Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η ΙΤΑΛΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ». Στην  Ιταλία  συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, καθώς σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο.

Εντολή να πυροβολούν στο ψαχνό έχει δώσει στους αστυνομικούς της Βενετίας ο δεξιός δήμαρχος της πόλης Λουίτζι Μπρουνιάρο σε οποιονδήποτε ακουστεί να φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), παρά η πόλη να κινδυνεύσει από τρομοκρατική επίθεση.
Ο  Δήμαρχος της Βενετίας  Λουΐτζι Μπρουνιάρο, σε συνέδριο στο Ρίμινι, σχετικά με τα κρούσματα της ισλαμικής τρομοκρατίας, σύμφωνα με τους «Times», (24/08/2017),  καταχειροκροτούμενος  δήλωσε ότι: «αν κάποιος αρχίζει να τρέχει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, φωνάζοντας Αλλάχ  Άκμπαρ (Ο Θεός είναι μεγάλος), θα τον πυροβολήσουμε».

Ο Ιταλός δήμαρχος πρόσθεσε, πως τον περασμένο Μάρτιο συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι τζιχαντιστές, καθώς σχεδίαζαν να σκοτώσουν εκατοντάδες τουρίστες ανατινάζοντας τη γέφυρα του Ριάλτο.
«Θέλουν να πάνε στον Αλλάχ. Αλλά εμείς θα τους στείλουμε σ’ αυτόν, πριν προξενήσουν την παραμικρή ζημιά» σχολίασε ο Μπρουνιάρο.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...