Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ 154ος ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ. 1.000.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΥΠΟΔΟΧΗ".

 ΟΛΟΙ  ΝΑ  ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ  ΕΝΑ  ΠΡΟΔΟΤΗ.
Δεν είχε  χρόνο ο προδότης  να  ασχοληθεί  με  ασήμαντα  θέματα ,  όπως  αυτό  της  Μακεδονίας.  Για  τους  εβραίους  όμως...
Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΑΝΤΑ  ΕΝΑ  ΒΗΜΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ.  Ο  154ος  ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Μπράβο Πάκη,  τώρα με  την  προδοσία  της  Μακεδονίας,  πήρες  άφθονο χρήμα, για να γλεντάς με τις παντρεμένες.
Στα μουλωχτά και κατεπειγόντως ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας! Βγήκε και το ΦΕΚ.  Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.


Αύριο Κυριακή 6 μ.μ. οι  Μακεδόνες ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον προδότη αρχιμασόνο Φαυλόπουλο.  
Έρχεται το κάθαρμα στην Θεσσαλονίκη για τους εβραίους,  ενώ  έχει  προδώσει  τον  Ελληνικό  Λαό.  
Έχει  ξεπουλήσει  την  Μακεδονία.


ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Ο ανώτατος άρχων της Πολιτείας μας δεν υποχρεούται να συμπράξει σε παράνομες πράξεις. Δεν υποχρεούται να παρακολουθεί αμέτοχος την τέλεση εσχάτης προδοσίας και να τον υποχρεώνουν να υπογράψει νόμους, οι οποίοι έχουν ψηφιστεί παράνομα από τη Βουλή, χωρίς πλειοψηφία 180 βουλευτών και με ολέθριες συνέπειες για το Εθνος.
Ο αναθεωρητισμός του σκληρού ηγετικού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, που, αφού κυριολεκτικά η πραγματικότητα εξευτέλισε τις φαντασιώσεις τους στην οικονομία, θέλει να πάρει ρεβάνς σε ιστορικά ζητήματα, «δικαιώνοντας» με ένα χαρτί την προδοτική 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ, αφορά τα βαθιά πολιτικά βίτσια μιας πολύ κλειστής παρέας, η οποία ηδονίζεται να χλευάζει τη διαχρονία και την ενότητα του Εθνους. «Φτιάχνονται» με την εξουσία, ανέλπιστα, στα χέρια τους, να λένε και να υλοποιούν ως πολιτική όλα αυτά που επί δεκαετίες τούς έκαναν απόβλητους, περιθωριακούς και ηττημένους.
Αλλοι, αρμοδιότεροι εμού επί του Συνταγματικού Δικαίου, συνάδελφοι και του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ο θαλερός κ. Κασιμάτης, έχουν κάνει σαφείς επισημάνσεις, όπως και η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, για το παράνομο και αντισυνταγματικό των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης και ο κ. Παυλόπουλος πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπ’ όψιν και να μη φοβηθεί τις αντιδράσεις της μειοψηφικής κυβέρνησης. Να μην υπογράψει την κύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν διακυβεύει μόνον τα εθνικά συμφέροντα και την προσωπική του τιμή και υστεροφημία, αλλά εκθέτει τον εαυτό του, όπως και οποιοσδήποτε διαπραγματεύτηκε, υπέγραψε ή θα ψηφίσει αυτό το ανθελληνικό έκτρωμα, σε νομικούς κινδύνους ανήκουστους για τον θεσμικό του ρόλο.
Δεν μπορεί να απαιτούν οποιοιδήποτε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να γίνει άθυρμα των επιδιώξεων μιας μηδενιστικής κλίκας που κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα εθνικά συμφέροντα.
Για τον θεσμό του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, όμως, αυτό είναι μη αποδεκτό, αδιανόητο και θα τον καταστήσει συνυπόλογο με τους αυτουργούς αυτού του εγκλήματος, που χρησιμοποιούν την εντολή του Ελληνικού Λαού εναντίον του.Ο Κουφός Πάκυς, η Φωνή του Λαού 
και η Οργή του Θεού
Του Σπύρου Χατζάρα, 25/1/19


Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος, είναι προφανώς και Κουφός και Τυφλός.
Το «Κράτος Δικαίου» στις Βρυξέλλες ακούει τις φωνές των Φίλων του Χουάν από χιλιάδες μίλια μακριά, αλλά ο Πάκυς , δεν ακούει τις φωνές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που φώναζαν δίπλα από το προεδρικό , «Προδότη Τσίπρα Κομιτατζή».
Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος δεν βλέπει κάν τηλεόραση για να πληροφορηθεί από τα «σκηνοθετημένα» δελτία ειδήσεων ότι και οι συστημικές δημοσκοπικές εταιρείες που συνερίζονται με την Βασιλίσσης Σοφίας 91 διαπιστώνουν το σαφές και ξεκάθαρο «Όχι» στην προδοτική συμφωνία του Αλιέκσι με τον σύντροφο Ζόραν.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της «MRB» στις ηλικίες από 17 έως 24 ετών απάντησε «όχι» στη Κόκκινη Συμφωνία του Αλιέκσι με τους Μακεδόνες του Ζάεφ απάντησε το 67% και μόλις το 9% συμφωνεί. Στους άνω των 65 αρνητικά απάντησε το 76%. Στις ηλικίες από 25 έως 34 το 68%, το 67% στους 35- 44 ετών και το 79% στους 46 - 64 ετών.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της «Marc», «Όχι» στην Συμφωνία των Ψαράδων λέει το 65,7%, ενώ το 69,5% την κρίνουν συνολικά αρνητικά και το 67,4% θέλει εκλογές.
Το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ανθύπατο και τη Βασιλίσσης Σοφίας το πέτυχε η δημοσκόπηση της «Pulse» που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αλαφουζόλ . Κακή θεωρεί τη Συμφωνία του Αλιέκσι το 62%. Καλή το 27%.
Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος, είναι αρμόδιος να διαπιστώσει την δυσαρμονία της βούλησης του λαού με την θέληση των βουλευτών που για το δικό τους συμφέρον στηρίζουν τον Κομιτατζή Αλιέκσι και την Συμφωνία του.
Το 27%, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αμερικανός πρέσβης, δεν μπορούν να επιβάλουν την θέληση τους στο 62-69%.
Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, που δεν θέλει την Προδοτική Συμφωνία υπάρχουν υπέρ του λαού και του Έθνους και ασκούνται η μεν νομοθετική λειτουργία από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η εκτελεστική λειτουργία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.

Οι «εξουσίες» που πηγάζουν από το λαό δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος του λαού και του Εθνους.
Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος , δεσμεύεται από το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Ο Κομιτατζής Αλιέκσι και οι βουλευτές του έχουν καταφανέστατα σφετεριστεί την εξουσία που τους δόθηκε. Ο Ρυθμιστής του Πολιτεύματος έχει υποχρέωση όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες να αντιστέκεται με κάθε μέσο στο σφετερισμό, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή. Η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του Ρυθμιστή του Πολιτεύματος κ. Παυλόπουλο.
Οι 151+2 που θα ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία πρέπει να γνωρίζουν ότι
ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται , μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.

Δηλαδή αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές. 


ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΑΓΟΡΑΖΕΙ  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ΕΚΤΑΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ  ΔΙΏΧΝΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΚΡΙΒΩΣ  ΕΤΣΙ  ΚΑΝΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ  ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ  ΕΔΩ  ΚΑΙ  100  ΧΡΟΝΙΑ.


Τουρκοκύπριος διπλωμάτης: «Το Ισραήλ σκοπεύει να αγοράσει γη στην Κύπρο».
Ο «πρέσβης» της Κατεχόμενης Κύπρου στην Τουρκία επεσήμανε με δηλώσεις του τη σημασία που έχει η Κύπρος για το Ισραήλ.
Ο «πρώτος πρέσβης» από την Κατεχόμενη Κύπρο στην Άγκυρα, ο Αχμέτ Ζεκί Μπουλούντς, δήλωσε ότι «η Κύπρος είναι ένα σημαντικό κέντρο για το Ισραήλ», όπως σημειώνει η τουρκική Γενί Ακίτ, αναφερόμενη στις δηλώσεις του.
Σύμφωνα με τον Μπουλούντς στην ανατολική Μεσόγειο έχει αυξηθεί η παρουσία ξένων δυνάμεων. «Ειδικά οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, που ασκούν ιμπεριαλιστικές πολιτικές, προσπαθούν να περιορίσουν τη δραστηριότητα της Τουρκίας και της κατεχόμενης Κύπρου».
«Ο αριθμός των παραγόντων στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου αυξάνεται συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια, παγκόσμιοι παράγοντες, όπως η Ρωσία και η Κίνα άρχισαν να παρεμβαίνουν στην περιοχή. Η Ρωσία εγκαταστάθηκε επίσημα στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Κίνα επιδιώκει να έρθει στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε προσθέτοντας ότι περιορίζονται οι δυνατότητες της Τουρκίας στην περιοχή.
Το Ισραήλ αγοράζει γη
Υπογραμμίζοντας τη σημασία της Κύπρου για το Ισραήλ, ο Μπουλούντς πρόσθεσε:
«Το Ισραήλ πριν από την ‘επιχείρηση ειρήνης’ (στρατιωτικής εισβολής και κατάληψης της βόρειας Κύπρου) είχε αγοράσει γη στην περιοχή της Αμμοχώστου. Σήμερα στην Αμμόχωστο υπάρχει μια εγκατάσταση που ονομάζεται «Περιοχή εκπαίδευσης της Ειρηνευτικής Δύναμης».
Το Ισραήλ προσπάθησε και πάλι να αγοράσει μια μεγάλη περιοχή εκεί αλλά απέτυχε.
Πάντως από τη δεκαετία του 1990 έχουν κατασκευασθεί 21 αγροκτήματα. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς κάνουν, αλλά, αγόρασαν και κάποια κτήματα στην Καρπασία.
Η Κύπρος είναι πολύ σημαντική γι' αυτούς. Γι' αυτό, συνεχίζουν να επεκτείνουν την πολιτική τους στην αγορά γης εκεί, είπε ο Μπουλούνς.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


12 σχόλια :

 1. Η Τουρκία χαιρετίζει τη ‘Μακεδονία’ στο ΝΑΤΟ και παραλείπει το ‘Βόρεια’…
  «Καλώς ήρθε η ‘Μακεδονία’ στο ΝΑΤΟ», είναι το μήνυμα της Άγκυρας, σύμφωνα με σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. «Η Άγκυρα χαιρετίζει την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο και τονίζει ‘ όλα τα εμπόδια για την ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ έχουν αφαιρεθεί’, είπε ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμάμι Ατσκόι.
  «Χαιρετίζουμε την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία βρήκε λύση στο όνομα και απομακρύνει τα εμπόδια για την ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ», ανέφερε.
  Στη δήλωση αυτή υπήρξε αντίδραση από την Ελλάδα, σημειώνει το δημοσίευμα.
  Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αρμόδιος για εξωτερικά θέματα του αντιπολιτευτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα, είπε ότι «αρχίζει μια δύσκολη περίοδος για τα ελληνικά συμφέροντα».
  Σημείωσε ότι «η Άγκυρα προφανώς αγνοεί σκοπίμως τη χρήση της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» και χαιρετίζει τη μελλοντική ένταξη της ‘Μακεδονίας’ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ», πρόσθεσε ο Κουμουτσάκος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
  pressingtv.mk
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝ}

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

   Διαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

   Διαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε,
   πρώτα δύο ορθογραφικές διορθώσεις: ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ. ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΩΝ, ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΜΑΚΕΔΟΝ.
   Η πρότασή σου είναι ενδιαφέρουσα. Περιμένω και εγώ σχόλια, αντιρρήσεις και προτάσεις από άλλους αναγνώστες. Επειδή το θέμα είναι και νομικό θα πρότεινα να ερωτηθεί ένας διαβασμένος δικηγόρος πάνω στο Ιδιωτικό και Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο.
   Αν θέλεις μπορείς εσύ ο ίδιος να ρωτήσεις τον εξαιρετικό πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Νικόπουλο, όταν δίνει τις συνεντεύξεις του στον δημοσιογράφο Ουίλς. Ψάξε λίγο.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 3. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΕ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. (ΔΗΛΑΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ)".
  Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος για την συμφωνία των Πρεσπών.
  Ο πρώην υπουργός Άμυνας με τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή με ανάρτηση στο Twitter, συγκρίνει τον Προκόπη Παυλόπουλο με τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει”.
  Υπενθυμίζεται πως ο Γκιόρκι Ιβανόφ, σφοδρός πολέμιος της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, αρνήθηκε να την υπογράψει προκαλώντας πολιτική κρίση στην γειτονική χώρα. Τελικά την συμφωνία υπέγραψε ο Πρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων.
  Όμως ο Πάνος Καμμένος επιφυλάσσει κι ένα φαρμακερό σχόλιο για τον Προκόπη Παυλόπουλο: “Κρίμα κ. πρόεδρε… το περίμενα…” γράφει επί λέξει.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΌΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ Κ.ΖΗΝΩΝ.
  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΞΙ ΤΗΓΕ Ο ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Σύμφωνα με την επιτροπή αγώνα Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία ο ΠτΔ έφτασε εκεί με ΤΑΞΙ για να μην γίνει αντιληπτός από τους διαδηλωτές!
  «Συνέχισε έτσι και την επόμενη φορά θα σε ντύσουν γυναίκα».

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ». Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.

  Ένα ξεχωριστό πάρτυ προετοιμάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες, από τις «συνιστώσες» και «συλλογικότητες» των Εξαρχείων, σε συνεργασία με το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και την διεύθυνση των ΜΑΤ!
  Το κοκτέιλ (μολότοφ) πάρτυ θα γίνει στην «έδρα» των συνιστωσάκηδων, στην πλατεία Εξαρχείων, υπό τους ήχους τραγουδιών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και με κεντρικό σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-αδέρφια μας», με σκοπό την συναδέλφωση των αναρχοκομμουνιστών με τα ΜΑΤ.
  Η απόφαση για την λήθη στο παρελθόν και την συναδέλφωση, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία, σε ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις στις έδρες των καταλήψεων, σε ένδειξη της απέραντης ευγνωμοσύνης των «αντιεξουσιαστών» για την αριστερή καταστολή που προσφέρουν απλόχερα και με θαυμαστό ζήλο τα ΜΑΤ, από την προηγούμενη Κυριακή στο Σύνταγμα, με ομοβροντίες αριστερών δακρυγόνων κατά του μεγάλου πλήθους των «φασιστών», μέχρι σήμερα σ’ ολόκληρη τη χώρα (18 συλλήψεις στην Κατερίνη, 133 προσαγωγές στην Αθήνα την Πέμπτη το βράδυ, κ.τ.λ.).
  Λίγο πριν το πέρας της τελετής, στους πιο «διαλεχτούς» ΕΛΑΣίτες, που διακρίθηκαν ιδιαιτέρως στην αριστερή καταστολή, θα απονεμηθούν ειδικά μετάλλια και βραβεία (βραβείο Λένιν, βραβείο Στάλιν, βραβείο Ντόναλντ Τραμπ, βραβείο Μέρκελ, βραβείο Αλέξης Γρηγορόπουλος και άλλα παρόμοια…).
  Το κοσμικό γεγονός θα καλύψουν εθελοντικά τα συντρόφια της Ένωσης Φωτορεπόρτερ! Περιμένουμε με έκδηλη αγωνία!
  (ΥΓ): Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να απονείμει τα μετάλλια, ο σύντροφος Κουφοντίνας, που αν έρθει στα κέφια θα κάνει και μια ξεχωριστή επίδειξη καταστολής των φασιστών, δικής του εμπνεύσεως, με εγγυημένο αποτέλεσμα!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εγκρίνεται σήμερα το απόγευμα το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και έρχεται προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή
  Το δράμα της εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια οδεύει προς ολοκλήρωσει καθώς την προφορική έγκριση από τους αντιπροσώπους των κρατών μελών του ΝΑΤΟ του πρωτοκόλλου εισδοχής στη συμμαχία ζητά μέχρι σήμερα το απόγευμα ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλντεμπεργκ.
  Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι δεν θέλει το ΝΑΤΟ (δηλαδή οι ΗΠΑ) να εκφράσουν ενστάσεις ή διαφωνίες εγγράφως τα μέλη του μέχρι την λήξη της προθεσμίας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας «σιωπηλής αποδοχής» που εκπνέει στις 17:30 (ώρα Βρυξελλών).
  Αυτό μετέδωσε με ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg στις Βρυξέλλες Νίκος Χρυσολωράς
  Όταν ολοκληωθεί η διαδικασία και υπογραφεί το πρωτόκολλο από τους εθνικούς αντιπροσώπους, τόττε αυτοί το στέλνουν στις χώρες τους για κοινοβουλευτική έγκριση.
  Στην Ελλάδα αναμένεται ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να τεθεί σε διαδικασία κοινοβουλευτικής έγκρισης το εν λόγω πρωτόκολλο κάτι το οποίο αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο αντιδράσεων στην ήδη εξοργισμένη ελληνική κοινωνία.
  Μόλις η Ελλάδα κυρώσει και το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα στείλει το Ελληνικό ΥΠΕΞ στα Σκόπια ρηματική διακοίνωση στην οποία θα αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά ενέκρινε τη συμφωνία των Πρεσπών και κύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ οπότε τα Σκόπια με τη σειρά τους θα θέσουν σε εφαρμογή τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα στείλουν ρηματική διακοίνωση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με την οποία θα ενημερώνουν για την αλλαγή της συνταγματικής τους ονομασίας και παράλληλα με επιστολή θα ενημερώσουνν όλα τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ ότι το επίσημο όνομά τους είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
  Μέχρι να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή οι βουλευτές ήρθαν προ εκπλήξεων όταν είδαν ότι το σκοπιανό Σύνταγμα δεν είχε τροποποιηθεί αλλά επί της ουσίας ΘΑ τροποποιούνταν στο μέλλον...
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συνέλαβαν τρία άτομα για την διαμαρτυρία κατά του προδότη Παυλόπουλου στη Θεσσαλονίκη.
  Δύο άτομα συνελήφθησαν για την επεισοδιακή διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
  Το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτυρήθηκε με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στην πόλη, σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
  Πρόκειται για δύο 57χρονους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης. Υπενθυμίζεται ότι για συμμετοχή στα ίδια επεισόδια συνελήφθη και ένας άντρας 42 ετών, κατηγορούμενος για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, αντίσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα στιλέτο.
  Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα όπως «Προκόπη, προδότη» και προσπάθησαν να σπάσουν τον φραγμό των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου, πλάι από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο του ΠτΔ να μην μπορέσει να προσεγγίσει την είσοδο του Μεγάρου Μουσικής και ο Προκόπης Παυλόπουλος να φτάσει στην εκδήλωση από την πίσω πόρτα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΟΙ ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΌΠΩΣ ΑΛΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΡΟΣΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΗΚΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΨΙΦΙΖΟΥΝ.
  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...