Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


 Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
   ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΣΤΑΣΗ  ΥΠΟΤΑΓΗΣ  ΣΤΟΝ  ΑΦΕΝΤΗ.  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ  ΔΟΥΛΙΚΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟΝ  ΞΕΡΞΗ.  ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ  ΤΑ  ΑΡΓΥΡΙΑ  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΤΟΥ.


"Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που ξεπούλησε τόσο γρήγορα, τόσο πρόθυμα και τόσο στο πόδι τη Μακεδονία η κυβέρνηση.  Γιατί υπέγραψε ο Τσίπρας τη συμφωνία που του έφερε ο Κοτζιάς; «Για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της». Και, επειδή προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα «εντός και εκτός Ελλάδας». Η  ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τις ΗΠΑ να σταματήσουν «την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας»!  Ο  Τσίπρας  καταλαβαίνει ότι για να τον επαινούν με τόσο πάθος όλοι αυτοί, κάτι πολύ κακό θα έχει κάνει στη χώρα που κυβερνάει.  Είναι βέβαιο πως ξέρει ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία που βλάπτει τη γενέτειρά του. Γιατί πατρίδα δεν έχει. Κρίνοντας εξ ιδίων, πιστεύει ότι όλα αγοράζονται και όλα πουλιόνται".
 «ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».


Τα παρακάτω κείμενο  το  έγραφε την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 Ο  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ:  Ε. ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Ο Σύριζα ουσιαστικά είναι και θα λειτουργεί σαν το τοπικό γραφείο του Στέητ Ντιπάρτμεντ στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να σπουδάσεις σημασιολογική γλωσσοφιλοσοφία, για να διαπιστώσεις την στενή εσωτερική συνάφεια, την ταυτόσημη εννοιολογική νοηματοδότηση,την ουσιαστικά απόλυτη συνταύτιση   των σκέψεων, των θέσεων και των λεγόμενων των Συριζαίων με τους θεωρούμενους «προοδευτικούς» αμερικανούς πολιτικούς. 
Δεν είναι απαραίτητο να διαβάσεις τον (ιουδαίο) Βιτγκενστάιν για να διαπιστώσεις την βαθειά εσωτερική συγγένεια που συνδέει τις τοποθετήσεις του αρχηγού, των ιδεολογικών καθοδηγητικών  οργάνων και των στελεχών του Σύριζα με τις ανακοινώσεις και τις επιδιώξεις του Στέητ Ντιπάρτμεντ, σε ΟΛΑ ουσιαστικά τα ελληνικά και τα παγκόσμια θέματα. 

 Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. 
 Πριν λίγο καιρό η ισραηλινή πολεμική μηχανή σκότωσε τουλάχιστον 700 μικρά παιδιά στην λωρίδα της Γάζας. 
Τα διεθνή ΙΟΥΔΑΪΚΑ πρακτορεία πανηγύριζαν με τις ανακοινώσεις των ισραηλινών, ότι τα σχολεία στην Γάζα δεν θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο, γιατί «τους σκοτώσαμε όλα τα παιδιά».
Το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών έβγαλε μία «καταδίκη» της δολοφονίας με βομβαρδισμούς εκατοντάδων μικρών παιδιών των Ελληνοφιλισταίων . Η υποκριτική ανακοίνωση του Τσίπρα και του Σύριζα, που απευθυνόταν στον χαζό λαό, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Οι «καταδίκες τους» ήταν χλιαρές και ακριβείς αντιγραφές των ανάλογων του Στέητ Ντιπάρτμεντ και μετά σιωπή. Τα χιλιάδες σφαγμένα μικρά παλαιστινιανόπουλα ξεχάστηκαν. Φανταστείτε την συμπεριφορά του Τσίπρα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα. Ο Τσίπρας και το κομμουνιστικό – καθαρά Μπεναρογιαρίδικο - κόμμα του, υπακούοντας μόνο στις εντολές του Καλλέργη, ενδιαφέρονται, γεμάτοι  υποκρισία, μόνο για τον Φύσσα, τον Γρηγορόπουλο και τα μελλοντικά «προσφυγόπουλα - τζιχαντόπουλα» που θέλουν να εισβάλλουν απρόσκλητα στην Ελλάδα, για να σφάξουν αργότερα τον ελληνικό λαό.
Άραγε τι πρέπει να περιμένει ο ελληνικός λαός, για το μέλλον του, αυτός ο βλαξ λαός, που ψηφίζει αυτούς τους πράκτορες;

Τα σενάρια που διακινούνται στις ΗΠΑ για το μέλλον του Ελληνικού λαού είναι πλέον συγκεκριμένα:

Ο βασανιστικός θάνατος που προετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό, θα είναι αργός και με σκαμπανεβάσματα για να κρύβεται έτσι, με αποτελεσματική παραλλαγή, ο σχεδιαστής της ευθανασίας.

Θα υπάρξει μερική αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με το πρόσχημα ανθρωπιστικών λόγων και η προπαγάνδα των εβραιοαριστερών θα εστιάζει συνεχώς στα «προσφυγόπουλα» για να προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις. Θα γίνει εκδίωξη στο εξωτερικό των ελληνικών παραγωγικών πληθυσμών.

Μετά θα έχουμε δημιουργία μειονοτικών αναταραχών και τελικά, αν υπάρξει ο κατάλληλος σπινθήρας, θα προκύψει ατελείωτος εμφύλιος σπαραγμός (Λιβανοποίηση και Συριοποίηση), με τελική καταστροφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, εκείνου του λαού που έδωσε τα πάντα στον κόσμο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΕ 54 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2018.
Ιδού τα τάλαντα της προδοσίας της Μακεδονίας 


Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης,  Πηγή: Liberal,  28/1/19

Γιατί υπέγραψε ο Τσίπρας τη συμφωνία που του έφερε ο Κοτζιάς; «Για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της». 
Και, επειδή προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα «εντός και εκτός Ελλάδας». 
Το λέει ξεκάθαρα το Στέητ Ντηπάρτμεντ στην έκθεσή του για την Ελλάδα. 
Την οποία εξέδωσε τη μέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. 
Για να ξέρουν οι Έλληνες γιατί ξεπούλησαν τη Μακεδονία οι Εφιάλτες κυβερνήτες τους.
Η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είναι ανατριχιαστική σε κυνικότητα. 
Και κυνική στην ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο υπηρετεί την αμερικάνικη πατρίδα και όχι την ελληνική. 
Αλλά, κυνική και στην ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τις ΗΠΑ να σταματήσουν «την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας»!

Με δυο λόγια, η έκθεση καταγράφει την πλήρη υποδούλωση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στις ΗΠΑ, σε σημείο που η ελληνική παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση να έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. 
Η χώρα, όχι μόνο έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία εξ αιτίας της υποταγής στους δανειστές για τα επόμενα πολλά χρόνια, αλλά έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ και την ισότιμη συμμετοχή της στην ΕΕ, από τη στιγμή που έχει μετατραπεί σε κυριολεκτικό προτεκτοράτο των αμερικανικών συμφερόντων. Δηλαδή, σε Πέμπτη φάλαγγα των ΗΠΑ μέσα στην ΕΕ.
Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ είναι αποκαλυπτική για τον τρόπο που ξεπούλησε τόσο γρήγορα, τόσο πρόθυμα και τόσο στο πόδι τη Μακεδονία η κυβέρνηση
Και ίσως είναι και αποκαλυπτική για το γεγονός ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, σαλπάρουν για άλλα θέματα αντί να ξεσηκώνουν το λαό, λες και δεν διαπράχθηκε μια προδοσία αντίστοιχη με του Ιωαννίδη το ’74.

Σταχυολογώ εδώ τα χαρακτηριστικά σημεία της έκθεσης, που αποδεικνύουν τη συναλλαγή και την πλήρη υποταγή της ελληνικής κυβέρνησης στο ξεπούλημα των ελληνικών συμφερόντων για χάρη των ξένων συμφερόντων. 
Η έκθεση γράφει:
1. «Για την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής της Ελλάδας στην ενίσχυση της περιφερειακής και παγκόσμιας ασφάλειας για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της»!
2. «Για την Ελλάδα, που είναι ένας αφοσιωμένος εταίρος στην προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων εντός και εκτός Ελλάδας»!
3. Για «την ελληνική κυβέρνηση που στηρίζει την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας και με το υπουργείο Άμυνας πρόσφερε πρόσθετες εγκαταστάσεις, εκτός από τον κόλπο της Σούδας». Έχοντας δώσει το πράσινο φως για να μετατραπεί η χώρα σε Νατοϊκή βάση λιμανιών, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και Drones από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τα Δωδεκάνησα.
4. «Για την υπαγόρευση από την αμερικανική πρεσβεία (!) στην Ελλάδα, να υποστηρίξει και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ώστε να περιορίσει την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας»!
5. Για «την αποστολή της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα να προτρέψει (sic) να εφαρμόσει τη συμφωνία για το θέμα της ονοματοδοσίας της Μακεδονίας».
6. Για την εργασία της πρεσβείας «να δημιουργηθεί μια νέα γενιά ηγετών, φίλα προσκείμενη στις ΗΠΑ και τις αξίες που οι τελευταίες πρεσβεύουν».
7. Για «την πρόθεση της Ελλάδας να γίνει περιφερειακό κέντρο για την επιχειρησιακή ικανότητα των ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ».
8. Για «τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να επενδύσει στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F- 16 και να συνεχίσει να στηρίζει και να φιλοξενεί ασκήσεις του ΝΑΤΟ, έχοντας δαπανήσει πάνω από 2 δις δολ. από το 2015»! (χώρια από τα 2,6 δις που έχουν συμφωνήσει Τσίπρας –Τραμπ να δαπανηθούν στο άμεσο μέλλον.)
9. Για τη δουλειά της αμερικανικής πρεσβείας «να προσεταιριστεί ΜΚΟ και ΜΜΕ (!), αλλά και (κι αυτό παραπέμπει απολύτως σε εποχές Πιουριφόϊ) στα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα της (αμερικάνικης) αποστολής για την Ελλάδα. Ώστε να στοχεύουν στη νεολαία, τα κορίτσια και τη νέα γενιά ηγετών στο επιχειρείν και στην κοινωνία τω πολιτών, αποσκοπώντας να προωθήσουν μια θετική άποψη για τους δεσμούς ΗΠΑ- Ελλάδας»!

Για όλα αυτά ο κ Τσίπρας είχε το θράσος στη Βουλή να επικαλεστεί τους πολιτικούς πρόσφυγες και την εξορία τους, τα σλαβομακεδονικά τάγματα που πολεμούσαν με τον ΕΛΑΣ για να αποκτήσουν και την ελληνική Μακεδονία, αλλά και για την αντάρτισσα του ΕΛΑΣ, που του σφύριξε το γραφείο προπαγάνδας του Μαξίμου. Όλοι αυτοί, κατά τον πρωθυπουργό, πολέμησαν για να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και να «εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της αμερικανικής πατρίδας» κατά της Ρωσίας!

Η έκθεση του Στέητ Ντηπάρτμεντ ξεβρακώνει εντελώς την κυβερνητική προπαγάνδα περί απουσίας έξωθεν πιέσεων και αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το γιατί ο κ Κοτζιάς έφερε στον κ Τσίπρα να υπογράψει μια συμφωνία γραμμένη στο πόδι, χωρίς πραγματική διαπραγμάτευση και στην πράξη εξυπηρετική μόνο για τα Σκόπια, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με τη Γερμανία. 
Επειδή, όπως γράφει το αμερικάνικο υπουργείο Εξωτερικών, προστατεύει την αμερικάνικη πατρίδα και τα συμφέροντά της.

Η απόδειξη ότι ο κ Τσίπρας ήταν και είναι ανίδεος από το τι υπέγραψε, βρίσκεται στην πρωτοφανή αμηχανία του κατά την ομιλία του στη Βουλή. Αφού άκουσε επιχειρήματα για το μακεδονικό ζήτημα που δεν τα είχε ξανακούσει ποτέ στη ζωή του. Έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκλείσει την αντιπολίτευση από τις «διαπραγματεύσεις» καθ' υπόδειξη των αμερικανών! Για να μη χαλάσει η δουλειά.
Και είναι βέβαιο πως ξέρει ότι έχει υπογράψει μια συμφωνία που βλάπτει τη γενέτειρά του. Γιατί πατρίδα δεν έχει. 
Και δεν υπάρχει πιο αστείο και ταυτόχρονα πιο εξοργιστικό θέαμα από τον πρωθυπουργό όταν μιλάει από το βήμα της Βουλής με πάθος για πατρίδα, έθνος, εθνικά συμφέροντα και Ελλάδα. 
Σε τίποτε από όλα αυτά δεν πιστεύει. 
Είτε από ιδεολογία είτε από σκέτο τυχοδιωκτισμό. 
Το δείχνουν οι πράξεις του.
Ο κ Τσίπρας παίρνει συγχαρητήρια μετά την προδοσία της Μακεδονίας, από όλους εκείνους τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους, που έβριζε και βρίζει κατά κόρον ως κοράκια και εκμεταλλευτές, και ως νεοφιλελεύθερους εκμεταλλευτές των λαών. Ηλίθιος δεν είναι. Μπορεί να στηρίζεται επάνω τους για να κρατάει την καρέκλα και να τον σπρώξουν εκλογικά. 
Αλλά, καταλαβαίνει ότι για να τον επαινούν με τόσο πάθος όλοι αυτοί, κάτι πολύ κακό θα έχει κάνει στη χώρα που κυβερνάει.
Αν ήταν μόνο ο κ Τσίπρας το πρόβλημα τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Αλλά, η εκκωφαντική σιγή της αντιπολίτευσης μετά από τέτοια αθλιότητα κατά των συμφερόντων της χώρας, και η θέση της ότι δεν πρέπει να οξυνθούν οι αντιθέσεις, αλλά πρέπει να ηρεμήσει ο λαός και, ουσιαστικά, να αποδεχτεί τα τετελεσμένα είναι εξ ίσου ενδοτική και σε βάρος της Ελλάδας με τη θέση του κ Τσίπρα.

Η κυβέρνηση, που πούλησε τη Μακεδονία για να γλύψει τους Αμερικάνους και να διαιωνιστεί στην καρέκλα, πετάει τώρα τη μπάλα στην οικονομία, τάζοντας στους Έλληνες λεφτά για να τους εξαγοράσει.
 Να εξαγοράσει την οργή τους και την ψήφος τους.
 Επειδή, κρίνοντας εξ ιδίων, πιστεύει ότι όλα αγοράζονται και όλα πουλιόνται.
Εναπόκειται στους Έλληνες να αποδείξουν αν είναι διατεθειμένοι να τα πουλήσουν όλα.

«Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ». 
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣH ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Open Society ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
«Είναι ξεκάθαρο από τις δημοσκοπήσεις ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη στον συμβιβασμό... Όλες οι δημοσκοπήσες που διενεργήθηκαν μετά την υπογραφή δείχνουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων απορρίπτει τη Συμφωνία και δεν δέχονται τον παραμικρό συμβιβασμό στην διένεξη για το όνομα», επισημαίνει η έκθεση στο πρώτο της κεφάλαιο με τίτλο «Κατανοώντας την ελληνική αντίθεση στην προσέγγιση µε τη Βόρεια Μακεδονία».
Όπως επισημαίνεται στο ίδιο κεφάλαιο, η αντίθεση είναι πιο έντονη στην Βόρεια Ελλάδα και ιδίως στην περιοχές της «Θεσσαλονίκης, της ελληνικής Μακεδονίας και της Θράκης».

Στο άλλο άκρο του φάσματος βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας που έχουν επενδύσει πολλά στη διευθέτηση του ονοματολογικού ζητήματος εν μέσω ενός εχθρικού κλίματος. Όπως επισημαίνει ο διεθνής οργανισμός: «Ο αρχικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ (αυτό που αποκαλείται ΣΥΡΙΖΑ του 3%) θα δεχόταν κάθε διευθέτηση της διένεξης (σ.σ.: µεταξύ Αθήνας και Σκοπίων). Στην πραγματικότητα, για τους υποστηρικτές από τον πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ η πλήρης εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα αποτελούσε απόδειξη ότι η παλιά αριστερή ψυχή του κόμματος δεν έχει χαθεί».

Αυτά λέει ο Σόρος που χρηματοδοτεί και συμβουλεύει το ΣΥΡΙΖΑ (κατά τον Καμμένο). Αυτούς τους προδότες τους γνωρίζει καλά ο Σόρος. Γνωρίζει την ψυχή τους. Ξέρει ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν και την μάνα τους, όχι μόνο την πατρίδα τους.


 

«Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΡΟΔΩΣΕ  ΤΟΝ  ΛΑΟ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΠΟΥΛΗΣΕ  ΤΗΝ  ΨΥΧΗ  ΤΟΥ  ΣΤΟΝ  ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ:  Η  ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΤΗΣ  ΛΕΣΧΗΣ  Bilderberg». Ο Iταλός "σοφός" της Αριστεράς, Diego Fusaro, εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας για «σημαντικά υλικά οφέλη» που πήρε ο πρωθυπουργός της χώρας για την εκχώρηση της Μακεδονίας!


«Βραβείο Νόμπελ στον Τσίπρα με την υποστήριξη της Ε.Ε.; Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα.
Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών».
 «"Τσίπρας για το Νόμπελ Ειρήνης;
Η Ε.Ε. υποστηρίζει την υποψηφιότητά του.
Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα. 
Η προδοσία ενός αγώνα και η διέλευση στην άλλη πλευρά του οδοφράγματος έχει σημαντικά υλικά οφέλη.
Ο Τσίπρας, το γνωρίζουμε, έχει προδώσει τον λαό του, πρόδωσε την εργατική τάξη.
Πούλησε την Ελλάδα στους άκαρδους κι αχαλίνωτους Ευρωκράτες των Βρυξελλών.
Ακόμη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πέταξε στις τσουκνίδες, με το οποίο ο ελληνικός λαός είχε εκφραστεί εναντίον των καταθλιπτικών πολιτικών λιτότητας που ζητούσε υπογραφή η ΕΚΤ.
Και τώρα εκπλήσσεστε πως τον δοξάζουν με κάθε τρόπο;»
"Τσίπρας και Σπινέλλι, η αριστερά της λέσχης Bilderberg.
Η υπόδουλη αριστερά του κεφαλαίου.
Η αριστερά που πρόδωσε τους εργαζόμενους και πουλήθηκε στ' αφεντικά. Ο εχθρός που προσποιείται τον φίλο".

ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΚΑΘΑΡΜΑ  ΤΟ  ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ.   
ΠΟΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΕΛΙΚΑ  Η  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΤΥΧΗ  ΕΝΟΣ  ΠΡΟΔΟΤΗ;   
ΠΟΤΕ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΠΟΙΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΘΑ  ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ   Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ;   
Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΟΥΛΗΣΕ  ΕΝΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΛΑΟ.


ΖΗΝΩN  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
6 σχόλια :

 1. Ελληνικά F-16 πετούν στην Αλβανία «προστατεύοντας» - από ποιόν; - τον εναέριο χώρο του σχιζοφρενή εμπόρου ναρκωτικών Ράμα, που δολοφόνησε τον Κατσίφα. Μπράβο στους πιλότους.

  Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D πέταξαν πάνω από την νέα νατοϊκή βάση στην Αλβανία, σε εκδήλωση του ΝΑΤΟ, για να.. «τιμήσουν» την χώρα, η οποία ευθύνεται για την δολοφονία του Κ.Κατσίφα!
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΝΑΤΟ, η εκδήλωση υλοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Kucova, με τη συμμετοχή ιταλικών μαχητικών EF-2000 Typhoon και ενός Νατοϊκού Ε-3Α και συνέπεσε με την επίσκεψη του διοικητή της NATO AIRCOM στην Αλβανία, Πτεράρχου Tod Wolters.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση για δημοψήφισμα ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών! ΟΧΙ στην προδοσία της Μακεδονίας.

  Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατέθεσε στην Βουλή και απέστειλε στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες και όλους τους Βουλευτές πρόταση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός, αν αποδέχεται ή ΟΧΙ την συμφωνία των Πρεσπών.
  Πρόκειται για ένα μείζον εθνικό θέμα, καθώς η συμφωνία των Πρεσπών που υπεγράφη από 153 "πρόθυμους" βουλευτές παραχωρεί κατ΄ ουσίαν το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, αναγνωρίζοντας τους παράλληλα "μακεδονική" ταυτότητα και γλώσσα!
  Καλούνται οι Βουλευτές να δώσουν την εξουσία στον Λαό που ως τελικός και κυρίαρχος κριτής θα πετάξει την προδοσία της Μακεδονίας στον κάλαθο των αχρήστων.
  Ακολουθεί ολόκληρη η πρόταση της Χρυσής Αυγής για δημοψήφισμα όπως κατατέθηκε:

  ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
  συμφώνως με το Άρθρο 44 (παράγραφος 2, εδάφια 2&3) του Συντάγματος της Ελλάδας
  ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ «ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ»
  Ως γνωστόν, την Παρασκευή 25/1/2019, στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, υπερψηφίστηκε (ήτοι, κατέστη «ψηφισμένο»), μετά διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας (153 ΝΑΙ - 1 ΠΑΡΩΝ - 146 ΟΧΙ) σχέδιο νόμου, που έφερε τον τίτλο:
  «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».
  Ως γνωστόν κάθε ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ προστατεύεται από την Αρχή της Ελεύθερης Εντολής, και κατά την εκλογή του αντιπροσωπεύει ολόκληρο το Έθνος. Βάσει όλων των προαναφερθέντων και συνοπτικώς αναλυθέντων, οι κάτωθι υπογράφοντες, ήτοι ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της καταστάσεως και του μείζονος αυτού κοινωνικού ζητήματος, όπως έχει ανακύψει, Σας καλούμε να προσυπογράψετε (εντός 10 ημερών-έως 7/2/2019) την ανωτέρω (προκαταρκτική) ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ούτως ώστε αφού συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος από το Α44Σ (παράγραφος 2, εδάφια 2&3) αριθμός προτεινόντων Βουλευτών (δύο πέμπτα -2/5- του συνολικού αριθμού, ήτοι 120), να λάβει την συνταγματικά προβλεπόμενη τελική μορφή και να εισαχθεί στη Βουλή (όπως ορίζεται από τον κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων και το Νόμο για την εφαρμογή της παραγράφου 2 Α44Σ), ως ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.-
  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:
  Νικόλαος Μιχαλολιάκος
  Ιωάννης Αϊβατίδης
  Σωτηρία Βλάχου
  Γεώργιος Γερμενής
  Αντώνιος Γρέγος
  Ελένη Ζαρούλια
  Παναγιώτης Ηλιόπουλος
  Ευάγγελος Καρακώστας
  Ηλίας Κασιδιάρης
  Νικόλαος Κούζηλος
  Ιωάννης Λαγός
  Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
  Ηλίας Παναγιώταρος
  Χρήστος Παππάς
  Ιωάννης Σαχινίδης
  Χρήστος Χατζησάββας

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγρότες προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε κομμουνιστική κυβέρνηση - Μας δικάζετε γιατί είμαστε πατριώτες»

  Πρωτοφανή γεγονότα λαμβάνουν χώρα καθώς η "κομμουνιστική ολοκληρωτική" κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε αγροτοσυνδικασιστής, άσκησε ποινικές διώξεις σε 10 πατριώτες αγρότες μόλις μια ημέρα μετά το στήσιμο του μπλόκου αγροτών στη Νίκαια Λάρισας.
  Οι συγκεκριμένοι έλαβαν κλήτευση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισαν, με την οποία παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου, χωρίς απολογία, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
  “Συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση του βουνού (σσ κομμουνιστική ολοκληρωτική κυβέρνηση)
  Αποφασίζουν και διατάζουν.
  Είναι πρωτοφανές να συμβαίνει αυτό.
  Δε μας φοβίζουν” ήταν το πρώτο σχόλιο του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστου Σιδερόπουλου στο Onlarissa.gr
  Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας σημείωσε από την πλευρά του ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είναι «πρώτη φορά που μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».
  Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.
  «Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο.
  Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
  Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το «Νόμπελ αυταρχισμού».
  Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει.
  Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.
  Για το θέμα ήδη έχει προαναγγελθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου στο μπλόκο της Νίκαιας για το απόγευμα της Τετάρτης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τσίπρας, Ζάεφ και Σόρος μας δουλεύουν σαν να είμαστε ζώα.
  Το 2024 θα αλλάξουν το όνομα σε «βόρεια Μακεδονία».
  Ν. Ντιμιτρόφ: «Θα αλλάξουμε όνομα όταν επικυρώσει η Ελληνική Βουλή την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ»
  Την επόμενη εβδομάδα υπογράφεται σε ειδική εκδήλωση στις Βρυξέλλες το πρωτόκολλο εισδοχής από τους αντιπροσώπους των μελών του ΝΑΤΟ και παίρνει την άγουσα για την ελληνική Βουλή.
  Έως τότε, όπως εξήγησε ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ, το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας” νομιμοποιείται να ακούγεται αδιαλείπτως, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
  «Τη στιγμή εκείνη τίθενται σε ισχύ οι συνταγματικές τροποποιήσεις και στη συνέχεια η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» θα γίνει το συνταγματικό όνομα», διευκρίνισε ο κ. Ντιμιτρόφ.
  Μέσα σε πέντε χρόνια ή το αργότερο μέχρι το 2024, τα προσωπικά έγγραφα των πολιτών θα φέρουν τη νέα ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». Οι νέες τροποποιήσεις θα περιλαμβάνουν την εθνοτική υπαγωγή των μειονοτικών κοινοτήτων στη χώρα.
  Τις νέες ταυτότητες και τα διαβατήρια θα πρέπει να λάβουν οι πολίτες, καθώς και τις νέες ενδείξεις των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων τους, το αργότερο εντός πέντε ετών από την ημερομηνία επικύρωσης της συμφωνίας του ονόματος στη Βουλή των Ελλήνων (25/1/2019) και μετά την υιοθέτηση από τους βουλευτές της πΓΔΜ των αναγκαίων συνταγματικών αλλαγών, που σφράγισαν το νέο όνομα του κράτους της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».
  Οι πινακίδες κυκλοφορίας θα φέρουν στο μέλλον τη συντομογραφία ΝΜ ή ΝΜΚ και το νέο όνομα της χώρας θα καθιερωθεί στις ταυτότητες και στα διαβατήρια.
  Μέσα σε πέντε χρόνια θα πρέπει να αλλάξουν και όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα της δημόσιας διοίκησης για εξωτερική χρήση και για εσωτερική χρήση και αυτό θα φανεί στο άνοιγμα του κάθε κεφαλαίου που σχετίζεται με τις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ίδρυμα θα αλλάζει σταδιακά το όνομά του και την τεκμηρίωσή του.
  Δεν είναι ακόμη γνωστό πώς θα αλλάξουν τα προσωπικά έγγραφα των πολιτών, τα οποία δεν λήγουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το 2024, οι πολίτες θα πρέπει να διαθέτουν δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο με το νέο όνομα του κράτους, σημειώνει η εφημερίδα ‘Βέτσερ’ των Σκοπίων.
  Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κυβέρνηση μειοψηφίας: Εχασαν ψηφοφορία για νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών - Δεν μπορούν να κυβερνήσουν.
  Η πρώτη κοινοβουλευτική ήττα για την κυβέρνηση μειοψηφίας είναι γεγονός!
  Η κυβέρνηση Α.Τσίπρα έχασε ψηφοφορία για νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι πλέον κατανοητό πως δεν μπορεί να κυβερνήσει.
  Είναι πλέον μονόδρομος η παραίτηση της κυβέρνησης καθώς δεν έχει την δεδηλωμένη.
  Κι αυτό γιατί στο πρώτο νομοσχέδιο που έρχεται στην Ολομέλεια για ψήφιση μετά το κυβερνητικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπήρξε η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου να “περάσει”.

  Στην ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον ΑΣΕΠ διεγνώσθη πριν λίγο στην Ολομέλεια αδυναμία της κυβέρνησης να το περάσει επί της αρχής με τις ψήφους των εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, καθώς η μόνη Κ.Ο. που το υπερψήφισε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
  Έτσι, με την απουσία από την ψηφοφορία του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο προεδρεύων, Βαρεμένος αναγκάστηκαν να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για αύριο το μεσημέρι.
  Αυτή η κυβέρνηση "Φρανκεστάιν" λοιπόν που δεν μπορεί να περάσει ένα νομοσχέδιο από την Ολομέλεια δίχως ονομαστική, ισχυρίζεται ότι έχει νομιμοποίηση να κυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «Πανηγυρίζει» η Άγκυρα για την προδοσία του Τσίπρα.

  Πανηγυρίζει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο που της δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθεί ανθελληνικό "τόξο" εντός ΝΑΤΟ.
  Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, πλέον ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για την ένταξη της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
  Δείτε πώς απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, Χαμί Ακσόι, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κύρωση της Συμφωνίας από το ελληνικό κοινοβούλιο:
  «Η Τουρκία έχει αναγνωρίσει τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα από την ανεξαρτησία της και έπειτα.
  Η διαφωνία, επονομαζόμενη “ονοματολογικό ζήτημα” συνιστά εμπόδιο, ιδιαίτερα για τη διαδικασία ένταξης της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ εδώ και 27 χρόνια.
  Καλωσορίζουμε την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που παρέχει μια λύση σε αυτό το ζήτημα, στη Βουλή της Ελλάδας μετά το κοινοβούλιο της Μακεδονίας, με την αντίληψη ότι αυτό το εμπόδιο για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ έχει τώρα ξεπεραστεί».
  Η κυβέρνηση Ερντογάν παρακολουθούσε και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα Σκόπια αφού επεδίωκε να γίνει κράτος προστάτης των Σκοπίων διευρύνοντας την σφαίρα επιρροής της στα βορειοδυτικά σύνορα μας (τόξο ΠΓΔΜ-Αλβανίας-Κοσόβου).
  Μάλιστα ο Ερντογάν ήταν αυτός που απαίτησε να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ακόμα και χωρίς επίλυση του ονοματολογικού.
  Αξίζει να σημειωθεί πως μία από τις πρώτες επισκέψεις του Νικολα Ντιμιτρόφ, υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, μετά την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια ήταν στην Άγκυρα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...