Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΘΑΒΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΗΡΩΑ ΤΟΥ, Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ» ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ, ΤΙΜΟΥΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΝ…ΤΣΙΠΡΑ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΕΝΘΟΣ, Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΔΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ.
Όταν  τα  προηγμένα,  αγορασμένα  από  τους  αμερικανούς, τουρκικά  F – 35  αεροσκάφη  και  τα  προηγμένα,  αγορασμένα  από  τους  ρώσους  S - 400    τουρκικά  αντιαεροπορικά,  θα  ρίχνουν  σαν  τις  μύγες,  τα  αρχαία  ελληνικά  F -16,  (που  πέφτουν  και  μόνα  τους  άλλωστε),   
όταν  οι  ιουδαίοι  "σύμμαχοι"  πιλότοι  θα λακίσουν  και  θα  σας  αφήσουν  μόνους,   
να  θυμάστε,  ΝΑΙ,  ΝΑ  ΘΥΜΑΣΤΕ,  ότι  ο  Τσίπρας,  ο  Καμμένος  και  ο  Παυλόπουλος θα  είναι  τότε  κάτοικοι  της  Νέας Υόρκης  ή  του Λονδίνου  και  θα  κρύβονται  στην  μασονική  στοά  το  «Ξίφος  του  Βασιλέως  Δαυίδ».

ΘΑ  ΤΟ  ΣΚΑΣΟΥΝ  ΕΓΚΑΙΡΩΣ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΣΑΣ  ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ  ΚΟΡΟΪΔΑ,  ΠΟΥ  ΠΟΛΕΜΑΤΕ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΣΑΣ. 

Δεν θα  κάτσουν  εδώ  για  να  κλάψουν  μαζί  με  τις  χήρες σας και τα ορφανά σας. 

Πουλήσατε  αεροπόροι  τους νεκρούς συναδέλφους σας  για τα αναδρομικά;

Παλληκάρια  σαν τον  Κατσίφα θα έπρεπε να είναι στις θέσεις σας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;


ΤΙ  ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΡΑ  ΕΧΕΙ  ΧΤΥΠΗΣΕΙ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΟΣ;  

ΠΟΙΟΣ  ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΣ   ΔΑΙΜΟΝΑΣ  ΜΑΣ  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΤΕΡΑΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΦΡΙΚΑΛΕΟ  ΣΚΥΛΟΛΟΪ  ΤΟΥ;   

Ο  σχιζοφρενής,  με  ψυχιατρική  πιστοποίηση,  Ράμα  καταφέρνει  να  εργάζεται  για  το  συμφέρον  του  αλβανικού  λαού.  Ο  μη (;) σχιζοφρενής  Τσίπρας  εργάζεται  μεθοδικά,   με  επιμονή  και  απέραντο  μίσος,  για  την  εξολόθρευση  και  καταστροφή  του  Ελληνικού  λαού.


Σημερινή  δήλωση  του  προδότη  Τσίπρα: 

«Αυτό που έγινε με τον  Κατσίφα δεν πρέπει να επηρεάσει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Αυτό το πολύ δυσάρεστο συμβάν δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο να αλλάξουμε στρατηγική στο να έρθουμε κοντά με τη γειτονική χώρα».Η  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ"  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΣΤΗΝ  ΑΛΒΑΝΙΑ

Η αλβανική αστυνομία συγχαίρει σήμερα  με  ανακοίνωσή  της  την  ελληνική  αστυνομία  του  Τσίπρα,  για τη συνεργασία της  στην σύλληψη Ελλήνων στους Βουλιαράτες.

Δελτίου τύπου εξέδωσε η αλβανική Αστυνομία η οποία παρείχε λεπτομέρειες για τις προαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων αλλά και την άψογη όπως την χαρακτήρισε συνεργασία της με την ΕΛ.ΑΣ.
«Θέλουμε να τονίσουμε ότι υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ αλβανικής και ελληνικής αστυνομίες η οποία απέτρεψε την είσοδο εξτρεμιστών.  Η Ελληνική Αστυνομία έλαβε επιπλέον μέτρα στη Κακαβιά και έδειξε καλή συνεργασία με την συνοριακή αστυνομία της Κακαβιάς».


Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.
ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

Ο προϊστάμενος του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής Κωνσταντίνος Χασιώτης και ένας ακόμη αξιωματικός του ίδιου τμήματος, πήγαν προχθές στα Τίρανα της Αλβανίας και παρακάλεσαν ικετευτικά, να τους δώσουν πληροφορίες οι έμποροι ναρκωτικών που παριστάνουν τους αλβανούς αστυνομικούς για τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Το ελληνικό κλιμάκιο είχε φθάσει στην γειτονική χώρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έχοντας αρχικά συναντήσεις με τους δύο ελληνικούς συνδέσμους, την Ελληνίδα πρέσβειρα, αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών της Αλβανίας, της Εισαγγελίας και τέλος με τον αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας. Οι Έλληνες αξιωματικοί επεδίωξαν να πάρουν απαντήσεις για κρίσιμα στάδια εξέλιξης του περιστατικού που κατέληξε στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να διασταυρώσουν τις σχετικές πληροφορίες.
«Ο αρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας Άρντι Βελίου, έδωσε μια συνολική εικόνα της υπόθεσης και την χρονολογική εξέλιξή της, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχε μια τμηματική και αποσπασματική ενημέρωση.
Το ελληνικό κλιμάκιο των αστυνομικών, εκτίμησαν ότι έλαβαν πειστικές απαντήσεις, σημειώνοντας πάντως ότι δεν είχαν πρόσβαση στο προανακριτικό υλικό και στη δικογραφία, και εξέφρασαν τις σχετικές επιφυλάξεις τους. 

Ήταν μια άρτια και αναλυτική ενημέρωση, από την οποία όμως, οι Έλληνες αξιωματικοί, δεν μπορούν να πουν αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις από την πλευρά των Αλβανών αστυνομικών, ενώ από τις περιγραφές του αρχηγού της Αλβανικής Αστυνομίας, δεν εντόπισαν ενδείξεις ότι κινήθηκαν παράνομα και εκτός επιχειρησιακού σχεδίου και διεθνών κανόνων εμπλοκής. Επισημαίνεται επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις πως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά από τον τρόπο που τα περιέγραψαν οι Αλβανοί αξιωματούχοι».

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. Είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν να πετούν λάσπη στον νεκρό εθνομάρτυρα, για να εξυπηρετήσουν τα κομμουνιστικά αφεντικά τους. Είναι αυτοί που σακατεύουν στο ξύλο τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για την προδοσία της χώρας. Είναι αυτοί που καθημερινά τρώνε ξύλο από αλβανούς και κουκουλοφόρους. Είναι αυτοί που κυνηγούν και συλλαμβάνουν με μανία φτωχούς έλληνες μεροκαματιάρηδες, που πουλούν «παράνομα» σκόρδα και κάστανα και δεν τολμούν να αγγίξουν τους λαθρομετανάστες, που πουλούν φανερά ναρκωτικά.


 


Η  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ"  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ 

Ταυτόχρονα  σήμερα  στην  Αθήνα  μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έλεγχο σε… αστυνομικούς στου Ζωγράφου. Έκαναν εξακρίβωση στοιχείων σε αστυνομικούς που τους πέρασαν  για... «φασίστες»!  ΄Όταν  διαπίστωσαν, από  τον έλεγχο  ταυτοτήτων,  ότι  δεν  είναι  φασίστες,  τους  άφησαν  ελεύθερους.

 ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΑΣΧΗΜΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ: "ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑ". Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ STEALTH MAXHTIKA F – 35A ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΤΑ (ΠΑΛΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΑ F – 16. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΣΟ – ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ (ΝΟΤΙΟ) ΗΠΕΙΡΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ.

 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΒΑΡΕΟΣ ΤΥΠΟΥ 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Υ.Γ.  
Η  ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  ΤΩΝ  ΕΝΔΟΞΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ  ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟΝ  ΗΤΤΗΜΕΝΟ  ΙΤΑΛΟ  ΠΡΟΕΔΡΟ,  ΕΠΕΙΔΗ   ΑΥΤΟΣ  ΖΗΤΗΣΕ,  ΑΝΕΞΟΔΑ,  ΣΥΓΓΝΩΜΗ.  

ΕΜΠΡΑΚΤΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΙΤΑΛΟΥΣ:  

ΝΑ  ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΝΑ  ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ  Η  ΒΟΡΕΙΟΣ  ΗΠΕΙΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΠΟΥ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΕΔΩΣΑΝ  ΣΤΗΝ  ΑΛΒΑΝΙΑ. 

Κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου, το Έθνος εορτάζει το περήφανο ΟΧΙ του  Μεταξά στην τότε στρατιωτική υπερδύναμη Ιταλία, που θέλησε να μας κάνει επαρχία της.  
Και ο Ελληνικός Στρατός νίκησε. Οι Ιταλοί στρατιώτες πολέμησαν γενναία και σε μεγάλους αριθμούς, αλλά συνετρίβησαν από την υπεροχή της πολεμικής αρετής των Ελλήνων. Και για 75 χρόνια, κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Νίκη και την Τιμή των όπλων μας. Και στέλνουμε μήνυμα σε όλη την υφήλιο, ότι αυτό το Έθνος δεν μπορείτε να το λυγίσετε, διότι το κρατάει αγέρωχο η ψυχή των Ελλήνων.
Μέχρι φέτος…

Ζούμε σε  καιρούς που η  διεθνής  τοκογλυφία απαιτεί να ισοπεδώσει και να διαλύσει τα Ευρωπαϊκά  Έθνη. Και για να το πετύχει αυτό, πρέπει πρώτα να λυγίσει τους Έλληνες, διότι η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν Ο  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΚΑΙ  ΑΣΒΕΣΤΟΣ ΦΑΡΟΣ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ,  Η  ΜΗΤΕΡΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ.

 Έτσι φέτος την 28η Οκτωβρίου 2018,  παρουσιάστηκε  μία  μεγάλη  ευκαιρία   στην  διεθνή  μασονία  για  να  γίνει  μία   προσβολή  στις  Ελληνικές  Ένοπλες  δυνάμεις. 

Φέτος το στράτευμα παρέλασε όχι μόνο μπροστά στον έλληνα  (μασόνο)  πρόεδρο Παυλόπουλο  (άλλη  μία θλιβερή  ιστορία:  η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  υποκλίνεται  συνεχώς  στην Μεγάλη  Στοά  της  Ανατολής),  αλλά και μπροστά στον πρόεδρο των ηττημένων Ιταλών.  
Φέτος  η  ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΣΗΜΑΙΑ  ΤΩΝ  ΕΝΔΟΞΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ  υποκλίθηκε  στον  ιταλό  ηττημένο.
Υποτίθεται  ότι  ο  ιταλός  κομμουνιστής  μασόνος  ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση το 1940.  
Όπως  ζητεί,  ανέξοδα,    συγγνώμη   κάθε  χρόνο,  η  τοκογλυφία  που  κυβερνά  την  Γερμανία.  
Κούφια λόγια για να δικαιολογήσουν την ντροπή στην οποία επέβαλλαν τον Στρατό μας. Ποιος είναι αυτός ο κεντροαριστερός  μασόνος  Ιταλός, που θα σβήσει με μια συγγνώμη την θυσία των προγόνων  μας;
Αλλά ακόμη και έτσι. Ακόμη και αν ζήτησε συγγνώμη. Δεν έπρεπε επ' ουδενί λόγω, να είναι επάνω στο βάθρο μαζί με τον μασόνο  Παυλόπουλο. Θα μπορούσε να είναι καλεσμένος στην εξέδρα, ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του.
Από την στιγμή που βρίσκεται πάνω στο βάθρο, τότε ο  Ελληνικός  Στρατός που περνάει μπροστά του, υποκλίνεται  και  σ' αυτόν. Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε την ανοησία ότι είναι «ομόλογος» του δικού μας. Τουλάχιστον για την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και τουλάχιστον για την ώρα της παρέλασης, δεν είναι ομόλογος, είναι ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ  ομόλογος.Ο στρατός των Νικητών δηλαδή, υποχρεώθηκε να αποδώσει Τιμή στον Πρόεδρο των ηττημένων.  
 Επειδή  ο  μασόνος  κομμουνιστής  πρόεδρος  των  ηττημένων  ζήτησε  συγγνώμη.  Κούφια  λόγια.  Ανέξοδες  δηλώσεις  και  εκδηλώσεις  συγγνώμης  από  αριστερούς  ιταλούς  μασόνους. 
Ο  μασόνος  Παυλόπουλος  πάλι  ήταν  ανίκανος  να  πατήσει  τον  ιταλό  εκεί  που  πονάει.  Δεν  θέλουμε  λόγια  συγγνώμης.  Θέλουμε  έμπρακτες  εκδηλώσεις  συγγνώμης.  Αυτές  πράγματι  κοστίζουν.  
Εκεί  που  πονάει,  και  όπως   όλοι  ξέρουμε  πονάει  στο  χρήμα.
  Οι  τεράστιες  καταστροφές  που  μας  προκάλεσαν,  σε  ανθρώπους  και  αγαθά,  οι  ιταλοί,  οι  γερμανοί,  οι  βούλγαροι  και  οι  αλβανοί   (και  οι  άγγλοι,  αλλά  αυτό  είναι άλλη  ιστορία).  Μόνο  οι  υλικές  καταστροφές  που  προκάλεσαν  οι  ιταλοί  (και  για  τον  πρόσθετο  λόγο  ότι  πρωτοάρχισαν  τον  πόλεμο),  κοστολογούνται  σε  100  δισεκατομμύρια  σημερινά ευρώ.  
Οι  βούλγαροι  μας  οφείλουν  τουλάχιστον  50  δισεκατομμύρια  ευρώ.  Κυριολεκτικά  ρήμαξαν  την  Ανατολική  Μακεδονία  και  την  Θράκη.  
Οι  αλβανοί  οφείλουν  τουλάχιστον  10  δισεκατομμύρια  ευρώ.  Οι  τσάμηδες  οργίασαν  σε  σφαγές  και  καταστροφές  στην  Ήπειρο.  
Για  τους  γερμανούς  δεν  το  συζητάμε:  οφείλουν πάνω  από  400  δισεκατομμύρια.  
Αλλά   ποιός   μασόνος  θα  τους  τα  ζητήσει.  Ποιός  μασόνος  ή  κομμουνιστής  έχει  το  σθένος  να  χτυπήσει  το  χέρι  του  στο  τραπέζι  και  να  μην  υποχωρήσει  μέχρι  να   πάρει  τα  χρωστούμενα;  Μόνο  να  κοροϊδεύουν  τον  Ελληνικό  Λαό  στο  εσωτερικό  ξέρουν.  Έξω κάνουν  τις  μωρές  παρθένες  (ή  τις εταίρες).
Όταν  πάει κάτι  στραβά  για  τους  μασόνους  και  τους  κομμουνιστές  στην  Ελλάδα,  γνωρίζουμε  τι  κάνουν  για  να  αλλάξουν  την  ατζέντα.  
Αρχίζει  ένας  ανέξοδος  αντιγερμανισμός  (μόνο  στο  εσωτερικό - ποτέ  στο  εξωτερικό)  και  οι  ευφυείς  έλληνες  πέφτουν  στο δόκανο.  
Ερώτηση:  γιατί  μόνο  να πληρώσουν  οι  γερμανοί;  Εντάξει  έκαναν  τα  περισσότερα  εγκλήματα,  οι  άλλοι  όμως  εξαγνίστηκαν,  χωρίς  να  πληρώσουν  τίποτε;  
Αυτό  επιτάσσει  η  στοά  και  ο διεθνής  ιουδαϊσμός;  Αυτός  καλά  εισπράττει  70  χρόνια  τώρα  από  την  Γερμανία.  Οι  έλληνες;

Και  ένα   τελευταίο:  
Θέλεις  ιταλέ  να  ζητήσεις  έμπρακτα  συγγνώμη  από  την Ελλάδα;  
Φρόντισε  να  της  δοθεί  η  Βόρειος  Ήπειρος.  
Άλλωστε  η  Ιταλία  δημιούργησε,  για  δικούς  της  λόγους,  το  κράτος  της  Αλβανίας  με  τα  σημερινά  του  σύνορα.  Ιδού  η  έμπρακτη  συγγνώμη.  Να  απαιτήσει  ο  ιταλός  πρόεδρος  να  επιστραφεί  στην  Ελλάδα  η  αρχαιότατη  Ελληνική  επαρχία  της  Βορείου  Ηπείρου.  
Αλλά  ποιός  έλληνας  μασόνος ή  κομμουνιστής  θα  σηκώσει  ανάστημα,  για  να  ζητήσει  κάτι τέτοιο;

Ζ.Π.

4 σχόλια :

 1. Τουρκία: Παίρνει άλλα 16 αμερικανικά F-35B - Το 2021 ξεκινά η ναυπήγηση του δεύτερου τουρκικού αεροπλανοφόρου TCG Trakya (Θράκη).

  Ελλάδα: «Καταρρέει» ο Έβρος: Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες κατακλύζουν τη βόρεια Ελλάδα - «Όργιο» μαζικών ελληνοποιήσεων ισλαμιστών από τον Τσίπρα.

  Η Τουρκία έχει παραγγείλει άλλα 16 αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη τύπου F35B, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αποπροσνηώνονται σε αεροπλανοφόρο καθώς και ένα δεύτερο σκάφος το οποίο θα ονομάσει «Θράκη».
  Σύμφωνα με το philenews.com, το οποίο επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Σαφάκ στόχος είναι μέχρι το 2023 η Τουρκία να έχει αεροπλανοφόρο με μαχητικά αεροσκάφη τοποθετημένα σε αυτό και να μπορεί να κάνει επιχειρήσεις σε μεγάλες αποστάσεις.

  Η εφημερίδα με τίτλο «Ο στόλος θα πάρει F-35B», αναφέρεται στην ένταση στην ανατολική Μεσόγειο και γράφει ότι η Άγκυρα κάνει στρατηγικές κινήσεις τη μία πίσω από την άλλη.

  Αναφέρει περαιτέρω ότι εκτός από τα εκατόν F-35A έχει δοθεί παραγγελία και για 16 F-35B τα οποία θα μπορούν να προσνηώνονται «κάθετα», ενώ παίρνουν επίσης δεύτερο αεροπλανοφόρο για να στηρίξει το εθνικό αεροπλανοφόρο Αναντολού που είναι υπό κατασκευή.
  Όπως προσθέτει, στόχος είναι να έχουν και το αεροπλανοφόρο και τα μαχητικά τα οποία θα τοποθετηθούν σε αυτό μέχρι το 2023 και σχολιάζει ότι με το αεροπλανοφόρο αυτό οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα γίνουν μια παγκόσμια δύναμη.
  Σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ το αεροπλανοφόρο Αναντολού εγχώριας κατασκευής αναμένεται να είναι έτοιμο το 2021, ενώ αμέσως μετά συνέχεια θα αρχίσει η κατασκευή και δεύτερου αεροπλανοφόρου με την ονομασία «Θράκη».
  Ωστόσο, στο μεταξύ προγραμματίζεται η αγορά ενός αεροπλανοφόρου που θα στηρίξει το Αναντολού και γι αυτό έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με αμερικανικές και βρετανικές εταιρείες.
  Το πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει την Τουρκία εντάσσοντάς την ανάμεσα στις λίγες στρατιωτικές δυνάμεις που διαθέτουν αεροπλανοφόρα και έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δυνάμεις ξεκίνησε με οδηγίες του Τούρκου Προέδρου και στόχος είναι το 2023 να πλοία μαζί με τα αεροπλάνα να περάσουν μπροστά από το Ντολμάμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη χαιρετίζοντας τον Ταγίπ Ερντογάν. Προστίθεται ότι με αυτές τις δυνατότητες η Τουρκία θα μπορεί να κάνει επιχειρήσεις σε όλη την Μεσόγειο και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να μπορούν να δείξουν την παρουσία τους στις τέσσερις γωνιές του κόσμου υποστηρίζοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Α. Ο πρώτος τουρκικός πύραυλος SOM-J «φορτώθηκε» στο πρώτο τουρκικό F-35 - Διαταγή Ερντογάν για μαζική προμήθεια. Εμείς όμως διαθέτουμε τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Ιερώνυμο, τα καθημερινά θαύματα των Αγίων, τους... προστάτες των όπλων Αγία Βαρβάρα, Άγιο Νικόλαο, Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ και τους νεώτερους Αγίους, τον Άγιο Μαρξ, τον Άγιο Λένιν, τον Άγιο Μπεναρόγια, τον Άγιο Βεντούρα. O ορθόδοξος χριστιανισμός του Ιερώνυμου και ο κομμουνισμός του Τσίπρα πάνε χέρι χέρι και προστατεύουν την Ελλάδα. Εικόνα του 1453.

  Λίγες 24ωρα πριν, ανακοινώθηκε η μαζική παραγωγή των τουρκικών πυραύλων κρουζ SOM.
  «Υπογράψαμε τη σύμβαση μαζικής παραγωγής πυραύλων κρουζ. Αυξάνουμε τον αριθμό των πυραύλων SOM για λογαριασμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας με στόχο την καταστροφή στόχων στην ξηρά και την θάλασσα που είναι κρίσιμοι για την επίτευξη του φάσματος των συστημάτων εχθρικής άμυνας», ανέφερε ο Ismail Demir επικεφαλής της τουρκικής Υποδιεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας (SSM).
  Οι πρώτες φωτογραφίες - ντοκουμέντο με την τοποθέτηση των τουρκικών βλημάτων κρουζ SOM-J στα τουρκικά F-35 δόθηκαν στην δημοσιότητα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να δίνει διαταγή μαζικής παραγωγής των συγκεκριμένων πυραύλων για τα τουρκικά F-16 αλλά και για τα F-35.
  Ο συνδυασμός του SOM-J με τα χαρακτηριστικά stealth του F-35 το καθιστούν ένα πραγματικό όπλο πρώτου αιφνιδιαστικού πλήγματος ικανό να αποδιοργανώσει την εχθρική αεράμυνα και υποδομές.
  Όπως αναφέρεται το βλήμα θα έχει εμβέλεια 280 χλμ. με βάρος πολεμικής κεφαλής 150 χλγρ. ενώ οι πρώτες δοκιμές με αφέσεις όπλων θα γίνουν το 2019. Το όπλο θα είναι διαθέσιμο στο block 4.0 των τουρκικών F-35.

  Πλέον η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα λύσεις ενώ όλοι όσοι πέρασαν από τη θέση των Υπουργών Άμυνας, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ τίθενται προ των ευθυνών τους για τον αφοπλισμό της χώρας. Τους περιμένει καθαίρεση και τουφεκισμός.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Β. Ο πρώτος τουρκικός πύραυλος SOM-J «φορτώθηκε» στο πρώτο τουρκικό F-35 - Διαταγή Ερντογάν για μαζική προμήθεια. Εμείς διαθέτουμε τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Ιερώνυμο, τα καθημερινά θαύματα των Αγίων, τους... προστάτες των όπλων Αγία Βαρβάρα, Άγιο Νικόλαο, Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ και τους νεώτερους Αγίους, τον Άγιο Μαρξ, τον Άγιο Λένιν, τον Άγιο Μπεναρόγια, τον Άγιο Βεντούρα. O ορθόδοξος χριστιανισμός του Ιερώνυμου και ο κομμουνισμός του Τσίπρα πάνε χέρι χέρι και προστατεύουν την Ελλάδα. Εικόνα του 1453.


  O παράγοντας SOM-j
  H συμφωνία της Lockheed Martin με την τουρκική εταιρεία Roketsan για την δημιουργία του όπλου υποστρατηγικού πλήγματος SOM-J είναι από τις σημαντικότερες που έχουν γίνει και που αφορούν τον εξοπλισμό των τουρκικών F-35.
  Ο SOM-J είναι το πρώτο μη αμερικανικό όπλο το οποίο κάνει χρήση της διασύνδεσης ανοικτής αρχιτεκτονικής (UAI) του F-35 για την αξιοποίηση διαφορετικών οπλικών συστημάτων. Το όπλο χρησιμοποιεί σύστημα GPS το οποίο συμπληρώνεται από ένα αδρανειακό σύστημα πλοήγησης και συστήματος αποθηκευμένου χάρτη ναυτιλίας (TERCOM) τα δεδομένα του οποίου επαληθεύονται με τη χρήση ενός ραδιουψομέτρου.
  Στην τελική φάση προσβολής ένα υπέρυθρο σύστημα παρατήρησης συγκρίνει την εικόνα του στόχου με αυτή που υπάρχει αποθηκευμένη στο επεξεργαστή του βλήματος προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση. Ο υπέρυθρος ερευνητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά την ενδιάμεση ναυτιλία λαμβάνοντας υπέρυθρες εικόνες από διάφορα σημεία ναυτιλίας και συγκρίνοντάς τα με αυτά που πρόκειται να διασχίσει. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περίπτωση που η λειτουργία του GPS υποβαθμιστεί για διάφορους λόγους.
  Ακόμη το βλήμα διαθέτει αμφίδρομη ραδιοζεύξη για την αλλαγή της πορείας του ή του στόχου εάν αυτό καταστεί επιθυμητό.
  Σε ότι αφορά την εμβέλεια του όπλου, αρχικά η ανακοινώσιμη εμβέλειά του ανερχόταν στα 182 χλμ. αλλά οι στόχοι όπως τέθηκαν από τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν το 2011 ανέρχονται στα 2500 χλμ. Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ερευνητικού ιδρύματος TUΒITAK το 2011 επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξη έκδοσης η οποία θα έφτανε τα 2500 χλμ.
  «Το βλήμα δοκιμάζεται τώρα στα 300 χλμ. και δοκιμάστηκε επιτυχώς με ακρίβεια πλήγματος της τάξης των 10 μ. και στη συνέχεια των 5μ. σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε δοκιμές για 500 χλμ. και στη συνέχεια για τα 1500 χλμ. με στόχο τα 2500 χλμ.» είχε πει ο Yücel Altınbaşak.
  Το βλήμα φέρει πολεμική κεφαλή 230 χλγρ. και αναπτύσσει ταχύτητα mach 0,94 και φέρεται εντός της αποθήκης οπλισμού του αεροσκάφους.
  Ο SOM-J είναι ουσιαστικά μια μικρότερη έκδοση του πυραύλου μακρού πλήγματος αέρος-επιφανείας SOM της Roketsan, με μέγεθος ειδικά για μεταφορά στις εσωτερικές αποθήκες του F-35. Ο SOM έχει ήδη ενσωματωθεί με τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 block 40 και F-4, ενώ ο SOM-J με ικανότητες ήμι-διάτρησης θωράκισης θα γίνει το εθνικό βλήμα κρουζ αφότου η Άγκυρα εισάγει σε υπηρεσία το αεροσκάφος χαμηλής υπογραφής ραντάρ F-35 στην πολεμική αεροπορία της.
  O SOM-J θα συναρμολογείται στην Άγκυρα και θα προσφέρεται στους υπόλοιπους χρήστες του F-35.

  Πλέον η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα λύσεις ενώ όλοι όσοι πέρασαν από τη θέση των Υπουργών Άμυνας, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ τίθενται προ των ευθυνών τους για τον αφοπλισμό της χώρας. Τους περιμένει καθαίρεση και τουφεκισμός.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γ. Ο πρώτος τουρκικός πύραυλος SOM-J «φορτώθηκε» στο πρώτο τουρκικό F-35 - Διαταγή Ερντογάν για μαζική προμήθεια. Εμείς διαθέτουμε τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη, τον Ιερώνυμο, τα καθημερινά θαύματα των Αγίων, τους... προστάτες των όπλων Αγία Βαρβάρα, Άγιο Νικόλαο, Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ και τους νεώτερους Αγίους, τον Άγιο Μαρξ, τον Άγιο Λένιν, τον Άγιο Μπεναρόγια, τον Άγιο Βεντούρα. O ορθόδοξος χριστιανισμός του Ιερώνυμου και ο κομμουνισμός του Τσίπρα πάνε χέρι χέρι και προστατεύουν την Ελλάδα. Εικόνα του 1453.


  Συγκρινόμενος με τον SOM, ο κορμός του πυραύλου και το ωφέλιμο φορτίο του SOM-J έχουν συρρικνωθεί, αλλά η εμβέλεια των περίπου 100 ναυτικών μιλίων παραμένει η ίδια, ανέφερε η Roketsan.
  «Στόχος της Τουρκίας είναι η ανάπτυξη μιας έκδοσης του βλήματος SOM (Satha Atılan Orta Menzilli Mühimmat) μέγιστου βεληνεκούς 800 χιλιομέτρων. Έχουμε ήδη αναπτύξει τον SOM με 250 χιλιόμετρα [σ.σ. βεληνεκές]. Ο επόμενος στόχος είναι να φτάσουμε τα 800 χιλιόμετρα βεληνεκές. Δουλεύουμε ήδη πάνω σ’ αυτό», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Nurettin Canikli.
  Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα επτά βλήματα της βελτιωμένης έκδοσης SOM-B1 παραδόθηκαν στην τουρκική Αεροπορία (THK) τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ στα μέσα του περασμένου Μαρτίου ξεκίνησαν οι δοκιμές της έκδοσης SOM-Β2, οι οποίες έγιναν από μαχητικά F-16 Block.40 της 401 Μοίρας (401 Filo).
  To SOM είναι βλήμα τεχνολογίας cruise, ικανό να εκτοξευθεί από τον αέρα, την θάλασσα και την ξηρά. Το βλήμα αναπτύχθηκε από τις εταιρίες TUBITAK SAGE (σχεδίαση και ανάπτυξη) και Roketsan (παραγωγή και εμπορική προώθηση) με ίδια μέσα.
  Η ανάπτυξη του ξεκίνησε το 2006 και ολοκληρώθηκε το 2011. Είναι βλήμα προσβολής κινούμενων και σταθερών στόχων σε μέγιστες αποστάσεις άνω των 185 χιλιομέτρων (έκδοση SOM-A, η οποία προσβάλει στατικούς στόχους με τη χρήση συντεταγμένων στην τερματική φάση) ή σε αποστάσεις έως 250 χιλιόμετρα (έκδοση SOM-B1).
  Η έκδοση SOM-B1 μπορεί να προσβάλει στατικούς και κινούμενους στόχους με τη χρήση υπέρυθρου συστήματος στην τερματική φάση (αμφότερες οι εκδόσεις φέρουν πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας).
  Σε εξέλιξη, σε φάση δοκιμών, βρίσκεται η ανάπτυξη της έκδοσης SOM-B2 η οποία θα ενσωματώνει διπλή πολεμική κεφαλή για την προσβολή στρατηγικών και καλά προστατευμένων στόχων.
  Στην έκδοση SOM-J το βλήμα έχει ποιο συμπαγή σχεδίαση, αναδιπλούμενα πτερύγια και προωθητικό κινητήρα για καλύτερα πτητικά χαρακτηριστικά.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδόσεις του το SOM ενσωματώνει σύστημα ζεύξης δεδομένων (Data-Link) για ανανέωση δεδομένων εν πτήση. Σε τουρκική υπηρεσία τα βλήματα SOM-A/-B1 εξοπλίζουν, ήδη από το 2012 και 2018 αντίστοιχα, τα αεροσκάφη F-16 Fighting Falcon και F-4E 2020 της THK.
  Ο SOM είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για την Ελλάδα και την άμυνα μας, διότι πρόκειται για ένα βλήμα, το οποίο η Τουρκία μπορεί να εντάξει σε υπηρεσία μαζικά και όποτε θέλει, αφού αποτελεί εγχώρια ανάπτυξη, άρα δεν υπόκειται στην καλή ή κακή θέληση του προμηθευτή.
  Η πρόθεση ανάπτυξης της έκδοσης με βεληνεκές 800 χιλιόμετρα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πλήρους απεξάρτησης της Τουρκίας, στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας.
  Σε περίπτωση επιτυχούς κατάληξης η Τουρκία θα έχει στο οπλοστάσιο της ένα βλήμα ανάλογο των αμερικανικών AGM-158C JASSM-ER μέγιστου βεληνεκούς περί των 1.000 χιλιομέτρων.​
  Ο τουρκικός οργανισμός αμυντικής βιομηχανίας και προμηθειών SSM ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες ανάπτυξης του βλήματος cruise SOM-J για την πιστοποίησή του στο F-35, ενώ παρέχει και σχετική εικόνα πως θα είναι τοποθετημένος στην αποθήκη οπλισμού του αεροσκάφους.
  Πλέον η Ελλάδα θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα λύσεις ενώ όλοι όσοι πέρασαν από τη θέση των Υπουργών Άμυνας, ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ τίθενται προ των ευθυνών τους για τον αφοπλισμό της χώρας. Τους περιμένει καθαίρεση και τουφεκισμός.
  Άρθρο του Βαsίλη Καπούλα από το Pronews.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...