Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Στις  20  Ιανουαρίου  2019  θα  γίνει  ο  Ελληνικός  Λαός  πρωταγωνιστής  των  πολιτικών  εξελίξεων  και  όχι  η  γερμανική  και  η  αμερικανική  πρεσβεία.

Οι  αμερικανοί  περιμένανε την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη κυβέρνηση  για να  περάσουν  την  προδοσία.  Όταν  αναζητείς  την  προδοσία,  ψάχνεις  να  βρεις   και  τον  προδότη.  Γι' αυτό και ο αμερικανός  πρεσβευτής  ήταν  και  είναι απέραντα  ικανοποιημένος  όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ  και  ο Τσίπρας.  Τον  Τσίπρα  τον  είχαν έτοιμο οι Αμερικανοί  στον  σχεδιασμό τους.

Μερικές  προτάσεις  και  ερωτήματα  για  το  συλλαλητήριο:

Το  συλλαλητήριο  δεν  πρέπει  να  έχει  σκηνοθέτες – πράκτορες  της  αμερικανικής  πρεσβείας. 
Το  συλλαλητήριο  δεν  πρέπει  να  χρησιμοποιηθεί  για  τον  έλεγχο  της  οργής  του  Ελληνικού  Λαού,  μέσα  σε  ένα  ελεγχόμενο  πλαίσιο  μιας,  ανώδυνης  για  τους  προδότες,  ειρηνικής  διαδήλωσης.
Το  συλλαλητήριο  δεν  γίνεται  για  να  διοχετεύσει  και  να  εκτονώσει  την  οργή  του  Ελληνικού  Λαού  με  άλλη μία  συγκέντρωση  καθωσπρεπισμού.  Εδώ  μας  καίνε  οι  προδότες  τα  σπίτια  μας,  μας  διαλύουν  την  πατρίδα  μας  οι  πράκτορες.
Το  συλλαλητήριο  δεν  γίνεται  για  να  ειπωθούν  δυο - τρία  ανώδυνα,  ή  γελοία  για  τα  προδοτικά  αυτιά  του  Τσίπρα  συνθήματα,  να  βρίσουν  μερικοί  τον  Τσίπρα, να  κρατήσουν  μερικές  σημαίες  και  μετά  να  διαλυθούν  στις  ταβέρνες.
Το  συλλαλητήριο  πρέπει  να  γίνει  για  να  φέρει  αποτελέσματα,  να  προκύψουν  λύσεις,  αλλιώς  δεν  χρειάζεται.
Καταλαβαίνουμε  την  επιμονή  των  διοργανωτών  όταν  υπερτονίζουν  τον  όρο  «ειρηνικό  συλλαλητήριο».  Όταν  όμως  κάποιος  σε  σκοτώνει,  σε  καταστρέφει  και  σε  προδίδει  φανερά,  απαγορεύεται  η  αντίσταση;  Δηλαδή  γιατί  γίνεται  το  συλλαλητήριο;  Για  να  λέμε  ότι  ο  Έλληνας  αντιστάθηκε, η  Μακεδονία  ξεπουλήθηκε,  αλλά  οι  προδότες  ήταν  πιο  δυνατοί  και  νίκησαν;
Δηλαδή  αν  τρία  εκατομμύρια  Έλληνες  θελήσουν  να  μπουν  στην  βουλή  των  προδοτών,  στο  Μέγαρο  Μαξίμου,  στο  σπίτι  του  Τσίπρα,  στην  στοά  του  Παυλόπουλου,  πρέπει  να  τους  αποθαρρύνουμε; 
Ας  πάρουμε για  παράδειγμα  τα  κίτρινα  γιλέκα  της  Γαλλίας,  που  ξεσηκώθηκαν  εναντίον  του  Ρότσιλντ,  για  πολύ  ελάχιστα  πράγματα,  σε  σχέση  με  την  προδοσία  των  δικών  μας.
Ούτως  ή  άλλως  και  5  εκατομμύρια  να  μαζευτούν  στο  συλλαλητήριο  ο  Τσίπρας  πάλι  θα  τους  χαρακτηρίσει  «ετερόκλητο  όχλο»  και  θα διερωτηθεί  γιατί  τα  υπόλοιπα  5  εκατομμύρια  δεν  πήγαν.  Δεν  γνωρίζουμε  πώς  σκέφτεται  ένας  προδότης;   

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  Υ.Γ.
ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ. ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.
Οι Μακεδόνες «σφυροκοπούν» τον Τσίπρα: Έρχεται κλείσιμο καταστημάτων, τραπεζών & μπλόκα στους δρόμους – Ιστορική απόφαση στη Βέροια

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Συλλαλητήριο την Τρίτη 22/1 στις 12:00 στο Δημαρχείο Βέροιας, με παράλληλο καθολικό κλείσιμο καταστημάτων και κλείσιμο υπηρεσιών (με τη σύσταση ομάδων π.χ. 10 ατόμων σε κάθε υπηρεσία για το κλείσιμο) αλλά και κλείσιμο των τραπεζών, αποφάσισε η συνέλευση των πολιτιστικών συλλόγων της Ημαθίας που έγινε σήμερα Κυριακή 13/01 το απόγευμα για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.
Επίσης αποφασίστηκε να αποσταλούν επιστολές στα γραφεία των βουλευτών αλλά και να γίνουν επισκέψεις επί τόπου. Δεδομένη είναι και η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν.
Επίσης οι σύλλογοι συζήτησαν το ενδεχόμενο του να κλείσουν δρόμους με τη βοήθεια των αγροτών, ενώ έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για απόσυρση καταθέσεων όπως αναφέρει ο veriotis.gr.                     
 

 Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 

Ταυτόχρονα δημοσιεύτηκε και η επίσημη αφίσα του μεγάλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 20 Ιανουαρίου.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/01 στις 14:00 στην Πλατεία Συντάγματος.
«Όσοι ζωντανοί εκεί! Ότι γράφτηκε με αίμα, δεν ξεγράφεται με ψέμα» αναφέρει η αφίσα.

3 σχόλια :

 1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ12 Ιανουαρίου 2019 - 11:38 μ.μ.

  ΒΙΝΤΕΟ

  «Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί» Ο Γ Μάζης στον Αυτιά 301218

  https://www.youtube.com/watch?v=d9EXOynq9n0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

  Εκθεση CIA για Ελλάδα: «Οι πολιτικοί της και η παγκόσμια κρίση την κατέστρεψαν - Μπορεί να επιστρέψει η ύφεση»!
  Παρέμβαση των ΗΠΑ στις πολιτικές-οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και μάλιστα μέσω του πλέον αρμόδιου οργάνου για τέτοιου είδους παρεμβάσεις, της CIA, είχαμε πριν λίγο μετά την έκδοση της περίφημης ετήσιας έκθεσης «The World Factbook», όπου περιγράφεται ο ρόλος και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κρίση, ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση μέχρι το 2015
  Η έκθεση συντάχθηκε πριν από ένα μήνα και δημοσιοποιήθηκε τώρα.
  Περιγράφει την ελληνική κρίση ως απόρροια της παγκόσμιας οικονομικής αναταραχής αλλά και της αδυναμίας της πολιτικής ηγεσίας του τόπου να αντιμετωπίσει έγκαιρα τα κρατικά -και όχι μόνο- ελλείμματα.
  Αρα παγκόσμια οικονομική κρίση και ελληνικό πολιτικό προσωπικό ευθύνονται για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας κατά την CIA
  Kαι προειδοποιεί τους ξένους αναλυτές και επενδυτές ότι η Αθήνα «παραμένει επιρρεπής στην επιστροφή στην οικονομική ύφεση και δεν έχει αφήσει πίσω την κρίση».
  Ζ..Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ".

  Ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών: «Πρέπει να βρεθεί μια βιώσιμη λύση, χωρίς εξωτερικές πιέσεις ή την επιβολή όρων και προϋποθέσεων από το εξωτερικό, η οποία θα βασίζεται στην ευρεία λαϊκή στήριξη — τόσο στα Σκόπια, όσο και στην Ελλάδα — και η οποία θα είναι αποκλειστικά εντός του νομικού πλαισίου.
  Στις 11 Ιανουαρίου η Βουλή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας ψήφισε υπέρ των συνταγματικών τροπολογιών για την αλλαγή της ονομασίας της χώρας σε αντιστοιχία με την Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι προφανής, η συνέχιση της έξωθεν επιβαλλόμενης διαδικασίας της αλλαγής με τεχνητό τρόπο της ονομασίας της χώρας με σκοπό τη βεβιασμένη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
  Την ύπαρξη εκρηκτικής κατάστασης, που απειλεί να υπονομεύσει την σταθερότητα και την ασφάλεια στα Βαλκάνια, επιβεβαιώνουν επίσης εύγλωττα τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, όπως η αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό του αρχηγού του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνου Καμμένου, που τάσσεται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, η έναρξη της διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Αξίζει να επισημανθεί ότι στην Αθήνα προωθούν τη συμφωνία των Πρεσπών, αγνοώντας την γνώμη των πολιτών της χώρας, ενώ, για δημοψήφισμα στο ζήτημα αυτό που αφορά τα ριζικά εθνικά συμφέροντα, δεν γίνεται λόγος».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...