Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΟΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΟΡΟΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ. ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FBI ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.


O ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:

«Δεν είναι δυνατόν να πολεμάμε 6.000 μίλια μακριά, σε μέρη που δεν έχουμε καν δουλειά και να μην πολεμάμε για την χώρα μας, για τα σύνορά μας. Περισσότεροι Αμερικανοί θα πεθάνουν φέτος από ναρκωτικά, απ’ όσους σκοτώθηκαν όλα τα χρόνια του πολέμου του Βιετνάμ. Εμένα δεν με πληρώνει ο Σόρος, σαν άλλους πολιτικούς».


Έρευνα για απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από το FBI και με χρηματοδότηση από τον Τζ. Σόρος αλλά και τους Κλίντον δεσμεύθηκε να διεξάγει ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία Λίντσεϊ Γκράχαμ.


Οι σοβαρότατες αυτές καταγγελίες, αφορούν «ανώτατους αξιωματούχους του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης», οι οποίοι αναζητούσαν από κοινού το 2017 τρόπους να απομακρύνουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, δηλαδή πρακτικά την πραγματοποίηση ενός «coup d’état» (πραξικόπημα) κατά του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ!
Ο Γκράχαμ, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διερευνήσει την απόπειρα αυτή πραξικοπήματος, έπειτα από μία συνέντευξη που έδωσε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Άντριου Μακέιμπ, στην εκπομπή «60 Minutes» του «CBS».
«Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης ιουδαίος Ροντ Ρόζενσταϊν οπωσδήποτε ανησυχούσε πολύ για τον πρόεδρο, την ικανότητά του να ασκεί την εξουσία και τις προθέσεις του εκείνη τη χρονική περίοδο» δήλωσε συγκεκριμένα ο Μακέιμπ.
Ο Ρόζενσταϊν, σύμφωνα με τον Μακέιμπ, είχε θορυβηθεί τόσο από την απόφαση του Τραμπ να καθαιρέσει τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμι, που εξέταζε το ενδεχόμενο να στρατολογήσει μέλη της κυβέρνησης και να επικαλεστούν την 25η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο.
Ο Γκράχαμ από την πλευρά του κατέστησε σαφές ότι θα διενεργηθεί ακροαματική διαδικασία, προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, δεδομένου ότι ο Ρόζενσταϊν αρνείται ότι υπήρξαν τέτοιου είδους διεργασίες για επίκληση της 25ης τροπολογίας του Συντάγματος.
Την ίδια ώρα όλες οι έρευνες κατά του Ν.Τραμπ για πιθανές σχέσεις με τη Ρωσία και ανάμιξης της τελευταίας στις εκλογές του 2016 έχουν πέσει στο κενό καθώς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, δεν έχει προκύψει.
Η υπόθεση θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ έχει καταγγείλει πολλές φορές ότι πίσω από αυτή την απόπειρα πραξικοπήματος κρύβονται τόσο οι Κλίντον όσο και ο Σόρος με τον οποίο οι Κλίντον διατηρούν αγαστές σχέσεις.

ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ. 

Με επιστολή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους, το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να τοποθετήσει προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε κεντρικό σημείο της πόλης.
«Πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα ότι ο Δήμος Άργους- Μυκηνών προτίθεται να προχωρήσει στην δημιουργία και τοποθέτηση προτομής του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Σας επισημαίνουμε ότι ο Δήμος σας θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα και να μην προχωρήσει στην τοποθέτηση της προτομής του Κ. Κατσίφα στην περιοχή σας.
Το ΕΕΤΕ, ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και σύμβουλος του δημοσίου σε θέματα τέχνης, θέτει ζήτημα «σκοπιμότητας» τοποθέτησης της προτομής του Κ. Κατσίφα.
Η τοποθέτηση μιας τέτοιας προτομής, εγείρει εθνικιστικά αισθήματα, θέματα αλυτρωτισμού, θα ενισχύσει ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, αντιλήψεις που ευνοούν τη δράση φασιστικών, ρατσιστικών και εγκληματικών ομάδων.
Σήμερα, που το θέμα της ειρήνης στα Βαλκάνια είναι ρευστό λόγω των διεθνών οικονομικών ανταγωνισμών και των επεμβάσεων των Διεθνών Οργανισμών, ΝΑΤΟ και ΕΕ αλλά και της Ρωσίας, στα εσωτερικά των βαλκανικών χωρών, μια τέτοια κίνηση εκ μέρους του Δήμου σας ρίχνει λάδι στη φωτιά, είναι επικίνδυνη και δεν συμβάλει στην ειρήνη, την αλληλεγγύη και την συνεργασία των λαών. Ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, που ο εθνικισμός ενισχύεται στην Αλβανία, που η Αλβανική Κυβέρνηση εγείρει θέματα Τσάμηδων και με συνεργάτη το ΝΑΤΟ διεκδικεί αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια και επιδιώκει τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».
Οι λαοί έχουν συμφέρον να ζουν ειρηνικά, να απομονώσουν κάθε φασιστική και ρατσιστική φωνή, να καταδικάσουν το ψυχροπολεμικό κλίμα κα τις στρατιωτικές επεμβάσεις, να απομονώσουν όλους εκείνους που έχουν φιλοπόλεμα σχέδια.
Το ΔΣ του ΕΕΤΕ, καλεί το Δήμο ΄Αργους Μυκηνών να μην εγκρίνει την τοποθέτηση της προτομής Κ. Κατσίφα στην περιοχή».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σήμερα τον κόσμο τον διευθύνουν οι αμερικανοί τοκογλύφοι. Αυτοί είναι οι κύριοι εχθροί των λαών του κόσμου. Αυτοί πρέπει να καταγγέλλονται καθημερινά. Αυτοί είναι η αιτία των πολέμων. Το παραπάνω κείμενο των συριζαίων κομμουνιστών, όπως καταλαβαίνει κάθε υποψιασμένος άνθρωπος, γράφτηκε κατ’ ευθείαν από υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας, του Στέητ Ντιπάρντμεντ..
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αναφέρει καθόλου, ονομαστικά, τις ΗΠΑ. Φρόντισαν με μεγάλη προσοχή να μην θίξουν τους αμερικανούς, τους φονιάδες των λαών. Ψευτοαναφέρει το ΝΑΤΟ, λες και το ΝΑΤΟ είναι κάτι ξεχωριστό από τις ΗΠΑ. Λες και το ΝΑΤΟ δεν είναι παρά ο σχηματισμός υποταγής και σκλαβιάς των ευρωπαίων, στον στρατιωτικό βραχίονα των αμερικανών τοκογλύφων. Αναφέρει βεβαίως ονομαστικά την αντιπαθητική στους κομμουνιστές συριζαίους Ρωσία. Ανέκαθεν η αριστερά χρηματοδοτούνταν από τους αμερικανούς τοκογλύφους και έπαιζε το βρώμικο παιχνίδι τους εις βάρος των λαών του κόσμου.


Ο εθνομηδενισμός, μετά το Σημίτη, βρήκε στέγη στο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Γράφει ο Ανδρέας Σταλίδης, Δημοσιεύθηκε στην Εστία στις 12 Φεβρουαρίου 2019

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Κώστα Σημίτη, συγκροτήθηκε μία σχολή σκέψης με σκοπό να αλώσει τα πνευματικά θεμέλια του ελληνισμού: την Ιστορία, την Παιδεία, την ταυτότητα, τις παραδόσεις, την θρησκεία του. Ο όρος «εκσυγχρονισμός» δεν ήταν ένα ρηχό ρητορικό επικοινωνιακό τέχνασμα. Εξέφραζε την αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας.
Δημιουργήθηκε ο «Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας» (ΟΠΕΚ) με επικεφαλής τον Αντώνη Λιάκο, ο οποίος έγραφε δημοσίως ότι η εθνική μας ταυτότητα χρειάζεται επειγόντως «ανακαίνιση». Ο χαρακτηρισμός που δόθηκε στην τάση αυτή ήταν «ιστορικός αναθεωρητισμός».
Σε ημερίδα του 2007 ο πρώην Κοσμήτωρας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης διηγήθηκε ότι κατά την εκπαιδευτική άδεια το 1996 προκειμένου να διδάξει στην Κίνα είχε εγκρίνει τις θέσεις δύο υποψήφιων διδακτόρων για την Ελληνική επανάσταση του 1821. Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι κατά την απουσία του, οι θέσεις είχαν γίνει διακόσιες! Πού να κατέληξαν άραγε όλοι αυτοί;
Παρήγγειλε η τότε κυβέρνηση την συγγραφή περίπου 150 σχολικών εγχειριδίων, ένα πραγματικό τσουνάμι στην παιδεία. Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα ήταν το περιβόητο βιβλίο Ιστορίας Στ’ Δημοτικού, το οποίο ο ελληνικός λαός έκλεισε στο χρονοτούλαπο της Ιστορίας το 2007. Πύρρειος νίκη όμως, διότι όλα τα υπόλοιπα παρέμειναν. Αποχώρησαν σπό την σχολική ύλη εγνωσμένοι πεζογράφοι, ποιητές, οι Μύθοι του Αισώπου και αντικαταστάθηκαν από αστρολόγους, διαφημιστές των ΜΚΟ και οδηγίες συναρμολόγησης καφετιέρας. Το βιβλίο Γλώσσας Γ Γυμνασίου παιανίζει κείμενο μέχρι και του ιδίου του Κώστα Σημίτη από το βιβλίο του «Εθνικιστικός λαϊκισμός»!
Στο απόσπασμα του πρώην πρωθυπουργού διαβάζουμε ότι την «ανάπτυξη από την ελεύθερη διακίνηση πολιτιστικών προϊόντων δεν θα ανακόψει η προσήλωση στις εθνικές, θρησκευτικές ή άλλες ιδιαιτερότητες που δήθεν κινδυνεύουν». Ταυτόχρονα μιλάει για «διαστρεβλωμένη και χωρίς απήχηση χριστιανική παράδοση».
Το 2000 κλιμάκωσαν με κατά μέτωπο επίθεση στην Εκκλησία. Κέρδισαν μεν την αφαίρεση αναγραφής του θρησκεύματος, αλλά όλα τα υπόλοιπα μέτρα που σχεδίαζαν έμειναν στο ράφι έκτοτε. Το 2004 προπαγάνδιζαν υπέρ του Σχεδίου Ανάν. Δεν τους έκανε το χατήρι η Κύπρος και το απέρριψε συντριπτικά. Συνέχισαν με την αμφισβήτηση της γενοκτονίας των Ποντίων, τον εξωραϊσμό των Οθωμανών κοκ. Οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονται σε συλλογές προσωπικοτήτων για όλα τα μεγάλα θέματα σε έναν άτυπο πόλεμο αξιών. Ξεσάλωσαν με το Μακεδονικό.
Όλο αυτό το «σύστημα» επανήλθε στην εξουσία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αντώνης Λιάκοςέγινε επικεφαλής της παιδείας. (Πρόεδρος της Επιτροπής του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία). Αντιγράφω μία φράση του όταν κυρώθηκε στη Βουλή η Συμφωνία: «Είπαμε ότι η συνθήκη των Πρεσπών δεν αφορά τόσο τους Βορειομακεδόνες, αλλά εμάς τους Ελληνες».
Αξιοσημείωτο μεν ότι ντρέπεται και ο ίδιος να τους αποκαλέσει «Μακεδόνες» και εφευρίσκει τον όρο «βορειομακεδόνες», ο οποίος δεν απαντάται στο κείμενο των Πρεσπών. Ανατριχιαστική όμως η ομολογία του ότι η Συμφωνία έγινε για μας.
Εμείς πρέπει να πάψουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο «Μακεδόνας» (να γίνουμε δηλαδή «πληθυσμός της βόρειας περιοχής» της χώρας), να σβήσουμε την Ιστορία της Μακεδονίας και του Μακεδονικού Αγώνα, να απαγορεύσουμε ομιλίες όπως πχ στο Πολεμικό Μουσείο, να κάνουμε ΕΔΕ σε δασκάλους που επιμένουν να μιλούν για Μακεδονία, όπως στην Σταυρούπολη.
Να επιβραβεύσουμε εμείς τους μύθους των γειτονικών εθνών, αλλά να σβήσουμε, να μηδενίσουμε τελείως το δικό μας έθνος. Να τινάξουμε στον αέρα τα ιερά και τα όσιά του.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

 1. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ".

  ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
  Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΙΕΡΕΑ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΧΙΜΛΕΡ!

  ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑΣ.
  ΑΥΤΟΣ,ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ.
  Ο ΜΙΟΥΛΛΕΡ Ο "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΙΝΡΙΧ ΜΙΟΥΛΛΕΡ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ!
  ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ=ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ!
  ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.

  ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΩΝ/ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.
  ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ.ΛΕΓΕ ΤΟΥΣ "ΛΥΚΑΟΝΕΣ".

  ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 15 ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΛΟΙΓΚΟΡ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ,κλπ. ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ 65.000.000 $ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.....ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ Η ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΤΟΥ SSP,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

  ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΡΑΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΧΛΟ.ΠΟΝΟ!ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ!

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΑΜΑ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΣΙΦΑ;ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ ΉΤΑΝ .

  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.ΤΩΡΑ;;;

  ΚΛΑΦΤΑ ΤΖΩΡΤΖΗ ΜΟΥ!

  ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΔΟΥΠΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...