Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

ΜΙΑ - ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ.


 Από  τον  Λευτέρη  Πανούση
  Κι ενώ τα πλουσιοσυριζόπαιδα των προαστείων, την κάμουν κοπάνα από τα σχολειά τους, για να προκάμουν τη black Friday, κάποια άλλα παιδιά, στις γειτονιές του λαού, στον Εύοσμο και στη Μενεμένη, στο Ωραιόκαστρο και στο Σιδηρόκαστρο, στην Πτολεμαϊδα και στη Νιγρίτα και δεν ξέρω γω που αλλού, κλειδαμπαρώνουν όξω τις κόκκινες συμμορίες των λεγόμενων εκπαιδευτικών [μαζί και τους ρουφιάνους τους] και καταλαμβάνουν Λύκεια, Γυμνάσια και ΕΠΑΛ.
Για ποιον λόγο;
 Ο χάρτης από το καλό μπλογκ: Διόδοτος 


 
 Όχι φυσικά για να γίνουν οι τυρόπιτες τετράγωνες, όπως διατυμπάνιζε άλλοτε ο κάπο ντι τούτι κάπι των ροζοκόκκινων συμμοριών.
Αλλά για να παραμείνει η Μακεδονία μας Ελληνική [και μόνον Ελληνική]
Καταπώς προστάζει η Ιστορία και το Δίκαιο των λαών...

Ο χάρτης από το καλό μπλογκ: Διόδοτος 
  Για ρίξτε μια ματιά στη γαλανόλευκη χάρτα που σας δίδω εδώ από πάνου [την ξεπατίκωσα από τον Διόδοτος ]
Περιέχει πόλεις, πολίχνες και χωριά, όπου έχει ήδη σκάσει η βραδυφλεγής βόμβα, μιας εξέγερσης των Ελπίδων μας. Ενός πανελλήνιου μαθητικού ξεσηκωμού, που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες αριστεράς αποβλάκωσης, δεν γελοιοποιεί την ίδια την ιδέα της εξέγερσης με αιτήματα του τύπου: "το σουβλάκι με διπλή" αλλά αντιθέτως προτάσσει Ιδέες.
Ιδέες και δράσεις, που ίσως σταματήσουν την ηθική, κοινωνική και πολιτισμική κατηφόρα, προς την εθνική μας ευθανασία...

Μία, δύο, τρεις... χιλιάδες καταλήψεις λοιπόν, για τη Μακεδονία μας. Να γίνει όλος γαλανόλευκος ο χάρτης της, υπό διαμελισμόν, Ελλάδας μας.
Γιατί, αν αρχίζει να κομματιάζεται η πατρίδα, τότε για ποια παιδεία, για ποιες επιστήμες, για ποια μόρφωση και για ποιο συλλογικό μέλλον μπορούμε να μιλάμε; Μετέωροι θα είμαστε πια, στις αρένες των εθνών, χωρίς παρελθόν, χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον.Και φυσικά με το που άρχισαν να αντιλαμβάνονται το τι πάει να συμβεί στα Γυμνάσια και στα Λύκεια, πρώτοι και καλύτεροι άφρισαν, κόρωσαν και λύσαξαν οι μαύροι εξάγγελοι της αντίδρασης.
Οι λεγόμενοι εκπαιδευτικοί.
Οι ροζοκοκκινοι δάσκαλοι, καθηγητές, προφεσσόροι και διευθυντάδες, που δεκαετίες τώρα έχουν αναλάβει εργολαβικά τη διαστροφή μυαλού, σώματος και ψυχής, της Ελληνικής νεολαίας. Τα φερέφωνα των καθεστωτικών συμμοριών, οι ημιμαθείς απόφοιτοι των πιο ξεφτιλισμένων πανεπιστημίων της Ευρώπης, οι αρνητές του έθνους και της συλλογικής μας ταυτότητας, οι υπεργολάβοι των παγκόσμιων νονών και οι τοποτηρητές της Ε΄φάλαγγας του Ισλάμ, στο μαλακό υπογάστριο της Ευρωπης.

Όλη αυτή η σαυροειδής καμόρα της προκατασκευασμένης πληροφορίας, ρίχτηκαν απάνω στα παιδιά, εκτοξεύοντας τις μύριες κατηγορίες, ότι τάχα μου είναι φασιστάκια και ρατσιστόμουτρα, προκειμένου να πνίξουν εν τη γενέσει της, την πρώτη, μετά την μεταπολίτευση, μαθητική αντίδραση, που έχει να κάμει με Ιδέες, αντί να ζητάει στρογγυλές τυρόπιτες και περισσότερες ώρες ραχατιού.

Δάσκαλοι της ήσσονος προσπάθειας και του δημοσιοϋπαλληλικού παρασιτισμού, όλες αυτές οι ύαινες της μικροαστικής αριστεράς, που αυτοαποκαλούνται "εκπαιδευτικοί" και δεν είναι παρά οι πνευματικοί πραιτωριανοί της πλανητικής δικτατορίας [συχνά εν αγνοία τους, μάλιστα] έχουν τρομάξει τώρα, όπως δεν τρόμαξαν ποτέ τους, από την α-λήθεια, που το αισθάνονται ότι τους απειλεί. 
 
Ή πιο σωστά, απειλεί τον κίβδηλο κόσμο που έχουν φτιάξει μέσα από τις ιδεοληπτικές τους νευρώσεις και τα προσωπικα΄υπαρξιακά τους αδιέξοδα.
Και τρέμουν κυριολεκτικώς, μήπως ξαναγυρίσουμε στις εποχές των ιδεών, αφήνοντας πίσω μας τη δική τους μαύρη περίοδο, της ντιρεκτίβας και του πολυπολιτισμικού σκοταδισμού.
Γι αυτό θα κάμουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να κατασυκοφαντήσουν, να αμαυρώσουν, να αλλοιώσουν, να συσκοτίσουν και εν τέλει, να εξαφανίσουν τη μόνη υγιή αντίδραση μιας νεολαίας που μέχρι τώρα έδειχνε να έχει πέσει σε νεκροφάνεια.

Εναπόκειται στον πατριωτισμό των υγιών εκπαιδευτικών, να τους τρίψουν τις μούρες στα ψέμματα τους και να παρακινήσουν τα παιδιά σε μία, δύο, τρεις... χιλιάδες καταλήψεις για τη Μακεδονία μας.

                       
Εκπαιδευτικός που μαθαίνει τον ξεσηκωμό των μαθητών, για τη Μακεδονία.

Ωστόσο και παρά τις τρικλοποδιές εκπαιδευτικών, μπάτσων, δικαστών, ρουφιάνων και πολιτικών συμμοριτών που θα συναντήσουν τα Ελληνάκια, ενδεχομένως να μπορέσουν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, από όσο θα το πηγαίναμε εμείς οι βιοεκφυλισμένοι γονείς τους.
Και φυσικά παρά το γεγονός, ότι τα σχολεία έχουν γεμίσει μπάσταρδες ράτσες αλβανέλληνων, πακιστανέλληνων ή άλλων σλαβοαφροασιατέλληνων, που ολοφάνερα δρουν ως τροχοπεδη σε κάθε υγιή εθνική αντίδραση.  

Γιατί αυτή η γενιά νέων γνήσιων Ελληνων κι Ελληνίδων, όσοι/ες δηλαδή έχουν απομείνει στα δημόσια σχολεία μετά από δεκαετίες συστηματικής γενοκτονίας του Ελληνισμού, σε πνευματικό και σε βιολογικό επίπεδο, διαθέτει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα απέναντι σε μας τους αποδεκατισμένους μεσήλικες. 

Αυτή η γενιά έχει νιώσει στο πετσί της τη βία του μουσουλμάνου στα σχολεία, το μπούλινγκ του Αλβανού στη γειτονιά, τον φασισμό του αριστερού δασκάλου στην έδρα, τη φτώχεια και την απόγνωση των γονιών τους και προπαντός έχει φάει στη μάπα, το τι παναπεί κόκκινος εφιάλτης, παντού - στο σπίτι, στο Λύκειο, στο Πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στην οικοδομή, στον δρομο.
Είναι η γενιά που την αναγκάζουν να μεγαλώσει, κάτω από τη μπότα του λαθροκαταχτητή, με μοναδικές προοπτικές ή την ξεφτίλα του να γλείψεις για το δημόσιο ή την απόγνωση των 300 εβρώ το μηνα, για δεκάωρη εργασία.
Είναι μια γενιά που δεν μεγάλωσε πριγκιπικά, όπως εμείς.
Κι η επόμενη γενιά θα είναι ακόμα πιο σκληρή.

Ίσως γι αυτό να τα καταφέρουν...

ΚΙ ίσως γι αυτό να την τρέμουν τόσο πολύ όλα τα λυγκόρνια της γενοκτονίας της Ελλάδος...

Μία, δύο, τρεις... χιλιάδες καταλήψεις, εκατοντάδες πορείες για τη Μακεδονία μας
Αυτή τη γενιά τη φοβούνται πολύ περισσοτερο απο τη δικη μας.
Γιατι αυτη η γενιά έχει νιώσει στο πετσί της, τη βία του μουσουλμάνου στα σχολεία, το μπούλινγκ του Αλβανού στη γειτονιά, τον φασισμό του αριστερού δασκάλου στην έδρα, τη φτώχεια και την απόγνωση των γονιών τους και προπαντός έχει φάει στη μάπα, το τι παναπεί κόκκινος εφιάλτης, παντού - στο σπίτι, στο Λύκειο, στο Πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στην οικοδομή, στον δρομο.
Είναι η γενιά που την αναγκάζουν να μεγαλώσει, κάτω από τη μπότα του λαθροκαταχτητή, 
με μοναδικές προοπτικές ή την ξεφτίλα του να γλείψεις για το δημόσιο 
την απόγνωση των 300 εβρώ το μηνα, για δεκάωρη εργασία.
Είναι μια γενιά που δεν μεγάλωσε πριγκιπικά, όπως εμείς.
Κι η επόμενη γενιά θα είναι ακόμα πιο σκληρή...
Πιο χρυσαυγίτισσα, αν θέλετε... 

Και παρά το ότι πάσες οι καθεστωτικές συμμορίες, κρατικές και παρακρατικές, τα τάγματα εφόδου των λεγόμενων "εκπαιδευτικών" και οι πάσης φύσεως ανθρωπόσαυρες της παγκοσμιοποίησης, έχουν φάει τα λυσακά τους προκειμένου να λασπώσουν, να στιγματίσουν, να αποσιωπήσουν και να διαγράψουν τις μαθητικές καταλήψεις, τα Ελληνάκια προχωρούν, βαστώντας κυριολεκτικώς τ' αρχίδια τους, κάθε φορά που ακούνε τις παραινέσεις των μεγαλύτερων, για "αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία".
Και βήμα το βήμα, κερδίζουν καθημερινά λίγα μέτρα Φως, μέσα στο πηχτό σκοτάδι που έχουν επιβάλλει οι καταχτητές της Ελλάδας και οι εγχώριοι επιστάτες τους.

      Η     εξέγερση [ή πιο σωστά - η ριζοσπαστικοποίηση] των εφήβων, με αφορμή τη Μεγάλη Προδοσία των Πρεσπών, έπιασε στον ύπνο τους ανθρωποφύλακες της δημόσιας παιδείας και τα παπαγαλάκια τους, τον κ. Γαβρόγλου και την μαντάμ Νοτοπούλου, τους Ρουβίκωνες και τα σιωνιστικά κογκλάβια, τους πράκτορες της αμερικάνικης πρεσβείας και την κ. Σβίγκου.
Κανένας τους, από όλο αυτό το σκυλολόι που έχει αναλάβει εργολαβικά τη γενοκτονία του Ελληνισμού, δεν περίμενε πως κάτω από το δέρμα μιας κοινωνίας ζωντανών-νεκρών, θέριευε τέτοια λάβα.
Δεν το ανέμεναν, δεν το προέβλεπαν, δεν το λογαριάζανε. Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν...

Και το χειρότερο;
   Ασχέτως του πως θα καταλήξει αυτό το, εν τη γενέσει του, εφηβικό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα, το γεγονός είναι ένα: ετούτα εδώ τα Ελληνάκια, αύριο-μεθαύριο θα ενηλικιωθούν και οι κάθε λογής προδότες και δήμιοι του Ελληνισμού, θα τα βρουν μπροστά τους στις κάλπες.
Η Προδοσία, όσο και αν πατρονάρεται από τα αφεντικά του κάθε πολιτικού αρχισυμμορίτη, κινδυνεύει να αποκτήσει ημερομηνία λήξεως...Μία από τις πλέον σοφές ρήσεις των μαρξιστών είναι το ότι η πρωτοπορία της μιας γενιάς, μετατρέπεται στη μαύρη αντίδραση της επόμενης.
Οι ροζοκόκκινες ορδές των νεολαίων της μεταπολίτευσης, που είχαν καλομάθει να διαλύουν κοινωνικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και οικονομικές δομές, με γιούρια, με απεργίες και με καταλήψεις, ώστε να μπορούν μετά να εξαργυρώσουν τους "αγώνες" με έναν διορισμό στο δημόσιο, βλέπουν σήμερα με πρόδηλη αμηχανία, μια νέα γενιά ριζοσπαστικοποιημένων εφήβων, να μεταχειρίζεται κάποιες από τις μεθόδους τους.
Να είσαστε όμως βέβαιοι ότι δεν θα ενοχλούσε διόλου ούτε τους ροζοκόκκινους εκπαιδευτικούς, ούτε τους κρατικοδίαιτους μπράβους, ούτε τα φύκια της ΚΝΕ, αν τυχόν οι τωρινοί καταληψίες, μπούκαραν στα σχολειά τους, με αιτήματα του τύπου: "οι τυρόπιτες να γίνουν τετράγωνες" ή "να ανοιχτούν τα σύνορα για όλους τους πρόσφυγες"
Ίσα-ίσα, αν επρόκειτο για τόσο γελοίες κινητοποιήσεις, που στο βάθος τους φιγουράριζε απλώς η αποφυγή των μαθημάτων, οι πάντες όλοι, εκπαιδευτικοί, κνίτες, ρουβίκωνες και υπουργοί, θα ξεσπόυσαν σε χειροκροτήματα. Για να μην σας πω ότι ολημερίς κι' ολοβραδίς, τα κανάλια θα υμνουσαν την ωριμότητα της "εξεγερμένης" νεολαίας!

Δυστυχώς γι αυτούς, είναι η πρώτη φορά που ένας εφηβικός ξεσηκωμός δεν κινείται στα όρια του γελοίου αλλά αντιθέτως θέτει πολιτικά, εθνικά και πολιτισμικά ζητήματα, που αποτελούν ζήτημα ζωής ή θανάτου, του έθνους/κράτους μας.

Κι αυτή η πνευματικοποίηση της νεολαίας, μαζί φυσικά με την αναμενόμενη δυναμική ενός νεολαιϊστικου κινήματος, είναι που τους κάμει να κατουριώνται απάνω τους.
Αν επιτέλους έχει φτάσει η ώρα να αφυπνιστεί ένα κομμάτι των Ελλήνων και δη το πιο δυναμικό, τότε απλούστατα έχει φτάσει και η δικιά τους ώρα να ετοιμάζουν τα ελικόπτερα.
Γι αυτό και επιχειρούν τώρα να ρίξουν στον πόλεμο κατά των Ελλήνων εφήβων, ότι πιο βρώμικο διαθέτουν, σε τάγματα αποπροσανατολισμού και παραμόρφωσης της κοινής γνώμης.
Αρχίζοντας φυσικά από τους εντεταλμένους γνωσιοφύλακες της διαστροφής της Γνώσης, τους συνδικαλιστές των δασκάλων, αυτές τις αριστερές κάμπιες, που εδώ και μισόν αιώνα κατατρώγουν το σώμα του Ελληνισμού, μέχρι να τον εξαφανίσουν...         

Ιδού και μια από τις πρώτες [ακόμα αμήχανες] ανακοινώσεις μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης "εκπαιδευτικών", που ούτε λίγο ούτε πολύ, προσπαθεί να προβοκάρει την αφύπνιση των Ελλήνων εφήβων, παρουσιάζοντας την ως προσπάθεια αποενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονία του Φύσσα!
Τόσο μαλάκες!

"...Στις εξελίξεις παρενέβη με ανακοίνωσή της η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι «αυτές τις ημέρες τα σχολεία και οι μαθητές μας έχουν μπει στο στόχαστρο εθνικιστικών και ακροδεξιών κύκλων». Η Γ' ΕΛΜΕ κάνει λόγο για «ομάδες που δεν κρύβουν το ακροδεξιό τους πρόσωπο, με κάποιους μαθητές, εξωσχολικούς και γονείς να προσπαθούν, με χειριστικό τρόπο αλλά και με απειλές, να επιβάλλουν σε διάφορα σχολεία "εθνικιστικές καταλήψεις" μέχρι τις 29/11 χρησιμοποιώντας ακόμη και το fb. Στο πλαίσιο αυτό δρουν ανοιχτά ή συγκαλυμμένα η εγκληματική Χρυσή Αυγή και άλλες  φασιστικές ομάδες». Τέλος, η ΕΛΜΕ χαρακτηρίζει ως χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης «να υπερασπιστεί το σχολείο και τη νέα γενιά από το δηλητήριο του εθνικισμού και του φασισμού. Να μη γίνουν οι μαθητές μας υλικό για να ξεπλυθούν πολιτικά οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα..»

Κι άλλη μια ανακοίνωση πανικόβλητων [αριστερών] γονέων, εξίσου ηλίθια όπως και η ανακοίνωση της Γ΄ ΕΛΜΕ

"...Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, σημειώνοντας ότι πρόκειται για καταλήψεις που προκύπτουν από δράσεις «μικρών ομάδων μαθητών χωρίς να παίρνονται αποφάσεις από γενικές συνελεύσεις των μαθητών στα σχολεία». Η Ομοσπονδία παρατηρεί ότι οι κύκλοι που ενορχηστρώνουν αυτές τις εθνικιστικού τύπου κινητοποιήσεις «προσπαθούν να σπείρουν στους μαθητές ακραίες λυτρωτικές και εθνικιστικές αντιλήψεις και διεκδικήσεις, αδιαφορώντας για τις συνέπειες» και καλούν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την προσεχή Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου..." 

Από κοντά σε τούτο εδώ το κρατικοδίαιτο σκυλολόι καθεστωτικών "εκπαιδευτικών" και μηχανικών ελέγχου των μαζών,  έρχονται και τα φύκια της ΚΝΕ, τα οποία το βρήκαν πρόσφορο, να μαζώχνονται όξω από τα σχολεία και να μοιράζουν πολύχρωμα [και πανάκριβα] φυλλαδιάκια, για το ότι η Μακεδονία ανήκει στους αλβανοσλαβοβούλγαρους.

Είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε δεν έχουν καταλάβει ακομα ότι ένας από τους λόγους, που οδήγησαν στο ξέσπασμα των καταλήψεων και τη ριζοσπαστικοποίηση των Ελλήνων εφήβων, είναι ακριβώς το ότι οι έφηβοι μας, τους σιχάθηκαν!

 
Κνίτες, συριζαίοι, ανταρσαίοι, ρουβίκωνες, κουφοντίνες, άπλυτοι, δαπίτες, πολάκηδες, κωλάκηδες, κανέλληδες και μποφίλιες, προκαλούν πλέον μοναχά αηδία στη συντριπτική πλειοψηφία των εφήβων.
Θα τους συμβούλευα αν δεν θέλουν να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η αντίδραση των μαθητικών καταλήψεων, να εξαφανιστούν από τα σχολεία και να χωθούν για λίγο καιρό στις τρύπες τους. Μήπως έτσι εξαγριωθούν λιγότερο οι μαθητές, που αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι ροζοκόκκινες ορδές τους έχουν κλέψει το μέλλον τους.   

Αποσπασμα φυλλαδιου, απο αυτα που μοιραζουν εξω απο τα σχολεια τα φυκια της ΚΝΕ, για να πεισουν οτι η Μακεδονια ανηκει στους αλβανοσλαβοβουλγαρους


Φαίνεται όμως ότι, το μόνο που είναι εις θέσιν να αντιληφθούν, στο κορυφαίο γεγονός της ριζοσπαστικοποίησης των Ελλήνων εφήβων, οι "μεγάλοι", είναι ο δάχτυλος της Χρυσής Αυγής.
Δεκαετίες κνίτικης λωβοτομής και αριστερών προσταγμάτων, τους αφαίρεσαν τη δυνατότητα κάθε κριτικής σκέψης. Και παρουσιάζονται σήμερα ανίκανοι να κατανοήσουν το πως και το γιατί, η εφηβεία της Ελλάδος, αρχίζει να συνειδητοποιεί εκείνο που οι ίδιοι, τυφλοί από την μακρόχρονη αριστερή προπαγάνδα δεν μπορούν να δουν: δηλαδή, τη συστηματική γενοκτονία του Ελληνισμού.
Επόμενο είναι!

Όταν ακούς απο το πρωί μέχρι το βράδυ την κ. Στεφανίδου, τον κ. Παπαδάκη, τον κ. Ευαγγελάτο ή την κ. Κοσσιώνη, τότε το μυαλό σου δεν είναι πια μυαλό - είναι ταβερνείο...
Και κρίνεις τα γεγονότα της εποχής σου, βάσει των ημερησίων διαταγών που εκδίδουν οι μηχανικοί ελέγχου του νου και τα παπαγαλάκια τους.


Ωστόσο, ένας ακόμα απο τους λόγους ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής εφηβείας, είναι ακριβώς ότι οι έφηβοι δεν παρακολουθούν ούτε πρωινάδικα, ούτε δελτία ειδήσεων των οχτώ.
Γι αυτό διαφεύγουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την πλυση εγκεφάλου του καθεστώτος, που έχει καταντήσει τον Έλληνα ελληνόφωνο και τον πολίτη γλάστρα.


Απ' την άλλη, οι ενήλικοι ψηφοφόροι [και συνεπώς συνένοχοι] του πιο σάπιου καθεστώτος που γραπώθηκε ποτέ στην εξουσία Ευρωπαϊκής χώρας, δεν είναι καν εις θέσιν να κατανοήσουν, τι είδους εμπειρίες φέρει η γενιά των σημερνών Ελλήνων εφήβων και που νομοτελειακά την οδηγούν στη ριζοσπαστικοποίηση της.

Το φάντασμα του "φασισμού" που πλανιέται απάνω από όλες τις χώρες της Ευρωπης, κατατρομοκρατώντας τους ροτσιλντς και τους τσιπρουλινους τους, δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τον φασισμό ως πολιτικό πρόγραμμα των αρχών του 20ου αιώνος.
Η ιστορία ως γνωστόν δεν επαναλαμβάνεται και στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει καν χωρος για φαρσα...

Στην ουσία η αμήχανη [έως ηλίθια] ταύτιση του φασισμού με τα νεολαιϊστικα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα της εποχής μας, δεν είναι παρά η ομολογία μιας γενιάς λωβοτομημένων μικροαστών, ότι απλώς δεν είναι εις θέσιν να κατανοήσουν τις αιτίες τους και τα οράματα τους.
Και διαδίδουν σαν κουτσομπόλες της γειτονιάς, ότι τάχα μου οι χρυσαυγίτες είναι πίσω από όλα αυτά, την ίδια στιγμή που δίπλα τους, ολόκληρες χώρες, όπως η Ιταλία ή η Ουγγαρία, ξαναβιώνουν μια εθνικοαπελευθερωτική άνοιξη!
Τόσο τυφλωμένοι...

Ωστόσο η πραγματικότητα ποτέ δεν περίμενε την προπαγάνδα για να υπάρξει.
Και η πραγματικότητα της γενιάς των σημερινών εφήβων, είναι ριζικά διαφορετική από την καλοβολεμένη και βυθισμενη στη φαντασίωση πραγματικότητα, της γενιάς των πατεράδων τους [δηλαδή της δικιάς μου]Ο έφηβος της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, εδώ στην Ινδογρεκία [αλλά και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες] έχει άλλες εμπειρίες από την εξαναγκαστικά πολυπολιτισμική και παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, στην οποία ρίχτηκε για να ζήσει.


- Το νεαρό ασχημάτιστο ακόμα αγόρι ή κορίτσι της δεκαετίας τους 2010, έχουν δει να κλονίζεται η συλλογική ταυτότητα του φύλου του και να προβάλλεται ως πρότυπο ένα άφυλο, παρα φύσιν ον, που του προκαλεί τρόμο και αηδία.
Εξόν απο ελάχιστες περιπτώσεις, που σε μεγάλο βαθμό χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας, τα αγόρια και τα κορίτσια της εποχής μας, αντιλαμβάνονται με φόβο και θλίψη, ότι αφαιρείται κάτω από τα πόδια τους το στέρεο έδαφος των συλλογικών τους ταυοτοτητων, με πρώτη και πιο κραχτή περίπτωση εκείνη της συλλογικης ταυτοτητας του φυλου τους. Νιώθουν ξεκρέμαστοι σε έναν κόσμο χωρίς φύλα, χωρίς Θεό, χωρίς συλλογικούς κώδικες αξιών, χωρίς συνεκτική οικογένεια, χωρίς καν γειτονιά, πατρίδα, θρησκεία ή συλλογικό όραμα.
Κι αντί, όντας στην εφηβεία τους, να αρχίσουν να ανακαλύπτουν αρμονικά το σώμα τους, προσπαθώντας να εναρμονίσουν τις αρχέγονες επιθυμιες τους, με τα κοινωνικά προτάγματα, ρίχνονται σε μια καταστροφική σεξουαλική ρουφήχτρα, που τα αποπροσανατολίζει και τα τυφλώνει, μέσα απο κιβδηλα σεξουαλικά πρότυπα και φαντασιώσεις.

Και συνεπώς εξεγείρονται, γυρεύοντας πίσω εκείνα τα κλεμμένα συλλογικά πρότυπα, της ρωμαλέας αρρενωπότητας, της γόνιμης θηλυκότητας, του άντρα-προστάτη της οικογένειας και της μητέρας-τροφού, που έκαμαν κοινωνίες επί κοινωνιών, να στέκουν στα πόδια τους και να δημιουργούν Πολιτισμό

Αλλά οι Κνιτες νομιζουν οτι τους φταιει η Χρυση Αυγη...    

Κι ακόμα, οι έφηβοι των ημερών μας, βλέπουν με απόγνωση να τους αρπάζουν το κάθε τι που θα μπορούσε να τους στηρίξει ψυχοσωματικά, είτε στο επίπεδο της οικογένειας, είτε στο επίπεδο της κοινωνίας τους.

- Βλέπουν και βιώνουν το τραύμα, τον πατέρα που έχει φυγει από το σπίτι, για να παντρευτεί τη Ρωσίδα που γνωρισε στο κωλάδικο
- Βλέπουν και βιώνουν τον εξευτελισμό, τη μάνα τους ή την αδερφή τους να γαμιέται ασύστολα με αλβανομελαμψους επιβητορες.
- Βλέπουν και βιώνουν τη συγκρουση, τον αδερφό τους η τον φιλο τους, να πουλιεται στην πλατεια Κουμουνδουρου ή τον ξαδερφο τους, να παιρνει πιπες στην Αγία Αννα, σε ξελιγωμενους λαθρομπινεδες.
- Βλεπουν και βιωνουν το μπουλινγκ του Αλβανού και του Μουσουλμανου, στο σχολειο τους, στη γειτονια τους, στην πλατεια, στο μπιλιάρδο
- Βλεπουν και βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργιας, σε μια πολυπολιτισμικη κοινωνια, οπου ο Ελληνας περιμενει στη σειρα να βολευτουν πρωτα ολοι οι λαθρεποικοι και να λαβει αυτος οτι ξεροκομματα περισσεψουν.
- Βλεπουν και βιωνουν με τρόμο, τους νομους της ζουγκλας που εχουν επιβαλλει οι λαθροεισβολεις στους δρομους της Ελλαδας, με οπλισμενους ληστες να βασανιζουν τα θυματα τους και αμειλικτους μαχαιροβγαλτες να εκτελουν εν ψυχρω νεους ανδρες, προκειμενου να γαμισουν τις κοπελες τους       - Βλεπουν και βιωνουν την αδικια, ο βιαστης, ο ληστης, ο φονιας, ο μαχαιροβνγαλτης, ο μπραβος, ο κατα συρροην δολοφονος, να αποφυλακιζονται και να συνεχιζουν το θεαρεστο εργο τους.
- Βλεπουν και βιωνουν το μεταφυσικό άγος, να γελοιοποιείται ο Σταυρός και να εξεφτελίζεται ο ορθόδοξος ιερέας, να καίγονται οι σημαίες μας, και να βεβηλώνονται τα μνημεία μας, να παραχαράσσεται η ιστορία μας και να πωλείται το μέλλον μας.
- Βλέπουν τέλος την προδοσία να μην σταματάει πουθενά, να διαμελίζεται η πατρίδα και να παζαρεύεται η ιστορία μας και προπαντός βλέπουν και βιώνουν τον δάσκαλο, τον διανοούμενο, τον καλλιτέχνη, τον πολιτικό, τον δημοσιογράφο, όλους όσους λογίζονται ως η πνευματική κορυφή του Γένους, να του πλασάρουν το ένα ψέμα μετά το άλλο, τη μια προδοσία μετά την άλλη, τη μία απάτη μετά την άλλη απάτη.

Κι έτσι εξεγείρονται.Ποια Χρυσή Αυγή και ποιοι εθνικιστές και ποια ακροδεξιά και ποιος φασισμός και ποιοι νεοναζί;
Η πραγματικότητα, μόνον!
Η εφιαλτικη πραγματικοτητα που η γενια μου, των ζωντανων-νεκρων του Πολυτεχνειου και της μεταπολιτευσης εφτιαξε για να ζησει αυτη και τα παιδια της.
Κι εμας που την φτιαξαμε ετουτη την πραγματικοτητα, καλως μας πεθαινουν οι βρυκολακες που ανεβασαμε για να μας διαφεντευουν.
Τα παιδια μας ομως, δεν εχουν κανενα λογο να πληρωσουν για τα δικα μας κριματα. 

Και ετσι εξεγειρονται...

Προσεξτε το: "με προφαση τη Μακεδονια", που λανσαρησε ο Αντενα για να υποβαθμισει την εξεγερση των εφηβων
Δηλαδη, αν η Προδοσια της Μακεδονιας ειναι μονον μια "προφαση" [ουτε καν αφορμη] τοτε ποια εννοουν ως πραγματικη αιτια;
Τις τυροπιτες που ειναι στρογγυλες, οπως οι προφασεις του σημερνου καπο ντι τουτι καπι των ροζοκοκκινων πολιτικων συμμοριων; 


Δεν έχει λοιπον σημασια το πως θα ληξει η εξεγερση των εφηβων, που ξεκινησε με σημαια της την Προδοσια της Μακεδονιας. Η Μακεδονια ηταν μονο η αφορμη για να ξεχειλισει το ποτηρι.
Οι αιτιες ειναι ολες αυτες οι εμπειριες που βλεπει και βιωνει ενας Έλληνας εφηβος, στην Ινδογρεκια των ημερων μας.
Κι ετσι εξεγειρεται.
 

Κι αυτο που πραγματικα εχει σημασια, δεν ειναι αυτή καθαυτή η πορεία των καταληψεων [αυτη θα βρουν τροπο οι ανθρωποσαυρες να την καπελωσουν και να την καταστειλουν] αλλα η αρχομενη ριζοσπαστικοποιηση των ανδρων και των γυναικων του μελλοντος μας.
Γιατι αυτη ειναι η ημερομηνια ληξεως της Μεγαλης Προδοσιας του συνολου του Ελληνισμου, που δρομολογηθηκε καπου στα μεσα της δεκαετίας του 1970. 
Ωστε να εχουμε μελλον...


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


4 σχόλια :

 1. H πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων για την εξέγερση των μαθητών για την Μακεδονία.
  «Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας από τις ολέθριες συνέπειες που διαφαίνεται να έχει η Πατρίδα μας από την συμφωνία» των Πρεσπών. Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής. Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου αυτού ξεσηκωμού εντοπίζονται στην βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.
  Το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ξεκίνησε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, χωρίς καμία μεθόδευση, με μόνο κριτήριο το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της νεολαίας που ένιωσε ότι πραγματοποιείται μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ στην Πατρίδα μας. Από την πρώτη στιγμή οι μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις βίωσαν τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ακραίες πολιτικές οργανώσεις, οι οποίες με απροκάλυπτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ τρόπο έκαναν τα πάντα για να υποβαθμίσουν και να σπιλώσουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία των μαθητών να διαδηλώσουν για τα δίκαια του μακεδονικού Ελληνισμού. Μοιράστηκαν προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σχολεία, τα οποία προωθούν αναληθή και ανιστόρητο χάρτη που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ξένες μυστικές υπηρεσίες το 1993 περί δήθεν ύπαρξη 3 Μακεδονιών, με προφανή σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα.
  Επειδή δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην ΑΘΛΙΑ επίθεση που δέχεται το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση που εξαγγέλθηκε για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των μαθητών και είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Μακεδονίας θα μείνει σε Έλληνες που αγωνίζονται για το καλό της Πατρίδας.
  Γιαννιτσά 28 Νοεμβρίου 2018
  Για το ΔΣ
  Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
  Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ»
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΤΑ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ.

  ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

  ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΡΧΙΜΑΣΣΟΝΑ ΑΝΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥΚΟ ΤΟΥ 15 λους ΤΣΙΠΡΟΥΚΟ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΥΡΟΜΑΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΥΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ .... ΤΗΣ 'ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ'.

  ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.

  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

  ΤΟ ΣΟΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΠΟΧΗ!ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
  ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ;ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ.
  ΤΩΡΑ Ο "ΙΟΥΔΑΣ ΔΕΝ ΦΙΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ" ΠΛΕΟΝ.
  ΤΩΡΑ;ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΆ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!
  ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΚΙ ΑΥΘΌΡΜΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.Η ΕΛΠΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΔΕΣ.ΟΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! Η διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ άφησε 40ρηδες ΚΝΙΤΕΣ του Βεντούρα να μοιράζουν ανθελληνικό υλικό μέσα στο σχολείο ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΕ αποκαλώντας «φασίστες» τους μαθητές που αντέδρασαν.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα της ΚΝΕ του Βεντούρα ηλικίας κοντά στα 40 μπήκαν ΜΕΣΑ στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας μοιράζοντας προπαγανδιστικό ανθελληνικό υλικό για την Μακεδονία. Να σημειώσουμε ότι το Λύκειο δεν βρισκόταν υπό κατάληψη…
  Οι μαθητές αντέδρασαν στην παρουσία τους κι αφού η Διευθύντρια του Λυκείου ήταν εξαφανισμένη για να επιβάλει ως όφειλε την τάξη και να απομακρύνει τους εισβολείς ανέλαβαν οι μαθητές να απομακρύνουν τους 2 υπέργηρους ΚΝΙΤΕΣ του Βεντούρα.
  Όμως αυτό μάλλον εξόργισε την Διευθύντρια που εμφανίστηκε ΑΣΜΕΣΑ και μοίρασε αποβολές αποκαλώντας «φασίστες» τους μαθητές που αντέδρασαν στην ανθελληνική και παράνομη συμπεριφορά των εξωσχολικών εισβολέων…
  Η διευθύντρια όχι μόνο απέβαλε τους μαθητές, αλλά κατόπιν επέτρεψε στους εξωσχολικούς μεσήλικες ΚΝΙΤΕΣ του Βεντούρα να συνεχίσουν το μοίρασμα του υλικού και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ….
  Κατόπιν τούτου κι ενώ το 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας δεν βρισκόταν υπό κατάληψη, οι μαθητές σκέφτονται σοβαρά να καταλάβουν το Σχολείο για την Μακεδονία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.
  Η ΜΙΑ 11 Π.Μ. ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
  ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ 11 Π.Μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
  Δυο μαθητικές συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
  Μαθητές έκαναν δυο διαφορετικά καλέσματα, μέσω social media, καθώς θα γίνουν σε δυο διαφορετικά σημεία.
  Ειδικότερα, στις 11 το πρωί, στο άγαλμα Βενιζέλου είναι το ένα σημείο που θα συναντηθούν μαθητές, πριν την πορεία.
  Το δεύτερο σημείο είναι στον Λευκό Πύργο και η συνάντηση εκεί θα γίνει την ίδια ώρα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...