Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ «Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ». «ΑΛΗΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ». ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


 «Η συμφωνία των Πρεσπών είναι έγκλημα εις βάρος της Ιστορίας μας, αλλά και εις βάρος των γενιών που έρχονται, εις βάρος των αγέννητων. Ο συνδυασμός ονόματος, ταυτότητας και γλώσσας που παραχώρησε ο κ. Τσίπρας θα είναι για τον Ελληνισμό μια ανοιχτή και επώδυνη πληγή. 


Είναι βέβαιο πως το πρώτο που θα επιδιώξουν οι γείτονές μας είναι η αξιοποίηση της δυνατότητάς τους να αποκαλούνται απ’ όλο τον κόσμο «Μακεδόνες». Θα ακούμε παντού στις ξένες πρωτεύουσες και τα διεθνή fora να καλωσορίζουν τον «Μακεδόνα» πρωθυπουργό και όχι τον πρωθυπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας». Τους δίνει τη δυνατότητα αυτή η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και θα την αξιοποιήσουν. Δεν μπορούμε και δεν έχουμε το δικαίωμα να κρύψουμε την οργή και το θυμό μας, που είναι ταυτόχρονα οργή και θυμός της πλειονότητας των Ελλήνων, όταν συντελούνται εγκλήματα εις βάρος του λαού και του έθνους».

Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

«ΑΛΗΤΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΕ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ». ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. 
Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, ο προδότης Κοτζιάς έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον Καμμένο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».
Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν ο Κοτζιάς στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους ο Καμμένος του έγραψε: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα… αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου “ΠΡΑΤΤΩ”, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...