Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

ΑΛΛΗΛΟΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ (ΜΕ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Η ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΕ ΑΣΩΤΙΑ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΙΔΙΑ.Ο  ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ  ΤΗΣ  ΣΤΟΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ  ΤΗΣ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΑΛΛΗΛΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ …ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ.

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».        

 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ».   

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. 
ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
«Ει βούλει πλούσιον τινά ποιήσαι, μη χρημάτων προστίθη, της δε επιθυμίας αφαίρει». ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
«Αν θέλεις να κάνεις κάποιον πλούσιο, μην του προσθέτεις χρήματα, να του αφαιρείς επιθυμίες». 


ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
 
Ένας αγράμματος και αδίστακτος Εθνικός Δολοφόνος που ονειρεύεται καθεστώτα Τσαουσέσκου, Στάλιν και Χότζα.
Τσίπρας: «Να εφαρμοσθεί μοντέλο "ολιγαρκούς αφθονίας" στην ελληνική κοινωνία». ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1964. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 

 
Για μοντέλο "ολιγαρκούς αφθονίας" μίλησε ο Α.Τσίπρας ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Ο Α.Τσίπρας ξεδίπλωσε το όραμα του κατά την διάρκεια ομιλίας στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην εκδήλωση με τον Εβο Μοράλες.
«Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην επίμαχη φράση του, που προκάλεσε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη.
«Ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας το θαυμασμό του για τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, μας είπε πως ονειρεύεται μια “ολιγαρκή αφθονία” στη χώρα μας. Προφανώς επιφυλάσσει το “ολιγαρκής” για τους Έλληνες και το “αφθονία” για τον ίδιο και την παρέα του», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.
Ο πρωθυπουργός του απάντησε, παραπέμποντάς τον στο έργο του Γάλλου φιλόσοφου και οικονομολόγου Σερζ Λατούς.
«Επειδή ο κύριος Mητσοτάκης, ίσως έχει ακούσει μόνο για τον Χάγιεκ και τον Φρίντμαν, του συστήνω να ρίξει μια ματιά στο έργο του Γάλλου φιλόσοφου και οικονομολόγου, Σερζ Λατούς, ώστε να κατανοήσει τι είναι η έννοια της ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε ο κ. Τσίπρας.
«Αν και ο τρόπος ζωής του ίσως δε θα τον βοηθήσει να το κατανοήσει, δε θα του κάνει κακό να εμπλουτίσει λίγο τις γνώσεις του», ανέφερε σε επόμενη ανάρτησή του.
Όμως η χρήση του ρήματος «συστήνω» σχολιάστηκε από τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα.
«Με όλο το σεβασμό, ας αρχίσουμε απ τα βασικά: Άλλο συστήνω, άλλο συνιστώ.
Συστήνω = παρουσιάζω κάποιον σε κάποιον άλλον για να γνωρισθούν
Συνιστώ = δίνω συμβουλή, κάνω υπόδειξη
Παράδειγμα: Συστήνω τη γυναίκα μου σε κάποιον και του συνιστώ να μην παρασυρθεί απ' τις ιδεοληψίες της», έγραψε στο twitter, παραθέτοντας και το tweet του πρωθυπουργού.


   
ΑΦΟΥ  ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΑΛΛΗΛΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 
Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 
ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ …ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ.
 
Το παράσημο του Μεγαλοσταύρου του Τάγματος της Τιμής απένειμε στον Αρχιεπίσκοπο ο Π.Παυλόπουλος
Το Παράσημο του Μεγαλοσταύρου του Τάγματος της Τιμής απένειμε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και λίγο πριν την παράθεση του επίσημου γεύματος του κ. Παυλόπουλου προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
«Μακαριώτατε, σας απονέμω το Παράσημο του Μεγαλοσταύρου του Τάγματος της Τιμής για το πολύπλευρο ποιμαντικό και κοινωνικό έργο, το οποίο επιτελείτε ως Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και συνέχισε: «Ιδίως δε ως προς το κοινωνικό σας έργο, έχω χρέος ν’ αναδείξω ότι ανταποκρίνεται υποδειγματικώς στις αρχές και τις αξίες της Εκκλησίας μας, κινούμενο, στο πλαίσιο των Ευαγγελικών επιταγών, από την αφετηρία του «Αγαπάτε Αλλήλους» έως το ύψιστο ιδανικό του "Αγαπήσεις τον Πλησίον σου ως Σεαυτόν"» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για την τιμητική διάκριση υπογραμμίζοντας πως «ό,τι έγινε, αν έγινε, και ό,τι γίνεται, αν γίνεται κάτι, μέσα στη ζωή της Εκκλησίας που έχει αντίκτυπο και στη ζωή των συνανθρώπων μας, δεν είναι έργο προσωπικό, είναι έργο συλλογικό.
Ο νεότερος ιστορικός που θα ασχοληθεί με αυτή την εποχή και θα αγκαλιάσει με την πένα του και το γράψιμό του την Ελλάδα μας από το ένα άκρο ως το άλλο, θα δει ότι όλοι οι Ιεράρχες, όλοι οι Κληρικοί, τα Εκκλησιάσματα των Ενοριών, όλοι μαζί συστρατεύθηκαν σε μια προσπάθεια η οποία έδωσε πολλούς καρπούς και μάλιστα σωτήριους.
Ευχαριστώ πάρα πολύ διότι με επιλέξατε σαν συνισταμένη όλης αυτής της προσπάθειας, και θα ήθελα να δεχθείτε και σεις, αυτή η διάκριση σε αυτό το παράσημο, αυτή η κίνηση να αντιπροσωπεύει πάντοτε την αγάπη σας προς την Εκκλησία μας, τους Ιεράρχες, τα μέλη, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι χωρίς να φαίνονται, χωρίς να θέλουν να κάνουν ή να έχουν διακρίσεις, δίνουν συνέχεια –και αυτό το συνέχεια είναι από αιώνες- μέχρι και σήμερα.
Να ευχηθούμε όλοι –και σεις κύριε Πρόεδρε- αυτή η ενότητα, η οποία μας χαρακτηρίζει μέχρι τώρα μέσα στο χώρο της Εκκλησίας μας, τους Ιεράρχες, τους Κληρικούς μας, παρά τις κατά καιρούς μικροταραχές, όλα αυτά να ξεπεραστούν και ενωμένοι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί αυτό είναι και το καθήκον μας, αυτό ζητάει η Εκκλησία μας, αυτό θέλει και ο λαός μας. Μας θέλει όλους ενωμένους για να πάμε μπροστά».ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
   Υ.Γ. 
ΑΥΤΟΣ Ο «ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ» ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. 

 

 

Σιγά που θα έχασε την ευκαιρία ο Προκόπης ή Πάκης Παυλόπουλος. Και τρέχανε πάλι τα …σάλια του, στην προσπάθειά του να καταφέρει να κρατήσει κι αυτός -κι όχι μόνο ο Τσίπρας- τη δική του καρέκλα…
Χθες λοιπόν τον επισκέφθηκε στο προεδρικό μέγαρο η πρόεδρος του Ιδρύματος «Ρόμπερτ Κένεντι» Κέρυ Κένεντι, συνοδευόμενη από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το πρόσχημα για την επίσκεψη ήταν το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα υπέρ της επιστροφής των οποίων στην Ελλάδα τάχθηκε η Κένεντι αλλά πέρα από τη λεκτική εντύπωση που μπορεί να έκανε προς στιγμή αυτή η δήλωση δεν έχει καμιά άλλη και πολύ περισσότερη καμιά πρακτική αξία και σημασία. Κι αν έχετε την απορία πώς βρέθηκαν αυτές οι δυο κυρίες μαζί, μην πιστέψετε φυσικά ότι τις ενώνει όντως το θέμα των Γλυπτών του Παρθενώνα. «Μπίζνες» κάνουν μαζί στην Ελλάδα αφού τα ιδρύματά τους συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια στην εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος “SPEAK TRUTH TO POWER” που αφορά τα λεγόμενα «ανθρώπινα δικαιώματα» και πίσω από αυτό κρύβονται οι μπίζνες με τους μετανάστες και τους λαθραίους…
Έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν μια δικαιολογία, ένα άλλοθι για να γίνει η συνάντηση, για να δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός, να στηθούν οι κάμερες και να βγουν οι φωτογραφίες στις οποίες ο τραγικός Παυλόπουλος φαίνεται καθαρά σε ρόλο υπηρέτη, σκύβοντας και προσκυνώντας τις «υψηλές» επισκέπτριές του. Περισσότερο όμως κι από την Αμερικανίδα, έπεσε σχεδόν στα τέσσερα μπροστά στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη…
Ο Πάκης πάντα ψοφοδεής ήταν εξάλλου ενώπιον των ισχυρών. Από την εποχή που ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, προσπαθώντας να αναρριχηθεί αλλά και στη συνέχεια που μπήκε στην πολιτική. Πάντα ήταν υποταγμένος και σκυμμένος, ακόμη και όταν έγινε υπουργός. Καθόταν σούζα μπροστά τους για να έχει «ασυλία» και να μην του βγάζουν τα αίσχη και τις πομπές στον αέρα. Άνθρωπος του συστήματος κανονικός ο οποίος είχε μόνιμη καρέκλα στην «Αθηναϊκή Λέσχη» για να δίνει αναφορά και να παίρνει οδηγίες από τα μεγάλα αφεντικά του πλούτου, είτε τους ίδιους είτε από τους κολαούζους τους που κι αυτοί ανώτεροι ήταν σε ισχύ και επιρροή από τον Πάκη. Αυτός ακόμη κι όταν ήταν για πέντε χρόνια -από το 2004 μέχρι το 2009- πρώτος τη τάξει, στα λόγια, υπουργός του Καραμανλή, στην πραγματικότητα ήταν μόνο ένας θλιβερός κομπάρσος που συχνά …παραπατούσε από τις 10 η ώρα το πρωί και είχε τρελάνει στο «κέρατο» την Σίσσυ, που βολευόταν κι αυτή με τον τίτλο της «κυρίας υπουργού».
Δεν άλλαξε χαρακτήρα ούτε όταν τον έκανε ο Τσίπρας πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ίδιος χαρακτήρας και στην πορεία έγινε ακόμη χειρότερος. Κι αυτό  αποδείχτηκε και με το παραπάνω τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά τα οποία έδειξε ότι κάθε άλλο παρά τίμησε το αξίωμα του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας. Μετατράπηκε σε κομματάρχη και φερέφωνο του άλλου θλιβερού τύπου, που έγινε πρωθυπουργός, κάνοντας όλα τα χατίρια και συμμετέχοντας σε όλες τις θεσμικές παρεκτροπές και τα μεγάλα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων, οικονομικά και εθνικά. Όμως ταυτόχρονα συνέχισε να βρίσκεται μονίμως «στα τέσσερα» μπροστά στους ολιγάρχες του τύπου και πολύ περισσότερο απέναντι στον Βαρδινογιάννη αφού αυτός κάνει το μεγάλο κουμάντο…
Τον τελευταίο καιρό έχει πιάσει τον Πάκη μια μεγάλη πρεμούρα. Βλέπει ότι τελειώνει -όπως τελειώνει- η θητεία του στο προεδρικό αξίωμα και ψάχνει να βρει τρόπο να εξασφαλίσει και …δεύτερη. Κι ο τρόπος στον οποίο έχει λαμπρές επιδόσεις ο Πάκης δεν είναι άλλος από το γλείψιμο. Τόσο πολύ που δεν μπορεί να μαζεύει τα σάλια του…
Η ευκαιρία της επίσκεψης της Κ. Κένεντι στην Ελλάδα ήταν «μια χαρά» για να επιδοθεί στο γνωστό του σπορ ο χειρότερος μέχρι σήμερα ένοικος του προεδρικού μεγάρου. Αφού θα την συνόδευε και η γυναίκα του «μεγάλου αφεντικού» Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο Πάκης όχι μόνο τη δέχτηκε αμέσως αλλά κι έπιασε …δουλειά και άρχισε τις κολακείες, τα προσκυνήματα και τις δουλικότητες. Δεν το έκρυβε -για να μην υπάρχουν και αμφιβολίες σε κανένα δηλαδή- ακόμη και μπροστά στα φλας και τις κάμερες με τις δύο κυρίες…
Εκτός από την «κεκτημένη ταχύτητά» του, με αυτή τη συμπεριφορά ο Πάκης τι επιδιώκει; Να «μεσολαβήσει» το βαρδινογιαννέικο -αν και η σωστή λέξη θα ήταν να «διατάξει»- ώστε να του δώσουν μια δεύτερη θητεία για να παριστάνει άλλα πέντε χρόνια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ξέρει πολύ καλά μάλιστα τις κουβέντες που έχουν γίνει από πλευράς του Βαρδινογιάννη για να γίνει την άνοιξη του 2020 νέος πρόεδρος ο …Βούδας της Ραφήνας κι αυτό τον έχει αποσταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό και επιδίδεται όλο και πιο έντονα στην τέχνη του γλειψίματος με την ελπίδα ότι ο Βαρδινογιάννης -αν έχει και την …κρεβατομουρμούρα της Μαριάννας- θα τον ελεηθεί στο τέλος και δεν θα επιμείνει στο σχέδιο του για τον Καραμανλή. Κι αν έχετε την απορία, σιγά που ο Πάκης θέλει να παραχωρήσει το θώκο του σε οποιονδήποτε άλλο, ακόμη κι αν αυτός είναι ο πάλαι ποτέ Κωστάκης. Πάνε πια αυτά. Αφού δε ο Βαρδινογιάννης «ελέγχει» ήδη τον Τσίπρα, αυτό που μένει είναι να γίνει το ίδιο και με τον Κούλη. Κι επειδή ο Βαρδής δεν έχει πάρει ακόμη την τελική απόφαση, ο Πάκης τα δίνει τώρα όλα, όπως τον είδαμε και χθες να έχει βγάλει τη …γλώσσα σχεδόν μέχρι το πάτωμα στην Μαριάννα…
Υπογράφει ο ξακουστός Μαυρογιαλούρος από την Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»12 σχόλια :

 1. ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 48 ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
  Μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη βρέθηκαν κοντά στα 48 άτομα στις ΗΠΑ σε σχέση με τον βιολογικό τους πατέρα. Πίσω στο 2017 είχε αποκαλυφθεί ότι ένας γιατρός από την Ιντιάνα γονιμοποίησε με το σπέρμα του ασθενείς, χωρίς την άδειά τους, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει τουλάχιστον 48 παιδιά.
  Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Ντοναλντ Κλάιν, έξι από τα παιδιά του αποφάσισαν να τον συναντήσουν. Τότε φέρεται να παραδέχθηκε πως στις δεκαετίες του '70 και του '80 είχε γονιμοποιήσει «περίπου 50 ανυποψίαστους ασθενείς», σημειώνοντας ωστόσο πως τα σχετικά ιατρικά αρχεία έχουν καταστραφεί.
  Τον Δεκέμβριο του 2017, ο 80χρονος τότε γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έναν χρόνο, μετά την έρευνα που έγινε σε βάρος του, καθώς ο νόμος της Ιντιάνα δεν απαγορεύει στους γιατρούς που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας να χρησιμοποιούν το δικό τους σπέρμα.
  Ένα από τα παιδιά του, η 33χρονη Χέδερ Γουκ αποκάλυψε στο theatlantic.com πώς έγινε γνώστης της εν λόγω πληροφορίας. Τον Αύγουστο του 2017 ένας άγνωστος, που υποστήριξε πως είναι ετεροθαλή αδέρφια. Αρχικά δεν τον πίστεψε αλλά όταν της ανέφερε το όνομα του Δρ. Ντόναλντ Κλάιν, θορυβήθηκε καθώς ήταν ο γιατρός που είχε επισκεφθεί η μητέρα της επειδή είχε προβλήματα γονιμότητας.
  Από την στιγμή που βγήκαν στη φόρα οι λεπτομέρειες της «δράσης» του πολλές μητέρες που τον είχαν εμπιστευτεί ως γιατρό τους αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA, οπότε και διαπίστωσαν πως είναι ο πατέρας τους. Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί η πατρότητα σε τουλάχιστον 48 παιδιά και είναι άγνωστο πόσα ακόμη μπορεί να υπάρχουν.
  Μία από τις ασθενείς του γιατρού, την οποία και γονιμοποίησε για περισσότερες από 15 φορές με το σπέρμα του σε διάστημα πέντε μηνών, δηλώνει σήμερα ότι νιώθει σαν να «βιάστηκε 15 φορές».
  Πολλά από τα παιδιά του έχουν φτιάξει μια ομάδα στο Facebook για να επικοινωνούν μεταξύ τους, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανακαλύψουν περισσότερα αδέρφια τους.
  Ο ίδιος ο γιατρός έχει απολογηθεί για τις πράξεις του ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μία σαφή απάντηση όσον αφορά τις πραγματικές περιπτώσεις που το σπέρμα του για τεχνητή γονιμοποίηση ασθενών του. Αυτή είναι η δεύτερη τέτοιου είδους περίπτωση μέσα σε ένα χρόνο που γίνονται γνωστές σοκαριστικές λεπτομέρειες
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ίδιο έκανε άλλος ιουδαίος ιατρός στο Λονδίνο πριν 30 χρόνια. Αναφέρεται ότι έχει 2.000 ιουδαίους απογόνους. Το θέμα σκεπάστηκε. Ορισμένα «παιδιά του» μάλιστα παντρεύθηκαν αναμεταξύ τους και μετά έμαθαν ότι ήταν αδέλφια. Ακόμη αγωνίζονται εναντίον του «πατέρα τους».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κύπρος: Φεύγουν από τα κατεχόμενα οι Τουρκοκύπριοι- 55.000 εγκατέλειψαν ήδη το νησί. Οι τούρκοι κουβαλούν στην Κύπρο Λίβυους και Πακιστανούς.
  Οι Τουρκοκύπριοι εγκαταλείπουν το νησί επειδή δεν μπορούν να αντέξουν τα στρατεύματα κατοχής, ενώ ο αρχές δίνουν παράνομα υπηκοότητα σε μη Τούρκους εποίκους.

  Φεύγουν οι Τουρκοκύπριοι από την Κύπρο, δεν μπορούν να αντέξουν τα στρατεύματα κατοχής. Την ίδια ώρα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι το κατοχικό καθεστώς πήρε το πράσινο φως από την κυβέρνηση Ερτνογάν και δώσει «τουρκοκυπριακή υπηκοότητα» και σε μη τούρκους εποίκους. Κυρίως παραχωρεί παρανόμως υπηκοότητα σε Λίβυους και Πακιστανούς.
  Σύμφωνα με στοιχεία και πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τον τουρκικό και τ/κ Τύπο, σήμερα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου υπάρχουν περίπου 150.000 – 160.000 έποικοι, εκτός της παρουσίας των 35.000 τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων.
  Υπολογίζεται, δε, ότι συνολικά 55.000 Τουρκοκύπριοι έχουν μεταναστεύσει εκτός Κύπρου. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των Τουρκοκυπρίων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου έχει μειωθεί από 116.000 το 1974 σε 89.000 σήμερα. Με ένα φυσικό ρυθμό αύξησης του πληθυσμού, ο αριθμός αυτός θα ήταν 153.578.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ένας ολόκληρος Στρατός δεν υπηρετεί: 30.000 οι ανυπότακτοι – Μόλις το 25% παρουσιάζεται για στράτευση.
  Συγκλονιστικά στοιχεία για το μέγεθος των ανυπότακτων παρουσίασε ο ΥΕΘΑ, Ε.Αποστολάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το νομοσχέδιο που κατατίθεται τον Απρίλιο στη Βουλή προς ψήφιση.
  Ο ΥΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε για 30.000 ανυπότακτους. Όπως γίνεται αντιληπτό, το νούμερο είναι συγκλονιστικό καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως ουσιαστικά δεν υπηρετεί ένας ολόκληρος… Στρατός.
  «Υπάρχουν 30.000 ανυπότακτοι καθώς παρουσιάζεται για στράτευση μόνο το 25% των στρατευσίμων» είπε ο ΥΕΘΑ, Ε.Αποστολάκης.
  Αναφορικά με τα μέτρα που προβλέπουν οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, προβλέπουν μεταξύ άλλων, την αναστολή της επιβολής διοικητικών και οικονομικών κυρώσεων έως το 2020.
  Επιπλέον τους παρέχεται η δυνατότητα να ταχτοποιηθούν για την ανυποταξία τους μέχρι το τέλος του 2020.
  Μειώσεις όχι μόνο σε επίπεδο θητείας αλλά και σε επίπεδο προστίμων προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για τους αντιρρησίες συνείδησης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
   Το 1996, ο Ελληνικός Στρατός (ΕΣ) μπορούσε να παρατάξει στο πεδίο της μάχης 533 αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού, εκ των οποίων 134 πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων (ΠΕΠ) και 399 πυροβόλα.
   Από τα 134 ΠΕΠ, τα 18 ήταν M-270 MLRS (12 x 227mm) και 116 RM-70 (40 x 122mm). Από τα 399 πυροβόλα, τα 181 ήταν M-110A2 (203mm), 12 ήταν M-107 (175mm), 82 ήταν M-109A2 (155mm), 51 ήταν M-109A1B (155mm) και 73 ήταν M-52A1 (105mm). Από τα 533 συστήματα, τα 267 (50,09%) ήταν σύγχρονα ή κάλυπταν τις επιχειρησιακές απαιτήσεις του ΕΣ (M-270, RM-70, M-109A1B/-109A2), ενώ 266 έχρηζαν αντικατάστασης ή εκσυγχρονισμού (ποσοστό 49,91%).
   Σήμερα, ο ΕΣ μπορεί να παρατάξει στο πεδίο της μάχης 594 αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού (αύξηση κατά 61 συστήματα σε απόλυτους αριθμούς), εκ των οποίων 152 ΠΕΠ (36 M-270 MLRS και 116 RM-70) και 442 πυροβόλα (24 PzH-2000 και 418 Μ-109A1B/-A2/-A3GEA1/-109A3GEA2/-109A5) συν 153 τακτικά πυραυλικά συστήματα εδάφους-εδάφους MGM-140 ATACMS (χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εκτόξευσης M-270).
   Συγκεκριμένα, την περίοδο 1996-2017, ο ΕΣ παρέλαβε: (α) 153 βλήματα MGM-140 ATACMS (β) 18 M-270 (γ) 24 PzH-2000 (155mm) (δ) 12 M-109A5 (155mm) (ε) 223 M-109A3GEA2 (155mm) και (στ) 50 M-109A3GEA1.
   Συνολικά o ΕΣ ενέταξε σε υπηρεσία 480 στοιχεία πυροβολικού (153 βλήματα εδάφους-εδάφους, 18 ΠΕΠ και 309 πυροβόλα).
   Από τα 594 εν υπηρεσία συστήματα, τα 152 είναι ΠΕΠ και 442 είναι πυροβόλα. Σε επίπεδο ποιότητας από τα 594 συστήματα, τα 333 (ποσοστό 56,06%) είναι σύγχρονα ή καλύπτουν τις επιχειρησιακές απαιτήσεις (M-270, PzH-2000, M-109A3GEA1/-109A3GEA2/-109A5), ενώ 261 χρειάζονται εκσυγχρονισμό ή αντικατάσταση (ποσοστό 43,94%)
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ.
   Marker: η Ρωσία αναπτύσσει το ρομπότ – άρμα μάχης, που θα κάνει το πεζικό «ανίκητο» στη μάχη.
   Ο ρωσικός στρατός αναπτύσσει συστήματα και νέες τακτικές για την μελλοντική δύναμη των ρομπότ-αρμάτων μάχης, τα οποία θα πλαισιώνονται από δυνάμεις πεζικού που θα ανιχνεύει και θα εντοπίζει τον εχθρό από απόσταση.
   Οι νέες αυτές τακτικές δείχνουν την αυξανόμενη αποφασιστικότητα της Ρωσίας να αναπτύξει, στο έδαφος και στον αέρα, μεγάλους αριθμούς τέτοιου είδους ρομποτικών οπλικών συστημάτων.
   Το Κρεμλίνο ανέθεσε στην Advanced Research Foundation, την “αντίστοιχη” DARPA της Ρωσίας, την ανάπτυξη τέτοιων συμβατών ομάδων επιχειρήσεων, με το ρομποτικό άρμα μάχης “Marker” να αποτελεί το σημείο αναφοράς του νέου αυτού εγχειρήματος.
   «Το ρομπότ Marker είναι μια πλατφόρμα για την εξερεύνηση άλλων τεχνολογιών ρομποτικής, αν και οι επίσημες απελευθερώσεις δήλωσαν ότι μπορεί επίσης να δουν χρήση με ρωσικές ειδικές δυνάμεις», γράφει ο δημοσιογράφος Kelsey Atherton για την έκδοση C4ISRnet.
   Σύμφωνα με τον αναλυτή Kelsey Atherton, το Marker είναι μια πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασιστεί η έρευνα και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αιχμής για το πεδίο της μάχης, ενώ επίσημες αναφορές του Κρεμλίνου κάνουν λόγο για ένταξη του στις επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας.
   Ο Atherton συνεχίζει λέγοντας ότι το συγκεκριμένο ρομποτικό άρμα μάχης θα είναι σε θέσει να εναλλάσσει λειτουργίες και οπλικά συστήματα, όπως για παράδειγμα από οπλοπολυβόλο Kalashnikov σε εκτοξευτή αντιαρματικών οβίδων και βλημάτων, γεγονός που θα οδηγήσει στον “πειραματισμό” μιας ευρείας γκάμας οπλικών συστημάτων πάνω στην πλατφόρμα “Marker”.
   Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη στην στόχευση από ρομποτικά συστήματα, όπου οι αισθητήρες που ελέγχονται με τεχνητή νοημοσύνη θα “κλειδώνουν” τον στόχο και το πεζικό θα προχωρά σε εξακρίβωση του, προτού δώσει την εντολή και το “πράσινο φως” για πυρ.
   Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, οι δυνάμεις πεζικού που θα εντάσσονται σε αυτές τις μικτές μονάδες ειδικών επιχειρήσεων, θα αναλαμβάνουν και έναν ρόλο παρατηρητών και ανιχνευτών, που θα αναπτύσσονται σε προχωρημένες θέσεις θα ταυτοποιούν στόχους και στη συνέχεια συστήματα της πλατφόρμας “Marker” θα εκτελούν ανοίγοντας πυρ.
   Αυτή η νέα τεχνολογία και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει συμπίπτουν με το αυξανόμενο ενδιαφέρον και την επένδυση που δείχνει τελευταία η Ρωσία στα αυτόνομα συστήματα μάχης.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. Ο Κολοκοτρώνης στον Στρατηγό Hamilton:
  «Εμείς, καπετάν Άμιλτον, δεν εκάμαμε ποτέ συμβιβασμό με τους Τούρκους. Άλλους έκοψαν, άλλους σκλάβωσαν με το σπαθί και άλλοι, καθώς εμείς, ζήσαμε ελεύθεροι από γενεά σε γενεά. Ο βασιλιάς μας (ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος) εσκοτώθη, δεν έκαμε καμιά συνθήκη με τους Τούρκους. Η φρουρά του είχε παντοτινό πόλεμο με τους Τούρκους και δύο φρούρια ήσαν ανυπόταχτα. Η φρουρά του είναι οι κλέφτες και τα φρούρια η Μάνη, το Σούλι και τα βουνά».
  (Θ. Κολοκοτρώνη, «Aπομνημονεύματα», εκδ. Αφών Τολίδη).
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΛΛΗΝΕΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ».

  ΤΡΑΜΠ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ». «ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».
  ΑΛΒΑΝΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ».
  ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»
  ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΡΑΚΩΝ».
  ΤΟΥΡΚΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΕΤΤΑΙΩΝ. Ο ΟΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ».
  ΡΩΣΣΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ».
  ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ: Καταποντίζουν πλαστές «αρχαιότητες» στις θάλασσες γύρω από την Κρήτη και λένε ότι είναι Κρητικοί. Ακόμη και την Βουλή τους την ονομάζουν Κνεσσέτ από την Κνωσσό.
  Πανό σε πορείες και στα πανεπιστήμια στην Ελλάδα» «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ». ΤΣΊΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ: «Θα σας κάνουμε σύντομα πακιστανούς».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Νάνοs Βαλαωρίτηs: «Ο Τσίπρας σε λίγο θα καταργήσει και την Επανάσταση του ’21

  «Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί, τι θα μας προκύψει αύριο. Χτες, ας πούμε, ανακάλυψα στο Facebook ότι οι Τούρκοι στην Κύπρο έχουν κάνει εισβολή μερικά μέτρα πέραν των δικών τους συνόρων, στα κατεχόμενα εδάφη. Αποτέλεσμα; Καμία αντίδραση από τη δική μας πλευρά. Κοντά σε όλα αυτά πρέπει να βάλουμε και τις συνεχιζόμενες απειλές του Ερντογάν. Καθώς και τις διεκδικήσεις για τις ΑΟΖ και τον δικό μας υποθαλάσσιο φυσικό πλούτο. Οι Τούρκοι διεκδικούν μερίδιο φυσικά. Και πάντα θα το διεκδικούν».


  « Ουδεμία αντίδραση. Οταν ήμουν στον Καναδά, εκεί γύρω το 2000, μου έλεγαν οι Καναδοί ότι εμείς οι Ελληνες καταδιώκουμε τους καημένους Σκοπιανούς. Οτι δηλαδή οι Σκοπιανοί είναι θύματά μας. Τέτοια πράγματα διαδίδουν εναντίον μας. Μας συκοφαντούν και μας διαβάλλουν παντού. Το ίδιο κάνουν και στην Αυστραλία. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Οτι δηλαδή τους έχουμε αδικήσει».
  «Ο Ζάεφ είναι πιο έξυπνος και αίλουρος από τον προηγούμενο τον “σκληρό” Νίκολα Γκρουέφσκι. Ο Ζάεφ διακατέχεται από το ίδιο μίσος για εμάς τους Ελληνες. Θα εξακολουθεί να μας προκαλεί. Και με την ονομασία των αεροδρομίων και με τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι ένα κακό φύραμα αυτοί οι Σκοπιανοί. Γι’ αυτό οι Βούλγαροι συντάχθηκαν μαζί τους».
  «Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνονθύλευμα παλιών σταλινικών. Κάνα δυο είναι και τροτσκιστές. Οι περισσότεροι έχουν ανατραφεί πολιτικά από την ΚΝΕ. Και είναι διαπαιδαγωγημένοι με νοοτροπία σταλινική. Δηλαδή να προσαρμόζονται σε όλες τις περιστάσεις. Με τη δικαιολογία “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Αλλά ποιος ο σκοπός πλέον; Το μοναδικό αποτέλεσμα, φοβάμαι, είναι στο τέλος να διαμελιστεί η ίδια η χώρα».
  «Οι Συριζαίοι έχουν αλλάξει τα σχολικά βιβλία. Δεν θέλουν να αναφέρονται ονόματα όπως του Παύλου Μελά και του Δραγούμη. Με τη δικαιολογία πως τάχα μου επιβαρύνονται οι μαθητές. Ακούστε δικαιολογία. Σιγά-σιγά, όπως πάμε, θα καταργήσουν και την Ελληνική Επανάσταση του ’21. Ηδη είναι περίπου απαγορευμένη η ελληνική σημαία. Οποιος αντιδρά σε όλα αυτά θεωρείται και χαρακτηρίζεται εθνικιστής. Δηλαδή ο πατριωτισμός κατασυκοφαντείται ως εθνικισμός. Και όλα αυτά με την Παιδεία έχουν ξεκινήσει από τους δήθεν προοδευτικούς. Ας θυμηθούμε την περίπτωση της Μαρίας Ρεπούση που την καταστροφή της Σμύρνης την είχε αποδώσει σε “συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης”»!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
  ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ Ν.Δ. ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ:
  "Στην οδό Πειραιώς δεν επιθυμούν ν’ αξιοποιήσει πολιτικά η κυβέρνηση τυχόν έντονες αντιδράσεις ή ακόμη και έκτροπα, ενώ υπογραμμίζουν πως είναι αντίθετοι στη λογική που ακολουθεί συστηματικά η κυβέρνηση να «τσουβαλιάζει» τις αυθόρμητες αντιδράσεις, την οργή και την εύλογη, κατά τους ίδιους, αγανάκτηση του κόσμου με προβοκάτσιες ή βίαιες εκδηλώσεις. Άλλωστε, ειδικά τα περιστατικά βίας που συνέβησαν ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, έχουν καταδικαστεί χωρίς αστερίσκους από τη ΝΔ, παρά τα όσα διαφορετικά ισχυρίζονται στην κυβέρνηση...
  Ούτε αποδέχονται, βέβαια, την ταύτιση της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή κι εθνικιστικούς κύκλους, αφού, όπως λένε από την οδό Πειραιώς, αν κάτι πιστώνεται ως θετικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προς τη στάση του απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών είναι ότι κατάφερε μ’ αυτήν να περιορίσει τη δράση ακραίων κι εθνικιστικών κύκλων που θα επιχειρούσαν να καρπωθούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια από τη συμφωνία.
  Από την άλλη πλευρά, βέβαια, στη ΝΔ υπάρχει η άποψη πως στην περίπτωση των αντιδράσεων και των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά κυβερνητικών στελεχών που δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα ισχύει η γνωστή ρήση «ό,τι έσπειρες, θα θερίσεις»."
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΑΝΤΡΟ» ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
  Η αστυνομία της κοινότητας Τραπάνι της Σικελίας συνέλαβε 27 άτομα κατά τη διάρκεια επιδρομής σε ένα τοπική «μασονική στοά» που εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ανέφερε η εφημερίδα Giornale di Sicilia.
  Μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με την ονομασία «Αρτεμισία» ήταν πρώην και νυν πολιτικοί, αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ένας πρώην ομοσπονδιακός βουλευτής και ένας πρώην δήμαρχος της κοινότητας Καστελβετράνο, ακόμη και αστυνομικοί.
  Τώρα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκλήματα κατά της τοπικής διοίκησης, του συστήματος δικαιοσύνης και για τη σύσταση εγκληματικής ενέργειας.
  Η στοά είχε, κατά τα φαινόμενα, μεγάλη επιρροή στην τοπική κυβέρνηση και επηρέασε την κατανομή του προϋπολογισμού της.
  Τα μέλη της φέρονται επίσης ότι κατάφεραν να αποκτήσουν μυστικές πληροφορίες σχετικά με τις διεξαγόμενες έρευνες και να τις επηρεάσουν παραποιώντας τα αποδεικτικά στοιχεία.
  Η ομάδα συμμετείχε επίσης σε παράνομες δραστηριότητες, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, η δωροδοκία, η απάτη και η υπεξαίρεση.
  Εκτός από τους 27 που έχουν ήδη συλληφθεί, η αστυνομία ανακρίνει άλλους δέκα, τους οποίους υποπτεύονται ότι βοηθούσαν στις δραστηριότητες της εγκληματικής οργάνωσης.
  Η στοά είχε την έδρα της στο Καστελβετράνο, την πατρίδα ενός από τους ηγέτες της Cosa Nostra, του Ματεό Μεσίνα Ντενάρο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες στον κόσμο και που από καιρό καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Ο ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ".
   Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι ΑΡΤ.
   Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε στους κύκλους της Μασωνίας και όπως είπε έχει διώξει αυτά τα χρόνια 2-3 δυνατά στελέχη του μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι μασώνοι.
   Στην συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα, καθώς όπως είπε γνωρίζει πρόεδρο πολιτικού κόμματος ο οποίος όντας νεοσύλλεκτος στην μασωνία πήγε στην πρώτη σύναξη στην γνωστή ΣΤΟΑ όπου συνάντησε έναν βουλευτή του και ο οποίος ήταν μασώνος 33ου βαθμού!
   Με λίγα λόγια ο βουλευτής ουσιαστικά διέταζε τον πρόεδρο του κόμματος. Ορισμένοι υπέθεσαν ότι φωτογραφίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Δένδια, τον δικηγόρο του Ρότσιλντ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 9. ΠΟΜΠΕΟ: «Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΣΘΗΡ. ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».

  Δεύτερο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι πιστεύει πως ήταν… θέλημα Θεού να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά για να… σώσει τους Εβραίους από τον αφανισμό.
  Μετά την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, που είχε πει ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του στις αμερικανικές κάλπες για να κερδίσει ο προϊστάμενός της, σειρά είχε ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, που ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε την Πέμπτη, από το Ισραήλ, πως πιστεύει ότι ο αμερικανός πρόεδρος κέρδισε τις εκλογές για να γλυτώσει τους Εβραίους από το Ιράν.
  Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Christian Broadcasting Network , το ίδιο όπου είχε μιλήσει και η Σάντερς, ο Πομπέο είπε ότι «ως χριστιανός», πιστεύει πως ο Τραμπ μεγάλωσε για να έρθει η στιγμή, «ως άλλη βασίλισσα Εσθήρ» (η ιουδαία βασίλισσα, που σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, έσωσε τους συμπατριώτες της από τους Πέρσες), να γλυτώσει το κράτος του Ισραήλ από τους Ιρανούς.
  «Βλέποντας εδώ, Ιερουσαλήμ, την καταπληκτική δουλειά που κάνει η κυβέρνησή μας για να είναι σίγουρο ότι αυτή η δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, το εβραϊκό κράτος, θα παραμείνει στη θέση του, είμαι σίγουρος ότι ο Κύριος εργάζεται εδώ», είπε στη συνέντευξή του στο κανάλι που ανήκει στην Ευαγγελική Εκκλησία.
  Οι δηλώσεις του Πομπέο έγιναν μετά την ανακοίνωση του Τραμπ, μέσω Twitter, ότι αναγνωρίζει την κυριαρχία του Ισραήλ στα Υψίπεδα του Γκολάν, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Αιγύπτου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...