Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤOΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ;

   ΕΦΙΑΛΤΗ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ. 

Χθες, ημέρα Παρασκευή της 25ης Ιανουαρίου 2019 παραδόθηκε ελληνικό έδαφος στον εχθρό, χωρίς μάχη, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, με την ανοχή του "ελληνικού" στρατού. Κανένας πολιτικός προδότης, σε καμιά χώρα, δεν θα μπορούσε να πράξει μια τόσο μεγάλη μειοδοσία, χωρίς τη βοήθεια ή την ανοχή του στρατού.

Ολοι οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί είναι συνένοχοι με τους ελληνόφωνους προδότες για εσχάτη προδοσία. 
Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΑΝΤΑ  ΕΝΑ  ΒΗΜΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ.  Ο  154ος  ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Στα μουλωχτά και κατεπειγόντως ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Μακεδονίας! Βγήκε και το ΦΕΚ.  Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.




Ο  ΜΑΣΟΝΟΣ  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  
ΑΥΡΙΟ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΕ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ. ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. (ΔΗΛΑΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ)".

Όταν κάποιος  προδότης  παραδίδει εδάφη και ιστορία σε  εχθρούς, ο μόνος ικανός αλλά και υπεύθυνος να τον ανατρέψει  και  να  τον  σκοτώσει  είναι ο στρατός.
Γιατί ο στρατός είναι αυτός που έχει δώσει όρκο να "φυλάττει  Θερμοπύλες  και  Κερκόπορτες",  και  επιπλέον  έχει πρόσβαση σε οπλισμό, έχει εκπαίδευση,  έχει  τα μέσα και τους  ανθρώπους, για να μπορέσει να αποτρέψει τέτοιες ενέργειες.
Βλέπουμε στρατιωτικούς να υπογράφουν προδοσίες, όπως ο "Ναύαρχος" Αποστολάκης που υπόγραψε ήδη την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και που πήρε ως αντάλλαγμα το "υπουργιλίκι". Το  "εκτελούσα διαταγές" δεν αποτελεί τεκμήριο αθωότητας, αλλά ενοχής. Τα στελέχη των δήθεν "ελληνικών" ενόπλων δυνάμεων με την σιωπή, την ανοχή και την αδράνεια τους, πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η πράξη τους αποτελεί και τον τερματισμό της ελευθερίας τους, της καριέρας τους και πάνω απ' όλα της εθνικής και προσωπικής τους αξιοπρέπειας.

Από εδώ και εμπρός οι νύχτες τους θα είναι εφιαλτικές από το άγχος και τις τύψεις τους, για την αθέτηση του όρκου τους. 
Μόνο η αυτοκτονία τους θα ξεπλύνει λίγο την προδοσία τους προς την χώρα, για την οποία έδωσαν όρκο να την φυλάττουν.

Μόνο εμείς πλέον, οι απλοί πολίτες, θα δώσουμε τη λύση, που δεν έδωσαν αυτοί που ορκίστηκαν να το κάνουν.

ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤOΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ; (Από το Pronews).

Πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους όταν παραδίδουμε έδαφος - διότι το όνομα φέρει έδαφος και αυτό θα αποδειχτεί δυστυχώς στο μέλλον- γλώσσα, ταυτότητα στους Σκοπιανούς;
Οταν δεχόμαστε μια εθνική καταστροφή χωρίς να πέσει... τουφεκιά, χωρίς να βρίσκεται η χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Οταν οι ΕΔ βλέπουν οικιοθελή παράδοση άνευ όρων στις επιταγές των ξένων κέντρων εξουσίας.
Το ηθικό στο στράτευμα είναι στο ναδίρ. 

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες σειρά παίρνει το Αιγαίο, τα κοιτάσματα και η Κύπρος.


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΗΓΑΣ, "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ" ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ: "Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία".
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας ανήρτησε στο twitter δημοσίευση με αφορμή την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Μια νέα σελίδα ανοίγει για την Ελλάδα, τη Βόρεια Μακεδονία και τα Βαλκάνια με την υπερψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων της Συμφωνίας των Πρεσπών με 153 ψήφους. Για την ειρηνική συμβίωση, την αλληλοκατανόηση, την ασφάλεια και τη συνανάπτυξη προς όφελος των λαών».

Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος: 
"ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ". 
Αν «ντρέπεσαι¨ αντιναύαρχε πάρε τα καράβια σου και βούλιαξε τους προδότες. 
Σταμάτα να γράφεις άρθρα. 
Πράξε.
Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα. Άλλοι «έλληνες» στρατιωτικοί δεν ντρέπονται καθόλου. Καμαρώνουν με τους προδότες.

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.  ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΟΙ  153  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.    



Μ.Κωσταράκος για «Πρέσπες»: «Εγκλημα εθνικής μειοδοσίας από μέλη του ΕΑΜ -Οι σταλινικοί σας πρόγονοι θα ήταν περήφανοι».

Σφοδρή επίθεση στους 153 που ψήφισαν την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχάλης Κωσταράκος.


Αναλυτικά η ανάρτηση:



«Ένα προσχεδιασμένο έγκλημα εθνικής μειοδοσίας… Η Συμφωνία των Πρεσπών».


"Η Συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε σήμερα από την Βουλή των Ελλήνων με 153 ψήφους υπέρ. Υποστήκαμε μια ξεκάθαρη εθνική ήττα χωρίς καν να δώσουμε μάχη. Ταυτόχρονα δείξαμε ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πρόβλημα όταν 153 βουλευτές ψηφίζουν υπέρ και συμφωνούν σε κάποιο εξαιρετικά σημαντικό, εθνικό θέμα, στο οποίο αντιτίθεται το 66% τουλάχιστον του Ελληνικού Λαού.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εγγυητής του πολιτεύματος και προστάτης του λαού μας από παρεκτροπές των κυβερνώντων επιλέγει τη σιωπή (συμφωνώντας ή διαφωνώντας, ποιος ξέρει) ευελπιστώντας σε μια δεύτερη προεδρική θητεία.
Όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί και δικλείδες ασφαλείας γκρεμίστηκαν μπροστά στην επιμονή της κυβέρνησης να υλοποιήσει το «συμβόλαιο» της με κάποιους φίλους της στο εξωτερικό.
Διότι περί αυτού πρόκειται, και όχι περί υποχώρησης σε πιέσεις από κάποιους αόριστους ξένους παράγοντες. Αυτή η βολική αλλά συγχρόνως εξευτελιστική δικαιολογία είναι αβάσιμη και ψευδής. Πιέσεις δεν υπήρξαν.

Μια μικρή ανάλυση της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας από την εποχή της Κύπρου, μόνο που στη κυπριακή τραγωδία ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή θα αναστρέψουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα αποτελέσματα. 
Εδώ τα αποτελέσματα εκτείνονται στους αιώνες των αιώνων.
Πρωταγωνιστές και υπεύθυνοι: οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος.
Οι δυο πρώτοι, πιστοί και συνεπείς στα αριστερά (κομμουνιστικά) διεθνιστικά τους «πιστεύω». Και ειλικρινείς με το ακροατήριό τους. Ποτέ δεν προσποιήθηκαν ότι ήταν κάιι διαφορετικό, κάτι μεγαλύτερο.
Το ξεπούλημα της Μακεδονίας αποτελούσε κύριο σημείο του πολιτικού αφηγήματος της αριστεράς στον Εμφύλιο Πόλεμο.
Το 1949 τους σταμάτησε ο Ελληνικός Στρατός. 
Τώρα τα κατάφεραν με οριακές δημοκρατικές, το τελευταίο εντός ή εκτός εισαγωγικών, διαδικασίες. Μπράβο κύριοι. Οι «σταλινικοί» σας πρόγονοι θα ήταν περήφανοι για σας. Η Ελλάδα όμως δεν είναι, γιατί προδόθηκε για μια ακόμα φορά. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε.
Ο τρίτος, ο κ. Καμμένος είναι απλά ένας νικημένος «στρατηγός». Ελπίζω να κατάλαβε τώρα ότι στρατιωτικοί δεν είναι αυτοί που φοράνε ανδροπρεπείς στολές με ωραία σηματάκια, αλλά αυτοί που από μικροί γαλουχούνται στα εθνικά ιδεώδη και στην επιδίωξη της νίκης. Όχι για τον εαυτό τους ή την καρέκλα τους αλλά «φυλάττοντας πίστη είς την πατρίδα….».
Είχε το δικό του «παράθυρο ευκαιρίας» να σταματήσει την προδοσία εν τη γενέσει της και μόνος του το έκλεισε για προσωπικούς λόγους. Δεν κατάφερε καν να αναγνωρίσει ποιος ήταν ο πραγματικός αντίπαλος.
Ο «φίλος» του Αλέξης τον ξεγέλασε, τον νίκησε, του διέλυσε το κόμμα, του πήρε τους βουλευτές, τον απαξίωσε και κατά τη γνώμη μου τον ρεζίλεψε για πάντα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Όσοι γνωρίζουν και τους δύο δεν εξεπλάγησαν. Ο κ. Τσίπρας επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό σερί εκμετάλλευσης περιστασιακών συνοδοιπόρων και ευεργετών. Ο κ. Καμμένος απέμεινε να κλαψουρίζει για την «απιστία» του πρώην φίλου του και με άναρθρες κραυγές να προσπαθεί να σώσει την πατριωτική του ταυτότητα, αυτήν που ξεπουλούσε επί τέσσερα χρόνια για την θέση του Υπουργού. Η ευθύνη του όμως στο ζήτημα του ονοματολογικού του βόρειου γείτονά μας δεν παραγράφεται και δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Οι λοιποί 143 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον ευτυχείς που ξεπούλησαν τη Μακεδονία γιατί συνεχίζουν να θεωρούν τον εαυτό τους μέλη του ΕΑΜ που μετέχουν στον 4ο γύρο του Εμφυλίου.
Κι αυτό ήταν μέσα στις προσταγές της Κεντρικής Επιτροπής τότε. Και οι δικοί τους σταλινικοί πρόγονοι θα είναι υπερήφανοι. Εμείς όμως δεν είμαστε υπερήφανοι για αυτούς. 
Απλά τους θεωρούμε προδότες.
Η γοητεία και τα θρασύτατα ψέματα του κ. Τσίπρα τους έδωσαν μια τετραετία κοινοβουλευτική εξουσίας. Ελπίζω η Ελλάδα να μπορέσει να συνέλθει μετά από αυτήν την καταστροφική τετραετία τους. Ανάμεσά τους και ένας εν αποστρατεία Αντιστράτηγος που φαίνεται ότι δεν του έφτασαν 35 χρόνια για να καταλάβει τι σημαίνει ο όρκος του. Κρίμα. Ο στρατός τον έκανε και ανώτατο αξκό. Μας κορόιδεψε όλους.
Οι οκτώ «πρόθυμοι» είναι η απτή απόδειξη της πολιτικής παρακμής μας. Πολιτικοί γυρολόγοι, χωρίς κανένα σεβασμό προς εκείνους που τους ψήφισαν, ξεπούλησαν την ψήφο και την συνείδησή τους έναντι υπουργικών θώκων ή μελλοντικών εκλόγιμων θέσεων. Θα ήθελα να δω τα πρόσωπα των δεξιών ψηφοφόρων των κυριών Υπουργών δεξιάς προέλευσης οι οποίες συντάχθηκαν και στήριξαν τις αριστερές εμμονικές επιδιώξεις με προφανή ανταλλάγματα. Γιατι κυρίες μου;

Τελική δυσάρεστη έκπληξη, ο νέος ΥΕΘΑ κ. Αποστολάκης. Πέρασε πολύ εύκολα από το ρόλο του άτυπου αλλά ουσιαστικού «Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων» της χώρας στο ρόλο του υπουργού της μειοδοτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλος ένας που δεν κατάλαβε τι ορκίστηκε το 1976 σαν Ναυτικός Δόκιμος. Για όλους εμάς ήταν απογοήτευση Κύριε Υπουργέ!! Το χειροκρότημά του στην τελική ανακοίνωση της ολοκλήρωσης του ξεπουλήματος της Μακεδονίας θα τον συνοδεύει και πρέπει να τον συνοδεύει για πάντα.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.:  Υπουργός  Άμυνας  που  διοικεί  το  στράτευμα  είναι  κάποιος  Αποστολάκης  με  εμφανές  IQ  κάτω  του  60.  Ο  Αποστολάκης  υπέγραψε  την  προδοσία  του  Τσίπρα  και  απάντησε   στον  Ερντογάν  ότι  είναι  …αντιεθνικιστής  και  πρέπει  και  ο  Ερντογάν  να  γίνει  το  ίδιο. 
ΠΕΛΑΓΩΝΕΙΣ.  Ο χαμηλός  δείκτης  νοημοσύνης  όταν  συνδυάζεται  με  την  προδοσία  είναι  κάτι  απροσπέλαστο).


Αποστολάκης - ο μέχρι χθές αρχηγός του στρατού και νυν υπουργός άμυνας (και  - κατά δήλωσή  του  στον...Ερντογάν - αντιεθνικιστής)  χειροκροτεί την προδοσία της Μακεδονίας …


Δυστυχώς, η Συμφωνία κυρώθηκε, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όσο όμως οι βασικοί πρωταγωνιστές αλληλοσυγχαίρονται και θριαμβολογούν για μια εθνική μειοδοσία, φοβάμαι ότι δεν φτάσαμε ακόμα στο τέλος του δράματος.
Στο κλείσιμο αυτής της αποφράδας ημέρας, δεν θα υποκύψω στην απογοήτευση. Ελπίζω ότι η σημερινή θυσία μας έκανε συλλογικά σαν λαό, ωριμότερο, σοφότερο και πλέον αποφασισμένο. Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στο έθνος, την ιστορία, την κληρονομιά μας και το πεπρωμένο μας, σηκωθούμε όρθιοι να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Για μια ισχυρότερη Ελλάδα, την Ελλάδα που μας αξίζει».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



  Διαβάστε  και  τα  άρθρα:    



ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ".







 


17 σχόλια :

 1. ΠΟΙΑ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»; Ο Ζ. ΖΑΕΦ «ΦΤΥΝΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
  Η ψήφιση από την ελληνική Βουλή της συμφωνίας γνωστής ως «συμφωνία των Πρεσπών», αλλά ουσιαστικά της παραχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αφού στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης Σλάβοι και άλλοι λαοί του κρατιδίου γίνονται και επίσημα «Μακεδόνες», με ελληνική «βούλα» ήταν μια εθνική πανωλεθρία.
  Μια ήττα η οποία δεν μπορεί πλέον ούτε να αναστραφεί ούτε να εξωραϊστεί. Στην Ελλάδα επικρατεί κατήφεια και εθνική ταπείνωση, αλλά όχι και στα Σκόπια.
  Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
  Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία μιλά για «Βόρεια Μακεδονία» ο Ζάεφ συνεχίζει να αυτόσυστήνεται ως «Μακεδών» ενώ τα αλλεπάλληλα μηνύματά του στο twitter πανηγυρίζει για την χώρα του τη «Μακεδονία».
  Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την συμφωνία και την Ελλάδα φυσικά όπως ήταν και αναμενόμενο τηρώντας την γραμμή της «Μακεδονίας».
  «Η Μακεδονία είναι μέρος του παγκόσμιου δημοκρατικού κόσμου. Οι επενδυτές ξέρουν τώρα ότι είμαστε μια σταθερή και ασφαλής χώρα. Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους τους πολίτες. Ελάτε: Είναι ώρα για την οικονομία», αναφωνεί με σκηνές από τις συναντήσεις του από το Νταβός.
  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΝΙΜΙΤΣ
  "Συγχαρητήρια στον αγαπητό μου φίλο Νίμιτς."
  «Τα ειλκρινή μου συγχαρητήρια στον αγαπητό μου φίλο Μάθιου Νίμιτς, για τα πολλά χρόνια της αφοσίωσής του για την εξεύρεση μιας ειρηνικής και διαρκής λύσης. Η… #PrespaAgreement ας φέρει ειρήνη και ευημερία σε όλη την περιοχή.
  Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου Matt.»
  Φυσικά ο Ζάεφ δε θα μπορούσε να ξεχάσει τον ε φίλο Α.Τσίπρα. Σε μια άλλη ανάρτηση γράφει:
  «Συγχαρητήρια στον φίλο μου @tsipras_eu.(Εδώ μπορεί να ζηλέψει ο @Tsipras καθώς αγαπητό αποκάλεσε μόνο τον Matt). Μαζί με τους λαούς μας φτάσαμε σε μια ιστορική νίκη. Να μας ζήσει η #Prespa Agreement! Για αιώνια ειρήνη και ευημερία για τα Βαλκάνια και όλη την Ευρώπη»!
  «Στο Νταβός είχα συνάντηση με τον Σλοβένο πρωθυπουργό (…) Τον ευχαρίστησα για την υποστήριξη που δίνει στη Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ 153. ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΗΣ. ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ"; ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...
  Α. Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι έκαναν εθνικό έγκλημα»
  «Ο κ. Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι που βρήκε στη Βουλή έκαναν ένα εθνικό έγκλημα», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ.
  Σε δηλώσεις του λίγο πριν από την εκδήλωση, χαρακτήρισε την ημέραψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή, «μια αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό» και συνέχισε: «Κάθε ένας που έχει έστω και λίγο πατριωτισμό μέσα του, αισθάνεται μια φοβερή θλίψη. Το κράτος μας από σήμερα υποχρεούται να αναγνωρίζει τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες. Και εγώ καταγόμενος από το Αμύνταιο Φλωρίνης τι είμαι;».
  Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός «θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διορθωθεί αυτή βλάβη, χωρίς να μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα διορθωθεί εξ ολοκλήρου».
  Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν θεωρεί πως η κυβέρνηση μετά τις Πρέσπες, θα προχωρήσει και σε άλλες συμφωνίες είπε: «Οι ξένοι βρήκαν βολικό πρωθυπουργό. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».
  Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, το κόμμα του θα είναι ο νικητής, ενώ δήλωσε την υποστήριξή του στους υποψηφίους της Ν.Δ. στα Γιάννενα, στην Τατιάνα Καλογιάννη για τον δήμο Ιωαννιτών και στον Αλέξανδρο Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑΙ. ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ;
  Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδης Στεφανής αποστρατεύθηκε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής υπό τον πρωθυπουργό προδότη Τσίπρα, αφού υπηρέτησε τον Εφιάλτη.
  Έγραψε στη σελίδα του στο facebook ένα λακωνικό μήνυμα 30 λέξεων τονίζοντας: «Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ".

  Κύριος υπαίτιος για την συμφωνία των Πρεσπών είναι η ΕΕ.
  Του Ιφικράτη Αμυρά.
  Λαμβάνοντας υπ' όψιν την πληθώρα των σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα περί προδότη Τσίπρα, κλπ, για την συμφωνία των Πρεσπών, από διαφορετικές μερίδες της κοινωνίας, διαφεύγει της προσοχής αρκετών ότι το βασικό κίνητρο του Τσίπρα δεν είναι εθνικό, αλλά ευρωπαϊκό και δυτικό.
  Η λογική του είναι "να βάλουμε τα Σκόπια στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, για να αποφύγουμε προβλήματα με τους γείτονες".
  Για όσους θυμούνται ή για όσους διαβάζουν ιστορία, αυτό ήταν και το βασικό αφήγημα της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, όταν ήταν υπουργός εξωτερικών επί Κώστα Καραμανλή. Προκειμένου "να εξημερωθεί το θηρίο".
  Αυτή η θέση-αφήγημα δεν είναι ελληνικής προελεύσεως. Είναι η βασική θέση που εκπορεύεται από τα επιτελεία της ΕΕ, και προτάσσεται ως μαγική λύση για όλες τις πολιτικές διενέξεις στα Βαλκάνια.
  Τα ίδια ακριβώς λένε και οι ευρωπαϊστές πολιτικοί στην Σερβία, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία, στο Μαυροβούνιο, στην Αλβανία. Το να "ενταχθούμε όλοι στην ΕΕ, ώστε να μην αναφύονται ζητήματα εθνικών διεκδικήσεων".
  Επομένως οι παραπονούμενοι που κατέβηκαν στις διαδηλώσεις, πριν εκσφενδονίσουν τον λίθο του ψευτοπατριωτικού αναθέματος, ίσως είναι καλύτερα να μελετούν εις βάθος την διεθνή πολιτική, και να μην εκστομίζουν ανοησίες.
  Προφανώς η συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική. Αλλά ο Τσίπρας δεν έχει εθνικές ευαισθησίες για να τις προδώσει. Είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ευρωπαϊστής. Ο Τσίπρας κάνει ό,τι και η Μπακογιάννη, ό,τι και οι άλλοι ευρωπαϊστές ηγέτες. Θάβει το Έθνος προς όφελος της ΕΕ.
  Οι ψευτοπατριώτες και οι διάφοροι αφελείς που παραπονούνται, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να έρθουν σε επαφή με την αντικειμενική πραγματικότητα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο σημαντικότερος υπαίτιος για την συμφωνία των Πρεσπών. Το ότι η χώρα μας είναι υπόδουλη στο ομοσπονδιακό έκτρωμα των Βρυξελλών και άρα απαγορεύεται να ασκεί ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, μάλλον δεν πολυενδιαφέρει τους ψευτοπατριώτες.
  Αν όντως είναι πατριώτες και όχι ψευτοπατριώτες, ας το αποδείξουν στοχοποιώντας με το μίσος τους πρώτα την ΕΕ, και μετά τον κατοχικό πρωθυπουργό.
  Αν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ η σωτηρία της Μακεδονίας, θα πρέπει να τους ενδιαφέρει η σωτηρία της Ελλάδος από τα αρπαχτικά νύχια της ΕΕ. Ο κατοχικός πρωθυπουργός τις οδηγίες της ΕΕ εκτελεί, όχι μόνον στο οικονομικό, αλλά και στο διπλωματικό πεδίο. Αυτό συνέφερε την ΕΕ, αυτό έπραξε ο μειοδότης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ... ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  "Λειτουργοί της Δικαιοσύνης που ενώ ακούγονται από πολιτικά στελέχη καταγγελίες για πακτωλό χρημάτων για την προδοσία της Μακεδονίας (ακόμη και από υπουργούς αυτής της κομμουνιστικής κυβέρνησης όπως ο Καμμένος), χορηγίες του Σόρος και την ώρα που ο κόσμος το έχει τούμπανο για περίεργες οικονομικές δοσοληψίες, οι ίδιοι λάμπουν δια της απουσίας τους…"

  Η κ. Ξένη θα κυνηγήσει τον Μπαρμπαρούση.
  Ο αφιλότιμος δήλωσε μέσα στον ιερό χώρο της Αμερικανικής πρεσβείας (=βουλή των προδοτών) "ΟΧΙ στην προδοσία". Σειρά έχει η Χρυσή Αυγή. Αυτή φταίει για την χρεωκοπία του Ελληνικού κράτους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 12 ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ 10 ΑΥΓΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
  Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Κοζάρης Νικόλαος, γιατί ήθελε να ρίξει αυγά και μανιτάρια, όπως ο ίδιος υποστήριξε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, στους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ψήφισαν την Προδοσία των Πρεσπών.
  Μάλιστα αυτό έγινε αρκετή ώρα πριν φτάσει η πτήση από την Αθήνα, αφού έγινε αντιληπτός απ’ τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Άλλωστε είχε ουσιαστικά προαναγγείλει απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πράξη του.
  «ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΙΞΩ 10 ΑΥΓΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 12 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Α, ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΤΑ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ», ήταν το σχόλιο με το οποίο ο Κοζάρης Νικόλαος γνωστοποίησε ο ίδιος την σύλληψη του.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τρέμουν την εθνική οργή: Ενίσχυση φρουράς των βουλευτών των «Πρεσπών» - Οι πολίτες παραμένουν απροστάτευτοι.

  Την στιγμή που εγκληματικότητα θερίζει, οι ληστείες αυξάνονται και οι δολοφονίες δεν λένε να μειωθούν, η Κυβέρνηση αποφάσισε να λάβει μέτρα προστασίας για άτομα που εκχώρησαν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς!
  Αφορμή είναι η ένταση που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διήμερο κοντά σε κατοικίες βουλευτών, ειδικά στην βόρεια Ελλάδα. Νεότερο παράδειγμα είναι τα επεισόδια που έλαβαν χώρα προχθές βράδυ έξω από το σπίτι της βουλευτού Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυς Σκούφα, κατά τα οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα.
  Πέραν των αστυνομικών που φρουρούν καθημερινά τους πιθανούς στόχους εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθούν και περιπολίες κοντά σε βουλευτικά σπίτια. Μην ξεχνάμε ότι προ ημερών έριξαν μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη την ώρα που ήταν μέσα ο σύζυγός της με το παιδί τους.
  Επίσης, ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. έχουν προκαλέσει το γεγονός ότι (μόνο) 30 απειλητικά μηνύματα έχουν λάβει μέλη του κοινοβουλίου αναφορικά με την προδοσία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΙ 153 ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
  Ιωάννης Αμπατζόγλου
  25η Ιανουαρίου – Η αποφράδα ημέρα για την Μακεδονία
  Στις 25 Ιανουαρίου 2018, υπερψηφίστηκε με 153 ψήφους η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Με αυτή τη Συμφωνία η Ελλάς παρέδωσε επίσημα το ιερό όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό σλαβικό κρατίδιο των Σκοπίων. Οι συνέπειες της πράξης αυτής θα φανούν στο μέλλον και θα είναι οδυνηρές για την χώρα μας.
  Όλα αυτά σε μία Αθήνα όπου το πρωί έβρεξε λάσπη, ενώ η βροχή συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συνοδευόμενη από έναν γκρίζο ουρανό. Μουντός καιρός, μουντή και η διάθεση των ανθρώπων σήμερα. Κακόκεφοι λες και πενθούσαν προκαταβολικά για το κακό που θα ερχόταν.
  Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, στις 25 Ιανουαρίου του 2015, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι μέσω της ψήφου τους στις εκλογές, χάρισαν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ συνάμα και την ευκαιρία να κυβερνήσει την πατρίδα μας.
  Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη προδοσία στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος. Δώσαμε μόνοι μας την ευκαιρία στους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν τρεις χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας. Εκτελεστικά όργανα αυτής της προδοσίας οι 153 πρόθυμοι βουλευτές, οι 153 σύγχρονοι Εφιάλτες, οι 153 Νενέκοι των οποίων τα ονόματα ήδη έχουν καταγραφεί στη συνείδησή μας αλλά και στην ιστορία με τα μελανότερα γράμματα. Καταχωρήθηκαν για πάντα στη λίστα των εθνοπροδοτών!
  Από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι την επικύρωσή της από την ελληνική Βουλή, μεσολάβησαν 222 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναδείχθηκε ο αγώνας πολλών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι βγήκαν μπροστά και κατέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να μην τελεσφορήσει η προσπάθεια παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας. Μάταια; Ασφαλώς όχι.
  Κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος. Είναι σημαντικό και μόνον που σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας και αγωνιστήκαμε για την πατρίδα. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρεί πάλι όλους ενωμένους γιατί ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε ακόμα πιό δυναμικά. Να περάσουμε στην αντεπίθεση! Η πολιτικές που μας οδήγησαν σε αυτόν τον εθνικό αυτοχειριασμό πρέπει να ανατραπούν.
  Ή θα δράσουμε και θα ανατρέψουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ή θα αποδεχθούμε μοιρολατρικά αυτή την μέγιστη εθνική παραχώρηση και θα αποσυρθούμε ως έθνος σιγά-σιγά από το προσκήνιο της ιστορίας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ : «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».

  «Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται ότι παίρνουν πίσω το αίμα τους, για την ήττα της Αριστεράς το 1949».
  Η Σία Αναγνωστοπούλου, (και ο Τσίπρας) το είπαν καθαρά στην βουλή, δεν κρατήθηκαν, με τη Συμφωνία των Πρεσπών οι προδότες: «ολοκληρώνουμε αυτό που άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».

  ΚΑΜΜΕΝΕ, ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ».

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: «Η ΚΑΒΑΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;»
  ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ.

  Αμερικανοί επισκέπτες στην διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη και στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ρωτούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στη Βόρεια ή στη Νότια Μακεδονία!
  Αυτό το καταγγέλλει σε ανάρτησή της από την Νέα Υόρκη η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου. Πρόκειτα για την επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης σύμφωνα με το evros-news.gr
  Συγκεκριμένα η κ. Ιωσηφίδου γράφει:
  “Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της τουριστικής έκθεσης στην Νέα Υόρκη και ήδη, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, έχουν εμφανιστεί οι πρώτες επιπτώσεις από την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς από σήμερα οι Αμερικάνοι επισκέπτες που αθρόα προσέρχονται στο περίπτερο μας, ζητούν να μάθουν αν η Καβάλα ανήκει στην Βόρεια ή στην Νότια Μακεδονία.!!!
  Μήπως το υπουργείο εξωτερικών να μας ενημερώσει τι θα πρέπει να απαντάμε; Γιατί η μοναδική δική μας απάντηση ήταν , είναι και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι: «Στην ΑΛΗΘΙΝΗ Μακεδονία»
  Επειδή όμως στην Νέα Υόρκη βρίσκομαι εκπροσωπώντας όχι τον εαυτό μου αλλά τον καβαλιώτικο λαό, ζητώ την εξουσιοδότηση όλων σας πάνω στο θέμα αυτό”.
  Ζ.Π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Θα Συλλαμβάνεται όποιος τραγουδάει «Μακεδονία Ξακουστή»;
  ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ Ο ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;
  Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών στο άρθρο 6:
  «ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η κάθε ενέργεια από κρατική υπηρεσία που πιθανόν να υποδαυλίζει τον αναθεωρισμό».
  Δηλαδή, όταν η σχολή των Ευελπίδων παρελάσει στην Θεσσαλονίκη, και οι Ευέλπιδες τραγουδούν «Μακεδονία Ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα…», θα απαγορεύεται και θα τους συλλαμβάνει η αστυνομία.
  Και όχι μόνο για κρατικές υπηρεσίες όπως είναι ο στρατός, αλλά και για ιδιωτικούς φορείς!
  Με τη συμφωνία των Πρεσπών διαμορφώσαμε μόνοι μας το διεθνές δίκαιο με όρους που είναι απολύτως σε βάρος μας και που θα μας δημιουργούν διαρκώς προβλήματα στο μέλλον. Θυσιάσαμε την ιστορική αλήθεια και το δίκιο μας αποδεχόμενοι τη διαμόρφωση ενός νέου διεθνούς δικαίου που δεν μας ευνοεί κατά καμία έννοια και που νομιμοποιεί την πιο εξωφρενική παραχάραξη της Ιστορίας. Στο εξής θα είμαστε εξίσου αδύναμοι νομικά απέναντι στα Σκόπια για το θέμα της Μακεδονίας όπως είμαστε απέναντι στη Βρετανία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο. Όπως οι Βρετανοί αδιαφορούν παντελώς για το ιστορικό δίκιο και μας πετάνε κατάμουτρα ότι δεν είμαστε εμείς οι νόμιμοι κάτοχοι των Γλυπτών επειδή ο Έλγιν τα αγόρασε νόμιμα από τον πασά της Αθήνας το 1803, έτσι και οι Σκοπιανοί θα μας λένε ότι δεν έχει καμία σημασία τι λένε τα αρχαιολογικά ευρήματα και τα βιβλία Ιστορίας, αλλά τι έχει δεχθεί να ισχύει η Ελλάδα με την υπογραφή της στη συμφωνία των Πρεσπών. Κοινώς, βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γ. Στόλτενμπεργκ: «Θα υπογράψουμε άμεσα το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ»
  Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε πως μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, τα Σκόπια πρέπει να αναμένουν πρόσκληση για ένταξη στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.
  "Θα υπογράψουμε το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ και μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του NATO.
  Η κύρωση του πρωτοκόλλου θα χρειαστεί λίγο χρόνο, καθώς εξαρτάται και από τα 29 κοινοβούλια των χωρών μελών του NATO", σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ.
  "Την τελευταία φορά χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο", δήλωσε αναφερόμενος στην ένταξη του Μαυροβουνίου στη Συμμαχία, η οποία ολοκληρώθηκε το 2017. "Μόλις υπογράψουμε το πρωτόκολλο προσχώρησης, τα Σκόπια θα αρχίσουν να κάθονται στο τραπέζι των συζητήσεων στο NATO", πρόσθεσε ο Γ.Γ. του NATO.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
  Με ποιόν τρόπο μία προφορική ελληνοβουλγαρική αγροτική διάλεκτος βαπτίστηκε και ονομάστηκε “σλαβομακεδονική” γλώσσα;
  Η ομιλούμενη σήμερα διάλεκτος στην περιοχή των Σκοπίων, είναι μια τορλακική διάλεκτος και δεν αποτελεί ξεχωριστή γλώσσα από τη βουλγαρική. Κατασκευάστηκε για να υπηρετήσει μόνο πολιτικές σκοπιμότητες.
  Η επιλογή της συγκεκριμένης διαλέκτου έγινε από τον ιουδαίο κομμουνιστή σύντροφο Τίτο, με τη συναίνεση και του κομμουνιστή συντρόφου Στάλιν, στις 2 Αυγούστου 1944, στη Συνέλευση για την “Εθνική Απελευθέρωση” της Μακεδονίας.
  Ακολούθησε “γλωσσικός καθαρισμός”. Εκσερβίστηκε με την εισαγωγή σερβικών στοιχείων, τον εξοβελισμό του χαρακτηριστικού βουλγαρικού φθόγγου b, την αντικατάσταση όσων λέξεων είχαν ελληνικές ρίζες, την αλλαγή του πρώιμου κυριλλικού αλφάβητου με νέο σκοπιανό, που βασιζόταν στο σερβικό του Στεπάνοβιτς, και την κωδικοποίησή της μετά τοn Β΄ Π.Π. στο πλαίσιο της Γιουγκοσλαβίας.
  Με το τέλος της επεξεργασίας της έγινε η 6η επίσημη γλώσσα της Ομοσπονδιακής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας. Στο σλαβικό “διαλεκτικό συνεχές”, η σημερινή σκοπιανή διάλεκτος, όπως διαμορφώθηκε μετά τα “φτιασιδώματά” της, βρίσκεται ανάμεσα στη σερβική και τη βουλγαρική γλώσσα.
  Ουσιαστικά πρόκειται για μία τεχνητή γλώσσα, που στηρίχθηκε στο κατασκεύασμα των παλαιών ιδεολογημάτων των Βουλγάρων εθνικιστών (για “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα). Αυτά εκμεταλλεύτηκε άριστα ο τιτοϊκός μεγαλοεθνικισμός, προκειμένου να δημιουργήσει ένα κρατικό μόρφωμα (“Λαϊκή Δημοκρατία της Μακεδονίας”) και μέσω αυτού να πλάσει νέες εθνικές συνειδήσεις, όπως “μακεδονικές”, να τις “κατακτήσει”, να “κρύψει” τις όποιες ομοιότητες του ιδιώματος που χρησιμοποιούσαν με τη βουλγαρική γλώσσα, να τονίσει τον απογαλακτισμό της από βουλγαρικές γλωσσικές επιρροές, για να αποφύγει έτσι μελλοντικές εθνικές διεκδικήσεις από μέρος της Βουλγαρίας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».
  Οι Ψαράδες Πρεσπών, όπου υπογράφηκε η προδοτική συμφωνία, δεν επιλέχθηκαν τυχαία. από τον σύντροφο Τσίπρα. Εκεί, με την παρουσία του Ζαχαριάδη, έγινε το 2ο Συνέδριο των «Σλαβομακεδόνων» του ΔΣΕ κι εκεί συνεδρίασε η Ε΄ Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που εξέδωσε τη διαβόητη απόφαση για τη «δικαίωση του μακεδονικού λαού», για την απόσπαση του εδάφους της Μακεδονίας και την ίδρυση σοβιετικού «μακεδονικού» κράτους.
  Η Σία Αναγνωστοπούλου, το είπε καθαρά, δεν κρατήθηκε, με τη Συμφωνία των Πρεσπών οι προδότες «ολοκληρώνουμε αυτό που άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ». ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ.
  «Γι’ αυτό πρέπει να ονομάσουμε τα πράγματα με το όνομά τους, να ανατραπεί η συμφωνία και να υποστούν οι αυτουργοί τις συνέπειες της προδοσίας. Ατίμωση και τουλάχιστον φυλακή διά βίου. Οχι 25 εκτιτέα, θα ήταν πολύ επιεικές».
  Ζ.Π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  Εφημερίδα των Σκοπίων χθες αναπαρήγαγε κατά λέξη όλη την ιστορική ανθελληνική ομιλία τού Φίλη στη Βουλή.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Πρόεδρος Σκοπιανών ΗΠΑ προς Α.Τσίπρα: «Αν γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία, που είναι η Νότια»;

  Ο πρόεδρος της λεγόμενης “United “Macedonian” Diaspora” (U”M”D), Μέτο Κολόσκι, εκμεταλλεύεται τις "κερκόπορτες" της συμφωνίας των Πρεσπών και απαντά στον Α.Τσίπρα ζητώντας να του πει .... που είναι η "Νότια Μακεδονία".
  Είναι προφανές πως τα "όργανα έχουν ήδη αρχίσει" και η προπαγάνδα των σκοπιανών για δήθεν "χαμένες πατρίδες" θα ενταθεί.
  “Αν η Βόρεια (Μακεδονία) γεννήθηκε σήμερα, που είναι η νότια” σχολίασε καυστικά, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης Σκοπιανών των ΗΠΑ Μ.Κολόσκι απαντώντας στο :
  “Η Βόρεια Μακεδονία που γεννήθηκε σήμερα είναι μια χώρα φίλη” του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
  “Είναι ιδέα μου πως είναι προσβλητικό ο γείτονας να θέλει και να πετυχαίνει ν’ αλλάξεις όνομα και μετά να λέει πως γεννήθηκες σήμερα ;” διερωτήθηκε ο πρόεδρος της “U”M”D”, συνεχίζοντας καυστικά:
  “Οι Έλληνες υποστηρίζουν πως η “Μακεδονία” αποτελεί εδαφική απειλή για την Ελλάδα.
  Αν σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια, που είναι η νότια;”.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...