«Μπήκαν στο σπίτι μας τα κομάντος και ειρωνεύονταν. 
Ελεγαν:
Τί είναι εδώ κυρία μου; Ελλάδα;
Έστρεψαν όπλο στη μάνα μου, στρέψανε το όπλο στον πατέρα μου».
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Φώναξε «Ζήτω η Ελλάς» και τον γάζωσαν οι Αλβανοί.Αγέρωχο  Παλληκάρι,  35  χρονών,  πώς  κείτεσαι  στο  χώμα,  για  μια  μάνα  που δεν  σε  θέλει; 
Σταυραετέ  της  Βορείου  Ηπείρου,  εσύ  που  βγήκες  από το  πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του Ελληνισμού.
«Τ’ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται»
Γονατίζουμε δακρυσμένοι  στο  φέρετρό  σου.  

Πόνος.  Πόνος.   Πόνος.
Θάρθει  η  ώρα  που  οι  δολοφόνοι  σου  θα  χαθούν  στα  Τάρταρα.
Η  εκδίκηση,  «γλυκύτερη  κι από  μέλι»,  που  λέει  ο  γέρο  Όμηρος.

ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ  ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ΤΑ  ΑΛΒΑΝΙΚΑ  ΜΜΕ  ΕΛΕΓΑΝ  ΟΤΙ  Ο  ΗΡΩΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΤΣΙΦΑΣ  ΕΙΧΕ  ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.  ΜΕΤΑ  ΕΙΠΑΝ  ΟΤΙ  «ΕΠΕΣΕ  ΝΕΚΡΟΣ».

Υπάρχει μια τεράστια και ουσιώδης διαφορά μεταξύ του «έχει συλληφθεί» και του «έπεσε νεκρός» και στην αρχή όλα τα αλβανικά ΜΜΕ δημοσίευαν ότι ο ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας βρίσκονταν υπό καθεστώς σύλληψης.
Στην πρώτη περίπτωση βρίσκεται εν ζωή στην δεύτερη όχι.
Τα αλβανικά ΜΜΕ, φυσικά έχουν την ενημέρωσή τους απο την αλβανική Αστυνομία και έτσι στην αρχή όταν έγραψαν τα περί συλλήψεως είχαν την ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
Όταν προέκυψε ότι τελικώς ο Κ.Κατσίφας είχε εκτελεστεί από τις ειδικές αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις Renea τότε άλλαξαν και οι δημοσιεύσεις
Για όσους γνωρίζουν αγγλικά το «arrest» σημαίνει σύλληψη και λόγω λατινικής ρίζας, με παραλλαγές παρόμοια αναφέρεται σε σωρεία γλωσσών όπως και στην αλβανική όπου αναφέρεται ως «arrestohet, arrestua» ανάλογα με την θέση που έχει στην πρόταση.
Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του οι σελίδες αυτές έχουν διαγραφεί ή έχει αλλάξει το περιεχόμενο και ο τίτλος και αντί για σύλληψη γράφει πως έπεσε νεκρός όπως αναφέρει το himara.gr.
 Η μηχανή της google έχει συγκρατήσει αυτή την απόπειρα συγκάλυψης των γειτονικών ΜΜΕ.    

ΟΙ  ΑΛΒΑΝΟΙ  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΗΝ  ΒΟΡΕΙΟ  ΗΠΕΙΡΟ.   ΤΩΡΑ   ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΤΤΙΚΗ.

 Αλβανοί  πυροβόλησαν  Έλληνα  στον  Γέρακα  Αττικής.  Νοσηλεύεται  σε  κρίσιμη  κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.   Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως φέρει δύο διαμπερή τραύματα από  σφαίρα  σε τράχηλο και πνεύμονα.   
Ο  διεφθαρμένος  κομμουνιστής  Τσίπρας  ασφαλώς  θα  συστήσει  αυτοσυγκράτηση.  Έτσι  πρέπει.  
 Όταν  δολοφονούνται Ελληνες  χρειάζεται  υπομονή  και  αυτοσυγκράτηση.  Όταν  σκοτώνονται  «άλλοι»,  ο  Τσίπρας  δεν  κρατιέται.  Πρώτος  -  πρώτος   βγάζει  καταδικαστικές  ανακοινώσεις  σε  απειλητικό  ύφος. Εκτέλεση στους Βουλιαράτες

Νίκος Λυγερός

Το χωριό Βουλιαράτες είναι αμιγώς ελληνικό παρόλο που βρίσκεται στην Αλβανία και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας είναι εθνική μειονότητα κι όχι θρησκευτική. Κατά συνέπεια όσοι δεν ξέρουν αυτό το ειδικό καθεστώς δεν μπορούν να κατανοήσουν το θέμα της ελληνικής σημαίας εντός Αλβανίας. 
Στην πραγματικότητα σε όλα τα ελληνικά χωριά που βρίσκονται κοντά στο Αργυρόκαστρο βρίσκονται ελληνικές σημαίες και μεγάλοι σταυροί χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα για μια εθνική εορτή όπως η 28η Οκτωβρίου 1940, όλοι περιμένουν περισσότερες σημαίες και τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας. Κατά συνέπεια το όλο πλαίσιο είναι ξεκάθαρο. 
Όλοι όσοι προσπαθούν να μετατρέψουν σε ακραίο τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Κατσίφα επειδή έβαλε σημαίες στο χωριό, απλώς δεν ξέρουν το πλαίσιο ή εσκεμμένα το ξεχνούν, για να έχουν μια δικαιολογία.

Η αλήθεια όμως η ανείπωτη είναι ότι η αλβανική αστυνομία βρήκε απλώς την ευκαιρία να τον εκτελέσει μέσα σ' ένα ασαφές τοπίο διότι πολύ απλά ακολούθησε την ακραία προπαγάνδα που υπάρχει και προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να μειώσει την εμβέλεια της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε θύμα μιας κρατικής πολιτικής που σκέφτεται την έννοια της Μεγάλης Αλβανίας και την ένωσή της με το Κοσσυφοπέδιο ακόμα κι αν πρέπει να καταπατήσει αθώους στη Βόρειο Ήπειρο.
ΤΙ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ  ΑΝΗΣΥΧΙΑ  ΣΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΟΥ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ;
ΚΚΕ: «Η εκμετάλλευση της εκτέλεσης του ομογενούς από εθνικιστές προκαλεί ανησυχία».ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΟΥ  ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ  ΜΠΑΜΠΗ  ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ,  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΟΙ  ΑΛΒΑΝΟΙ.


«Οι  τουρκαλβανοί  συνέλαβαν αιμόφυρτο τον Κατσίφα και τον εκτέλεσαν  με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά».Όλα συνέβησαν ενώ συνεχιζόταν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ και στην Τελετή Μνήμης στους Βουλιαράτες υπήρχε επίσημη εκπροσώπηση Ελληνικής και Αλβανικής ΚυβέρνησηςΣύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών που επικαλείται ο Μπάμπης Καραθάνος, οι Αλβανοί αστυνομικοί καταδίωξαν τον Έλληνα πολίτη μετά από επεισόδια στο χωριό Βουλιαράτες, τα οποία και υποκίνησαν ένστολοι της γείτονος.

Σημειώνεται, ότι ο Κατσίφας είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και σκόπευε να διαφύγει της σύλληψης περνώντας στην Ελλάδα.

Με συνδρομή ελικοπτέρου και δύναμη πολλών δεκάδων ανδρών και επίλεκτων δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας που ήρθαν από τα Τίρανα, οι διώκτες του Κατσίφα τον εγκλώβισαν σε παλιό υδραγωγείο.

Εκεί, σύμφωνα με τις πηγές του  Καραθάνου, τον εξουδετέρωσαν, "τον έσυραν αιμόφυρτο και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στην καρδιά".
Τις πληροφορίες του Μπάμπη Καραθάνου επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος του himara.gr Αθηνά Κρεμμύδα.

«Πρέπει να βγει η αλήθεια – και όχι όπως στην περίπτωση του Αριστοτέλη Γκούμα”, που δολοφονήθηκε πριν επτά χρόνια επειδή μιλούσε ελληνικά στην Χειμάρρα. Στο κλίμα τρομοκράτησης που εντείνεται τα τελευταία χρόνια στις περιοχές της ελληνικής μειονότητας, στάθηκε και η δημοσιογράφος Μαριέλα Στεφανλάρι.

Οι  τουρκαλβανοί αστυνομικοί μπήκαν και στο σπίτι της οικογένειας, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τη μητέρα του Κώστα με το κοντάκιο όπλου,  για να ομολογήσει το που κρύβεται το παιδί της, ενώ οι γονείς δεν γνώριζαν κάτι.

Ο Κωνσταντίνος ήταν πατέρας ενός 13χρονου κοριτσιού και η πρώην του από την Κρήτη. Εργαζόταν ως σιδεράς και στα αλουμίνια και δούλευε και στην  Ελλάδα  και   στην  Βόρειο Ήπειρο.

Ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ήταν ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας. Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 35χρονος πλήρωσε με τη ζωή του την: «αγάπη που είχε για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας, τη Βόρειο Ήπειρο».

  Ο  γαμπρός του ήρωα  Κωνσταντίνου  Κατσίφα, 
Βαγγέλης Σακελλαράκης:  

    "Δεν έχω δει τέτοιο νεκρό.
 Είχε αποφασίσει να πεθάνει αυτή την ώρα 
 και αυτή την Άγια μέρα".«Ήταν όρθιος και κοιτούσε τους εκτελεστές  τουρκαλβανούς  στα μάτια. 


Σήκωσε τα χέρια ψηλά και φώναξε πεθαίνοντας:   
«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.  
ΖΗΤΩ  Η  ΒΟΡΕΙΟΣ  ΗΠΕΙΡΟΣ».

Ο  γαμπρός του ήρωα, Βαγγέλης Σακελλαράκης  αφηγήθηκε στον ΣΚΑΪ:

 «Είδα ένα πρόσωπο με τέτοια νηφαλιότητα και υπερηφάνεια στο νεκροτομείο. Θα πείτε κι εσείς, αν τον δείτε ότι δεν γίνεται! 
Δεν έχω δει τέτοιο νεκρό.
 Είχε αποφασίσει να πεθάνει αυτή την ώρα και αυτή την Άγια μέρα».
«Ο Έλληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του μόνο για πέντε λεπτά. Δεν μας επετράπη κάτι περισσότερο. Κυνηγούσαν έναν άνθρωπο οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις. Σίγουρα δεν πυροβόλησε, αλλά ακόμα και αν το δεχτούμε, τα πυρά ήταν άσφαιρα. Αναρωτιέμαι, δεν ακολουθήθηκαν κάποια πρωτόκολλα; Ζητήσαμε από τον δικηγόρο μας να ρωτήσει. Θα μπορούσε να είναι ζωντανός. Έναν άνθρωπο με πάνω από 300 ενόπλους δεν τον σκοτώνεις. Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα πολύ εύκολα. Γιατί ενώ βρέθηκε τόσο ψηλά και συνομιλούσε με έναν βοσκό, του ζήτησε λίγο νερό και έμεινε εκεί για περίπου μια ώρα με τρία τέταρτα. Αυτός όμως αποφάσισε να γυρίσει πίσω».
«Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έφυγε με τα χέρια ανοικτά προς τον ουρανό. 
Ήταν αποφασισμένος να πεθάνει.
Σήκωσε τα χέρια ψηλά και φώναξε 
«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ».Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος:
 
«Αυτό είναι μία άλλου είδους εμπειρία και καμιά φορά οι δικηγόροι δε πρέπει να μετάσχουμε σε τέτοια πράγματα, να περνάνε μέσα μόνο οι απολύτως ειδικοί αλλά ήταν και πολύ ειδική η συνθήκη εκεί και όφειλα να είμαι στο σημείο. Τι να σας πω... Θα το πω έτσι όπως το αισθάνθηκα.  
Ένας περήφανος και ευτυχισμένος νεκρός με μία φυσιογνωμία - μία νεκρική μάσκα - την οποία δεν μπορώ να τη περιγράψω, ήταν κάτι ασύλληπτο.  
Το νιώσαμε μαζί, και, μάλιστα, δε το ένιωσα μόνο, το ένιωσε και ο  κύριος Βουγιουκλάκης, ότι η φυσιογνωμία του είναι συγκλονιστική. Τι να πω... 
Η έννοια παλλήκαρος, παλληκάρι, φιλότιμο είναι ζωγραφισμένα πάνω του».
Ιατροδικαστής  Βουγιουκλάκης:
 « 'Έχω δει πολλούς νεκρούς. Τέτοια νηφάλια όψη και τέτοια καθαρότητα, δεν έχω ξαναδεί. Είναι φοβερό ότι χαμογελάει. Μας έκανε εντύπωση. Αποφάσισε να πεθάνει έτσι. Ούτε αντάλλαξε πυροβολισμούς, ούτε τίποτα».


O Παντελής Κουρεμένος, πρώην κοινοτάρχης της περιοχής, ήταν μπροστά  και περιγράφει την δολοφονία:


«Το πρωί της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος  Κατσίφας καθόταν  ήσυχος  πίνοντας τον καφέ του.   Ήρθε  στο  χωριό  πολυπληθής  αλβανική αστυνομία  και  προκλητικά  απαίτησε να κατέβει η σημαία από τον λόφο που έγινε η μάχη το 1940.

Η σημαία υπάρχει 5-6 χρόνια εκεί.

Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός πήγε και πήρε το όπλο και στήθηκε στο μνημείο των δασκάλων που έχουν εκτελεστεί, ανάμεσα στις δυο σημαίες και πυροβόλησε στον αέρα για να αποφορτιστεί από την πίεση να κατεβάσει τη σημαία.

Μετά έφυγε στην κορυφή του χωριού και η αστυνομία έστησε αυτή την επιχείρηση και έστησε την δολοφονία του παιδιού. Αγαπούσε πολύ  την πατρίδα του  και το χωριό  του».
 
Φαήλος  Κρανιδιώτης: «Η Ελληνική Αεροπορία να βομβαρδίσει την Αλβανία».

Σε αντίποινα για τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα  ο  Φαήλος  Κρανιδιώτης, επικεφαλής της Νέας Δεξιάς και άλλοτε έμπιστος σύμβουλος του πρώην  πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,  προτείνει να βομβαρδιστεί το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας. "Μόνο έτσι θα λάβει το μήνυμα ο Ράμα και οι συμμορίες που υποδύονται τις δυνάμεις ασφαλείας".


«Αυτοί που τον σκότωσαν είναι πολύ πιθανό σήμερα να έχουν ρεπό να φυλάνε χασισοφυτείες και κέντρα επεξεργασίας ηρωίνης. Η αστυνομία είναι αυτή η οποία παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα και τους νόμους της Αλβανίας, που γκρεμίζει ελληνικές εκκλησίες.
 Έχουν σκοτωθεί ξανά άνθρωποι δικοί μας και η αστυνομία δεν έκανε το καθήκον της. 
Η Ελληνική Αεροπορία πρέπει να ισοπεδώσει το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας, να μην μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα και να εξοντωθούν οι δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα.   
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάρει το μήνυμα ο Ράμα και οι συμμορίες του οι οποίες υποδύονται τα κρατικά όργανα ώστε να μην τολμήσουν να απλώσουν ποτέ ξανά χέρι πάνω σε Έλληνα.
O  Ράμα είναι αυτός ο οποίος κατηγορούν οι αντίπαλοι του ότι είναι έμπορος ναρκωτικών, ότι κυβερνάει την χώρα του όπως κυβερνάει κανείς με μία συμμορία… Αυτό δεν είναι πόλεμος, τιμωρείς αυτούς που το έκαναν. Για να κάνεις πόλεμο, η άλλη χώρα πρέπει να έχει αεροπορία και στρατό, η Αλβανία δεν έχει τίποτα από όλα αυτά… Είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να βάλει αυτούς τους κατσαπλιάδες σε τάξη.
Τι θα έκανε το Ισραήλ;  Τι θα έκαναν άλλες χώρες; Τι θα έκανε η Αμερική σε χώρες ληστών; Η Αλβανία είναι μέλος του ΝΑΤΟ δυστυχώς… Πρέπει να τιμωρήσουμε τους δολοφόνους του παιδιού. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Θα περιμένουμε την αλβανική Δικαιοσύνη 300 χρόνια, και να στέλνουμε ρηματικές διακοινώσεις, αν είναι και μαλακό το χαρτί, ξέρουν οι Αλβανοί πώς να το χρησιμοποιήσουν».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΤΟΥ  PRONEWS:   
Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος  Κρανιδιώτης  ως αντίποινα για την δολοφονία του 35χρονου Έλληνα βορειοηπειρώτη  Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητεί να βομβαρδιστεί το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας.
Προφανώς αγνοεί όπως αγνοεί και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ότι η ελληνική Πολεμική Αεροπορία προστατεύει το αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα εκτελώντας πτήσεις με μαχητικά F-16 επάνω από την Αλβανία!
Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία των κυβερνήσεων Τσίπρα και Ράμα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη προστατεύουν τον αλβανικό εναέριο χώρο με αποστολή αναχαίτισης των πιθανών εχθρών της Αλβανίας όπως είναι π.χ. η σερβική Αεροπορία!
Η συμφωνία κλείστηκε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ (ναι, για όσους το αγνοούν, η Αλβανία έγινε μέλος του ΝΑΤΟ) και αφορά αποστολές air policing σε όλο τον αλβανικό εναέριο χώρο.
Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε εδώ και ένα χρόνο.
Περιττό να σημειώσουμε, ότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την ελληνική Πολεμική Αεροπορία όπου οι διαθεσιμότητες είναι πολύ χαμηλές λόγω έλλειψης ανταλλακτικών κτλ, επιβαρύνεται και με την προστασία της Αλβανίας, η οποία  καταπιέζει και δολοφονεί -όπως αποδείχτηκε χτες- τους βορειοηπειρώτες.
Μήπως, για αρχή, αντί να τους βομβαρδίσουμε καταρχήν να αποσύρουμε τα μαχητικά που προστατεύουν τον Ε.Ράμα και τους δολοφόνους της αλβανικής Αστυνομίας;
 


ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ  ΤΗΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ  ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΑΤΣΙΦΑ.
 
 Έσβησε αγναντεύοντας την Πατρίδα.      
Από το σημείο της  δολοφονίας  στο βάθος  φαίνεται  η Ελεύθερη  Ελλάδα.
 Η μεθοριακή γραμμή απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα.


Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ  ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΗ,  ΕΞΥΠΝΗ,  ΑΝΕΛΕΗΤΗ.


Ο  ΘΑΝΑΤΟΣ  ΤΟΥ  ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ  ΨΗΛΑ  ΜΕ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ  ΟΡΓΑΝΑ. 

Όλοι  αυτοί  οι  δολοφόνοι  πρέπει  να  εκτελεστούν,  με  ηρεμία  και  αποφασιστικότητα.
Πρέπει  να  εργαζόμαστε  όπως  κάνει  η  συμμαχική  μυστική  υπηρεσία  της  ΜΟΣΣΑΝΤ
΄Αρα  ο  Χάρος  πρέπει  να  στείλει  στον  τάφο  τους  επιτελικούς  που  σχεδίασαν  το  έγκλημα,  δηλαδή  τον  πρόεδρο  Ράμα,  τον υπουργό  αστυνομίας  και  τον  επικεφαλής  των  δολοφόνων. 
Μετά,  αφού  ταυτοποιηθεί  η  ομάδα  των  δολοφόνων  (πόσοι  είναι:  10 – 20 – 30),  με  ονόματα  και  διευθύνσεις,  πρέπει  να  εξοντωθούν  όλοι  μεθοδικά.
ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ  ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ  Η   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΣΥΛΛΑΒΕΙ  ΤΟΝ  ΑΡΧΗΓΟ  ΤΗΣ  ΔΗΘΕΝ  "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ"  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ  ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ  ΓΙΑ  ΠΡΟΣΒΟΛΗ  ΜΝΗΜΗΣ  ΝΕΚΡΟΥ;
Άρθρο 365 - Ποινικός Κώδικας - Προσβολή της μνήμης νεκρού
«Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών».


ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ:  ΒΡΩΜΕΡΟΙ  ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ: «Δεν σας  επιτρέπουμε την σπίλωση του ονόματος του Κωνσταντίνου  Κατσίφα».

«Πραγματικά δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε στην ανεπίσημη διαρροή της ΕΛ.ΑΣ περί σύλληψής του πριν από 10 χρόνια σε ηλικία 25 ετών για κατοχή ινδικής κάνναβης. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε για την συγκεκριμένη διαρροή την εντάσσει ξεκάθαρα στην προσπάθεια της δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου. Δεδομένου ότι πρόκειται για διαρροή και δεδομένου ότι δεν γίνεται αναφορά για καταδίκη δεν υπάρχει λόγος να απαντηθεί η κατηγορία η οποία είναι ανυπόστατη και αν δεν απευθυνόταν στον νεκρό θα επέσυρε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση».

Με επιστολή τους προς τον αρχηγό Αριστείδη Ανδρικόπουλο και το γραφείο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, 30 σωματεία βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα, εκθέτουν την στάση της απέναντι στην δολοφονία του Κωσταντίνου Κατσίφα θέτοντας κρίσιμα ερωτήματα αποκαλύπτει το himara.gr. Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία μέσω διαρροών έχει δημιουργήσει πολλές συγχύσεις μετά την δολοφονία του Κατσίφα.
Αρχικά όταν διέρρευσε ότι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών στην Αθήνα ήταν συμπλοκή μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων η οποία σχετίζεται με τον θάνατο του Κατσίφα.
Στην συνέχεια μέσα από τις διαρροές που συνόδευσαν την τηλεφωνική επικοινωνία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τον Αλβανό ομόλογό του και σήμερα το πρωί, όταν εντελώς άστοχα ενημέρωσαν ότι σημειώθηκε επίθεση κατά αλβανικού τουριστικού γραφείου στην Αθήνα, αναφερόμενοι στην επίθεση κατά ελληνικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται σε διεθνή τουριστικά δρομολόγια.


ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ  ΤΗΣ  ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018
Κύριοι,
εκ μέρους των βορειοηπειρωτικών σωματείων που εδρεύουν ανα την Ελλάδα ζητάμε άμεση απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα:
1. Ποια είναι η επίσημη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στις διαρροές προς τα ΜΜΕ που αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2008 για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών;
2. Αν επιβεβαιώνεται η διαρροή, ποια ήταν η κατάληξη της υπόθεσης;
3. Ποια είναι η σκοπιμότητα της διαρροής αυτής ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες σχετικά με το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατό του από πυρά των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας;
4. Μετά την επικοινωνία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τον Αλβανό ομόλογό του, ανακοινώθηκε πως το περιστατικό δεν συνδέεται με προστασία Ελληνικής Σημαίας. Δεδομένου ότι αφενός μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης (και μέχρι την ώρα σύνταξης του παρόντος), δεν είχε μεταβεί στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. να συνδράμει στις έρευνες και αφετέρου οι μοναδικές μαρτυρίες αναφέρουν το αντίθετο, βάσει ποιων στοιχείων η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οικειοποιείται αυτούς τους ισχυρισμούς;
5. Ποια είναι τα βήματα της διακρατικής συνεργασίας που έχουν ή πρόκειται να τελεστούν προκειμένου να διασφαλιστεί η διερεύνηση των αληθινών συνθηκών θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα;
Υπογράφουν:
1.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών (έτος ιδρύσεως 1920 Αθήνα), για το ΔΣ ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Καραθάνος
2.Σωματείο Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Αθήνα, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Τιμολέων Ντάσης
3.Ένωση Χειμαρριωτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Κούτουλας
4.Νεολαία Δήμου Φοινικαίων, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Ιωάννης Μπάρης
5.Σύνδεσμος Πωγωνήσιων Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πάνος
6.Ενωση Καλλιτεχνών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νούσιας
7.Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», για το ΔΣ ο Πρόερδος Γιάννης Νταγιάκας
8.Σύλλογος Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Κώστας
9.Ένωση Επιστημόμων & Διανοουμένων Βορείας Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δρ.Χρήστος Παππάς
10.Επιτροπή Νεολαίας Γλύνας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Παύλος Τσέλιος
11.Αδελφότητα «Παναγία η Κωσταρίτισσα», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αντώνης Καλογέρης
12.Αδελφότητα Αγ. Ανδρέα Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Ορέστης Ζαφείρης
13.Αδελφότητα Λύβενας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αριστείδης Μπουζούκας
14.Αδελφότητα Δρυμαδιωτών Χιμάρας «Η Μεγάλη Χώρα», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αντώνιος Νέτσος
15.Αδελφότητα Αλυκιωτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Μιχάλης Γιώτης
16.Αδελφότητα Καλυβιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αχιλλέας Αναγνώστης
17.Αδελφότητα Πλακιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γρηγόριος Γκιζέλης
18.Αδελφότητα Σχωριαδιτών, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Αλκιβιάδης Ντάλες
19.Αδελφότητα Τσερκοβίτσας- Θεολόγου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Κοτέφας
20.Αδελφότητα Τσουκιωτών Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Νικόλαος Νταής
21.Ένωση Βορειοηπειρωτών Κέρκυρας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Βασίλης Δημητρίου
22.Ένωση Βορειοηπειρωτών Κρήτης, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Σπύρος Μπόκολος
23.Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δημήτριος Περδίκης
24.Λαογραφικός Σύλλογος Χάονες, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Γιάννης Παναγιώτου
25.Πολιτιστικη Ένωση Βουθρωτό, πρόεδρος Αλέξανδρος Νταγιάκας
26.Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης ,για το ΔΣ ο Πρόεδρος Οδυσσέας Λιάζος
27.Σύλλογος Γεωργουτσατινών, «Αγ. Γεώργιος», για το ΔΣ ο Πρόεδρος Φώτης Φράγκος
28.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Δήμος Γιάννης
29.Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Νομού Κορινθίας, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Βασίλης Μπάρης
30.Σύλλογος Φοινικαίων Βορείου Ηπείρου, για το ΔΣ ο Πρόεδρος Περικλής Νάτσης


Βορειοηπειρωτικοί Φορείς: 
Το χρονικό της διπλής δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Την εβδομάδα πριν την 28η Οκτωβρίου 2018, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε προσηχθεί τρεις φορές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα – εικάζουμε για συστάσεις σχετικά με τον σημαιοστολισμό του χωριού του.
Στις 28 Οκτωβρίου 2018 στις 10:00 (τοπική ώρα) το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από ανθρώπους που ήταν παρόντες στο συμβάν, ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Κατσίφας ενώ βρισκόταν στο καφενείο του χωρίου τον πλησίασαν αστυνομικοί οι οποίοι των ενημέρωσαν πως σκόπευαν να προβούν στο κατέβασμα σημαιών. Εκείνος ανταπάντησε πως δεν θα το επιτρέψει και τότε τον απείλησαν με το υπηρεσιακό τους όπλο.
Αρνούμενος να δεχτεί το γεγονός έφυγε από το σημείο και επέστρεψε οπλισμένος στην πλατεία όπου και πυροβόλησε στον αέρα. Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν βάλλοντας εναντίον του. Με το όπλο στα χέρια προσπάθησε να διαφύγει αποφεύγοντας την συμπλοκή καταλήγοντας να βρει καταφύγιο στο υδραγωγείο του χωριού, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή στην οποία χρειάζεται κάποιος μια ώρα για να φτάσει με τα πόδια. Αμέσως μετά το συμβάν και ενώ οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τις ειδικές δυνάμεις, βλέπαμε στα αλβανικά τηλεοπτικά δίκτυα και sites ζωντανές συνδέσεις από τους Βουλιαράτες , όπου κάλυπταν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου στις οποίες συμμετείχαν υψηλόβαθμες και πολυάριθμες αντιπροσωπείες από τα δύο κράτη. Οι Αλβανοί ρεπόρτερ μετέδιδαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είχε πυροβολήσει κατά ενός περιπολικού.
Όλα τα αλβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι μια σφαίρα βρήκε στα τζάμια του περιπολικού.
Δημιουργεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι ενώ στο χωριό βρισκόταν ανταποκριτές από δεκάδες εφημερίδες και τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία μετέδιδαν ζωντανές συνδέσεις, σε καμία δεν προσπάθησαν να πλησιάσουν το περιπολικό και να προβάλουν πλάνα με τις σφαίρες, καθώς στα πλάνα βλέπαμε περιπολικά σταθμευμένα στο κέντρο του χωριού. Μετά από αναρτήσεις σε ελληνικά ΜΜΕ και Βορειοηπειρωτικά sites όπου γινόταν επισήμανση για απουσία οπτικού υλικού κυκλοφόρησαν στα Αλβανικά ΜΜΕ 2 φωτογραφίες ζουμαρισμένες που δείχνουν τρύπες από σφαίρα (;) στο τζάμι ενός περιπολικού και σε σημείο του αμαξώματος, σε διαφορετικές πλευρές. Από τις φωτογραφίες δεν διακρίνεται κανένα άλλο σημείο του οχήματος ούτε η τοποθεσία του.
Στη συνέχεια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι της υπόθεσης έχουν επιληφθεί οι ειδικές δυνάμεις της Αλβανικής Αστυνομίας οι οποίες τον αναζητούσαν με την συνδρομή ελικοπτέρου και drone.
Γύρω στις 14:00 τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι συνελήφθη και γίνεται μεταγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου. Η ώρα αυτή ταιριάζει με την ώρα που οι κάτοικοι του χωριού ήταν συγκεντρωμένοι στο στρατιωτικό νεκροταφείο και άκουσαν για τελευταία φορά πυροβολισμούς.
Προφανώς ο Κωνσταντίνος έπεσε νεκρός πριν την λήξη των εκδηλώσεων. Την ώρα που τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδιδαν τη σύλληψη και μεταγωγή του στο ΑΤ Αργυροκάστρου προκύπτει ότι ήταν ήδη νεκρός.
Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο επιστρέφουν "νεκρούς" συνδέσμους που φαίνεται ότι έχουν διαγραφεί. Δεδομένου ότι οι δημοσιεύσεις βασίζονται σε πηγές της Αλβανικής Αστυνομίας προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης από την Αλβανική Αστυνομία και τους εντολείς της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ο θάνατος του Κωνσταντίνου έγινε γύρω στις 15:30, σύμφωνα με την εκδοχή της αστυνομίας, οι γονείς του δεν ενημερώθηκαν πριν τις 19:30.
Οργή προκαλεί επίσης η βία που ασκήθηκε στους γονείς του κατά την έφοδό τους στο σπίτι του. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η έφοδος έγινε πριν η μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.
Γύρω στις 20:30 έγινε η μεταφορά της σορού απ' το σημείο που σκοτώθηκε.
Να σημειώσουμε ότι από την ώρα που έφτασαν οι ειδικές δυνάμεις απέκλεισαν κάθε πρόσβαση προς την ευρύτερη περιοχή που κρυβόταν ο Κωνσταντίνος. Παρά το γεγονός ότι έχουν διαρρεύσει πολλά υποτιθέμενα σενάρια για ό,τι εξελίχθηκε απ' την στιγμή του εντοπισμού του και μετά οι μόνοι που πραγματικά γνωρίζουν είναι οι άνδρες των ειδικών αλβανικών δυνάμεων, κάθε άλλο συμπέρασμα μπορεί να προκύψει μόνο μετά από πραγματογνωμοσύνη και εξέταση πιθανών στοιχείων, αν υπάρχουν.
Κανείς δεν γνωρίζει τις ενέργειές τους μετά τον εντοπισμό κατά και μετά τον θάνατό του στις πολλές ώρες που μεσολάβησαν μέχρι την αποχώρησή τους.
Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για το αν, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα (4 ωρών) που είχαν στην διάθεσή τους απ' το μεσημέρι που φαίνεται ότι σκοτώθηκε ή ακόμη και απ' την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατός του, προχώρησαν σε καταστροφή στοιχείων.
Προς στιγμήν το μόνο δεδομένο που έχουμε είναι η μαρτυρία του Έλληνα γιατρού ο οποίος είδε τη σωρό και επισκέφτηκε έπειτα το σημείο του θανάτου, ο οποίος λέει ότι έχει πυροβοληθεί σε τουλάχιστον 2 σημεία, στον θώρακα και στο μέτωπο.
Βλέποντας το σημείο είπε ότι έχει συρθεί 60-70 μέτρα. Υπάρχουν κηλίδες κόκκινου αίματος που αποδεικνύουν ότι ήταν ζωντανός και εκτιμά ότι είχε δεχτεί 1 μόνο σφαίρα έως τότε. Για τη συνέχεια μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, εκτός απ' το ότι βρέθηκε νεκρός με 2 σφαίρες 1 εκ των οποίων στο μέτωπο. Το γεγονός ότι βρέθηκε με μια επιπλέον σφαίρα στο μέτωπο αποδεικνύει ότι όντας τραυματισμένος εκτελέστηκε.
Με βάση όλα τα παραπάνω απαιτούμε απ’ το ελληνικό κράτος να φροντίσει για την διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκατάσταση της αλήθειας και της υπόληψης του Κωνσταντίνου, ενεργώντας ώστε:
-να σταλεί ειδικό κλιμάκιο (όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν) αποτελούμενο από ανώτερο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, το όποιο θα συμμετάσχει στην έρευνα, καθώς και ανεξάρτητο ιατροδικαστή.
-Να δοθούν εξηγήσεις γιατί την περασμένη εβδομάδα τον προσήγαγαν 3 φορές στην Αστυνομία του Αργυροκάστρου ενώ σημαιοστόλιζε το χωριό του.
-Να γίνει γνωστός ο λόγος που οι αστυνομικοί πλησίασαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο καφενείο του χωριού όπου ξεκίνησε το συμβάν.
Απ' την πρώτη στιγμή τα αλβανικά ΜΜΕ επιδόθηκαν σε μια προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου κατασκευάζοντας το προφίλ ενός ανθρώπου που αν κατέληγε δεν θα ενοχλούσε πολύ. Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα. Όταν αυτή η εικασία απερρίφθη προσπάθησαν συντονισμένα να του αποδώσουν την ταυτότητα εξτρεμιστή, μέλους παραστρατιωτικών οργανώσεων.
Αν και έχει ήδη καταρριφθεί κι αυτή η εικασία το γεγονός ότι την οικειοποιήθηκαν και στην Ελλάδα κάποιες πλευρές μας αναγκάζει εμάς που γνωρίζαμε την δράση του να δηλώσουμε απερίφραστα ότι καμία σχέση δεν είχε με κόμματα και οργανώσεις.
Ταυτόχρονα δηλώνουμε την λύπη μας για όσους απ' την ελληνική πλευρά (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ) με ευκολία υιοθετούν και αναπαράγουν διαρροές των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας, ενισχύοντας το ανθελληνικό κλίμα που διαχρονικά καλλιεργείται απ' την αλβανική πολιτική σκηνή και τα ΜΜΕ.
Όσο αποδομούνται οι παραπάνω κατηγορίες εφευρίσκονται νέες. Πραγματικά δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε στην ανεπίσημη διαρροή της ΕΛ.ΑΣ περί σύλληψής του πριν από 10 χρόνια σε ηλικία 25 ετών για κατοχή ινδικής κάνναβης. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε για την συγκεκριμένη διαρροή την εντάσσει ξεκάθαρα στην προσπάθεια της δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου. Δεδομένου ότι πρόκειται για διαρροή και δεδομένου ότι δεν γίνεται αναφορά για καταδίκη δεν υπάρχει λόγος να απαντηθεί η κατηγορία η οποία είναι ανυπόστατη και αν δεν απευθυνόταν στον νεκρό θα επέσυρε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.
Οφείλει όμως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ,η οποία υποτίθεται συντονίζει κοινή έρευνα με τις Αλβανικές Αρχές , να εξηγήσει γιατί μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ με τον Αλβανό ομόλογό του υπήρξε αυτή η διαρροή αντί για κάποια ενημέρωση σχετικά με τις υποτιθέμενες προγραμματισμένες κοινές έρευνες. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η διαρροή έγινε από την ΕΛ.ΑΣ για να στρέψει αλλού τα βλέμματα και να μην χρειαστεί να απολογηθεί για την μη επιτέλεση του έργου της.
Μέσα στην θλίψη και την αγανάκτηση μας για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός από εμάς δεν θα επιτρέψουμε την σπίλωση του ονόματός του χάριν οποιασδήποτε πολιτικής σκοπιμότητας. Το μόνο του λάθος ήταν η υπέρμετρη αγάπη για την Πατρίδα του και τον Ελληνισμό, το οποίο πλήρωσε με την ζωή του.
Μπροστά στην σορό του όποιος δεν πενθεί ας σιωπήσει!
Ανασφάλεια στην Oμογένεια μετά τον θάνατο του Κατσίφα
Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, ενώ αυξάνονται τα αισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας για «την επόμενη ημέρα» στους κόλπους της Ομογένειας.
Οι ομογενείς αντιδρούν στη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα περί «εξτρεμιστικής τρέλας», κάνουν λόγο για «εν ψυχρώ εκτέλεση» και καταγγέλλουν την αλβανική πλευρά για προσπάθειες «αφανισμού της μειονότητας».
Αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στο νοσοκομείο των Τιράνων η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός στην Αλβανία από τα πυρά των ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Ύστερα από παρέμβαση του ελληνικού προξενείου, οι αλβανικές αρχές αποδέχθηκαν το αίτημα της οικογένειάς του και η σορός του να εξεταστεί από μικτό κλιμάκιο Ελλήνων και Αλβανών ιατροδικαστών.

Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΨΑΞΕΙ: 
Ο  ΙΔΙΟΣ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΔΩΣΕ  THN  ΔΙΑΤΑΓΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΠΙΛΩΣΗ  ΤΟΥ  ΝΕΚΡΟΥ  ΗΡΩΑ;  


H  λαομίσητη  «ελληνική  αστυνομία»  του  προδότη  Τσίπρα, η οποία όταν δεν χτυπάει και δεν ρίχνει χημικά σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία,  φροντίζει να αφήνει συκοφαντικές «διαρροές» για Έλληνες Πατριώτες.
 

Η οικογένεια του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα έδωσε απαντήσεις στις κατάπτυστες «διαρροές» της ΕΛ.ΑΣ περί εμπλοκής του προ δέκα ετών σε υπόθεση εμπορίας κάναβης.
Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, «ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία».

Ερωτηματικά δημιουργεί η κίνηση της ΕΛΑΣ να διαρρεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του νεκρού, «ρίχνοντας νερό στον μύλο» της αλβανικής  προπαγάνδας. 

Η οικογένεια του 35χρονου ομογενή επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη «διαρροή» της συγκεκριμένης είδησης, που προσβάλλει όχι μόνο τη μνήμη του νεκρού, αλλά και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.
 
Ένας  διαβρωμένος  και  διεφθαρμένος  κρατικός μηχανισμός της  Ελλάδας  του  Τσίπρα  και  των  υπόλοιπων  πρακτόρων  πολιτικών,  που  λειτουργεί  μόνο  για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εχθρών της  Ελλάδος.

Ακόμη  και στην πραγματικότητα να ανταποκρίνονταν οι "διαρροές" της αστυνομίας των συριζαίων  για  τον  νεκρό  ήρωα και πάλι δεν θα έπρεπε να γίνουν.
Πόσο μάλλον  που είναι και κατασκευασμένες  από  την  αστυνομία…
 Δεν σεβάστηκαν την  μνήμη  ενός  ανθρώπου που θυσιάστηκε  για  την  σημαία   και  την  πατρίδα.

Oι Βουλιαράτες, ένα πρωτοποριακό Ελληνικό  χωριό στην Κατεχόμενη από  τουρκαλβανούς  Bόρειο Ήπειρο.
ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ

  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ  ΤΟ  ΧΩΡΙΟ  ΤΟΥ  ΗΡΩΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΦΗΣΟΥΝ  ΛΙΓΑ  ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΑΦΟ  ΤΟΥ.
  
Στη μέση της Δερόπολης και στην ανατολική πλευρά του βουνού Κόζιακα, που είναι μία από τις πολλές κορυφές της οροσειράς του Πλατοβουνίου, είναι χτισμένο το Βουλιαράτι, το μεγάλο χωριό με τα ωραία σπίτια, τον πολιτισμένο κόσμο και τους πολλούς δασκάλους και λογίους.
Το φυσικό του περίγυρο είναι πολύ γραφικό. Ανάμεσα από δύο λάκκους (χειμάρρους), που κατεβαίνουν από τον Κόζιακα, το λάκκο της Κάναλης και το λάκκο της Μπιστερής, απλώνεται μια τοποθεσία σε σχήμα καρδιάς.
Σ’αυτή την τοποθεσία είναι χτισμένο το χωριό, πνιγμένο μέσα στο πράσινο από ήμερα και άγρια δέντρα, συκιές, καρυδιές, κουμπουλιές, κουτσουπιές και πουρνάρια.


 

Απ’την βορεινή πλευρά του χωριού και πέρα από το λάκκο κατεβαίνει μία ράχη του Μαριανού, που κόβει τη θέα της μακριάς λωρίδας του κάμπου της Δερόπολης.
Η ράχη αυτή λέγεται Προσήλιο και ήταν τα παλιά χρόνια κατάφυτη από ντούσκα, ασφάκες και φτέρες, όπου ξεχειμώνιαζαν τα γεννημένα γίδια του χωριού με τα κατσίκια τους.

Ατυχώς σήμερα το Προσήλιο είναι γυμνό από δέντρα και μόνο στην κορυφή του, όπου είναι το παρεκκλήσι του Άη Θανάση, έχει λίγα δέντρα, που έχουν φυλαχτεί σαν βακούφικα.
Το εκκλησάκι Άη Θανάσης, που μοιάζει ανάμεσα από πέτρες και χαλάσματα σαν να ξεφυτρώνει από τη γη, είναι το μοναδικό λείψανο του χαλασμένου μοναστηριού, που έχει καταστραφεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από άγνωστη αιτία.

Όμως αυτό το φτωχό και ερημικό εκκλησάκι ξυπνάει στην ψυχή κάθε Βουλιαρατινού χιλιάδες αναμνήσεις. Και στο άκουσμα ακόμη του ονόματος «Άη Θανάσης» αισθανόμαστε ρίγη από συγκίνηση.
Κάθε χρόνο το Πάσχα κι ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής γινόταν εκεί ψηλά μεγάλο πανηγύρι, απ’το οποίο όλοι οι χωριανοί κι αυτοί ακόμη οι ξενιτεμένοι φρόντιζαν να μη λείψουν.
Έρχονταν απ’τα μακρινά ξένα, για να βαφτιστούν στο μυρωμένο αγέρι του Κόζιακα και του Μαριανού και ν’ακούσουν, στροβιλίζοντας στο ρυθμό του χορού, τη φωνή των προγόνων τους μέσα απ’τα βιολιά και τα λαούτα και τα γλυκά τραγούδια των συγχωριανών τους.


 
Η θέα της περιοχής από τον Άη Θανάση είναι μαγευτική  
Αγναντεύει κανείς από εκεί όλη την κοιλάδα του Δρύνου με τις σειρές των χωριών,τον καταπράσινο απ’τα σπαρτά κάμπο και τον ονομαστό Δρύνο, που την διασχίζει απ’την μια άκρη ως την άλλη.
Από τη μια μεριά του βουνού κι απάνω σε μια κορυφογραμμή προβάλλει πανοραματικό και επιβλητικό το μοναστήρι «Δρυάνος» εις μνήμην της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το μοναστήρι τώρα είναι νεκρό
Σαν τελευταίους ηγούμενους θυμούμαστε τον παπά Σπύρο και τον παπά Γιάννη Ζάρο τον Βουλιαρατινό. Στην εποχή τους το Μοναστήρι έσφυζε από ζωή και κίνηση.
Ήταν το πλουσιότερο Μοναστήρι της περιοχής με πολλά χωράφια και βοσκοτόπια, με κοπάδια από πρόβατα, γίδια, γελάδια και άλογα.

Το προσωπικό για τις δουλειές ήταν πολυάριθμο. Ήταν πολλοί τσομπάνηδες, ζευγίτες και δούλοι και τα μονοπάτια μαύριζαν από τους καλόγηρους, που ανεβοκατέβαιναν καβάλα στα δυνατά μουλάρια με τα βαριά κυπριά.


Οι προσκυνητές δεν έλειπαν απ’τα γύρω χωριά, μολονότι πολλές φορές κινδύνευαν απ’τα μαντρόσκυλα, που οι απρόσεκτοι τσομπάνηδες άφηναν από αμέλεια λυτά.
Σε μια τέτοια δύσκολη περίσταση βρέθηκε μια φορά ο Βουλιαρατινός δάσκαλος και ποιητής Μιχάλης Μπότης,ή Παπαδόπουλος, και του τα έψαλλε του ηγούμενου παπά Σπύρου με το παρακάτω σατιρικό εξάστιχο:
«Παπά Σπύρο,παπά Σπύρο,
Ρόβι μ’έκανες να σπείρω
Από κάτω στο μπογάζι
Κι οι ποιμένες κάνουν χάζι
Έλα δέσε τα σκυλιά σου,
Να μην εύρεις τον μπελιά σου»

Αριστερότερα του Δρυάνου και σε μεγάλο ύψος προβάλλουν οι βουνοκορφές του Μαριανού, της Γλογκιάς και του Κόζιακα. Διακρίνονται τα Φτελιάδια, η Γράβα, το Σέλωμα, το Κουριώτικο με το πυκνό δάσος του και άλλες γραφικές τοποθεσίες. Από μια πλαγιά του Κουριώτικου πηγάζει η Κάναλη, η ονομαστή βρύση του χωριού μας με το άφθονο,αστείρευτο και κρυσταλλένιο νερό.
Το 1933 το νερό της Κάναλης μεταφέρθηκε μέχρι τα Ντουάνια με έξοδα του Συλλόγου Βουλιαρατινών Αμερικής και από εκεί μετά τον πόλεμο μεταφέρθηκε με προσωπική εργασία των κατοίκων ως μέσα στο χωριό. Ανατολικά του χωριού είναι το λιβάδι και τα λεγόμενα Ριζά, οι Φτέρες και του Σκαριώτη, που τα παλαιότερα χρόνια ήταν κατάφυτα από καρποφόρα δέντρα κι αμπέλια, που καταστράφηκαν από φυλλοξήρα το 1910. Χίλιες χαρές και χίλια καλά έδιναν τ’αμπέλια και χίλιες ομορφιές σκόρπιζε η φύση με τα δάση της, που κατέβαιναν ως το χωριό.
Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν επικίνδυνοι και καταστρεπτικοί χείμαρροι, αλλά δροσερές βρυσούλες, που βαστούσαν το νερό ως αργά το καλοκαίρι, όπως η Συκοπούλα, το Βύθισμα και οι βρύσες του Άη Βασίλη στα ριζά του λιβαδιού.
Το χωριό απέχει απ’το Αργυρόκαστρο περί τα 25 χιλιόμετρα και συνδέεται μαζί του με αυτοκινητόδρομο. Καθημερινώς εκτελούνται δρομολόγια για τις ανάγκες των κατοίκων και τη μεταφορά των γεωργικών προϊόντων. Οι κύριες ασχολίες των κατοίκων είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία. Επειδή όμως η εδαφική έκταση του χωριού είναι περιορισμένη,είναι και η παραγωγή μικρή.
Οι κάτοικοι που υπερβαίνουν σήμερα τους 1000 (το έτος 1975) αναγκάζονται απ’τη στενότητα του χώρου να διαρρέουν εις τα μεγάλα κέντρα, αλλά ανέκαθεν το Βουλιαράτι δεν στήριζε τη ζωή του πληθυσμού του στην γεωργία και κτηνοτροφία, όπως τα γειτονικά χωριά Ζερβάτι και Βόδριστα. Οι Βουλιαρατινοί ζούσαν κυρίως με τα εμβάσματα από το εξωτερικό. Πριν το 1900 και δώθε άρχισαν ταξίδια στην Αμερική και σε χώρες της Ευρώπης και Αυστραλίας, για τούτο και το Βουλιαράτι ήταν πάντα πρωτοπόρο στον πολιτισμό και την πρόοδο.


 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ»
Για την ερμηνεία του ονόματος «Βουλιαράτι» συναντούμε μεγάλες δυσκολίες για το λόγο ότι δεν έχουμε κανένα γραπτό βοήθημα, και ίσως να χρειάζεται ειδική γλωσσολογική έρευνα για να δώσει θετική απάντηση για τη λέξη αυτή, όπως και για άλλα τοπωνύμια της επαρχίας. Το όνομα του χωριού σήμερα απαντάει με δύο τύπους.
Στην κοινή ομιλία λέγεται Μπουλιαράτι ή Μπουλιαράτες και στη γραφή Βουλιαράτι ή Βουλιαράτες. Πριν από πολλά χρόνια οι λόγιοι του χωριού είχαν ασχοληθεί με την προέλευση και την ερμηνεία του ονόματος και έδιναν διάφορες εξηγήσεις, χωρίς βέβαια να είναι και απόλυτα ικανοποιητικές.
Μια άποψη είναι ότι το όνομα Μπουλιαράτες προέρχεται από τη λέξη πώλος-πουλάρι, που σημαίνει νέος και έχουμε λοιπόν Πουλαράτες,ήταν σαν να λέγαμε νιοχώρι. Η εξήγηση αυτή δόθηκε γιατί σε μερικές επιγραφές και αφιερώματα το χωριό γράφεται Π ο υ λ α ρ ά τ ε ς.

 
 Στρατιωτικό Νεκροταφείο προς τιμήν των Ελλήνων Πεσόντων του ’40

Άλλοι γέροντες χωριανοί, όπως ο Ζωγράφος, λέγανε ότι το όνομα Μπουλιαράτες προέρχεται από τη λέξη Πολυρρύακες, από τους πολλούς ρύακες που είχε τα παλιά χρόνια το χωριό.
Μια τρίτη εξήγηση είναι τούτη: Στον κάμπο του χωριού φυτρώνει ένα φυτό, που το λένε βούλιαρη. Ίσως λοιπόν το όνομα Μπουλιαράτες να προέρχεται από το φυτό αυτό. Η συλλαβή «Μπου» αντι για «Βου» δεν πρέπει να μας μπερδεύει, γιατί παρόμοιες αλλαγές συμβαίνουν στην ομιλούμενη γλώσσα.
Μια τέταρτη άποψη, που διατύπωσε ο εκλεκτός συγχωριανός μας δάσκαλος Αχιλλέας Στ. Παπαδόπουλος, τα ονόματα των χωριών που λήγουν σε –άτες –ατα και –ατι είναι ελληνικής καταγωγής και σημαίνουν συνοικισμό, όπως και στην Κεφαλλονιά τα Μεταξάτα και τα Ζερβάτα σημαίνουν το συνοικισμό, ή τα κτήματα του Μεταξά και του Ζέρβα.
Σύμφωνα με αυτή την άποψη κάποιος γενάρχης με το όνομα Μπουλαράς κατοικούσε στην περιοχή του χωριού, όπου έβοσκε τα μπουλάρια του (μουλάρια) και απ’αυτόν όλη η πατριά και ο συνοικισμός ονομάστηκε Μπουλαράτι ή Μπουλαράτες. Ως προς τη παχειά συλλλαβή –λια αντι –λα λέγει ότι τούτο οφείλεται στην παραφθορά της λέξης και έχουμε έτσι Μπουλιαράτες.
Η παραπάνω άποψη δεν είναι χωρίς βάση αν λάβουμε υπόψη μας τον τρόπο με τον οποίο σχηματίστηκαν τα χωριά. Τα χωριά δεν ξεφύτρωσαν διαμιάς, αλλά σχηματίστηκαν σιγά-σιγά στο πέρασμα των αιώνων. Στην αρχή ήταν ένα σπίτι, μια οικογένεια, ή δύο τρεις οικογένειες εγκατεστημένες σκόρπια στα κτήματα ενός μεγάλου γαιοκτήμονα σαν καλλιεργητές.

 
Οι οικογένειες στην αρχή ζούσαν πατριαρχικά με όλα τα μέλη μαζί. Στο πέρασμα των χρόνων όμως πλήθαιναν και αναγκαστικά διασπάστηκαν και αποτέλεσαν περισσότερες οικογένειες, που εγκαταστάθηκαν σε νέες κατοικίες, τις οποίες έχτισαν γύρω στην πατριαρχική. Έτσι σχηματίστηκε ο πρώτος συνοικισμός που εξελίχτηκε σε χωριό.
Το όνομα του συνοικισμού αντιπροσώπευε ή το όνομα του τσιφλικά, που είχε παραχωρήσει το έδαφος για την εγκατάσταση, ή το όνομα του πρώτου οικιστού και γενάρχη της φάρας.
Αυτές είναι οι ερμηνείες που δόθηκαν κατά καιρούς απ’τους λόγιους του χωριού μας για το όνομα Μπουλιαράτι.

bouliarati.blogspot.com
      

Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΟΡΕΙΟΣ  ΗΠΕΙΡΟΣ 

  

Βουθρωτός
Άγιοι Σαράντα
Δέλβινον
Κεστοράτι
Λάμποβον
Αργυρόκαστρον
Πυρσόγιαννη
Πωγωγιανή
Πρεμετή
Χειμάρρα
Τεπελένι
Αυλώνα
Βεράτιον
Κορυτσά
Μοσχόπολη
Φιέρι
Δερβιτσάνη
Λεσκοβίκι
Ερσέκα
Μοσχόπολη
Δυρράχιον

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ακμαίες πόλεις.
Εκτός απ’ αυτές, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα χωριά και κωμοπόλεις.
Μονο στην επαρχία των Αγίων Σαράντα, υπάρχουν τα Κωστάρι, Νετσά, Γεωργουτσάτες, Μαυρόπουλον, Ζιρακάκι, Μουζίνα, Βάνα, Φοινίκη, Μεσοντονάμι, Κρόγκη, Βρυώνη, Βελιάχοβον, Λιβίνα, Βόδιστρα, Βωδίνον, Γκιάστα, Αβαρίτσα, Κρα, Δέρβινο, Τσούκα, Καλύβια, Λαψάτι, Γέρμα, Κουλαράτες, Ράχη, Παντελεήμων, Χαϊδάραγα, Σωπίνη, Κομάτι, Σμήνετση και πολλά άλλα.


 Διαβάστε  και  τα  άρθρα:

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ».  


   
 ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΤΟ ΝΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ.  «ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ».  Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΒΑΛΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.  

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

 

 

 ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». 

 

 

ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΜΠΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ; 

 

 

 

Ο,ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΦΑΝΕΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ. «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΒΡΙΖΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΜΥΧΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. 

 

 

ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ 50.000 ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ 1941 – 42;

 

 

 
Από  τον  Λευτέρη  Πανούση


Έχω γιομίσει θλίψη και απελπισία, ετούτες τις μέρες, ρε παιδιά.
Ένας θάνατος ακόμη. Μια μαχαιριά ακόμη από χέρι αλλόφυλου, στο σώμα της πατριδας.
Ένα πένθος ακόμη, για την Ελλάδα. Ένας θρήνος ακόμη για μια λεηλατημένη σημαία μας...

Ως πότε ρε Έλληνες;
Ως πότε θα μετράμε νεκρούς στις τσακισμένες σημαίες μας, που μαστουρωμένα αληταριά καίνε σωρηδόν στις καταχτημένες πλατείες μας;
Ως πότε θα μετράμε προσβολές, προδοσίες, θανάτους, βιασμούς, χαστούκια και μαχαιριές, από τον κάθε τυχάρπαστο τριτοκοσμικό τυχοδιώκτη...

Και το χειρότερο;
Ως πότε θα ανεχόμαστε το αυτάρεσκο γέλιο του κομμουνιστή, που φτύνει απάνω στους τάφους των ωραίων νεκρών μας.
Ως πότε θα ακούμε, θα βλέπουμε και θα υπομένουμε την προπαγάνδα τους στις τηλεοράσεις, που λυσάνε να βγάλουνε σκάρτο το θύμα επειδή ήταν Έλληνας και να δικαιώσουν τον φονιά, επειδή απλώς δεν είναι Ελληνας!

Τα είδατε, τα μάθατε, τα υποστήκατε.
Μέχρι πρεζόνι πάνε να βγάλουν τον ήρωα, οι εντόπιοι εργολάβοι της ελληνικής γενοκτονίας.
Λες και μπορεί να υπάρξει πρεζόνι έτοιμο να θυσιάσει τη ζωή του για την Ελληνική σημαία!
Το πολύ να καψαλίσει τα δάχτυλα του, προσπαθώντας να της βάνει φωτιά...

Κι όμως το ελληνόφωνο πόπολο με το που έμαθε πως Αλβανός σκότωσε Έλληνα, ένιωσε σαν να είχε πιει σαμπανια. Και να οι "αποκλειστικές πληροφορίες" στα κανάλια και να οι ύβρεις κατά του θύματος και να οι περισπούδαστες αναλύσεις, για να φανεί στα μάτια των γραικύλων, πως ο ωραίος νεκρός μας, δεν ήταν παρά ένας μουρλός. Ένας ανισόρροπος ταραξίας!
Ένα χρυσαύγουλο!
Που πολύ καλά έκαμαν οι Αλβανοί και τον δολοφόνησαν...

Μα, πως εκθρέψαμε αυτό το φίδι μέσα στον κόρφο μας, ρε Έλληνες;
Πως εμείς οι ίδιοι, ζεστάναμε μέσα στην αγκαλιά του Ελληνισμού, την οχιά της αριστεράς; 

Μιας αριστεράς, που είναι έτοιμη να χύσει το δηλητήριο του μισελληνισμού της με την πρώτη ευκαιρία, ενώ οι πόντιοι πιλάτοι της λεγόμενης δεξιάς παράταξης παριστάνουν τους Κινέζους...
Πως διάολο ρε πούστη μου, μεγαλώσαμε το ερπετό των τσιπρουλίνων και των μπουτάρηδων;
Και τώρα γυρνάει και μας δαγκώνει θανάσιμα...
    
Και μην μου πείτε μα και μου...
Δεν γεννήθηκα χτες. Και δεν κυκλοφορώ στα προάστεια. Ζω σε μια παλιά Αθηναϊκή συνοικία, που έχει λαθροκαταχτηθεί εξ ολοκλήρου. Ζω στα Μικρά Τίρανα.
Ο Αλβανός, ο Πακιστανός, ο Βούλγαρος, ο Αιγύπτιος, ο Μογγόλος, ο Ουϊγούρος, ο Νιγηριανός ή ο Κογκολέζος δεν είναι κάτι μακρινό και εξωτικό για μένα, που θα το δω μοναχά στα ντοκυμανταίρ του Νασιοναλ Τζεογκράφικ.
Είναι ο γείτονας μου,
Είναι ο γονιός των συμμαθητών του παιδιού μου.
Είναι ο λαθροκαταχτητής μου, ο οποίος προστατεύεται από ένα δαιδαλώδες δίκτυο αντρατσιστικών νόμων, ενώ εγώ ο Έλληνας, δεν προστατεύομαι από τίποτα. Είναι ο πολίτης Α΄ κατηγορίας, έναντι εμού του αυτόχθονος, που είμαι η παλιόψαθα για να σκουπίζει τα πόδια του.
Είναι ο νέος γενίτσαρος, στο έλεος του οποίος βρίσκεται η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η αξιοπρέπεια μου, η εργασία μου και η περιουσία μου.
Ο Αλβανός είναι ο δυνάστης μου. Μέσα στην ίδια μου τη γειτονιά...

Και βλέπω σε καθημερινή βάση το ηλίθιο βλέμμα του Αλβανού, το γιομάτο μίσος μάτι του, την τηγανοειδή κεφαλή του, την ατελείωτη πονηρία του, την συσσωρευμένη μοχθηρία του, την κακία και την βλακεία που χαρακτηρίζουν τη ράτσα του.
Κάθε πρωί βλέπω, ακούω και οσμίζομαι την Αλβανική βαρβαρότητα, που έχει ολοκληρωτικά εκτοπίσει τον πολιτισμό μου, τη γλώσσα μου και τη συλλογική μου μνήμη, από μια συνοικία, που άλλοτε χαμογελούσε μέσα από τις μουριές της και μέσα από τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκη, ενώ τώρα βρωμοκοπάει φουρέιρες και αλβανίλα.
Ναι, δυστυχώς εγώ ζω ανάμεσα τους.
Σαν το τελευταίο γεράνι που κατά τύχην γλίτωσε από την μπουλντόζα του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής.

Αλλά δεν είναι αυτό που κάμει να σφίγγεται η ψυχή μου.

Καταχτητες, λαθρέποικοι, βάρβαροι και προδότες, έχουν επιπέσει πολλάκις σε τούτον εδώ τον τόπο.
Κι από γενίτσαρους ή από ρουφιάνους ή απο δωσίλογους, άλλο τίποτα.
Ωστόσο ο Ελληνισμός επιβίωνε.
Κι όχι μόνο επιβίωνε αλλά ξαναγεννιότανε από τις στάχτες του.
Δεν ξέρω να υπήρξε ούτε μία περίοδος σκλαβιάς των Ελλήνων, που να μην αναπτύσσονταν παράλληλα και ένα είδος Κρυφού Σχολειού, που κράταγε ζωντανή τη Συλλογική μας Μνήμη.
Ακομα και τότε που στη Νέα Ρώμη κυριαρχούσαν οι λατινόφωνοι αυτοκράτορες, στα εσώτερα αυτιά του Έλληνα, Ελληνικά ακούονταν.   
Κι αν ένας Ιουστινιανός μιλούσε ως Λατίνος, στην Αγιά Σοφιά που ο ίδιος έχτισε, ακούονταν τα Ελληνικά του Θεού...

Θέλω να πω με όλα ετούτα, ότι καταχτητές και χαφιέδες πέρασαν πάρα πολλοί από τούτα τα χώματα. Ωστόσο ο Έλληνας ποτέ δεν λησμόνησε ότι είναι Έλληνας.
Και ανάθρεφε την Ελληνικότητα του κρυφά, εντός της Αγάπης του, μέχρι να δώσει ο Θεός να την ξανα-αναστήσει.
Πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού, ο Έλληνας μισεί τον ίδιο τον Ελληνισμό του!

Αλβανοί φονιάδες εδώ κι αιώνες γυρνούσαν στα Βαλκάνια σφάζοντας Έλληνες. Πότε στη δούλεψη καποιου Αλη Πασα, πότε στη δούλεψη κάποιου Σουλτάνου.
Αλλά πρώτη φορά βρέθηκαν Έλληνες να πούνε μπράβο στους Αλβανούς φονιάδες. Μπορεί να τους φοβόντουσαν - ναι. 
Αλλά πρώτη φορά συνέβη η πλειοψηφία των ελληνόφωνων ραγιάδων, να είναι εκούσια με το μέρος των Αλβανών φονιάδων. Και να προσπαθούν να αμαυρώσουν τη μνήμη του ωραίου νεκρού τους, βγάζοντας τον πρεζόνι! Για να δωσουν συγχωροχάρτι στον Αλβανο φονια και να γλιτωσουν απο τις ενοχες τις δικες τους...
Μα πως εκθρεψαμε τοσον μισελληνισμο μεσα στην ιστορια μας, ρε Ελληνες;

Περιφέρομαι αμίλητος εδώ, στα Μικρα Τιρανα. Παρατηρώ το αλβαναριό στους δρόμους και στις πλατείες. Και προπαντός παρατηρώ τις αντιδράσεις των δυστυχών γραικύλων, που οι ρωμαλέοι Αλβανοί  τους κοιτάζουν αγριωπά. Σαν να ήντουσαν σκουλήκια στο διάβα τους.
Όλα τα αλβανομάγαζα γεμάτα!
Από ελληνόφωνους ραγιάδες, φυσικά.
Κι όλα τα ντελιβεράδικα να πηγαίνουν και να έρχονται σρτα σπίτια. Με Αλβανοκογκολέζους ντελιβεράδες ασφαλώς.
Και στα μπαλκόνια απάνου, Αλβανοί μπογιατζήδες, να κάνουν μερεμετια σε διαμερίσματα γραικύλων.
Ενω ακόμα δεν έχει στεγνωσει το αίμα του παλληκαριού...

Μα, πως εκθρεψαμε στον κορφο μας όλο αυτό το ακατανόητο μισος για τον Ελληνισμό, της αριστεράς;     
Δεν το βλέπαμε το κόκκινο ερπετό που μεγάλωνε μέρα με τη μέρα;
Δεν ακούγαμε τη διχαλωτή γλώσσα του, να τραγουδάει το μίσος της, με νταλάρες και με φαραντούρες; Δεν οσμιζόμαστε το αίμα που είχε πετρώσει στα γαμψά νύχια τους; Δεν υποψιαζόμαστε πως, όταν αυτοί μιλούσαν για τον ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ, ακόμα ακόνιζαν το μαχαίρι που θα μας κάρφωναν στον λαιμό;
Δεν είχαμε πάρει ειδηση ότι δίπλα μας, απέναντι μας, στο παρακάτω σπίτι, ζούσε ο σημερνός συνεργός του Αλβανού φονιά και του Μαροκινού βιαστή;
Δεν καταλαβαμε οτι οι γειτονες μας, ετρεφαν βαθια μεσα τους τοσο μισος για την Ελλαδα, που όταν θα έβλεπαν να προβάλλουν οι νέοι δήμιοι της, θα έτρεχαν να στρατολογηθούν στις φάλαγγες τους;

Φαίνεται πως δεν το βλέπαμε.
Δεν βλέπαμε, δεν ακούγαμε και δεν υποψιαζόμαστε καν, ότι ο δάσκαλος στο σχολείο, μπόλιαζε τα μυαλά και τις ψυχές των παιδιων μας, με το θανάσιμο μίσος κατά του Ελληνισμού, ενώ ο προφεσόρος στο πανεπιστήμιο, έσβηνε συστηματικα την ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας.
 
Κι αφήσαμε να περάσουν αμαχητί τα σύνορα μας τα μηχανοκίνητα του Αλβανού και οι ερπύστριες του Πακιστανού.
Τώρα πια είναι αργά.
Τώρα πια ο Αλβανός μπορεί και σφαγιάζει τον Έλληνα, καταχειροκροτουμενος από την ελληνόφωνη χαβρα. Τώρα πια, μόνο να θρηνούμε μπορούμε για τους διαδοχικούς θανάτους  μας, ενώ γύρω μας αλυχτάνε οι ύαινες της γενοκτονίας μας.

Καλή σου ώρα ρε Έλληνα, εκεί που είσαι. Ίσως μετά από χρόνια και καιρούς, ο κάθε αλλόφυλος, αλλόθρησκος και αλλοεθνής μπράβος που θα τολμήσει να σηκώσει χέρι σε Έλληνα ή σε Ελληνική σημαία, να λάβει τη μαχαιριά που του αξίζει...
Προς το παρόν φίλε, ας ζυμώσουμε την οργή μας και τη θλίψη μας, σε ματωμένα λόγια, που θα τα περάσουμε κρυφά, κάτω απο τη μύτη της οχιάς που εμείς εκθρέψαμε, σε κάποιο κυνηγημένο κρυφό σχολειό.
Που ξέρεις...
Καμιά φορά και οι Σημαίες κατορθώνουν να επιβιώσουν μέσα στο τόσο Μίσος, όπως και το κυκλάμινο επιβιώνει μέσα στη ρωγμή ενός κατάξερου βράχου... 
   
    

   

16 σχόλια : 1. ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ........

  https://2.bp.blogspot.com/-XGXpTS9MMv8/W9eaUYs1mXI/AAAAAAAC3Mk/rFOyEyCgwtolcf2O-7TdfKdm4Uf3OaptwCLcBGAs/s640/45015733_1240319769440085_8919490280185397248_n%2B%25CE%25B7.jpg

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !


  https://3.bp.blogspot.com/-67IN3Xe3FiA/W9X_iby9pcI/AAAAAAAAYdg/C4Zszezpmg0omtruWQ4G13fAKryd6BobgCLcBGAs/s640/KATSIFAS.jpg


  ΗΡΩΑ ΜΑΣ Σ΄ΆΓΑΠΑΜΕ !

  . https://1.bp.blogspot.com/-SfNFG2qgA78/W9V8cmKxQRI/AAAAAAAAYcA/qXyjEPUpWbsilV5rcFCxzEFoqXcd-CU4wCLcBGAs/s640/%25CE%25A0%25CE%2591.jpg


  ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ! ΕΚΔΙΚΗΣΗ ...  ΑΘΑΝΑΤΟΣ !  ΝΕΜΕΣΙΣ


  https://www.youtube.com/watch?v=PO37Ls-iIPU


  .
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΣΗΜΕΡΑ 31.10.2018) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ


  Συγκέντρωση και πορεία με αφορμή την δολοφονία από τουρκαλβανούς του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη του Ιερού Λόχου, στην Θεσσαλονίκη.
  Η πορεία θα ξεκινήσει στις 18.30 από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και θα κινηθεί ως το αλβανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή.
  Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν η Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων και το «Παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «Με αφορμή του πρόσφατου γεγονότος του άδικου θανάτου του εθνομάρτυρα Κων/νου Κατσιφα, η ομοσπονδία πατριωτικών και ορθοδόξων σωματείων , μαζί με το παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, καλεί μαζικά τον κόσμο στην πορεία μνήμης την τέταρτη 18:30 από τα δικαστήρια θες/νικης ως το αλβανικό προξενείο που διοργανώνεται από το σωματείο Ιερός Λόχος».
  Σημείωση: επειδή μερικά καθάρματα ανακοίνωσαν αντισυγκέντρωση, ε, δεν πάει άλλο. Δολοφονούν τους Έλληνες στις σκλαβωμένες πατρίδες τους. Θα τους δολοφονούν και στην Ελεύθερη Ελλάδα; Πρέπει να αντιμετωπιστούν επιτέλους όλοι αυτοί οι έκφυλοι πληρωμένοι κοπρίτες σαν αυτό που είναι: ξένοι πράκτορες, κατάσκοποι και δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού σε περίοδο πολέμου και να αντιμετωπιστούν ανάλογα, όπως ορίζει ο στρατιωτικός ποινικός κώδικας.
  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ», ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: Σοβαρά επεισόδια σε πορεία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη: Χημικά από τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον αθώων Ελλήνων διαδηλωτών.


  Ένταση επικράτησε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μεταξύ διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν πορεία στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αστυνομικών των ΜΑΤ.
  Η ένταση ξεκίνησε όταν έφτασε η πορεία στο σημείο από όπου και ξεκίνησε, δηλαδή έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
  Μερίδα διαδηλωτών θέλησε να κατευθυνθεί ξανά προς το κέντρο της πόλης, ωστόσο η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Επικράτησε ένταση με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
  Οι διαδηλωτές απάντησαν πετώντας πέτρες προς τα ΜΑΤ.
  Η ατμόσφαιρα στην περιοχή των δικαστηρίων αυτή την ώρα είναι αποπνικτική.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βαλλιστικός αναλυτής για τη δολοφονία Κατσίφα: «Γνώριζαν ότι το όπλο του ήταν άδειο αλλά τον πυροβόλησαν».


  Ο βαλλιστικός αναλυτής Γιώργος Ραυτογιάννης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον θάνατο του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, τόνισε πως «είναι πρωτόγνωρο να συρράπτονται τα τραύματα νεκρών. Τα τραύματα νεκρών είναι σημαντικά στην αναγνώρισή τους για να διαπιστώσουμε πολλά πράγματα είτε μέσω χημικών αναλύσεων είτε από τη μορφολογία και τις αλλοιώσεις στο εσωτερικό τους.
  Είναι πρωτόγνωρο να έχουμε συρραφή σε νεκρό!
  Συρραφή τραυμάτων έχουμε μόνο σε ζώντες».
  «Aνέφεραν ότι το όπλο του ήταν άδειο, οπότε συμπεραίνουμε ότι σηκώθηκε όρθιος και ήξεραν ότι δεν είχε άλλες βολές και παρά ταύτα τον πυροβόλησαν. Αυτή είναι μια αρχική προσέγγιση. Βλέπουμε ότι υπάρχει σημαντική αλλοίωση στοιχείων. Πρέπει να εξεταστούν και τα ρούχα που φορούσε».
  «Βλέπουμε δύο πυροβολισμούς στην καρδιακή χώρα, στη ζωτικότερη περιοχή του σώματος, που σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί αυτοί αν ισχύει η απόσταση ήταν στοχευμένοι και μάλιστα με διόπτρα».
  Z.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κυκλοφόρησε το βιβλίο "H καταγωγή των Αλβανών και οι Αρβανιτόφωνοι Έλληνες" - Συμβολή στο ζήτημα της Εθνογένεσης των Αλβανών.


  Ο Δημήτρης Ευαγγελίδης συνέγραψε την πιο πλήρη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ μελέτη που κυκλοφόρησε διεθνώς για τους Αρβανίτες και τους Αλβανούς
  Ένα ακόμη σημαντικό έργο του πολυγραφότατου Δημήτρη Ε. Ευαγγελίδη (γνωστού από τα μνημειώδη και μοναδικά στη βιβλιογραφία λεξικά του για τα αρχαιοελληνικά φύλα και τους λαούς του αρχαίου κόσμου, αλλά και του χρηστικότατου πρόσφατου βιβλίου του για την «Αρχαία Μακεδονία»), που επανέρχεται ...δριμύτερος με το νέο του πόνημα για την καταγωγή των Αλβανών (Σκιπετάρων) και τους αρβανιτόφωνους Έλληνες.
  Με στρωτή και ευκολοδιάβαστη γραφή, με συστηματική και απόλυτα τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία (580 υποσημειώσεις που παραπέμπουν σε δεκάδες επιστημονικά έργα, μελέτες, πρακτικά συνεδρίων και εξειδικευμένες εργασίες κυρίως ξένων ερευνητών και ειδικών), ο συγγραφέας αποδομεί μύθους και ευρύτατα διαδεδομένες αντιλήψεις για την εθνογένεση του αλβανικού λαού, αποκαθιστά την επιστημονική αλήθεια, προβάλλοντας τις τρέχουσες αντιλήψεις της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας στο ζητήμα αυτό.
  Οι θέσεις του για τους αρβανιτόφωνους Έλληνες πολύ ενδιαφέρουσες, όπως και η οξεία κριτική του σε ορισμένους προβεβλημένους συγγραφείς της ...Εσπερίας, ξεσκεπάζοντας τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από πολυδιαφημισμένα βιβλία, τα οποία διαστρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα και παρουσιάζουν μονόπλευρες απόψεις.
  Το κεφάλαιο «Τα ιλλυρικά φύλα και η εμφάνιση των Αλβανών» αποτελεί κάτι το μοναδικό στην ελληνική βιβλιογραφία δεδομένου ότι προσκομίζονται τεκμήρια και ερευνητικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας ότι η σύνδεση μεταξύ των Ιλλυριών της αρχαιότητας, οι οποίοι εξαφανίστηκαν ως λαός από τον 3ο μ.Χ. αιώνα και των νεώτερων Αλβανών, η πρώτη μνεία για τους οποίους γίνεται στα τέλη του 11ου αιώνα, αποτελεί έναν κατασκευασμένο αλβανικό εθνικό μύθο από ένα στενό κύκλο Αλβανών μεταναστών στις ΗΠΑ, που απέκτησε ισχύ επίσημης κομματικής γραμμής και αδιαμφισβήτητης «επιστημονικής» αλήθειας επί καθεστώτος Εμβέρ Χότζα. Η ερμηνεία αυτής της κατασκευής τεκμηριώνεται με τις αναλύσεις ξένων επιστημόνων και ερευνητών (μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι Αλβανοί διανοούμενοι) στο εξαιρετικό κεφάλαιο «Επιστήμη και πολιτική», όπου αποκαλύπτονται οι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από αυτές τις μεθοδεύσεις.
  Τέλος, ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα, αλλά και απολαυστικότερα κεφάλαια είναι ασφαλώς εκείνο με τον τίτλο «Υποθέσεις για την καταγωγή των Αλβανών» και ειδικότερα το τέταρτο μέρος του («Μη-συμβατικές θεωρίες»), όπου μεταξύ άλλων παρουσιάζονται και οι εργασίες Γάλλου εθνολόγου σχετικά με την ευρύτατα διαδεδομένη άποψη περί καταγωγής των Αλβανών από τους νεφελώδεις και επιστημονικά δυσδιάκριτους ...Πελασγούς.
  Ένα βιβλίο που συνιστούμε να το διαβάσετε ανεπιφύλακτα.

  Πληροφορίες στην κ. Σοφία Κεσίδου, 210 3316036, φαξ 210 3250421
  E-mail: bookstore@infognomon.gr
  Ηλεκτρονικές παραγγελίες στο www.infognomon.com
  ISBN: 978-960-8362-64-2
  Σελ.: 504 Τιμή: 25 ευρώ

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΚΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ.


  Ζέχνεις οὖρα καὶ σκατὰ
  29 Ὀκτωβρίου 2018 ἀπὸ τὴν Φιλονόη, Γερολυμᾶτος Γεράσιμος.
  «Μάννα μὲ μαχαίρωσαν»!
  Εἶδε τὸν Χάρο μὲ τὰ μάτια του ὅταν τὸν μαχαίρωσαν ληστὲς στὸ Κέντρο τῶν Ἀθηνῶν.
  Ποῦ εἶναι ὅλοι ἐκεῖνοι οἱ «εὐαίσθητοι» νά κάνουν μίαν διαμαρτυρία γιὰ ἕνα νέο παιδί, ποῦ δὲν ἐμπούκαρε σέ περιουσία ἄλλου;
  Μωρὴ πουτάνα Ἀθήνα!
  Ξεφτιλισμένη πόρνη ποὺ κατήντησες ὁ ἀπόπατος τῆς οἰκουμένης!
  Ποῦ εἶναι μωρὴ βρωμιάρα οἱ ὅρκοι τῆς αἰωνίου ἀγάπης καί τῆς ἀφοσιώσεως πού μοῦ ἔδιδες κάποτε, ὅταν κορφολογοῦσα, σὰν ἐρωτευμένος ἔφηβος, τίς μυστικές ὀμορφιές σου; Τά μυρωδάτα δρομάκια σου μὲ τὰ ὡραία μαγαζιά πίσω ἀπό τὴν Ἀθηνᾶς καὶ τὶς μικρὲς πλατεῖες σου δίπλα στά ἀρχαῖα;
  Τώρα ζέχνεις σκατὰ καὶ οὔρα! Τώρα σὰν πόρνη ξετσίπωτη γ@μιέσαι μὲ ὅλες τὶς φυλὲς τῆς γής. Κυλιέσαι μέσα στὶς βρωμιές, φαφούτισσα, κωλόγρια, σιχαμένη!
  Τώρα, οὔτε νὰ σὲ βλέπω θέλω, μὰ οὔτε καὶ νὰ σὲ ξέρω. Τὸ πόδι μου νὰ μὴν πατήσω πιὰ στοὺς ἐχθρικούς σου δρόμους. Σὲ ἔχασα, μὲ ἔχασες, στάκτη νὰ γίνῃς παλιοπουτάνα, γιὰ τὸν ἔρωτά μου ποὺ ἐπρόδωσες!

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καμία αντίδραση από την Αρχιεπισκοπή Αλβανίας για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.


  Πριν από δύο 24ωρα, ανήμερα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ, ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά των Αλβανικών δυνάμεων «RENEA» στο χωριό του, στους Βουλιαράτες του Μειονοτικού Δήμου Δρόπολης της Ελληνικής Μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο.
  Η δολοφονία που μοιάζει με εκείνες των Σολωμού και Ισαάκ στην Κύπρο από τις κατοχικές τουρκικές δυνάμεις έχει συγκλονίσει πανελλήνιο.
  Πολιτικοί, διπλωμάτες, αλλά και απλός κόσμος, έχουν λάβει θέση εκφράζοντας την οργή τους για την στυγνή δολοφονία του νεαρού άνδρα.
  Τεράστια απορία προκαλεί, που είναι η Εκκλησία σε όλα αυτά; Και κυρίως η Αρχιεπισκοπή Αλβανίας.
  Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τίμησε με την ύψιστη διάκρισή του, τον «Χρυσούν Αριστοτέλη», τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.Αναστάσιο.

  Σύμφωνα με το σκεπτικό της ομόφωνης απόφασης της Συγκλήτου του ΑΠΘ, μεταξύ άλλων, «ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος τιμάται για τους αδιάλειπτους αγώνες του για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την κοινωνική ισότητα, για την αποδοχή των πάντων χωρίς φυλετικές ή θρησκευτικές διακρίσεις, και γενικὰ για τη συνολική δράση και τη στάση ζωής του».

  ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ).

  Που είναι η στάση του “για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την κοινωνική ισότητα” κλπ τώρα που το ελληνικό αίμα πότισε ξανά την Βόρεια Ήπειρο;
  Γνωρίζουμε ασφαλώς πως οι πιέσεις του αλβανικού καθεστώτος και κυρίως των Αλβανών εθνικιστών είναι μεγάλες προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας, αλλά είναι τουλάχιστον στενόχωρο να μην υπάρχει έστω μια δήλωση από την Αρχιεπισκοπή Αλβανίας.
  Σπουδαία προσωπικότητα ο Μακαριώτατος Αναστάσιος, αλλά δεν είναι μόνο για τα βραβεία και τις φιέστες. Ως πνευματικός πατέρας δεν πρέπει να αγκαλιάσει τα παιδιά του;
  ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

  Ζ.Π.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ένα συγκινητικό τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα
  «Θύμωσα, συγκλονίστηκα, πόνεσα…”

  Αυτά είναι τα λόγια του τραγουδιστή Μιχάλη Ταμπούρα, ο οποίος συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη του επεισοδίου στο Αργυρόκαστρο και το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, συνέθεσε ένα τραγούδι «για να μην ξεχαστεί ποτέ”.

  «Μες την πατρίδα χτύπησε πένθιμα η καμπάνα και κλαίει πάλι και θρηνεί μια ελληνίδα μάνα”

  Μιλώντας στο AlphaNewsLive, ο τραγουδιστής, αναφέρει ότι έγραψε το τραγούδι «καθαρά και μόνο από συναισθήματα λύπης, οργής, πόνου και αγάπης για την πατρίδα μου”.
  «Την ώρα που εμείς ασχολούμασταν με τα κοινά, εκείνος «πολεμούσε” και ρίσκαρε τη ζωή του, για την πατρίδα, μόνος του, όπως και μόνος έφυγε”, δηλώνει.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.
  Καραβάνια από όλη την Ελλάδα και την ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ετοιμάζονται για την κηδεία του Εθνομάρτυρα.

  Χαρακτηριστικό Παράδειγμα η ανακοίνωση του Συλλόγου από τους Βουλιαράτες που ακολουθεί:

  Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους του Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.
  Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία απο Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν να είναι παρών στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας.
  Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.
  Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:
  Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
  Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
  Νίκος Γκάζικας : 698 6924779
  Ημερομηνία Αναχώρησης και Επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.
  Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και τη πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του.
  Εκ του Συλλόγου
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ. ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.

  ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ.

  ΣΤΑΥΡΑΕΤΕ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΙ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΟ.
  ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΣΟΥ.
  ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕΣ.

  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ.

  «Τ' αντριωμένου ο θάνατος, θάνατος
  δεν λογιέται».

  Άρχισαν να οργανώνονται τα χιλιάδες λεωφορεία που θα πάνε στους Βουλιαράτες.
  Το χωριό απέχει λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα πάνε με Ι.Χ αυτοκίνητα.

  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ.
  ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ.

  Την αλβανική σημαία έκαψαν μαθητές από το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου στο προαύλιο του υπό κατάληψη ΤΕΙ Κρήτης. Οι μαθητές αφού αντικατέστησαν μια φθαρμένη ελληνική σημαία, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο, έκαψαν μία αλβανική που είχαν μαζί τους.
  Aκολούθησε ανακοίνωση μελών κομμουνιστικών οργανώσεων με την οποία τονίζουν ότι μια μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής που ήταν παρούσα στο περιστατικό... λιποθύμησε και τρομοκρατημένη (!) διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
  Οι κομμουνιστές οργανώνουν ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η κομμουνιστική κοινότητα του Μπεναρόγια.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση των τρομαγμένων προδοτών του Μπεναρόγια και του Βεντούρα:
  «Σήμερα στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου έλαβε χώρα το εξής περιστατικό:Ομάδα μαθητών του Ε.Π.Α.Λ. Ρεθύμνου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον υπό κατάληψη χώρο του Τ.Ε.Ι. πρωτοβουλιακά αντικατέστησε την παλιά ελληνική σημαία που υπήρχε στον ιστό του σχολείου με καινούργια και κατόπιν έκαψαν μια αλβανική σημαία που είχαν μαζί τους. Το γεγονός αυτό τρομοκράτησε μαθήτρια Αλβανικής καταγωγής με αποτέλεσμα την λιποθυμία της και την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
  Το κάψιμο της σημαίας προκάλεσε την αντίδραση ατόμων που βρισκόντουσαν στο Τ.Ε.Ι. τα οποία παρενέβησαν. Ομάδα μαθητών συνοδευόμενη από καθηγητές επιχείρησε να δικαιολογήσει το γεγονός αποδίδοντας το σε παρεξήγηση. Καλούμε τον αλληλέγγυο κόσμο της πόλης του Ρεθύμνου να πλαισιώσει τον κατειλημμένο χώρο του Τ.Ε.Ι. για την βραδινή περιφρούρηση του χώρου καθώς και τις οποίες δράσεις τις επόμενες ημέρες.
  ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  Συντονιστικό Κατάληψης Τ.Ε.Ι. Ρεθύμνου 31/10/2018»

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΕ ΣΕΡΒΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».

  Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ» ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

  Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ.


  Πανό για τον ομογενή Κώστα Κατσίφα που έχασε τη ζωή του από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανέβασαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουκαρίτσκι.

  Το πανό έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας Ελλάς ή θάνατος».

  Oι πανάθλιοι ραγιάδες νεοέλληνες αναπαράγουν, με πρωτοφανή αποχαύνωση, τα άθλια στερεότυπα και τα σαθρά πρότυπα που τους πασάρουν καθημερινά οι πράκτορες πολιτικοί και δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ, δηλαδή τα πουλημένα τουρκοκάναλα και οι εφημερίδες, οι πανίσχυροι μηχανισμοί των παγκόσμιων νονών και των εγχώριων εργολάβων τους και η σάπια κομμουνιστική προπαγάνδα, ενώ είναι ανίκανοι για συνδυαστική σκέψη και για απλή λογική.
  Μας δολοφονούν και εμείς δεν μπορούμε ούτε να διαμαρτυρηθούμε.
  Διαμαρτύρονται ξένοι για μας.
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ


  Το ελληνικό κράτος μπορεί να σιωπά και η ελληνική κυβέρνηση να μην έχει λάβει καμία θέση ακόμα. Στην Κύπρο, όμως, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη μνήμη του Κ. Κατσίφα στη Λεμεσό.
  Κάλεσμα σε όλους όσους έχουν συγκλονιστεί στο άκουσμα της δολοφονίας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα απευθύνει το Μέτωπο Αλληλεγγύης Αγώνα Βορειοηπειρωτών.
  Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο στις 8 μμ. (Σάββατο 3 – 11 – 2018) στο κέντρο της Λεμεσού, στην πλατεία Διοικητηρίου.
  Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σχετικό δελτίο Τύπου, «Κύπρος και Βόρειος Ήπειρος, δύο κατεχόμενα κομμάτια της Ελλάδας που ζητούν την Απελευθέρωση τους από Τουρκία και Αλβανία. Είναι προφανές ό,τι οι γηγενείς πολίτες των, έχουν κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
  Στις 28-10-2018, ανήμερα της εθνικής επετείου, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία γιατί δεν δέχτηκε να υποστείλει την Ελληνική σημαία από το χωριό του, τους Βουλιαράτες».
  Το δελτίο συμπληρώνει, ότι «Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια αφελληνισμού των χωριών της Βόρειου Ηπείρου.
  Μαζικές εκτελέσεις Ελλήνων Βορειοηπειρωτών το 1945, μαζικές φυλακίσεις και εξορίες μέχρι το 1990 και τα τελευταία 30 χρόνια, μέχρι και σήμερα, το 2018, υπάρχει σε εξέλιξη μια άνευ προηγουμένου τρομοκρατία σε βάρος αυτών των Ελλήνων στην άκρη του Ελληνισμού.
  Αλβανοί που δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με περιοχές της Βορείου Ηπείρου, έχουν αρπάξει με πλαστογραφημένους τίτλους ιδιοκτησίας και βοηθούμενοι από το αλβανικό κράτος και παρακράτος, εκτάσεις δεκάδων χιλιάδων εκταρίων γης. Οι μεγαλύτερες και οι πιο σοβαρές αρπαγές γης έχουν γίνει στις περιοχές του Αργυροκάστρου, Δελβίνου, Αγίων Σαράντα, Εξαμίλια, Τσούκα, κ.λπ., όπου οι Αλβανοί παράλληλα έχουν πετύχει και την απογύμνωση αυτών των περιοχών από τους Έλληνες νόμιμους κατοίκους εδώ και 3.000 χρόνια».
  «Υπάρχουν συνθήκες τις οποίες υπέγραψε η Αλβανική δημοκρατία για σεβασμό των Ελλήνων -σήμερα μειονοτικών- της Βορείου Ηπείρου και τις οποίες δεν τηρεί. Αντίσταση σε όλα τα πιο πάνω θα είναι η καταγραφή και η καταγγελία των βαρβαροτήτων της Αλβανίας στη διεθνή νομιμότητα, που θα δώσει το έναυσμα για απόσχιση από το αλβανικό κράτος, την Απελευθέρωση και την Ένωση της σκλαβωμένης Βόρειου Ηπείρου με την υπόλοιπη Ελλάδα», συμπληρώνεται.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ.

  Μαθητές Λυκείου στον Γέρακα Αττικής (1ο ΓΕΛ Γέρακα) τιμωρήθηκαν με διήμερη αποβολή για την ενέργεια τους να φωνάξουν συνθήματα για την Μακεδονία και την Κύπρο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΝΕ ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ. (ΛΙΑΚΟΣ, ΡΕΠΟΥΣΗ, ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ, ΦΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ).

  To Facebook στις επιλογές της γλώσσας έχει προσθέσει, πλέον, και τα Αρχαία Ελληνικά.
  Έτσι, οι ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ξένοι λάτρεις της Αρχαίας ελληνικής γλώσσας μπορούν να διαβάζουν τα μηνύματά τους στα Αρχαία Ελληνικά και να την την χρησιμοποιούν, αντί της Νέας Ελληνικής.
  Στη θέση του «Τι σκέφτεστε» να αναφέρει «Τί δοκείς», ενώ όταν κάποιος επιθυμεί να σχολιάσει μια φωτογραφία, βλέπει την ένδειξη: «Σχόλιον γράφειν».
  Πώς να επιλέξετε, λοιπόν, την αρχαία ελληνική γλώσσα στο Facebook:
  1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις».
  2. Επιλέξετε την «Γλώσσα».
  3. Αναζητήστε την επιλογή «Ελληνική αρχαία» και πατήστε «Αποθήκευση αλλαγών»!

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΡΑΜΑ, ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ (!), ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ.

  Ο εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία
  Απίστευτο. Ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του… νεκρού ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
  Μάλιστα ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσιφας, μεταβαίνει αυτή την ώρα στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που θα «ξεκλειδώσει» την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.
  Με δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος επισημαίνει πώς συνιστά πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια νομικά χρονικά , η αλβανική Δικαιοσύνη να έχει σχηματίσει δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ζητώντας να υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  Παραμένει άγνωστο εάν τελικά παραδοθεί σήμερα στην οικογένεια η σορός του άτυχου νέου ή αν θα συνεχιστεί η κωλυσιεργία των αλβανικών αρχών με στόχο όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...