Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

H ΑΓΚΥΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΠΟΡΑ, ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ). ΑΦΑΤΗ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΤΣΙΠΡΑ.


Η Άγκυρα προχώρησε σε μια ακραία προπαγανδιστική ενέργεια δημοσιοποιώντας χάρτη με τον οποίο απεικονίζει την Αθήνα εντός του βεληνεκούς του τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου "Bora".
Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, πάνω από 50 συστήματα Bora έχουν παραδοθεί στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι τουρκικοί βαλλιστικοί πύραυλοι "Bora" απειλούν πρώτα και κύρια με καταστροφή των πολεμικών αεροδρομίων Λήμνου και Σκύρου προκαλώντας "αδρανοποίηση" μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό του κεντρικού και βόρειου πυλώνα της ελληνικής αεράμυνας στο Αιγαίο.
Τώρα όμως οι Τούρκοι απειλούν τουλάχιστον ρητορικά την ίδια την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα.
Ο Ισμαήλ Ντεμίρ, ο Πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας, δημοσίευσε και βίντεο δοκιμής του βαλλιστικού συστήματος "Bora".


Οι Τούρκοι στοχοποιούν Ελληνικές πόλεις – «Έλληνες ετοιμαστείτε». – Σε γραμμή παραγωγής ο πύραυλος Atmaca.

H Toυρκία εξοπλίζεται σαν αστακός τα τελευταία χρόνια με σκοπό να αλλάξει τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει μείνει πίσω στα εξοπλιστικά και πρέπει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις, αν θέλουμε να αποφύγουμε ατυχήματα.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν και με χάρτες προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι Αιγαίο και Ηπειρωτική Ελλάδα κλειδώνει, με τους νέους πυραύλους που διαθέτουν.
Σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, ξεκινά η μαζική παραγωγή του πυραύλου Atmaca. Οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι θα ενσωματωθούν στα πλοία κλάσης του προγράμματος MİLGEM.
Ο πύραυλος Atmaca, είναι ένας αντι-πλοϊκός πύραυλος με στοιχεία που το καθιστούν έναν από τους πιο προηγμένους συνδυάζοντας τεχνικά χαρακτηριστικά των πυραύλων Exocet και Harpoon .
Το πρόγραμμα Atmaca ξεκίνησε για την κατασκευή κατευθυνόμενων πυραύλων κατά πλοίων προκειμένου να εγκατασταθούν στα πλοία MİLGEM του Πολεμικού Ναυτικού. Η ROKETSAN κατασκεύασε τους κατευθυνόμενους πυραύλους και η ASELSAN τα συστήματα ελέγχου πυρός και τον υπόλοιπο εξοπλισμό με εγχώριες δυνατότητες.
Στο πλαίσιο της σύμβασης που υπεγράφη η ROKETSAN θα παραγάγει μαζικά τους πυραύλους και η ASELSAN το σύστημα ελέγχου πυρός, τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά.
Ο Atmaca είναι ο πρώτος τουρκικός ναυτικός πύραυλος και αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ο πύραυλος έχει εμβέλεια πάνω από 200 χιλιόμετρα και θα μπορούσε να πλήξει στόχους στη θάλασσα σε ελάχιστη απόσταση 200 + χιλιομέτρων. Επίσης δύναται να εξουδετερώσει και χερσαίους στόχους εκτελώντας διττή αποστολή .
Όλα αυτά δείχνουν πως οι Τούρκοι σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα και έχουν ως στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν τετελεσμένα στην περιοχή και να μας σύρουν στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων, με την δύναμη των όπλων, υπάρχει ελληνικό αντίδοτο;
Από το 1980 η Τουρκία προσπαθεί να κάνει αυτόνομη την πολεμική της βιομηχανία και σήμερα, το 65% των οπλικών τους συστημάτων είναι τουρκικής παραγωγής.
H Τουρκία έχει φθάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο σε ότι αφορά τα οπλικά της συστήματα και αυτή τη στιγμή ο Ερντογάν στέλνει μηνύματα σε όλη την περιφέρεια, δείχνει την αποφασιστικότητα του.
Εμείς τι κάνουμε;
Το πιο προκλητικό όμως βρίσκεται στην αναφορά του διευθυντή της Roketsan, όπου ευθαρσώς λέει πως οι πύραυλοι αποτελούν μήνυμα απάντηση προς την Ελλάδα!ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΑΡΤΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ 300 ΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΕΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ), ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    Αν μπορέσουμε να τα εκτοξευσουμε εκτός Ελλάδας, όποιο κράτος και να χτυπήσουν, το καταστρέψαμε ολοσχερώς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...