Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.


Καμμένος σε Κοτζιά: «Διέπραξες εθνική προδοσία».  Μ.  Θεοδωράκης προς βουλευτές για Πρέσπες: «Μην προχωρήσετε σε αυτό το έγκλημα - Η κρίση του λαού θα είναι αμείλικτη».  Πώς φερόταν στους προδότες ο Κολοκοτρώνης;  Επίκαιρο: «Φωτιά και τσεκούρι» στους προσκυνημένους.  Τους έπαιρνε τα κεφάλια και τους εκτελούσε δημόσια για παραδειγματισμό.  Τις προειδοποιήσεις του αυτές μάλιστα, τις κατέγραφε σε επιστολές, για να είναι σίγουρος ότι θα φτάσουν παντού. Η μοίρα των προδοτών, των προσκυνημένων, ήταν μία, ο θάνατος.

Ας σπάσει και το τελευταίο ταμπού: «Αυτή η βουλή δεν είναι των Ελλήνων αλλά των προδοτών» 

Σταύρος Καλεντερίδης

Η λέξη προδότης είναι ένας ιδιαίτερα βαρύς χαρακτηρισμός. Ένας χαρακτηρισμός ο οποίος μόλις έναν χρόνο πριν μας ήταν σχεδόν άγνωστος και σίγουρα ακραίος για την πολιτική ρητορική της Ελλάδας. Η απεχθής και νοσηρή προδοσία των Πρεσπών όμως φαίνεται πως ξεγύμνωσε για τα καλά το πρόστυχα ανθελληνικό πολιτικό σύστημα.
Είναι γνωστό πως από το 1904 μέχρι το 1913, σύγχρονοι ήρωες υπερασπίστηκαν την Μακεδονία μας και με τον αγώνα και τις θυσίες τους εξασφάλισαν την ελληνικότητα της. Από το 1991 μέχρι και σήμερα σύγχρονοι εφιάλτες «διαπραγματεύονται» την παράδοση, τον διαμελισμό και το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Ιστορική προδοσία η αρχική διαχείριση του θέματος το 1991 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και η τελική αποδοχή των Σκοπίων με το όνομα ΠΓΔΜ στον ΟΗΕ, το 1993.

Διαχρονική προδοσία η Ενδιάμεση Συμφωνία της κυβέρνησης Παπανδρέου το 1995 η οποία εκχώρησε στα Σκόπια το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ιστορικά και πολιτιστικά σύμβολά της Ελλάδας ως δικά τους, ενώ αφαίρεσε από την πατρίδα μας το δικαίωμα άσκησης αρνησικυρίας στην ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς, με επακόλουθο την καταδίκη της χώρας μας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης το 2011.
Κεκαλυμμένη προδοσία η θέση της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008 όπου και δημιουργήθηκε η δυσώδης «εθνική θέση» των προδοτών που ονομάζονται πολιτικοί, περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό και συνεπώς ξεπούλημα του όρου «Μακεδονία» και της ιστορίας του.
Κορυφαία προδοσία όλων η συμφωνία των Πρεσπών το 2018, όπου οι αρχιπροδότες Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος, παραχώρησαν εθνική κυριαρχία, όνομα, γλώσσα και εθνότητα, λες και η χώρα μας βγήκε ηττημένη από κάποιο πόλεμο, παρακαλώντας να συνθηκολογήσει.
Πρόστυχη προδοσία η στάση της ΝΔ η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει τη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών για ξεπούλημα του ονόματος, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πρόεδρός της, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν με ύπουλο και βρώμικο τρόπο να καπελώσουν την αντίδραση των ελευθέρων πολιτών, για ψηφοθηρικούς λόγους.
Μοντέρνα προδοσία του Ποταμιού οι οποίοι στο βωμό της πολιτικής μόδας, της δήθεν πολιτικής αισθητικής και της ψευτοκορεκτίλας (αλλά και της ωμής αμάθειας), ξεπουλάνε την πατρίδα τους με τον χείριστο τρόπο.
Συνεπής προδοσία του ΠΑΣΟΚ το οποίο συνεχίζει να ακολουθεί την ΝΔ στη δυσώδη «εθνική θέση» των προδοτών περί σύνθετης ονομασίας, erga omnes, και λοιπά ξεφτιλίκια. Την ίδια προδοτική θέση υποστηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου.
Τι άλλο περιμένουμε λοιπόν για να βροντοφωνάξουμε την αλήθεια; Τι άλλο πρέπει να κάνουν και τι άλλο μένει να ξεπουλήσουν οι προδότες του έθνους που αποκαλούνται πολιτικοί για να τους πούμε με το όνομά τους;
Ήμουν από τους πρώτους που είδα την προδοσία που ετοίμαζαν οι Συριζαίοι και δεν δίστασα να την πω με το όνομά της, ακόμα και όταν οι υπόλοιποι κρατούσαν τις αποστάσεις τους, και στο βωμό της πολιτικής ορθότητας με παρακινούσαν να κάνω το ίδιο μήπως αυτό μου στοιχίσει. Ας είμαι λοιπόν και από τους πρώτους που θα πουν και την ιστορική πολιτική αλήθεια για σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, και για τη βουλή που βρίσκεται στο Σύνταγμα, στην Αθήνα. 

Η βουλή δεν είναι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών. 

Η συνταρακτική αλήθεια είναι πως στο Σκοπιανό, όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης, είναι προδοτικά, και οι υποστηρικτές τους να γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν τους προδότες της πατρίδας μας.
Ο Αισχύλος στην περίφημη τραγωδία του είχε γράψει πως «έχω μάθει από πάντα να μισώ τον προδότη, και άλλη καμιά σαν αυτή δε φοβάμαι χειρότερη αρρώστια» (Προμηθέας Δεσμώτης 1068-1070).
Καιρός να καταλάβουμε όλοι πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την προδοσία παρά μόνο τιμωρία, πως η προδοσία δεν αποτελεί συμβιβασμό, πως είναι το χειρότερο πολιτικό έγκλημα, πως πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους προδότες ανεξαρτήτως κόμματος, και πως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Αντισταθείτε.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Με  ποιόν  τρόπο  άραγε  εμείς,  ο  λαός,  πρέπει  "να  πάρουμε  την  κατάσταση  στα  χέρια  μας"; 

Αν  κατάλαβα  καλά  την  προτροπή  του  Καλεντερίδη,  οι  διαδηλωτές αύριο, αν πράγματι θέλουν αποτελέσματα,  αν  πράγματι  δεν  θέλουν  η  ιστορία  να  τους  χαρακτηρίσει  "δειλούς  διαδηλωτές",  αν  πράγματι  πρέπει  να  είναι  αμείλικτοι  στους  προδότες  όπως  τους  χαρακτηρίζει  ο  Θεοδωράκης  (και  ο  Καμμένος !),  θα  πρέπει να "παρελάσουν" μέσω της "Βουλής" και του "Μαξίμου"', να τα κάνουν αμφότερα διαμπερή και να αποκλείσουν τις οικίες των προδοτών.


Ζ.Π.
Υ.Γ. 


Να  ρίξουμε  τον  εθνομειοδότη

Ὑπάρχει κάποιος πραγματικά ἀποφασισμένος;


 19 Ἰανουαρίου 2019 ἀπὸ τὴν Φιλονόη 


Ἐπειδὴ δέχομαι βροχὴ μηνυμάτων περὶ συλλαλητηρίων καὶ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν μὴ κύρωση τῆς συμφωνίας καὶ τὴν πτώση τῆς κυβερνήσεως, δύο παστρικὲς κουβεντοῦλες.
Ἐὰν ὄντως θέλατε ὅλοι, μαζὺ μὲ τοὺς ὀψίμους Μακεδονομάχους, νὰ ῥίχνατε τὸν ἐθνομειοδότη, νὰ εἴχατε τὸ τσαγανὸ νὰ βγαίνατε στοὺς δρόμους καὶ νὰ καθόσασταν ἐκεῖ!
Νὰ τινάζατε τὸ σύμπαν στὸν ἀέρα, δεχόμενοι, ὡς πατριῶτες, ὅλες τὶς συνέπειες, σὲ ἐσᾶς καὶ τὶς οἰκογένειές σας!
Ἀλλὰ ὄχι!
Ἀρκεστήκατε σὲ ὀλιγόωρες διαμαρτυρίες καὶ μετὰ ἐπαναστατικὸ καφεδάκι καὶ πίσω σπίτι, γιατί εἶστε νοικοκυραῖοι καὶ ἅμα λείψετε ἕνα βράδυ ἢ σᾶς μπουζουριάσουν στὸ τμῆμα, ποιὸς ἀκούει τὴν μουρμούρα τῆς γυναίκας καὶ ποιὸς ἀντέχει τὴν παντόφλα.
Κάνω λάθος;
Ἐσύ θά βγάλης τό φίδι ἀπό τὴν τρύπα; Κῦττα τὸ μεροκάματο, μὴν ἀσχολεῖσαι καὶ μὴν σταμπαριθῇς- ἔτσι μου κοπάναγε ἡ μάννα μου μία ζωή.
Λοιπόν… Καὶ τὸ φίδι ἔβγαλα, καὶ μὲ δάγκωσε, καὶ μὲ μπουζούριασαν ἄλλες ἐποχές, καὶ τὸ μεροκάματο ἔχασα, καὶ μὲ μαχαίρωσαν πισώπλατα ἐχθροὶ καὶ (φίλοι).
Οὐδέποτε μετενόησα γιὰ κάτι.
Γουστάρετε πουλάκια μου ἐπανάσταση;
Νὰ τὴν κάνετε!
Κατεβεῖτε στοὺς δρόμους καὶ μείνετε ἐκεῖ!
Παραλύστε τὸ σύμπαν γιὰ ὧρες, ἡμέρες, ἑβδομάδες καὶ ἐμπλακεῖτε σὲ ἄγριες μάχες μὲ τὴν ἀστυνομία καὶ τοὺς βετεράνους τῶν πεζοδρομίων ποὺ θὰ στείλη ὁ ἀληταρὰς ἐναντίον σας.
Δὲν εἶναι ἡ πρώτη φορὰ ποὺ τὸ γράφω.
Ἀλλὰ δὲν τὸ ἔχετε. Νεοραγιάδες καὶ γραικύλοι εἶσθε.
Ὁ πρῶτος ποὺ θὰ μοῦ δηλώση πὼς θὰ μείνη στοὺς δρόμους ἐπ’ ἀόριστον, θὰ συγκρουσθῇ ἕτοιμος γιὰ ὅλα καὶ θὰ ὑποστῆ ὅλες τὶς συνέπειες, νὰ μὲ ὑπολογίζῃ ἀπὸ τώρα δίπλα του.
Ἰδοῦ ἡ Ρόδος.
Γιάννης Λάσπουλας

Αναστάσιος Β. Γκουριώτης
Πόσο αρκεί ένα «ειρηνικό» συλλαλητήριο για να ανατρέψει μια συνωμοσία κατά του Εθνους;

Ο  Τσίπρας  και  το  εκτελεστικό  απόσπασμα.

Δεν πιστεύω στα αποτελέσματα των ειρηνικών διαμαρτυριών. Δεν πιστεύω ότι συλλαλητήρια όσο μεγάλα και να είναι, όσο και αν εκφράζουν μια παλλαϊκή βούληση, μπορούν να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα προς την κατεύθυνση της ανατροπής μιας «συνωμοσίας» στην οποία μετέχει το 85% του πολιτικού προσωπικού της χώρας (τι ειρωνεία: Μόνο η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, που θεωρούνται «ακραίοι» έχουν, από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με ειλικρίνεια, ταχθεί κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας).
Δεν πιστεύω στις ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Αυτά ισχύουν και έχουν αποτέλεσμα στις «κανονικές» δημοκρατίες.
Κανονική δημοκρατία αυτή η χώρα δεν έζησε ποτέ, ούτε πρόκειται να ζήσει, γιατί οι ίδιοι οι πολιτες της δεν θέλουν να υπάρχει τέτοια δημοκρατία.
Προτιμούν ένα ολιγαρχικό καθεστώς με μία επίφαση αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, όπως ήταν πάντα Ελλάδα.
Και πάντα με τις «Μεγάλες Δυνάμεις» να κάνουν το πραγματικό κουμάντο. Ετσι γεννήθηκε αυτή η χώρα το 1830, έτσι πορεύεται μέχρι σήμερα.
Επιστρέφοντας στο θέμα μας, εκτιμώ ότι οι ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, όπως το συλλαλητήριο αύριο, είναι περισσότερο «νομιμοποίηση» παρά «απονομιμοποίηση» των επαχθών κατά της εθνικής κυριαρχίας, πράξεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Μιας κυβέρνησης που κατά τρόπο κωμικοτραγικό, εκλέχθηκε, γιατί οι πολίτες πίστεψαν ότι μπορούσε να αποκαταστήσει την εθνική κυριαρχία που είχαν εκχωρήσει με τα δύο πρώτα Μνημόνια, στους δανειστές, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!
Και όχι απλώς έπραξε το αντίθετο, μαζί με τους μέχρι χθες, συγκυβερνήτες των ΑΝΕΛ, εκχωρώντας ακόμα και τα αρχαία μνημεία για 99 χρόνια στους δανειστές, αλλά προχώρησε στον «σκληρό πυρήνα» της εθνικής κυριαρχίας και παραδίδει ιστορικά και οικονομικά δικαιώματα σε ένα κρατικό μόρφωμα, μια χώρα που υποδύεται ότι είναι η «Μακεδονία» και οι πολίτες της ότι είναι «Μακεδόνες» ενώ ιστορικά εμφανίστηκαν ακριβώς 1500 χρόνια μετά τους Ελληνες Μακεδόνες  στην περιοχή.
Σε άλλες εποχές, όταν υπήρχαν ακόμα κάποιοι ζώντες εθνικοί «οργανισμοί» στο εσωτερικό του ελληνικού κράτους και της κοινωνίας, οι υπαίτιοι του εθνικού εγκλήματος θα «φλέρταραν επικίνδυνα» με το εκτελεστικό απόσπασμα για τις πράξεις τους.
Σήμερα απλά έχουν να αντιμετωπίσουν ένα-ακόμα-συλλαλητήριο.
«Η βία είναι η μαμή της ιστορίας», έλεγε ο Καρλ Μαρξ. Καλώς ή κακώς, η Ιστορία τον επιβεβαίωσε και τον επιβεβαιώνει.
Σίγουρα το αυριανό συλλαλητήρια θα είναι μεγάλο. Σίγουρα θα έχουν πάθος οι συγκεντρωθέντες. Σίγουρα θα είναι ηχηρό. Σίγουρα έχουν δίκιο. Και σίγουρα θα είναι ειρηνικό.
Αλλά δεν πρόκειται να «γεννήσει» Ιστορία.

Την ιστορία την γράφουν οι αποφασισμένοι «για όλα». 
Οχι οι συμβιβασμένοι «με όλα»...
Μερικές  προτάσεις  και  ερωτήματα  για  το  συλλαλητήριο  από  τον  Ζ. Π.  (από  τις  12  Ιανουαρίου  2019): Το  συλλαλητήριο  δεν  πρέπει  να  έχει  σκηνοθέτες – πράκτορες  της  αμερικανικής  πρεσβείας. 
Το  συλλαλητήριο  δεν  πρέπει  να  χρησιμοποιηθεί  για  τον  έλεγχο  της  οργής  του  Ελληνικού  Λαού,  μέσα  σε  ένα  ελεγχόμενο  πλαίσιο  μιας,  ανώδυνης  για  τους  προδότες,  ειρηνικής  διαδήλωσης.

Το  συλλαλητήριο  δεν  γίνεται  για  να  διοχετεύσει  και  να  εκτονώσει  την  οργή  του  Ελληνικού  Λαού  με  άλλη μία  συγκέντρωση  καθωσπρεπισμού.  Εδώ  μας  καίνε  οι  προδότες  τα  σπίτια  μας,  μας  διαλύουν  την  πατρίδα  μας  οι  πράκτορες.

Το  συλλαλητήριο  δεν  γίνεται  για  να  ειπωθούν  δυο - τρία  ανώδυνα,  ή  γελοία  για  τα  προδοτικά  αυτιά  του  Τσίπρα  συνθήματα,  να  βρίσουν  μερικοί  τον  Τσίπρα, να  κρατήσουν  μερικές  σημαίες  και  μετά  να  διαλυθούν  στις  ταβέρνες.
Το  συλλαλητήριο  πρέπει  να  γίνει  για  να  φέρει  αποτελέσματα,  να  προκύψουν  λύσεις,  αλλιώς  δεν  χρειάζεται.
Καταλαβαίνουμε  την  επιμονή  των  διοργανωτών  όταν  υπερτονίζουν  τον  όρο  «ειρηνικό  συλλαλητήριο».  Όταν  όμως  κάποιος  σε  σκοτώνει,  σε  καταστρέφει  και  σε  προδίδει  φανερά,  απαγορεύεται  η  αντίσταση;  Δηλαδή  γιατί  γίνεται  το  συλλαλητήριο;  Για  να  λέμε  ότι  ο  Έλληνας  αντιστάθηκε, η  Μακεδονία  ξεπουλήθηκε,  αλλά  οι  προδότες  ήταν  πιο  δυνατοί  και  νίκησαν;
Δηλαδή  αν  τρία  εκατομμύρια  Έλληνες  θελήσουν  να  μπουν  στην  βουλή  των  προδοτών,  στο  Μέγαρο  Μαξίμου,  στο  σπίτι  του  Τσίπρα,  στην  στοά  του  Παυλόπουλου,  πρέπει  να  τους  αποθαρρύνουμε; 
Ας  πάρουμε για  παράδειγμα  τα  κίτρινα  γιλέκα  της  Γαλλίας,  που  ξεσηκώθηκαν  εναντίον  του  Ρότσιλντ,  για  πολύ  ελάχιστα  πράγματα,  σε  σχέση  με  την  προδοσία  των  δικών  μας.
Ούτως  ή  άλλως  και  5  εκατομμύρια  να  μαζευτούν  στο  συλλαλητήριο  ο  Τσίπρας  πάλι  θα  τους  χαρακτηρίσει  «ετερόκλητο  όχλο»  και  θα διερωτηθεί  γιατί  τα  υπόλοιπα  5  εκατομμύρια  δεν  πήγαν.  Δεν  γνωρίζουμε  πώς  σκέφτεται  ένας  προδότης;   
Πέρυσι,  τέτοια  εποχή,  ο  Ζ.Π.  έγραφε:


    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου  πέρυσι εδήλωσαν:
"Αν η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος εξακολουθήσει να επιμένει σε ανιστόρητες σύνθετες ονομασίες που θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία ή παράγωγα του όρου αυτού προκειμένου να ονομαστούν τα Σκόπια, τότε το τρίτο αυτό συλλαλητήριο δεν θα είναι απλώς λαοθάλασσα, θα είναι ένα τσουνάμι."


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΤΟΠΙΑΣ  ΕΡΕΥΝΑΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ  ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,  ΠΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ  ΤΟ  ΒΗΜΑ  ΠΕΡΥΣΙ:
Η έρευνα αυτή αποκάλυψε ότι η λαοθάλασσα των  2.000.000  Ελλήνων  που συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Αθήνας, δεν βρέθηκε εκεί μόνο για την Μακεδονία, αλλά για να αποδοκιμάσει το «ελληνικό»  πολιτικό κατεστημένο.  Σύμφωνα  με  την  έρευνα:
Α.   Η απέχθεια των Ελλήνων για το κοινοβούλιο αγγίζει το συντριπτικό ποσοστό του 85%.
Β.    Κατεγράφη ένα ποσοστό της τάξης του 41% το οποίο δήλωσε ότι ήταν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσει την διαμαρτυρία του απέναντι στο πολιτικό σύστημα.
Γ.  ΤΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ. 

     Το  29%  θεώρησε την συγκέντρωση αυτή σαν κινητοποίηση ανατροπής του συστήματος,  (με  ότι  αυτό  συνεπάγεται,  δηλαδή  ανατροπή  και  εκδίωξη  της  κυβέρνησης  και  σκληρή  τιμωρία  των  επικεφαλής  προδοτών,  μέχρι  εκπαραθύρωση  και  εκτέλεση)! 

Ο  Τσίπρας  γνωρίζουμε  ότι  από  τα  γεννοφάσκια  του  ήθελε  να  προδώσει  την  Μακεδονία.  Όταν  ο  Τσίπρας  και  το  σκυλολόι  του,  ξεκίνησαν  το  πρόγραμμα  «προδοσία  της  Μακεδονίας»  πίστευαν  ότι  ο  ναρκωμένος  και  σάπιος  Ελληνικός  λαός  δεν  θα  αντιδράσει. 
Ο  Ελληνικός  λαός  βέβαια  έχει  κοντή  μνήμη  και  τα  οικονομικά  σκάνδαλα  τα  ξεχνάει δυστυχώς  γρήγορα. αλλά μια Εθνική Προδοσία και τους εφιάλτες  δεν θα τους ξεχάσει  στον  αιώνα  τον  άπαντα.


Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΣ  ΧΩΡΙΣ  ΓΥΡΙΣΜΟ,  ΕΝΑΣ  ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ,  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΚΥΛΟΛΟΪ  ΤΟΥ.  ΑΠΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΣΗΜΕΙΟ  ΚΑΙ  ΠΕΡΑ  ΟΛΑ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΣΥΜΒΟΥΝ.  ΑΥΤΗ  Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΔΕΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΝΑ  ΞΕΧΑΣΤΕΙ  ΣΤΟΝ  ΑΙΩΝΑ  ΤΟΝ  ΑΠΑΝΤΑ.  ΟΙ  ΕΝΟΧΟΙ  ΘΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΖΩΗ  ΤΟΥΣ.

Ο προδότης στην  αρχαία  Ελλάδα  δεν είχε θέση ούτε στη ζωή,  ούτε στο θάνατο.  Οι  προδότες  εκτελούνταν  και  τα πτώματα τους πετάγονταν  μακριά από την πολιτεία.  Υπήρχε  νόμος, πού συχνά τον ανέφεραν, για τους  προδότες,  πού απαγόρευε ρητά, μετά την καταδίκη τους, να ταφούν στην Αττική.  Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση  για προδοσία.   Επίσης  καταδικάζονταν, προκαταβολικά, οι υπερασπιστές των προδοτών   Τους θεωρούσαν  επικίνδυνους και βλαβερούς για το κοινό συμφέρον, αφού θέλησαν να μειώσουν την «καταστρεπτική σημασία της προδοσίας».

"Από τη στιγμή που θα συμβεί να αναγνωρισθούν τα Σκόπια ως χωριστό κυρίαρχο κράτος, υποκείμενο του διεθνούς δικαίου, και αποκτήσουν έτσι διεθνή υπόσταση ως “Μακεδονία“, η επιβουλή κατά της Ελλάδας καθίσταται κατάφωρη και αναπόφευκτη".

ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ, ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.   («Ελευθεροτυπία» 28 Μαρτίου 1992).

ΟΙ  ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ  ΣΤΟΥΣ  ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ  ΩΣ… ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

Πολλοί  ευφυείς  Έλληνες,  εδώ  και  αρκετό  καιρό,  προκειμένου  να  δείξουν  την  κτηνωδία  των  τούρκων  και  να  τους  μειώσουν  στα  μάτια  του  κόσμου,  τους    καταγγέλλουν  διεθνώς,  ονομάζοντάς  τους  μογγόλους.  Η  αρχική  φύτρα  των  τούρκων  ήταν  βέβαια  μογγολική,  αλλά  σκεφθείτε  το  εξής  παράδοξο:  ας  πούμε  ότι  ζείτε  στην  Μογγολία,  στην  Κίνα,  στην  Κορέα, και  στην  Ιαπωνία  και  έρχεται  μία  καταγγελία  από  κάτι  περίεργους  τύπους  της  Μεσογείου,  που  καταγγέλουν  τους  Μογγόλους,  σε  σας,  τους  Μογγόλους,  ως…μογγόλους.  Μάλλον  θα  το  βρίσκατε  εξωφρενικό.  Και  όμως  αυτό  γίνεται  για  50  τόσα  χρόνια  από  τους  πανέξυπνους  γυφτοειδείς  Έλληνες.
Πριν  αρκετό  καιρό  ένας  φιλέλληνας  διπλωμάτης  Άγγλος   έγραφε: "Δεν  υπάρχει  καμία  αμφιβολία  ότι  η  Κύπρος  είναι  ένα  Ελληνικό  νησί,  με  Έλληνες  κατοίκους.  Αργά  ή  γρήγορα  η  Κύπρος  πρέπει  να  ενωθεί  με  την  Ελλάδα.  Όλοι  οι  νουνεχείς  το  θεωρούν  αυτονόητο.  Μία  επίσκεψη  όμως  στην  Κύπρο  και  στην  Ελλάδα  σου  καταστρέφει  αυτήν  την  εικόνα.  Μόλις  συνομιλήσεις  με  Έλληνες  αρχίζουν  οι  αμφιβολίες  για  το  αυτονόητο.  Δεν  μπορείς  να  επικοινωνήσεις  μαζί  τους.  Νομίζεις  ότι  συνομιλείς  με  ψυχικά  πάσχοντες.  Γρήγορα  ξεχνάς  το  αυτονόητο,  δηλαδή  την  ένωση  Κύπρου - Ελλάδος,  γιατί  ποτέ  οι  Έλληνες  δεν  το  θέτουν  απλά,  λειτουργικά  και  λογικά.  Συνήθως  μπερδεύονται,  αναλίσκονται  σε  δευτερεύοντα  ζητήματα  και  χάνουν  την  ουσία".
Δυστυχώς  έχει  μειωθεί  τόσο  πολύ  η  εξυπνάδα  μας,  ώστε  να  αναπτύξουμε  την  ικανότητα  και  την  πιο  αυτονόητη  αλήθεια  να  την  λέμε  με  τέτοιο  τρόπο,  ώστε  να  εμφανίζεται  σαν  ύποπτη  η  σαν  ψέμα.
Αυτό  είμαστε:  άτομα  με  έλλειψη  κοινής  λογικής,  με  απουσία  ουσιαστικής  κριτικής  ικανότητας  και  φαντασίας,  παρορμητικοί,  με  πρωτόγονο,  άξεστο  και  οπισθοδρομικό  επαρχιώτικο  πνεύμα.  Άτομα  που  ενσπείρουν  την  αμφιβολία  για  το  αυτονόητο.  Άτομα  που  ακόμη  και  για  την  προφανέστατη  αλήθεια,  είναι  ικανά  να  σε  κάνουν  να  αμφιβάλλεις.  

ΕΝΑ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΑ  ΓΕΛΙΑ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΝΕΡΩΝ  ΤΣΙΠΡΑΣ;

Σήμερα  με  το  σκοπιανό  ζήτημα  οι  Νεοέλληνες  κατάφεραν  να  μπερδέψουν  όλο  τον  κόσμο.  Η  βλακεία των γυφτοελλήνων έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που δεν αντιλαμβάνονται ότι με  ανόητα  συνθήματα  και  τις  ρηχές  καταγγελίες,  επιτυγχάνουν το αντίθετο απ' ό,τι επιδιώκουν.   Με  τον  βλακώδη  τρόπο  και  την   συνθηματολογία τους,  οι  ίδιοι   θέτουν υπό αμφισβήτηση το Ελληνικό κομμάτι της Μακεδονίας.
Στα  συλλαλητήρια  δεν   αγωνίζεσαι για να επιβεβαιώσεις την ιδιοκτησία αυτού που ήδη κατέχεις. Στα  συλλαλητήρια  πηγαίνεις  να  διεκδικήσεις   την ιδιοκτησία αυτού που δεν κατέχεις και  που  σου  το  έχουν  πάρει  με  την  βία.
Στα  συλλαλητήρια  χρειάζεται  ιδεολογική κυριαρχία πλήρους φάσματος  και  ισχυρή πολιτισμική ηγεμονία.  Τα  συνθήματα  δεν  πρέπει  να  καλλιεργούν  την ηττοπάθεια, την εσωστρέφεια  και τον αρρωστημένο ψυχισμό.  Τα συλλαλητήρια  γίνονται  για να  ειπωθούν  διεκδικητικά  και επιθετικά συνθήματα,  τα  οποία  σαν  φράσεις και έννοιες, πρέπει να  τα   ενσωματώσουμε στο συλλογικό μας υποσυνείδητο,  αν θέλουμε να υπερασπιζόμαστε τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις  και εναντίον πολλαπλών εχθρών ταυτοχρόνως. 
Ποιος  ξένος,  που  θα  έβλεπε  τα χάλια των ελληνόφωνων ραγιάδων,  δεν  θα  ήθελε  να  αρπάξει  κι  αυτός  ένα  κομμάτι  από  την  Ελλάδα;  Η γεωγραφική, εθνολογική, και ιστορική συρρίκνωση της Μακεδονίας στα εντός  της  Ελλάδος Μακεδονικά εδάφη, αποτελεί εσχάτη προδοσία.
 Η  προδοσία, σε συνδυασμό με την βλακεία, την δειλία   και την ιστορική άγνοια, μπορούν να μασκαρεύονται με  δήθεν  πατριωτικά συνθήματα.  Εάν κάποιος προδότης θέλει να εκχωρήσει Ελληνικά εδάφη και Ελληνικούς  πληθυσμούς σε ξένο κράτος, δεν χρειάζεται να υπογράψει ένα διπλωματικό έγγραφο που να λέει,  "εκχωρώ την Θράκη στους Τούρκους". 
Μπορεί όμως να διοργανώνει συλλαλητήρια και να ωρύεται ότι "η Θεσσαλία είναι Ελληνική"! 
Εμμέσως πλην σαφώς, θα έχει μετατοπίσει τα σύνορα της Ελλάδος στην Λάρισα.
Με  τα  συνθήματά  μας αποδεικνύουμε  σε φίλους και εχθρούς την πλήρη ηλιθιότητά μας.
Βεβαίως  δεν πρέπει να παραδώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους.  Αλλά πολύ ευχαρίστως παραδίδουμε Μακεδονικούς πληθυσμούς και  Μακεδονικά εδάφη στους Σλάβους. Με το να λές, "η Μακεδονία είναι Ελληνική", υπονοώντας το ελεύθερο-νότιο κομμάτι της Μακεδονίας, στην ουσία θέτεις υπό αμφισβήτηση, αυτό που ήδη σου ανήκει.
Διότι επιτρέπεις στον οιονδήποτε κακόβουλο να σου πει, "Εγώ αμφισβητώ ότι είναι Ελληνική η Μακεδονία", και θα εννοεί το νότιο κομμάτι της Μακεδονίας.  Ενώ το επιθετικό σύνθημα, "Η Βόρειος Μακεδονία είναι Ελληνική", μεταφέρει το κέντρο βάρους της αμφισβητήσεως  στο υπόδουλο Μακεδονικό έδαφος που αυτή την στιγμή ελέγχει ο αντίπαλος.  Η πρώτη γραμμή αμύνης της Μακεδονίας πρέπει να χαραχθεί εκτός των υφισταμένων Ελληνικών συνόρων.  Είναι εσχάτη προδοσία η εγκατάλειψη των σκλαβωμένων Μακεδονικών πληθυσμών και των κατεχομένων Μακεδονικών εδαφών στους Σλάβους.  Θα απελευθερώσουμε εμείς την Βόρειο Μακεδονία ή τα Σκόπια θα κατακτήσουν την Νότιο Μακεδονία;  Η μάχη κατά των σκοπιανών  για τον έλεγχο της Βορείου Μακεδονίας πρέπει να μεταφερθεί στο έδαφος των Σκοπίων.
Ποτέ δεν πρέπει  να  υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας με βάση τους εννοιολογικούς προσδιορισμούς του εχθρού. Πρέπει  να  στηρίξουμε  την Ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας. Η Βόρειος Μακεδονία είναι υπόδουλη. Στην διεκδικητική στάση κάποιων Σκοπιανών που ζητούσαν απόσπαση της Νοτίου Μακεδονίας, υπάρχει μία ανακλαστική, υποχωρητική, και αυτοκτονική αντίδραση: "εμείς δεν διεκδικούμε τίποτε από εσάς, παρά μόνον  την αποκλειστική χρήση του όρου Μακεδονία". Το πολιτικό κατενάτσιο του "Δεν διεκδικούμε τίποτε, αλλά και δεν παραχωρούμε τίποτε", όχι μόνον είναι αυτοκτονικό, είναι εθνοπροδοτικό. Η μεγάλη ζημιά στο συλλογικό υποσυνείδητο του Ελληνικού Λαού επήλθε λόγω των προδοτών πολιτικών που τόσες δεκαετίες του λένε, "δεν διεκδικούμε τίποτε".
 Εβραίος  Λένιν:  "Όποιος  δεν  θέλει  να  μεγαλώσει,  αρχίζει  να  μικραίνει".
Είτε μιλάμε για την Βόρειο Ήπειρο, είτε για την Μικρά Ασία, είτε για την Βόρειο Θράκη, είτε για την Ανατολική Θράκη,  είτε για την Βόρειο Μακεδονία, είτε για την Βορειοανατολική Κύπρο, είτε για τον Εύξεινο Πόντο, είτε για την Σικελία, είτε  για  την  Καλαβρία,  σε όλες αυτές τις περιοχές αντιμετωπίζουμε αντίστοιχα προβλήματα με το πρόβλημα των Σκοπίων. Αφελληνισμένοι πληθυσμοί και αρπαγή Ελληνικών εδαφών.
Η ιστορία είναι αμείλικτη.  Όποιος δεν θέλει να διεκδικήσει την Βόρειο Μακεδονία, θα χάσει και την Νότιο Μακεδονία. Τα ξενόγλωσσα ιστορικά βιβλία που εκδίδονται από Έλληνες, πρέπει να αποσκοπούν στο να πείσουν την διεθνή  κοινή γνώμη για την Ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας, και όχι να ακρωτηριάζουν και να περιορίζουν την Μακεδονία στο ελεύθερο-νότιο κομμάτι.
Μία  πρόχειρη ανάλυση  των  λεχθέντων  από  τους  ομιλητές  (πέρυσι)  δείχνει  πλήρη  διάσπαση  του  ειρμού  και  των  λογικών  προτάσεων.  Ο  σχιζοειδής  λόγος  στην  κορύφωσή  του.  Όσο  για  τα  απαντητικά  συνθήματα  του  λαού  καλύτερα  να  μην  τα  αναλύσουμε.
Έτσι  είδαμε  στο  συλλαλητήριο  ο  αδαής,  ο  αθώος  πατριωτικός  λαός  να  άγεται και να  φέρεται από στιγμιαίες εντυπώσεις,  Η  χαρά  του  παλιάτσου,  της  κακομοιριάς,  της  γυφτιάς.  Ένα  πλήθος ανοργάνωτο, απείθαρχο, ετερόκλητο, εφήμερο, ερασιτεχνικό.  Οι  απλοί  έλληνες  πολίτες   εθίζονται  να  αντιλαμβάνονται την ανατροπή του μικτού κατοχικού  κομμουνιστικού – μασονικού  καθεστώτος  της  πατρίδας  μας,  με όρους στιγμιαίας αντιδράσεως, μία-δύο φορές στα 10 χρόνια.
Αντί  να  τρομοκρατήσουμε  τους  εφιάλτες,  να  τους  κάνουμε  να  χεστούν  πάνω  τους  από  τον  φόβο,  οι  προδότες   πήραν  άλλο  μήνυμα.  Αντί  ο  λαός  να  μπει  στο  άντρο  της  προδοσίας  που  κρύβονται  και  να  τους  πετάξει  έξω  από  τα  παράθυρα,  τραγουδούσε  για  το  χώμα.  Έτσι  άφησε  τους  εφιάλτες  να  βγάζουν  ανακοινώσεις  που  σημασιολογικά  μεταφράζονται:  «Θα  προδώσουμε  την  Μακεδονία.  Αυτοί  είναι  ανίκανοι  να  αντιδράσουν  και  να  μας  σταματήσουν».
Ναι,  αυτό  είπαν.  Την  ημέρα  που  θα  ανατρεπόταν  η  κυβέρνηση  του   Εφιάλτη.  Την  ημέρα  που  ο  οργισμένος  και  προδομένος  λαός  έπρεπε  να  τους  σαρώσει.  Την  ημέρα  που  κανονικά  δεν  θα  προλάβαιναν  να  υποβάλουν  ούτε  τις  παραιτήσεις  τους. 1 σχόλιο :

 1. Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Θα είμαι στο αυριανό συλλαλητήριο - Δεν εκχωρώ την πατρίδα μου».

  «Μαζί με όλους τους πολίτες που δεν φοβούνται να διαδηλώσουν για τη Μακεδονία, τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, αλλά και για τη Συλλογική μας Αξιοπρέπεια.
  Μαζί με όλους τους πολίτες που επιμένουν να μην εκχωρούν την Ελλάδα και ζητούν Δημοψήφισμα, την ώρα που ο Πρωθυπουργός στήνει ελεγχόμενες ψηφοφορίες στη βουλή.
  Θα είμαι εκεί, στο Σύνταγμα, εκεί όπου ο λαός διαδηλώνοντας άλλαξε κι άλλοτε τον ρου της ιστορίας του.
  Γιατί δεν εκχωρώ την πατρίδα μου, δεν διαγράφω την ιστορία της, την ιστορία μας.
  Γιατί η παρουσία μας και η μαζική διαφωνία μας είναι στοιχείο που απονομιμοποιεί τη Συμφωνία.
  Κι αποτελεί ισχυρό όπλο για την ακύρωσή της, ακόμη κι αν ψηφιστεί στη Βουλή.
  Γιατί Δημοκρατία σημαίνει λαός ζωντανός, που διεκδικεί και καθορίζει τη μοίρα του.
  Και είμαστε κομμάτι αυτού του περήφανου λαού.
  Που ξέρει να λέει ΟΧΙ και να το εννοεί.
  Και που ήρθε η ώρα να ενωθεί.
  Αύριο θα είμαι εκεί. Μαζί σας. Ανάμεσά σας»
  Ζ.Π.
  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...