Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΤΟΝ  ΚΟΚΚΑΛΗ  ΑΥΤΟΙ,  ΤΟΝ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ  ΕΜΕΙΣ.

Γιώργος Σπυρόπουλος - ένας "δικός μας άνθρωπος", με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη, 
Έτσι και βγεις να ρωτήσεις στην Κερατέα, για το τι είδους άνθρωπος είναι ο αρχιφύλακας Γιώργος Σπυρόπουλος, οι δέκα στους δέκα θα σου απαντήσουν στα ίσα: "ένας δικός μας άνθρωπος!"

Τα ίδια θα ακούσεις και στην Κρήτη, όπου στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ο Γιώργος Σπυρόπουλος εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος, με την Ελληνική Αυγή.

Για να μην σας πω ότι σε Κρήτη και Κερατέα, υπάρχει κοσμάκης που πίνει νερό στο όνομα του, καθότι ο Γιώργης ο Σπυρόπουλος, έχει δώκει και το βρακί του [που λέει ο λόγος] για να βοηθήσει τον πάσχοντα Έλληνα.

Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ο Γιώργος Σπυρόπουλος βάνει ξανά υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Κρήτης, με την Ελληνική Αυγή.

Και κάτι έχουν πάρει τ' αυτιά μου, για τις εταιρείες στοιχημάτων, που τον παίζουν δεύτερο ή τρίτο [από τη 8η θέση στην οποία είχε φτάσει και ειχε εκλεγεί το 2014].
Και καταλαβαίνετε τώρα ότι και μόνο που το ακούν αυτό τα πάσης φύσεως λαμόγια των καθεστωτικών πολιτικών συμμοριών, τρέχουν για ρεκτιφιέ στα νευράκια τους... 
Ποιος είναι όμως ο Γιώργης ο Σπυρόπουλος, που έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά και να χω πιει κι ένα ποτήρι κρασί, μαζί του;


 Ο Γιώργος Σπυρόπουλος εκλέχτηκε στην περιφέρεια Κρήτης, 
στις προηγουμενες περιφερειακές εκλογές του 2014. 
 Εκεί, έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλο έργο, με αποκορύφωμα την επερώτησή του 
για τις αποζημιώσεις από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με συμπαραστάτες τους ίδιους τους αγρότες, μέσα στην Περιφέρεια, μία επερώτηση που έφθασε μέχρι την Ευρωβουλή!
Σε αυτές τις περιφεριεακές εκλογές, ζητάει πάλι την ψήφο των Κρητών πατριωτών,
για να συνεχίσει να προσφέρει στον πάσχοντα Έλληνα.


Θα ξεπατικώσω εδώ παλαιότερη δημοσίευση του Defencenet, όταν ο Γιώργος Σπυρόπουλος είχε κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ώστε να λάβετε μιαν ιδέα για τον βίο και την πολιτεία του και το τι έχει προσφέρει στον απλό κοσμάκη, τόσο στην Κερατέα, όσο και στην Κρήτη...

"...Ο πρώτος, εν ενεργεία, Αστυνομικός πού κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής, είναι ο Αρχιφύλακας Σπυρόπουλος Γιώργος, υποψήφιος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο Αττικής)
    
Υπαξιωματικός των Δυνάμεων Καταδρομών, και απόφοιτος όλων των προβλεπομένων σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, ακολούθησε μετά την θητεία του, τον δρόμο προς την Ελληνική Αστυνομία, υπηρετώντας στις Ειδικές Δυνάμεις και πολλά χρόνια στην Ομάδα Ζ, όπου και τιμήθηκε, πολλές φορές, με εύφημες μνείες, ηθικές αμοιβές για σύλληψη επικίνδυνων κακοποιών, εμπόρων ναρκωτικών, τόσο εντός όσο και εκτός υπηρεσίας, ακόμα και για την διάσωση ατόμων από φλεγόμενα σπίτια και αυτοκίνητα!
Κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, τραυματίσθηκε πολλές φορές και ορισμένες εξ αυτών, σοβαρά.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ήταν ο Αστυνομικός, ο οποίος, αφόπλισε τον οπλισμένο απαγωγέα του επιχειρηματία Καραμολέγκου, πράξη για την οποία, όμως, δεν έλαβε καμιά ηθική αμοιβή, καθότι, πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει στην Υπηρεσία του, από την φρουρά της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, όταν παράνομα ο τότε υπουργός Νίκος Δένδιας, είχε αφαιρέσει τους Αστυνομικούς φρουρούς της.
    
Πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στις αθλιότητες Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη, όταν αυτός ήθελε να μετονομάσει την οδό Αγίου Δημητρίου, στο όνομα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και μάλιστα ένστολος.
Έδωσε μεγάλο αγώνα για την κατάργηση της κάρτας του πολίτη, όταν και σιωπηρώς, με διάφορους τρόπους και τεχνάσματα, τιμωρήθηκε σκληρά και αναγκάστηκε να βγει δημόσια στην τηλεόραση και να καταγγείλει τις αθλιότητες για τον αφοπλισμό των αστυνομικών από αντιεπιστημονικές επιτροπές ψυχολόγων.

Όταν μετατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και εν μέσω των σφοδρών ταραχών για την δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α., συμφερόντων Μπόμπολα, μπήκε στην μέση, ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους πολίτες, σε μία πραγματικά μεγάλη "σφαγή", όπου και ανάγκασε, με τις ενέργειές του και με την συνδρομή του Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου, τον τότε υπουργό Παπουτσή να προβεί σε ενέργειες τέτοιες, ώστε να επέλθει ανακωχή. Από τότε, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή Κερατέας και Λαυρεωτικής.
    
Αίσθηση έχουν κάνει και τα ιδιαίτερα άρθρα του και επιστολές του, σε απλή λαϊκή μορφή, σε διάφορα έντυπα, sites και blogs.
Πιστός στα εθνικά ιδεώδη, πάντα ήταν δίπλα στις διάφορες κινήσεις για το όνομα της Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων και επανορθώσεων.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση Δένδια, ότι δεν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομία, αυτός, πιστός ως φρουρός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, διακήρυξε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, όπου, παρά τον πόλεμο που δέχθηκε και ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, εξελέγη στην Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς καμία δυσκολία.

Εκεί, έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλο έργο, με αποκορύφωμα την επερώτησή του για τις αποζημιώσεις από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με συμπαραστάτες τους ίδιους τους αγρότες, μέσα στην Περιφέρεια, μία επερώτηση που έφθασε μέχρι την Ευρωβουλή.

Επίσης, σαν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, έχει δημιουργήσει γραφείο συμπαράστασης μονογονεϊκών οικογενειών και υποστήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών και προστασίας ζώων.
Ως απλός λαϊκός τύπος παίζει λύρα και λαγούτο και είναι ερασιτέχνης κτηνοτρόφος..."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  
 
 Ο Γιώργος Σπυρόπουλος ήταν ο Αστυνομικός, 
ο οποίος, αφόπλισε τον οπλισμένο απαγωγέα του επιχειρηματία Καραμολέγκου, 
πράξη για την οποία, όμως, δεν έλαβε καμιά ηθική αμοιβή...

  
Σε παλαιότερη συνέντευξη που μου είχε δώσει ο Γιώργος Σπυρόπουλος τον Νοέμβριο του 2014, με τίτλο: "Ένας ανθρωπος που τον έλεγαν μπάτσο" αυτοπροσωπογραφείται ως εξής...

"...Λοιπόν, η ρίζα της καταγωγής μου είναι από το αδούλωτο Σούλι και το σόι της μητέρας μου είναι από την οικογένεια τού μεγαλύτερου Έλληνα στρατηγού της επανάστασης, του Γιώργη Καραισκάκι [με ί, είναι το σωστό, καθότι έτσι υπέγραφε ό στρατηγός!]

Το 1808 λοιπόν κατέβηκαν από το Σούλι στα Καλάβρυτα και ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειας, το 1828, μαζί με τον ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΝΤΑΛΙΆΝΗ, πήγαν και σήκωσαν την επανάσταση στα ΣΦΑΚΙΑ, στο φραγγοκάστελο, όπου όσοι έμειναν ζωντανοί, παντρεύτηκαν Σφακιανές και έτσι διατηρήθηκε ή οικογένεια!
Πολλοί μού λένε [στα Σφακιά]: «ρέ μαύρε τί κράμα είναι αυτό? Αλλά σιγά… εμείς μπροστά σ’ αυτούς είμαστε κιοτήδες!!!»

Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με τα ωζά μου, το κηπουλάκι μου, και ότι έχει να κάνει ,με την πρωτογενή παραγωγή, που τόσο πολύ εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε ως κορωνίδα, στο  οικονομικό μας πρόγραμμα!
Από μουσική Λευθέρη, ακούω παραδοσιακά δημοτικά, γιατί παίζω λύρα και λαγούτο, έχω γυρίσει ηπειρώτικα  τραγούδια στη λύρα... [αν ξέρεις στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο υπήρχε τρίχορδη λύρα μέχρι τα τέλη τού 1880!]
Και φυσικά δεν έχω απαρνηθεί ποτέ το χέβυ μέταλ και την πανκ μουσική [περίεργο, ε?]"


 "...Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με τα ωζά μου, το κηπουλάκι μου, 
και ότι έχει να κάνει με την πρωτογενή παραγωγή, που τόσο πολύ εμείς οι Χρυσαυγίτες 
έχουμε ως κορωνίδα, στο  οικονομικό μας πρόγραμμα...

Μιλώντας λοιπόν για τον Γιώργο τον Σπυρόπουλο μου έρχεται στον νου ο συγχωρεμένος ο παππούς μου, που έλεγε ότι δύο κατηγορίες ανθρώπων δεν χρειάζεται να φοβάσαι ποτέ: αυτούς που αγαπούν τα ζώα κι αυτούς που αγαπούν τη μουσική.
Ο Γιώργης τ' αγαπάει και τα δύο!

Θα μου πεις ότι η δουλειά του μπάτσου είναι συνδεδεμένη με τη βία. Δεν θα διαφωνήσω και δεν θα διαφωνήσω ούτε στην περίφημη ρήση του Μαξ Βέμπερ, που όριζε το Κράτος ως την έννομη βία.
Κι ως γνωστόν ο αστυνομικός είναι το οπλισμένο χέρι του Κράτους.
Ωστόσο εδώ πρέπει να κάνουμε μία καίρια διαφοροποίηση, μεταξύ της βίας που ασκείται για την προάσπιση ενός κώδικα αξιών και της βίας που ασκείται για να αποκτηθούν ατομικά οφέλη.
Αν δηλαδή μπει στο σπίτι σας ένας οπλισμένος εισβολέας, αυτός που θα σας προστατεύσει, πιθανόν να ασκήσει βία στο όνομα της υπεράσπισης των αξιών της ζωής, της οικογενειακής ειρήνης ή της σεξουαλικής αξιοπρέπειας.

Κι αυτός που αναλαμβάνει τη δική σας προστασία σε μια πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι βεβαια ο ιδιωτικός μπράβος σας [εξόν κι αν είστε πολύ πλούσιος] αλλά ο κακοπληρωμένος μπάτσος, που θα πρέπει να εύχεστε να είναι οπλισμένος και να μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του...

Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο Γιώργης ο Σπυρόπουλος αφηγείται ο ίδιος την απέχθεια του για τη βία. 

"....Όχι ρε φίλε, δεν μ αρέσει η βία, δεν έχω εφαρμόσει ποτέ βία, πριν εξαντλήσω όλα τα αποθέματα διαλόγου και όλα τα αποθέματα διαπραγμάτευσης, αλλά δεν θα δεχτώ και βία, σε καμία περίπτωση, ούτε απέναντι σε μένα ούτε απέναντι σε τρίτον, ούτε ακόμα και βία απέναντι σε άνθρωπο αδύναμο!
Η αριστερή προπαγάνδα, αν ήμασταν ένα κομμουνιστικό κράτος, θα μας είχε θεούς, τώρα μάς χτυπάει από ολούθε, γιατί έχουν τα απωθημένα του συμμοριτοπολέμου, τους ήρωες Χωροφύλακες του συντάγματος Μακρυγιάννη και γενικά, το ότι δεν άφησαν οι τότε συναδελφοι μας, τους ληστοσυμμορίτες να μάς κάνουν ρουμανία,  βουλγαρία, τσεχοσλοβακία!
Διευκρινίζω όμως ότι ό εμφύλιος ήταν σχεδιασμένος από τούς "συμμάχους¨" και στην παγίδα έπεσαν και οι αριστεροί!
Επίσης να σου γνωρίσω ότι, το 1947 τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ξανακάηκαν από τούς ΕΛΑΣΙΤΕΣ, με πολλούς νεκρούς αμάχους και μεταξύ αυτών και ο αδερφός της γιαγιάς μου, ο πατήρ Ανδρέας!

...Ναι, πολλές φορές έχω χαριστεί, όταν μου μιλάει κάποιος και θωρω ότι μου μιλάει ανθρώπινα, τήν χαρίζω… Έλα να σου πω και εγώ έκανα σούζες και μπάντες, δεν είμαι άγιος ρε φίλε, αλήθεια λέω!
Και δεν χαρίστηκα μόνο σε [παραβάσεις] Κ.Ο.Κ [Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας]
Μία φορά θυμάμαι, ειχαμε τσακώσει κάτι κοπέλια, με ένα τσιγάρο μαύρο και μου λέει ό συνάδερφος: «τι να τους κάνουμε?»
Ε λοιπόν, τους πήγαμε στο τμήμα και πήραμε τους γονείς τους τηλέφωνο, να έρθουν!
Ηρθαν τούς εξηγήσαμε και οι άνθρωποι κατάλαβαν, τα κοπέλια τα αφήσαμε και μετά από πολλά χρόνια, ο ένας πατέρας, αναρχικός ιδεολόγος, έστειλε μήνυμα στον Οδυσσέα τον Πατεράκη και τού είπε: «ευχαριστώ τον Γιώργη, που έσωσε τό παιδί μου από τα ναρκωτικά...»  

Ατυχώς, οι νεοέλληνες παρασυρμένοι από το μπούρου-μπούρου της καθεστωτικής προπαγάνδας, ακούνε "χρυσαυγίτης" και βάνουν με το μυαλό τους κανέναν αιματοβαμμένο φασίστα, που σφάζει πακιστανόπουλα στο γόνατο.
Καλά και σε χαιρετάω...

Αν θέλετε τη γνώμη μου, μιας και έχω γνωρίσει πολλούς χρυσαυγίτες, σας λέω ότι τους περισσότερους "φασίστες" θα τους βρείτε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις συριζαϊκές συνιστώσες, παρά οπουδήποτε αλλού.
Όχι ότι ανάμεσα στους χρυσαυγίτες δεν υπάρχουν και παλιάνθρωποι. Υπάρχουν κι  εκει όπως υπάρχουν παντού... Αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ πως , αν ζητήσετε ένα ποτήρι νερό, πιο πιθανό να σας το προσφέρει ένας χρυσαυγίτης παρά ο οποιοσδηποτε κρατικοδίαιτος άρπαγας που αφθονεί στα άλλα κόμματα.

Κι όσον αφορα την ίδια τη ρετσινια του "αιμοβόρου φασίστα" που έχει κολλήσει το σύστημα στο κούτελο των χρυσαυγιτών, σας δίδω εδώ το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργη, οπου μιλάει για τον φασισμό...

"... ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι αυτοί που, όταν εγω μοιράζω τροφιμα στον δοκιμάζομενο έλληνα, αυτοί κλείνουν δρομους και μου απαγορεύουν να βοηθήσω τον φτωχό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι όταν χρυσαυγίτης  βουλευτης ,από τον μισθό του δίνει το μεγαλύτερο ποσό σε οικογένειες με ΑΜΕΑ παιδιά και δημοκρατία επίσης είναι το γεγονός ότι εμείς δεν τους ενοχλούμε και δεν σπάμε μαγαζιά και δεν καίμε, όπως αυτοί!

ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι να μου επιβάλεις  να δέχομαι δημόσια τον "έτσι" να κουνιέται και αν τον πω "πούστη", να με στειλεις κατηγορούμενο, γιατι τον είπα αυτό που είναι και δηλώνει δημόσια!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι να κάνει ό καθένας ότι θέλει στο κρεβάτι του και εντός της οικίας του χωρίς να τον ενοχλώ και χωρίς να με ενοχλεί, όχι όμως έξω στην κοινωνία σε κοινή θέα, εφόσον εγώ που τον βλέπω, κάνω εμετό!

ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι όταν το ΚΚΕ Α.Ε. δεν επιτρέπει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγξουν τα οικονομικά του, την ώρα πού τον Έλληνα τον έχει ξεσκίσει στην φορολογία, και στους ελέγχους!
ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι οι πολιτικές διώξεις του αρχηγού, και των βουλευτών μας, που ούτε στη Β.ΚΟΡΕΑ, τέτοιες διώξεις δεν έγιναν!

Εμείς θέλουμε ένα εθνικό κυρίαρχο κράτος, επάρκειας, αυτάρκειας, με τα ελληνικά ήθη και έθιμα, ισονομία και ελευθερία!»


 Τώρα τον Μάιο, ο Γιώργος ο Σπυρόπουλος διεκδικεί πάλι την ψήφο των Κρητικών, 
για τις περιφερειακές εκλογές, 
επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη
Αειντε ρε πατριώτες...
Άειντε να ξανασηκώσουμε ψηλά τη σημαία του Ελληνισμού, 
που μας έχουν καταντήσει την παλιόψαθα των σλαβοκογκολέζων...
Αυτός λοιπόν είναι ο Γιώργος ο Σπυρόπουλος, ένας άνθρωπος δικός μας, ένας γνήσιος Ελληνας, που έχει ρισκάρει και τη καριέρα του και την προσωπική του γαλήνη, για να δώσει τον αγώνα τον καλό, ενάντια στην δρομολογημένη γενοκτονία των Ελλήνων.

Τώρα τον Μάιο, όπως ήδη σας είπα, ο Γιώργος ο Σπυρόπουλος θα διεκδικήσει την ψήφο των Κρητικών, για τις περιφερειακές εκλογές, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Κρήτη.

Του ζήτησα να μου μιλήσει για το πρόγραμμα του και το όραμα του, για την Κρήτη και το τι μπορεί να προσφέρει ο ίδιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι συναγωνιστές, που κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του - αν φυσικά αφυπνιστεί ο Έλληνας και κατανοήσει ότι δύο μέτωπα μοναχά συγκρούονται σε τούτες εδώ τις εκλογές.
Απο τη μια το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο", δηλαδή πάσες οι καθεστωτικές πολιτικές συμμορίες κι από την άλλη η Ελληνική και η Χρυσή Αυγή, δηλαδή οι Έλληνες εθνικιστές, που αρνούνται να υπογράψουν την εθνική, ιστορική και κοινωνική τους ευθανασία.


Ο λόγος λοιπόν στον Γιώργο Σπυρόπουλο...

"Αγαπητέ φίλε Λευτέρη, 
μετά από πέντε χρόνια στην.περιφερεια θα σου πω ότι ίσως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πιο παραγωγική από την Κοινοβουλευτική ...

Στα πέντε χρόνια έχω κάνει πιο πολλές επίκαιρες ερωτήσεις και παρεμβάσεις για προβλήματα από όσο όλοι οι άλλοι συνδυασμοί των άλλων κομμάτων μαζι...

[Και πάμε τώρα στα σημαντικά προβλήματα του νησιού, όπως τα ιεραρχεί και τα περιγράφει ο Γιώργος Σπυρόπουλος]   

- Εις ότι αφορά την εγκληματικότητα στην Κρήτη είναι πολύ κάτω σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα!
Όμως έχουμε ως πρόγραμμα την δημιουργία τοπικών περιπολιών που θα συμμετάσχουν απόστρατοι αστυνομικοί
- Επίσης θα αναβαθμίσουμε το μοντελοδρομιο Ανώπολης για χρήση drone κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου για τις πυρκαγιές...

-Με σκληρό πολιτικό αγώνα καταφέραμε και δεν δημιουργήθηκαν ΧΟΤ σποτ στην Κρήτη,ενώ όσοι λαθρομετανάστες έφτασαν στο νησί προωθήθηκαν στην Ηπειρωτική Ελλάδα...
Εις ότι αφορά προνόμια κτλ,πολύ απλά θα κοπεί κάθε επίδομα σε αλλοδαπούς ,ο πόλεμος τελείωσε στην Συρία και θα γυρίσουν όλοι πίσω στις πατρίδες τους..

- Κάθε Ελληνίδα μάνα που θα γεννά τρίτο η τέταρτο θα παιδί θα λαμβάνει 5000 επιχορήγηση,και ο άνεργος σύζυγος θα βρίσκει κατευθείαν δουλειά.
Τα χρήματα θα προέρχονται από τα κομμένα επιδόματα των αλλοδαπών,τα πρόστιμα των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων από καταπάτηση Αιγιαλού,και φυσικά αργότερα από την εξόρυξη υδρογονανθράκων.....

- Για τους μπαχαλακηδες κτλ ,δεν είναι θέμα τοπικής αυτοδιοίκησης αγαπητέ φίλε είναι πρόβλημα εφαρμογής νομοθεσίας οπότε θα ήταν άστοχο να στο παίξω εισαγγελέας!
Από αστυνομικής πλευράς όλα αυτά λύνονται σε μια εβδομάδα μέσα, αν αφήσουν την αστυνομία να δουλέψει ως πρέπει!
 
- Στο θέμα της πολιτικής προστασίας, στις τελευταίες κακοκαιρίες είχα αναλάβει το φράγμα του Αποσελέμη το μεγαλύτερο στην Κρήτη και όλη την κατάβαση του ποταμού, μέχρι την παραλία στον Δήμο Χερσονήσου!
Αρκετές μέρες πρίν εντοπίσαμε τις επιχωματώσεις καθαρίσαμε την κοίτη του ποταμού,όλες τις γέφυρες και τις διαβάσεις στο κατέβασμα του ποταμού,και εισηγήθηκα τρεις μέρες πριν την κακοκαιρία, να ανοίξει το φράγμα για να κατέβει η στάθμη του νερού..
Όντως μας άκουσαν και όταν ήρθε η κακοκαιρία ξαναγεμισε το φράγμα με το νερό της βροχης, αναπληρώνοντας τον ταμιευτήρα στο έπακρο, χωρίς ούτε μια ζημιά....

Να φανταστείς ότι αυτό το έχω κάνει ερώτηση από το 2015, έφτασε και στην Ευρωβουλή αλλά τώρα κατάλαβαν την σημασία του !

- Και κάτι ακόμα που έχει μεγάλη σημασία για τις ελληνικές οικογένειες, παντού σε όλη την Ελλάδα.
Στους παιδικούς σταθμούς σειρά προτεραιότητας θα έχουν πρώτα κ μόνα τα Ελληνόπουλα. Κι όσο για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμους, θα ξεσκονιστει!

- Γενικά οι πάνω από 70 ερωτήσεις μου στην περιφέρεια είναι στοχευμένες, επίκαιρες πολύ μπροστά από οτιδήποτε άλλο ,και ευχαριστώ τους βουλευτές Χρήστο Παππά,και Ηλία Παναγιώταρο που έχουν την αντοχή να με ανέχονται και να τις προωθούν στην βουλή!
 
- Επίσης όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει διανομές τροφίμων,διανομές σχολικών ειδών, εύρεση εργασίας σε δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες , παρεμβάσεις σε διάφορες επιτροπές που χρειάστηκε για εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ

Σου στέλνω και το πρόγραμμα μας...
Σε ευχαριστώ πολύ και σε αναμενουμε στο νησί μας..."

Γιώργος Σπυρόπουλος
Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή για την Κρήτη Από την Κρήτη με αγάπη, για όλους τους αφυπνισμένους Έλληνες

Κι εδώ από κάτου αδέρφια μου, σας κοτσάρω και το επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την περιφέρεια Κρήτης, ώστε να το διαβάσουν άπαντες οι Κρητικοί πατριώτες και να συλλογιστούν, αν τελικα υπάρχει και κανένας άλλος, πλην της Ελληνικής Αυγής, που να γνοιάζεται για τον Έλληνα....
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πρόγραμμα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
         Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω           
Υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εν ενεργεία Αστυνομικός


           Δημιουργία Ειδικής Νοσοκομειακής μονάδας στην πρώην βάση Γουρνών,με μονάδα ΕΚΑΒ,το έργο  αυτοχρηματοδότησης θα είναι από τα έσοδα που θα λαμβάνονται μέσω των ασφαλιστικών εταιρειών των τουριστών! Εννοείται δωρεάν για τους Έλληνες!
           Πλήρης έλεγχος και επιβολή σκληρών προστίμων στα μεγάλα ξενοδοχεία που καταπάτησαν αιγιαλό,και με τα χρήματα αυτά θα στηριχθεί το κοινωνικό μας πρόγραμμα!
           Δημιουργία σχολών Τουρισμού ,μια σε κάθε νομό της Κρήτης!
           Κατασκευή σε κάθε νομό Μαρινών όπως π.χ Γούβες,Χερσόνησο ,Μάλλια, Κόκκινο Πύργο με ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον !
           Καταγγελία σύμβασης αεροδρομίου Καστελίου,και επέκταση λοξού διαδρόμου ,και χρήση χώρων του υπάρχοντος Αεροδρομίου Ηρακλείου με την συνδρομή και παραχώρηση της Πολεμικής Αεροπορίας.Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αποπεράτωση του Β.Ο.Α.Κ !
           Αναβάθμιση του Ν.Ο.Α.Κ με χρηματοδότηση από τις εξορύξεις υδρογονανθράκων!
           Σε κάθε τρίτεκνη,η πολύτεκνη ΕΛΛΗΝΙΔΑ μητέρα 5000 ευρώ επίδομα,και αν υπάρχει άνεργος πατέρας αμέσως θα εργάζεται!
           Δικαστικός και όχι μόνο αγώνας για την ελαχιστοποίηση του επαχθούς τέλους της ΑΕΠΙ!
           Σθεναρή διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων,με δυνατό αληθινό λόγο και χωρίς τους υποτακτικούς της Μέρκελ,και κάθε λογής γραφικού παρατρεχαμένου που αποσκοπεί μόνο στην προσωπική προβολή του!
           Καθολική ιστορική ενημέρωση των τουριστών για την ιστορία μας τον πολιτισμό μας ,και την Ελληνικότητα της μιας και μοναδικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,με διάφορες δράσεις και ενημερώσεις των Ευρωπαίων πολιτών που έρχονται για διακοπές!
           Ιστορική επανόρθωση των Χωριών της Ρίζας, του Βοριζανού αοριού κατά τους Εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες !
           Ανακήρυξη της επανάστασης των Σφακίων και του Δασκαλογιάννη ως Εθνική εορτή!
           Συνεχόμενοι έλεγχοι σε αλλοδαπούς παραγωγούς που χρησιμοποιούν παράνομα λιπάσματα και φάρμακα!
           Επιβάλεται η Λαϊκή αγορά του Ηρακλείου να γίνεται στην Πλατεία Ελευθερίας,και μόνο από Έλληνες παραγωγούς!
           Δωρεάν λιπάσματα βιολογικά σε οικονομικά αδύναμους και νέους ΕΛΛΗΝΕΣ παραγωγούς, και αργότερα με την εξόρυξη υδρογονανθράκων, δωρεάν σε όλους τους παραγωγούς, από τα έσοδα αυτών!
           Ανασύσταση των ΤΑΕ για τον έλεγχο της παραβατικότητας στην ενδοχώρα,και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης!
           Ενίσχυση των Αστυνομικών τμημάτων, και αναβάθμιση υλικών μέσων όπως οχήματα με την συνδρομή επιχειρήσεων που επιθυμούν μια καλύτερη αστυνόμευση!
           Δημιουργία τοπικών εποχούμενων περιπολιών για την πρόληψη της παραβατικότητας από συνταξιούχους Αστυνομικούς και εθελοντές, σε άμεση συνεργασία με την τοπική ΕΛ.ΑΣ και την πυροσβεστική!
           Αναπλαση του ξενοδοχείου Ξενία στον Καρτερό και εκδίωξη των κακοποιών στοιχείων που κατοικούν εκεί!
           Αναβάθμιση του μοντελοδρομίου Ανώπολης Χερσονήσου κατά την αντιπυρική περίοδο,από εθελοντές αερομοντελιστές κατόχους DRONE !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτά λοιπόν αδέρφια μου, από τον Γιώργο τον Σπυρόπουλο, υποψηφιο περιφερειάρχη Κρήτης, με την Ελληνική Αυγή.
Κι όπως το' λεγαν οι παλαιοί: το νόημα της ψήφου σ' αυτές τις καθοριστικές εκλογές, όπου κρίνεται η ίδια η επιβίωση του έθνους μας, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων...
Όλα τα άλλα είναι περιττά... 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...