Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ".

ΕΦΙΑΛΤΗ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ 

ΤΣΙΠΡΑ  ΜΠΙΝΕ,  ΠΟΥΤΑΝΑΣ  ΓΙΕ

"O πρωθυπουργός είναι ένα απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα».

Η  ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ  ΤΟΥ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  ΚΟΙΜΑΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Λειτουργοί της Δικαιοσύνης που ενώ ακούγονται από πολιτικά στελέχη καταγγελίες για πακτωλό χρημάτων  για  την  προδοσία  της  Μακεδονίας  (ακόμη  και  από  υπουργούς  αυτής  της  κομμουνιστικής  κυβέρνησης  όπως  ο  Καμμένος), χορηγίες του Σόρος και την ώρα που ο κόσμος το έχει τούμπανο για περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, οι ίδιοι λάμπουν δια της απουσίας τους…«Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε και εμάς. Ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε καθόλου εκλογές».
"Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται, όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντεύθεν τις κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα". 


«Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...