Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ".

ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ  ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ. 

Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΑΥΡΙΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ – "Πλέον η Μακεδονία θα ζει μόνο μες στις καρδιές μας.. Χρέος όλων μας να μεταδίδουμε την ιστορική αλήθεια στα παιδιά μας..."

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

9 σχόλια :

 1. Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ας αφήσουν το δούλεμα ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.λ.π. ΑΡΚΟΥΝ 120 βουλευτές να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Δημοψήφισμα (Αρθρο 44 παρ. 2 Συντάγματος) ΚΑΙ επι ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ Νομοσχεδίου.

  https://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/syntagma.jpg

  Η Βουλή : Το Πολίτευμα
  Σύνταγμα


  Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα (120) του συνόλου των βουλευτών...  https://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/syntagma.jpg

  Η Βουλή : Το Πολίτευμα
  Σύνταγμα


  ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.
  Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος».
  Επίσης με το άρθρο 115 του Κανονισμού της Βουλής «1. H πρόταση τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ με την oπoία ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς για κρίσιμo εθνικό θέμα σύμφωνα με τo άρθρo 44 παρ. 2 εδ. α΄ τoυ Συντάγματoς κατατίθεται στη Boυλή, τυπώνεται και διανέμεται στoυς Boυλευτές και εγγράφεται κατά πρoτεραιότητα στην ημερήσια διάταξη.
  2. H πρόταση πρέπει να αναφέρει τo εθνικό θέμα για τo oπoίo ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς, καθώς και την πρoθεσμία διενέργειάς τoυ και να πρoσδιoρίζει με σαφήνεια τo ερώτημα ή τα ερωτήματα στα oπoία θα απαντήσει o λαός.
  3. H πρόταση συζητείται με ανάλoγη εφαρμoγή των διατάξεων των άρθρων 95 έως 100.
  4. H ψηφoφoρία για την απoδoχή ή μη της πρότασης είναι oνoμαστική και αφoρά τo κείμενo της πρότασης όπως κατατέθηκε ή διαμoρφώθηκε κατά τη συζήτηση στη Boυλή.
  5. H πρόταση εγκρίνεται με την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών.
  6. H απόφαση της Boυλής πoυ δέχεται την πρόταση τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ για τη διεξαγωγή δημoψηφίσματoς δημoσιεύεται με παραγγελία τoυ Πρoέδρoυ της Boυλής στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως τo αργότερo μέσα σε δέκα ημέρες».

  http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/01/120-44-2.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ φίλε,
   Όσα αναφέρεις είναι τυπικά και νομικά σωστά. Πιστεύεις ότι θα γίνει τίποτε;
   Στην Ελλάδα μας διέλυσε ο νομικισμός και ξεχνούμε τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Από που αντλεί νομιμοποίηση κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα; Όσο και να μη μας αρέσει, η κυβέρνηση αντλεί νομιμοποίηση από την πηγή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας: την αμερικανική πρεσβεία. Ποιος χρειάζεται τον λαό;
   Το «σύνταγμα» στην Ελλάδα, ο «κανονισμός της βουλής» κλπ είναι φτιαγμένα για τους αφελείς (από το 1843). Όταν ο εποπτεύων ανθύπατος διαφωνεί, αμέσως οι «νόμοι» παραμερίζονται από τους πράκτορες της αμερικανικής πρεσβείας. Κανένας νομικός δεν πίστευε ότι ο «πρόεδρος της δημοκρατίας» θα υπογράψει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας την προδοσία των Πρεσπών. Το «σύνταγμα» αφήνει ένα μήνα στον «πρόεδρο» να σκεφτεί. «Ποιος ρωτάει αυτό το παλιόχαρτο» είπε ο σεβάσμιος της στοάς Αχαρνών Παυλόπουλος. «Εδώ διέταξε ο ανθύπατος Πάϊατ. Θα υπογράψω και μετά θα πάω και στην Μακεδονία για να τους μπω και στο μάτι, Όχι, να νομίζουν ότι αυτοί κυβερνούν».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ δέν θέλει πρόωρες ἐκλογές; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Α΄
   28 Ἰανουαρίου 2019 Δικαίαρχος , John Drake, ΦΙΛΟΝΟΗ
   Γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ δέν ἐπιθυμεῖ πρόωρες βουλευτικές ἐκλογές πρίν ἀπό τίς εὐρωεκλογές;
   Ὀπως είναι σε όλους γνωστό, εφέτος τον Μάιο θα διεξαχθούν ευρωεκλογές σε όλη την Ευρώπη.
   Η ημερομηνία τους είναι καθορισμένη για όλες τις χώρες και δεν μπορεί να αλλάξει.
   Για την Ελλάδα όμως υπάρχει μία σημαντική ιδιαιτερότητα.
   Το 2019 είναι και έτος διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών και μάλιστα με σταυρό προτιμήσεως.
   Θα ήταν όμως σκόπιμο οι Ευρωεκλογές και οι Βουλευτικές εκλογές να συμπέσουν τον Μάιο;
   Εάν επιθυμούσαμε ένα καθαρό εκλογικό σκηνικό, θα έπρεπε να απαντήσουμε ανεπιφύλακτα ναι!!!
   Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθούν οι ψηφοφόροι, προσερχόμενοι σε τέσσερεις διαφορετικές εκλογικές διαδικασίες εφέτος.
   Η μακροχρόνια προεκλογική περίοδος θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία και να παραλύσει το κράτος έως τον Οκτώβριο.
   Επιπλέον, το κόστος της διαδικασίας θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο σε μία περίοδο οικονομικής κρίσεως.
   Αλλά η κυβέρνηση δεν σκέπτεται έτσι. γιατί σκέφτεται σαν ψυχοπαθής.
   Γνωρίζει ότι θα φάει εκλογικό στραπάτσο στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν την νοιάζει.
   Ο λόγος:
   Ανεξάρτητα από το δυσμενές αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η κυβέρνηση φροντίζει ήδη να κάνει τα μικρά κόμματα αναξιόπιστα στο εκλογικό σώμα.
   Με πρόσχημα την «Συμφωνία των Πρεσπών», πολλοί βουλευτές μικρών κομμάτων έχουν διαφοροποιηθεί από τα κόμματα τους και «στηρίζουν» την κυβέρνηση να μην πέσει.
   Με τον τρόπο αυτό, ήδη κινδυνεύουν να απωλέσουν τα μικρά κόμματα την κοινοβουλευτική τους ομάδα και να γίνουν σκορποχώρι βουλευτών χωρίς δυνατή εκπροσώπηση από τους αρχηγούς τους στην Βουλή.
   Η εικόνα θα επιδεινωθεί στο μέλλον και με άλλες αποσκιρτήσεις βουλευτών, με σκοπό τα μικρά κόμματα να πέσουν κάτω από το όριο του 3% και έτσι να μην μπορέσουν να εκλέξουν Ευρωβουλευτή.
   Έτσι, οι 22 Ευρωβουλευτές θα προκύψουν κυρίως από τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα, δηλαδή από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
   Οι Ευρωβουλευτές μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος και εκλέγονται με την σειρά αναγραφής τους στην λίστα του ψηφοδελτίου.
   Ανεξάρτητα από την δημοτικότητα των υποψηφίων, θα βολευτούν για 5 χρόνια στην Ευρωβουλή οι πιο υπάκουοι και πιο εξωνημένοι των ηγεσιών των κομμάτων.
   Μετά τις Ευρωεκλογές αναμένεται να ανανεωθεί η θέση του Επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
   Αυτόν θα τον προτείνει η τρέχουσα κυβέρνηση, ιδιαίτερα μάλιστα εάν κάνει το σφάλμα ο κος Μητσοτάκης να προκαλέσει σύντομα πρόταση μομφής και να την χάσει πανηγυρικά.
   Τότε για 6 μήνες η ΝΔ δεν θα μπορεί να προκαλέσει αιφνίδια πτώση της κυβερνήσεως με πρόταση μομφής, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.
   Στην θέση του Επιτρόπου θα τοποθετηθεί λοιπόν εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ.
   Μαντέψτε ποιο θα είναι αυτό το «καλό παιδί», που δεν φορά γραβάτα, αλλά ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες και κάνει κωλοτούμπες για την κα Μέρκελ…
   Τον Ιούνιο εφέτος θα χηρεύσει και η θέση του κου Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
   Και εκεί θα τοποθετηθεί εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  3. Γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ δέν θέλει πρόωρες ἐκλογές; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Β΄
   28 Ἰανουαρίου 2019 Δικαίαρχος , John Drake, ΦΙΛΟΝΟΗ

   Έτσι λοιπόν, η οποιαδήποτε διαφορετικής πολιτικής αποχρώσεως κυβέρνηση, που θα προκύψει ενδεχομένως μετά τον Οκτώβριο εφέτος, θα δεσμεύεται από τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕ και στην ΕΚΤ.
   Και τότε θα αρχίσει το σαμποτάζ της αντιπάλου κυβερνήσεως, που ενδέχεται να προκύψει έως την ημερομηνία λήξεως της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2020.
   Και εκεί θα προταθεί εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ. διαθέσιμος μετά τον Νοέμβριο 2019, που λήγει η πλουσιοπάροχη θητεία του στην Ευωπαϊκή Ένωση, εάν φυσικά ενδιαφέρεται και δεν γίνει δυνητικός αντίπαλος του κου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
   Εννοείται ότι η δύσμοιρη αυτή κυβέρνηση θα αναγκασθεί να υλοποιήσει μέχρι κεραίας όλα τα δυσάρεστα μέτρα, που επεβλήθησαν με όλα τα μνημόνια.
   Θα φορτωθεί όλο το πολιτικό κόστος και τις κατάρες όλων των Ελλήνων.
   Αυτό είναι το πολιτικό σχέδιό τους.
   Ο μόνος τρόπος να μην υλοποιηθεί είναι να πέσει η κυβέρνηση τις παραμονές των Ευρωεκλογών, κατά προτίμηση τον Απρίλιο.
   Επιπλέον, απαιτείται τα μικρά κόμματα να πάρουν όλα παραπάνω από 3% στις Ευρωεκλογές, βάζοντας όμως στο Ευρωψηφοδέλτιο τους ικανούς και τίμιους ανθρώπους και όχι την συνήθη σαβούρα και τον κατιμά του παλαιού πολιτικού συστήματος.
   Τώρα ξέρετε τα πλήρη σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.
   Πρόκειται για σχέδια αδίστακτων ψυχοπαθών με εμμονή στην διατήρηση της εξουσίας, ακόμη και εάν χρειασθεί να πουλήσουν την ψυχή τους στον Διάβολο…
   Εμποδίστε τους…
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  4. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΠΑΪΑΤ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Α΄
   Μιχάλης Ιγνατίου: Η πιθανή «Σύνοδος Κορυφής» – Ελληνική Ομογένεια κι Εβραίοι. Πηγή: hellasjournal
   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ.
   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετέχουν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Πενς, υπουργοί, βουλευτές και γερουσιαστές.

   Η παγκόσμια ελίτ συγκεντρώνεται για δύο ημέρες στην αμερικανική πρωτεύουσα και οι πάντες υποβάλλουν τα σέβη τους στο Εβραϊκό Κράτος και στην εβραϊκή Διασπορά.
   Αναμένεται να λάβουν μέρος και 18 χιλιάδες αντιπρόσωποι απ’ όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση σε παγκόσμιο επίπεδο.
   Βασικός στόχος της είναι η προώθηση των συμφερόντων του Εβραϊκού Κράτους και στο πλαίσιο του συνεδρίου οι παραβρισκόμενοι ξένοι πολιτικοί έχουν την ευκαιρία για σημαντικές επαφές.
   Οι οργανωτές, που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις συνεργασίας με την ελληνική Ομογένεια, έχουν ήδη προσκαλέσει τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώτος απάντησε θετικά, ενώ ο κ. Έλληνας πρωθυπουργός -απ’ ότι αντιλαμβάνομαι- αναμένει να δει εάν θα παραστεί ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος λόγω των κρίσιμων εκλογών στο Ισραήλ, σκέφτεται να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης.
   Εάν, όμως, παραστεί, αναμένεται να έρθει στην Ουάσιγκτον και ο Έλληνας πρωθυπουργός. Θα πραγματοποιηθούν πολυμερείς συναντήσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι κ. Αναστασιάδης και Τσίπρας, και σύμφωνα με πληροφορίες και ανώτεροι Αμερικανοί αξιωματούχοι. Ως γνωστόν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στην Ουάσιγκτον ο κ. Νετανιάχου και να μην επισκεφθεί το Λευκό Οίκο, το Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Κογκρέσο.

   Είναι από τους ηγέτες που συναντά στην αμερικανική πρωτεύουσα όποιον επιθυμεί. Η δύναμη του πρωθυπουργού του Ισραήλ, και γενικά όλων των ηγετών του Εβραϊκού Κράτους, πηγάζει από την Εβραϊκή Διασπορά, η οποία μετά από τόσες γενιές δεν έχει διαβρωθεί και συνεχίζει να μάχεται για την Πατρίδα των προγόνων. Οι Εβραίοι ανά τον κόσμο έχουν αυτό το στοιχείο της ανάγκης για επιβίωση, και την προστασία του Ισραήλ με κάθε μέσο και θυσία. Είναι αυτό το στοιχείο που λείπει από την Ελληνική Ομογένεια, η οποία έχει μεγάλη έλλειψη ευεργετών.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  5. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΠΑΪΑΤ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Β΄
   Μιχάλης Ιγνατίου: Η πιθανή «Σύνοδος Κορυφής» – Ελληνική Ομογένεια κι Εβραίοι. Πηγή: hellasjournal
   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ.
   Ενώ οι Ελληνοαμερικανοί είναι πλούσιοι άνθρωποι, δεν υποστηρίζουν το «Ελληνικό Λόμπι» οικονομικά. Πολύ λίγοι ομογενείς ήταν αυτοί, με πρώτο και καλύτερο το Νίκο Μουγιάρη, που έφυγε πρόσφατα, οι οποίοι συμμετείχαν χρηματοδοτικά στις πολιτικές προσπάθειες της Ομογένειας. Μεγάλη ευθύνη για τη μείωση του ενδιαφέροντος, φέρουν η Εκκλησία και το ελληνικό κράτος. Η Εκκλησία ενδιαφέρεται μόνο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και επειδή το Φανάρι είναι όμηρος της Τουρκίας, αυτό επηρεάζει και τη δυναμική του «Ελληνικού Λόμπι».
   Όσοι ασχολούνται με τα της Εκκλησίας στην Αμερική βρίσκονται απέναντι σε όσους συμμετέχουν στις πολιτικές προσπάθειες για να βοηθήσουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι όποτε βρίσκεται σε κίνδυνο το Πατριαρχείο, αυτοί που σπεύδουν να βοηθήσουν είναι οι ηγέτες του Λόμπι. Είναι πολύ χαρακτηριστική η περίπτωση του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του Φαναρίου. Στις πρόσφατες εκλογές οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου ήταν εξαφανισμένοι…
   Το ελληνικό κράτος, από την πλευρά του, συνεχίζει τα λάθη. Οι γνήσιες δυνάμεις της Ομογένειας, όπως είναι το HALC δεν ζητάνε χρήματα από την Αθήνα και τη Λευκωσία για να παλαίψουν για τα εθνικά θέματα. Το ανάποδο συμβαίνει. Δίνουν χρήματα. Και όμως, η ελληνική κυβέρνηση, όπως και η κυπριακή πετάνε κονδύλια σε αποτυχημένες εταιρείες δημοσίων σχέσεων, που δεν βοηθούν και επίσης δημιουργούν και προβλήματα στο Λόμπι, επειδή δεν είναι συνεργάσιμες στον κοινό σκοπό. Ποιος θα εργαστεί και θα πονέσει την Ελλάδα και την Κύπρο;
   Ο ομογενής ακτιβιστής ή ο ξένος λομπίστας, ο οποίος μέχρι να πληροφορηθεί που είναι η Αθήνα και η Λευκωσία, θα έχει τελειώσει το συμβόλαιό του; Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Αναστασιάδης πρέπει να διδαχθούν από τον τρόπο οργάνωσης των Εβραίων της Διασποράς. Και να ενώσουν την Ομογένεια της Αμερικής για να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική και να προστατεύει τα συμφέροντα των δύο χωρών στην Αμερική. Η βοήθεια της Ομογένειας θα ήταν ανεκτίμητη αν ήταν μία “γροθιά”. Δεν είναι. Μερικοί έχουν τα δικά τους “μαγαζάκια” και βγάζουν το… μεροκάματο. Όμως, αυτό που προέχει είναι το συμφέρον της Ελλάδας και της Κύπρου και όχι το προσωπικό. Όσοι δεν συμφωνούν πρέπει να είναι απέναντί μας…
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΥΠΑΤΟΣ Τ. ΠΑΪΑΤ ΔΙΕΤΑΞΕ: «Ο K. Μητσοτάκης διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα προχωρήσει μπροστά».
   Την εκτίμησή του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών συμβάλλει στην ευημερία και την ασφάλεια της περιοχής και αποτελεί ένα σημείο καμπής για την Ελλάδα, που αποτελεί πόλο σταθερότητας στην περιοχή, εξέφρασε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στο Athens Energy Forum 2019.
   Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις κατά της συμφωνίας σημείωσε ότι έχει μείνει πολύ προσεκτικά μακριά από τα θέματα της εσωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.
   «Με ενθάρρυναν τα σχόλια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε έμφαση στις σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ. Η δική του πολιτική είναι ότι μπορεί να διαφωνεί με τη συμφωνία αλλά θα προχωρήσει μπροστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιατ.
   Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, σημείωσε ότι η χώρα με αριστερή κυβέρνηση έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις ΗΠΑ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις βασίζονται σε αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο κοινό συμφέρον να σταθεροποιηθεί η ευρύτερη περιοχή. «Η Ελλάδα είναι εξαγωγέας ασφάλειας λόγω της εσωτερικής της σταθερότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. :
  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ,
  :
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ…
  :
  ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!
  :
  .
  .
  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
  :
  .
  .
  .
  Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
  .
  Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
  :
  Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
  .
  Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
  :
  Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
  σε διεθνή όργανα.
  .
  Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
  :
  Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
  .
  Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
  :
  Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ήμέλη της κυβέρνησης.
  .
  Άρθρο: 73 Παράγραφος 1.
  :
  Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.
  .
  Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
  :
  Απαγορεύονται δημοψηφίσματα για νόμους που έχουν ήδη ψηφιστεί και αφορούν δημοσιονομικά θέματα.
  .
  Άρθρο: 44 Παράγραφος 2.
  :
  Μόνο η Βουλή αναθεωρεί το Σύνταγμα.
  .
  Άρθρο: 110 Παράγραφος 2.
  :
  Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
  .
  Άρθρο 11. Παράγραφος 2.
  :
  Η Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και
  αναστέλλει άρθρα του Συντάγματος που αφορούν ατομικά δικαιώματα.
  .
  Άρθρο 48. Παράγραφοι 1,6.
  :
  Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το σύστημα κοινωνική ασφάλισης.
  .
  Άρθρο 22. Παράγραφος 5.
  :
  Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει τον εκλογικό νόμο.
  .
  Άρθρο 54 Παράγραφος 1.
  :
  Η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει όπως θέλει το νόμισμα της χώρας.
  .
  Άρθρο 80. Παράγραφος 2.
  :
  Η κυβέρνηση επιλέγει τους προέδρους και αντιπροέδρους του
  Συμβουλίου Επικρατείας, Αρείου Πάγου και Ελεγκτικού Συνεδρίου.
  .
  Άρθρο: 90 Παράγραφος 5.
  :
  Η κυβέρνηση μπορεί να προσβάλλει τις προαγωγές,τοποθετήσεις,
  μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετατάξεις των δικαστικών λειτουργών.
  .
  Άρθρο: 90 Παράγραφος 3.
  :
  Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη των Βουλευτών.
  .
  Άρθρο 61 Παράγραφος 2. Άρθρο 62 Παράγραφος 1.
  :
  Μόνο η Βουλή αποφασίζει για τη δίωξη μελών της κυβέρνησης ή όσων στο
  παρελθόν διετέλεσαν μέλη της κυβέρνησης.
  .
  Άρθρο 86 Παράγραφος 1.
  :
  Μόνο η Βουλή αποφασίζει για το ύψος των αποδοχών των Βουλευτών.
  .
  Άρθρο 63 Παράγραφοι 1,2.
  :
  Παρέχει ειδική προστασία στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις και στα
  κεφάλαια εξωτερικού που εισάγονται στη χώρα μας.
  .
  Άρθρο 107 Παράγραφος 1.
  :
  Δεν προβλέπεται καμία κύρωση σε Βουλευτές που ψήφισαν αντισυνταγματικούς νόμους
  :
  Δείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων:http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/To-Politevma/Syntagma/ ΣΟΡΥ….
  :
  .
  .
  ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ
  .
  .
  .
  :
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_6591.html
  :
  :

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

  https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...