Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΦΟΡΟΙ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 

O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. «ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ». ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ

 Ο  Κοντομηνάς  είναι  ένα  χαρακτηριστικό  άτομο  ενός  παρασιτικού  οικονομικού  συστήματος,  που  ξεπετάχτηκε  και  "προόδευσε"  στην  γενιά  του  "πολυτεχνείου",  είναι  ένα  βασικό  μέλος -  παίχτης,  μιας  από  τις  συγκεκριμένες  ελληνικές  οικονομικές  μαφίες,  που  μας  επέβαλαν  με  την  οικονομική  τους  δύναμη  την  θεομηνία  των  προδοτών  του  Τσίπρα  στην  εξουσία.  Χρησιμοποιώντας  κατάλληλα  το  κανάλι  και  τους  πληρωμένους  δημοσιογράφους  του, μαζί  με  την  φανερή  προπαγάνδα  πολλαπλώς  διεστραμμένων  ατόμων  σαν  τον  Λαζόπουλο,  οργίασαν  στην  ψεύτικη  και  προπαγανδιστική  αριστερή  πληροφόρηση  εναντίον  του εύπιστου και  όχι  ιδιαίτερα  έξυπνου  ελληνικού  λαού.  Το  αποτέλεσμα  το  βλέπουμε:  η  Ελλάδα  σωριασμένη  σε  ερείπια  από  τους  κομμουνιστές  προδότες  του  Τσίπρα,  η  ανεργία,  οι  αυτοκτονίες,  η  αποβιομηχάνιση,  η  λαθρομετανάστευση  και  το  χρέος  προς  τους  ξένους  τοκογλύφους  να  αυξάνουν  συνεχώς  με  ορίζοντα  το 2150  μ.Χ. και  όποιος  ξένος   θέλει  μπορεί  να  διεκδικήσει  και  να  αρπάξει  και  ένα   κομμάτι ελληνικής  γης  και  ιστορίας. 
Το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή  εμείς,  ο  Ελληνικός  λαός),  όχι μόνο έχασε την δικαστική μάχη με το Δημήτρη Κοντομήνα (και τους φόρους φυσικά που θα μπορούσε να εισπράξει), πλήρωσε και 460 ευρώ για δικαστικά έξοδα. 

Παραγεγραμμένη κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η φορολογική υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο τον επιχειρηματία Δημ. Κοντομηνά καθώς αν και βρέθηκαν καταθέσεις του σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού και εσωτερικού που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους, οι φόροι και οι πρόσθετοι φόροι που του επιβλήθηκαν υπέπεσαν σε 5ετή παραγραφή.
Πρόκειται για εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που καταλαμβάνει όλες τις ανάλογες υποθέσεις που υπάγονται στον γενικό κανόνα 5ετούς παραγραφής.
Στον Δημήτρη Κοντομηνά καταλογίστηκαν περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας διαφοράς φόρου για τα έτη 2006-2008 , καθώς και πρόσθετος φόρος λόγω υποβολής ανακριβούς δήλωσης.
Η διαδρομή του χρήματος, σύμφωνα με τις περιγραφές των αρχών, καταγράφεται από τότε που ήρθε στην Ελλάδα από την Γαλλία η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ . Στην λίστα αναφέρεται πως εντοπίστηκαν ίχνη καταθέσεων του στην Τράπεζα HSBC της Γενεύης.
Έτσι, κινητοποιήθηκε (4.10.2012) η Εισαγγελία του Οικονομικού Εγκλήματος και δόθηκε εντολή έρευνας στο ΣΔΟΕ και ακολούθησε (18.12.2014) παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος προς το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχει φοροδιαφυγή, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κ.λπ.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε άρση του τραπεζικού απορρήτου και τραπεζικός έλεγχος στην ημεδαπή (Ελλάδα) για τα έτη 2005-2007.
Από τον έλεγχο αυτό προέκυψε ένας λογαριασμός στην Τράπεζα Millennium που περιείχε καταθέσεις 41.241.277 ευρώ, 13.692.660 ευρώ και 11.030.778 ευρώ. Τα ποσά αυτά αποτελούν πρωτογενείς καταθέσεις. Δηλαδή, για τα ποσά αυτά δεν προέκυψε πηγή και αιτία προέλευσης τους (σύμφωνα με πάντα με τις αρχές) , με αποτέλεσμα να έχει επέλθει προσαύξηση της περιουσίας του, η οποία δεν έχει φορολογηθεί, σύμφωνα με τις φορολογικές αρχές. ¨Έτσι, καταλογίστηκαν φόροι, προσαύξηση φόρου λόγω υποβολής ανακριβούς δήλωσης, κ.λπ.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προσέφυγε στο ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι οι αξιώσεις της Εφορίας έχουν υποπέσει σε 5ετή παραγραφή (2006-2008), καθώς οι οριστικές πράξεις διορθωτικού προσδιορισμού εκδόθηκα και κοινοποιήθηκαν το 2015. Αντίθετα, οι φορολογικές αρχές υποστήριζαν ότι η παραγραφή είναι 10ετής.
Με απλά λόγια το Β΄ Τμήμα του ΣτΕ με την υπ΄ αριθμ. 2347/2018 απόφασή του και με πρόεδρο την αντιπρόεδρο Μαίρη Σάρπ, είπε ότι οι πράξεις διορθωτικού προσδιορισμού εκδόθηκαν και κοινοποιήθηκαν μέσα στο 2015, δηλαδή μετά τη λήξη της προθεσμίας της παραγραφής και για το λόγο αυτό είναι άκυρες.
Ούτε όμως, συνεχίζουν οι σύμβουλοι Επικρατείας, μπορεί να θεωρηθούν νέα στοιχεία εκείνα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή, από τα οποία δεν προκύπτει –αποδεικνύεται η ύπαρξη φορολογητέας ύλης στην ημεδαπή.
Τέλος, το Ελληνικό Δημόσιο όχι μόνο έχασε την δικαστική μάχη με το Δημήτρη Κοντομήνα (και τους φόρους φυσικά που θα μπορούσε να εισπράξει), πλήρωσε και 460 ευρώ για δικαστικά έξοδα.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


1 σχόλιο :

  1. ΑΦΟΥ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ PINGUIN ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ CIA ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΈΦΡΥ ΠΑΥΑΤ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΡΕΣΒΗ","DON'T WORRY MY FRIEND" ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΈΣΒΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ....
    ΠΟΥ ΥΠΌΨΙΝ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...