Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Όλους  μας  παρακολουθούν.
Το δίχτυ που  έχουν απλώσει αυτοί που μας παρακολουθούν (την  ίδια  στιγμή  που  προσπαθούν να μας πείσουν περί του αντιθέτου), είναι τερατώδες.
Σε κάθε γωνιά του Πλανήτη,  σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, υπάρχουν κάποιοι που μας παρακολουθούν και αναφέρουν στα αφεντικά τους.ΤΟ  ΑΣΤΕΡΙ  ΤΟΥ  ΔΑΥΙΔ

Το αστέρι του Δαβίδ, ή το magen Δαβίδ «ασπίδα του Δαβίδ», είναι ένα εξάκτινο αστέρι που διαμορφώνεται από δύο ισόπλευρα τρίγωνα.
Παίρνει το όνομά του από την παράδοση ότι ο Δαβίδ έφερε μια εξάγραμμη διαμορφωμένη ασπίδα κατά τη διάρκεια της ήττας του Γολιάθ. Οι πιο μυστικές πτυχές του συμβόλου αναζητούνται στο Ταοϊστικό σύμβολο για το Yin και Yang.
Το εξάγραμμο είναι υποδηλωτικό μιας εξαιρετικά σημαντικής ενότητας και μιας ένωσης των αντιθέτων και είναι ένα ισχυρό σύμβολο του μακρόκοσμος (Θεός, ο κόσμος ή οι υψηλότερες ενέργειες), και της σχέσης μεταξύ του μακρόκοσμου και του μικρόκοσμου (ανθρωπότητα, η Γη ή οι ανθρώπινες ενέργειες).
Μερικοί σημειώνουν ότι ο συνδυασμός καθιστά τα τρίγωνα αδιάσπαστα, όπως τους Εβραίους. Μερικοί λένε ότι οι τρεις πλευρές αντιπροσωπεύουν τους τρεις τύπους Εβραίων: Κοχανίμ, Λευίτες και Ισραήλ. Ενώ αυτές οι θεωρίες είναι θεολογικά ενδιαφέρουσες και λίγη έχουν βάση στο ιστορικό γεγονός.
Το σύμβολο έχει ισχυρές συνδέσεις με τον Καβαλισμό, με το τρίγωνο προς τα πάνω (το σύμβολο του στοιχείου της πυρκαγιάς) που αντιπροσωπεύει το επιθυμητό της πρόθεσης του ανθρώπου να φθάσει ή να επιστρέψει στο θείο, και στο τρίγωνο προς τα κάτω (το σύμβολο του στοιχείου του ύδατος), που δηλώνει την κάθοδο του θείου. Όπου αυτά τα δύο συναντιούνται στο κέντρο του αστεριού, ένα σημείο της ισορροπίας και της ομορφιάς επιτυγχάνεται.
Το αστέρι του Δαβίδ είναι μερικές φορές γνωστό ως αστέρι του δημιουργού, στο οποίο κάθε ένα από τα έξι σημεία αντιπροσωπεύει μια ημέρα της εβδομάδας και το κέντρο αντιστοιχεί στο Σάββατο.
Είναι ένα ισχυρό σύμβολο της εβραϊκής ταυτότητας, παραμένοντας ισχυρό γιατί ακόμη και κατά τη διάρκεια της ναζιστικής δίωξης, οι Εβραίοι αναγκάστηκαν να φορέσουν ένα κίτρινο εξάγραμμο ως προσδιοριστικό. Το αστέρι ενσωματώθηκε στη σημαία του κράτους του Ισραήλ το 1948.
Το Magen David (ασπίδα του Δαβίδ, όπως είναι συχνότερα γνωστό, το αστέρι του Δαβίδ) είναι το σύμβολο που συνδέεται σήμερα με τον Ιουδαϊσμό, αλλά αυτό είναι πραγματικά ένα σχετικά νέο εβραϊκό σύμβολο. Υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει την Ασπίδα του Δαβίδ (ή ίσως αυτό το έμβλημα), αλλά δεν υπάρχει πραγματικά καμία αναφορά γι’ αυτό σε οποιαδήποτε πρόωρη ραβινική λογοτεχνία. Στην πραγματικότητα, το σύμβολο είναι πάρα πολύ σπάνιο στην πρόωρα εβραϊκή λογοτεχνία και στα έργα τέχνης των Εβραίων.
Το σύμβολο των συνδυασμένων ισόπλευρων τριγώνων είναι κοινό στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική, και θεωρείται ότι φέρνει την καλή τύχη. Εμφανίζεται περιστασιακά σε πρόωρο εβραϊκό έργο τέχνης, αλλά ποτέ ως αποκλειστικά εβραϊκό σύμβολο.
Στο 17ο αιώνα, έγινε μια δημοφιλής πρακτική να τεθεί το σύμβολο έξω από συναγωγές, για να τις προσδιορίσει ως εβραϊκούς ναούς λατρείας με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που ένας σταυρός προσδιορίζει ένα χριστιανικό ναό για τους Χριστιανούς. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξήγηση γιατί αυτό το σύμβολο επιλέχτηκε, από κάποιο άλλο σύμβολο.
Το Αστέρι του Δαβίδ κέρδισε τη δημοτικότητα ως σύμβολο Ιουδαϊκό, όταν υιοθετήθηκε ως έμβλημα στη σιωνιστική μετακίνηση το 1897, αλλά το σύμβολο συνέχισε να είναι αμφισβητούμενο για πολλά ακόμη έτη. Όταν το σύγχρονο κράτος το Ισραήλ ιδρύθηκε, υπήρξε μεγάλη συζήτηση πέρα από εάν αυτό το σύμβολο πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη σημαία.
Σήμερα, το Αστέρι του Δαβίδ είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Ιουδαϊκό σύμβολο. Εμφανίζεται στη σημαία του Ισραήλ, και το ισραηλινό σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού είναι γνωστό ως Magen Δαβίδ Adom.

Δελτίο των 11,   3/3/13 

Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας 

Να τα πουν στο Ισραήλ αυτάΟι «αυτόχθονες» Εβραίοι, τυφλωμένοι από την επιτυχία της Εβραιοκρατίας εγκατέλειψαν κάθε αυτοπεριορισμό και αυτοσυγκράτηση και και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο χωρίς αναστολές.

Η Εβραία βουλευτής Κάλερ με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Χριστοφιλοπούλου» που στο Λονδίνο σαν φοιτήτρια ήταν Δεξιά και τώρα είναι ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε την τροπολογία για το γένος «κακόξενη και φοβική, μικρόψυχη και άδικη».
Αυτό θα έπρεπε να το πει για τις στρατιωτικές σχολές της πατρίδας της,  του Ισραήλ.

Η ίδια Εβραία σε μια επίδειξη εβραϊκής ηθικής αναφέρθηκε στον τυφλό βουλευτή Κουρουμπλή λέγοντας, «Όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχω να πω μόνο».

Η Εβραία κ. Κάλερ, είναι η ίδια φορέας του αντισημιτισμού. Μόλις ανοίγει το στόμα της σου έρχεται αυθόρμητα να τη στείλεις σε Κιμπούτζ για αναμόρφωση. Άσε δε μόλις δεις την γουρουνόφατσα της.

Αυτοί οι τύποι, όπως η Κάλερ, λέγονται και σαγιανίμ.
Και εξηγώ: Ενικός: σαγιάν, Πληθυντικός: Σαγιανίμ. 

Ο πρώην πράκτορας της Μοσσάντ Βίκτωρ Οστροβσκι που έγραψε το βιβλίο « Με την Μέθοδο της Διαφθοράς» αλλά και ο Γκόρντον Τόμας έχουν γράψει εκτεταμένα για τις ενέργειες των σάγιανιμ στις χώρες που τους φιλοξενούν. 
Οι σάγιανιμ λοιπόν παρέχουν πολυποίκιλη βοήθεια στους πράκτορες του Ισραήλ η οποία μπορεί να είναι παροχή ιατρικής βοηθείας σε μια πληγή από τραυματισμό σφαίρας (μακριά από κλινική η ιατρικό κέντρο χωρίς την ενημέρωση της αστυνομίας) μεγάλο ποσό χρημάτων, ακόμα και συλλογή πληροφοριών τοπικού ενδιαφέροντος αλλά πολύτιμες πληροφορίες για τους πράκτορες του Ισραήλ. 
Οι σαγιανιμ προέρχονται απ όλες τις τάξεις της κοινωνίες που ζουν. Μπορεί να είναι γιατροί, τραπεζικοί, δικηγόροι, καθηγητές Πανεπιστήμιων, δικαστές, «ειδικοί» μάρτυρες σε μια δικαστική υπόθεση, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι-προπαγανδιστές, δημόσιοι υπάλληλοι που χειρίζονται διαβαθμισμένα έγγραφα, ανώτεροι υπάλληλοι υπουργείων, ενοικιαστές αυτοκίνητων, ακόμα και κάποιος που διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων η κάποιο κέντρο διασκέδασης. 
Φαντασθείτε αν κάποιος διπλωματικός υπάλληλος ενός κράτους θέλει να μετακομίσει από μια γειτονιά σε άλλη και να προσλάβει (λόγω εξαιρετικά χαμηλής τιμής) μια μεταφορική εταιρία που ιδιοκτήτης της είναι ένας σαγιάν. Τα υπάρχοντα του θα φορτωθούνε στο φορτηγό και θα κάνουν υποχρεωτική στάση σε αποθήκη της Μοσσαντ και θα συνεχίσουν την πορεία τους ΜΟΝΟΝ όταν οι πράκτορες τοποθετήσουν κοριούς σε καίρια έπιπλα του διπλωμάτη όπως το κρεβάτι του και η τραπεζαρία του η το γραφείο του. 
Έτσι πολύ νωρίς οι οβριοί θα ξέρουν τις σεξουαλικές αδυναμίες του εν λόγω διπλωμάτη αλλά και άλλα μυστικά μελών της οικογενείας του. Συνήθως οι σαγιανιμ είναι εβραίοι με κάποια επιρροή στην κοινωνία και είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν για να βοηθήσουν το κράτος του Ισραήλ εναντίον των εχθρών του (οποίοι δηλαδή αντιτίθενται στην εγκληματική πολιτική του).
 Οι σάγιανιμ δεν είναι αναγκαίο να αναμειγνύονται ευθέως στην επιχείρηση της Μοσσαντ και πληρώνονται ΜΟΝΟ για τα έξοδα τους. 
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να είναι 100% εβραίοι και να ζουν εκτός Ισραήλ. Αν και δεν θεωρούνται Ισραηλινοί υπήκοοι η επαφή γίνεται μέσω γνωστών η συγγενών τους που ζουν στο Ισραήλ. Οι πράκτορες έχουν το πρόσταγμα σ αυτή την σχέση και επισκέπτονται τον σαγιάν μια φορά κάθε τρεις μήνες η και συχνότερα με μία συνάντηση που διαρκεί 3-4 ώρες αλλά συμπληρώνεται και με πολλά τηλεφωνήματα μεταξύ τους. 
Αυτό το σύστημα επιτρέπει στις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ να δρουν με ένα ελάχιστο αριθμό προσωπικού και να είναι σχεδόν αδύνατον αν εντοπιστούν χρησιμοποιώντας 5-6 άτομα σε μια «βάση» ενώ η αντίστοιχη της CIA χρειάζεται περίπου 100 άτομα. 
Η ύπαρξη και η χωρίς χρήματα προσφορά υπηρεσιών των κατά τόπους εβραίων μειώνει στο ελάχιστον και τα έξοδα της συντήρησης και ύπαρξης αυτών των «βάσεων» (νοικιασμένα διαμερίσματα ) στην αλλοδαπή. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ας πούμε «έλληνας» σαγιαν δεν θα διστάσει να βοηθήσει τους δολοφόνους της Μοσσαντ ακόμα και αν υποψιάζεται ότι στην τρομοκρατική μελλοντική επιχείρηση τους πιθανόν να τραυματιστούν η και να δολοφονηθούν αλλα αθώα θύματα ακόμα και γείτονες τους.


Το Ισραήλ τους να 'ναι καλά!
Πατρίκιος


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ  

Εξομολόγηση ενός από τους μεγαλύτερους παραγωγούς του Χόλιγουντ Arnon Milchan:  "ναι, υπήρξα κατάσκοπος για λογαριασμό του Ισραήλ. Συγκέντρωνα πληροφορίες στις  ΗΠΑ  για το  Ισραήλ  για  να  αναπτύξει το πυρηνικό του πρόγραμμα". Τον Μilchan στρατολόγησε ο Σιμόν Πέρες την εποχή που βρισκόταν ακόμη στο Ισραήλ και είχε επιχείρηση λιπασμάτων. «Ναι είμαι Ισραηλινός. Το έκανα για την πατρίδα μου και είμαι περήφανος!» διατυμπάνισε επιβεβαιώνοντας τις επί δεκαετίες φήμες.
Με αφορμή την αποκάλυψη του Milchan γυρνάμε στο παρελθόν και βλέπουμε ότι στο πέρασμα των χρόνων πολλοί αστέρες του κινηματογράφου, του αθλητισμού αλλά και πολιτικά πρόσωπα έπαιξαν τον ρόλο του κατασκόπου ζώντας διπλή ζωή. Έτσι μόλις οι κάμερες σταματούσαν, άρχιζε το κυνήγι των μυστικών και της επιβίωσης.
Από τις πιο διάσημες κατασκόπους θεωρείτο η (ιουδαία;) Σουηδέζα σταρ Greta Garbo. Μπόρεσε να ταυτοποιήσει σημαντικούς συνεργούς των ναζί στη Στοκχόλμη και να τους καταδείξει στις συμμαχικές δυνάμεις, ενώ φημολογείται ότι υπήρξε και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους Συμμάχους και τα μέλη της σουηδικής βασιλικής οικογένειας.
Προτού γίνει διάσημη σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, η Julia Child συνεργάστηκε με το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών, τον πρόδρομο της CIA, στην Ουάσινγκτον στον τομέα των πληροφοριών. Μάλιστα, έγινε βοηθός του διευθυντή της Υπηρεσίας, William «Wild Bill» Donovan και παρέδωσε πολλά απόρρητα έγγραφα από κατασκόπους των ΗΠΑ.
Ο διάσημος παρουσιαστής Chuck Barris, που κέρδισε φήμη για το σόου του «The Gong Show», λέγεται ότι συνεργάστηκε με τη CIA ως πληρωμένος δολοφόνος (!) τις δεκαετίες ’60 και ’70, αν και η CIA το διαψεύδει.
Ο Moe Berg, ένας από τους πιο διάσημους αθλητές μπέιζμπολ ήταν κατάσκοπος! Είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πρίνσετον και τη Νομική Σχολή του Κολούμπια, μιλούσε άπταιστα γερμανικά και είχε παίξει 15 σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του μπέιζμπολ όταν στρατολογήθηκε ως κατάσκοπος στην Ιταλία και τη Γιουγκοσλαβία. Ο πρώην παίκτης των Red Sox είχε συναναστροφές με αγωνιστές της Αντίστασης και γιατρούς στη διάρκεια του πολέμου ενώ αργότερα συνεργάστηκε με τη CIA.
Μετά δύο ταινίες, ο Sterling Hayden εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για να εργαστεί ως κατάσκοπος για χάρη της χώρας του. Διακινούσε όπλα στη Γιουγκοσλαβία και έπεσε με αλεξίπτωτο στην Κροατία. Μετά τον πόλεμο, συνέχισε με την κινηματογραφική του καριέρα όπου πρωταγωνίστησε σε γουέστερν και αστυνομικές ταινίες.
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...