Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Ο αρχιμασόνος Π. Παυλόπουλος σε  δήθεν  "ασυνόδευτα προσφυγόπουλα": «Η Ελλάδα σας αγκαλιάζει με θέρμη και σας θεωρεί παιδιά της».


ΜΕ  ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΚΟΛΠΑ  ΚΑΙ  ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ  ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ  Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΤΟ  ΧΡΗΜΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΝΕΥΜΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΑ.
Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου θα αποδοθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, η ελληνική Ιθαγένεια στους τρεις λαθρομετανάστες ψαράδες που κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, μαζί με Έλληνες συναδέλφους τους έσωσαν δεκάδες ανθρώπους που είχαν πέσει στη θάλασσα για να γλιτώσουν από τις φλόγες.
Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ελ Χαΐμι Εμάντ, 50 ετών, τον 46χρονο συμπατριώτη του Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούντ και τον Αλβανό Τζέκα Γκάνι, 35 ετών.

Στους τρεις λαθρομετανάστες είχε αναφερθεί ο προδότης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή στις 4 Σεπτεμβρίου, και είχε τονίσει ότι η Πολιτεία όφειλε να αναγνωρίσει τις πράξεις τους και να τους δώσει την ελληνική υπηκοότητα.
Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Εσωτερικών του Σόρος, Αλέξης Χαρίτσης, έδωσε εντολή στην Ειδική Γραμματεία Ιθαγένειας του Σόρος, να προχωρήσει ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες και ακολούθως συνέταξε την προβλεπόμενη πρόταση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμητική πολιτογράφηση των τριών ψαράδων, επειδή, όπως προβλέπει ο νόμος, προσέφεραν στην Ελλάδα εξαιρετικές υπηρεσίες. «Είναι η ελάχιστη απόδοση ευγνωμοσύνης και τιμής από την πλευρά του ελληνικού κράτους σε αυτούς τους ανθρώπους, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με την αυτοθυσία τους και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο», έχει τονίσει ο υπουργός Εσωτερικών.
Η απόφαση
Στην απόφαση του Αλέξη Χαρίτση για την τιμητική πολιτογράφησή τους, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 21 Δεκεμβρίου αναφέρεται:
«… οι αλλοδαποί ΕΛ ΧΑΜΙΣΙ ΕΜΑΝΤ, ΜΟΥΣΣΑ ΜΑΧΜΟΥΝΤ και ΤΖΕΚΑ ΓΚΑΝΙ προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς την 23η Ιουλίου 2018 κατά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής, οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί, έσπευσαν, ανάμεσα στους δεκάδες Έλληνες ψαράδες, αυτοβούλως με αυτοθυσία, αψηφώντας τον κίνδυνο, να σώσουν και έσωσαν δεκάδες συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, των οποίων οι ζωές κινδύνευσαν. Η αυταπάρνηση και η εξαιρετική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο των συγκεκριμένων μεταναστών που διαβιούν μάλιστα νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα επί σειρά ετών, συνιστούν πράξεις που εμπίπτουν τόσο στη γραμματική διατύπωση του νόμου περί προσφοράς εξαιρετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, όσο και στο πνεύμα του και συνεπώς συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 «τιμητική πολιτογράφηση» του ν.3284/2004…»
Ο Αιγύπτιος Μαχμούντ Μούσα μίλησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης του κόμματος του ΣΟΡΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ στον Μαραθώνα, την 1η Νοεμβρίου. "Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαρούμενος νιώθω που ακούω τον πρωθυπουργό να μου λέει "είσαι από εδώ", είπε ο Μαχμούντ.
Στο ΑΠΕ- ΜΠΕ μίλησε ο αλβανικής καταγωγής Τζέκα.
Εξέφρασε την χαρά του που το ελληνικό κράτος του αποδίδει την ελληνική ιθαγένεια. «Είμαστε χαρούμενοι και μας βοηθάει πάρα πολύ. Ανοίγει δρόμους για να κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε πριν. Ευτυχώς κατάφερα να πάρω αυτό που ονειρευόμουν εδώ και χρόνια» τόνισε.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...