Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΒΕΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ: «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ – ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ». ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;


ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΕΝΑΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΝΑ  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΟΤΙ:   "ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ,  ΓΙΑΤΙ  ΠΙΘΑΝΟΝ,  ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ  (ΛΕΚΤΙΚΑ)  ΠΡΟΔΟΤΕΣ".

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΝΑΣ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΜΕ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ  ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ  ΑΔΕΝΕΣ;
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».

Σε προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση για τη μνήμη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Ουρανίας Νιζαμίδου.
Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερες από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ». Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Οι πολίτες που κρατήθηκαν για 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών υπέβαλαν μήνυση – «Οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών».
 
Στην μήνυση που υπέβαλαν για την παράνομη κράτησή τους αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».

Η αστυνομία φρόντισε, παράλληλα, να κλείσει τμήματα δρόμων προκειμένου να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες κατά του κ. Κουβέλη και των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.


Το κείμενο της μήνυσης που υπέβαλαν οι 11 από τους 16 προσαχθέντες αναφέρονται τα εξής:

Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γιαννιτσών
(δια του κ. Διοικητή του ΑΤ Γιαννιτσών)
Μηνυτήρια Αναφορά
Κατά παντός αρμοδίου υπευθύνου
Αξιότιμε κ Εισαγγελεύ

Άπαντες οι μηνυτές είμαστε Έλληνες πολίτες που έχουμε εκπληρώσει το καθήκον μας προς την πατρίδα, όχι μόνο με τη στρατιωτική μας θητεία, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή μας σε όσα για την προστασία αυτής επιτάσσει το Σύνταγμά μας.
Τα δε στοιχεία μας είναι γνωστά στις αρχές, όπως είναι και γνωστό ότι μας ενώνει όλους μας η αγάπη για την πατρίδα και η ενεργός συμμετοχή μας στις νόμιμες συναθροίσεις – συλλαλητήρια των Ελλήνων πολιτών κατά της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών τα αποτελέσματα της οποίας κατά της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας είναι ήδη ορατά από ημερών.

Σήμερα 03/03/2019 περί ώρα 11:00πμ στα Γιαννιτσά ήταν προγραμματισμένη κλειστή εκδήλωση, στο Δημαρχείο Πέλλας, με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, θιασώτη της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία όπως πληροφορηθήκαμε, θα ήταν παρόντες και οι Βουλευτές Πέλλας, ομοίως υπέρμαχοι της παραπάνω συμφωνίας την οποίας και εψήφισαν προσφάτως στην Βουλή κκ Τζάκρη και Σηφάκης. 
Άπαντες οι υπογράφοντες από τον 1ο έως τον 7ο, ήμασταν εντός ή πλησίον καταστήματος ΚΑΦΕ πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου στη Συμβολή των οδών Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης και οι λοιποί από τον 8ο έως τον 11ο ήμασταν λίγα μέτρα μακρύτερα επί της οδού Χατζηδημητρίου, έξω από το κατάστημα της ΑΛΦΑ Τράπεζας.
Άνευ λόγου και αιτίας, άνδρες με πολιτική περιβολή οι οποίοι μας δήλωσαν ως ιδιότητα τους αυτή του αστυνομικού Ασφαλείας, μας προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ περί ώρα 10.00 π.μ τους από 1ο έως 7ο, και περί ώρα 11:00 τους λοιπούς από 8ο έως 11ο, μαζί με άλλους συμπολίτες μας. 
Με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν.
Στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών παραμείναμε έως τις 13.15, όπου μας πληροφόρησαν ότι είμαστε πλέον ελεύθεροι όπως και οι λοιποί προσαχθέντες πλην ημών.
Επειδή οι παραπάνω πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς πρακτικές των άνευ λόγου και αιτίας προσαγωγών και διαπόμπευσης δημοκρατικών πολιτών που το κοινό τους γνώρισμα και τίποτα άλλο είναι μόνο η αγάπη για την πατρίδα (και αυτό ήταν η αιτία της προσαγωγής και παράνομης κατακράτησής μας) δεν αρμόζουν σε ελεύθερη δημοκρατική χώρα, όπως την πατρίδα μας (έως τώρα τουλάχιστον) και θυμίζουν τη Ναζιστική Γερμανία, την Αλβανία του Χότζα και τα Σκόπια επί Τίτο.
Επειδή σε ουδεμία ενέργεια προβήκαμε που να δικαιολογείται η προσαγωγή μας και ο διασυρμός μας ενώπιον των συμπολιτών μας κάτι το οποίο μας έχει θίξει και προσβάλει βαθύτατα.
Επειδή από τις παραπάνω πράξεις των αρμοδίων πολιτικών και αστυνομικών προκύπτει σωρεία παραβιάσεων του Συντάγματος που προστατεύει την ελευθερία της προσωπικότητας εκάστου Έλληνα πολίτη και του Π.Κ από την στιγμή όπου άνευ λόγου και αιτίας και μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπολιτών μας λες και ήμασταν καταζητούμενοι για εγκλήματα του Π.Κ μας προσήγαγαν οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εκθέτοντάς μας στους ευρισκομένους πλησίον μας συμπολίτες μας και προσβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο βάναυσα την προσωπικότητά μας,
Ακολούθως δε, μας κατακράτησαν παρανόμως στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών έως τις 13.15.
Εκ των παραπάνω προκύπτει ότι στα Γιαννιτσά Πέλλας από ώρα 10.00 πμ για τους από 1ο έως και 7ο ο και από 11.00 πμ για τους από 8ο έως 11 ο έως τι 1.15 με τις παραπάνω εις βάρος μας πράξεις τελέσθηκαν από τους φερόμενους ως προϊστάμενους των υπηρετούντων αστυνομικών υπαλλήλων στο Αστυνομικό και στο Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (ΠΚ 259 της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας επί 1 και 2 τουλάχιστον ώρες (ΠΚ 325) και της ηθικής αυτουργίας στην τέλεση αυτών των όποιων αστυνομικών και πολιτικών προϊσταμένων διέταξαν την προληπτική προσαγωγή μας και κράτηση μας έως τι ς 13.15 . ώρα στο Α.Τ Γιαννιτσών μαζί με άλλους συμπολίτες μας παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών».
Για όλους αυτούς τους λόγους και με την επιφύλαξη εκάστου νομίμου δικαιώματος μας ενώπιον των αστικών δικαστηρίων, των διοικητικών και δικαστικών αρχών.
Μηνύουμε τους αγνώστους σε μας, υπευθύνους αστυνομικούς και πολιτικούς προϊσταμένους που έδωσαν τις σχετικές εντολές στους άνδρες του Τ.Α Ασφαλείας Γιαννιτσών για την προσαγωγή μας και παρακράτηση μας παρανόμως για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (ΠΚ 259), της κατάχρησης εξουσίας (ΠΚ 239 παρ. 2), καθώς και της παράνομης κατακράτησής μας από τις 10.00 π.μ για τους 1ο έως και 7ο και από τις 11:00πμ για τους 8ο έως και 11ο (ΠΚ 325) στο Α.Τ Γιαννιτσών ως τις 13.15, παρότι δεν συνέτρεχαν νόμιμες προϋποθέσεις σύλληψής μας ή για άλλους λόγους (!), προσαγωγής μας, δεν είχαμε τελέσει κανένα αδίκημα, ούτε υπήρχε υπόνοια τέλεσης αδικήματος ουδενός εξ ημών».

Αιτούμεθα την ποινική δίωξη και τιμωρία τους και επιφυλασσόμενοι του δικαιώματός μας για την παράσταση μας ως πολιτικώς ενάγοντες για τη χρηματική μας ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που έχουμε υποστεί από τις παραπάνω παράνομες και άδικες κατά ημών πράξεις και του διασυρμού μας ενώπιον των συμπολιτών μας.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος τους.
«Αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους κινήθηκαν νομικά και υπέβαλλαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου αιτούμενοι την παραδειγματική τιμωρία και καταδίκη όσων ευθύνονται για τον διασυρμό τους και την παραβίαση του Συντάγματος», εξήγησε στον ΑΝΤ1 ο Μηνάς Γρηγοριάδης, δικηγόρος των 11 ατόμων που προσήχθησαν την Κυριακή στα Γιαννιτσά, λίγο πριν την άφιξη στην πόλη του Υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη για την ομιλία του.

«Για να γίνουν οι προσαγωγές, θα πρέπει να υπάρχουν γεγονότα, να υπάρχει τέλεση πράξεων», σημείωσε ο κ. Γρηγοριάδης και διερωτήθηκε «τι ύποπτος είναι αυτός την ώρα που αγοράζει μπουγάτσα, για να το πάει στο παιδί του στο νοσοκομείο;».
Όπως είπε ο εντολέας των προσαχθέντων, οι αστυνομικοί τους είπαν πως «ήταν πεπραγμένο ότι θα φύγετε, αν δεν προκύψει κάτι εις βάρος σας, μετά το πέρας της ομιλίας του Κουβέλη» και διευκρίνισε ότι, οι έντεκα «δεν έχουν τίποτα κατά των αστυνομικών των οικείων Τμημάτων, αλλά αυτών που έδωσαν την εντολή».
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των προσαχθέντων, «υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι υποδείκνυαν με το δάχτυλο ποιοι θα προσαχθούν», οι οποίοι όπως λένε «ήταν υψηλόβαθμοι».
Οι "προληπτικές" προσαγωγές εντάσσονται στο πλαίσιο στοχευμένης τρομοκράτησης του πληθυσμού και αποτελούν σαφώς επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου κατά της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και στιγματισμού των εθνικά σκεπτόμενων και δρώντων Ελλήνων.  Είναι από απόψεως θετικού δικαίου αυτόχρημα παράνομες και αντισυνταγματικές. 
Προληπτική στέρηση ελευθερίας,  έστω και προσωρινή, συνοδευόμενη μάλιστα σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις από ενέργειες και συμπεριφορές των αστυνομικών οργάνων οι οποίες συνιστούν έργω εξύβριση ή και προσβολή της προσωπικότητας των ταλαιπωρούμενων Ελλήνων πολιτών, χωρίς αδίκημα και χωρίς απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου - του φυσικού δικαστή - (προσοχή: δεν μιλάμε για γενικά περιοριστικά μέτρα, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία συγκεκριμένη ώρα κ.τ.τ. ,  αλλά για στοχευμένες παρεμβάσεις στην ατομική σφαίρα ελευθερίας και δικαιωμάτων του άλφα ή του βήτα) , είναι εκτός πάσης νομιμότητας.ΜΙΑ  ΧΑΖΗ  ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ  ΒΕΛΑΖΕΙ  ΣΤΗΝ  ΣΤΡΟΥΓΓΑ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ:   «ΟΠΟΙΟΣ  ΑΝΤΙΔΡΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ  ΚΑΤΑ  ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΤΟΥ  ΕΦΙΑΛΤΗ,  ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ  ΑΔΙΚΗΜΑ – ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ». 


ΕΡΩΤΗΣΗ:  ΓΙΑΤΙ  ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΑΡΡΩΣΤΗ  ΨΥΧΙΚΑ  ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ,  ΔΕΝ  ΤΗΝ    ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΕΝΑΣ   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; 


Δηλώσεις  της  υπουργού «Προσαγωγής του Πολίτη»  Όλγας Γεροβασίλη, για  προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις των πολιτών στα Γιαννιτσά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, για παρακολουθήσεις πολιτών, για συστηματικές προσαγωγές όποιων αντιδρούν στην κυβερνητική απόφαση εκχώρησης της Μακεδονίας κλπ.
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά, αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας.
«Σε προσαγάγω, γιατί ξέρεις εσύ τι θα έκανες»! Αδιανόητο! Ούτε στον  κομμουνισμό  του  Καγκάνοβιτς,  το   «1984»  του Οργουελ,   δεν  θα μπορούσε  είχε  συμβεί   αυτό.
«Πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».
«Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ' ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».
«Eχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».
«H προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα». 

ΕΡΩΤΗΣΗ:  ΓΙΑΤΙ  ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΑΡΡΩΣΤΗ  ΨΥΧΙΚΑ  ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ,  ΔΕΝ  ΤΗΝ    ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΕΝΑΣ   ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;  

ΕΙΝΑΙ  ΔΥΝΑΤΟΝ  ΕΝΑΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΝΑ  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΟΤΙ  ΣΑΣ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΚΑΙ  ΣΑΣ  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ,  ΓΙΑΤΙ  ΠΙΘΑΝΟΝ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ  (ΛΕΚΤΙΚΑ)  ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΝΑΣ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΜΕ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ  ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ  ΑΔΕΝΕΣ;Ποιος Οργουελ; - Πραγματικότητα με νόμο ο «Μεγάλος Αδελφός» στο διαδίκτυο - Οποιος δεν συμμορφώνεται συλλαμβάνεται.ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΟ  ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΣΤΙΣ  ΣΚΕΨΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΤΑ  ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο  Τσίπρας  ανακοίνωσε  σήμερα  ότι  θα  ιδρυθεί  από  την  κυβέρνηση, έπειτα από κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής και Δικαιοσύνης.  μία  «Επιτροπή για την Ορθή Χρήση του Διαδικτύου στις Εκλογικές Διαδικασίες». 

 Ειδικότερα, με το άρθρο 105 συνίσταται στο υπουργείο Εσωτερικών, Εθνικό Εκλογικό Δίκτυο, ως ενιαίο κέντρο συντονισμού για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου και των λοιπών ΤΠΕ στις εθνικής εμβέλειας εκλογικές διαδικασίες και τις υποδομές και πληροφοριακά συστήματα των φορέων που είναι αρμόδιοι για την διεξαγωγή τους.

Μεταξύ άλλων, το Εθνικό Εκλογικό Δίκτυο αποτελείται και από την «Επιτροπή για την Ορθή Χρήση του Διαδικτύου στις Εκλογικές Διαδικασίες», η οποία παρακολουθεί την χρήση του Διαδικτύου στις εκλογικές διαδικασίες εθνικής εμβέλειας και «εισηγείται προς τους συναρμόδιους Υπουργούς την υιοθέτηση κανονιστικών ρυθμίσεων προς την κατεύθυνση της πρόληψης ψευδών ειδήσεων του σεβασμού των προσωπικών δεδομένων των πολιτών και της διαφάνειας στη χρήση του διαδικτύου για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων.

Η Επιτροπή συγκροτείται εντός 1 μήνα από τη δημοσίευση του παρόντος με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής, Δικαιοσύνης και αποτελείται από το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών, ως πρόεδρο, υπαλλήλους των αρμόδιων οργανικών μονάδων των υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής, εκπροσώπους της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της ανεξάρτητης αρχής για την προστασία προσωπικών δεδομένων και ειδικούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες».Δ.Σταμάτης: «Η  κυβέρνηση  

παραδέχτηκε  ότι  παρακολουθεί 

πολίτες  στα  social  media».

Να ενημερώσουν τη Βουλή αν υπάρχουν μηχανισμοί καταγραφής και ανάλυσης της πολιτικής συμπεριφοράς των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, καλεί ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης, τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης και Επικρατείας, με ερώτηση που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.
«Στον απόηχο των προσαγωγών πολιτών στα Γιαννιτσά, κατά την επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη προέβη σε μια δήλωση-παραδοχή, αδιανόητη για το δημοκρατικό πολίτευμά μας. Παραδέχτηκε, δηλαδή, ότι οι προσαγωγές των πολιτών έγιναν ύστερα από παρακολούθηση των αναρτήσεών τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και για προληπτικούς λόγους», αναφέρει ο Δημήτρης Σταμάτης και υπογραμμίζει ότι η παραδοχή αυτή έρχεται σε συνέχεια παλαιότερων δηλώσεων του υπουργού Επικρατείας κ. Βερναρδάκη, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει «ειδικός μηχανισμός» παρακολούθησης των χρηστών του διαδικτύου, ο οποίος, μάλιστα, διαχώριζε τους χρήστες σε «δεξιούς» και «αριστερούς»».
Οι δημόσιες αυτές παραδοχές, «εγείρουν μείζονα ζητήματα ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματός μας και των θεσμών και συνιστούν ανεπίτρεπτο περιορισμό των δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών», αναφέρει ο Δημήτρης Σταμάτης και καλεί τους υπουργούς να απαντήσουν αν υπάρχουν μηχανισμοί καταγραφής και ανάλυσης της πολιτικής συμπεριφοράς των χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, πόσο νόμιμη είναι η δραστηριοποίηση τέτοιων κρατικών μηχανισμών και υπό ποιο καθεστώς ελέγχου λειτουργούν και πόσο συνάδει με το δημοκρατικό πολίτευμα και με τους κανόνες της δικαιοσύνης η προληπτική προσαγωγή πολιτών, που παραπέμπει σε συμπεριφορές ολοκληρωτικών καθεστώτων.

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    Υ.Γ.

  Οργισμένη αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το νέο, πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Μακελειό".
«Το «Μακελειό» είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις». «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
ΝΔ: «Χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του “Μακελειού”, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού».
Η δικαιοσύνη θα όφειλε ήδη να έχει παρέμβει για το δημοσίευμα του «Μακελειού», τονίζουν από τη ΝΔ.
«Χυδαία δημοσιεύματα, όπως αυτό του “Μακελειού”, είναι ανάξια πολιτικού σχολιασμού», επισημαίνουν ακόμη πηγές της ΝΔ.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με υβριστικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς για γυναίκες πολιτικούς και τη σύντροφο του πρωθυπουργού, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η  ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», με υβριστικούς και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς για επτά γυναίκες πολιτικούς και τη σύντροφο του πρωθυπουργού.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υφυπουργός Εσωτερικών και αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων, επικοινώνησε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.
«Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με αφορμή έντυπο που σταθερά διαδίδει και προωθεί φασιστικές, αντικοινωνικές, ρατσιστικές και εν γένει εγκληματικές απόψεις. Η θέση της ΥΦ.ΕΣ. είναι ότι τα κόμματα, όλες οι γυναικείες, φεμινιστικές, πολιτιστικές οργανώσεις, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, έχουν καθήκον να πάρουν θέση στο ζήτημα αναχρονιστικής, καταδικαστέας και επικίνδυνης νοοτροπίας που αναδύεται και όχι ασφαλώς έναντι του μιαρού δημοσιεύματος. Για το τελευταίο και τους “υπεύθυνους” του, μόνο ο νόμος και η δικαιοσύνη», αναφέρει ανακοίνωση της κ. Χρυσοβελώνη.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λόγο για απίστευτη χυδαιότητα και προανήγγειλε ότι θα διεθνοποιήσει το θέμα.
«Η απίστευτη χυδαιότητα του πρωτοσέλιδου του “Μακελειού”, επιβάλλει την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης, της ΕΣΗΕΑ κ κυρίως την απόλυτη καταδίκη και απομόνωση, από όλα τα κόμματα που σέβονται την κοινοβουλευτική δημοκρατία. Η σιωπή απέναντι στον φασιστικό οχετό, είναι συνενοχή!», έγραψε στο Twitter.
«Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, αρμόδιος για τα θέματα ισότητας των φύλων, σκοπεύω να διεθνοποιήσω το ζήτημα, με επιστολή προς τους Προέδρους του ΕΚ, της Κομισιόν και του Συμβουλίου. Η φασιστική-σεξιστική χυδαιότητα, ντροπιάζει την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Και θα ηττηθεί!», ανέφερε ακόμη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ;; 

Από που ως που έχει τα κινητά των εισαγγελέων η τηγανομούρ@;;;
Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. 
Διαβάζουμε ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υφυπουργός Εσωτερικών και αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων, επικοινώνησε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας.
Αυτό και μόνο μας δημιουργεί ερωτήματα. Μα, αφού ο Άρειος Πάγος είναι κλειστός σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου; Είναι το τριήμερο αν σας διαφεύγει. Πώς η κ. Χρυσοβελώνη επικοινώνησε με την κ. Δημητρίου; Μήπως έχει το κινητό της εισαγγελέως; Γιατί η κ. Χρυσοβελώνη έχει το προσωπικό αριθμό της κ. Δημητρίου; Μήπως πάνε και για καφέ; Μήπως είναι και φιλενάδες; Ε, Μαρίνα;;
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:Η  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ  "ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ"


«ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑΜΠΟΝ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΙΣ «ΠΑΤΣΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ. ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΑ «ΤΕΣΣΕΡΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ».

Αντί να  βογγάει το γαιδούρι, βογγάει το σαμάρι που λένε και στο χωριό μας. 

Κάτι τύπισσες της βρώμικης Κουμουνδούρου του Συριζομαδούρο, (μπιστικές και φρόνιμες υποτακτικές του ελεεινού καθεστώτος Παππά- Μανωλάκη Πετσίτη- Λαυρεντιάδη υπόδικου και Κυριακίδη καταζητούμενου, Δουζόγλου του μεγαλοαπατεώνα που ρίχνει κανόνια, αφήνει αθώους εργαζόμενους στην ανεργία και έχει ξεκοιλιάσει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές εκατομμυρίων, κακοποιούς που τους κυνηγάει ακόμα και το FBI), έβγαλαν γλώσσα και μέμφονται την πρώτη πατριωτική εφημερίδα στην Ελλάδα, την οποία εμπιστεύονται κάθε εβδομάδα εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, για να στηλιτεύσουν υποτίθεται -τα ίδια τελειωμένα υποκείμενα- το ρεαλιστικό, ωμά αληθινό και σκληρά σατιρικό- λόγω και Αποκρεών, ζώα- πρωτοσέλιδο με το «πολιτικό πουταναριό», το οποίο κυβερνάει την χώρα και περιστοιχίζει τον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Τον βαστάζο των Ευρωμασόνων που εξευτέλισε το όραμα νέων ανθρώπων αλλά και Ελληνίδων μανάδων που παλεύουν  με εντιμότητα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ακόμα και οι ιερόδουλες που είναι ως προς την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους πιο καθαρές από τις βρωμιάρες της πολιτικής σαπίλας ενός παρηκμασμένου κοινοβουλευτισμού που καίει, σκοτώνει από την πείνα, λιώνει από την δυστυχία και αφανίζει μωρά, μητέρες, πατεράδες που αναγκάζονται είτε να ξεκληρίζονται εξαιτίας τους είτε να μεταναστεύουν. Βρωμιάρες, ε, βρωμιάρες.
Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της δικής μας Μακεδονίας των Ελλήνων και των περήφανων Μακεδόνων, των Γενναίων του Βορρά, έβγαλαν γλώσσα και καλούν τους εισαγγελείς να παρέμβουν για να φιμώσουν την μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια: Μια αληθινή λαϊκή, αυθεντική,αυτοχρηματοδοτούμενη από την κυκλοφορία της εφημερίδα που εκφράζει καθημερινά με επιτυχία αλλά και ταπεινότητα, τα πάθη του Λαού που αναμένει μια Ανάσταση που δεν έρχεται.
Με τα «χρησιμοποιημένα ταμπόν» της Δημοκρατίας, τις νεκραναστημένες επιγόνους της ΕΓΕΣ της Μαργαρίτας Τσάντ, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σαν φυσικά σκιάχτρα. Μας φτάνει και μας αηδιάζει η ραγιαδίστικη συμφορά που επέφεραν στον τόπο.
Όλες εκείνες οι «αγάμητες» (ανύπαντρες) αλλά και «γαμημένες» (παντρεμένες) αλλά και οι αστεφάνωτες ξεκούδουνες συντρόφισσες με τα ταγάρια που έχουν πάρει αμνηστία από το νερό, θα κριθούν από τον Λαό στις επερχόμενες εκλογές. Άλλωστε οι δασκαλίτσες και κάτι ατάλαντες, σε μια Ελλάδα που ο πρύτανης, κλείνει δουλειές με μαφιόζους και τις σπρώχνει με κάθε τρόπο για να τις κάνει καθηγήτριες Πανεπιστημίου, δεν χωράει πολύ συζήτηση για το ηθικό ποιόν τους.
Κάτι άλλες παραφουσκωμένες κυρούλες, θα τελειώσουν με το παραγίνωμα του χρόνου. Το χειρότερο για δαύτες είναι τα άσχημα γεράματα, ειδικά όταν σακουλιάζουν τα πάχη, οι ρυτίδες και οι λιποαναρροφήσεις και κρέμονται σαν τα σακιά.
Εθίγησαν οι πολιτικές φοράδες, οι λινάτσες, τα σκύβαλα γιατί τους κάναμε κριτική. Σε αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες, όπως τσαμπουνάει η αρχιφοράδα τους.
Άστε στο διάολο και εσείς και εκείνοι που σας στηρίζουν και σας έχουν κάνει υπουργίνες.
Κάτι τέτοιες, τις έχουμε για πρωινό. Και μην ξελαρυγγιάζεστε. Οι εισαγγελείς θα ασχοληθούν, αλά θα ασχοληθούν όταν στα τέσσερα ικετεύετε στα ανακριτικά γραφεία να μην πάτε φυλακή για τις αμαρτίες σας.
Κάψατε 124 ανθρώπους και κυκλοφορείτε ελεύθερες, φάγατε την σύνταξη των ηλικιωμένων και δεν πληρώσατε ακόμα. Ξεπουλήσατε την πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και είστε ακόμα έξω, καταργείτε την θρησκεία μας και σας έχουν ακόμα αμολημένες, στερήσατε την αξιοπρέπεια από τις μάνες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και σας επιτρέπουν να μην είστε στα κελιά, καταχρεώσατε την χώρα, δουλέψατε τον κόσμο με τα βρώμικα δημοψηφίσματα και σας έχουν ακόμα  λυμένες.
Αν κατηγορείτε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ -που είναι ιδέα πατριωτικής αντίστασης- για σεξισμό, τότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σας καταγγείλουμε για υπονόμευση, κατασκοπεία και εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδος και να ζητήσουμε την μέγιστη ποινή που ισχύει εν καιρώ πολέμου. Βρώμες…
Τα χειρότερα για σας, έρχονται. Αποκάλυψη στην αποκάλυψη, ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ, κόντρα στην κόντρα. Οι χειρότερες σκύλες του Γράμμου, ήταν οι συμμορίτισσες του Μάρκου Βαφειάδη και του αιμομίκτη της ιστορίας και πράκτορα ξένων δυνάμεων, Ζαχαριάδη. Και δεν υπήρξαν προδότες που να είχαν ΠΟΤΕ καλό τέλος.
Καλό Τριώδιο, καρνάβαλοι.
ΩΡΑ 14.26! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ – ΚΑΡΑΚΑΤΑΛΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ – ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Το σάπιο πολιτικό κομμουνιστικό καθεστώς που τυραννάει την Ελλάδα έβγαλε γλώσσα και σε μια οργανωμένη προσπάθεια, βάλλει εναντίον της μοναδικής και αυθεντικής φωνής του λαού, της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Τολμούν οι παραχαράκτες της ιστορίας, οι φονιάδες του Ελληνικού Έθνους να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα στο μοναδικό ΜΜΕ που δεν υποτάσσεται σε ιδεοληψίες αλλά και σε λαμόγια του συστήματος όπως οι παροικούντες την βρώμικη Κουμουνδούρου του άθεου Συριζομαδούρο.
Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν καταζητούμενους, υπόδικους και μεγαλοαπατεώνες. Είναι οι ίδιοι που προστατεύουν κλέφτες δημόσιου χρήματος που με νόμο πάνε τώρα να τους  απαλλάξουν. Αυτοί λοιπόν στηλιτεύουν την μοναδική πατριωτική εφημερίδα που εμπιστεύονται καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες για την ενημέρωσή τους. Ενάντια στον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία αυτής της χώρας.
Δεν περιμένουμε συγνώμη από κανέναν. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «μόνοι μας και όλοι σας», όπως είπε και ο βαρύμαγκας γιδοβοσκός Πολάκης που δεν παρέλειψε να πει κι αυτός τα δικά του για το εξώφυλλο μας που ήδη έχει σπάσει ταμεία, όπως μαθαίνουμε.
Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον Συνασπισμό αποτυχημένων που με αρχιερέα τον Τσίπρα, αποτελείωσαν ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι. Αχτσιόγλου, Παπακώστα, Μεγαλοοικονόμου, Νοτοπούλου, Γεροβασίλη, Μπαζιάνα, Δούρου και όλος ο βαστάζος των Ευρωμασόνων που ξεφτίλισε το όραμα της νεολαίας μας, θα συνεχίσουν να διαβάζουν τα ονόματά τους στα πρωτοσέλιδα μας ως ελάχιστο χρέος μας απέναντι στην ελληνίδα μάνα που παλεύει με πενταροδεκάρες να μεγαλώσει τα παιδιά της και να τα δει να προκόβουν.
Είναι ανίκανοι να κατανοήσουν το σκληρά και ωμά σατιρικό πρωτοσέλιδο που μιλάει  για «πολιτικό πουτ@ν@ριο» που έφερε το λαό στην ανέχεια, στη πείνα αλλά και στο θάνατο. Για αυτούς τους λόγους, ναι. Είστε πολιτικές βρωμιάρες. Όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει και να μην έχεις να αγοράσεις γάλα να το ταΐσεις, το ελάχιστο που σκέφτεσαι είναι το… επίπεδο του πολιτικού λόγου. Τρομάρα σας.
Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της  Μακεδονίας μας, ζητούν να επέμβουν εισαγγελείς ώστε να βουλώσουν την μοναδική αληθινή φωνή του λαού. Του εκδοτικού εγχειρήματος που είναι το μοναδικό με σταθερά ανοδική πορεία, που πληρώνει στην ώρα του, που πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές, που δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογενειάρχες και δεν χρωστάει ούτε ευρώ.
Αλήθεια, ρε Παπαδημούλη; Εσύ πόσα χρωστάς; Ενδεχομένως, ούτε ευρώ κι εσύ γιατί ο μισθός σου είναι πενταψήφιος για να κάθεσαι και να κοπροσκυλιάζεις στην Ευρωβουλή.
Αλήθεια ρε Μαρινάκη; Εσύ πόσα χρωστάς; Δώσε εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο εξαγοράς του ΔΟΛ που σήμερα μας καθυβρίζει μέσω του in.gr.
Και έπεται συνέχεια. Ό,τι και να κάνουν οι απανταχού «ξεκούδουνες», το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει. Οι ίδιοι θα κριθούν από το λαό στις επερχόμενες εκλογές.
Δεν επιθυμούμε να ασχοληθούμε άλλο με αυτές. Το κακό στον τόπο το έκαναν και αυτό μας φτάνει και μας περισσεύει.
Να πάτε στο διάολο και εσείς και όλοι όσοι σας είχαν στα γόνατά τους και σας έδωσαν εξουσία. Αν κρίνει κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει, θα υπερασπιστούμε τις ιδέες μας. Και τότε θα ξεφτιλιστείτε όταν μετά από λίγο θα παρακαλάτε με κάθε μέσο (στα γόνατα ή στα τέσσερα) να μην πάτε φυλακή για εσχάτη προδοσία.
Μας κατηγορείτε για σεξισμό; Σας κατηγορούμε για υπονόμευση της πατρίδας. Διότι όπως έχουμε ξαναγράψει. Καμία Κυβέρνηση – ούτε καν αυτή του ΓΑΠ που μας έριξε στον γκρεμό – δεν μίσησε τόσο πολύ την χώρα που κλήθηκε να υπηρετήσει. Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία να εξαφανίσετε τη χώρα από το χάρτη. Και να θυμάστε, οι προδότες δεν είχαν ποτέ καλό τέλος.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδώ και τέσσερα χρόνια χτυπάει το κομμουνιστικό καθεστώς που έχουν επιβάλει τα αποπαίδια του Στάλιν. Τους χαλάει τη σούπα που είναι η μοναδική εφημερίδα που προσφέρει στους αναγνώστες ταινίες σαν την ΕΛΕΝΗ που οι κομμουνιστές έσπαζαν τους κινηματογράφους για να μην προβληθεί. Διότι είναι η μοναδική ταινία που αναδεικνύει το παιδομάζωμα. Τους ενοχλεί που ξεμπροστιάζει τα εγκλήματα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ με αποσπάσματα βιβλίων όπως το «170 μέρες στα νύχια τους» που προσφέρουμε κι αυτό το Σαββατοκύριακο. Τυχαίο;;;;
Ρεπορτάζ, ρεπορτάζ. Αποκάλυψη, αποκάλυψη, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα είναι απέναντι σας. Μέχρι την πολιτική εξαφάνισή σας.
Καλή Σαρακοστή, λαμόγια.
Το κόμμα της απόλυτης χυδαιότητας μιλά για χυδαιότητα το κόμμα της αρπαγής της ψευτιάς της εσχάτης προδοσίας του φασισμού της τυραννίας που κυβερνά ενάντια στο θέλημα των Ελλήνων.
Οι σταλινικοί φασίστες μιλούν και αποκαλούν με το έτσι θέλω το καθεστός τους δημοκρατία.
Το μακελειό απλά ανέφερε τα αληθινά δεδομένα.
Ένας πρωθυπουργός Πινόκιος αρχηγός κόμματος προδοτών με το πουτ@ναριό.
Το πρώτο καθαρή αλήθεια θα μας βουλώσετε το στόμα το δεύτερο δεν έγραψε ξεκάθαρα πουταναριό άρα νομικά καθαρός και πάλι αληθινός, και άντε κάντε μπάνιο πριν σας καθαρίσουμε λαμόγια όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Διότι η απέχθεια στους πολικάντιδες θα πληρωθεί αργά η γρήγορα θα δούμε ποιός θα είναι ο τυχερός ο νυν Πινόκιος η ο επόμενος, πάντως θα την πληρώσετε όλοι αυτό να είστε βέβαιοι.

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 
Άκου Γιώργο…
Επειδή σιγοντάρεις τους κομμουνιστές μέσω της ιστοσελίδας σου σχετικά με το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχουμε μια ερώτηση για σένα. Τότε, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στην ΚΥΠ του Παπαδόπουλου, πόσα φράγκα τσέπωνες για να είσαι ρουφιάνος, ρε καταδότη;
Κι αν δεν γνωρίζεις το δημοσίευμα επειδή είσαι στις Κάννες, να μαζέψεις τους λεβέντες που γράφουν στο site σου.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
Μετά τον σάλο που προκάλεσε το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, επικοινωνήσαμε με τον αρθρογράφο μας και  πορτιέρη της Καλλιθέας, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ζητούμε συγνώμη από τις ιερόδουλες και τις εκδιδόμενες όλης της χώρας, νόμιμες και παράνομες καθώς το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαρτίου τις προσβάλλει ανεπανόρθωτα σε σχέση με αυτές τις τηγανομούρες. Δεσμευόμαστε να επανορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν».


ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, «ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΙΧΗ», ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ; ΕΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΑ 23.000 ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!Παπαδημούλης, ποντικοτρίχης, σπίκινγκ, ελληνιστί. Διαβάστε τι έγραψε ο «τιτουλάριος» της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Μασονίας και πείτε μας τη γνώμη σας , για το τι ακριβώς κάνει στην Τράπεζα των Μασόνων, ένας αργόμισθος τύπος σαν τον κομμουνιστή Παπαδημούλη που πληρώνεται με 23.000 ευρώ+ για να ξύνει το κεφάλι του, μήπως κατεβάσει καμία ιδέα για το πως θα πληρώσει μεγαλύτερα πανωτόκια ο Έλληνας στους κολλητούς του, τοκογλύφους για το δημόσιο χρέος των 500 δις:
«Η «φασιστική χυδαιότητα» της εφημερίδας «Μακελειό» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτηση του στο twitter.
«Η φασιστική χυδαιότητα του “Μακελειού” επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά, με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης».
Ρε, Παπαδημούλη, κηφήνα, αφού στην Ελλάδα υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και καταφεύγεις στην σάπια τρόικα για να μας κάνει «ντα»; Έλα από δω , σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, για να μας κλείσεις. Και εαν φοβάσαι τον ίσκιο σου, πάρε και τον μπεκρή τον Γιούνκερ. Εμείς πάνως είμαστε ανοιχτοί- και θα συνεχίσουμε- και σε περιμένουμε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Παπαδημούλη, είναι ΙΔΕΑ. Και οι ΙΔΕΕΣ δεν ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.
Κατάλαβες, ρε, ή να στο σπάσουμε σε πενηνταράκια;
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Γράφει το kourdistoportokali για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Μακελειό για…αυτές που μας κυβερνούν.
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό δημοσίευμα:

«Γύρευε ότι δεν κατάφεραν να κάνουν (και έφαγαν τα μούτρα τους) μεγαλοεκδότες όπως ο Ψυχάρης και ο Μαρινάκης να το καταφέρει μόνος του ο Στέφανος Χίος με το Μακελειό. Ο Χίος χτυπάει στη φλέβα, στο DNA των καφενόβιων αχαμνοξυστών που είδαν στα πρόσωπα των Συριζαίων τον εαυτό τους με αποτέλεσμα ο Σύριζα από 4% να φθάσει στο 30% και να γίνει κυβέρνηση. Κι όχι απλά να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας αλλά και να κερδίσει απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις και δημοψηφίσματα.
Ο μόνος πρωθυπουργός που έκανε ΝΑΙ το δημοψηφισματικό ΟΧΙ και πάλι κερδισμένος βγήκε. Ενας Τσίπρας ο οποίος έχει απίστευτη στήριξη από ΗΠΑ και Ευρώπη ενώ και η πλειοψηφία της εγχώριας διαπλοκής τον στηρίζει παρότι πρόκειται για θανάσιμο φορομπήχτης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ισως γι΄αυτό τον στηρίζουν οι ισχυροί εγχώριοι επιχειρηματίες_επειδή παίζουν χωρίς αντίπαλο και δεν αισθάνονται απειλή.
Έρχεται λοιπόν ο Στέφανος Χίος που μιλάει πιο πεζοδρομιακά από τον Πολάκη αλλά και πολλά άλλα θρασίμια Συριζαίους και απευθύνεται στο καφενόβιο DNA του Σύριζα.
Εδώ ο Χίος πρωτοσέλιδο-πρωτοσέλιδο κερδίζει τη μία μάχη μετά την άλλη.
Ποιοι αριστεροί και απίδια μάντολες. Το 25% των ψηφοφόρων του Σύριζα είναι καφενόβιοι που τώρα ζουν με επιδόματα-πρώην πασόκοι και νεοδημοκράτες.
Το Μακελειό λοιπόν έρχεται να χτυπήσει στη καρδιά των Συριζαίων κατσιαπλιάδων γιατί ο εκδότης του είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος στα στρατόπεδα του Γκολάν της κάποτε θρυλικής Espresso του Γιάννη Λάβδα-βλέπε CIAO.
Eίναι τόσο καταιγιστικός ο Χίος που ακόμη και ο Πολάκης τα βρήκε ζόρικα και άρχισε να ψελλίζει κάτι ψοφοειδείς μαντινάδες.
Κανονικά ο Μαρινάκης που έδωσε ένα σκασμό λεφτά να αγοράσει ότι κυκλοφορεί στα περίπτερα θα έπρεπε να δώσει 1 εκατ. ευρά στον Χίο και να αγοράσει το Μακελειό.
Στον πόλεμο με τον Βαξεβάνη ο Μαρινάκης είναι γυμνός-ότι κάνει ο Χαραλαμπόπουλος. Από καμμιά 500αριά δημοσιογράφους που πληρώνει ο Μαρινάκης κανείς και όλοι μαζί δεν μπορούν να προκαλέσουν στον Σύριζα τη ζημιά που του προκαλεί ο Χίος που ξέρει να μιλά στη καρδιά του κατσιαπλιά του αχαμνοξύστη ψηφοφόρου του Σύριζα με τα εικαστικά πρωτοσέλιδά του.
Δείτε για παράδειγμα πως απαντάει ο Χίος στον Παπαδημούλη>
Παπαδημούλης, ποντικοτρίχης, σπίκινγκ, ελληνιστί. Διαβάστε τι έγραψε ο «τιτουλάριος» της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Μασονίας και πείτε μας τη γνώμη σας , για το τι ακριβώς κάνει στην Τράπεζα των Μασόνων, ένας αργόμισθος τύπος σαν τον κομμουνιστή Παπαδημούλη που πληρώνεται με 23.000 ευρώ+ για να ξύνει το κεφάλι του, μήπως κατεβάσει καμία ιδέα για το πως θα πληρώσει μεγαλύτερα πανωτόκια ο Έλληνας στους κολλητούς του, τοκογλύφους για το δημόσιο χρέος των 500 δις:
«Η «φασιστική χυδαιότητα» της εφημερίδας «Μακελειό» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτηση του στο twitter.
«Η φασιστική χυδαιότητα του “Μακελειού” επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά, με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης».
Ρε, Παπαδημούλη, κηφήνα, αφού στην Ελλάδα υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, γιατί δεν την εμπιστεύεσαι και καταφεύγεις στην σάπια τρόικα για να μας κάνει «ντα»; Έλα από δω, σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, για να μας κλείσεις. Και εάν φοβάσαι τον ίσκιο σου, πάρε και τον μπεκρή τον Γιούνκερ. Εμείς πάντως είμαστε ανοιχτοί -και θα συνεχίσουμε- και σε περιμένουμε. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Παπαδημούλη, είναι ΙΔΕΑ. Και οι ΙΔΕΕΣ δεν ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.
Κατάλαβες, ρε, ή να στο σπάσουμε σε πενηνταράκια;
Υ.Γ>Οπως αντιλαμβάνεστε εάν ο Τσίπρας πάει τελικά Οκτώβριο για εκλογές θα έχουμε μπροστά μας 7 ολόκληρους μήνες για να γίνει η Κολομβία των Βαλκανίων κρανίου τόπος. Τα καλύτερα έρχονται…»

Νέο σκίτσο από τον Αρκά : Αποκαλύπτει τι θα ντυθεί ο Tσίπρας τις Απόκριες.


      Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΓΕΝΙΑ  Χ  ΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ. 

ΤΑ  ΝΕΑ,  Μοσχολιού Τζίνα,   10 Μαρτίου 2019


Κάποτε η Αριστερά εκτιμούσε τη μόρφωση. Ακόμη και στους μύθους της το διακρίνεις αυτό, όπως, να, εκείνο το κλασικό της μυθολογίας για τον Νίκο Ζαχαριάδη, που έλεγαν ότι διάβασε το «Κεφάλαιο» του Μαρξ ένα βράδυ κάτω από μια γέφυρα. Ενα έργο που εκδίδεται σε τρεις τόμους από 800 ώς 1.000 σελίδες έκαστος.
Η μόρφωση τότε ήταν χειραφέτηση, ήταν μια πράξη κατά κάποιον τρόπο επαναστατική, αφού άνοιγε τα μάτια σε κόσμους κι ιδέες που το κράτος και τα εθνικά αφηγήματα τις θεωρούσαν βέβηλες κι απαγορευμένες. Και, φυσικά, για όσους έμπαιναν ενεργά στην πολιτική στράτευση η μόρφωση ήταν και το κλειδί της ανόδου στα ανώτερα στελεχικά στρώματα.
Αυτό με τα χρόνια άρχισε να φθίνει, άρχισε να αλλάζει και αν ρωτήσετε αριστερούς παλιότερους θα σας πουν διαφορετικούς, ίσως, λόγους γι' αυτό. Εξαιρώντας το ΚΚΕ, οι κομματικές γραμμές έγιναν πιο απλές, πιο συνθηματικές και προσιτές στο παπαγάλισμα, η πολιτική πιο «επαγγελματική» και υπήρχαν κι οι καθηγητές στα κόμματα, οι εν Ελλάδι οργανικοί διανοούμενοι (σαν να λέμε έλληνες σελέμπριτις ένα πράγμα) που έγραφαν και τα ιδεολογικά πλαίσια για ημερίδες κι εφημερίδες. Στην επαγγελματική πολιτική, άλλωστε, τους όρους της επικοινωνίας με το εκλογικό σώμα όριζε πια η τηλεόραση.
Μαζί με την πολιτική παρασύρθηκε και μετασχηματίστηκε με τα χρόνια και ο συνδικαλισμός, στον οποίο όμως ούτως ή άλλως η ανανεωτική Αριστερά του Συνασπισμού δεν είχε και καμιά αξιοσημείωτη παρουσία.
Η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα και της απουσίας αριστερής πολιτικής παιδείας που επιδεικνύει δεν εντυπωσιάζει, λοιπόν, και τόσο όσους έχουν παρακολουθήσει αυτή την εξέλιξη.
Ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται σαν ένας άνθρωπος που μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε για να γίνει πολιτικό στέλεχος. Μιλάει, μάλιστα, κι εκείνο το απολύτως αναγνωρίσιμο ελιτίστικο λανγκάζ με το οποίο η Αριστερά των ανώτερων και άνω μεσαίων ταξικών στρωμάτων θεωρεί ότι πρέπει να απευθύνεται στον λαό. Αυτή που, για παράδειγμα, λέει «σχολειό» αντί για σχολείο και «πλατιά», γιατί φαντασιώνεται πως αποτελεί μια ιστορική συνέχεια της πολιτικής διάστασης του γλωσσικού ζητήματος, πως ενσαρκώνει τη λαϊκότητα. Αστεία πράγματα δηλαδή, για τους ελάχιστους που τα προσέχουν.
Η γενιά Χ
Ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στη γενιά αυτών που γεννήθηκαν στο διάστημα 1965 - 1980, στη λεγόμενη Γενιά Χ δηλαδή, αυτή που δεν έζησε τον πόλεμο. Είναι η γενιά που έζησε την άνοδο του προσδόκιμου ζωής, του βιοτικού επιπέδου, τη φιλελεύθερη δημοκρατία, την κοινωνική κινητικότητα, την επανάσταση της επικοινωνίας που της άνοιξε τα μάτια σε όλο τον κόσμο, από την έγχρωμη οικιακή τηλεόραση και την καλωδιακή ώς το Διαδίκτυο, το PC, τα φορητά gadgets. Είναι η γενιά που έλαβε περισσότερη μόρφωση, που ταξίδεψε, που είδε πιο πολλές ταινίες, άκουσε περισσότερη μουσική, που είχε πρόσβαση σε πληροφορία με πολύ λιγότερη διαμεσολάβηση.
Το να μην έχει διαβάσει Γκράμσι λοιπόν δεν είναι να μας σκανδαλίζει.
Στο «καρφί» εκείνο που πέταξε στον Τσακαλώτο, που έχει διαβάσει βιβλιοθήκες ολόκληρες, το είπε καθαρά ο Τσίπρας: «Εγώ είμαι πιο φιλόδοξος». Εκεί είναι το ζουμί, στην καπατσοσύνη.
Το να «σκοτώνει» την «Αντιγόνη» και την «Οδύσσεια», δηλαδή να κάνει λάθη επιπέδου εγκύκλιας μόρφωσης, σχολικής ύλης, άντε, το συνηθίσαμε.
Το να κάνει λόγο για «στροφή 360 μοιρών» ένας απόφοιτος του Πολυτεχνείου προβληματίζει, για να το θέσουμε κομψά.
Αυτό που δεν εξηγείται με κανέναν τρόπο είναι το πώς γίνεται να μη φανερώνει ο λόγος του, οι λέξεις του, καμιά συγκεκριμένη αναφορά σε κάτι δικό του, σε κάτι που ξέρει, που αγαπά, σε μια ταινία, ένα άθλημα, ένα βιβλίο, κάτι, ας είναι κι ένα κόμικ!
Επείγει να κάνει μια παραβολή, παρομοίωση ή μεταφορά και να είναι πηγαία, δική του.
Γιατί, εντάξει, το ότι δεν ξέρει και πολλά το συνηθίσαμε.
Αλλά το να ακούγεται σαν να ξεπήδησε στον κόσμο μας από το κελάρι του «Underground» του Κουστουρίτσα, είναι σκέτος τρόμος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  "Αυτό που δεν εξηγείται με κανέναν τρόπο είναι το πώς γίνεται να μη φανερώνει ο λόγος του, οι λέξεις του, καμιά συγκεκριμένη αναφορά σε κάτι δικό του, σε κάτι που ξέρει, που αγαπά".  
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  Ό,τι  λέει και απαγγέλει  και  διαβάζει  ο  Τσίπρας  είναι  γραμμένο  από  τον  διευθυντή  του  "Ριζοσπάστη"  Καρτερό,  τον  Παππά  και  ορισμένους  άλλους.  Ο  ίδιος δεν  μπορεί  να  αρθρώσει  κάτι  δικό  του,  κάτι  πρωτότυπο,  κάτι  μη  "ξύλινο".  Η  ευφυΐα  του  είναι  κατώτερη  της  μέσης  ευφυΐας  του  μέσου  έλληνα.  Η  απατεωνία  του  είναι  μεγάλη  γιατί:  Ζωή  Κωνσταντοπούλου: «Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν».   Εναρμονισμένη με το εορταστικό, αποκριάτικο κλίμα εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, αναφερόμενη στην κυβέρνηση Τσίπρα, είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον Καρνάβαλο που μας κυβερνά».
Για μια ακόμα φορά, η κυρία Κωνσταντοπούλου τα έβαλε με τους πρώην πολιτικούς της συντρόφους, μην διστάζοντας να χαρακτηρίσει «απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα. «Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» είπε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Με αφορμή, δε, την εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως υπεύθυνους τόσο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και όλους όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, κάνοντας ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε τα ονόματα των κ.κ. Σκουρλέτη, Τόσκα, Φάμελλου, Πολάκη , ενώ δεν εξαίρεσε από το «κάδρο» των ευθυνών και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.


 ΕΦΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ; Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ;   


ΟΙ "ΙΟΥΔΑΙΟΙ" ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 

 O ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΗ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. 

 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. 

ΕΝΑΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...   


ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 1060 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΙΑΣΑΝ 209 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ 2332 ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ 1700 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 1930 ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

3 σχόλια :

 1. Ο ΝΕΡΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 100 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.
  Πρωτοφανές: Προαγωγή πήραν όσοι εμπλέκονταν στην τραγωδία στο Μάτι. Αναγνώριση, προαγωγή και κίνητρο για να συνεχίσουν. !
  Η αποκάλυψη οτι όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής που είχαν την ευθύνη της αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στο Μάτι, παραμένουν στην θέση τους και κανείς δεν έχει αποστρατευθεί και μάλιστα οι περισσότεροι, αν και κατηγορούμενοι τώρα από το Εισαγγελικό πόρισμα, πήραν και προαγωγή προκαλεί το λιγότερο απορίες.
  Στον απόηχο των όσων περιγράφει το εισαγγελικό πόρισμα για τη τραγωδία και τους διαλόγους-σοκ των αρμοδίων, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος Νίκος Χανιάς αποκάλυψε, μιλώντας στο liberal.gr, ότι κατά τις πρόσφατες κρίσεις του Ιανουαρίου στη Πυροσβεστική, ο Αρχηγός του Σώματος, Β. Ματθαιόπουλος, και ένας εκ των 20 κατηγορούμενων, διατήρησε στις θέσεις τους τα βασικά στελέχη που διαχειρίσθηκαν τη κρίση τη τραγική νύχτα της 23ης Ιουλίου, και στη περιοχή των οποίων έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι.
  «Το μήνυμα που στέλνει η κίνηση αυτή είναι ότι η κυβέρνηση εμπιστεύεται τα ίδια ακριβώς πρόσωπα στην ηγεσία της Πυροσβεστικής και για την επόμενη αντιπυρική περίοδο, αυτήν που ξεκινά προσεχώς», όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χανιάς.
  Ερωτηθείς αν επτάμισι μήνες μετά, έχουμε διδαχθεί κάτι από τη τραγωδία, απαντά ότι δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική βελτίωση στο σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, και δεν αποκλείει να ζήσουμε σύντομα και άλλες τραγωδίες.
  Χαρακτηριστικό και πιό κραυγαλέο παράδειγμα ο αρχηγός σήμερα του σώματος Β. Ματθαιόπουλος, που το βράδυ της καταστροφής ήταν ο επιχειρησιακός υπαρχηγός.
  Και παρά την καταστροφή προήχθη σε αρχηγό της Πυροσβεστικής…
  Μάλιστα όπως καταγγέλλει σε συνέντευξή του ο Νίκος Χανιάς, εκείνη την μοιραία βραδιά, ο επιχειρησιακός αρχηγός ήταν στο συντονιστικό κέντρο και δεν είχε φυσική παρουσία στο Μάτι. Οταν, όπως λέει ο κ. Χανιάς, και μόνο η ιδιότητά του, δηλαδή του επιχειρησιακού αρχηγού, αυτό επιβάλει. Ο επιχειρησιακός αρχηγός είναι παρών στον τόπο της πυρκαγιάς, προκειμένου να οργανώνει τις επιχειρήσεις και να αντιμετωπίζει επί τόπου όλες τις παραλείψεις. Και παρ’ όλα αυτά, αντί η κυβέρνηση να του επιρρίψει τις ευθύνες που του αναλογούν, εκείνη τον προήγαγε σε αρχηγό του Σώματος.
  Αλλά και στις κρίσεις που έγιναν τον Ιανουάριο του 2019, παρέμειναν στις θέσεις τους και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής, Αρχιπύραρχος Χαράλαμπος Χιώνης, και ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Νέας Μάκρης, Δαμιανός Παπαδόπουλος.
  Διατηρήθηκαν δηλαδή στις θέσεις τους όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής στην περιοχή των οποίων έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι και συνέβησαν ανυπολόγιστες ζημιές.
  Ακόμα και ο υψηλόβαθμος αξιωματικός στον οποίο ανήκει η φράση «μπορεί να έχουμε πενήντα νεκρούς για πλάκα για τον κάθε βλάκα τώρα… Τα όρνια να μείνουν εκεί», για τους ανθρώπους που κινδύνευαν στην Κινέτα, στις πρόσφατες κρίσεις, παρέμεινε και αυτός στο Σώμα.
  Σημειωτέον ότι κάποιοι από τους παραπάνω συγκαταλέγονται στα 20 πρόσωπα, εναντίον των οποίων η Εισαγγελία έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για τη φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού σε Μάτι-Νέο Βουτσά-Ραφήνα.
  Λέει ο κ. Χανιάς:«Είμαι και εγώ γνώστης παραπόνων από συναδέλφους που προσπάθησαν μετά την τραγωδία να μιλήσουν για τα λάθη, το χάος, την ασυνεννοησία και όλα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα, και απομακρύνθηκαν ή αντιμετωπίστηκαν με δυσμένεια. Στον αντίποδα κάποιοι άλλοι, επειδή δέχτηκαν να συγκαλύψουν την πραγματική εικόνα, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα ή και ευνοήθηκαν.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ. Όταν δεν ξυλοφορτώνει τους πατριώτες που αγωνίζονται για την Μακεδονία, η ΕΛ.ΑΣ ξενυχτάει με τη Lady - Βράβευσε χθες την Άντζελα πάνω στην πίστα.
  Την lady Αντζελα Δημητρίου τίμησε η Ελληνική Αστυνομία με ειδικό βραβείο για την προσφορά της στο ελληνικό τραγούδι.
  Η τελετή απονομής έγινε στο νυχτερινό μαγαζί «Έναστρον», όπου η Αντζελα Δημητρίου έλαβε το βραβείο της από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.
  Η Άντζελα Δημητρίου «ανέβασε», μάλιστα, στο Instagram φωτογραφίες από την βράβευσή της ευχαριστώντας την ελληνική αστυνομία.
  «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την βράβευση. Είναι μεγάλη μου τιμή και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο Ελληνικό τραγούδι με την ίδια αγάπη όπως όλα αυτά τα χρόνια».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πιερία: Εξαφανισμένοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού.

  Εξαφανισμένοι ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέχθηκαν στην Πιερία στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του Κολινδρού, δείγμα της λαϊκής οργής που βράζει στη Μακεδονία για τη συμφωνία με τα Σκόπια.
  Όπως το olympiobima.gr αν και το πρωτόκολλο σαφώς επιβάλει την παρουσία κυβερνητικών βουλευτών στους εορτασμούς εντούτοις κανείς εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να παραστεί σε αυτές, φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις.
  Τα αστυνομικά μέτρα ήταν ενισχυμένα πάντως από το πρωί της Κυριακής (3/3) στον Κολινδρό, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ένας από τους τρεις Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας θα παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις.
  Τελικά ο βουλευτής αυτός αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα του και να μην επισκεφθεί τον Κολινδρό και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο τοπικού φορέα που του πρότεινε να ακυρώσει την παρουσία του στις εκδηλώσεις μιας και το κλίμα γενικά (αλλά και ειδικά λόγω της ημέρας που σχετίζεται άμεσα με τη Μακεδονία) ήταν βαρύ για τα στελέχη της Κυβέρνησης.
  Τελικά ο εκπρόσωπος ακύρωσε την παρουσία του στον εορτασμό της 141ης Επανάστασης του Κολινδρού και για πρώτη φορά δεν κατατέθηκε εκ μέρους της Κυβέρνησης στεφάνι στην προτομή του Νικολάου Λούση μετά την επιμνημόσυνη δέηση, δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...