Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ». Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ».Στην καταγγελία ότι ο Γερμανός πρέσβης τον απείλησε προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.
«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων, είναι εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».
Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα. Αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του. Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία. Και δέκα ημέρες στην καρέκλα είναι σημαντικό για αυτούς».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.
«Ο Τσίπρας έιναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300», ανέφερε.
Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος».
«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοι, μην νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος», ανέφερε.
Ο Βασίλης Λεβέντης δεν θέλησε να μιλήσει για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη. «Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον Σαρίδη. Εγώ δεν έχω διαγράψει κανέναν», ανέφερε.
Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο.
«Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σσ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, που όπως είπε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».
Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες».


«Ο Τσίπρας της ζήτησε να πείσει τον Κυριάκο να ψηφίσει τις Πρέσπες».

Απεσταλμένη της Ντώϋτσε Βέλλε πληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι σκοπός της επίσκεψης της κ. Μέρκελ ήταν να πείσει την ελληνική πολιτική ηγεσία να ψηφίσει την συμφωνία για την «Βόρεια Μακεδονία» και αποκάλυψε ότι ο κΤσίπρας της ζήτησε να ασκήσει την επιρροή της στον αρχηγό της αντιπολίτευσης για να μην την καταψηφίσει.


Μίκης Θεοδωράκης για Μέρκελ: «Ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια και να μας αποτελειώσει - Μας έκανε ραγιάδες»
«Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα».
«Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια».

Αλαβάνος: «Ο πρωθυπουργός που έχουμε έχει Γερμανίδα μπέιμπι σίτερ».

«Ζούμε σε μια εποχή που έχουμε απο τις πιο δουλικές κυβέρνησης μετά την ανεξαρτησία της χώρας με την επανάσταση του 1821. Έχουμε καθαρή επέμβαση ξένου παράγοντα στα εσωτερικά της χώρας μας. Ο ερχομός της Μέρκελ αποβλέπει στο να δώσει μια ώθηση και εμπιστοσύνη στους βουλευτές που καιροσκοπούν».

Θέλει πράγματι ὁ καμμένος νά σταματήσῃ τήν «συμφωνία»;

10 Ἰανουαρίου 2019 ἀπὸ τὴν Φιλονόη Μανούσκας Κῦρος

Ἐπειδὴ δὲν ἀντέχω ἄλλο νὰ ἀκούω μαλακίες στὴν ἑλληνικὴ τηλεόραση ἀπὸ πληρωμένους δημοσιογράφους σὲ διαρκῆ ὑπηρεσία νὰ κάνουν πλύση ἐγκεφάλου στοὺς Ἕλληνες γιὰ τὸ θέμα τῆς «συμφωνίας» τῶν Πρεσπῶν καὶ νὰ λὲν ὅτι ἡ συμφωνία θὰ περάση μὲ ἢ χωρὶς τοὺς ΑΝΕΛ καὶ τὸν Καμμένο στὴν κυβέρνηση, θὰ ἐξηγήσω μὲ ἁπλᾶ λόγια γιατί μᾶς λὲν ψέμματα.
Ἐὰν ὁ καμμένος πάῃ αὔριο στὸν πρόεδρο τῆς δημοκρατίας καὶ ζητήσει ἄρση ἐντολῆς, δηλαδὴ πάρει πίσω τὴν ἐμπιστοσύνη στὸ σχηματισμὸ κυβερνήσεως τότε κυβέρνησις δὲν ὑπάρχει!!!
Κάτι ποὺ σημαίνει ὅτι ὁ ΣΥΡΙΖΑ δὲν μπορεῖ νὰ φέρῃ γιὰ ψήφιση ὁποιοδήποτε «σύμφωνο Πρεσπῶν» καὶ γενικὰ δὲν μπορεῖ νὰ φέρῃ γιὰ ψήφιση στὴν Βουλὴ ὁποιοδήποτε νομοσχέδιο, ἐπειδὴ θὰ εἶναι πλέον μειοψηφία!. Τὸ Σύνταγμά μας προβλέπει πλειοψηφία 151 βουλευτῶν γιὰ σχηματισμὸ κυβερνήσεως. Ἄρα ἀπὸ τὸ Σύνταγμα προβλέπεται ὅτι ὁ πρόεδρος δημοκρατίας εἴτε παραιτεῖται καὶ γίνονται ἐκλογές, εἴτε παραμένει καὶ προκηρύσσει ἐκλογές.
Ἀμέσως μετὰ τὴν ἄρση ἐντολῆς καμμένου ἀνεξαρτητοποιοῦνται οἱ βουλευτὲς τῶν ΑΝΕΛ καὶ ἀκόμη καὶ ἐὰν προσχωρήσουν στὸν ΣΥΡΙΖΑ ὁρισμένοι πάλι δὲν βγάζουν 151 ὥστε νὰ ὑπάρξῃ κυβέρνησις. Ὅποτε καὶ πάλι θὰ ἔχουμε ἐκλογές!!!
Ἄρα ἡ ὅλη ἱστορία τῶν Πρεσπῶν εἶναι κυριολεκτικὰ αὐτὴ τὴν στιγμὴ στὰ χέρια τοῦ καμμένου. Ἐὰν δὲν θέλῃ νὰ φθάσῃ ἢ νὰ περάσῃ ἡ «συμφωνία τῶν Πρεσπῶν» ἀπὸ τὴν Βουλὴ πρέπει ὡς πρόεδρος τοῦ κόμματος συνασπισμοῦ σχηματισμοῦ κυβερνήσεως νὰ ζητήσῃ ἄρση ἐντολῆς ἀπὸ τὸν ΠτΔ.
Ὅλα τὰ ὑπόλοιπα ποὺ ἀκούγονται στὰ πληρωμένα παράθυρα τῶν τσοντοκαναλων εἶναι μαλακίες!!!

5.000.000  ΔΟΛΛΑΡΙΑ  ΔΙΝΕΙ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Ο  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ. ΑΓΝΩΣΤΟ  ΠΟΣΟΝ  Ο  ΣΟΡΟΣ.
Ο Ζάεφ έχει πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με τους οκτώ ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από το VMRO-DPMNE αλλά και με τον επικεφαλής του αλβανικού κόμματος BESA, Κασάμι.
Το αλβανικό κόμμα εμφανίζεται ανυποχώρητο στις απαιτήσεις του να μην ισχύσει για τους Αλβανούς κατοίκους της χώρας η «μακεδονική» υπηκοότητα και να υπάρξει προστασία όχι μόνο για τους «Μακεδόνες ομογενείς» που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και για τους «ομογενείς από τη Μακεδονία». Αυτές οι αξιώσεις όμως έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την άποψη των οκτώ ανεξάρτητων βουλευτών, που αποχώρησαν από το VMRO-DPMNE επειδή ακριβώς συμφώνησαν με όσα αναφέρονται στις προτεινόμενες αλλαγές στο Σύνταγμα.
Ο απερχόμενος αμερικανός πρέσβης - Ανθύπατος στα Σκόπια Τζες Μπέιλι, έξω φρενών με τους καυγάδες των οκτώ αποστατών του ΕΜΕΟ με τον Ζάεφ και με τον αλβανό Κασάμι, που θέτουν εν αμφιβόλω το έργο του, τους κάλεσε σήμερα το πρωί στην αμερικανική πρεσβεία για να τους κόψει τους όρχεις.


ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. (Από τον Σπ. Χατζάρα).

Ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι Προδοτέσκου, παρόλο που είναι μειοψηφία, σχεδιάζει με την ησυχία του, μαζί με τον ανθύπατο Πάιατ, τις επόμενες κινήσεις του. Εγκαίνια, ψιλοπαροχές στην πτωχή κομματική πελατεία, διεύρυνση του εκλογικού σώματος, ανασχηματισμό διεύρυνσης κλπ, κλπ.
Οι εκλογές θα γίνουν όποτε τους συμφέρει.
Ο μόνος τρόπος για να απολέσει την πρωτοβουλία των κινήσεων η μειοψηφία, είναι να κατέβη στο πεζοδρόμιο η σιωπηλή πλειοψηφία.
Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και οχι η αμερικανική πρεσβεία και ο σύντροφος Ερντογάν. Αποκλεισμοί διαρκείας των εθνικών δρόμων μέχρι να υπογραφεί το διάταγμα διάλυσης της Βουλής.
Εκλογές εδώ και τώρα με τη θέληση του λαού και όχι όταν το θέλουν ο άθεος και αλλογενής Αλιέκσι και ο σύντροφος Πάιατ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: "Ο ΣΟΡΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
«Βόμβα» στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου για Τζορτζ Σόρος: «Χρηματίζει βουλευτές για να ψηφίσουν «Ναι» στις Πρέσπες
Με αφορμή την κριτική που ασκεί στον Παντελή Καψή για ένα άρθρο του αναφορικά με το Μακεδονικό, ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος ρίχνει βόμβα μεγατόνων για τις πρακτικές Σόρος στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο κ. Φράγκος, προτρέπει τον δημοσιογράφο «να κάνει έρευνα και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται από τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών».
Αναλυτικά, όσα γράφει ο στρατηγός Φράγκος στο facebook:
«Στο άρθρο του Παντελή Καψή (H Μεταφυσική του Μακεδονικού στο raeder.gr) υιού του αείμνηστου Γιάννη Καψή ΥΠΕΞ επι σειρά ετών του Ανδρέα Παπανδρέου και συμβούλου στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αυτός βυσσοδομεί..
Τον προκαλώ να μελετήσει τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας και την πρώην βουλευτή και Εισαγγελέα κυρία Χρυσούλας Γιαταγάνα για αργυρώνητους βουλευτές!!
Το θεωρώ αδιανόητο γνωστοί επώνυμοι και υψηλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι να έχουν μπει σε παρόμοιο πειρασμό επι αμοιβή απο γνωστούς εχθρούς της πατρίδος τύπου Σόρος..
Εκτιμώ ότι ο κύριος Παντελης Καψης να ακούσει τις θέσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, για τον κίνδυνο εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς των Ζαεφ, Δημητρώφ και Γκρουεφσκι τέκνα απογόνων των πρωταγωνιστών του άδικου αιματοβαμμένου Εμφυλίου, που και αυτοί εκχωρούσαν Θράκη και Μακεδονία με συμφωνία στο Λαιμό των Πρεσπών το 1948 (ΚΚΕ) σε Σλάβους..
Δεν άκουσε τη δήλωση του νυν ηγέτη του ΚΚΕ κυρίου Κουτσούμπα που κατηγορηματικά δηλώνει ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζοντας το μέγα λάθος της τότε ηγεσίας του κόμματος του…
Μετά από αυτό τον προτρέπω να κάνει έρευνα που το λένε «ρεπορτάζ» στη γλώσσα τους οι δημοσιογράφοι και να κατακεραυνώσει τους βουλευτές που χρηματίζονται απο τον Σόρος προκείμενου να ψηφίσουν στη Βουλή το Προσύμφωνο των Πρεσπών, για να δύναται να ανάβει κερί στο μνήμα του Ελληνοψυχου πατέρα του Γιάννη Καψή».

Wikileaks: «Βαθύ λαρύγγι» της CIA Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΩΦ.
Μυστική έκθεση που δημοσιεύουν τα Wikileaks αποκαλύπτει ότι ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, υπήρξε μυστικός πληροφοριοδότης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ.
Η μυστική έκθεση εμφανίζει ως προστατευόμενη πηγή της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια τον Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος το 2008 ενημέρωνε τη CIA για τις προθέσεις κυβερνητικών παραγόντων των Σκοπίων γύρω από τις διαπραγματεύσεις τους με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.
Εκείνη την περίοδο, ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ – ο οποίος υπέγραψε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά τη Συμφωνία των Πρεσπών, και ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές και συντάκτες της – υπηρετούσε ως πρεσβευτής, συμμετέχοντας στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για το ονοματολογικό.
Από πρώτο χέρι…
Γνώριζε λοιπόν από πρώτο χέρι τις προθέσεις του τότε πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι και του πρώην προέδρου της χώρας Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, τις οποίες, σύμφωνα με την έκθεση, μετέφερε μέσω της CIA στην αμερικανική πλευρά.
Εκείνη την εποχή είχε αναπτυχθεί η διαδικασία της επίλυσης του προβλήματος του ονόματος με την Ελλάδα και ο Ντιμιτρόφ, σύμφωνα με τα Wikileaks, φέρονταν ως προστατευόμενη πηγή της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια.
Το θέμα μάλιστα, όπως μεταδίδει το echedoros-a.gr, παρουσιάζουν εκτενώς αρκετά αλβανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση στις αποκαλύψεις τόσο από την αμερικανική πλευρά όσο και από την πλευρά του σημερινού υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ» ΤΣΙΠΡΑ:
Τον είχαν έτοιμο οι Αμερικανοί στον σχεδιασμό τους. Περιμένανε την κατάλληλη στιγμή, την κατάλληλη κυβέρνηση για να το περάσουν. Γι' αυτό και άτομα του ξένου παράγοντα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένα όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν ακούς Αμερικανούς (που μεταξύ άλλων έχουν διαβάσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ) να χαρακτηρίζουν σοβαρούς τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ (που παλιά δεν θέλανε ούτε να ακούν γι' αυτούς) ε τότε καταλαβαίνεις τι εννοούν οι Αμερικανοί όταν λένε "σοβαρός".
Σοβαρός=υπάκουος.


    ΑΛΛΗΛΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ...

  Οι Financial Times του Ρότσιλντ: Ο Τζορτζ Σόρος είναι το «πρόσωπο της χρονιάς».
Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος ανακηρύχθηκε «προσωπικότητα της χρονιάς 2018» από τους Financial Times, όπως ανακοίνωσε η βρετανική εφημερίδα. «Η επιλογή της ‘προσωπικότητας της χρονιάς’ από τους Financial Times συνήθως αποτυπώνει τα επιτεύγματά τους. Στην περίπτωση του κ. Σόρος, αυτή τη χρονιά, η επιλογή του αφορά επίσης τις αξίες που εκπροσωπεί», ανέφερε η εφημερίδα.
Στα 88 του χρόνια, ο Τζορτζ Σόρος περιγράφεται ως ο ‘πατέρας της βιομηχανίας των hedge funds», αλλά επίσης ως «σημαιοφόρος της φιλελεύθερης δημοκρατίας και μιας ανοικτής κοινωνίας», ο οποίος «χρησιμοποιεί τη φιλανθρωπία για να καταπολεμήσει τον αυταρχισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».
Με καταγωγή από την Ουγγαρία, ο δισεκατομμυριούχος, γνωστός στον χρηματοπιστωτικό κόσμο για την κερδοσκοπική του επίθεση στη στερλίνα το 1992, έγινε αποδιοπομπαίος τράγος για πολλούς στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, που τον κατηγορούν ότι στηρίζει την παράνομη μετανάστευση μέσω της ανθρωπιστικής του δράσης.

Στην Ευρώπη, το ίδρυμά του μετέφερε την έδρα του τον Αύγουστο από τη Βουδαπέστη στο Βερολίνο μετά την υιοθέτηση από την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν μιας σειράς νόμων με τίτλο «Σταματήστε τον Σόρος».
Στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε επίσης τον δισεκατομμυριούχο, μεγάλο χορηγό των Δημοκρατικών, ότι χρηματοδότησε τις διαδηλώσεις ενάντια στην επικύρωση του διορισμού του δικαστή Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Τον Οκτώβριο ο Σόρος, αποτέλεσε στόχο, όπως και άλλοι αντίπαλοι του Αμερικανού προέδρου, ενός εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίστηκε στο γραμματοκιβώτιό του.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.
Nα γιατί σε πούλησε ο Τέρενς κ. Καμμένε.
(βλ. και makeleio.gr στις 8-12-2017)
Τι να πει κανείς…..
Εμείς φταίμε, εμείς τον βάζαμε σπίτια μας όλα αυτά τα χρόνια!
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ βαρύνεται με οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 273.658 ευρώ. Το χρέος το έχει ρυθμίσει με μηνιαίες δόσεις των 2980,77 ευρώ. Επίσης τα υπόλοιπα των συνολικά 11 δανείων του, ανέρχονται σε 870.500 ευρώ.
Ερώτηση: για αυτό στηρίζει με τόσο πάθος τον Τσίπρα;
Άλλη ερώτηση: όταν ο Τσίπρας πέσει, πως θα ξεπληρώσει αυτά τα δάνεια.
Άλλη ερώτηση: τι τα έκανε τα λεφτά από τα δάνεια, τα φυλάει κάτω απο το μαξιλάρι του, γιατί από ότι ξέρουμε είναι τσιγκούνης και δεν προβαίνει σε αγορές…
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους ΑΝΕΛ αλλά και πυρετός διαβουλεύσεων Κουίκ ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες, αφού ο τελευταίος δεν θέλει να μείνει πολιτικά άστεγος. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ήδη υπάρχει επικοινωνία Τσίπρα – Κουίκ – Σκουρλέτη, και όλα λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τον Κουίκ μετά χαράς. Δεν πρόκειται να υπάρξει ένταση μεταξύ Καμμένου και Τσίπρα γιατί έχουν αρκετές φορές γίνουν αλλαξακωλιές μεταξύ των δύο κομμάτων. Σε κάθε περίπτωση ο Τέρενς αναμένεται να καταλάβει μια εκλέξιμη θέση στο επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ.

Ἡ Κουντουρᾶ, λέγεται πὼς τὸ 2009 καὶ τὸ 2013 ἔλαβε δύο δάνεια ἀπὸ τὴν «Ἐθνικὴ Τράπεζα», συνολικῆς ἀξίας 798.697,49 εὐρῶ τῶν ὁποίων ἡ ἀξία τὸν Δεκέμβριο τοῦ 2017 ἦταν 854.676,41 εὐρῶ (πληροφορία ἀπὸ τὸ press-gr, μέσῳ Χάρη Κοντοπούλου).
Αὐτὰ τὰ δάνεια πρέπει νὰ ἐξυπηρετηθοῦν κι ἐὰν δὲν διαθέτῃ ἡ (κάθε) μανδὰμ κουντουρᾶ τὰ ἀπαραίτητα εἰσοδήματα, δὲν θὰ τὰ καταφέρῃ. Συνεπῶς;

Τσίπρας: «Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΟΥ». Έτσι είχε καυχηθεί και ο Εφιάλτης πριν τον σκοτώσουν οι Έλληνες: «Οι Θερμοπύλες, το μεγαλύτερο επίτευγμά μου».
Λίγο πριν τις 20:00 (9.1.2019) ξεκίνησε την συνέντευξή του, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την δημοσιογράφο, Έλλη Στάη.
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας σχολίασε:
«Πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για άλυτο πρόβλημα εξαιτίας της αδράνειας κυβερνήσεων. Είναι βαρίδι στην εξωτερική πολιτική της χώρας.
Θεωρώ ότι η λύση του Μακεδονικού είναι μία από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες της θητείας μου».
Όλοι οι Έλληνες εύχονται: λίγα, πολύ λίγα, να είναι τα ψωμιά σου, βρωμερέ προδότη.Ο ΠΟΥΤΙΝ  (ΕΜΜΕΣΑ)  ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ:

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ».

Ζητήθηκε από  τον  Βλαντίμιρ Πούτιν  να σχολιάσει την απελευθέρωση του Σκριπάλ, του ρώσου διπλού κατασκόπου, που στρατολόγησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990  οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.  Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν τη διπλή καριέρα του πρώην επίλεκτου πράκτορα της KGB,  που στρατολογήθηκε από το Λονδίνο  και  τον  δηλητηρίασαν.  Σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα των «New York Times»   των  ιουδαίων  Σουλτσμπέργκερ,  ο Πούτιν  είχε  ευχηθεί  δημοσίως  τον  θάνατό του,  ενώ ερωτηθείς  για  την  δηλητηρίασή του  την  περασμένη  άνοιξη στη  Μεγάλη  Βρετανία,  είχε  ομολογήσει  ότι  «οι  προδότες έχουν  πάντα  κακό  τέλος».
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Υ.Γ.  


Στις 20 Ιανουαρίου 2019  στο Σύνταγμα το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ. Οι παραπάνω φορείς ενεργοποίησαν και πάλι την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό ήταν το όργανο που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα
Μιας και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος. Το ερώτημα είναι αν η επιτροπή θα καταφέρει να προλάβει να διοργανώσει ένα συλλαλητήριο αντίστοιχο με εκείνο του Φεβρουαρίου που έγραψε ιστορία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
«Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.
Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».
Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.
Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.
Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.
Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».
Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.
Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.
Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.
Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.
Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση».
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...