Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA». Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA; Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ - ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ».


Το «πατριωτικό κόμμα»,  των  Σκοπίων  «Ενωμένη  Μακεδονία»,  το καθοδηγεί η CIA και η αμερικανική Πρεσβεία. Όλα τα πολιτικά κόμματα στα  Σκόπια, μικρά ή μεγάλα, «είναι μαριονέτες και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών». 
ΕΡΩΤΗΣΗ:  Δηλαδή νομίζετε ότι τα Ελληνικά Κόμματα, μικρά και μεγάλα, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών;

Ο Αντιπρόεδρος Κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» («Иднината на Македонија» αντί για «Обединета Македонија», που θα ηταν …«αλυτρωτικό»), Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, αποκάλυψε ότι το «υποτιθέμενο πατριωτικό κόμμα», «ιδρύθηκε, και χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ».

Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ είπε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα στη «Μακεδονία» – μικρά και μεγάλα, «είναι μαριονέτες και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών» και τόνισε οτι και η SDSM, και το VMRO-DPMNE, και το DUI δημιουργήθηκαν από ξένες μυστικές υπηρεσίες
Άρχισα να ανησυχώ για το γεγονός ότι κανένας από τα Μέσα Ενημέρωσης της SDSM , από τα φερέφωνα της CIA , από τη Voice of America, η την Ντώυτσε Βέλλε DW δεν έγραφε τίποτα αρνητικό για εμάς».


Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, ανακάλυψε ότι η ιδέα της δημιουργίας ενός «φιλο-ρωσικού» κόμματος ήταν 100% του Κλιμακίου της CIA στα Σκόπια, και οργανώθηκε και καθοδηγήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, ενώ ο Ζάεφ ήταν  ο ενδιάμεσος, που έκανε τις επαφές με τον πρόεδρο Γιάνκο Μπάτσεφ.


«Ο μοναδικός σκοπός τους και στόχος τους ήταν να εμφανίσουν μια ρωσική επιρροή στη χώρα, έναν, «ρωσικό δάκτυλο, και ως εκ τούτου να αυξήσουν την πίεση από τη Δύση για να μπει η χώρα στο ΝΑΤΟ».
«Τώρα βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μπάτσεφ και ο Ζάεφ είναι σε συνεχή επικοινωνία», κατέληξε ο Μίσοφ.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια :

 1. Τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο.

  Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προέρχονται από την Τουρκία αναφορικά με την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Αφγανών και Πακιστανών (κυρίως) οι οποίοι συγκεντρώνονται γύρω από την Αδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.
  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» η ελληνική Κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και την Τουρκία για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, γιατί διαπίστωσε χαλάρωση των μέτρων επιτήρησης των περασμάτων λαθρομεταναστών απ’ την απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου!
  Η κυβέρνηση αρνούμενη πεισματικά να πάρει κανένα απολύτως μέτρο φύλαξης της ελληνικής πλευράς των συνόρων (τουλάχιστον στον Έβρο) αποδίδει την κατάσταση με την ορδές λαθραίων μεταναστών οι οποίες περνούν τα σύνορα χωρίς κανένα πρόβλημα στην έλλειψη μέτρων από την πλευρά της Τουρκίας.
  Την ίδια στιγμή δείχνει και είναι «ανήμπορη» να διαφυλάξει τα ελληνικά σύνορα.
  Αναφέρεται επίσης, πως τα χερσαία σύνορα του Έβρου έχουν γίνει προνομιακό πεδίο δράσης των διακινητών λαθρομεταναστών.
  Κυκλώματα Βούλγαρων, Σκοπιανών, Αλβανών και άλλων εθνικοτήτων διακινητών, καταφέρνουν με διάφορους τρόπους να μεταφέρουν παράνομα τους εκατοντάδες που περνούν καθημερινά, προς το εσωτερικό της χώρας.
  Χαρακτηριστική επίσης είναι η αναφορά, πως στην Κυβέρνηση προκαλεί πρόσθετη ανησυχία η πληροφορία για τις 500.000 ασιάτες που μετακινήθηκαν από Ιράν, Ιράκ στην Τουρκία και κατευθύνονται προς την περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να περάσουν στον Έβρο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπουργείο Παιδείας του Τσίπρα: Θα διδάσκουν την ελληνική μυθολογία σε συνδυασμό με την Κάλι, τον Βράχμα και τον Κουλκουκάν.
  ΕΡΩΤΗΣΗ: Με την εβραϊκή μυθολογία τι θα γίνει; Θα διδάσκεται ξεχωριστά, δια τον φόβον των ιουδαίων, στον ελληνικό λαό που έχει «προπάτορες τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ;»

  Δεν φτάνει που η ελληνική μυθολογία και η ιστορία ήδη διδάσκονται αποσπασματικά και με εχθροπάθεια για την ελληνική τους ταυτότητα στα σχολεία τώρα οι φωστήρες του υπουργείου Παιδείας σκέφτηκαν να διδάξουν την μυθολογία συσχετισμένη με άλλες μυθολογίες όπως των Μάγιας, των Ινδουιστών ή των ιθαγενών της Αυστραλίας, για την αποτελειώσουν εντελώς.
  Συνδυασμός ελληνικής μυθολογίας με μυθολογία άλλων χωρών και λιγότερη νεότερη ιστορία και περισσότερη τοπική ιστορία ακόμα και οικογενειακή με παρουσίαση φωτογραφιών του παππού και της γιαγιάς περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα ιστορίας από την Γ δημοτικού έως και την Α΄λυκείου που παρουσιάστηκε σήμερα από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής , στο υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.
  Όπως τονίστηκε στην παρουσίαση τα νέα βιβλία ιστορίας θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο του 2019. Η ιστορία εμπλουτίζεται με δραστηριότητες όπως ακόμα και η μαγειρική ενώ προστίθενται και Θεματικοί Φάκελοι για να περιορισθεί η αποστήθιση καθώς και τοπικές δραστηριότητες ανά περιοχή.
  Την πρόταση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για τις αλλαγές στα νέα Προγράμματα Σπουδών του μαθήματος της Ιστορίας παρέδωσε στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου ο Πρόεδρος του ΙΕΠ Γεράσιμος Κουζέλης και μέλη της επιτροπής που έχει συσταθεί για τον λόγο αυτό.
  Η ελληνική ιστορία συνδέεται με την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια και κυρίως με την ιστορία των βαλκανικών και μεσογειακών λαών, με τους οποίους οι Έλληνες διαχρονικά βρίσκονταν σε συνεχή αλληλεπίδραση.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ
  Ο Κοτζιάς χαρακτηρίζει «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος, σε ανακοίνωση- απάντηση της ΝΔ στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και κάνει λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις». Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε:
  «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

  Η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο Twitter:
  «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

  Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Γεωργιάδης χαρακτήρισε «δειλό ανθρωπάκι» τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, λόγω του τρόπου που αντέδρασε στην ανακοίνωση που είχε βγάλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  «Ο Νίκος Κοτζιάς επιτίθεται στη ΝΔ και την αποκαλεί “άθλια” διότι είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να πει “άθλιο” τον Καμμένο του οποίου τις κατηγορίες ότι τα έπαιρνε από τον Σόρος, μέσω της εταιρίας με τις visa, όπως δήλωσε on camera στο Star, επανέλαβε η ΝΔ. Δειλό Ανθρωπάκι!», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...