Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.


ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΑΝΔΡΑΣ,  ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟΝ  ΜΑΡΞΙΣΜΟ,  ΕΣΦΑΞΕ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΟΥ.  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ  ΜΙΛΑΕΙ,   ΠΟΣΟ  ΑΠΟΛΑΥΣΕ  ΤΗΝ  ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΤΟΥ.

«Πραγματικά το απόλαυσα» - Άνδρας, εθισμένος στις ερωτικές ταινίες, έσφαξε ολόκληρη την οικογένειά του. Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της συζύγου και των τριών γιων του, ενός «εξαρτημένου στο πορνό» πατέρα στην Ιρλανδία, που παραδέχτηκε ότι «απόλαυσε» τον θάνατό του, σε μια αρρωστημένη επιστολή.


 
Ο 40χρονος Άλαν Χουέι, έσφαξε την 39χρονη σύζυγό του Κλοντάν και τα παιδιά τους Λίαμ, Νιάλ και Ράιαν τον Αύγουστο του 2016.

Σε ένα γράμμα που έγραψε ανέφερε: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω» σύμφωνα με την Irish Mirror.

Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε την οικογένειά του έχει γίνει πλέον σαφής από τους συγγενείς των θυμάτων. Πιστεύεται ότι δολοφόνησε βίαια πρώτα την σύζυγό του που καθόταν στον καναπέ του καθιστικού τους στην Ιρλανδία. Στη συνέχεια, κάθισε στο τραπέζι της κουζίνας για να γράψει την επιστολή, την οποία έκλεισε σε φάκελο.

Κατόπιν, πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι από την κουζίνα και ανέβηκε επάνω για να σκοτώσει τους τρεις γιους του που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Επέστρεψε κάτω, πήρε ξανά το στυλό και έγραψε ένα δεύτερο σημείωμα στο εξωτερικό του σφραγισμένου φακέλου. Σε αυτό, ομολόγησε πως ένιωσε κατά την διάρκεια των δολοφονιών προτού ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του.

Αλλά αυτό το δεύτερο σημείωμα ξεκινούσε με τις ψύχραιμες λέξεις του: «Νομίζω ότι υπήρχε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω, αλλά την επόμενη στιγμή ένιωθα ακριβώς το αντίθετο. Λυπάμαι για το πώς τους δολοφόνησα όλους, αλλά απλά δεν είχα άλλο τρόπο».

Η θεία των παιδιών, Ζακλίν Κόνολι, είπε: «Τώρα ξέρουμε πως σκότωσε πρώτα την Κλοντάν. Το τσεκούρι με το οποίο την σκότωσε το κρατούσε πάντα στο υπόστεγο έξω, και προφανώς κάποια στιγμή το έφερε μέσα στο σπίτι. Είχε ήδη μετακινήσει τα έπιπλα έτσι ώστε η Κλοντάν να τον έχει πλάτη όταν θα έμπαινε στο καθιστικό. Ξέρουμε επίσης ότι η Κλοντάν έψαχνε για διακοπές στο διαδίκτυο εκείνη την στιγμή και πως έπινε ένα φλιτζάνι τσάι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγε από πίσω της, την χτύπησε στο κεφάλι με το τσεκούρι και την μαχαίρωσε στην πλάτη και την ώρα που εκείνη έβαλε το χέρι της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ουσιαστικά της έκοψε σχεδόν το χέρι. Την σκότωσε σαν να την μισούσε. Την σκότωσε με τόση βιαιότητα που ήταν σατανική. Στη συνέχεια, κάθισε και έγραψε μια επιστολή. Το ξέρουμε γιατί άφησε το τσεκούρι και το μαχαίρι στο πάτωμα. Μετά πήρε ένα άλλο μαχαίρι και πήγε στον επάνω όροφο».

Τα παιδιά κοιμόντουσαν σε δύο υπνοδωμάτια, ο 13χρονος Λίαμ και ο 11χροχνος Νίαλ στο ένα και ο 6χρονος Ράιαν στο άλλο.

Η Ζακλίν εξήγησε: «Ξέρουμε ότι έβαλε το γόνατό του στο στήθος του Λίαμ και του έκοψε την τραχεία για να μην ακουστεί. Ο Νίαλ μοιραζόταν το δωμάτιο με τον Λίαμ, οπότε πιθανότατα δεν άκουσε τίποτα. Έκανε το ίδιο με τον Νίαλ και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο του Ράιαν. Αφού τον σκότωσε κι αυτό, έριξε μαι κουβέρτα επάνω στον καθένα και άφησε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει στο μαξιλάρι του Ράιαν. Αυτό είναι δαιμονικό. Δεν είναι κατάθλιψη. Είναι βιαιότητα και ελεγχόμενη».

Ο Χουέι άφησε στη συνέχεια ένα τελευταίο μήνυμα. Έγραψε: «Είμαι σίγουρος πως έχω πει όλα όσα ήθελε να πω σωστά, κάποια με άσχημο τρόπο. Ξέρω πως πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι ήμουν καλός, αλλά ποτέ δεν ήξεραν τον πραγματικό μου εαυτό. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Να είστε καλοί με τις οικογένειές σας. Απλά δεν ξέρω τι ήταν που ήμουν τόσο φυσιολογικός, αλλά  και τόσο σκοτεινός και κανείς δεν μπορούσε να το δει».


 


ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΑΝΔΡΑΣ,  ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟΝ  ΜΑΡΞΙΣΜΟ,  ΕΣΦΑΞΕ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΤΟΥ.  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ  ΜΙΛΑΕΙ   ΠΟΣΟ  ΑΠΟΛΑΥΣΕ  ΤΗΝ  ΕΚΤΕΛΕΣΗ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ   ΤΟΥ.

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της Μακεδονίας,  της  Βορείου  Ηπείρου,  της  Θράκης  και  του   Αιγαίου, ενός «εξαρτημένου από  τον  μαρξισμό»  πρωθυπουργού στην Ελλάδα, που παραδέχτηκε ότι «απόλαυσε» τον θάνατό τους, σε πολλές  αρρωστημένες  ομιλίες  του.

Σε μία ομιλία  του  ανέφερε: «Νομίζω ότι υπήρξε κάποιο είδος ψύχωσης που με έκανε να το απολαύσω».

Ο 44χρονος  Αλέξης  Τσίπρας, έσφαξε την Μακεδονία,  την  Βόρειο  Ήπειρο,  την  Θράκη  και  το  Αιγαίο. 

Ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε την πατρίδα  του  έχει γίνει πλέον σαφής.  Πιστεύεται ότι δολοφόνησε βίαια πρώτα την Μακεδονία,  την  μεγαλύτερη  Ελληνική  επαρχία  των  3.000.0000  κατοίκων. Στην   συνέχεια, κάθισε   και  έβγαζε  λόγους  για  την  δολοφονία.Κατόπιν, πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι από την κουζίνα και ανέβηκε επάνω για να σκοτώσει  τις  τρεις  άλλες  Ελληνικές  θυγατέρες, που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν.

Επέστρεψε κάτω, πήρε ξανά το στυλό και έγραψε ένα δεύτερο σημείωμα στο εξωτερικό του σφραγισμένου φακέλου.

Ο  σύντροφός  του  Π.  Καμμένος  είπε:   «Τώρα ξέρουμε πως σκότωσε πρώτα την Μακεδονία. Το τσεκούρι με το οποίο την σκότωσε το κρατούσε πάντα στο υπόστεγο έξω, και προφανώς κάποια στιγμή το έφερε μέσα στο σπίτι. Είχε ήδη μετακινήσει τα έπιπλα έτσι ώστε η Μακεδονία να τον έχει πλάτη όταν θα έμπαινε στο καθιστικό. Ξέρουμε επίσης ότι η  Μακεδονία έψαχνε για διακοπές στο διαδίκτυο εκείνη την στιγμή και πως έπινε ένα φλιτζάνι τσάι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πήγε από πίσω της, την χτύπησε στο κεφάλι με το τσεκούρι και την μαχαίρωσε στην πλάτη και την ώρα που εκείνη έβαλε το χέρι της για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ουσιαστικά της έκοψε σχεδόν το χέρι. Την σκότωσε σαν να την μισούσε. Την σκότωσε με τόση βιαιότητα που ήταν σατανική. Στη συνέχεια, κάθισε και έγραψε μια επιστολή. Το ξέρουμε γιατί άφησε το τσεκούρι και το μαχαίρι στο πάτωμα. Μετά πήρε ένα άλλο μαχαίρι και πήγε στον επάνω όροφο».

Η  Βόρειος  Ήπειρος,  η  Θράκη  και  το   Αιγαίο   κοιμόντουσαν σε τρία  υπνοδωμάτια.

Ο  Καμμένος  εξήγησε: «Ξέρουμε ότι έβαλε το γόνατό του στο στήθος της  Βορείου  Ηπείρου  και της έκοψε την τραχεία για να μην ακουστεί. Έκανε το ίδιο με την  Θράκη και στη συνέχεια πήγε στο Αιγαίο.  Αφού το σκότωσε κι αυτό, έριξε μια κουβέρτα επάνω στο  καθένα   και άφησε το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει στο μαξιλάρι της  Μακεδονίας. Αυτό είναι δαιμονικό. Δεν είναι κατάθλιψη. Είναι βιαιότητα και ελεγχόμενη».

Ο  Τσίπρας   άφησε στη συνέχεια ένα τελευταίο μήνυμα. Έγραψε: «Είμαι σίγουρος πως έχω πει όλα όσα ήθελε να πω σωστά, κάποια με άσχημο τρόπο. Ξέρω πως πολλοί μπορεί να νόμιζαν ότι ήμουν καλός, αλλά ποτέ δεν ήξεραν τον πραγματικό μου εαυτό. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Να είστε καλοί με τις οικογένειές σας. Απλά δεν ξέρω τι ήταν  που ήμουν τόσο φυσιολογικός, αλλά  και  τόσο σκοτεινός και κανείς δεν μπορούσε να το δει».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ11 σχόλια :

 1. ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ: «ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».
  «Γίνονται διάφορες διαδηλώσεις και στην Κατερίνη για τη Συμφωνία των Πρεσπών και έτυχε να έχει ομιλία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Θεωρούμε ότι έχουν φοβερό θράσος να εμφανίζονται στην Κατερίνη, μια πόλη που αντιδρά και να λένε ότι η συμφωνία αυτή είναι για το καλό της πατρίδας μας. Με αφορμή την ομιλία που είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαδηλώσαμε έξω από το κτίριο. Κάποιοι προσπάθησαν να μπουν μέσα αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος παρόλο που ήταν ανοιχτή εκδήλωση. Εγώ κατάφερα, ανοίγοντας την πόρτα να μπω, χωρίς να με αντιληφθούν. Όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άρχισε να λέει ότι με τη συμφωνία ευημερεί και η οικονομία της Ελλάδας και ότι έχουμε δημιουργήσει φιλικές σχέσεις στα Βαλκάνια, σηκώθηκα και είπα ότι ο ελληνικός λαός είναι εναντίον σας και ότι εσείς σπέρνετε τη διχόνοια στη χώρα. Και φώναξα προδότες όχι μονάχα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο αλλά σε όλους όσους ψήφισαν τη συμφωνία».
  «Όταν σηκώθηκα να διαμαρτυρηθώ ένας κύριος με τραβούσε και μου έλεγε κάτσε κάτω. Εγώ του είπα ότι δεν έχω λόγω να κάτσω. Ένας πολίτης με πήγε στην είσοδο της αίθουσας και εκεί η ασφάλεια με κατέβασε στο ισόγειο και μου ζήτησε την ταυτότητά μου. Τους την έδωσα και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα για ταυτοποίηση στοιχείων. Αν και τους είχα δώσει την ταυτότητά μου επειδή δεν είχα τίποτε να κρύψω πήγα στο αστυνομικό τμήμα».
  «Το προσύμφωνο είναι άκυρο από πολλές απόψεις. Θα έπρεπε να είχε αλλάξει το Σύνταγμα στα Σκόπια αλλά δεν έχει αλλάξει. Επίσης δεν νοείται να υπάρχει ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα και να μην γίνεται δημοψήφισμα από το λαό. Δεν νοείται να περνάει εθνικό ζήτημα με 151 ψήφους από την Βουλή, θα έπρεπε να είναι από 180 και πάνω επομένως το προσύμφωνο είναι άκυρο και δεν μπορούν να μας το επιβάλλουν. Και αυτό που λένε ότι τώρα που υπογράφτηκε δεν αλλάζει τίποτε είναι λάθος».
  Οι Τούρκοι έχουν δικαίωμα να αγαπούν τη χώρα τους, οι Γερμανοί έχουν δικαίωμα να αγαπούν τη Γερμανία. Όταν ο Έλληνας αγαπά την Ελλάδα είναι φασίστας. Αν είναι δυνατόν το να αγαπώ τη χώρα μου χωρίς να μισώ τις άλλες χώρες ή τους ξένους να χαρακτηρίζεται φασισμός. Είμαστε πατριώτες. Αγαπάμε την πατρίδα μας και τις άλλες χώρες. Από πότε είναι πρόβλημα αυτό; Δεν μισώ τους μετανάστες, εμένα ο πατέρας μου μετανάστης είναι εδώ και επτά χρόνια. Αγαπώ την πατρίδα μου και ήμουν σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία».

  Η 19χρονη μαχήτρια Μαριάννα Γεωργιάδου από την Κατερίνη της Μακεδονίας στις 10 Μαρτίου στις πέντε και μισή το απόγευμα θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, σε ακόμα μία συγκέντρωση για τη Μακεδονία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θεόφραστος Ανδρεόπουλος.
  Τεράστια κοιτάσματα στην Κύπρο: Αθήνα-Λευκωσία νομίζουν πως θα τα εκμεταλλευθούν χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά...
  Επιβεβαιώθηκε λοιπόν από την Exxon Mobil ότι στον «Γλαύκο» της κυπριακής ΑΟΖ βρέθηκε όντως ένα πολύ μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου το οποίο θα συμβάλλει στην γεωπολιτική και οικονομική αναβάθμιση της Κύπρου και όλα αυτά τα οποία συνηθίζονται να λέγονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  Μόνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: Ένα κράτος που ονομάζεται Τουρκία, το οποίο κατέχει παρανόμως σχεδόν το μισό νησί και το οποίο αμφισβητεί όχι μόνο την κυπριακή αλλά και την ελληνική ΑΟΖ.
  Το χειρότερο σε όλα αυτά είναι πως και τα δύο ελληνικά κράτη δεν δείχνουν να έχουν την θέληση να επιβάλλουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και ποντάρουν στο γεγονός ότι επειδή πλέον οι Αμερικανοί έχουν «έννομα» συμφέροντα στην περιοχή η Άγκυρα δεν θα προβεί σε... «τρέλες».

  Μεγάλο λάθος το σκεπτικό αυτό καθώς οι ΗΠΑ ποτέ δεν πρόκειται να εμπλακούν σε ένοπλη σύγκρουση με την Τουρκία για χάρη της Ελλάδας και εν ολίγοις δεν πρόκειται «να καθαρίσει την μπουγάδα» για Αθήνα και Λευκωσία.
  Η λογική των Αμερικανών είνα πολύ απλή: «Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας, με ποιον θα την κάνουμε δεν μας απασχολεί».
  Αυτό σημαίνει πως σαφέστατα δεν πρόκειται η Τουρκία να πειράξει τις δραστηριότητες της Exxon Mobil αυτό όμως το οποίο μπορεί να κάνει είναι να επιχειρήσει να επιβάλλει την κυριαρχία της με την προοπτική ότι αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνει.
  Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της διεξαγωγής της κολοσσιαίας άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα» με την συμμετοχή 103 πολεμικών πλοίων. Να προβάλλει την ισχύ της η Άγκυρα και να εκφοβίσει τα δύο ελληνικά κράτη.
  Αντιλαμβάνονται τώρα το εθνικό έγκλημα που έκαναν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2008 μέχρι το 2019 που αρνήθηκαν με χίλιες δύο δικαιολογίες να εξοπλίσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις με νέας ναυπήγησης πολεμικά πλοία και νέα μαχητικά αεροσκάφη ικανά να επιχειρούν μέχρι το ανατολικό όριο της κυπριακής ΑΟΖ; Δηλαδή μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ;
  Επίσης αρνήθηκαν να προχωρήσουν το πρόγραμμα του αεροσκάφους ενάεριου ανεφοδιασμου. Για αυτά τα εγκλήματα τώρα ποιος θα πληρώσει;
  Εκτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι οι Τούρκοι θα μας αφήσουν να το εκμεταλλευθούμε χωρίς «να πέσει τουφεκιά»
  Οι Αμερικανοί δεν πρόκειται ουδόλως να ασχοληθούν με μια ελληνοτουρκική διένεξη, απλώς θα περιμένουν ποιος «θα μείνει όρθιος» (last man standing) και θα κάνουν business μαζί του.
  Όπως έλεγε και ο Κλιντ Ίστγουν στο «ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος» με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο «You see in this world there's two kinds of people my friend - those with loaded guns, and those who dig. You dig»
  Μάλλον αυτό με τα «γεμάτα πιστόλια» δεν το καταλάβαμε καλά στην Ελλάδα και προτιμάμε το «σκάψιμο».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (DER UNTERGANG DES ABENDLANDES).
  Ο Paul Taylor στο βιβλίο "The Next America: Boomers, Millennials, and the Looming Generational Showdown":
  α) Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ δεν ανήκουν στη λευκή φυλή. Κατά την περίοδο της γενιάς των Millennials η αναλογία αυτή ήταν 4 στα 10, αλλά στην Silent Generation (1928-1945) το 1 στα 10 παιδιά που γεννιούνταν δεν ανήκε στη λευκή φυλή.
  β) Το 2012 το 60% των Millennials ψήφισε Ομπάμα έναντι του 44% της Silent Generation.
  γ) Το 1983 ένα τυπικό νοικοκυριό του οποίου ο επικεφαλής ήταν 65 ετών ή μεγαλύτερος είχε 8 φορές υψηλότερης αξίας περιουσιακά στοιχεία από ένα νοικοκυριό του οποίου ο επικεφαλής ήταν 35 ετών. Το 2013 η αναλογία αυτή είχε διευρυνθεί στο 20 προς 1.
  δ) Το 1960 οι 6 στους 10 ηλικίας 20-30 ετών ήταν παντρεμένοι. Σήμερα είναι οι 2 στους 10. Το 1960 μόνο το 5% των παιδιών γεννιούνταν εκτός γάμου, έναντι 40% σήμερα.
  ε) Πριν μερικές δεκαετίες συνήθως ήταν ο άνδρας που εξασφάλιζε το κύριο μέρος των εσόδων ενός νοικοκυριού. Σήμερα ο κύριος "κουβαλητής" στις 4 από κάθε 10 περιπτώσεις νοικοκυριών με μικρά παιδιά είναι γυναίκα. Σήμερα των 60% όσων πάνε πανεπιστήμιο είναι γυναίκες.
  H γενιά στην Δύση μεταξύ 1946-1964 χαρακτηρίζεται από σημαντική αύξηση των γεννήσεων και του πληθυσμού των συγκεκριμένων ηλικιών.
  Οι οικονομικές ανάγκες ενός αυξημένου νεαρού πληθυσμού απογείωσαν τους οικονομικούς δείκτες καθώς αυξάνουν την προσφορά και την ζήτηση.
  Τα τελευταία 40 χρόνια οι δυτικές γενιές στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη αν και μεγάλωσαν στα πούπουλα της καπιταλιστικής χλιδής, κλίνουν προς τα αριστερά. Σήμερα όμως διανύουμε μια περίοδο αύξησης των συνταξιούχων και αυτό αναμένεται να προκαλέσει ένα υφεσιακό σοκ στην οικονομία. Το αναδιανεμητικό συνταξιοδοτικό σύστημα θα προκαλέσει τριβές μεταξύ των γενεών. Τουτέστιν, αυτοί που καταβάλουν εισφορές θα καλούνται να καταβάλουν όλο και περισσότερες και κάποια στιγμή θα αρνηθούν να το κάνουν. Θα το κάνουν μόνο με πραξικόπημα. Με τον χρόνο όμως οι συσχετισμοί θα αλλάζουν.
  Στην Ελλάδα, που αποτελεί υπόδειγμα αναδιανεμητικού συνταξιοδοτικού συστήματος αλλά και κρατικής σπατάλης, οι γενιές που δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα εγκαταλείπουν τη χώρα, συμβάλλοντας στην επιτάχυνση της οικονομικής κατάρρευσης...
  Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο κοινωνικών και πολιτικών εντάσεων, οι οποίες λογικά θα πολλαπλασιαστούν από την ανάγκη ρύθμισης του τεράστιου μη διαχειρίσιμου χρέους.
  Σήμερα οι Κεντρικές Τράπεζες με τα προγράμματα ποσοτικής χαλάρωσης έχουν καταφέρει να μεταθέσουν το σοκ αόριστα στο μέλλον. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα όμως...
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  Το ανώτατο δικαστήριο αστικής και ποινικής δικαιοδοσίας της Γερμανίας, ετοιμάζεται να πάρει νομική θέση υπέρ της δημοσίας εφαρμογής της Σαρίας στην Γερμανία, (όπως και υπέρ του γάμου ανήλικων παιδιών με ενήλικες, καθώς επίσης και των λεγόμενων «παιδικών γάμων» ).
  Πολλοί λένε ότι μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει πολιτιστικές συγκρούσεις στην Γερμανία, καθώς οι μουσουλμάνοι ενδεχομένως να το θεωρούσαν ως ευκαιρία για να πιέσουν για την νομιμοποίηση και άλλων ισλαμικών πρακτικών, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, στην χώρα.
  Γεγονός όμως είναι ότι ολοένα και περισσότερα γερμανικά δικαστήρια παραπέμπουν ολοένα και περισσότερο στο ισλαμικό δίκαιο, επειδή είτε οι ενάγοντες, είτε οι κατηγορούμενοι είναι μουσουλμάνοι. Οι επικριτές αναφέρουν ότι οι περιπτώσεις – ειδικά εκείνες στις οποίες το γερμανικό δίκαιο περιήλθε σε δεύτερη μοίρα λόγω του νόμου της Σαρία – αντικατοπτρίζουν μια επικίνδυνη επέμβαση του ισλαμικού νόμου στο γερμανικό νομικό σύστημα.
  Επίσης, εδώ μπορεί να αναφερθεί ότι από τον Νοέμβριο του 2016, ένα δικαστήριο αποφάσισε ότι ισλαμιστές που σχημάτισαν περιπολίες επαγρύπνησης για την επιβολή του νόμου της Σαρία στους δρόμους της πόλης στο Βούπερταλ δεν παραβίασαν το γερμανικό δίκαιο, αλλά ασκούσαν απλώς το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου.
  Η αυτοανακηρυχθείσα «Ισλαμική Αστυνομία» είχε προκαλέσει δημόσια αγανάκτηση τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν μέλη της μοίρασαν κίτρινα φυλλάδια για να δημιουργήσουν μία «ελεγχόμενη από την Σαρία περιοχή» στην περιοχή Έλμπερφελντ του Βούπερταλ. Παράλληλα, παρότρυναν τους περαστικούς, Μουσουλμάνους και μη, να πηγαίνουν στα τζαμιά και να απέχουν από το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τα ναρκωτικά, τον τζόγο, την μουσική, την πορνογραφία και την πορνεία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΟΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ: "ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ".
  Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: "θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών".
  Η χθεσινή δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών:
  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σόρος δήλωσε στα αγγλικά: "What i have said very clearly is that we have an international agreement that i did not like, it's a ratified international agreement and i am going to respect this agreement".
  "Αυτό που είπα ΞΕΚΑΘΑΡΑ είναι ότι έχουμε μια ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που δεν μου άρεσε, είναι μια επικυρωμένη διεθνής συμφωνία και ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΩ".
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΟΔΙΑ ΕΙΣΤΕ". ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΡΟΣ.
  Μαλαμούλης Δημήτριος, Φιλονόη
  Στὶς Εὐρωεκλογὲς στηρίζουμε ἀριστεῖα.
  Στηρίζουμε τὴν κόρη τῆς καθηγητρίας τοῦ ΑΠΘ κυρίας Παναγιωταρέα. Στηρίζουμε τὸν ἀγώνα τοῦ Κυριάκου Μητσοτάκη ἐνάντια στὴν ἐπέλαση τοῦ λαϊκισμοῦ.
  Στηρίζουμε τὴν Εὐρωκλίκα γιὰ νὰ μὴν μείνῃ συγγενὴς ἢ φίλος της Ἁγίας Οἰκογενείας Μητσοτάκη χωρὶς ἕναν μισθό, μία ἀργομισθία βρὲ ἀδελφέ.
  Φίλος ἔκανε ἀπρεπὲς σχόλιο (βάσει τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος) στὸ παραπάνω δημοσίευμά μου, ὅπου ξεμπροστίαζα τὶς ἐπιλογὲς τῆς Ἁγίας Οἰκογένειας σὲ εὐρωβουλευτὲς καὶ σὲ τρία λεπτὰ εἶχε φάει ἀναφορά!
  Ἡ ὑποψηφία εὐρωβουλευτὴς κυρία Ἀσημακοπούλου ἀπειλεῖ σὲ ἐκπομπὴ τὸν ἀρχηγὸ τῆς «νέας δεξιᾶς», ὅτι «θὰ τὸν πάη αἷμα» ἐπειδὴ ἐτόλμησε νὰ σχολιάσῃ φίλο της Ἁγίας οἰκογενείας γιὰ τὶς δικαστικές του περιπέτειες.
  Οἱ Μητσοτάκουλες, αὐτὰ τὰ ζωντανὰ ἀνθρωπόμορφα θηρία, ποὺ ἔχουν ταυτίση τὰ δικά τους συμφέροντα γιὰ τὸ ἐπερχόμενο φαγοπότι μὲ τὰ συμφέροντα τῆς Ἁγίας Οἰκογενείας, τὰ ὁποία θεωροῦν συνυφασμένα μὲ τὰ συμφέροντα τοῦ ἔθνους ἀπειλοῦν ὅποιον δὲν ἀναφωνεῖ τὴν μοναδικὴ ἀλήθεια.
  Αὐτὴ εἶναι ἡ πολιτικὴ κατάστασις στὰ μέσα κοινωνικῆς δικτυώσεως στὴν Ἑλλάδα τοῦ σήμερα.
  Ῥουφιάνοι τῆς Ἁγίας Οἰκογενείας καὶ μαφιόζοι, ποὺ ἑτοιμάζονται νὰ διαδεχθοῦν τὰ ἀριστερὰ περιττώματα, ποὺ παριστάνουν τὴν κυβέρνηση.
  Ἑλλὰς εἶναι ὁ Ἀγλαος ἐκεῖνος τόπος, ὅπου πολιτικοί, ὅπως ἡ Ντόρα ἂς ποῦμε, θεωρεῖται μοντέρνα καὶ ἐκσυγχρονίστρια καὶ φιλελεύθερη καὶ ὅταν ἦταν βουλευτὴς Εὐρυτανίας τὸ ’90-93 διῴρισε ἀκόμη καὶ σκυλιὰ ποὺ ἦταν ἀπὸ τὴν Εὐρυτανία στὴν σχολὴ τυφλῶν, ἐνῶ ἀρκοῦσε νὰ πῇς τὸ ὄνομά της γιὰ νὰ διορισθῇς στὴν ΔΕΗ.
  Παίζει ἕνα σκληρὸ παιχνίδι ὁ Κυριάκος μὲ τὴν παράταξη.
  Σοὺ λέει, δὲν ἔχετε ἐπιλογὲς θὰ μὲ ψηφίσετε θέλετε δὲν θέλετε καὶ θὰ σᾶς ξεφτιλίζω ὅποτε μοῦ σηκώνεται.
  Θὰ γεμίσω τὸ εὐρωψηφοδέλτιο ποτάμι, τὰ ψηφοδέλτια μὲ δικούς μου ἀφοσιωμένους καὶ θὰ μᾶς ψηφίσετε γιατί δὲν ἀντέχετε τὸν ΣΥΡΙΖΑ.
  Θὰ κατεβάσω τὸν Μπακογιαννᾶκο στὸ Δῆμο Ἀθηναίων κι ἐὰν διαμαρτυρηθεῖτε θὰ σᾶς κατεβάσω καὶ τὴν ἐξαδέλφη μου τὴν Σοριανὴ τὴν Ἀντιγόνη Λυμπεράκη γιὰ ἀρχιεπίσκοπο Ἀθηνῶν καὶ πάσης Ἑλλάδος.
  Ὅ,τι γουστάρω κάνω γιατί, «πρέπει νὰ φύγῃ ὁ σύριζας καὶ νὰ ἔλθω ἐγὼ μὲ τοὺς «ἀρίστους» μου».
  Ἀπὸ μίαν ἄποψη τὸν γουστάρω γιατί ξέρει σὲ τί βόηδια ἀπευθύνεται.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ.
  Επίσκεψη στην πόλη της Φλώρινας πραγματοποίησε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, επισκεπτόμενος σχολικές μονάδες και παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου.
  Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν η γλώσσα της Βόρειας Μακεδονίας θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία και αν θα χορηγηθούν άδειες λειτουργίας Φροντιστηρίων για τη διδασκαλία της συγκεκριμένης γλώσσας.
  "Πιστεύετε ότι η μακεδονική γλώσσα θα πρέπει να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία;", ρώτησε δημοσιογράφος τον υπουργό Παιδείας.
  Ο ίδιος απάντησε:
  "Είναι μια ερώτηση στην οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή τη συγκυρία. Και δεν πρέπει να απαντήσουμε. Και ούτε πρέπει να πούμε ποια είναι η προσωπική γνώμη του καθένα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Είμαστε μια κοινωνία με μια εξαιρετικά σύνθετη σχέση με την ιστορία της. Το έχουν αυτό όλες οι κοινωνίες. Πάντα όλοι μας σκεφτόμαστε τα του οίκου μας. Το ερώτημά σας είναι ένα ρώτημα απολύτως νόμιμο. Θα μου επιτρέψετε όμως σ' αυτή την συγκυρία από εμένα ως υπουργό Παιδείας να μην απαντήσω".
  Δημοσιογράφος: Με βάση τη συμφωνία των Πρεσπών εάν κάποιος ή κάποιοι στη Φλώρινα θελήσουν να ανοίξουν Φροντιστήρια για να διδάξουν τη γλώσσα της Βόρειας Μακεδονίας, θα τους δώσετε άδεια;
  Υπουργός: Κοιτάξτε το λένε με άλλο τρόπο. Δε θα ήθελα να απαντήσω σε μια, ειδικά σε αυτό το θέμα, υποθετική ερώτηση. Η ίδρυση των Φροντιστηρίων έχει μια πολύ συγκεκριμένη νομοθεσία.
  Δημοσιογράφος: Θα εφαρμοστεί η υπάρχουσα νομοθεσία;
  Υπουργός: Το ερώτημα, προφανώς, δεν είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Είναι ένα καθαρά πολιτικό ερώτημα. Για τέτοιου είδους ζητήματα η κυβέρνηση θα πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο καθένας μας θα πει τη γνώμη του στο υπουργικό Συμβούλιο και θα υπάρξουν αποφάσεις, όπου θα συνεκτιμηθούν επιστημονικά ζητήματα. Δεν μπορώ να σας απαντήσω με ένα ναι και με ένα όχι
  Δημοσιογράφος: κε υπουργέ αποφεύγετε να απαντήσετε;
  Υπουργός: Απαντώ με το δικό μου τρόπο.
  Ο κομμουνιστής προδότης Γαβρόγλου, εκμεταλλευόμενος Νόμο της «Χούντας» του 1971 γλίτωσε την στρατιωτική του θητεία καταβάλλοντας μόλις 3.200 δραχμές!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τσίπρας: Πρότεινε να τιμηθεί η Τουρκία στη ΔΕΘ το 2021 στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821!
  Μία τουλάχιστον προκλητική πρόταση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη μεταξύ τους συνάντηση στην Τουρκία το Φλεβάρη.
  Μία πρόταση που θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις και χαρακτηρίζεται ήδη από διπλωματικούς κύκλους ως επιεικώς προβληματική έκανε ο πρωθυπουργός.
  Θέλοντας προφανώς να εξευμενίσει τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Ταγίπ Ερντογάν να είναι η Τουρκία η τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2021, με τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 η οποία ολοκληρώθηκε με την απελευθέρωση των Ελλήνων από τον οθωμανικό ζυγό.
  Η εισήγηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει ακατανόητη. Αντί να εορτάσουν την απελευθέρωσή τους από τους Τούρκους, οι Έλληνες θα τιμήσουν τους Τούρκους στη μεγαλύτερη ετήσια κρατική εκδήλωση του 1821, με τη συμπλήρωση 200 ετών από την επέτειο της εθνκής παλιγγενεσίας.
  Ο απόλυτος προδότης. Ο «άνθρωπος» το κάνει επίτηδες. Μας προκαλεί μπροστά στα μούτρα μας. Καλεί τον επι 400 χρόνια δυνάστη και σφαγέα μας, εναντία στον οποίο πολεμήσαμε για να ελευθερωθούμε, ως επίτιμο καλεσμένο στην ΔΕΘ. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, και ανάξιοι της ελευθερίας, για την οποία θυσιάστηκαν εκατομμύρια προγονοί μας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΤΡΑΓΚΑΣ: «ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ».
  «Τσίπρας και Μητσοτάκης παίζουν στο ταμπλό Open Society. Υπακούουν τυφλά στην καγκελαρία και τους Κομισάριους των Βρυξελλών και κυρίως σε ότι πει ο Σόρος. Το Open Society εξαγόρασε πλήρως το ΣΥΡΙΖΑ. Η αγία οικογένεια είναι μπλεγμένη χρόνια με κουμπαριές…»
  Ο Τσίπρας διέλυσε τη χώρα, διέσυρε το έθνος. Προχώρησε στη συμφωνία των Πρεσπών».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

  Στη σύναξη των Δελφών ο σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Ντιμιτρόφ είχε το θράσος επί ελληνικού εδάφους να πει ότι η αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα «είναι ενδεχόμενο ζήτημα ελληνικών υποχρεώσεων». Στο οποίο, όμως, είπε, δεν θα ανακατευτεί η κυβέρνηση των Σκοπίων, σύμφωνα με τη συμφωνία των Πρεσπών! Φυσικά. Θα βάλει τις οργανώσεις στην Ελλάδα και έξω από δώ να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Ξέροντας ότι το ένα από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα εδώ, που τώρα είναι κυβέρνηση, είναι φιλοσκοπιανό.
  Το διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας ήταν οι Εφιάλτες. Και το σύγχρονο, ότι ο Εφιαλτισμός διδάσκεται και στα σχολεία επίσημα.
  Η ελληνική διπλωματία μπροστά στοι μονόπλευρο ρεπορτάζ του BBC, αντί να καταχεριάσει το δίκτυο για ανιεπαγγελματική, αντιδημοσιογραφική συμπεριφορά και για σκανδαλωδώς μονόπλευρη πληροφόρηση, πράγματα που άπτονται της λειτουργίας και των υποχρεώσεων του BBC, και στα οποία το δίκτυο θα υποχρεωνόταν να απολογείται και να ανασκευάζει επί της ουσίας, έδωσε μια δημοσιοϋπαλληλική εντολή στον πρέσβη στο Λονδίνο να στείλει μια επιστολή στο BBC, που είχε ύφος κλαψιάρικο και με …παράπονο ότι «αδικείται η συμφωνία». Όχι η Ελλάδα! Η συμφωνία αδικείται!
  Η επιστολή αυτή είναι βλακώδης στην ουσία, γιατί κανένα κράτος δεν απαντά σε δημοσιεύματα ΜΜΕ, αιτιώμενο εξωτερική πολιτική και συμφωνίες!
  Αυτό το κάνουν τα κράτη απέναντι σε κράτη, οργανισμούς και πολιτικά πρόσωπα, που παραβιάζουν ή διαστρεβλώνουν συνθήκες και πραγματικότητες, με ενδεχόμενες επιπτώσεις στο κράτος. Το BBC δεν είναι κράτος. Είναι Μέσο Ενημέρωσης. Και η μόνη υποχρέωσή του είναι να τηρεί τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τους οποίους εδώ δεν τήρησε.
  Επειδή μάλιστα η επιστολή ήταν εκτός αντικειμένου και δεν έθιγε τον τρόπο που άσκησε δημοσιογραφία το βρετανικό δίκτυο γι αυτό και το BBC
  εξακολουθεί να έχει ανέγγιχτο τον προκλητικό τίτλο «Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας» (που είναι η βάση), τον κορμό του ρεπορτάζ, και να μη δημοσιεύσει τις απόψεις των Μακεδόνων! Βγάζοντας έτσι τη γλώσσα στον πρέσβυ και την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.
  Βγάζοντας τη γλώσσα και σε όλα τα ΜΜΕ, που έχοντας για μοναδική πηγή το απολύτως αφερέγγυο από παλιά και ξεκάθαρα κυβερνητικό Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναμετέδωσαν από κει το επίσημο fake new ότι το BBC διόρθωσε το άρθρο του! Και αποκοίμισαν έτσι τους Έλληνες αναγνώστες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΟΤΖΙΑΣ: «Η Τουρκία έχει ΑΟΖ, πρέπει να μπει στο ενεργειακό παιχνίδι». Του Πολύδωρα Πολυδωρόπουλου
  Ερντογάν: «Έχουμε το Αιγαίο μας, έχουμε τη Μεσόγειό μας».
  Ο Κοτζάς είναι βαλτός από την Κυβέρνηση να ‘πει αυτά που λέει. Παίζει τον ρόλο του «τρελού» ο οποίος εκ του ασφαλούς βγάλει το φίδι από την τρύπα, όπως έκανε παλιά το ΠΑΣΟΚ με τον Πάγκαλο και άλλους παρόμοιους πολιτικούς που πρώτα είχαν περάσει από κάποιο πολιτικό στύψιμο.
  Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή το θέμα είναι Εθνικό οι κυβερνώντες μπαίνουν σε «επικίνδυνα νερά». Συνεπώς πρώτα μετρούν και δοκιμάζουν τις αντιδράσεις του Έλληνα πριν να βγάλουν το σχέδιο προδοσίας σε επίσημη εφαρμογή. Τα πάντα πρέπει να είναι συντονισμένα και έτοιμα. Τα ΜΜΕ θα κατευνάσουν, κι εν ανάγκη το Κράτος με το παρακράτος θα καταστείλουν τον ξαναμμένο λαό. Και είναι πολύ ευκολότερο να διαφυλάττεις από τον μαινόμενο λαό έναν πρώην υπουργό παρά την Κυβέρνηση.
  Δεν μίλησε, λοιπόν, ξεκάρφωτος ο Κοτζιάς με την ευκαιρία που του προσέφερε το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, και τόσο σύντομα μετά την «αδικαιολόγητη» επίσκεψη του Τσίπρα στην Τουρκία.
  Όμως, ας λάβουμε υπόψη ότι και η μαύρη γάτα στην Αγιά Σοφιά έκανε παρόμοια δουλειά με τον Κοτζιά. Δηλαδή, η «τυχαία» παρουσία της στην ουσία ήταν μια δοκιμασία αντιδράσεων του Τσίπρα. Ήθελαν να βεβαιωθούν οι Τούρκοι για την αδιαφορία του όσον αφορά την ελληνική πνευματική επικράτεια αναμετρώντας τα πιστεύω του και να αξιολογήσουν την σχέση του με τον χώρο. Τον αισθανόταν ως Ιερό ή σαν τουριστικό; Θεωρούσαν πως κάπως ανάλογα θα έβλεπε ο Αλέξης την σχέση του και με την γεωγραφική επικράτεια της Ελλάδας, κι εξ ίσου ανάλογες θα ήταν και οι απαιτήσεις του Ερντογάν απέναντί του.
  Ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής Κοτζιάς είναι όργανο του αμόρφωτου Τσίπρα τόσο όσον όργανο του Ερντογάν είναι ο ίδιος μαζί με την γάτα της Αγιάς Σοφιάς. Ναι, ο κυνισμός βασιλεύει την πολιτική όταν το Καθεστώς Εξουσίας είναι σε τροχιά κατάρρευσης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...