Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: «Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ».


 
ΟΙ  ΙΤΑΛΟΙ  ΦΩΝΑΖΑΝ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ:  "Η  ΒΟΡΕΙΟΣ  ΗΠΕΙΡΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Eίναι γνωστή η αγάπη των οπαδών της Λάτσιο απέναντι στην Ελλάδα και φυσικά η δολοφονία του πεσόντα ήρωα Κ.Κατσίφα από τις αλβανικέ ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, δεν τους άφησε ασυγκίνητους.
Έτσι η αναμέτρηση της Λάτσιο απέναντι στην Μίλαν η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη και για την ιστορία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1) είχε μια μεγάλη έκπληξη
Οι φίλοι των «λατσιάλι», γνωστοί για τα φιλοελληνικά αισθήματα τους, ανάρτησαν πανό στην μνήμη του Βορειοηπειρώτη, Κώστα Κατσίφα, ο οποίος έπεσε πριν από περίπου 30 ημέρες στα σύνορα από Αλβανικά πυρά.
Παράλληλα, οι φίλοι του συλλόγου της Ρώμης οι οποίοι είναι γνωστοί και για τα πατριωτικά τους ερεθίσματα, ύψωσαν και πολλές ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας πως η Βόρεια Ήπειρος είναι ελληνική, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αφού γενικώς οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες προσπαθούν να αποθρησκοποιήσουν και να αποεθνικοποιήσουν τις ομάδες τους


Στο παρελθόν η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της γείτονας χώρας, έχει τιμωρήσει την έδρα της Λάτσιο, για εθνικιστικά συνθήματα των «λατσιάλι»
Πάντως στην υπόθεση του Κ.Κατσίφα και η Παρτιζάν Βελιγραδίου έδωσε πολιτικό χαρακτήρα υπέρ της ελληνικότητας της Βορείου Ηπείρου και οι οπαδοί της απέδωσαν τιμές στον πεσόντα ήρωα.
Πανό για τον ομογενή Κώστα Κατσίφα που δολοφονήθκε από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανέβασαν οι οπαδοί της Παρτιζάν κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουκαρίτσκι.
Το πανό έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας Ελλάς ή θάνατος»
Για άλλη μια φορά οι Σέρβοι έδειξαν που πρόσκεινται: Θεωρούν τους Έλληνες ως πνευματικούς αδελφούς λόγω Ορθοδοξίας και ποτέ δεν ξέχασαν την διάσωση του σερβικού Στρατού από την Ελλάδα κατά την υποχώρησή του σε ελληνικά εδάφη μετά την κατάληψη της Σερβίας από την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία στον Α' ΠΠ.


ΜΙΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΕ  ΕΝΑ  ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ  ΠΟΥ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΔΕΝ  ΚΑΝΟΥΝ  ΤΙΠΟΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΒΟΡΕΙΟ  ΗΠΕΙΡΟ  (ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). 

Αγαπητέ  συμπατριώτη  και  αδελφέ,  γράφεις  με  παράπονο:  «η Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνές της, μπορεί κάποτε να γίνουν ένα νέο απέραντο εθνικό νεκροταφείο».
Αγαπητέ  συμπατριώτη  και  αδελφέ,  αν  απευθύνεσαι  στον  Τσίπρα, στον  Μουζάλα,  στον  Βίτσα, σε  όλα  τα  κομματικά  στελέχη  των  συριζαίων,  στα  στελέχη  των  κομμουνιστών,  σε  πολλούς  «έλληνες  πολιτικούς»  τύπου  Θεοδωράκη  και  CIA,  κακώς  απευθύνεσαι. 
Δεν  καταλαβαίνεις  πόσο  χαίρονται  όλοι  οι  παραπάνω  γι  αυτά  που  περιγράφεις.  Η  ψυχή  τους  ρουφάει  με  απίστευτη, ηδονική  θάλεγα,  χαρά,  τα  όσα  μαρτύρια  τραβούν   οι  Έλληνες της  Βορείου Ηπείρου.  Αν  μπορούσαν  οι  ίδιοι  θα  σας  έκοβαν  το κεφάλι.
Δεν  ξέρω  αν  το  νιώθεις,  κάτι  μου  λέει  όμως,  ότι  αρχίζεις  να  το  υποψιάζεσαι.  Αυτοί  οι  άνθρωποι  θέλουν  να  δολοφονήσουν,  να  γενοκτονήσουν  όλους  τους  Έλληνες,  στους  Βορειοηπειρώτες  θα  μείνουν; 
Δεν  μπορείς  να  καταλάβεις  τι  δολοφονικό  μίσος  και απέχθεια,  που  φθάνει  στα  όρια  της  ψυχοπαθολογίας,  έχουν  αυτοί  οι  «άνθρωποι»  για  την  ελληνική  καταγωγή  τους,  για  το  γένος  που  ανήκουν  και  τελικά  για  τους  γονείς τους  και  τους  προγόνους  τους.  Η  Ψυχιατρική  σηκώνει  τα  χέρια  ψηλά. 
Δεν  βλέπεις  ότι  συστηματικά  μεταφέρουν  από  κάθε  απίθανη  χώρα,  λαθρομετανάστες  στο  εσωτερικό  της  πατρίδας  μας,  με  απώτερο  δηλωμένο  σκοπό  να  τους  «ελληνοποιήσουν»  και  να  καταστρέψουν  έτσι  ολοσχερώς  το  Ελληνικό  Γένος; 
Νομίζεις  ότι  ενδιαφέρονται  πραγματικά  για  την ζωή  και  την  υγεία  αυτών  καθ’ εαυτών  των  λαθρομεταναστών;  Καρφί  δεν  τους  καίγεται  γι  αυτούς.  Αλλιώς  θα  τους  έπαιρναν  σπίτι  τους.  Όχι.  Δεν  θέλουν  τους  λαθρομετανάστες  από  καλοσύνη.  Τους  θέλουν  για  να  καταστρέψουν  αυτό  που  μισούν  περισσότερο,  τον  Ελληνικό  λαό.  Μίσος  βαθύ,  μίσος    απροσμέτρητο. 
Θα  μεταφέρουν  λαθρομετανάστες  συνεχώς,  γι  αυτό  έδωσαν  διαταγές  για  μη επιτήρηση  των  συνόρων.  Θα  τους  κουβαλούν  οργανωμένα  και  ανοργάνωτα,  από  θάλασσες  και  στεριές,  από  βουνά  και λαγκάδια,  με  όλα  τα  μέσα,  μέχρι  να  πνίξουν  όλους του  Έλληνες.  Ακόμη  και  ο  Σόρος  να  πάψει  να  τους  χρηματοδοτεί,  αυτοί  θα  συνεχίσουν  με  ακόμη  μεγαλύτερη προσπάθεια.   Μέχρι  να  πνιγούν  και  αυτοί.  Έχουν  τόσο  μίσος  για  τον  Ελληνικό  λαό  που  φθάνει  στα  όρια  της  αυτοκαταστροφής  και  των  ίδιων.
  Καθαρά  ψυχιατρική  κατάσταση. 
Έτσι  γεννιέται το  ερώτημα:  Πως  απαντάει  μία  οργανωμένη  κοινωνία  στους  ψυχοπαθείς,  που  επιδιώκουν   – και  έχουν  τα  μέσα γι  αυτό -  να  την  καταστρέψουν;  Τι  πρέπει  να  κάνουμε;     


 ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ: «Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ».

Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα σε συνέντευξή της στο Metropolis FM 95,5 είπε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγματα.

-«Ο κ. Τσίπρας, από τα 20 του χρόνια, παρακολουθείται από την ομάδα ψυχιάτρων του Καθηγητή Στεφανή. Πάσχει από ψύχωση και νεύρωση και παίρνει ψυχοφάρμακα». -«Αυτοί που συνεργάστηκαν με τον εχθρό θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν από την μέση, από τα χέρια των αφεντικών που υπηρέτησαν». -«Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες και πρέπει να έχουν την ποινή του προδότη». -«Ο πόλεμος ήδη άρχισε και δεν σας το λένε» -«Να πάρουμε το προξενείο μας από Αδριανούπολη και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής». -«Αλκοολικός ο Αναστασιάδης της Κύπρου».
«Ακούστε τι είναι ο κ. Τσίπρας, για να πέσει επιτέλους αυτή η μάσκα και να τραβηχτεί η κουρτίνα, ο κ. Τσίπρας από τα 20 του χρόνια παρακολουθείται από την ομάδα Στεφανή, του καθηγητή ψυχιάτρου της ψυχιατρικής Στεφανή. Πρώτα από τον πατέρα και τώρα από τον γιο. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή ο κ. Τσίπρας, δεν είναι σε θέση ούτε τον εαυτό του να διευθετεί, παίρνει ψυχοφάρμακα και πάσχει από μία ασθένεια ψυχιατρική που λέγεται ψύχωση και νεύρωση. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι ενεργούμενες όπως και η Κυπριακή κυβέρνηση, ένας μέθυσος είναι ο Αναστασιάδης, σύμφωνα με πολλές καταγγελίες. Όχι απλά μέθυσος, αλλά είναι αλκοολικός».
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ2 σχόλια :

 1. ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ. ΑΦΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

  Οι Αλβανοί έχουν αναρτήσει στο Facebook φωτογραφίες όπου προσπαθούν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από ένα ιστορικό Ελληνικό μνημείο και να τοποθετήσουν την αλβανική.
  Μάλιστα αναφέρουν ότι είναι «ακτιβιστές» της «Συμμαχίας Κούκεζι». Βγάζουν την ελληνική σημαία και τοποθετούν την αλβανική σημαία, («αλβανική» σημαία με τον Δικέφαλο Αετό, ένα ελληνικό σύμβολο που το βρίσκουμε στις Μυκήνες από το 1600 π.Χ.).
  Σε κάθε χώρα του κόσμου, που οι αρχές και ο λαός σέβονται τον εαυτό τους και δίνουν την αξία που πρέπει στο σύμβολο του λαού τους, η αστυνομία, ο στρατός, οι απλοί πολίτες, αντιδρούν άμεσα στην προσβολή. Μία είναι η αντίδραση στα σοβαρά κράτη, όταν πάει κανείς να κατεβάσει την σημαία. Πυροβολισμός κατ’ ευθείαν στην καρδιά.
  Γιατί ουσιαστικά πρόκειται για θανάσιμη προσβολή σε όλους μας και σε κάθε ένα ατομικά. Εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια πέθαναν για να προστατεύσουν αυτό το σύμβολο. Εκατομμύρια Έλληνες δολοφονήθηκαν άγρια, γιατί ύψωσαν αυτό το σύμβολο. Αυτό το σύμβολο είναι η ζωή μας, το χώμα μας, η ψυχή μας. Όλοι μας δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε να το προστατεύουμε.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ «ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ».

  Η Ελλάδα χρειάζεται:

  Δύο πλήρη μηχανοκίνητα τάγματα πεζικού, (των 600 ανδρών), ένα στην Κακαβιά και ένα στην Κρυσταλλοπηγή.

  Ένα τάγμα ειδικών δυνάμεων (500 ανδρών) στην Κόνιτσα.

  20 άρματα μάχης, 10 στην Κακαβιά και 10 στην Κρυσταλλοπηγή.

  4 τάγματα εφέδρων επιστράτων Εθνοφυλάκων της περιοχής Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας (συνολικά 2.500 άνδρες).

  3 αεροσκάφη F - 16 (όχι παραπάνω) και 10 ελικόπτερα μεταφοράς προσωπικού.

  Όταν οι τούρκοι επιτεθούν και οι αλβανοί θελήσουν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό ή εθνοκάθαρση στην Βόρειο Ήπειρο, η διάταξη μάχης και ανάπτυξη των Ελληνικών Δυνάμεων είναι ευνόητη.

  Δέκα άρματα μάχης και ένα μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού θα ξεκινήσουν από την Κρυσταλλοπηγή της Δυτικής Μακεδονίας και θα απελευθερώσουν την Κορυτσά, την Μοσχόπολη, το Τεπελένι, την Πρεμετή, το Πόγραδετς και θα κινηθούν βόρεια προς τα Τίρανα.

  Δέκα άρματα μάχης και ένα μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού θα ξεκινήσουν από την Κακαβιά της Ηπείρου και θα απελευθερώσουν τους Βουλιαράτες, τους Αγίους Σαράντα, το Αργυρόκαστρο, την Χιμάρρα, το Δέλβινο, την Αυλώνα, το Δυρράχιο και θα ενωθούν με το άλλο τάγμα μέσα στα Τίρανα, αν δεν έχουν καταληφθεί ήδη από το τάγμα ειδικών δυνάμεων.
  Τα τρία αεροσκάφη απλώς θα υπερίπτανται των Τιράνων για να σπάσουν το (ανύπαρκτο) ηθικό των κλεφτοκοτάδων.
  Καλό θα ήταν να καταληφθεί εγκαίρως το αεροδρόμιο Τιράνων και να αναπτυχθεί μικρή μοίρα ελληνικών αεροσκαφών εκεί.
  Επίσης ένα πλοιάριο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα απελευθερώσει την νήσο Σασσών, που οι προδότες πολιτικοί χάρισαν στην Αλβανία.

  Στα Τίρανα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα συλλάβουν και θα δικάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τους άνανδρους δολοφόνους του Κωνσταντίνου Κατσίφα, (τον Ράμα, τον υπουργό δημοσίας τάξεως Σαντέρ Λιέσι και τους 10-20 Αλβανούς δολοφόνους που έλαβαν μέρος άμεσα στην δολοφονία). Η ποινή, εκτέλεση με κρεμάλα, θα πραγματοποιηθεί αμέσως.
  Επίσης θα καταστρέψουν οριστικά το εθνικό προϊόν της Αλβανίας, το χασίς, που αυτούς μεν πλούτισε, χιλιάδες όμως Έλληνες δηλητηρίασε και έστειλε στον τάφο.


  Τι θα προκύψει:
  Με την οριστική συνθήκη ειρήνης τα Ελληνικά στρατεύματα δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τα αγαπημένα χώματα της Βορείου Ηπείρου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...