Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ: «Σήμερα πάνω απ’ τη Μακεδονία γεννιέται, νέος ήλιος της ελευθερίας». ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΑΥΤΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧ… ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΞΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ».Ο  Φιλιππίδης,  γνωστός δημοσιογράφος και συντονιστής του συλλαλητηρίου της Κυριακής, μίλησε για τον πρωθυπουργό  Τσίπρα:  «Ο  Τσίπρας  δηλώνει:  Έτσι  κι  αλλιώς  όλος  ο  κόσμος  Μακεδονία  τα  λέει  τα  Σκόπια».
«Αλέξη   και  σένα  όλος  ο  κόσμος  μαλάκα  προδότη  σε  λέει,  αλλά  δεν  σε  είδα  να  αλλάζεις  επίθετο». 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Σήμερα πάνω απ’ τη Μακεδονία γεννιέται,
νέος ήλιος της ελευθερίας!
Οι Μακεδόνες επαναστατούν,
για τα δικαιώματά τους!
Οι Μακεδόνες επαναστατούν,
για τα δικαιώματά τους!
Απ’την αρχή τώρα η σημαία κυματίζει,
της Δημοκρατίας του Κρουσέβου!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!
Τα Μακεδονικά όρη τραγουδούν δυνατά,
νέα τραγούδια, νέες ειδήσεις!
Η Μακεδονία ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει!
Η Μακεδονία ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει!

  
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΩΝΩΝ. ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ».

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ.Τζήμερος Θάνος

«Μετά την μικρασιατική καταστροφή, οι πρωταίτιοι της εθνικής τραγωδίας εκτελέστηκαν. Ευτυχώς για τους εθνοπροδότες των Πρεσπών, δεν υπάρχει πια θανατική ποινή. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν ισόβια και θα υπάρξει κάποιος να ξεκαθαρίσει: “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”. Όμως, όποια ποινή και να τους επιβληθεί, η Μακεδονία που θα τουφεκιστεί σήμερα το βράδυ από το εκτελεστικό απόσπασμά “ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά ρε(μ/τ)άλια” δεν ανασταίνεται».


Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια
Αύριο, όσοι είναι Μακεδόνες, όσοι έχουν προγόνους που πολέμησαν στον Μακεδονικό Αγώνα, αλλά και όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες που αγαπούν τη χώρα και την ιστορία μας θα ξυπνήσουν και θα διακατέχονται από τεράστια θλίψη και απόγνωση, θα βιώνουν μία τραγωδία και εθνική ήττα.
Η κυβέρνηση για ένα μείζον εθνικό ζήτημα, απέφυγε να αντλήσει νομιμοποίηση από τους πολίτες, ενώ δεν επιχείρησε ούτε και να αναζητήσει εθνική συναίνεση στο κοινοβούλιο.
Με τον τρόπο αυτό, η δράκα ανάξιων και προσκυνημένων του Μαξίμου επέλεξε με πραξικοπηματικό, αντιδημοκρατικό και ολοκληρωτικό τρόπο να επιβάλλει τη μειοψηφική της θέληση όχι μόνο σε εμάς του ζωντανούς, αλλά και σε ολόκληρες γενιές, μιας και η κατάπτυστη συμφωνία τους δεν προβλέπει καν διέξοδο και ακύρωσης της στο μέλλον από πολιτικούς οι οποίοι δεν θα είναι προδότες.Η κυβέρνηση αυτή πρέπει πλέον να συγκρίνεται μόνο με τα μαύρα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα που πέρασαν από τη χώρα.
Με αυτούς συντάσσονται και εξισώνονται όλοι οι σύγχρονοι Εφιάλτες που θα ψηφίσουν την παράδοση εθνικού εδάφους, διότι όνομα σημαίνει έδαφος, και να γνωρίζουν ότι από σήμερα θα μπουν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας και θα μας έχουν αιώνια απέναντι τους, μέχρι να πληρώσουν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να μην υπάρξει ξανά χώρος για προδότες σε αυτόν τον τόπο.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως όλα τα κόμματα της βουλής είναι υπέρ της παράδοσης του ονόματος και άρα της ίδιας της Μακεδονίας μας. Όλα, μηδενός εξαιρουμένου.
Και αυτό είναι μια τρομερή ευκαιρία για να τους δείτε επιτέλους με το πραγματικό τους πρόσωπο.
Μια βουλή όχι των Ελλήνων, αλλά των προδοτών, μια ολιγαρχία η οποία από το 1830 καταδυναστεύει τον τόπο, υπηρετώντας τους εκάστοτε ξένους πάτρονές τους, και βρίσκεται πάντα εναντίον της πατρίδας μας. Κάποτε κεκαλυμμένα, τώρα πιο ανοιχτά από ποτέ.
Αναγνωρίστε τον αντίπαλο για να τον καταρρίψουμε: ο αντίπαλος είναι τα κόμματα που λειτουργούν αντιδημοκρατικά, η βουλή των προδοτών, ο σαθρός κοινοβουλευτισμός και η δυσώδης αστική ψευτοδημοκρατία.
Αυτό το σύστημα πρέπει να γκρεμιστεί, για να έλθει η πραγματική δημοκρατία στη χώρα, για να αποφασίζουν οι πολίτες για το μέλλον τους και το μέλλον της Πατρίδας.
Σήμερα όλοι στο Σύνταγμα. 
Στο μονοπάτι που χάραξαν οι εθνικοί μας ήρωες.
Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.
Σταύρος Καλεντερίδης
Πολιτικός Επιστήμονας, Διεθνολόγος, Επικοινωνιολόγος


Μία μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό


Μια διακρατική συμφωνία δεν γίνεται για τα συμβαλλόμενα μέρη. Κανένας δεν φοβήθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να μας επιτεθούν οι Σκοπιανοί ώστε να χαιρόμαστε που… σταθεροποιείται η ειρήνη στα Βαλκάνια, όπως ακούω κάποιους ανόητους να λένε.
Εμείς, όποιες συμφωνίες κι αν υπογράψουν οι ενθοπροδότες και τα πολιτικά ρετάλια που τους επικουρούν, ξέρουμε και θα ξέρουμε πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα. Όχι ελληνική – Ελλάδα! Επίσης, στην άλλη πλευρά, οι Αλβανικής καταγωγής Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Αλβανοί, οι σοβαροί Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμμία σχέση με τη Μακεδονία όπως έχουν υποστηρίξει δημοσίως δύο πρώην πρωθυπουργοί των γειτόνων (Γκλιγκόρωφ και Γκεοργκιέφσκι, δείτε εδώ). Βέβαια, οι ψεκασμένοι Σκοπιανοί θα πιστεύουν ότι δεν δολοφονήθηκε ο γιος του Αλέξανδρου και της Ρωξάνης, έκανε πολλά παιδιά και είναι όλοι τους κατευθείαν απόγονοι. Επομένως το να κρίνουμε την Προδοσία των Πρεσπών από την ελληνοσκοπιανή οπτική γωνία είναι εντελώς λάθος.
Μια συμφωνία γίνεται για όλους τους άλλους, όπως όταν παντρεύεσαι ή όταν χωρίζεις. Πλέον, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο θα συνδέσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Μακεδονικό με τα Σκόπια. Θα διδάσκεται ένα βουλγάρικο ιδίωμα ως Μακεδονική γλώσσα, θα γράφονται βιβλία για τη Μακεδονική ιστορία, θα γυρίζονται ταινίες "Αλέξανδρος ο Μακεδών" στα σλάβικα που θα χρηματοδοτεί η Τουρκία, θα προβάλλεται σε διεθνείς εκθέσεις η Μακεδονική κουζίνα, η Μακεδονική παραδοσιακή ενδυμασία, το Μακεδονικό κρασί, τα Μακεδονικά τυριά, θα αποκτήσουν ονομασία προέλευσης τα Μακεδονικά προϊόντα την οποία θα κατοχυρώσουν παγκοσμίως, θα διαδίδονται οι Μακεδονικοί χοροί, η Μακεδονική κουλτούρα, μεθαύριο το Μακεδονικό ντηζάιν, θα ιδρυθούν έδρες Μακεδονικών Σπουδών στα Πανεπιστήμα του κόσμου, θα προκύψει κάποια στιγμή Σκοπιανός Τσιτσιπάς που θα κάνει περήφανο το “Μακεδονικό έθνος” μπορεί να κερδίσουν την πρώτη θέση στη Γιουροβίζιον, αλλά και να μην την κερδίσουν ως Μακεδόνες θα αναφέρονται, και δεν θα υπάρχει κανένα αντίβαρο σε όλα αυτά, διότι σε διεθνές επίπεδο οτιδήποτε με τον επιθετικό προσδιορισμό "Μακεδονικό" θα αφορά τα Σκόπια, όχι τη δική μας Μακεδονία, η οποία στην Προδοσία των Πρεσπών δεν μνημονεύεται καν! Αναφέρεται ως η "βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους"! Αλλωστε αυτοί θα έχουν κράτος και εμείς επαρχία. Ακόμα και οι επίσημοι ιστορικοί χάρτες που θα αποτυπώνουν τη Μακεδονία του Φιλίππου θα βάζουν το όνομα ΜΑCEDONIA πάνω από την περιοχή των Σκοπίων και όχι πάνω από την Πέλλα ή έστω τη Θεσσαλονίκη. Και τίποτε σχετικό να μην έχουν διαβάσει, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο θα καταλαβαίνουν πως η Μακεδονία της Ελλάδας (για την οποία θα ακούν όλο και λιγότερα) είναι το νότιο τμήμα της “κανονικής” Μακεδονίας, το οποίο μάλλον υπό κατοχή βρίσκεται. Οι εθνοπροδότες δέχθηκαν ότι τα αρχικά με τα οποία θα εμφανίζονται τα Σκόπια διεθνώς ΠΑΝΤΟΥ για ΠΑΝΤΑ θα είναι ΜΚ ή MKD! (Μόνο στα αυτοκίνητα θα υπάρχει το NM για να μην τα παίρνουμε στο κρανίο όταν θα τους βλέπουμε να έρχονται για διακοπές ή για προώθηση των... Μακεδονικών προϊόντων.)
Για τα δικά μας εμπορικά προϊόντα που προσδιορίζονται ως “Μακεδονικά” η συμφωνία δεν προβλέπει τίποτε. Δεν τα προστατεύει, δεν κατοχυρώνει τον όρο. Απλώς εύχεται να τα βρουν μεταξύ τους οι επιχειρηματικές κοινότητες των δύο χωρών.
Οι εθνοπροδότες δέχθηκαν πως ΟΛΑ τα επίσημα έγγραφα των Σκοπιανών που απευθύνονται στο εξωτερικό, από διαβατήρια και ταυτότητες μέχρι επιστολόχαρτα θα αναγράφουν τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ΣΚΕΤΟ, για 5 χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας! Δηλαδή για τα επόμενα 5 χρόνια ενώ όλοι στον κόσμο θα ξέρουν ότι η Ελλάδα αναγνώρισε τα Σκόπια θα βλέπουν πως το όνομα αυτό είναι Μακεδονία σκέτο, μέχρι να το εμπεδώσουν. Μετά θα γραφτεί το North με μικρά γραμματάκια και το MACEDONIA με τεράστια, καθώς πουθενά η συμφωνία δεν υποχρεώνει τους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν ίδια στοιχεία, του ιδίου μεγέθους, για τους δύο όρους. Για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα διατηρηθούν τα δημόσια έγγραφα που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό. Θα μπορούν να αναγράφουν τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" σκέτο, για 5 χρόνια μετά το ξεκίνημα των συνομιλιών με την Ε.Ε., ξεχωριστά για κάθε τομέα των συνομιλιών. 
Επίσης, ανέγγιχτες μένουν όλες οι Σκοπιανές προπαγανδιστικές οργανώσεις στο εξωτερικό που σήμερα ονομάζονται Μακεδονικές, για τις οποίες η συμφωνία λέει ότι "δύνανται", αν το θελήσουν, να ονομασθούν βορειομακεδονικές. Τι λέτε; Θα το θελήσουν;
Επιπλέον θα συσταθεί μικτή Ελληνο-Μακεδονική (τι ξεφτίλα Θεέ μου!) επιτροπή που θα αναθεωρήσει ΚΑΙ τα ελληνικά σχολικά βιβλία, απαλείφοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να ενοχλήσει τους Σκοπιανούς!
Σε αντάλλαγμα όλων αυτών των… αιματηρών παραχωρήσεων που έκαναν οι Σκοπιανοί, εμείς δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την είσοδό τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, να τους αναγνωρίσουμε στον ΟΗΕ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία και να μην αναθεωρήσουμε ποτέ αυτή τη συμφωνία, καθώς το άρθρο 20 παράγραφος 9 ξεκαθαρίζει: “Οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες. Δεν επιτρέπεται καμμία τροποποίηση της παρούσας Συμφωνίας”.
Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Όχι μόνο για την ιστορία μας, αλλά και για το μέλλον της χώρας. Με ελληνικές υπογραφές διαγράφεται με μια μονοκοντυλιά, ελληνισμός 2500 ετών και παραδίδεται δώρο με κορδέλα και φιόγκο στους παραχαράκτες της ιστορίας, στους πλαστογράφους ταυτοτήτων, στους απατεώνες των Βαλκανίων, που όμως, οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, δούλεψαν με πείσμα και μεθοδικότητα όταν εμείς κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. 
Μετά την μικρασιατική καταστροφή, οι πρωταίτιοι της εθνικής τραγωδίας εκτελέστηκαν. Ευτυχώς για τους εθνοπροδότες των Πρεσπών, δεν υπάρχει πια θανατική ποινή. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν ισόβια και θα υπάρξει κάποιος να ξεκαθαρίσει: “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”. Όμως, όποια ποινή και να τους επιβληθεί, η Μακεδονία που θα τουφεκιστεί σήμερα το βράδυ από το εκτελεστικό απόσπασμά “ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά ρε(μ/τ)άλια” δεν ανασταίνεται.
Υ.Γ. Οφείλω να σχολιάσω την άποψη που διακινούν και σοβαροί άνθρωποι πως “όσο περνάει ο καιρός, τόσο οι επόμενες προσφερόμενες λύσεις είναι δυσμενέστερες”. Ισχύει αυτό, αν μένεις άπρακτος. Αλλά πρόκειται για αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Πώς γίνεται για όλους τους άλλους, σε όλα τα θέματα που μένουν ανοιχτά, οι επόμενες προσφερόμενες λύσεις να είναι καλύτερες και μόνο για μας να είναι δυσμενέστερες; Προφανώς αν η δική μας διπλωματία έχει επικεφαλής Κοτζιάδες ή Δρούτσηδες (τη θυμάστε, φαντάζομαι, αυτή τη φοβερή φυσιογνωμία...) και διοργανώνει χοροεσπερίδες με φουα-γκρα και οι διπλωμάτες των Σκοπίων οργώνουν τον κόσμο προωθώντας τα συμφέροντά τους, η απόσταση μεταξύ μας θα μεγαλώνει, εις βάρος μας. Αλλά, επιτέλους, πότε θα απαλλαγούμε από το σύνδρομο της εθνικής μιζέριας;ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

14 σχόλια :

 1. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ».

  Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Να είναι πλέον βέβαιοι ότι η νέμεσις είναι προ των πυλών...»
  Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Όλοι οι Έλληνες βράζουν με τον Α. Τσίπρα ενώ την ίδια στιγμή, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος βγαίνει μπροστά και στέλνει τελεσίγραφο στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
  Aναλυτικά το κείμενό του:
  «Ω Αφρων κύριε Τσίπρα ερήμην του Ελληνικού λαού με την μεγάλη του πλειοψηφία αντίθετη προχωράς στην έγκριση μιας ανύπαρκτης συμφωνίας αναγνωρισμένοι απο εμας ως μοναδικους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους!!!
  Ο Μακεδόνας απο τη Βέροια ο Θεοχαρόπουλος βουλευτής της ποιας, της ΔΗΜΑΡ, με 383 ψήφους καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος.. και ατυχώς δεν είναι μόνος βρέθηκαν ηλίθιοι πρόθυμοι, που για οφίτσια, υπουργικούς θώκους, αργομισθίες με ένα Σόρος να σκορπά εκατομμύρια δολάρια και να το επιβεβαιώνουν δυο πρώην κυβερνητικοί άσπονδοι φίλοι Καμμενος με Κοτζια, διχως να τους εγκαλεί άμεσα εισαγγελέας..
  Η αγυρτεία και ο αμοραλισμός σε όλο του το.μεγαλείο, όταν ο Τσιπρας και η εθνομηδενιστικη παρέα του αγνοούν το 85-90% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στην επαίσχυντη συμφωνία και ως ετούτου έπρεπε να εφαρμοστεί το άρθρο 28 του συντάγματος όταν παραχωρείς εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα επιβάλλεται να ψηφιστεί από τα 3/5 της βουλής.
  Οι Έλληνες βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί άφρονες και κομπλεξικοί θεωρούν κατόρθωμα να ξεπουλούν την Ελληνική Μακεδονία. Ενω άλλοι δειλιάζουν και με μισόλογα και υπεκφυγές δεν καταγγέλουν το επιτελούμενο έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος, χωρίς να τους εγκαλούν σε Συνταγματική τάξη δίχως και ο συνταγματολόγος Α.Ε.Προεδρος της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει…
  Να ναι πλέον βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών…
  Φ.Φράγκος»

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.

  Η Συμφωνία των Πρεσπών και οι προδότες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
  Ιωάννης Αμπατζόγλου
  Η διαδρομή της προδοσίας η οποία είχε ως αφετηρία την 17η Ιουνίου 2018 και τους Ψαράδες Πρεσπών φτάνει στο τέλος της το αργότερο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Βουλή των Ελλήνων.
  Η διαφαινόμενη υπερψήφιση της κατάπτυστης και προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τους πρόθυμους της Βουλής θα ανοίξει την κερκόπορτα σε αυτούς που επιβουλεύονται την Μακεδονία μας και θα επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στο σώμα της Ελλάδος. Η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ διαφορετική, θα είναι πιό γκρίζα. Το μέλλον της Ελλάδος πιό αβέβαιο.
  Ποιοί όμως θα προκαλέσουν αυτή την βλάβη στην πατρίδα μας; Για μία ακόμη φορά αυτοί που βρίσκονται εντός των τοιχών. Οι πεμπτοφαλλαγγίτες. Όπως αναφέρθηκε και πιό πάνω, οι πρόθυμοι βουλευτές, που χωρίς ντροπή θα διαπράξουν την μέγιστη ατιμία, την εθνοπροδοσία! Μεγάλη η λίστα των εθνοπροδοτών στην ιστορία της Ελλάδος. Σε λίγο θα γίνει μεγαλύτερη. Τα ονόματα αυτών των προθύμων θα βρεθούν δίπλα στα ονόματα του Εφιάλτη και του Νενέκου.
  Σε κάθε περίπτωση, όλοι εμείς που αγωνιστήκαμε σε αυτόν τον καλό αγώνα υπέρ πατρίδος, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Τώρα με μεγαλύτερο πείσμα. Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανατροπή των πολιτικών θέσεων που μας οδήγησαν σε αυτή την εθνική ήττα.
  Στη συνείδησή μας η Μακεδονία θα είναι πάντα μία και ελληνική. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
  Όσο για τους προδότες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φράση που είχε γραφτεί παλαιότερα σε κάποιον τοίχο στην Κύπρο ισχύει και για αυτούς.
  Η φράση αυτή είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.
  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ούτε ΕΣΑΣ ούτε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ σας.
  *Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Ζητούν η κύρωση να γίνει με πλειοψηφία 180 ψήφων.

  Να γίνει με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών η έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, προτείνει με ψήφισμά του ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ). «Η Συμφωνία αφορά όλους τους Έλληνες και πρέπει να έχει την ευρύτερη δυνατή κοινωνική και πολιτική αποδοχή, να εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα. Για να διασφαλίζεται η βιωσιμότητά της στο χρόνο δεν μπορεί να στηρίζεται σε οριακές πλειοψηφίες» τονίζεται στο ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΘ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και τι κακό έχουν οι μολότοφ, κυρία Τζάκρη;
  Σοφία Γιαννακά


  Δανείζομαι αυτή τη φράση από τον πρωθυπουργό για να σχολιάσω τις μολότοφ που έπεσαν από αγνώστους στο σπίτι της πρώην υπουργού κυρίας Τζάκρη στα Γιαννιτσά, χθες τη νύχτα.
  «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;», είχε διερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας το 2017.
  Απαντούσε έτσι σε βουλευτή της ΝΔ που διαμαρτυρόταν γιατί στα πανεπιστήμια κατασκευάζουν βόμβες.
  Όταν πρωθυπουργός σύγχρονης δυτικής δημοκρατίας έχει αυτή την κοσμοαντίληψη και θεωρεί ότι υπάρχουν προοδευτικές μολότοφ που μια χαρά πέφτουν κατά των πολιτικών αντιπάλων, τα λόγια είναι περιττά.
  Το εκπληκτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο ίδιος αυτός πρωθυπουργός, μαζί με σύσσωμο τον κυβερνητικό και διορισμένο αχταρμά, βγήκε χθες για να καταγγείλει τις μολότοφ που έπεσαν στη βουλευτή τους. Όρισαν, μάλιστα, ως ένοχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζητούσαν εξηγήσεις!

  Όσο για την κυρία Τζάκρη, έδειξε να εκπλήσσεται που ρίχνουν μολότοφ επί ΣΥΡΙΖΑ. Καταδίκασε τη «φασιστική απειλή», ενώ κάλεσε τις δυνάμεις της δημοκρατίας και της ομαλότητας να υψώσουν τείχος, λες και έχει γίνει κανένα πραξικόπημα ή αντεπανάσταση -όπως αυτές τις μέρες στη Βενεζουέλα του Μαδούρο- και δεν το ξέραμε!
  Δεν θυμάμαι την κυρία Τζάκρη να καταδικάζει ποτέ βία εναντίον πολιτικών. Δεν μίλησε όταν οι λεγεώνες των γνωστών-αγνώστων πετούσαν πέτρες και αυγά σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
  [Θεοδώρα, και το δικό μου σπίτι πήγαν να κάψουν και απείλησαν την ηλικιωμένη μητέρα μου, αλλά τότε δεν έβγαλες λέξη].
  Δεν διαμαρτυρήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν άνοιγαν το κεφάλι του Κωστή Χατζηδάκη ή του Τέλλογλου. Δεν καταδίκασε τον Τσίπρα όταν σχολίαζε για τα γιαούρτια εναντίον του Πάγκαλου: «Ποια βία; Η βία είναι κάνα γιαουρτάκι; Μεγάλη βία»!
  Δεν καταδίκαζε η κυρία Τζάκρη, το 2011, όταν τα τάγματα του επελαύνοντος ΣΥΡΙΖΑ διέλυαν τις παρελάσεις και ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε: «Η αντίδραση έχει φτάσει και στις παρελάσεις... Δεν θα μπορούν να σταθούν ούτε σε κοινωνική εκδήλωση αν συνεχίσουν έτσι».
  Δεν καταδίκασε ούτε τη Θεανώ Φωτίου όταν δήλωνε τον Ιανουάριο του 2015 για την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη: «Και ο Άδωνις προκαλεί».
  Φυσικά, δεν καταδίκασε τα χημικά εναντίον του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα προ ημερών, τη βία του Ρουβίκωνα, τις βόμβες στον ΣΚΑΪ, τις συμμορίες που καίνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τη βία στα πανεπιστήμια.
  Δεν ανησύχησε η κυρία Τζάκρη όταν στις 24/12/2008 η επίσημη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευε τα «Αντικάλαντα 2008».

  «Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις / Στο Σύνταγμα, στο Σύνταγμα τι ωραία που αρπάζεις! / Μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά / Και διμοιρίες στη σειρά / Ω έλατο, ω έλατο δε θα μου τη γλιτώσεις / Βρε θα σε κάψω μια βραδιά / Κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά».
  Επομένως, δυο μολότοφ έπεσαν, δεν έγινε και τίποτα, κυρία Τζάκρη, που θα 'λεγε και ο Αλέξης Τσίπρας.

  Πηγή: Και τι κακό έχουν οι μολότοφ, κυρία Τζάκρη; | iefimerida.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ) Η ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ.
  ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

  Νέο κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έκανε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Ιωάννης Αθανασιάδης.
  Μετά την απόφαση να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Παμμακεδονικές Ομοσπονδίες απηύθυναν νέο κάλεσμα για την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να δείξουν την αντίθεσή τους στην ψήφιση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 20 ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
  Εντυπωσιακή πτήση για τη Μακεδονία: Άνδρας πήδηξε με «παρά πέντε» από τον Πύργο Αθηνών στη Βασ. Σοφίας!
  Ένα εντυπωσιακό θέαμα χάρισε πριν λίγη ώρα ένας 41χρονος άνδρας, ο οποίος πήδηξε από τον Πύργο των Αθηνών με «παρά πέντε», και προσγειώθηκε στην Βασιλίσσης Σοφίας ενώ είναι σε εξέλιξη τρία συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας γιατη Μακεδονία.
  Ο 41χρονος Έλληνας προσήχθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ενώ πιθανολογείται ότι προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη για τη Μακεδονία και την Συμφωνία των Πρεσπών για την οποία διεξάγεται συζήτηση στη Βουλή.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 2.000 διαδηλωτές έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες - Τραγουδούν για την Μακεδονία.
  Πάνω απο 2.000 διαδηλωτές έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών καταλήγοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκο Μπόλαρη.
  Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και υπολογίζεται ότι σε αυτή συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι των Σερρών οι οποίοι διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα μέτρα ασφάλειας χαρακτηρίζονται πρωτόγνωρα για την πόλη καθώς στο κέντρο της και δη στη πλατεία Εμπορίου, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ακροβολιστεί δεκάδες αστυνομικοί καθώς και μια διμοιρία των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.
  Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, ηχούν τύμπανα, το συγκεντρωμένο πλήθος ανεμίζει Ελληνικές σημαίες τραγουδώντας τον ύμνο της Μακεδονίας, ενώ ορισμένοι διαδηλωτές ανάβουν καπνογόνα και ταυτόχρονα ακούγονται υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του Σερραίου υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
  Άγριες συγκρούσεις σώμα σώμα ΜΑΤ και διαδηλωτών έξω από το σπίτι της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα σημειώθηκαν απόψε στην Κατερίνη, όταν έπειτα από συγκέντρωση διαμαρτυρίας νεαρών στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν πορεία προς το σπίτι της…
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. «Και τι κακό έχουν οι μολότοφ;», είχε διερωτηθεί ο Αλέξης Τσίπρας το 2017.
  Απαντούσε έτσι σε βουλευτή της ΝΔ που διαμαρτυρόταν γιατί στα πανεπιστήμια κατασκευάζουν βόμβες.
  ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Πορεία κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ίδια ώρα που στο άντρο των προδοτών, οι ΗΠΑνθρωποι ετοιμάζονται για την ολοκλήρωση της προδοσίας τους!
  Νωρίτερα, οι χιλιάδες πατριώτες συγκεντρώθηκαν έξω από τον Λευκό Πύργο και κρατώντας ελληνικές σημαίες, υπό τον ήχο τυμπάνου, φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των προδοτών.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ.
  Ο Δένδιας με μυστικό χθεσινό τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Ροτσιλντ, έχει λάβει την υπόσχεση, ότι θα γίνει «πρωθυπουργός κοινής αποδοχής» στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», μετά τις μεθεπόμενες εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν με απλή αναλογική και θα επιβάλλουν την συγκυβέρνηση άνω των δύο κομμάτων!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: «ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΩΝΩΝ. ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ».

  Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΣΟΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ.
  "Έξι Εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει.
  Έξι, ίσως να έχει βρει και παραπάνω.
  Θα μιλάνε οι Έλληνες για την μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων.
  Πολιτισμός δεν είναι να κόβεις ένα κομμάτι της χώρας σου και να τα πουλάς.
  Τα Ελγίνεια σου θυμίζουν κάτι φίλε Αλέξη;
  Αυτά μας τα άρπαξαν οι ξένοι".
  Πριν από λίγο άλλωστε συναντήθηκε ο κ. Σόρος με τον κ. Ζάεφ. Το ποιοι δουλεύουν για τον Σόρος θα το δούμε πολύ σύντομα.
  "Όσοι θα ψηφίσετε αυτή τη Σύμβαση, μετατρέπεται τους Μακεδόνες σε μειονότητα των Σλάβων, διαχωρίζετε τους Έλληνες σε βόρειους και νότιους.
  Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ σας εκθέτουν κάθε μέρα, παραβιάζοντας καθημερινά την Συμφωνία. Κι εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι τον κατήφορό σας, παραχωρώντας την Μακεδονία στους Σλάβους.
  Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής, από τους κύριους εμπνευστές της Συμφωνίας και της διάλυσης των μικρών κομμάτων, να παραλληρεί προσβάλλοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό. Κύριε Βούτση πολιτισμό δεν παράγει το χωράφι, τα εδάφη που λέτε. Πολιτισμό παράγουν οι άνθρωποι. Μήπως δεν ζείτε στην Ελλάδα;"
  «Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή. Ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι».
  Ποτέ δεν διαπραγματευτήκαμε ως ΑΝΕΛ. Δεν στήσαμε το θέμα του Σκοπιανού. Έντιμα και καθαρά το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή.
  Θυμάμαι αυτά που είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στις 3 Ιουνίου 2006: «Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, που αποφάσισε να αυτοκτονήσει γιατί η Μακεδονία κρατάει ψηλά τα λάβαρα».
  Δεν έχουμε σήμερα να συζητήσουμε ένα θέμα διεθνές ή εσωτερικό αλλά την ικανοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης.
  Ζ.Π.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. «Μια μεγάλη αναπηρία των Ελλήνων είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική ζωή. Το μέγεθος στο οποίο παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην Ελλάδα και το σημείο στο οποίο ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει, ακόμα και να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές, προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμη λίγες εβδομάδες, δύσκολα κάποιος μπορεί να το πιστέψει…»

  Έκθεση George Horton, γενικός σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σμύρνη 26 και 27 Σεπτεμβρίου 1922.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «ΑΥΓΗ» ΚΑΙ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ».

  Η κομμουνιστική ληστοσυμμορία του Τσίπρα σκοπεύει να ενισχύσει τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τα δικά μας χρήματα. Θα επιβάλλει στους πολίτες να χρηματοδοτούν παρά την θέλησή τους, όσα καταρρακωμένα ΜΜΕ έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες. Πάντα φυσικά στο όνομα του "πολιτισμού" και της "πολυφωνίας".

  Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019
  Προς διαβούλευση τα μέτρα στήριξης του Τύπου

  Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε «ώριμο στάδιο επεξεργασίας προτάσεων οικονομικής ενίσχυσης, με στόχο την προστασία -σε εθνικό και τοπικό επίπεδο- των έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης, που αποτελούν πυλώνα της πολυφωνίας, του πολιτισμού και της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου».
  Σύμφωνα με το υπουργείο, οι εν λόγω προτάσεις στηρίζονται σε..
  ανάλογες πρωτοβουλίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών και είναι συμβατές με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως σημειώνεται επίσης, οι εν λόγω προτάσεις είναι σχεδιασμένες, στη βάση αυστηρών, στοχευμένων και αντικειμενικών κριτηρίων.
  Τα προτεινόμενα μέτρα θα τεθούν προς διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...