Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ, ΤΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ». ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΝΑ «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ». ΜΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


 ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΔΙΩΧΝΟΥΝ  ΤΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ  ΜΥΑΛΑ  ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.  ΟΣΟΙ  ΜΕΝΟΥΝ  ΕΔΩ  ΤΟΥΣ  ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΟΥΝ  ΜΕ  "ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ",  "ΘΑΥΜΑΤΑ",  "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ"  ΚΑΙ  ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ.


 Σε  ποιες  χώρες  διώχτηκαν  τα  τελευταία  χρόνια  από  τους  πράκτορες  πολιτικούς  μας  οι  πιο  εργατικοί  ικανοί  νέοι  Έλληνες,  που  άφησαν  πίσω  πατέρα  και  μητέρα  και  συγγενείς  και  φίλους.  Ο  Τσίπρας  και  ο  Παυλόπουλος  είναι  τρισευτυχισμένοι.  Στην  θέση  τους  εισήγαγαν  εκατομμύρια  λαθρομετανάστες.   Οι  νέοι  Έλληνες  έφυγαν  στο  εξωτερικό  ψάχνοντας  απεγνωσμένα  εργασία,  δικαιοσύνη,  αξιοκρατία. 
Με  τα  παρακάτω  κείμενα,  που  κυκλοφορούν  κατά  χιλιάδες,  ενσπείρεται  η  απάθεια  και  ο  εφησυχασμός  στον  Ελληνικό  λαό.    Κάποιοι  άλλοι  θα  δουλέψουν  για  μας.  Εμείς  προσευχή,  μεγαλόσταυρους,  αγρυπνίες  και  τον  Ιεχωβά  μας.  Δεν  χρειάζεται  να  δουλέψουμε  καθόλου.  Δεν  χρειάζεται.  Δουλεύει  ο  Ιεχωβάς  για  μας. 

Απόσπασμα από: Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη Πνευματικού της Ι. Μovής Δαδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα».

  «Θα γίνονται πόλεμοι παντού - Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες».
Αυτά που θα δουν τα μάτια μας και θ’ ακούσουν τ’ αυτιά μας από εδώ και πέρα δεν θα τα έχουμε ποτέ ξαναδεί ούτε ξανακούσει. Μέσα στην επόμενη εικοσαετία θα γίνουν φοβερά πράγματα. Οι Ευρωπαίοι -για παράδειγμα- θα πάνε να καταργήσουν το άβατο του Αγίου Όρους. (σελ. 109)…
-Λέει ο θείος Παύλος ότι θα έρθει ένας καιρός, και είναι αυτός ο καιρός, τον οποίο διερχόμεθα εμείς, που ο άνθρωπος θα αποστατήσει από την πίστη του στον Θεό και θα στραφεί στην παλαιά δοξασία, στους θεούς του ψεύδους. Θα επαναφέρουν το Δωδεκάθεο.
Και άρχισε να γίνεται αυτό, το έχει ξεκινήσει ένας Οργανισμός και πάνε στον Όλυμπο και ετοιμάζουν το Δωδεκάθεο. Θα στραφούνε, λέει, στην παλαιά δοξασία, που ήτανε η αθεΐα, και θα χάσει ο άνθρωπος την ανθρωπιά του, θα χάσει την αλήθεια, θα χάσει την ειλικρίνεια, την πίστη του. Δεν θα υπάρχει πίστη στους ανθρώπους. Στους χίλιους έναν θα βρίσκεις που θα μιλάει την αλήθεια και οι άλλοι θα τον λένε τρελό. Πόσα θ’ αλλάξουν! Κι όσο πας, χειρότερα θα γίνονται… (σελ. 110)
Θα γίνονται πόλεμοι παντού. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πουθενά και θα έχει μικρές απώλειες. Αλλά θα υπάρχει φτώχεια, λιμός, θα κλείσουν και τα σύνορα. Εσύ θα ζεις, εγώ δεν θα ζω. θα ζεις και θα το θυμάσαι. Τότε θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο. Από αυτούς θα βγουν μάρτυρες. Ο σωστός Χριστιανός πρέπει να έχει πίστη, αγάπη, ειλικρίνεια, δικαιοσύνη, φιλανθρωπία… (σελ. 111)
Βρισκόμαστε σε καιρούς χαλεπούς αυτή την εποχή που ζούμε εμείς. Υπήρξαν και καλές εποχές, που ζούσαν οι άνθρωποι με αγάπη. Ο ένας εφύλαγε τον συνάνθρωπό του, τον αγαπούσε, τον βοηθούσε σε όλα τα πράγματα της ζωής.
Τώρα πάμε αντίστροφη μέτρηση. Δεν προσέχουμε τη ζωή, δεν τη χαιρόμαστε. Η απιστία μας σπρώχνει μακριά από την κατάσταση της πολυτίμου αληθείας. Αν δεν έχουμε ούτε ίχνος από την πίστη μας προς τον Θεό, που ψάχνουμε να βρούμε μέσα στο σκοτάδι, να δω τι θα βρεις. Δεν θα βρεις τίποτα, πάνω στα βράχια θα χτυπήσεις.
Όπου υπάρχει κίνδυνος, εκεί πέφτει ο άνθρωπος, γιατί αφήσαμε τα πολυτιμότερα πράγματα, την πίστη μας στον Θεό και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο.
Όποιος κατορθώσει να κρατήσει αυτά τα δύο, την αλήθεια στον Κύριο και την αγάπη στον άνθρωπο, αυτός πέτυχε τον στόχο του και τον προορισμό του στη γη.
Όταν έρθει ή ώρα, θα φύγει χωρίς στεναχώρια, χωρίς θλίψη, χωρίς πόνο, χωρίς φασαρία, και θα πάει εκεί που είναι γραμμένο, μέσα στη Βασιλεία των Ουρανών. θα έχει εφόδιο μία τσάντα γεμάτη καλοσύνη και θα την κουβαλάει μαζί του, για να πάει μπροστά στον φοβερό Κριτή… (σελ. 149)

Η ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ» ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΣΦΑΖΕΙ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Ο ΙΕΧΩΒΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ» ΤΟΥ...

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια :

 1. ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΝΟΙΞΗ ΑΓΑΠΗΤΕ!

  ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ.

  ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ.
  Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ...

  ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ,ΚΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΟ!;
  ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟ ΧΑΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ!ΘΑ ΠΑΣ ONE WAY TICKET ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΠΩΣ ΘΕΣ Ν'ΑΓΙΑΣΕΙΣ;ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑ ΠΡΩΤΑ:ΑΓΑ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΠΕΤΡΟ;ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ'ΧΩ.

  ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΛΟΓΩ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΩΝ ΒΑΡΔΑΚΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.....

  ΔΟΚΤΟΡ ΒΑΡΔΆΚΑΣ.
  ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΎ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ ΠΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΖΥΜΑΡΙ ΕΥΚΟΛΟΖΥΜΩΤΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΌ ΜΕ ΜΑΓΙΆ; ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΥ ΤΑΒΙΣΤΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ, ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ, ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ. Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.
  Συγκλονίζει η νέα προφητεία του Γέροντος Σωφρονίου: «Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδας θα είναι η Κωνσταντινούπολη». ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΤΟ 2020) ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.
  Ποια η συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Σωφρονίου του Έσσεξ;
  Το μέλλον της Κωνσταντινούπολης είναι προδιαγεγραμμένο και αναπόφευκτο, σύμφωνα με τις προφητείες των γερόντων του Αγίου Όρους, ακόμα κι αν στις μέρες μας φαντάζει απίθανη μια θεαματική εξέλιξη των πραγμάτων.
  Από τον άγιο Κοσμά μέχρι και σύγχρονους πατέρες του Αγίου Όρους, κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι όταν τελειώσουν τα μεγάλα δεινά που θα προηγηθούν η Βασιλεύουσα θα περάσει -ή θα επιστρέψει, όπως λένε- στα ελληνικά χέρια.
  Είναι συγκλονιστική η προφητεία για την τύχη της Πόλης των πόλεων που αναφέρεται στο 2020 και προέρχεται από έναν από τους πιο σεβάσμιους Αγιορείτες πατέρες, τον Ρώσο ιερομόναχο Σωφρόνιο Σαχάρωφ, τον οποίο επικαλούνται πολλοί γέροντες.
  «Κρατάτε την Ευχή, έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα. Θα υπάρξει (αρχικά) διοίκηση της Πόλεως από τρεις επιτρόπους, ένα Ευρωπαίο, έναν Ρώσο και έναν Έλληνα, όμως μετά από αυτό θα υποδειχθεί ο βασιλεύς.
  Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη!» διέβλεψε ο χαρισματικός πατέρας, όπως μαρτυρούν στις μέρες μας πολλοί μοναχοί για τον Σωφρόνιο του Έσσεξ, που ίδρυσε μοναστήρι μετά την αποχώρησή του από τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθωνική Πολιτεία.
  Τα χρόνια στο Παρίσι
  Ο γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ έζησε μια πολυτάραχη και γεμάτη ταξίδια ζωή. Γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου του 1896 στη Μόσχα και αρχικά ασχολήθηκε με τη ζωγραφική, ενώ παραδόξως στα πρώτα του βήματα αναζήτησης είχε στραφεί προς τον βουδισμό και τον ινδουισμό, μέχρι που διαπίστωσε ότι τις απαντήσεις που έψαχνε τις έβρισκε μόνο στην Ορθοδοξία.
  Στα 25 του χρόνια βρέθηκε στη Γαλλία αναζητώντας εργασία ως ζωγράφος και εντάχθηκε στους καλλιτεχνικούς κύκλους της χώρας.
  «Ήμουν στο Παρίσι, τα είχα όλα, ζούσα με τον καλλιτεχνικό κόσμο του Παρισιού και συμμετείχα σε όλες τις εκδηλώσεις. Όμως, τίποτα δεν μου έδινε χαρά και ανακούφιση. Μετά από κάθε εκδήλωση του καλλιτεχνικού κόσμου είχα μέσα μου κενό και αγωνία.
  Ο λογισμός μου μού έλεγε πως κάτι πρέπει να κάμω, για να φύγω από το αδιέξοδο που με συνείχε» είχε πει ο ίδιος για εκείνη την εποχή και συνέχιζε:
  «Ένα βράδυ, έπειτα από μία διασκέδαση, ανέβαινα στο σπίτι μου με σκυμμένο το κεφάλι και αργό βήμα. Έλεγα πως αυτή η ζωή είναι βάναυση, είναι ανιαρή».
  Η σκέψη να γίνει μοναχός κυριάρχησε μέσα του και αρχικά εντάχθηκε στο Θεολογικό Ινστιτούτο του Αγίου Σεργίου. Όμως εκεί, όπως έλεγε αργότερα, όταν κατέληξε στο Άγιον Όρος, «όλοι μιλούσαν για Θεό, αλλά Θεό δεν είδα, ενώ όταν πήγα στο Άγιον Όρος κανείς δεν μιλούσε για Θεό και όλα έδειχναν τον Θεό»!
  Το 1929, έχοντας ήδη τέσσερα χρόνια στη Ρωσική Μονή του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος, γνώρισε τον άγιο Σιλουανό τον Αθωνίτη, ο οποίος έγινε ο πνευματικός του.
  Το 1938 απομονώθηκε στα Καρούλια για αυστηρή πνευματική άσκηση έως το 1963, που αποχώρησε από το Άγιον Όρος, ταξίδεψε στο εξωτερικό και ίδρυσε μια χριστιανική αδελφότητα. Τελικά, στο Έσσεξ της Αγγλίας ανήγειρε μοναστήρι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και έμεινε εκεί ως την κοίμησή του το 1993, σε ηλικία 97 ετών.
  Πηγή: iellada.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α’ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ CIA;): «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ». ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ» ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
  Αρχίζουν και κουμπώνουν τα γεωπολιτικά γεγονότα με τις συγκλονιστικές προρρήσεις που δόθηκαν από αγιασμένες ψυχές.
  Μια προσέγγιση των τελευταίων εξελίξεων.
  Λίγες μέρες πριν ξεσπάσουν οι διαδηλώσεις στην Αλβανία εναντίον αυτού που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας (βλ. λειτουργία πνευματικού νόμου).
  Λίγες μέρες πριν βγει το Βερολίνο με δηλώσεις: Συνέπειες στην ανάπτυξη αν αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Γεγονός που δείχνει ότι η Γερμανία φοβάται για τις επόμενες μέρες δηλ. το τι θα γίνει στην Βαλκανική Χερσόνησο.
  Ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστο, ορφανό και από τους δυο γονείς του, στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως.
  Προρρήσεις που τις δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο, όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια.
  Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:
  ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία»
  «Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία.
  Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων.
  Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.
  Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη), εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
  Αν κάποιος επιθυμεί να αμφισβητήσει το παραπάνω χωρίο, ας δει τις τελευταίες εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται σε συσχετισμό με τα γνωστά λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού.
  ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
  «Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
  «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία;
  Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
  «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.
  Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη και Επηυξημένη "Μαρτυρίες Προσκυνητών" Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης
  Όταν αναγιγνώσκαμε τα παραπάνω, το μυαλό μας πήγαινε μόνο στην Βόρειο ήπειρο, ενώ ο ΑΓΙΟΣ μας έδινε το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων δηλ. ότι η Αλβανία θα γίνει η θρυαλλίδα μεγάλου κακού.
  Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται αυτό με τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας
  Δηλαδή ότι «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Β’ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ CIA;): «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ». ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ» ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΙΕΧΩΒΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

  Να τι φαίνεται σήμερα…
  «Η Ρωσία θεωρεί απαράδεκτη τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
  Στην τακτική συνέντευξη Τύπου σήμερα. η Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για το Κοσσυφοπέδιο.
  «Σε συνέντευξή του σε ένα τηλεοπτικό αλβανικό κανάλι ο Έντι Ράμα δήλωσε ανοικτά ότι «το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας» και ότι «η ένωση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι σχέδιο Β αλλά σχέδιο Α. Μήπως είχαμε λάθος μετάφραση;
  Το έχουμε ελέγξει αρκετές φορές και από πολλές πηγές.
  Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα δεσμεύεται στην υλοποίηση του λεγόμενου σχεδίου Α με τις τρέχουσες συζητήσεις στη διόρθωση των συνόρων στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για μια κατάλληλη συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα» είπε η Ζαχάροβα.
  «Θεωρούμε ότι αυτή η ρητορική είναι εντελώς απαράδεκτη. Στην πραγματικότητα αφορά την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους της Σερβίας και της αυτόνομης περιοχής του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ», είπε και ζήτησε την αντίδραση της Δύσης, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε ‘τέτοια γεωπολιτικά σχέδια’.
  Τέτοιες δηλώσεις κατά την άποψή της, θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα, επιδεινώνουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην περιοχή των Βαλκανίων και περιπλέκουν το διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.»
  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός
  Σε ομιλίες του έλεγε: «να παρακαλάτε να κτυπήσουν οι Ρώσοι τους τούρκους για να γλυτώσουμε την φωτιά που θέλουν να μας βάλλουν εδώ στα Βόρεια σύνορα της χώρας μας»
  Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται αυτό με τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας.
  Δηλαδή ότι «η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο κρύβεται η Τουρκία.
  Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία (στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.»
  Τις ημεροχρονολογίες τις γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά υπάρχουν ψυχές δικαίων που μας προειδοποιούν «είστε τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε πόσο ξαφνικά θα γίνουν όλα»
  Να γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ..για τα πνευματικά μας χάλια. Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.
  «Επειδή οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες. Γιατί δε θέλω να τούς επισκεφτώ; Λόγω αυτής της διπροσωπίας και της υποκρισίας τους, τα πτώματα θα κείτονται σαν κοπριά στα χωράφια και πίσω από τούς θεριστές σα χερόβολα κι ούτε ένας δε θα βρεθεί να τους περισυλλέγει (Ίερ. 9, 8-22). Η μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, που αν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στην πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες ο ένας με τον άλλον. Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο. Τους ασεβείς θα παραδώσει στη μάχαιρα, λέγει ο Κύριος (Ίερ. 25, 31). Τους παρέδωσε και θα τους παραδώσει.»
  Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.»
  Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτ
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΕΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», O ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (6/3/2019), ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΕΥΣΕΒΗ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ: «Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους – Ο πόλεμος θα είναι σχεδόν παγκόσμιος» – Η συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Παϊσίου για πόλεμο Κύπρου – Τουρκίας.
  « ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΕ, ΕΦΗΣΥΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ».
  Ο Γέροντας Παΐσιος είναι μια από τις σημαντικότερες μορφές της Ορθοδοξίας και οι μαρτυρίες όλων όσοι είχαν την τύχει να συνομιλήσουν μαζί τους, συγκλονίζουν καθώς τα λόγια του ήταν προφητικά.
  Υπάρχει μια προφητεία, η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία του Ανδρέα Ξενοφώντος από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε επισκεφτεί τον Γέροντα Παΐσιο το 1989.
  Η συγκεκριμένη προφητεία του Γέροντα Παϊσιου συνδέεται με τις προκλήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.
  Η προφητεία του Γέροντα Παϊσιου αναφέρει χαρακτηριστικά…
  «Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος.
  Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα.
  Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω… Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)…
  Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία.
  Τρέμουν τα πόδια του θεριού (ΕΣΣΔ)! Όπου να ΄ναι χραπ και σωριάζεται! Αλλά στην Κύπρο δεν θα πάει τόσο καιρό… Ο Πόλεμος θα γίνει για το νερό…»
  Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα,τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.
  Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...