Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΝΑ ΣΤΥΓΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».Aπό  τον  κ.  Καλεντερίδη Σταύρο
Ο Σταύρος Καλεντερίδης είναι πολιτικός επιστήμονας, διεθνολόγος, επικοινωνιολόγος και πρεσβευτής της Δημοκρατίας. Έχει εργαστεί σε πολιτικές εκστρατείες, ενώ σήμερα αρθρογραφεί και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας.
«Έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβάμαι χειρότερη αρρώστια» – Αισχύλος
Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν η πιο προδοτική Συμφωνία στην ιστορία του Ελληνικού έθνους. Ένα στυγνό εθνικό έγκλημα, ένα πολιτικό πραξικόπημα – μια ωμή προδοσία.

Πιο προδοτική από τη Συνθήκη της Λωζάνης , με την οποία η Ελλάδα αποδέχθηκε μια ανύπαρκτη αμοιβαιότητα μειονοτήτων σε Θράκη και Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας στο έλεος του Τουρκικού φασιστικού κράτους τους Έλληνες της Πόλης.
Στα ίσα πιο προδοτική και από τις εθνοκαταστροφικές Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου οι οποίες έθεσαν την Τουρκία εγγυήτρια δύναμη με δικαίωμα μονομερούς επέμβασης και οδήγησαν τους εγκληματίες της γείτονος στην παράνομη εισβολή και κατοχή του νησιού μας.
Προδότες οι «εθνάρχες» Καραμανλής, Βενιζέλος, προδότης και ο πρωθυπουργός της μειοψηφίας Τσίπρας.  Αποδομήστε τους πολιτικά και στη συνείδηση σας.
Όποιος πολιτικός, δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός δεν τολμάει να αποκαλέσει την προδοσία με το όνομα της, την ξεπλένει και δεν είναι άξιος ούτε λόγου, ούτε της θέσης του ενώπιων των πολιτών. Επιπλέον, όποιος δεν την κατονομάζει, ενθαρρύνει τον εκάστοτε δημαγωγό και Εφιάλτη να επιχειρηματολογεί εκ των έσω, ανοιχτά και εναντίον της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, αυτό που συνέβη την αποφράδα ημέρα της Συμφωνίας ήταν α) παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, β) δημιουργία και αναγνώριση Μακεδονικής εθνότητας, και γ) δημιουργία και αναγνώριση Μακεδονικής γλώσσας. Όλα αυτά η πατρίδα μας τα παρέδωσε δίχως να έχει ηττηθεί σε κάποιο πόλεμο. Διορθώνω, όχι η πατρίδα, αλλά οι εθνοπροδότες. Οι εθνοπροδότες λοιπόν δεν έλαβαν ποτέ την εκλογική εντολή για παράδοση και ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ποτέ. Δεν ψηφίσαμε κάποια σχετική προγραμματική θέση, ούτε βέβαια τους παραχωρήσαμε μετεκλογικά κάποια λευκή επιταγή να ξεπουλήσουν τα πάντα. Έτσι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους. Ταυτόχρονα, δεν υπήρξε καμία σχετική λαϊκή εντολή ενώ οι Έλληνες πολίτες δεν επιθυμούν ούτε σύνθετες ονομασίες ούτε λοιπά ξεφτιλίκια. Ποτέ δεν συνηγορήσαμε. Για την αποτροπή τέτοιας ασυδοσίας υπάρχουν δημοκρατικά εργαλεία πολιτικού ελέγχου όπως δημοσκοπήσεις, δημοψηφίσματα (οι Σκοπιανοί για παράδειγμα θα κάνουν αλλά δες γιατί όχι δημοψήφισμα), κτλ. Έτσι πρόδωσαν και την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.
Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρηθεί προδοτικό. Ας μας πουν όλοι αυτοί οι προσκυνημένοι, πού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα αυτός ο χαρακτηρισμός; Αν και χρησιμοποιείται διαχρονικά και άστοχα από γραφικότητες ένθεν και ένθεν του πολιτικού φάσματος, η λέξη έχει διατηρήσει το νόημα της. Προδότες λοιπόν οι συγκυβερνώντες (ναι, πρωθυπουργοί και υπουργοί μπορούν εύκολα να γίνουν προδότες μιας χώρας – μάλιστα το οφίκιο αποτελεί και προϋπόθεση), προδότες και όσοι βουλευτές από εδώ και πέρα δεν παραιτηθούν μαζικά για να διαλυθεί αυτό το αντιδημοκρατικό έκτρωμα που λέγεται Κυνοβούλιο.
Και επειδή επιλέξαμε να μείνουμε εκτός συστήματος για να λέμε την αλήθεια, δίχως να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος, πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού και να το πούμε με το πραγματικό του όνομα: Συν τοις άλλοις, αυτό που συνέβη ήταν και εθνική προδοσία. Έβγαλαν στο σφυρί τη Μακεδονία, ακύρωσαν τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας, δημιούργησαν προϋποθέσεις για «Μακεδονικές» μειονότητες και εξόδου των Σκοπιανών στη θάλασσα, με ταυτόχρονη μελλοντική διεκδίκηση εδαφών στη Μακεδονία, μέχρι και τη Θεσσαλονίκη. Και έτσι πρόδωσαν την πατρίδα.
Ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει αυτό που συνέβη στις Πρέσπες και κάποιοι κάθονται ακόμα και αναλύουν τη συμφωνία! Είναι σαν να παραδώσει ένας πρωθυπουργός – προδότης το Καστελόριζο ή τη Ρόδο στους Τούρκους, και οι ειδικοί της καρέκλας να εξετάζουν τις λεπτομέρειες και τη γλώσσα του κειμένου με το οποίο απωλέσαμε εθνική κυριαρχία!
Τελειώσανε οι αναλύσεις, τα φιλικά και τα πολιτισμένα σχόλια με τα σκουντήματα στον ώμο. Τώρα είναι η ώρα της επαγρύπνησης και της δράσης.
Επαγρύπνηση διότι την επομένη της προδοσίας, το σάπιο σύστημα ξεκίνησε ένα νέο ανθελληνικό αφήγημα. Αυτό που αποδέχεται μεν τη σύνθετη ονομασία, αλλά εντάξει είπαμε, όχι και την Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα..! Το φαύλο ελληνικό κατεστημένο έριξε πλάτες στο ξεπούλημα και την μαξιμαλιστική παραχώρηση Τσίπρα, αντιπροτείνοντας παραχωρήσεις μόνο (μόνο!) σύνθετων ονομασιών, Σλαβομακεδονίες και λοιπά ανείπωτα. Δηλαδή από την εθνική και δίκαιη θέση μας, της αλήθειας και της ιστορίας, θέλουν να μας φτάσουν να δώσουμε «κάτι» και να λέμε και ευχαριστώ που γλιτώσαμε τα σπίτια μας. Φιλοδοξούν οι γραικύλοι να μας πείσουν ότι από το «Κοτζιά δώστα όλα» είναι καλύτερο και αποδεκτό να δώσουμε το όνομα μας. Όπως όμως ξεκαθάρισε και ο εθνικός μας ποιητής, ο Ελύτης, πολύ πριν εκφραστεί η ασημαντότητα σας, «για εμάς τo όνομά μας είναι η ψυχή μας». Καληνύχτα και βρίσκεστε πλέον απέναντι από τους πολίτες και τη χώρα σας.
Είναι όμως και ώρα για δράση. Φτιάχνουμε ένα μεγάλο κίνημα ζωντανών ακόμα πολιτών. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας που δέχονται τη λάσπη και την προπαγάνδα κομμάτων και εγχώριων ελίτ. Αυξανόμαστε, και όταν αποκτήσουμε μαζικότητα, κάνουμε μια ειρηνική πολιτική επανάσταση. Από την ομώνυμη πλατεία, ζητάμε νέο Σύνταγμα και πολίτευμα. Δημιουργούμε την 4η Ελληνική δημοκρατία (και πρώτη πραγματική), η οποία καλεί την – για πρώτη φορά ανεξάρτητη – δικαιοσύνη να επιληφθεί τους προδότες. Εάν και εφόσον τους καταδικάσει, τότε η νέα πολιτειακή πραγματικότητα της 4ης Ελληνικής δημοκρατίας δεν ορίζεται από τις αποφάσεις του προηγούμενου κράτους των διεφθαρμένων και καταδικασθέντων σφετεριστών και προδοτών. Μόνο έτσι ξεπλένεται η προδοσία. Μόνο αν την πεις με το όνομα της και την πολεμήσεις ελεύθερα, μαζικά και ανένταχτα. Ούτε με κόμματα, ούτε με σάπιες εκλογές και «δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις». Δεν αρκεί τίποτα λιγότερο μετά την πιο προδοτική Συμφωνία στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.
Μιλάμε λοιπόν όλοι για προδοσία και αποδοκιμάζουμε όπου σταθούν και όπου βρεθούν τους προδότες. Δεν νερώνουμε το κρασί μας όταν πρόκειται για την Μακεδονία μας. Κάποιοι μιλούν για επιθετική, αυστηρή και σκληρή γλώσσα. Πρόκειται για απίστευτη ηθική ξεφτίλα. Σε επόμενο επεισόδιο θα γίνουμε παρατηρητές του ξεπουλήματος π.χ. του Παρθενώνα από κάποιον μελλοντικό πρωθυπουργό – προδότη, και θα μας καλούν να σιωπούμε για λόγους πολιτικής ορθότητας, ή να περιοριζόμαστε σε σχόλια τύπου «κακή / άστοχη συμφωνία» για να μην διχάσουμε τον κόσμο. Δηλαδή οι προδότες θα προδίδουν και θα ξεφτιλίζουν τη χώρα και την ιστορία μας και εμείς θα παίζουμε τους καθυστερημένους ευγενείς λόρδους.
Τέλος, κάποιοι μίλησαν για δεξιούς. Μέγα λάθος, μιας και η Αριστερά ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι εστί προδότης και δωσίλογος. Η αριστερά οφείλει να δείξει τον δρόμο και είναι καιρός να αναλάβει το βάρος της ιστορικής ευθύνης.
Όσοι αναπνέετε ακόμα ελεύθερο αέρα, στείλτε μήνυμα στο stavros.kal@gmail.com
«Η προδοσία δεν μπορεί ποτέ να ευδοκιμήσει. Γιατί; Διότι αν ευδοκιμούσε, κανείς δεν θα τολμούσε να την αποκαλέσει προδοσία» – John Harington

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

11 σχόλια :

 1. Ξαφνικά τόσες ἀποκαλύψεις;
  4 Ὀκτωβρίου 2018 ἀπὸ τὸν Δικαίαρχος
  Ντίνα Λαπαθιώτου
  Ψυλλιάστηκα, πὼς κάτι ἑτοιμάζεται, ὅταν τὰ ξένα ΜΜΕ εἰδικὰ τὰ γερμανικά, ἀνεκάλυψαν ξαφνικὰ τὰ χάλια τῶν χὸτ σπότ, ξεκινώντας σειρὰ καταγγελιῶν γιὰ τὴν ἀθλιότητα καὶ γιὰ τὰ φαγωμένα δισεκατομμύρα ἀπὸ τὸ λαθρομεταναστευτικὸ πάρτυ!!!
  Αὐτὰ ποὺ κουκούλωναν μεθοδικὰ τόσα χρόνια.
  Τώρα, ξαφνικά, τὰ βγάζουν στὸ φῶς νὰ τὰ δῇ ἡ ἀνθρωπότης!
  Βεβαιώθηκα τώρα, μὲ τὴν ὀργανωμένη ἐπίθεση τῶν Ἐπικυριάρχων κατὰ τοῦ τραπεζο-οἰκονομικοῦ συστήματος, ποὺ ὁδηγεῖ σὲ νέο ΚΡΑΧ τὴν δύσμοιρη χώρα μας. Τελικῶς γίνεται ὁλοφάνερο, πὼς περνοῦν στὸ ἑπόμενο στάδιο τοῦ σχεδίου τους…
  Ἀποτελειώνουν τὸ τσίρκο τῶν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ἀφοῦ πρῶτα ᾡλοκλήρωσε ὅλην, μὰ ὅλην, τὴν βρώμικη δουλειὰ ποὺ ἀνέλαβαν νὰ διεκπεραιώσουν!
  Ποιά ἦταν ἡ δουλειά πού ἀποπεράτωσαν;
  1ον. Παρέδωσαν ὅλην τὴν Ἑλλάδα λάφυρο στὰ χέρια τῶν Ἐπικυριάρχων, κινητὴ κι ἀκίνητη, ἀπὸ παραλίες καὶ βουνά, μέχρι Μουσεῖα καὶ τὸ σύνολο τῶν Ὑποδομῶν, μαζὺ μὲ τοὺς κατοίκους της, ποὺ καταδικάζονται σὲ αἰωνία σκλαβιὰ χρέους, ἐργαζομένους μὲ συνθῆκες γαλέρας γιὰ ψίχουλα!
  2ον. Μὲ τὴν λαθρομετανάστευση, γέμισαν τὴν Ἑλλάδα μὲ κακοποιὰ στοιχεῖα καὶ φανατικοὺς Μουσουλμάνους, ἀπὸ ὅλον τὸν τρίτο κόσμο. Μία ἐν δυνάμει ἀπειλητικὴ βόμβα ποὺ μπορεῖ νὰ πυροδοτήσουν, ἀνὰ πάσᾳ στιγμῇ, ἐπάνω στὰ κεφάλια τῶν Ἑλλήνων
  3ον. Μὲ ἐπὶ κεφαλῆς τὸν Καραγκιόζη ἀνθέλληνα κομμουνιστή, ὀνόματι Κοτζιᾶ, ἄνοιξαν ὅλα τὰ Ἐθνικὰ θέματα τῆς Ἑλλάδος, ἐπικαιροποίησαν κλεισμένους λογαριασμοὺς μὲ Σκόπια, Τουρκία, Ἀλβανία, θέτοντας ἀκόμα καὶ ζητήματα συνόρων μὲ τὶς γείτονες χῶρες, ἀναγνωρίζοντάς τους δικαιώματα ποὺ δὲν ὑπάρχουν!!!
  Ὑπονόμευσαν τὶς ἑλληνορωσσικὲς σχέσεις κι ἐχάρισαν στὸ ΝΑΤΟ τὸ κράτος Φρανκενστάιν τῶν Σκοπίων, κάνοντας ἄρσιν τοῦ Βέτο! (ἐ@έσθη τὸ ΝΑΤΟ γιὰ τὸ ὄνομα)!!!
  Οὐσιαστικὰ ἀποσταθεροποίησαν τὴν χώρα!!!
  Τὸ «ἔργο» τῶν ἀριστερῶν προδοτῶν ἐτελείωσε, ὅπως καὶ τῶν προηγουμένων ΓΑΠ, ΒενιζελοΣαμαράδων καὶ οἱ Ἐπικυρίαρχοι τοὺς πετοῦν στὰ σκουπίδια, ἀπὸ ὅπου τοὺς ἔβγαλαν ἄλλωστε!
  Αὐτὸ ποὺ μὲ ἀνησυχεῖ εἶναι πὼς πλέον, ὅλα εἶναι ἕτοιμα, καὶ στὴν θέση τους, γιὰ μίαν νέα Ἐθνικὴ τραγῳδία ποὺ ἔχει νὰ κάνῃ μὲ τὸν διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος….
  Ἡ φωτιὰ στὰ Βαλκάνια ἀνάβει μεθοδικὰ ἐδῶ καὶ καιρὸ καὶ ἀπειλεῖ νὰ μᾶς κάψῃ, ἀφοῦ μᾶς εὐρίσκει ἀπὸ ὑπερδύναμη τῶν Βαλκανίων, σὲ ἀποτυχημένο κράτος, πτωχευμένο, προδομένο ἀπὸ τὶς κυβερνήσεις καὶ μὲ τὸν ἑλληνικὸ λαό, ὡς πειραματόζωο, νὰ δέχεται ἀμείλικτο ψυχολογικὸ οἰκονομικὸ καὶ ἠθικὸ πόλεμο ἐπὶ δέκα συνεχῆ χρόνια!!!
  Τὰ σκυλιὰ ἔξω ἀλυκτοῦν!
  Υ.Γ. Ὅποιος δὲν γνωρίζει ἀκόμη, τὸ ποιοὶ ἀκριβῶς εἶναι οἱ Ἐπικυρίαρχοι, ἂς ἐρωτήσῃ γιὰ νὰ μάθῃ.
  Ντίνα Λαπαθιώτου
  Σημειώσεις
  Ψάχνω νὰ εὕρω τὴν αἰτία ποὺ οἱ ξένοι «ἔσκασαν» τὶς τράπεζες, μετὰ ἀπὸ ἀπὸ τὶς τρεῖς ἀνακεφαλαιοποιήσεις (ἀπὸ τὴν τσέπη μας).
  Γιατί αὐτό τό ὀργανωμένο ΝΤΟΥ τῶν γυπῶν ἐπάνω τους;
  Τί περιουσιακὸ στοιχεῖο κατέχουν ἀκόμη;
  Μὰ τὰ «κόκκινα δάνεια», τὰ φιλέτα δηλαδὴ τῶν Ἑλληνικῶν ἐπιχειρήσεων, καθὼς καὶ τὶς κατοικίες, ποὺ θὰ ἀλλάξουν χέρια γιὰ ψίχουλα!!!
  Πέφτει ξύλο ἀπὸ παντοῦ…
  σκᾶν οἱ τράπεζες καὶ τὸ χρηματιστήριο,
  σκάει τὸ μεταναστευτικὸ μὲ τὰ δισεκατομμύρια ποὺ ἔφαγαν καί,
  οἱ συμφωνίες στὶς Πρέσπες τινάχτηκαν στὸν ἀέρα (εὐτυχῶς γιὰ ἐμᾶς)
  Τὸ κακὸ εἶναι πὼς αὐτοὶ θὰ φύγουν μόνο ἀφοῦ διαλύσουν ἐντελῶς τὴν χώρα μὲ μία νέα ἐθνικὴ τραγωδία!!!
  Οἱ ἡμέρες εἶναι πολὺ κρίσιμες….
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΕΙ ΠΛΆΤΕΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΜΩΣ...

  ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΈΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ...

  ΜΕ ΤΗΝ SEEBRIG ΤΟΥ ΤΥΡΝΆΒΟΥ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ/ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΤΙΣΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ!

  ΜΕ ΜΠΛΑΚΓΟΥΟΤΕΡΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;ΤΑ ΚΟΡΌΙΔΑ.ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ,ΜΟΣΣΑΝΤ,CIA,BND,ΜΙ6,ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΩΣ ΚΡΗΤΗ ΜΕΡΙΑ!

  Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ/ΤΟΥΡΚΟ/ΑΛΒΑΝΟ/ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΜΑ ΣΤΟ ΑΟΠΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ;
  ΕΔΩ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΌΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ.

  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΕΙΟ ΣΚΛΑΒΩΤΙΚΟ ΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ....

  ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ;ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΝΙΟΡΝΤΟ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ....ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ;ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΤΣΙΔΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΚΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ Η ΝΕΑ ΨΕΥΔΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ....ΑΓΝΟΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΜΑΣ!

  ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΝΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ,ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ,ΚΥΠΑΤΖΗΔΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑ,ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ,ΣΤΟ ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....

  ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΛΕΥΡΩ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΕΚ ΚΙΡΚΑΛΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΒΡΙΟΥ ΑΞΕΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ.

  ΑΝΤΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΥΤΟΥΣ;ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α΄ Με ποιούς ταυτίζονται οι "ακραίοι" των Σκοπίων, που είπαν Όχι στο δημοψήφισμα; Με την "καρδιά" και με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά - Δείτε γιατί
  Η Μακεδονία, οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες κι οι Θρακιώτες
  Του Σάββα Καλεντερίδη, 6/10/18
  Όταν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, προσερχόταν στην κάλπη που βρισκόταν σε ένα σχολείο για το δημοψήφισμα της 30ής Σεπτεμβρίου, είδαμε όλοι με έκπληξη ότι στον τοίχο της αίθουσας ήταν αναρτημένος χάρτης με την «Ενωμένη Μακεδονία». Τι σημαίνει αυτό;
  Ότι τα παιδιά στη γειτονική χώρα γαλουχούνται με το εθνικό τους «όραμα», που είναι να κερδίσουν τη «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα και με όχημα το κράτος τους, που ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία», να επιδιώξουν τις επόμενες δεκαετίες να προσαρτήσουν τη «Νότια Μακεδονία» ή τη «Μακεδονία του Αιγαίου», όπως την ονομάζουν οι ίδιοι, και τη «Μακεδονία του Πιρίν», δημιουργώντας έτσι την «Ενωμένη Μακεδονία».

  Για όσους επαναπαύονται, λέγοντας ότι εμείς είμαστε μεγάλο και στρατιωτικά ισχυρό κράτος και άρα δεν μπορεί να μας απειλήσει ένα μικρό κράτος, όπως τα Σκόπια, τους καλώ να αναλογιστούν τις δυνάμεις που κρύβονται πίσω από τους Σκοπιανούς όλες αυτές τις δεκαετίες, τους καλώ να αναλογιστούν το λόγο για τον οποίο δεκάδες αξιωματούχοι της Δύσης, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., των ΗΠΑ, της Γερμανίας και πόσοι άλλοι έκαναν παρέλαση από τα Σκόπια τις παραμονές του δημοψηφίσματος, για να στηρίξουν το Ναι και τον Ζάεφ και να δώσουν μια εξήγηση: Αφού θέλουν τόσο εναγωνίως την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε., γιατί δεν πιέζουν τους σκοπιανούς να αλλάξουν το όνομά τους και πιέζουν την Ελλάδα;
  Μήπως ο ουσιαστικός τους στόχος είναι το Μακεδονία, η "μακεδονική" γλώσσα και ταυτότητα, για να εξυπηρετηθούν τα στρατηγικά τους συμφέροντα σε βάθος χρόνου, που σχετίζονται με το διαμελισμό της Ελλάδας και τη δημιουργία εννιαίας Μακεδονίας με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη;.
  Τους καλώ επίσης να αναλογιστούν το λόγο για τον οποίον ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στους ηγέτες των αλβανικών κομμάτων των Σκοπίων, το απομεσήμερο, ζητώντας τους να απευθύνουν έκκληση προς τους Αλβανούς να προσέλθουν στις κάλπες, επειδή τα… χαμπάρια δεν ήταν καλά όσον αφορά την συμμετοχή.
  Άραγε τι ανταλλάγματα έταξαν στον Ράμα, για να σπεύσει να αγωνιστεί για τον ψευδομακεδονισμό, ενώ ο ίδιος είναι Αλβανός;
  Άραγε ποιος θα πληρώσει το αντάλλαγμα, μήπως η Ελλάδα με αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου, που θα ανοίξει την πόρτα για αναγνώριση του ψευδοκράτους, με την ευνοϊκή για τα Τίρανα χάραξη της ΟΑΖ στο βόρειο Ιόνιο και τέλος με την ικανοποίηση των συνεργατών των ναζί και των φασιστών, εξωμοτών Τσάμηδων;
  Όσον αφορά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, περισσότεροι από το 70% των ψηφοφόρων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους επέλεξαν την αποχή ή ψήφισαν Όχι, εκθέτοντας τον Ζάεφ ότι κινείται ερήμην και κόντρα στη βούληση των πολιτών.
  Δημοσιεύεται στο Pontos-news και στη δημοκρατία
  Z.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Β΄ Με ποιούς ταυτίζονται οι "ακραίοι" των Σκοπίων, που είπαν Όχι στο δημοψήφισμα; Με την "καρδιά" και με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά - Δείτε γιατί
  Η Μακεδονία, οι Πόντιοι, οι Μικρασιάτες κι οι Θρακιώτες
  Του Σάββα Καλεντερίδη, 6/10/18

  Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι και στην Ελλάδα, περίπου το 70% των πολιτών με βάση τις δημοσκοπήσεις, είναι εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.
  Για άλλους λόγους λένε Όχι οι Σκοπιανοί, για άλλους οι Έλληνες.
  Οι Σκοπιανοί λένε όχι επειδή τα θέλουν όλα, οι Έλληνες λένε Όχι επειδή δεν θέλουν να ξεπουλήσουν την ιστορία τους και να θέσουν σε κίνδυνο την πραγματική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.
  Για εκείνους που προσπαθούν να κρύψουν την προδοσία των Πρεσπών με λογικά άλματα, όπως οι ακραίοι σε Σκόπια και Ελλάδα ταυτίζονται, έχω να τους πω το εξής:
  Οι ακραίοι στα Σκόπια, ταυτίζονται με το μισό και πλέον ΣΥΡΙΖΑ, που αποκαλεί τα Σκόπια χρόνια τώρα σκέτο «Μακεδονία». Αυτό θέλουν κι αυτοί, το σκέτο «Μακεδονία». Άρα, καλό είναι να μη μιλούν στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί.
  Ο πραγματικός συνοδοιπόρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Γκρουέφσκι και οι συν αυτώ, γιατί έχουν τα ίδια πιστεύω, σκέτο "Μακεδονία και Μακεδόνες", όπως ανερυθρίαστα είπε το παραδοσιακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητακίδης.
  Πάμε τώρα και στα κατάδικά μας.
  Στην πραγματική Μακεδονία υπάρχουν «εστίες» των ψευδομακεδόνων των Σκοπίων και άλλων κέντρων, που καλλιεργούν τον ψευδομακεδονισμό και στην Ελληνική επικράτεια.
  Μάλιστα οι κύκλοι αυτοί προσπαθούν να ενσπείρουν μίσος ανάμεσα στους σλαβόφωνους, του λεγόμενους ντόπιους της Μακεδονίας, και τους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν εκεί κυρίως μετά το 1923, με την Ανταλλαγή των πληθυσμών, δηλαδή, τους Έλληνες του Πόντου, της Μικράς Ασίας, της Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας, με το επιχείρημα ότι «εσείς είστε ξενόφερτοι, ήρθατε εδώ και μας πήρατε τα χωράφια μας».
  Εδώ λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Εμείς ήλθαμε στη Μακεδονία και πήραμε μικρό μόνο μέρος των περιουσιών των ανταλλάξιμων μουσουλμάνων -το άλλο το κατακράτησε παράνομα το κράτος και μ' αυτό έκανε και κάνει κοινωνική πολιτική-, αφήνοντας πίσω στις πατρίδες μας περιουσίες πολύ μεγαλύτερης αξίας. Άρα, η Μακεδονία, με βάση τη Συνθήκη της Λοζάνης, δέχτηκε στην αγκαλιά της τους Έλληνες ανταλλάξιμους στη θέση των ανταλλάξιμων μουσουλμάνων που αναχώρησαν για την Τουρκία, και φυσικά δεν είμαστε ξένοι στη δική μας πατρίδα.
  Σε όλους τους αγώνες, δε, ο προσφυγικός Ελληνισμός έδωσε το βροντερό παρών και πλήρωσε μεγάλο τίμημα αίματος και ζωής.
  Να είμαστε έτοιμοι να ξαναδώσουμε αγώνες και να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τη Μακεδονία, απέναντι σε εκείνους που υπογράφουν προδοτικές συμφωνίες και εκχωρούν όνομα, γλώσσα και ταυτότητα, απέναντι στους ψευδομακεδόνες που σφετερίζονται την ιστορία και θέλουν να δημιουργήσουν την «Ενιαία Μακεδονία» και απέναντι στους «νονούς», δηλαδή σ’ εκείνους που ανακάλυψαν τον ψευδομακεδονισμό και τον στηρίζουν για παραπάνω από έναν αιώνα.
  Δεν θα τους περάσει, δεν θα σας περάσει, δεν θα περάσετε.
  Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και έτσι θα παραμείνει εις τους αιώνας των αιώνων.
  Δημοσιεύεται στο Pontos-news και στη δημοκρατία
  Z.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΟΧΘΕΣ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΠΑΪΑΤ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ:
  "Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο στρατός σας. Τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης μας ενδιαφέρουν, για τις μεταφορές μας. Εμείς Μακεδονία θα λέμε τα Σκόπια."
  «Ο Έβρος», «έχει ιδιαιτέρα στρατηγική γεωγραφική θέση, είναι τα σύνορα με την Τουρκία, τα σύνορα με την Βουλγαρία, είναι η γέφυρα μεταξύ της Μικράς Ασίας και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι μια περιοχή που ιστορικά είναι το επίκεντρο γεωπολιτικών εξελίξεων και η παρουσία μας, είναι μέρος της αμερικανικής δεσμεύσεως να υπογραμμίσουμε την ενεργό συμμετοχή μας και την συνεργασία μας με την Ελλάδα, όσο η Ελλάδα βρίσκεται στην διαδικασία της οικονομικής ανακάμψεως».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»;
  Η ἐπιμονή τῆς Ρωσίας καί προσωπικά τοῦ Πούτιν, νά ὀνομάζουν τά Σκόπια Μακεδονία, εἶναι ἀποκαλυπτική τοῦ ὅτι ὁ Πούτιν συναινεῖ ὄχι βέβαια στήν ἔνταξη τῶν Σκοπίων στό ΝΑΤΟ, ἀλλά στήν ἐπέκτασή τους ὡς (σλαβικῆς) "Μακεδονίας" μέ ἀπορρόφηση τῆς μόνης ἀληθινῆς ἱστορικά καί ἐθνολογικά Ἑλληνικῆς Μακεδονίας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Πούτιν: Οι πρόσφυγες που λαμβάνουν επιδόματα στην Ευρώπη είναι απίθανο να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
  Αγία Πετρούπολη, 3 Οκτωβρίου-RIA Novosti. Οι πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή που λαμβάνουν Γερμανικά κοινωνικά επιδόματα τρεις φορές υψηλότερα από τους μισθούς τους είναι απίθανο να θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, και αυτό είναι θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
  «Ναι, άκουσα τους συναδέλφους μου να το λένε: πιθανώς εκείνοι που έχουν έρθει να ζήσουν στη Γερμανία και κάθονται εκεί για την κοινωνική πρόνοια, κατά πάσα πιθανότητα, και δεν θα θέλουν να επιστρέψουν.

  Αλλά είναι δική σας δουλειά αν θέλετε να πληρώνετε υψηλά κοινωνικά οφέλη για τους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Γιατί να κάθονται στο σπίτι; Οι μισθοί τους είναι τρεις φορές μικρότεροι από αυτά που παίρνουν ως κοινωνικό επίδομα «-είπε ο Ρώσος ηγέτης με βάση τις διαπραγματεύσεις με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
  Άγρια κατσάδα του Αμερικανού πρεσβευτή στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου λόγω... Κριμαίας.
  Παρέμβαση από την Ουάσινγκτον στα εσωτερικά του δήμου... Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε διά στόματος του Αμερικανού πρέσβη στην χώρα, Τζέφρυ Πάιατ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη πόλη η οποία έχει γίνει... δεύτερο γραφείο του από τις συχνές επισκέψεις του!
  Το κόκκινο χαλί που έστρωσε στην είσοδο του Επιμελητηρίου Έβρου ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης για την υποδοχή του Αμερικανού πρεσβευτή και τα χαμόγελα στις χειραψίες μπροστά στους φωτογράφους και δημοσιογράφους, “πάγωσαν” στην συνάντηση που είχαν κατ’ ιδίαν λίγο αργότερα.
  Ο Τζέφρυ Πάιατ και οι συνεργάτες του, στη συζήτηση με τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, έθεσε ξεκάθαρα και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το θέμα της αδερφοποίησης με το Επιμελητήριο της Συμφερούπολης στην Κριμαία.
  Πρόκειται για την συμφωνία που είχε υπογράψει ο Χριστόδουλος Τοψίδης σε ταξίδι του το 2016 με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Γκαμπαερίδη στην Κριμαία και ανακοίνωσαν μάλιστα δημόσια την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων αναφέρει το evros-news.gr.
  «Θέλω να θέσω ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί. Είναι απαράδεκτο το Επιμελητήριο Έβρου παραμένει αδερφοποιημένο ακόμα με αυτό της Συμφερούπολης, μιας περιοχής όπου υπήρξε εισβολή ξένης χώρας και κατάκτηση της. Κάτι πρέπει να γίνει για το συγκεκριμένο θέμα».
  Ο κ.Τοψίδης εμφανώς αμήχανος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος εκείνη η ενέργεια και το ταξίδι.
  “Ηταν σοβαρό λάθος αυτό και θα κοιτάξουμε να το λύσουμε, για να πάψει να υπάρχει αυτή συμφωνία σε ισχύ”, απάντησε.
  Για να συμπληρώσει ο Πρέσβης των ΗΠΑ:
  “Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ”.
  Όλα αυτά παρουσία του νέου Αμερικανού Προξένου στην Θεσσαλονίκη, που γνωρίζει το θέμα μια και ήταν προηγουμένως στην Ουκρανία, αλλά και του Εμπορικού ακολούθου της πρεσβείας των ΗΠΑ, που επίσης ήταν πριν την Ελλάδα στην Ουκρανία και είναι άριστοι γνώστες του συγκεκριμένου ζητήματος.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του Ζάεφ εμπορεύονται μαριχουάνα στα Σκόπια.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τραμπ κατά Σόρος: «Ο Σόρος μοιράζει χρήματα σε επαγγελματίες διαδηλωτές».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βαδίζουμε στὸν δρόμο τῆς …Ἀργεντινῆς!!!
  6 Ὀκτωβρίου 2018 ἀπὸ τὸν Θεοφανάκης Στέφανος ΦΙΛΟΝΟΗ

  Ἡ κατάῤῤευσις τῶν τραπεζῶν ἔπρεπε νὰ σημάνῃ συναγερμὸ γιὰ ὅλους.
  Ὅμως…
  Οἱ πολιτικοὶ καὶ τὰ κόμματα συνεχίζουν νὰ τὸ παίζουν «κοκκοράκια».
  Ἡ κυβέρνησις μιλᾶ γιὰ «πλεόνασμα» καὶ ἔξοδο ἀπὸ τὰ μνημόνια ἐνῶ τὸ δημόσιο χρέος αὐξάνεται κάθε χρόνο!
  Τὸ 2010 ἦταν στὰ 320 δισεκατομμύρια εὐρῶ ἐνᾦ σήμερα φθάνει στὰ 360 δισεκατομμύρια εὐρῶ.
  Τρελλὰ πράγματα καὶ οὐδεὶς κάνει κάτι.
  Ἡ Εὐρώπη μᾶς δίδει πιστοληπτικὴ γραμμὴ στηρίξεως μὲ 1,75 % ἐπιτόκιο καὶ οἱ δικοί μας θέλουν «ἔξοδο» στὶς ἀγορὲς μὲ ἐπιτόκια κοντὰ στὸ 12%!
  Καὶ τώρα πιὰ ὅλοι παίρνουν τὶς ἀποστάσεις τους.
  Οὔτε ποὺ τοὺς ἐνδιαφέρει, μιᾶς καὶ ἔχουν ἐξασφαλίση τὰ κέρδη τους ὑποθηκεύοντας τὰ πάντα.
  Ἀφοῦ αὐτὰ θέλει ἡ κυβέρνησις καὶ ὁ ἑλληνικὸς λαός, ἀφῆστε τους νὰ κάνουν ὅ,τι θέλουν.

  Χρήματα δὲν ὑπάρχουν, πλοῦτο δὲν παράγει κάποιος καὶ οἱ φόροι διαρκῶς αὐξάνονται.
  Ὅλα ὁδηγοῦν στὸν δρόμο τῆς Ἀργεντινῆς.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...