Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ 12 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Επειδή φαίνεται πλέον ότι δεν υπάρχει «μπούσουλας» θα κάνω μια προσπάθεια ιεράρχησης των πλέον επειγόντων πολιτικών καθηκόντων.

1. Πρώτο, από τα πρώτα, είναι η ακύρωση της Προδοτικής Συμφωνίας των Ψαράδων όπου οι Κομμουνιστές της Αθήνας με τους συντρόφους της ΣΝΟΦ στα Σκόπια αναγνώρισαν την ύπαρξη «Μακεδονικού» λαού. 
Όλα τα άλλα είναι δεύτερα.


2. Πρώτο από τα «δεύτερα», είναι η ανατροπή της Δικτατορίας του προλεταριάτου που μας έχει επιβληθεί, και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 
Αποκατάσταση της ισότητας των πολιτών. 

3. Ακύρωση όλων των προνομίων της Κομμουνιστικής Αριστοκρατίας. Επειδή οι «ΑΝΩΘΕΝ» έχουν σχεδιάσει να διαδεχθεί ο Κούλο Χαβαναγκίλα (Κυριάκος Μητσοτάκης) τον Αλιέκσι Τσιπρεσκου Χαβαναγκίλα (Αλέξης Τσίπρας), οι πολιτικές μας προσπάθειες θα πρέπει να αποβλέπουν στο πώς να μην γίνει πρωθυπουργός ο Κούλι Χαβαναγκίλα. 

4. Παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο με τον νόμο για Εθνική Αναξιότητα του 1945, του Τσιπρέσκου, όλων των υπουργών και βουλευτών που εξαπάτησαν τον λαό μετά το δημοψήφισμα του 2015 και δήμευση της περιουσίας τους. 

5. Άμεση και αυτόματη απόλυση με Συντακτική Πράξη, όλων όσων διορίσθηκαν στο δημόσιο,  σε ΝΠΔΔ, και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τον ΣΥΡΙΖΑ, με οποιοδήποτε είδος  ή  σχέση εργασίας.

6. Άμεσο κλείσιμο, με Συντακτική Πράξη, των πανεπιστημίων και απόλυση όλων των διδασκόντων όλων των βαθμίδων. 

7. Άμεση απόλυση των καθηγητών που επιτεθήκαν στους μαθητές που έκαναν κατάληψη στο σχολείο τους, για τη Μακεδονία. 

8. Άμεση απόλυση με Συντακτική πράξη για εθνική αναξιότητα, όλων τα αξιωματικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με εντολές της δικτατορίας του προλεταριάτου, τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία, στη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, το Σύνταγμα και αλλού. 

9. Κατάργηση της Ανεξαρτησίας της Κεντρικής Τράπεζας. Οι Τραπεζίτες δεν είναι πάνω από το Λαό και τη Δημοκρατία. 

10. Άμεση αποχώρηση από το ΚΙΟΤΟ, και απαλλαγή του καταναλωτή από την επιβάρυνση στους λογαριασμούς του ρεύματος. 

11. Φορολόγηση της ακίνητης περιούσιας όλων των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ και των Τραπεζών. 

12. Άμεση κατάργηση όλων των δαπανών από τον Προϋπολογισμό υπέρ των «προσφύγων» των «μεταναστών» και των «ευπαθών». 

Η  ΕΛΠΙΔΑ  ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Στα Γρεβενα  σήμερα, 1 Ιανουαρίου 2019, μικροί μαθητές τραγουδούσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, στους εξερχόμενους από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας, στο κέντρο των Γρεβενών.
Εξερχόμενος (από την εκκλησία !) ο κομμουνιστής βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, του κόμματος του ξένου τοκογλύφου Σόρος, που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, όπως και πολλοί άλλοι επίσημοι, έριξε στο κουτί- κουμπαρά των παιδιών, 5 ευρώ για την ενίσχυση τους.
Τότε ένα από τα παιδιά αντιδρώντας στη στάση του βουλευτή Γρεβενών στο θέμα της Μακεδονίας και την Συμφωνία των Πρεσπών, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά και ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή»!
Οπως αναφέρει το greveniotis.gr ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κρύψει τη αμηχανία του από τη στάση αυτή των παιδιών και το περιστατικό και λίγο αργότερα αποχώρησε λέγοντας πως... "κάποιοι τα καθοδηγούν και τα δηλητηριάζουν."


Σχόλιο:  

Κάποιοι τα δηλητηριάζουν ε; 

Δεν έχετε ιδέα πόσο δηλητήριο έχει  πιει τα τελευταία 10   χρόνια   ο  Ελληνικός  Λαός  και τι μίσος και οργή θα βγάλει αυτό το δηλητήριο. 

Πόσοι αυτοκτόνησαν, πόσα σπίτια διαλύσατε,  πόσοι πήραν ψυχοφάρμακα, πόσα παιδιά έφυγαν έξω,  πόσα έμπλεξαν με αιρέσεις, πόσα με ναρκωτικά, πόσα δουλεύουν τσάμπα, πόσοι βλέπουν κάθε τέλος του μήνα να πληρώνουν ατελείωτους  φόρους  στους τοκογλύφους,  την  ίδια  στιγμή  που  οι  λαθρομετανάστες  εισπράττουν επιδόματα


Τελικά  η Μακεδονία ήταν η λάθος κίνηση  του  Τσίπρα...


Η  κοσμοθεώρηση  των  Συριζαίων αποτελεί  ένα  μίασμα, που μολύνει και καθιστά ανήμερο εχθρό της  Ελληνικής  Πατρίδας, κάθε έναν που έρχεται σε επαφή με αυτήν.
 Η  συριζοποίηση  κατά  βάση  προέρχεται από το εξωτερικό και εμπνέεται και καθοδηγείται απέξω και «άνωθεν». 

Ηθική των  συριζαίων  είναι το ψεύδος και η προδοσία.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ Υ.Γ.  


ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ


Ο Σπύρος Χατζάρας (Οκτώβριος 1955) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο.

Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955 στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Πατέρας του ήταν ο Αλέξανδρος Χατζάρας και μητέρα του η Ευαγγελία Σχοινά. Είναι έγγαμος με την δημοσιογράφο Μίριανα Χατζάρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βελιγράδι, όπου και συναντήθηκαν.
Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και θέατρο στην Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τον Νοέμβριο του 1973 συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση του Πολυτεχνείου και συνελήφθη στις διαδηλώσεις της 18ης Νοεμβρίου από τη Χούντα.
Το 1974 ήρθε πρώτος στο διαγωνισμό Χορν του τότε ΕΙΡΤ (η μετέπειτα ΕΡΤ) για παρουσιαστές - δημοσιογράφους αλλά τελικά δεν προσλήφθηκε για πολιτικούς λόγους. Στην επαγγελματική δημοσιογραφία μπήκε το 1976 από την Ελευθεροτυπία ως καλλιτεχνικός συντάκτης. Έχει εργαστεί στον Ριζοσπάστη, την Νέα Εφημερίδα, την Αυριανή, τις 24 Ώρες, την Ελεύθερη Γνώμη, τον Δημοκρατικό Λόγο, την Νίκη, τον Αναγνώστη, και τον Δημοσιογράφο και τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την ΑλφαΕΝΑ, και τον Ελεύθερο Κόσμο.
Το 1978 εξέδωσε το μηνιαίο πολιτιστικό περιοδικό Καλλιτεχνική Επιθεώρηση, και αργότερα το πρώτο ελληνικό περιοδικό της 9ης Τέχνης Tarkidi. Το 1981, μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, προσλήφθηκε στην ΕΡΤ, όπου αρχικά έκανε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και στη συνέχεια πολιτικό και διπλωματικό ρεπορτάζ.
Μετά το 1989 έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού Κανάλι 29 (συμφερόντων Κουρή), και μαζί με άλλους πήρε την πρωτοβουλία έκδοσης της καθημερινής εφημερίδας «Νίκη». Το 1993 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και το 1994 ο Σπύρος Χατζάρας τοποθετήθηκε προϊστάμενος στο Γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι. Το 1999 ανέλαβε το Γραφείο Τύπου στην ελληνική πρεσβεία της Μόσχας, έως τον Οκτώβριο του 2004.   Στη Ρωσία, ίδρυσε την ρωσική επιτροπή για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, και εξέδωσε στα ρωσικά την μηνιαία «Ελληνική Εφημερίδα». Το 2007 ξεκίνησε το «Δελτίο των 11», στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, που διακόπηκε (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) με πολιτική παρέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2011. Σήμερα παρουσιάζει διαδικτυακές και ραδιοφωνικές εκπομπές στο axisradio.gr.
Το 2009 ίδρυσε την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας. Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Αθηνών με τον ΛΑΟΣ. Το 2015 εκφώνησε λόγο στους εορτασμούς του μνημοσύνου για τη μάχη του Μελιγαλά όπου ανέφερε ότι έγινε γενοκτονία.
Έχει εκδώσει τρία βιβλία: «Οι Αθέατοι» (2010), «Η Επανάσταση των Φιλογενών» (2012), «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», (2015).
Ισχυρισμοί
Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί έχουν εβραϊκή καταγωγή,  ενώ ισχυρίζεται ότι η Μικρασιατική Καταστροφή και η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αποτέλεσμα εβραϊκής συνωμοσίας, ότι δεν υπήρξε Φιλική Εταιρεία, ότι ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος ήταν πράκτορας, ενώ αντίθετα εξυμνεί τον Ιωάννη Καποδίστρια.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...