Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ».


 
Ο  Δαλάι Λάμα έδωσε την  1/6/2016  συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung από την πόλη Νταραμσάλα, στην βόρεια Ινδία, όπου βρίσκεται η εξόριστη κυβέρνηση του Θιβέτ.

Η  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ  ΤΟΥΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ  ΣΕ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΟΪΜΠΛΕ:  «Ευτυχώς  έχουμε  την  τρίτη γενιά των Τούρκων,  ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».

Κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, την οποία υπερασπίζεται ο... Δαλάι Λάμα 2018  Ο  Δαλάι Λάμα  επανέρχεται: 
"Η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους".

Το 2011 ο Δαλάι Λάμα είχε πει ότι η τότε επίσκεψή του στη Σουηδία θα ήταν μάλλον η τελευταία. 
Επτά χρόνια αργότερα επισκέφθηκε και πάλι την ευρωπαϊκή χώρα για τον εορτασμό των 80 ετών ζωής της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Individuell Människohjälp» και είχε ένα διπλό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους: "Προστατεύστε τους  πρόσφυγες που έχουν ανάγκη, αλλά και βοηθήστε τους να επιστρέψουν στις χώρες τους για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή τους". 
Μιλώντας σε εκδήλωση της IM στο Μάλμο o 83χρονος θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, που το 1989 είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, είπε για τους πρόσφυγες: «Υποδεχθείτε τους, βοηθήστε τους, μορφώστε τους... αλλά θα πρέπει να κάποια στιγμή να αναπτύξουν τη δική τους χώρα». 
«Νομίζω ότι η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους» σημείωσε, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει σαφές στους πρόσφυγες ότι «θα πρέπει να επιστρέψουν για να ανοικοδομήσουν τις χώρες τους». 
(Αυτό  το  τελευταίο  το  ακούνε  οι  ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  και  παθαίνουν  σύγκρυο.  Αυτοί  τους  "πρόσφυγες"  τους  θέλουν  μόνιμα  στην  Ελλάδα,  για  να  καταστρέψουν  οριστικά  την  ομοιογένεια   του  Ελληνικού  λαού).
Να σημειωθεί ότι ο Δαλάι Λάμα εγκατέλειψε το 1959 το Θιβέτ, μετά την καταστολή της εξέγερσης από τις κινεζικές δυνάμεις.   
Ζει εξόριστος στην Ινδία. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...