Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.


ΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΕΚΤΕΛΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΤΟΥΣ.

Με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφάλειας σε Βαλκάνια και Αιγαίο και την Τουρκία να απειλεί σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. το ΛΣ και FRONTEX συνεχίζουν "ατάραχοι" τις μεταφορές παράνομων μεταναστών από τα τουρκικά στα ελληνικά παράλια.
Στην πρώτη περίπτωση σκάφος της FRONTEX παρέλαβε από τη γνωστή θαλάσσια περιοχή του “ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ” ν. Λέσβου 35 αλλοδαπούς οι οποίοι επέβαιναν σε λέμβο και αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" απλά να έρθουν στην Ελλάδα.
Όλοι τους μεταφέρθηκαν μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Στη δεύτερη περίπτωση σκάφος του ΛΣ μετέφερε στο λιμένα Φαρμακονησίου 34 αλλοδαπούς οι οποίοι και αυτοί αποφάσισαν ότι θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Στην τρίτη περίπτωση 6 αλλοδαποί αποβιβάστηκαν  χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια σε βραχώδη ακτή από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο στην περιοχή νήσου «ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ» ν. Χίου.
Το σκάφος του ΛΣ περιορίστηκε στη μεταφορά τους στο λιμένα Χίου.
Ουδείς εκ των αλλοδαπών πρόκειται να απελαθεί ενώ όλοι τους πρόκειται να μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.
ΜΙΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΠΟΥ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΔΕΝ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΙΠΟΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΒΟΡΕΙΟ  ΗΠΕΙΡΟ  (ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). 

Αγαπητέ  συμπατριώτη  και  αδελφέ,  γράφεις  με  παράπονο:  «η Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνές της, μπορεί κάποτε να γίνουν ένα νέο απέραντο εθνικό νεκροταφείο».
Αγαπητέ  συμπατριώτη  και  αδελφέ,  αν  απευθύνεσαι  στον  Τσίπρα, στον  Μουζάλα,  στον  Βίτσα, σε  όλα  τα  κομματικά  στελέχη  των  συριζαίων,  στα  στελέχη  των  κομμουνιστών,  σε  πολλούς  «έλληνες  πολιτικούς»  τύπου  Θεοδωράκη  και  CIA,  κακώς  απευθύνεσαι. 
Δεν  καταλαβαίνεις  πόσο  χαίρονται  όλοι  οι  παραπάνω  γι  αυτά  που  περιγράφεις.  Η  ψυχή  τους  ρουφάει  με  απίστευτη, ηδονική  θάλεγα,  χαρά,  τα  όσα  μαρτύρια  τραβούν   οι  Έλληνες της  Βορείου Ηπείρου.  Αν  μπορούσαν  οι  ίδιοι  θα  σας  έκοβαν  το κεφάλι.
Δεν  ξέρω  αν  το  νιώθεις,  κάτι  μου  λέει  όμως,  ότι  αρχίζεις  να  το  υποψιάζεσαι.  Αυτοί  οι  άνθρωποι  θέλουν  να  δολοφονήσουν,  να  γενοκτονήσουν  όλους  τους  Έλληνες,  στους  Βορειοηπειρώτες  θα  μείνουν; 
Δεν  μπορείς  να  καταλάβεις  τι  δολοφονικό  μίσος  και απέχθεια,  που  φθάνει  στα  όρια  της  ψυχοπαθολογίας,  έχουν  αυτοί  οι  «άνθρωποι»  για  την  ελληνική  καταγωγή  τους,  για  το  γένος  που  ανήκουν  και  τελικά  για  τους  γονείς τους  και  τους  προγόνους  τους.  Η  Ψυχιατρική  σηκώνει  τα  χέρια  ψηλά. 
Δεν  βλέπεις  ότι  συστηματικά  μεταφέρουν  από  κάθε  απίθανη  χώρα,  λαθρομετανάστες  στο  εσωτερικό  της  πατρίδας  μας,  με  απώτερο  δηλωμένο  σκοπό  να  τους  «ελληνοποιήσουν»  και  να  καταστρέψουν  έτσι  ολοσχερώς  το  Ελληνικό  Γένος; 
Νομίζεις  ότι  ενδιαφέρονται  πραγματικά  για  την ζωή  και  την  υγεία  αυτών  καθ’ εαυτών  των  λαθρομεταναστών;  Καρφί  δεν  τους  καίγεται  γι  αυτούς.  Αλλιώς  θα  τους  έπαιρναν  σπίτι  τους.  Όχι.  Δεν  θέλουν  τους  λαθρομετανάστες  από  καλοσύνη.  Τους  θέλουν  για  να  καταστρέψουν  αυτό  που  μισούν  περισσότερο,  τον  Ελληνικό  λαό.  Μίσος  βαθύ,  μίσος    απροσμέτρητο. 
Θα  μεταφέρουν  λαθρομετανάστες  συνεχώς,  γι  αυτό  έδωσαν  διαταγές  για  μη επιτήρηση  των  συνόρων.  Θα  τους  κουβαλούν  οργανωμένα  και  ανοργάνωτα,  από  θάλασσες  και  στεριές,  από  βουνά  και λαγκάδια,  με  όλα  τα  μέσα,  μέχρι  να  πνίξουν  όλους του  Έλληνες.  Ακόμη  και  ο  Σόρος  να  πάψει  να  τους  χρηματοδοτεί,  αυτοί  θα  συνεχίσουν  με  ακόμη  μεγαλύτερη προσπάθεια.   Μέχρι  να  πνιγούν  και  αυτοί.  Έχουν  τόσο  μίσος  για  τον  Ελληνικό  λαό  που  φθάνει  στα  όρια  της  αυτοκαταστροφής  και  των  ίδιων.
  Καθαρά  ψυχιατρική  κατάσταση. 
Έτσι  γεννιέται το  ερώτημα:  Πως  απαντάει  μία  οργανωμένη  κοινωνία  στους  ψυχοπαθείς,  που  επιδιώκουν   – και  έχουν  τα  μέσα γι  αυτό -  να  την  καταστρέψουν;  Τι  πρέπει  να  κάνουμε; 


 ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ:

Σε καθεστώς τρόμου ζει η Θεσσαλονίκη: Νέες συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών - Εικόνες χάους στους δρόμους.
Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών, οι οποίοι δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονταν στη χώρα, σημειώθηκαν το βράδυ στην οδό Σαπφούς με Καρυοφύλλη, κοντά στην κινέζικη αγορά στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr στην περιοχή πραγματοποιούνταν συσσίτιο από ΜΚΟ, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί να συγκρουστούν για το φαγητό καθώς προκάλεσαν και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.
Να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρξαν ξανά συμπλοκές στην περιοχή.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ».
Προχθεσινές δηλώσεις Ερντογάν: «Έξω από την Τουρκία ο διάσημος Ούγγρος εβραίος Σόρος. Αυτό το πρόσωπο στέλνει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για να διχάσει και να διαλύσει τα έθνη και χρησιμοποιεί τα χρήματα που διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες για αυτόν τον σκοπό».


Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

(Από το Δελτίο των 11, του Σπύρου Χατζάρα).

26 Νοεμβρίου 1946. Επίθεση των ενόπλων κομμουνιστών στο χωριό Μάνδαλο Γιαννιτσών
Την υπεράσπιση του Μανδάλου και των κατοίκων του, είχε αναλάβει ο 8ος Λόχος Κυνηγών Χωροφυλακής, με δύο διμοιρίες και 65 άνδρες. Διοικητής τους ήταν ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, υπολοχαγός πεζικού.
Τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου 1946 η συμμορία των κομμουνιστών, αφού κατέλαβε τους γύρω λόφους και περικύκλωσαν το χωριό, εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά της φρουράς .
Οι χωροφύλακες οχυρώθηκαν στο σχολείο και σε ένα μικρό λόφο πάνω από το δημόσιο δρόμο. Αρχικά δεν είχε γίνει αντιληπτό το μέγεθος των δυνάμεων ανταρτών, και θεωρήθηκε πως ήσαν μόνο 100. Έτσι ο διοικητής Χωροφυλακής Γιαννιτσών έσπευσε μόνο με μία διμοιρία για βοήθεια και καθηλώθηκε από το πυρ των κομμουνιστών στη θέση Λάκκα. Με τους υπερασπιστές του χωριού απομονωμένους οι κομμουνιστές έγιναν κύριοι του χωριού.
Συνολικά 24 πολίτες, (4 άνδρες, 5 γυναίκες και 15 ανήλικοι, οι 11 μεταξύ 3-9 ετών) βρήκαν φρικτό θάνατο.
Της πολύτεκνης Δέσποινας Βασιλειάδου, που ήταν έγκυος 8-9 μηνών, της έσχισαν την κοιλιά και έβγαλαν το έμβρυο, ενώ έπειτα τουφέκισαν τα 8 ανήλικα παιδιά της.
Στις 14:30 έγινε έξοδος της διμοιρίας του σχολείου, που ενώθηκε με την άλλη και συντεταγμένοι υποχώρησαν προς το χωριό Δροσερό. 12 χωροφύλακες σκοτώθηκαν.
Οι κομουνιστές έμειναν στο χωριό ως τις 20:30 το βράδυ, οπότε ο στρατός άρχισε να τους βομβαρδίζει, ενώ μονάδες του Γ’ Σώματος Στρατού έσπευδαν.
Οι συμμορίτες έκαψαν 45 σπίτια και 40 αχυρώνες. Οι απώλειες τους ήταν 12 νεκροί που τους βρήκε ο Στρατός. Οι κομμουνιστές ανακοίνωσαν 50 περίπου νεκρούς αντιπάλους και για τις δικές τους απώλειες ανέφεραν 5 νεκρούς .
Στα έγγραφα των κομμουνιστών το χωριό δεν αναφέρεται ως Μάνδαλο, αλλά Μαντάλοβο, που είναι ένδειξη της σλαβικής επιρροής (ΣΝΟΦ).
Οι κομμουνιστες δεν επέστρεψαν στο Πάικο, αλλά κινήθηκαν προς το χωριό Αμπελιές, όπου στρατολόγησαν 40 αριστερούς χωρικούς και έκλεψαν εφόδια.
Ο Ελληνικός Στρατός μπήκε στο Μάνδαλο το πρωί της 27ης Νοεμβρίου. ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

   

1 σχόλιο :

 1. ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

  Οπαδοί κόμματος που αντιτίθεται στην υπερψήφιση νόμου για το μεταναστευτικό στην Εσθονία επιτέθηκαν σε ευρωβουλευτή των Πρασίνων, που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της μετανάστευσης.
  Η βίαιη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Ταλίν της Εσθονίας, την ώρα που στη Βουλή γινόταν συζήτηση για την επικύρωση νόμου που υιοθετεί τις διακηρύξεις των Ηνωμένων Εθνών για το μεταναστευτικό. την διαδήλωση διοργάνωσε το αντιπολιτευόμενο Συντηρητικό Κόμμα.
  Βουλευτές το Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος πήγαν στην διαδήλωση για να μεταπείσουν τους συγκεντρωμένους και να καθησυχάσουν τους φόβους τους για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ωστόσο πολλές εκατοντάδες διαδηλωτών δεν τους άφησαν να μιλήσουν και όπως μεταδίδει το RT τους κατέβασαν από την εξέδρα.
  Τότε πήρε τον λόγο ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Indrek Tarand, όμως οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό εξαγρίωσαν το πλήθος, που τον περικύκλωσε, τον έριξε στο έδαφος και σύμφωνα με κάποιες καταγγελίες τον κλώτσησε και τον ποδοπάτησε.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...