Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

H EΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΕΦΙΑΛΤΗ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ.

Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΑΝΤΑ  ΕΝΑ  ΒΗΜΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ.  Ο  154ος  ΠΡΟΔΟΤΗΣ.Στα μουλωχτά και κατεπειγόντως ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας! Βγήκε και το ΦΕΚ.  Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.


Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το 35,46 % των εκλογέων που προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν. Αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι η συμμετοχή στις εκλογές ανήλθε στο 56,16 %, με μια απλή αναγωγή προκύπτει ότι η κυβέρνηση σήμερα, στην ιδανική περίπτωση που δεν έχει καμία φθορά, αντιπροσωπεύει το 19% του συνόλου των Ελλήνων ψηφοφόρων. Αν δε ληφθεί υπ’ όψιν ότι στις δημοσκοπήσεις η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 54%, τότε δικαιούμαστε να πούμε ότι η κυβέρνηση αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων. 

Ιφικράτης Αμυράς: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.  "Προφανώς η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική. Αλλά ο Τσίπρας δεν έχει εθνικές ευαισθησίες για να τις προδώσει".


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΟΥΣ... ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. 


Ο απίστευτος προδότης σύντροφος  Τσίπρας αναφέρθηκε σε στιγμές του εμφυλίου πολέμου για τις οποίες η Αριστερά θα έπρεπε να ντρέπεται  και κανένας δεν είπε τίποτα. Ακόμα και οι Νεοδημοκράτες. Το άφησαν να περάσει. Ο πράκτορας πρωθυπουργός μέσα στην Βουλή έξυσε πολλές και παλιές πληγές. Ας αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης μιλούσαν για τον Γράμμο και το Βίτσι. Θα σηκωνόταν θύελλα αντιδράσεων για την δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε στην Μίρκα Γκίνοβα η προτομή της οποίας κοσμεί πλατεία του Μοναστηρίου. Ήταν δίγλωσση, με Σλαβομακεδονική συνείδηση και γι΄αυτό κατά την Κατοχή εντάχθηκε πρώτα στον ΣΝΟΦ και μετά στον ΕΛΑΣ. Το 1946 ήταν από τα βασικά στελέχη του ΝΟΦ. Συνελήφθη στα μέσα Ιουνίου 1946, στην περιοχή του Καϊμάκτσαλαν μαζί με άλλους δέκα ομοϊδεάτες της, μεταξύ των οποίων και δύο καταδικασμένους σε θάνατο για συνεργασία, κατά την κατοχή, με την Οχράνα.
Καταδικάσθηκε από το στρατοδικείο Γιαννιτσών για αποσχιστική δράση και στις 26 Ιουλίου 1946 εκτελέστηκε μαζί με έξι άλλους  προδότες. Οι  σκοπιανοί  (και  τώρα  ο  σκοπιανός  Τσίπρας)  την  θεωρούν  ηρωίδα και έχει δοθεί το όνομα της σε δρόμους και σε πλατείες,  σε  πολλές  σκλαβωμένες  Ελληνικές  πόλεις  των  Σκοπίων,  (Μοναστήρι,  Κρούσεβο,  Αχρίδα,  Γευγελή,  Στόβους  κλπ).

Αναφέρθηκε στο Σλαβοκακεδονικό αλφάβητο που μοίραζαν στους αντάρτες του ΔΣΕ τόσο στον Γράμμο όσο και στην Τασκένδη στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους 70.000 (;) Σλαβομακεδόνες πρόσφυγες που δεν τους επετράπη να επιστρέψουν στην Ελλάδα το 1983.


«H EΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ». 
Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,  ΤΟΥ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ 153. 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.


«Η Ελλάδα επιστρέφει κάτω από τον Όλυμπο, κάτω από την Λαμία». Όλη η αλήθεια για τη συμφωνία των Πρεσπών και την Μακεδονία, από τον Γιώργο Παύλο, Πανεπιστημιακό, Καθηγητή Φυσικής και Φιλοσοφίας, όπου τονίζει πως η συμφωνία μας γυρνά στο 1821.
Περιγράφει πως διαχωρίζουν την Μακεδονία από την αρχαία Ελλάδα.
«Η Μακεδονία δεν έχει σχέση με την αρχαία Ελλάδα και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό» αυτό λέει η συμφωνία.
«Αυτό είναι ένα ψέμα που το προωθούν μεγάλα διπλωματικά
κέντρα, μεγάλα διεθνή κέντρα, για να περιοριστούν οι Ελληνες κάτω από τον Όλυμπο.

Μπήκαν οι βάσεις όλος ο ελληνισμός της Μακεδονίας να αποχωρήσει από Ηπειρο, Μακεδονία, Θράκη» τονίζει ο καθηγητής.


ΤΑ  ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ  ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ

Οι  προδότες  χαμογελάνε και  χτυπούν  τα  μπροστινά  τους  πόδια …
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ (!) ΟΙ 153 ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

ΜΙΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. 


Ο Zάεφ είπε  μετά τις ψήφους των 153 προδοτών: 
«"Μακεδόνες" και Ελληνες πρέπει να είναι περήφανοι για την μακεδονο-ελληνική λύση».
Ο Zάεφ με δήλωσή του στην σκοπιανή έκδοση της Deutsche Welle, έσπευσε να χαιρετίσει την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, λέγοντας πως αποτελεί “κοινή νίκη”, για την οποία «Έλληνες και Μακεδόνες» θα πρέπει να είναι περήφανοι!


ΜΙΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. Του Σάββα Καλεντερίδη

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το 35,46 % των εκλογέων που προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν. Αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι η συμμετοχή στις εκλογές ανήλθε στο 56,16 %, με μια απλή αναγωγή προκύπτει ότι η κυβέρνηση σήμερα, στην ιδανική περίπτωση που δεν έχει καμία φθορά, αντιπροσωπεύει το 19% του συνόλου των Ελλήνων ψηφοφόρων. Αν δε ληφθεί υπ’ όψιν ότι στις δημοσκοπήσεις η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχεται στο 54%, τότε δικαιούμαστε να πούμε ότι η κυβέρνηση αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 10% των Ελλήνων ψηφοφόρων. Για όσους ενδεχομένως θα ήθελαν να προσμετρήσουμε στην αντιπροσωπευτική δυναμική της κυβέρνησης τα… ρετάλια, με την πολιτική έννοια, που την συναπαρτίζουν, είναι τέτοια η απαξίωσή τους στην ελληνική κοινωνία, που είναι ζήτημα αν αντιπροσωπεύουν όλοι μαζί μερικές χιλιάδες ψηφοφόρους.
Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν, που αντιπροσωπεύει το 10% του ελληνικού λαού,
Το ερώτημα που τίθεται είναι: 
Από πού αντλεί νομιμοποίηση η κυβέρνηση και φέρνει αυτήν την συμφωνία προς κύρωση, η οποία συμφωνία δεσμεύει τις επόμενες κυβερνήσεις για δεκαετίες και… αιώνες, αφού δεν έχει όριο λήξης και απαγορεύεται να αναθεωρηθεί (!), λες και πρόκειται για ένα νέο «θείο βιβλίο», μια καινούργια Αγία Γραφή; 
Από πού αντλεί νομιμοποίηση η κυβέρνηση και φέρνει προς κύρωση μια συμφωνία που αναγνωρίζει μια ανύπαρκτη γλώσσα και εθνότητα, προκαλώντας τεράστιο πλήγμα στην εθνική μας ταυτότητα.


(ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.: Όπως γνωρίζουμε  όλοι  μας,  εκτός  του  διεφθαρμένου  μασόνου  Φαυλόπουλου,  υπάρχει  βαθύτατη  δυσαρμονία  βουλής - λαϊκής  βουλήσεως,  που  έπρεπε  να  πυροδοτήσει  χιλιάδες  αντιδράσεις.  Το ερώτημα του Καλεντερίδη  όμως  είναι  ρητορικό. Όπως ξέρει καλά και ο ίδιος, η κυβέρνηση αντλεί νομιμοποίηση από την πηγή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας: την αμερικανική πρεσβεία. Ποιος χρειάζεται τον λαό;). 


Με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ακυρώνεται ο Μακεδονικός Αγώνας και προδίδονται εθνικοί αγώνες δεκαετιών που δόθηκαν για τη Μακεδονία.
Αυτά που έχουμε να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια, θα θυμίζουν εφιάλτη.
Μετά από την προδοσία, το όνομα Εφιάλτης αμαυρώθηκε και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από κανέναν Έλληνα, αφού κατάντησε να είναι συνώνυμο της προδοσίας.
Οι βουλευτές που ενέκριναν με την ψήφο τους αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοτική συμφωνία, θα μπουν σε έναν κατάλογο και τα ονόματά τους θα μείνουν ανεξίτηλα στην εθνική μνήμη για πάντα.
Είναι οι νέοι «Εφιάλτες» που σκότωσαν τη Μακεδονία


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.Απ. Αποστολόπουλος

Η κυρίαρχη αστική τάξη, έλεγε προ τριάντα ετών ο Παναγιώτης Κονδύλης, ξεπουλάει τη γεωπολιτική αξία της χώρας με αντάλλαγμα την παραμονή της στην εξουσία. 
Και πρόσθετε ότι όταν ξεπέσει αυτή η γεωπολιτική αξία θα αρχίσει να ξεπουλάει την ίδια τη χώρα. 
Λίγο ενδιαφέρει αν η ελίτ χρειάστηκε να φορέσει αριστερό προσωπείο για να το καταφέρει.
Χαρακτηριστικό των ευρωπαϊκών κυβερνητικών ελίτ είναι η άμεση, απροκάλυπτη αντιπαράθεσή τους με τη θέληση της πλειοψηφίας για κρίσιμα θέματα (πχ το ευρωπαϊκό Σύνταγμα ή το ελληνικό δημοψήφισμα) και η συκοφάντηση των λαϊκών αντιδράσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμερίζει  τις  λαϊκές  αντιδράσεις  σαν  οδοστρωτήρας.

Ο Κ. Καραμανλής ήθελε την ΕΕ (ΕΟΚ) για να μάθουμε να κολυμπάμε. Ο Α. Παπανδρέου δικαιολογήθηκε ότι ήταν αναγκαίο κακό. Το ΚΚΕ προτιμούσε την ΕΣΣΔ. Το ΚΚΕ εσωτ., αντίθετα, ήθελε να εξομοιωθεί, να γίνει σαρξ εκ της σαρκός της «Ευρώπης» ώστε να ξεφύγει από τον κομμουνισμό των Ρώσων. Έτσι κι έγινε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ εσωτ. και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κληρονόμος, μετέτρεψαν τη δουλοπρέπεια της Αριστεράς προς τους Ρώσους σε δουλική μίμηση και υποταγή προς τους Ευρωπαίους και προς τους Αμερικάνους, προς ό,τι το Δυτικόν. Η ελληνική ελίτ άργησε να καταλάβει ότι είχε χάσει το μονοπώλιο των τεμενάδων στους ξένους (δυτικούς) επικυρίαρχους.
Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι απλώς ένα «υπάκουο σκυλάκι» των ξένων αλλά έχει ενσωματώσει τον τρόπο του σκέπτεσθαι του ευρωιερατείου. Δεν εκτελεί απλώς εντολές, τις συμμερίζεται. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.  Ο αμερικανός πρεσβευτής στο Κοσσυφοπέδιο Φίλιπ Κοσνέτ  δήλωσε:  «Το Κοσσυφοπέδιο, όπως και οποιοσδήποτε άλλος φίλος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να κάνει ενέργειες, που είναι αντίθετες προς τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ χωρίς να αντιμετωπίζει συνέπειες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια τολμηρή ηγεσία να προωθήσει τους κοινούς μας στόχους. Αυτό μας βοηθά να διατηρήσουμε μια σταθερή διμερή σχέση».
Το 2019 βρέθηκε μια τολμηρή ηγεσία  για  να προωθήσει «τους κοινούς μας στόχους» στην Μακεδονία. Η  "τολμηρή  ηγεσία" του  Τσίπρα  και  του  Φαυλόπουλου  και  άλλοι  153   «τολμηροί», προώθησαν «τους κοινούς μας στόχους» που εξυπηρετούν « το στρατηγικό συμφέρον των ΗΠΑ». ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


4 σχόλια :

 1. ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

  Έχει ξεφύγει η σταλινική χούντα και οι πολλοί και διάφοροι «πρόθυμοι» κομισάριοι της ΕΛΑΣ (ή του ΕΛΑΣ;), που δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο αυθαιρετούν στο όνομά της!
  Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, μεταξύ των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στην Κατερίνη, κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των προδοτών,
  βρίσκονται και ανήλικα παιδιά, τα οποία πέρασαν όλη τη νύχτα στα κρατητήρια (μαζί με ενηλίκους!), ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία τους με τους γονείς τους, ενώ οι «ζηλωτές» της Ασφάλειας δεν τους έχουν ακόμα οδηγήσει ενώπιον του εισαγγελέως Κατερίνης, με το πρόσχημα ότι «δεν έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία», για να παρατείνουν την κράτησή τους!
  (ΥΓ) 1: Όσον αφορά τους «ζηλωτές» της σταλινικής τρομοκρατίας, που ντροπιάζουν τη στολή τους και που ασελγούν στην μνήμη των χιλιάδων σφαγιασθέντων με κονσερβοκούτια ανδρών της ένδοξης Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής από τα χέρια των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών, να γνωρίζουν πολύ καλά πως το Έθνος «κρατάει τεφτέρια»!
  (ΥΓ) 2: Υπενθυμίζουμε δε, για όσους δεν σκαμπάζουν από ελληνική ιστορία, πως η πρώτη επίθεση των κομμουνιστοσυμμοριτών, που σηματοδότησε την απαρχή του τρίτου γύρου της κομμουνιστικής ανταρσίας, έγινε τον Μάρτιο του 1946, στον Σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου Πιερίας (λίγα χιλιόμετρα από την Κατερίνη…), όπου οι εαμοβούλγαροι λησταλήτες, πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών κυβερνώντων, κύκλωσαν τον σταθμό και τον πυρπόλησαν, καίγοντας ζωντανούς τους ηρωικούς υπερασπιστές τους!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φοβερό έγγραφο ντοκουμένο : Ο Χίτλερ προγραμμάτιζε την ανεξαρτησία της Μακεδονίας πριν από 80 χρόνια !

  23 January 2019

  Anonymous 25 January 2019 at 10:17

  Ο Τόπος μας (το σταυροδρόμι) βρισκόταν πάντοτε στο μάτι των ηπειρωτικών ισχυρών για πρόσβαση στο Αιγαίο/Μεσόγειο.
  Είτε με τον πανσλαβισμό της Ρωσίας, είτε με τα παιχνίδια των Αψβούργων και μετά των Γερμανών (φίλων παραδοσιακών των Τούρκων).
  Η ιστορική σύμπτωση των συμφερόντων μας με τα αγγλικά, διατηρούσε μια γραμμή άμυνας στον βόρειο χώρο.
  Η προσάρτησή μας στην γερμανοκρατούμενη ευρώπη πάση θυσία… μετά την πτώση του τείχους και την αναθεώρηση της προνοιακής τακτικής στην βαλκανική σκακιέρα -με στόχο την Ρωσία τώρα- θα είχε αυτόματες συνέπειες επί ΠΑΝΤΟΣ, και όχι μόνον επί των οικονομικών που συζητούμε πρακτικά και αποδεικτικά.
  Είναι μεγάλο το “λούκι” που μας έβαλε μέσα το προσωπικό της χώρας, με απίθανες συνέπειες.
  Η οικονομικά καλοσχεδιασμένη αποδιάρθρωση της χώρας, υπήρξε το “χαλί” για να περνούν
  εκπληκτικά θέματα
  σε έναν λαό που έχει ως πρώτο ζητούμενο
  -πλέον-
  τον επιούσιο.

  https://odosdrachmis.gr/?p=26865

  Ο Μεθοδευμένος (χωρίς καμμία αντίσταση) ξεπεσμός του Έθνους των Ελλήνων
  σε ζωώδη καθημερινότητα , δηλαδή μόνο στομάχι και τσέπη ........
  Με λίγα λόγια μόνο για ου ου ου ου ου ου ουστ χαμένα κοπρόσκυλα !
  Ντροπή της Ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αύριο Κυριακή 6 μ.μ. Μακεδόνες ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον προδότη αρχιμασόνο Φαυλόπουλο.

  Έρχεται το κάθαρμα στην Θεσσαλονίκη για τους εβραίους και προδίδει τους Έλληνες
  ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
  Όσοι έχουν κατά καιρούς πει ότι το ελληνικό κράτος είναι ράθυμο και δουλεύει με ρυθμούς «τα ζώα μου αργά», οφείλουν αμέσως να… μετανοήσουν!
  Ε, λοιπόν, δεν πρόλαβε η βουλή των προδοτών να κυρώσει την Συμφωνία των Πρεσπών κι ο πρόεδρος Πάκης έβαλε κιόλας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο επαίσχυντο κείμενο, καίτοι είχε προθεσμία ενός μηνός να το σκεφτεί και να το «ζυγίσει»!
  Έτσι, η προδοσία της Μακεδονίας μας έγινε νόμος του ψευδοκράτους (προτεκτοράτου) και δημοσιεύθηκε άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!
  Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος των Σκοπίων Ιβανόφ, ΔΕΝ έχει υπογράψει ακόμα τίποτα!
  Ασφαλώς και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό, απ’ αυτόν τον μοιραίο άνθρωπο, στα χέρια του οποίου η Ελλάς είτε καίγεται (2008), είτε ξεπουλιέται, αλλά ειλικρινά μας εκπλήσσει η βιασύνη του να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις αυτών που τον ανέσυραν από τα πολιτικά αζήτητα και τον έκαναν πρώτο πολίτη της χώρας!
  Σε κάθε περίπτωση, με την υπογραφή του, περιφρόνησε βάναυσα την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και κατέστη αυτοβούλως ΣΥΝΕΡΓΟΣ στο απαράγραπτο αυτό έγκλημα κατά της Πατρίδας, με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...