Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΙΦΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.


 Η  ΧΑΣΜΩΜΕΝΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΚΑΘΕΥΔΕΙ  ΩΣ  ΣΥΝΗΘΩΣ.  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΑΛΛΟΙΩΣΗ  ΤΟΥ  ΕΝΕΡΓΟΥ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ. 
Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: 43.000  ισλαμιστές,  πράκτορες  του  Ερντογάν,  στην Α' Αθηνών.
  ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ  ΧΩΡΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ 

Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα. 
                 


Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.
Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.
Σύμφωνα με αυτά σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.
Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.
Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.
Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, είχε επισημάνει ότι «σύμφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».
Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ  ΧΩΡΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ 

Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΠΡΟΔΩΣΕ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 


ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΟΜΩΣ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΚΥΡΙΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ  ΤΟΥ. 

Ο  ΚΥΡΙΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ   ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ   ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ  ΧΩΡΙΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 Όπως όλοι οι συνετοί άνθρωποι καταλαβαίνουν, η  προδοσία  από  τον  Τσίπρα  της  Μακεδονίας  δεν αποτελεί μόνο μια απλή συναισθηματική ήττα και εθνική μείωση, είναι ένα καίριο ζήτημα, που θίγει τις ευαισθησίες κάθε Έλληνα.
Δημιουργεί το καταστροφικό προηγούμενο για αμφισβήτηση της Ελληνικής εθνικής συνοχής, των συστατικών στοιχείων, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος και έχουν αποτελέσει την επιβεβαίωση της αδιάσπαστης ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού. Του ζωτικού δηλαδή ερείσματος, που μας επέτρεψε να επιβιώσουμε και να διαμορφώσουμε τη σύγχρονη προοπτική μας στον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε.
Αυτό είναι η υπέρτατη προδοσία, προδοσία πολύ μεγαλύτερη από την προδοσία του Εφιάλτη.
Και  γνωρίζουμε καλά ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει ο Τσίπρας  και  η  συμμορία του.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ των Ελληνικών θέσεων στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια θεσμικά όργανα.

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» χαρακτηρίζονται από προσωπική ανεπάρκεια, έλλειψη γνώσεων, ιδεοληψίες και αδιαφορία, σε συνδυασμό με πρακτοριλίκι, εξαρτήσεις και ψοφοδεείς συμπεριφορές.
ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ είναι ανίκανες και διαβρωμένες.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ας το αφήσουμε, είναι ότι πιο παρακμιακό, αντιδραστικό και διεφθαρμένο υπάρχει.
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; Κάθονται σαν κότες και τους αφοπλίζουν οι εχθροί. Δεν μάχονται, δεν πολεμούν.
Από ποιόν να περιμένουμε δράση;
Μήπως από μερικούς ξέπνοους γέροντες;
Η δράση πάντα αρχίζει από το σφριγηλό τμήμα ενός λαού. Από τους 16άρηδες, τους 18άρηδες, τους 20άρηδες και τους 25άρηδες. Γι αυτούς υπάρχει το μέλλον. Σε όλο τον κόσμο οι νέοι και οι νέες είναι οι μπροστάρηδες στους αγώνες. Βλέπετε εσείς νεολαία στους δρόμους να τρέχουν για τα δίκαιά τους; Δυστυχώς δεν υπάρχουν νέοι και νέες στην Ελλάδα. Είμαστε μία χώρα που αφανίζεται.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΕ 200 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Το Βήμα»: 
"μονάχα σε 3 μέρες, σε 3 διαφορετικά ΦΕΚ (28 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου  2018), δημοσιεύτηκαν 611 ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, δείγμα ότι οι συριζαίοι έχουν στήσει φάμπρικα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν πονηρά άνθρωποι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, 850.000 λαθρομετανάστες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι αναμένεται να αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης".

ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  ΝΑ  ΔΕΧΘΟΥΝ  ΤΕΤΟΙΑ  ΝΟΘΕΙΑ  ΤΟΥ  ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ  ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ  Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΜΑΣΟΝΙΚΗ  ΣΤΟΑ  ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟΥ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;

Σύμφωνα  με  τα  δικά  τους  μασονοκομμουνιστικά  κριτήρια,  αυτό  θα  πρόκειται  για  εκλογική  νοθεία.  Θα  παραβιάζει  το  δικό  τους  «Σύνταγμα»,  γιατί   θα  προσβάλλει  την  αρχή  της  «λαϊκής»  κυριαρχίας,  αφού  θα  νοθεύεται  η  έκφραση  της  λαϊκής  κυριαρχίας.   Όχι   ότι  κάτι  τέτοιο  θα  έπεφτε  βαρύ  στο  στομάχι  κομμουνιστών  και  μασόνων,  οι  οποίοι  περιφρονούν  βαθύτατα  τον  «χαζό»  λαό.
Άλλωστε  ο  Σιωνιστής  Τσώρτσιλ  το  είχε  πει  καγχάζοντας:  «το καλύτερο  επιχείρημα  κατά  της  «Δημοκρατίας»,  είναι   πέντε  λεπτά  συζητήσεως με τον μέσο ψηφοφόρο».
Αλλά  η  τεχνητή  αλλοίωση  της  εκλογικής  συνθέσεως  του  λαού  με  αλλοδαπούς,  είναι  μία  τόσο  πρόδηλη  μορφή  εκλογικής  νοθείας,  που  μοιάζει  σαν  το  ρίξιμο  πρόσθετων  ψηφοδελτίων  στις  κάλπες. Θα  δεχτούν  τα  δικαστήριά  μας  τέτοια  αντισυνταγματική  νοθεία;   Υπάρχουν  Δικαστές  στην  Αθήνα;9 σχόλια :

 1. 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1914: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  9 Φεβρουαρίου 1914: Ο Σπύρος Σπυρομήλιος κηρύττει την αυτονομία της Χιμάρας.
  Στις 17 Φεβρουαρίου 1914 ανακηρύχθηκε η Αυτόνομη Βορειοηπειρωτική Πολιτεία.
  Οι ξένοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ευρίσκονταν στην περιοχή δεν επίστευαν στα µάτια τους. Όλη την Βόρειο Ήπειρο συνέπαιρνε ένας ιερός ενθουσιασμός. Όλοι οι άνδρες, που μπορούσαν να κρατήσουν όπλο θα έτασσαν τους εαυτούς τους στην διάθεση της πατρίδας, αλλά και οι γυναίκες δεν θα έμεναν πίσω. Ο σκοπός ήταν ιερός και η προσπάθεια τιτάνια. Κανείς δεν περίσσευε. Τα γεγονότα αυτά προκάλεσαν τον ενθουσιασμό στην ελεύθερη Ελλάδα. Ενθουσιασμός, που πολύ γλαφυρά αποτυπώνεται στο συγκλονιστικό ποίημα του Κωστή Παλαμά «Χειμάρρα - Οι Λύκοι».
  «Πρέπει να ξέρετε αδελφοί ότι η λογική δεν συμβαδίζει µε τας επαναστάσεις. Εάν έπαιρναν έτσι τα πράγματα και οι Πατέρες µας, ουδέποτε θα έπαιρναν τα άρματα, ούτε και το 1821 ακόμα για να κτυπήσουν τους Τούρκους. Το ίδιο και ο Κουντουριώτης. Εάν συζητούσε µε τον εαυτό του τα υπέρ και τα κατά και μετρούσε πόσα είναι τα καράβια του και πόσα των Τούρκων στα Στενά, δεν θα είχαμε τον θρίαμβο της 'Έλλης.
  Λέτε και ίσως να έχετε δίκιο, ότι τα όπλα που διαθέτομεν δεν είναι αρκετά. Μη ξεχνάτε όμως πως κοντά µας είναι αι αποθήκαι του Ελληνικού Στρατού, θα πάμε να τα πάρωμεν. Εάν µας κτυπήσουν, θα δεχθούμε και το αδελφικό βόλι, µια φορά θα τα πάρωμεν.
  Κατόπιν λέτε πως χρειάζεται επιμελητεία, να όλος ο κάμπος είναι δικός µας και από αυτόν μπορούμε να έχωμεν ότι θέλοµεν, άλλωστε τα βουνά είναι γεμάτα κοπάδια. Θα φθάσουν να µας θρέψουν κι αν πάλι δεν µας φθάσουν, ας θυμηθούμε τους προγόνους µας στο Μεσολόγγι, που τρώγανε γάτες και ποντικούς.
  Δεν χωρεί αδέλφια δισταγμός και να ζήσωμεν θα μπορέσουμεν και να πολεµήσωµεν θα κατωρθώσωµεν, ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχομεν πολλά όπλα, θα έχωµεν τσεκούρια, δόντια και νύχια. Εγώ πάντως μοναχός µε τους Χειμαρραίους θα πολεμήσω και θα νικήσω».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Μοίραζαν ιθαγένειες σε όποιον δεν μιλούσε… ελληνικά.
  Στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, που χορηγούσε ιθαγένεια σε δεκάδες Σύρους και Λιβανέζους, αναφέρθηκε μέσω ραδιοφωνικών της δηλώσεων η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.
  «Είχαμε κάποιες πληροφορίες από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που οι ειδικοί επιθεωρητές αξιοποίησαν, διεξήγαγαν έρευνες και ανακαλύφθηκαν αυτά που ανακαλύφθηκαν: Αλλοδαποί (Λιβανέζοι και Σύριοι) έχουν αποκτήσει αυτοί και οι οικογένειές τους ελληνική ιθαγένεια, επικαλούμενοι ελληνική καταγωγή από απώτατη Ελληνίδα συγγενή, γιαγιά ή προγιαγιά, γεννημένες στα τέλη του 19ου ή αρχές του 20ού αιώνα στην Αθήνα και εμφανίζεται να έχουν τελέσει γάμο με Λιβανέζο ή Σύρο στην αλλοδαπή, προ 80 και πλέον ετών. Απέκτησαν δήθεν απογόνους και έτσι ελκύεται η ελληνική καταγωγή… ενώ πέθαναν άτεκνες και άγαμες αυτές οι γιαγιάδες» σημείωσε η κ. Παπασπύρου έσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο».
  «Προτάθηκε η ανάκληση όλων των ανωτέρω αποφάσεων ιθαγένειας, η πειθαρχική δίωξη των υπαλλήλων και η διαβίβαση του πορίσματος στην Εισαγγελία Διαφθοράς για τα περαιτέρω», τόνισε.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Τσίπρας ζητά ανοικτά να ψηφίζουν και οι αλλοδαποί - «Να μπει τώρα στην Συνταγματική Αναθεώρηση»
  Τη στιγμή που δεν δείχνει καμία ευαισθησία για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, (των Ελλήνων δηλαδή που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα εξαιτίας των αλλοπρόσαλλων οικονομικών πειραματισμών) ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ζητά από την ΚΟ του κόμματος να προτείνει ρητή αναφορά για εκλογικό δικαίωμα σε αλλοδαπούς στο άρθρο 102 παρ. 2 του Συντάγματος!
  Όπως αναλυτικά αναφέρει το… Τμήμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής» ΣΥΡΙΖΑ:
  «Πώς μπορούμε να μιλάμε για ένταξη, όταν μετανάστες και πρόσφυγες που κατοικούν χρόνια στη χώρα μας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά;
  Γι’ αυτό, ενόψει της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής, είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει ρητή αναφορά για εκλογικό δικαίωμα σε αλλοδαπούς στο άρθρο 102 παρ. 2 του Συντάγματος.
  Oι πρόσφυγες είναι προσωρινά στην Ελλάδα, ΔΕΝ διαμένουν χρόνια καθώς η προσφυγική κρίση από τη Συρία ξεκίνησε μετά το 2012 και φυσικά ουδείς θέλει να παραμείνει εδώ, όπως και η πλειονότητα των παράνομων μεταναστών.
  Από τη μια τους αναφέρουν ως εγκλωβισμένους στη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να φύγουν και από την άλλη θέλουν να τους εντάξουν με το ζόρι στην ελληνική κοινωνία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τράγκας: «Ο Τσίπρας, αν μπορούσε, θα έδιωχνε όλους τους Έλληνες από την Ελλάδα, για να τους αλλάξει με μετανάστες».
  Μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και στα Παραπολιτικά 90.1 fm, ο Γιώργος Τράγκας έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την οποία είπε πως «Ασχολείται με το πώς θα ψηφίσουν περισσότεροι μετανάστες, αν μπορούσε να διώξει τους Έλληνες θα το έκανε»
  Συγκεκριμένα ανέφερε:
  «Η Ελλάς βρίσκεται στο έλεος των εθνοσωτήρων. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση βρίσκονται σε διαρκή μέθη. Δεν έχουν καμία ιδεολογία πέρα της αφοσίωσης στην κ. Μέρκελ. Δεν έχουν αξίες και το δείχνουν. Δεν έχουν σχέδιο να βγάλουν την Ελλάδα από την κατοχή, το μνημόνιο και την ταπείνωση.
  Αργότερα θα υπάρξει ρήγμα μεταξύ του Μητσοτάκη και του Άδωνι. Ό Άδωνις έχει τους δικούς του και όπως λένε πολλοί είναι ο διάδοχος του Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας από την άλλη ασχολείται με το πώς θα μείνει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία. Ασχολείται με το πώς θα ψηφίσουν περισσότεροι μετανάστες, αν μπορούσε να διώξει τους Έλληνες θα το έκανε».
  «Η χώρα διαλύεται, αποσυντίθεται ψάχνει να βρει νέους. Η πολιτική αλητεία των Αθηνών διέλυσε την χώρα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εσείς που θα πάτε να ψηφίσετε. Πόσοι μετανάστες θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές; Έρχονται από το Αφγανιστάν να ψηφίσουν Τσίπρα».
  Για τον Τέρενς Κουίκ: «Ορκίστηκε ο αταλάντευτος, απέναντι από τα στρατεύματα Μητσοτάκη. Επί σειρά ετών κρυπτόμενος, ο φιλο-Συριζαίος, το παιδί του λαού, αγωνίστηκε στα δεξιά για να βγει αριστερά. Να υποστηρίζει με πάθος την κυβέρνηση του Ιωαννίδη. Το 1972, που ήμουν αρχισυντάκτης τότε στην Βραδινή ο Τέρενς υποδεχόταν στο αεροδρόμιο τους εθνοσωτήρες, Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Δ.: «ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΨΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
  Ερώτηση του Β.Κικίλια για τους 43.000 ψήφων αλλοδαπών στην Α΄Αθηνών.
  Ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την αποκάλυψη για ένταξη 43.000 αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους της Α' Αθηνών, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή.
  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», η κυβέρνηση φέρεται να προωθεί νομοσχέδιο που δίνει δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς που θα έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με διαδικασίες-εξπρές, ενόψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.
  Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει πως «δεν είναι τουλάχιστον κομψό τέτοιες αλλαγές να εξαγγέλλονται και να εφαρμόζονται ενώ επίκεινται εκλογές. Η διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας αποτελεί κορυφαία πράξη και δεν πρέπει επ’ ουδενί να εντάσσεται σε κομματικούς σχεδιασμούς ή να εκλαμβάνεται ως μέρος τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση έχει εγγράψει ήδη στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθηνών 43.000 αλλοδαπούς ψηφοφόρους, ενώ αρνείται πεισματικά το αίτημα της ψήφου των αποδήμων Ελλήνων».
  Η ερώτηση του Βασίλη Κικίλια
  Πότε ακριβώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή τις αλλαγές για την απόδοση της ιθαγένειας;
  Ποιοι θα είναι οι νέοι όροι πολιτογράφησης;
  Με τα νέα κριτήρια, πόσοι νέοι αιτούντες υπολογίζεται ο θα λάβουν την ιθαγένεια;
  Πόσες είναι οι νέες εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους της Α' Αθηνών από ψηφοφόρους που απέκτησαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια; Αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκε να αλλάξει άρδην το εκλογικό σώμα της Α' Αθηνών;
  Ο ερωτών βουλευτής,
  Βασίλειος Κικίλιας, Βουλευτής Α΄ Αθηνών
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ».
  Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό «ENJOY»:
  «Επειδή κατάγομαι από τη Μακεδονία, να ξέρετε ότι η Βόρεια Ελλάδα δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό που έγινε. Τουλάχιστον στην Έδεσσα αυτή η συμφωνία τους έχει πονέσει πάρα πολύ. Αυτά τα θέματα, τα εθνικά, θέλουν μεγάλη ευαισθησία».
  «Εγώ μεγάλωσα ως Μακεδόνας, ξέρω όλη την ιστορία μου, από τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Παύλο μελά, τους Βαλκανικούς πολέμους. Ποιος, λοιπόν, ξηλώνει την Πατρίδα μου; Οι πρόγονοί μου έδωσαν φοβερές μάχες για να απελευθερωθεί η χώρα μου και να απελευθερωθεί η Θεσσαλονίκη από τους κατακτητές. Μα, υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα; Αυτή είναι φοβερή παραχάραξη της Ιστορίας. Υπάρχουν η ελληνική γλώσσα, η σλαβική γλώσσα. Η "μακεδονική" από ποιον εφευρέθηκε;»
  «Εσείς δε φοβάστε όταν δίπλα σας έχετε μια απειλητική χώρα, όπως η Τουρκία; Δεν φοβάστε για τη Θράκη μας; Για τα νησιά μας; Περισσότερο όμως από τους Τούρκους φοβάμαι τον ίδιο μας τον εαυτό. Στην ιστορία μας είχαμε και τον Λεωνίδα και τον Εφιάλτη και τον Κολοκοτρώνη και τον Νενέκο» πρόσθεσε, τονίζοντας έτσι ότι ο ρους της Ελληνικής Ιστορίας αλλάζει όχι μόνο λόγω εξωτερικών παραγόντων αλλά και εξαιτίας εξωνημένων και προσκυνημένων.
  «Τα Ελληνόπουλα στη χώρα μας έχουν γίνει τηλεοπτικά προϊόντα. Τρέχουν σε αμμουδιές, σε παραλίες για ένα πιάτο ρύζι, όταν ο ουσιαστικός αγώνας για την επιβίωση είναι μέσα στη χώρα μας, μέσα στην πάλη με την κρίση.» είπε συγκεκριμένα, προσθέτοντας: «Στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό των νέων μας ασχολείται με τα ριάλιτι, τα γυμναστήρια, τις πασαρέλες, τα τάλεντ σόου, τις μαγειρικές και με το πώς θα γίνουν γρήγορα εύκολα διάσημοι. Τραγωδία. Γεμίσαμε από επαγγελματίες «influencer» που κάνουν το κορμί και το πρόσωπό τους προϊόν στο διαδίκτυο».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΡΩΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Το είχε άλλωστε υποσχεθεί στην αφέντρα ιουδαία Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επισκέψεώς της στην Αθήνα.
  Έτσι, αμέσως μετά την Ντόρα Μπακογιάννη, βγήκε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη και δήλωσε ανοιχτά πως επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να αποκαλούνται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία».
  Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Προφανώς όταν αναφερόμαστε επισήμως στην γειτονική χώρα, αν έρθει αύριο ο κ. Ντιμιτρόφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα του απευθυνθώ ως τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας».
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΥΦΤΟΚΟΣΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΞΩΦΛΗΣΑΤΕ. ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ».
  Peterson Foundation: Ξεπέρασε τα $22 τρισ. το χρέος των ΗΠΑ
  Το χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών ξεπέρασε και το επίπεδο των 22 τρισ. δολ. σημειώνοντας νέο ρεκόρ, σε λιγότερο από 12 μήνες μετά την αναρρίχηση του πάνω από τα 21 τρισ. δολ. σύμφωνα με το αμερικανικό ίδρυμα Peterson Foundation.
  Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 1 τρισ. δολ. τους τελευταίους 11 μήνες, αναφέρει το Peterson Foundation, προειδοποιώντας ότι αυτό είναι "ένα νέο σημάδι ότι η δημοσιονομική κατάσταση δεν είναι απλά μη βιώσιμη, αλλά η επιδείνωση [των δημοσιονομικών] επιταχύνεται".
  Το ίδρυμα έκανε αυτές τις εκτιμήσεις χρησιμοποιώντας τις ημερήσιες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών για τις υποχρεώσεις και χρηματοοικονομικά στοιχεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Το ίδρυμα έχει από καιρό ζητήσει τη μείωση του χρέους προκειμένου να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη οικονομική υγεία της χώρας.
  Το χρέος φτάνει σχεδόν 1,8 φορές το συνολικό ποσό των χρημάτων που βρίσκονται σε καταθέσεις σε όλες τις αμερικανικές τράπεζες, αναφέρει το Peterson Foundation, ενώ εκτιμά ότι εάν το κάθε αμερικανικό νοικοκυριό έδινε 1.000 δολ. το μήνα θα χρειάζονταν σχεδόν 11 χρόνια για να αποπληρωθεί το εθνικό χρέος.
  Ο δείκτης χρέους προς ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί από περίπου 78% το 2019 στο 106% μέχρι το 2029 και μέχρι το υψηλό του 193% έως το 2049 με βάση τις υφιστάμενες δημοσιονομικές πολιτικές, εκτιμά από την πλευρά του το Brookings Institution σε έκθεση που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα.
  Το χρέος των ΗΠΑ εκτοξεύτηκε μετά την ύφεση του 2007-2009 και άρχισε πάλι να αυξάνεται μετά τις φορολογικές περικοπές της κυβέρνησης Τραμπ το 2017 και την αύξηση των ομοσπονδιακών δαπανών.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Κάποτε οι τοκογλύφοι μπορούσαν να πουν: «Το χρέος είναι σε δολάρια. Βάζω μπροστά τις μηχανές, τυπώνω όσα δολάρια θέλω και σας ξοφλάω». Σήμερα αυτό είναι δύσκολο. Πολλές χώρες έπαψαν να αγοράζουν σε δολάρια. Οπότε τι γίνεται; Ότι και παλιά. Βρίσκεται ένας εχθρός, δαιμονοποιείται και αρχίζει πόλεμος. Στον πόλεμο οι τοκογλύφοι ξεφορτώνονται τα χρέη και μετά κερδίζουν απίστευτα λεφτά.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σαλβίνι: Η Τράπεζα της Ιταλίας ανήκει στο λαό της Ιταλίας.
  Χθες ο Ματέο Σαλβίνι δεν είπε κάτι κακό για τους δήθεν ανεξάρτητους Κεντρικούς Τραπεζίτες – τοκογλύφους. Τους χτύπησε κατάστηθα στο στήθος με το παλούκι που σκοτώνει τα βαμπίρ:

  «Η Κεντρική Τράπεζα της Ιταλίας, ανήκει στο λαό και όχι σε οποιονδήποτε άλλο», είπε ο Ματέο Σαλβίνι. «Η Κυβέρνηση της Ρώμης θα πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο του αποθεμάτων χρυσού τον οποίο κακώς έχει η Κεντρική Τράπεζα.

  Ο Σαλβίνι είπε ακόμα ότι η ηγεσία της Κεντρικής Τράπεζας της Ιταλίας θα πρέπει να παραιτηθεί, διότι απέτυχε να αποτρέψει την τραπεζική κρίση στην Χώρα.
  Υπάρχουν πληροφορίες ότι μετά αυτήν την δήλωση, τεράστια ποσά δόθηκαν από τους τοκογλύφους σε συγκεκριμένους μαφιόζους, για να προετοιμάσουν την δολοφονία του Σαλβίνι.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...