Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΕ 54 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018.


Εκτός από την «τριμερή» Νετανιάχου-Τσίπρα και Αναστασιάδη, αυτές τις μέρες έλαβε χώρα ο πρώτος διμερής «διάλογος» μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας «για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», ο «διάλογος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ υψηλόβαθμων κυβερνητικών, δικαστικών και άλλων αξιωματούχων από τις δύο χώρες, καθώς και από «ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που ειδικεύονται στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και των ρατσιστικών εγκλημάτων μίσους».
  Χριστουγεννιάτικα  μηνύματα  όλο  αγάπη.  Μικρές  εβραιοπούλες  γράφουν  μηνύματα  για  τους  μικρούς  παλαιστίνιους,  οι  οποίοι  θα  διαμελιστούν  σε  λίγο  από  τις  εβραϊκές  βόμβες.


Ο «διάλογος» διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (της Γιαννακάκη) σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής», ο «διάλογος» επικεντρώθηκε «σε τρόπους καταπολέμησης του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ποινική έρευνα για εγκλήματα μίσους, στην εκπαίδευση εισαγγελέων και δικαστών, στην ανίχνευση και δίωξη ρατσιστικών εγκλημάτων μίσους, στις διαδικασίες αντιμετώπισης του αντισημιτισμού, καθώς και στην ανάλυση τρόπων αντιμετώπισης των αντισημιτικών περιστατικών στην Ελλάδα».
Μαθήματα καταπολέμησης του «ρατσισμού», λοιπόν, από το μόνο κράτος του πλανήτη που δεν δέχεται στα εδάφη του ούτε έναν «πρόσφυγα» και «μετανάστη», που διώκει ανελέητα τους ελάχιστους που κατάφεραν να εισέλθουν, και που σκοτώνει αβέρτα τους Παλαιστινίους –μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά! Το Ισραήλ σκότωσε 54 παιδιά από τις αρχές του 2018

20/12/2018


Σύμφωνα με έκθεση ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν 54 παλαιστίνια παιδιά από τις αρχές του 2018.  Η έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης Abdullah al-Hurani αναφέρει ότι 44 παιδιά έχασαν τη ζωή τους στις διαδηλώσεις για τη «Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής» στη Γάζα, και ότι οι ισραηλινές δυνάμεις εξακολουθούν να κρατούν τις σορούς των τριών εξ αυτών.

Το Κέντρο επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά που σκότωσαν με αληθινά πυρά οι ισραηλινοί ελεύθεροι σκοπευτές, παραβρίσκονταν σε ειρηνικές διαδηλώσεις και δεν αποτελούσαν απειλή για αυτούς.

Κατά την ίδια περίοδο, οι ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν 900 παλαιστίνια παιδιά στη Δυτική Όχθη και την Ιερουσαλήμ, από τα οποία τα 230 περίπου εξακολουθούν να κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.  Οι δικηγόροι και τα μέλη της οικογένειας δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν ως συνοδοί στις ανακρίσεις, όπου τα παιδιά συχνά είναι με χειροπέδες, δεμένα μάτια και δέχονται ξυλοδαρμό και προσβολές.


Με βάση τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν περίπου 6.500 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις ισραηλινές φυλακές, μεταξύ των οποίων 350 παιδιά, 62 γυναίκες, 6 μέλη του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου, 1800 ασθενείς κρατούμενοι και 500 διοικητικοί κρατούμενοι που κρατούνται χωρίς απαγγελία κατηγορίας ή δίκη.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...