Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΟΙ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  ΚΑΙ   ΤΑ  ΤΣΙΡΑΚΙΑ  ΤΟΥΣ  
 Η παγκόσμια ελίτ συγκεντρώνεται για δύο ημέρες στην αμερικανική πρωτεύουσα και οι πάντες υποβάλλουν τα σέβη τους στο Εβραϊκό Κράτος και στην εβραϊκή Διασπορά.
Αναμένεται να λάβουν μέρος και 18 χιλιάδες αντιπρόσωποι απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
 Μιχάλης Ιγνατίου: Η πιθανή «Σύνοδος Κορυφής» – Ελληνική Ομογένεια κι Εβραίοι.
 Πηγή: hellasjournal

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Πενς, υπουργοί, βουλευτές και γερουσιαστές.
Η παγκόσμια ελίτ συγκεντρώνεται για δύο ημέρες στην αμερικανική πρωτεύουσα και οι πάντες υποβάλλουν τα σέβη τους στο Εβραϊκό Κράτος και στην εβραϊκή Διασπορά.
Αναμένεται να λάβουν μέρος και 18 χιλιάδες αντιπρόσωποι απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Βασικός στόχος της είναι η προώθηση των συμφερόντων του Εβραϊκού Κράτους και στο πλαίσιο του συνεδρίου οι παραβρισκόμενοι ξένοι πολιτικοί έχουν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές.
Οι οργανωτές, που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας με την ελληνική Ομογένεια, έχουν ήδη προσκαλέσει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώτος απάντησε θετικά, ενώ ο κ. Έλληνας πρωθυπουργός -απ’ ότι αντιλαμβάνομαι- αναμένει να δει εάν θα παραστεί ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος λόγω των κρίσιμων εκλογών στο Ισραήλ, σκέφτεται να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Εάν, όμως, παραστεί, αναμένεται να έρθει στην Ουάσιγκτον και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Θα πραγματοποιηθούν πολυμερείς συναντήσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι κ. Αναστασιάδης και Τσίπρας, και σύμφωνα με πληροφορίες και ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι. Ως γνωστόν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην Ουάσιγκτον ο κ. Νετανιάχου και να μην επισκεφθεί το Λευκό Οίκο, το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Κογκρέσο.

Είναι από τους ηγέτες που συναντά στην αμερικανική πρωτεύουσα όποιον επιθυμεί. Η δύναμη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, και γενικά όλων των ηγετών του Εβραϊκού Κράτους, πηγάζει από την Εβραϊκή Διασπορά, η οποία μετά από τόσες γενιές δεν έχει διαβρωθεί και συνεχίζει να μάχεται για την Πατρίδα των προγόνων. Οι Εβραίοι ανά τον κόσμο έχουν αυτό το στοιχείο της ανάγκης για επιβίωση, και την προστασία του Ισραήλ με κάθε μέσο και θυσία. Είναι αυτό το στοιχείο που λείπει από την Ελληνική Ομογένεια, η οποία έχει μεγάλη έλλειψη ευεργετών.

Ενώ οι Ελληνοαμερικανοί είναι πλούσιοι άνθρωποι, δεν υποστηρίζουν το «Ελληνικό Λόμπι» οικονομικά. Πολύ λίγοι ομογενείς ήταν αυτοί, με πρώτο και καλύτερο το Νίκο Μουγιάρη, που έφυγε πρόσφατα, οι οποίοι συμμετείχαν χρηματοδοτικά στις πολιτικές προσπάθειες της Ομογένειας. Μεγάλη ευθύνη για τη μείωση του ενδιαφέροντος, φέρουν η Εκκλησία και το ελληνικό κράτος. Η Εκκλησία ενδιαφέρεται μόνο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και επειδή το Φανάρι είναι όμηρος της Τουρκίας, αυτό επηρεάζει και τη δυναμική του «Ελληνικού Λόμπι».
Όσοι ασχολούνται με τα της Εκκλησίας στην Αμερική βρίσκονται απέναντι σε όσους συμμετέχουν στις πολιτικές προσπάθειες για να βοηθήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι όποτε βρίσκεται σε κίνδυνο το Πατριαρχείο, αυτοί που σπεύδουν να βοηθήσουν είναι οι ηγέτες του Λόμπι. Είναι πολύ χαρακτηριστική η περίπτωση του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του Φαναρίου. Στις πρόσφατες εκλογές οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου ήταν εξαφανισμένοι…
Το ελληνικό κράτος, από την πλευρά του, συνεχίζει τα λάθη. Οι γνήσιες δυνάμεις της Ομογένειας, όπως είναι το HALC δεν ζητάνε χρήματα από την Αθήνα και τη Λευκωσία για να παλαίψουν για τα εθνικά θέματα. Το ανάποδο συμβαίνει. Δίνουν χρήματα. Και όμως, η ελληνική κυβέρνηση, όπως και η κυπριακή πετάνε κονδύλια σε αποτυχημένες εταιρείες δημοσίων σχέσεων, που δεν βοηθούν και επίσης δημιουργούν και προβλήματα στο Λόμπι, επειδή δεν είναι συνεργάσιμες στον κοινό σκοπό. Ποιος θα εργαστεί και θα πονέσει την Ελλάδα και την Κύπρο;
Ο ομογενής ακτιβιστής ή ο ξένος λομπίστας, ο οποίος μέχρι να πληροφορηθεί που είναι η Αθήνα και η Λευκωσία, θα έχει τελειώσει το συμβόλαιό του; Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Αναστασιάδης πρέπει να διδαχθούν από τον τρόπο οργάνωσης των Εβραίων της Διασποράς. Και να ενώσουν την Ομογένεια της Αμερικής για να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική και να προστατεύει τα συμφέροντα των δύο χωρών στην Αμερική. Η βοήθεια της Ομογένειας θα ήταν ανεκτίμητη αν ήταν μία “γροθιά”. Δεν είναι. Μερικοί έχουν τα δικά τους “μαγαζάκια” και βγάζουν το… μεροκάματο. Όμως, αυτό που προέχει είναι το συμφέρον της Ελλάδας και της Κύπρου και όχι το προσωπικό. Όσοι δεν συμφωνούν πρέπει να είναι απέναντί μας… ΧΑΤΖΑΡΑΣ,  ΔΕΛΤΙΟ  11

Ο Χασισέμπορος Αλιέκσι , ο σύντροφος Ράμα και το Κράτος Δικαίου

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Μεγάλος Αδελφός, ο «Ρυθμιστής» του Παγκοσμίου Εμπορίου Ναρκωτών, είναι το Κράτος Δικαίου και το Λάγκλεί. 

Η παραγωγής Κόκας και Ηρωίνης βρίσκονται υπό την «προστασία» των μυστικών υπηρεσιών που αγρυπνούν για την προστασία της αγοράς από τον «ανταγωνισμό». 
Ως συνεργάτες του Λάγκλευ , στην διακίνηση, αποδείχτηκαν ιδιαίτερα «αξιόπιστοι» οι Αλβανοί και το Κράτος Δικαίου του αντάμειψε με τον «ανθρωπιστικό» βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία της Μαύρης Τρύπας του Κοσσόβου. 

Η Αλβανική Μαφία κινείται σε έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει την Αλβανία, το Κόσσοβο, τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο, του Μαφιόζου Τζουκάνοβιτς. Όπως έγραψε χθες ο «Independent» που χαρακτήρισε την Αλβανία ως «Κολομβία της Ευρώπης», «οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο» και «εξαγοράζουν τις αρχές από το Ρότερνταμ ως τη Σμύρνη ». 

Οι Αλβανοί είναι οι διακινητές των μονοπωλιακών προϊόντων της Cia, στην Ευρώπη. Της Κόκας και της Ηρωίνης. 
Δώρο, προς τους Αλβανούς είναι το  φθηνό Χασίσι, του οποίου η Καλλιέργεια, γίνεται στην Αλβανία και το Κόσσοβο.

 Το βασικό εθνικό προϊόν του Κοσσόβου και της Αλβανίας είναι το χασίσι. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διεθνών υπηρεσιών καταπολέμηση των ναρκωτικών με βάση τις καλλιεργούμενες εκτάσεις υπολογίζεται ότι το εισόδημα των αλβανών γεωργών , των εργατών γης και των καπνεμπόρων από «μαριχουάνα» αποφέρει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό όμως δεν περιλαμβάνει το Κόσσοβο και τα έσοδα από τη διακίνηση της Κόκας και της Ηρωίνης. 

Η Ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι πέρσι έπιασε 70 τόνους αλβανικής «μαριχουάνας» και υπολογίζουν ότι πέρασαν «μέσα» 600- 700 τόνοι. Για την Ιταλία υπάρχει το φυσικό εμπόδιο της απόστασης. Για την Ελλάδα όχι. 

Η Ελληνική αστυνομία πιάνει στη χάση και στην φέξη κανέναν «ξέμπαρκο» αλβανό «ελεύθερο επαγγελματία». Το αλβανικό χασίσι , η Κόκα και ηρωίνη, κυκλοφορούν ελευθέρα στην Ελλάδα. Το γιατί το εξήγησε ο «Independent». 
«Οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο» και 
«εξαγοράζουν τις Αρχές από το Ρότερνταμ ως τη Σμύρνη». 

Το μαύρο χρήμα Αλβανών χρηματοδοτεί την πολιτική, τα δικηγορικά γραφεία και  τις τράπεζες που ξεπλένουν το χρήμα. 

Ο Αλιέκσι, οι βουλευτές του και οι ψηφοφόροι της προδοτικής Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας χρηματοδοτούνται από τα μαύρα Ταμεία της Αλβανικής Μαφίας που είναι συνεργάτης της Cia. 

Το Αλβανικό Δημοκρατικό Κόμμα χθες κατήγγειλε ότι εννέα πρώην στελέχη της Κομμουνιστικής Σιγκιουρίμι επέστρεψαν σε θέσεις κλειδιά στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας (SHISH), και «συνεργάζονται με το έγκλημα στη διακίνηση των ναρκωτικών».

 Cia, SHISH. MIT, EYΠ, Αλιέκσι , σύντροφος Ράμα, Κράτος Δικαίου. Μεγα το τηςε Μαφίας Κράτος. 

ΥΓ. Και εσύ λαέ μαλακισμένε μην ξεχνας τον Ωροπό. 

Independent: Πώς η μικροσκοπική Αλβανία μετατράπηκε σε «Κολομβία της Ευρώπης» – Συμμορίες και διακινήσεις ναρκωτικών

Η βρετανική εφημερίδα Independent σε άρθρο της αναφέρει πως η μαριχουάνα συμβάλει με 4 δισ. δολάρια σε ετήσια βάση στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της Αλβανίας.
Αναφερόμενη στο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη, σημειώνει ότι η Αλβανία, την οποία χαρακτηρίζει ως «Κολομβία της Ευρώπης», έχει καθιερωθεί ως η έδρα της εμπορίας ναρκωτικών στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Το άρθρο τονίζει ότι οι αλβανικές συμμορίες είναι οι πιο ισχυρές στον κόσμο στην ηρωίνη και την κοκαΐνη και οι διακινητές εξαγοράζουν τις Αρχές από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας μέχρι τη Σμύρνη της Τουρκίας, γεγονός που καθιστά δυνατή τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη αξιωματούχο της ΕΕ, γράφει ότι η Αλβανία δεν είναι τόσο το κέντρο καλλιέργειας, αλλά το κέντρο συγκέντρωσης και διανομής.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα έσοδα από τα ναρκωτικά επενδύονται σε πολυτελείς κατασκευές κατά μήκος της αλβανικής ακτής αλλά και στην πρωτεύουσα.

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

 1. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΡΤΟΔΙΚΕΙΑ
  Το κομμουνιστικό πουστοδικείο – ανταρτοδικείο του Σύριζα, επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών στον μη ομοφυλόφιλο πατριώτη δεσπότη Αιγιαλείας Αμβρόσιο, για υποκίνηση σε ρατσιστική βία και κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος, παρά την αντίθετη γνώμη του εισαγγελέα.
  Δεν φαντάζεται κανείς τι άνθρωποι μπήκαν τα τελευταία χρόνια στο δικαστικό σώμα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΤΖΑΡΑΣ: «ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ». ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΟΙ.
   Κάποιοι χρειάζονται απόλυση και ζουρλομανδύα
   Η Έδρα, του «ομο-φιλικού», «Ανταρτοδικείου», αποφάσισε ότι η προτροπή, «φτύστε τους», αποτελεί προτροπή σε «βία». Δηλαδή, αποφάνθηκε ότι το «φτύσιμο» είναι «βία».
   Αποφάσισε ακόμα ότι όποιος έχει εξουσία δεν χει δικαίωμα να διαφωνεί με την συμπεριφορά κάποιου και αν το εκφράσει κάνει κατάχρηση της εξουσίας του.

   Έχω κάθε λόγο να αμφιβάλω για την διαύγεια και την «πνευματική ισορροπία» της «έδρας», και μου γεννώνται ερωτηματικά για το αν έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, και αν κατανοεί τι είναι και σε τι συνίσταται η «βία» και αν κατανοεί τι είναι και σε τι συνίσταται η «εξουσία» .
   Βέβαια, η απόφαση αφορά την «ρατσιστική βία», κατά του «αρσενοκοίτη», και το «φτύσιμο» και η εν γένη αποδοκιμασία του, είναι «βία».όπως έχουμε «λεκτική βία» όταν λέμε «άει χάσου».

   Από την ανάλυση, είναι εμφανές ότι η έδρα του «ομο-φιλικού», «Ανταρτοδικείου», έχει γράψει πολλά ένσημα στην «Ανοιχτή Κοινωνία», και μπορεί να είναι «αριστερή», αλλά προφανώς είναι ακατάλληλη για τη δικαιοσύνη.

   Επειδή οι αποφάσεις κρίνονται πειθαρχικά από τους ανώτερους δικαστές ελπίζω πως όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για να απαλλαγεί η δικαιοσύνη από τέτοια ακατάλληλα ανίκανα και προκατειλημμένα πρόσωπα.

   Η ουσία είναι ότι η Δικαιοσύνη νοσεί, και ότι χρειάζεται «Κάθαρση», «Αποσυριζοποίηση» και αξιοκρατία.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ». Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
  Τα χαρακτηριστικά σημεία της έκθεσης
  1. «Για την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής της Ελλάδας στην ενίσχυση της περιφερειακής και παγκόσμιας ασφάλειας για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της»!
  2. «Για την Ελλάδα, που είναι ένας αφοσιωμένος εταίρος στην προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων εντός και εκτός Ελλάδας»!
  3. Για «την ελληνική κυβέρνηση που στηρίζει την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας και με το υπουργείο Άμυνας πρόσφερε πρόσθετες εγκαταστάσεις, εκτός από τον κόλπο της Σούδας». Έχοντας δώσει το πράσινο φως για να μετατραπεί η χώρα σε Νατοϊκή βάση λιμανιών, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και Drones από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τα Δωδεκάνησα.
  4. «Για την υπαγόρευση από την αμερικανική πρεσβεία (!) στην Ελλάδα, να υποστηρίξει και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ώστε να περιορίσει την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας»!
  5. Για «την αποστολή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα να προτρέψει (sic) να εφαρμόσει τη συμφωνία για το θέμα της ονοματοδοσίας της Μακεδονίας».
  6. Για την εργασία της πρεσβείας «να δημιουργηθεί μια νέα γενιά ηγετών, φίλα προσκείμενη στις ΗΠΑ και τις αξίες που οι τελευταίες πρεσβεύουν».
  7. Για «την πρόθεση της Ελλάδας να γίνει περιφερειακό κέντρο για την επιχειρησιακή ικανότητα των ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ».
  8. Για «τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να επενδύσει στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F- 16 και να συνεχίσει να στηρίζει και να φιλοξενεί ασκήσεις του ΝΑΤΟ, έχοντας δαπανήσει πάνω από 2 δις δολ. από το 2015»! (χώρια από τα 2,6 δις που έχουν συμφωνήσει Τσίπρας –Τραμπ να δαπανηθούν στο άμεσο μέλλον.)
  9. Για τη δουλειά της αμερικανικής πρεσβείας «να προσεταιριστεί ΜΚΟ και ΜΜΕ (!), αλλά και (κι αυτό παραπέμπει απολύτως σε εποχές Πιουριφόϊ) στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα της (αμερικάνικης) αποστολής για την Ελλάδα. Ώστε να στοχεύουν στη νεολαία, τα κορίτσια και τη νέα γενιά ηγετών στο επιχειρείν και στην κοινωνία τω πολιτών, αποσκοπώντας να προωθήσουν μια θετική άποψη για τους δεσμούς ΗΠΑ- Ελλάδας»!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...