Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.

ΟΧΙ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑΠλήθος μικρών και μεγάλων πολιτών έδωσαν το αγωνιστικό παρών στην κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Αιτία της αυθόρμητης όπως τη χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι πολίτες συγκέντρωσης, η Συμφωνία των Πρεσπών και η χρήση του όρου Μακεδονία από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.
Οι Εβρίτες φώναξαν συνθήματα, τραγούδησαν πατριωτικά τραγούδια και με ελληνικές αλλά και σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας στα χέρια, διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην επερχόμενη ψήφιση της Συμφωνίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της Ορεστιάδας.
Συλλαλητήρια διοργανώνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας, και ύστερα από τη χιονοστιβάδα πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών που επιταχύνει τη διαδικασία.

 

  

Τις φωνές τους ενάντια στο όνομα "Βόρεια Μακεδονία" ένωσαν οι Ορεστιαδίτες στην Κεντρική Πλατεία, χθες το βράδυ.
Μικροί & μεγάλοι πολίτες τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Διαβάστε εδώ σχετικά & δείτε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία:ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...