Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

O ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.


 Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ (ΜΑΚΡΟΝ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ


Ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Μακρόν αντικαθιστά το «μητέρα και πατέρας» με το «γονιός 1 και 2» στα γαλλικά σχολεία.

 Η ΛΕΠΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΜΑ: "Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ". ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. O ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.
Να αποκλειστούν όλοι οι «εκφραστές του μίσους» ζητά ο ο Εμαννουέλ Μακρόν. 
 Του Νεκτάριου Αρχοντίου
Συγκεκριμένα, προτείνει ότι όποιος έχει κριθεί πως είναι «εκφραστής μίσους» θα πρέπει να χάνει την πρόσβαση στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για πάντα.
Ο Γάλλος πρόεδρος έθεσε την ιδέα της online λογοκρισίας στο ετήσιο δείπνο του αντιπροσωπευτικού συμβουλίου των εβραϊκών θεσμών στη Γαλλία, δηλώνοντας ότι θα πρέπει να οριστεί νέος τρόπος αντιμετώπισης των δημοσιευμάτων μίσους στο διαδίκτυο.
ΑΠΟΛΥΤΗ  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΑΓΓΛΙΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ


«Ο αγώνας της Ευρώπης πρέπει να συνεχιστεί, αλλά είναι πολύ αργός», δήλωσε ο Μακρόν, συγκρίνοντας την περίπτωση του διαδικτύου, με όσους καταδικάστηκαν για επεισόδια και χουλιγκανισμό και τους απαγορεύτηκε να παρακολουθήσουν πάλι ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Η Γαλλία πρόκειται να εξετάσει πόσο αποτελεσματικά το Facebook αντιμετωπίζει περιστατικά δημοσιευμάτων μίσους», σύμφωνα με τον Breitbart.

Το πως η κυβέρνηση θα επιβάλει αυτή την απαγόρευση παραμένει για την ώρα ασαφές, με τον Υπουργό Ψηφιακών Υποθέσεων Mounir Mahjoubi να δηλώνει ότι «το twitter έχει μια διεύθυνση IP για κάθε χρήστη που δημοσιεύει ένα μήνυμα στην πλατφόρμα του. Πρέπει να το αποστείλει το συντομότερο δυνατό στο δικαστικό σύστημα για να εντοπίσει άμεσα ποιος το έγραψε και στη συνέχεια μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αινιγματικά.
«Δεν είναι γίνεται τη σήμερον ημέρα, πλατφόρμες που έχουν τα μέσα για να βοηθήσουν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να εντοπίσουν το άτομο που διέπραξε αδίκημα άμεσα, να καθυστερούν αρκετές εβδομάδες, ακόμη και μήνες, να δώσουν στις αρχές τα στοιχεία του δράστη», δήλωσε ο Mahjoubi.

Η νέα πρόταση θα σημάνει σημαντικές αλλαγές στις ισχύουσες ποινές για πρόστιμα και ποινές φυλάκισης.Μερικοί αντέδρασαν στην πρόταση, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου δημοσιογράφου Γαβριήλ Ρόμπιν, ο οποίος δήλωσε ότι η πρόταση θα μπορούσε να οδηγήσει στον πλήρη αποκλεισμό φωνών που διαμαρτύρονται για παράδειγμα για το μεταναστευτικό, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ποτέ, επαναλαμβάνω, ποτέ μια φιλελεύθερη κυβέρνηση δεν προέβη σε τόσα πολλά μέτρα καταστολής», είπε.

O Μακρόν και άλλοι πολιτικοί που υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, συνεχίζουν να πιέζουν για την αύξηση και την ισχυροποίηση των νόμων και των κανονισμών που σκοπό έχουν, όπως εκείνοι λένε, την καταπολέμηση των εκφραστών του μίσους και των αποκαλούμενων ψεύτικων ειδήσεων στο διαδίκτυο.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό αργά η γρήγορα θα γίνει και θα υιοθετηθεί παγκόσμια σαν ένα πολύ καλό μέτρο που αποτρέπει τη βία, τον ρατσισμό, τα κηρύγματα μίσους, τον εθνικισμό, μπορεί ακόμη και να πουν πως συμβάλλει στη βελτίωση του «προβλήματος» της Κλιματικής αλλαγής.
Σκοπός θα είναι ένας: Η φίμωση όσων δεν συμφωνούν με την κοινωνία που η Νέα Τάξη ετοιμάζει χωρίς αυτούς, για αυτούς.
Η λέξη κλειδί, φαίνεται πως θα είναι το μίσος.
Η κατηγορία «εκφραστής τους μίσους», μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που μιλάει ενάντια στη μεταναστευτική πολιτική της χώρας, ενάντια στην ίδια την κυβέρνηση, απέναντι σε κάποια εγκλήματα που έχουν διαπράξει πχ ακραίοι ισλαμιστές, απέναντι σε δημοσιεύσεις straight ανδρών και γυναικών που λένε ότι υπάρχουν μόνο δυο φύλα ή ακόμη και για επιθέσεις απέναντι στον Τζόρτζ Σόρος.
Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές για σχεδόν οτιδήποτε. Καθένας μπορεί να «καταδικαστεί», αρχικά διαδικτυακά, βάσει αυτού του νέου νόμου που ήδη «μαγειρεύεται».
Οι ποινές θα είναι αυστηρές και φυσικά ο διαδικτυακός αποκλεισμός θα είναι το λιγότερο, αφού θα υπάρχουν πρόστιμα και ακόμη και φυλακίσεις.
Ήδη οι διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με την κατάρριψη των ψεύτικων (κατ αυτές) ειδήσεων έχουν συμπεριλάβει στις «καταρρίψεις» τους μεταξύ των άλλων την ύπαρξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα Chemtrails, το σχέδιο για τσιπάρισμα των ανθρώπων, το σχέδιο αποικισμού της Ευρώπης από μετανάστες για αλλοίωση και εν τέλει αντικατάσταση του εγχώριου πληθυσμού κτλ, βάζοντας τα θεμέλια για τους νέους νόμους που θα φέρουν την παγκόσμια φίμωση.
Όλα αυτά τα θέματα που εν γένει τα αναφέρουν ως «θεωρίες συνωμοσίας» ήδη έχουν «καταδικαστεί» από εκείνους που στα μάτια της άβουλης μάζας θεωρούνται έγκυροι και έγκριτοι, παρά το ότι τα ζουν όλα γύρω τους.
Μένει το τελικό βήμα λοιπόν, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια σειρά από μικρά βήματα, ώστε κανείς να μην καταλάβει τι αλλάζει.
Μετά από αυτό, όποιος αναφέρει κάτι που είναι εκτός των επιτρεπτών ορίων του ορισμού «έκφραση βίας» ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούν να ορίσουν, τότε θα φιμώνεται άμεσα, ενώ ο διαδικτυακός τόπος στον οποίο έγραψε το μήνυμά του, θα πρέπει να δίνει στις αρχές τα στοιχεία του «δράστη» ώστε να του επιβληθούν οι ανάλογες ποινές.

video

el.gr  ΣΤΗΝ  ΑΓΓΛΙΑ


To Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να εφαρμόσει μια νέα πολιτική μέτρων κατά των «επιβλαβών περιεχομένων», η οποία θα τιμωρεί τα κοινωνικά μέσα με τεράστια πρόστιμα, εάν αποτύχουν να απομακρύνουν αρκετά γρήγορα τη «ρητoρική μίσους», την «παραπληροφόρηση» και το «προβληματικό περιεχόμενο». Τί σημαίνει αυτό; Απόψεις όπως κατά της λαθρομεταναστεύσεως και του Ισλάμ θα απορρίπτονται.
Μια «ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή τεχνολογίας» θα έχει την εξουσία να επιβάλλει πρόστιμα ύψους έως και 4% της αξίας μιας επιχείρησης εάν το Facebook, η Google ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων είναι πολύ αργή για να αφαιρέσει απαράδεκτο περιεχόμενο, σύμφωνα με την βρετανίδα υπουργό ψηφιακής πολιτικής η οποία δήλωσε στην Business Insider ότι οι νέοι κανόνες θα παρουσιαστούν επίσημα τον επόμενο μήνα.
Οι κανονισμοί αποσκοπούν στην εξάλειψη της «ρητορικής μίσους», και την «παραπληροφόρηση».  Ενώ η νέα ρυθμιστική αρχή υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη από την κυβέρνηση, θα εναπόκειται στους υπουργούς να αποφασίσουν εάν θα δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο σώμα ή απλά θα συνεχίζουν με το υπάρχον (έμμεσος έλεγχος με λίγα λόγια)…

 

Ο πράκτορας των Ρότσιλντ, Μακρόν αντικαθιστά το «μητέρα και πατέρας» με το «γονιός 1 και 2» στα γαλλικά σχολεία.

  Τα σχολεία στη Γαλλία πρόκειται να αντικαταστήσουν τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με το «Γονιός 1» και «Γονιός 2» σε υλοποίηση τροπολογίας που πέρασε από τη γαλλική βουλή μέσα στην εβδομάδα.

 

Η τροπολογία πέρασε την Τρίτη στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου ανοικοδόμησης του αποκαλούμενου «σχολείου της εμπιστοσύνης» και προβλέπει επίσης υποχρεωτική συμμετοχή στο σχολείο τρίχρονων παιδιών.
«Αυτή η τροπολογία σκοπεύει να δημιουργήσει νομική βάση για την διαφορετικότητα στις οικογένειες των παιδιών σε επίπεδο σχολικής διοίκησης» δήλωσε η βουλευτής του κόμματος του Μακρόν Βαλερί Πετίτ.
«Έχουμε οικογένειες που δεν εντάσσονται σε παραδοσιακές κοινωνικές και οικογενειακές φόρμες. Για μας αυτό το άρθρο αποτελεί μέτρο κοινωνικής ισότητας».
«Έχω ήδη γράψει ότι είμαι ιδιαίτερα σοκαρισμένος και έκπληκτος για την πολεμική γύρω από το ζήτημα γονιός/μητέρα/πατέρας» δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος Ζουλιέν Μαλούλ που προέρχεται από ομόφυλο ζευγάρι. «Η μητέρα και ο πατέρας είναι γονείς, τίποτα δεν το προσβάλει αυτό. Στο Τελ Αβίβ το μοντέλο άλλαξε πριν αρκετό καιρό χωρίς να δημιουργήσει προβληματισμό» έγραψε στο Twitter ο Γαλλό-ισραηλινός δημοσιογράφος.
Η  ΕΠΙΘΥΜΙΑ  ΤΟΥ  ΘΑΝΑΤΟΥ  ΣΤΙΣ  ΠΟΛΕΙΣ  ΤΩΝ  ΓΗΡΑΣΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.   
ΜΙΑ  ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ  ΣΤΡΟΦΗ  ΠΡΟΣ  ΤΟΝ  ΘΑΝΑΤΟ.  
 Ο  ΣΤΕΙΡΟΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΩΝ  ΚΟΣΜΟΠΟΛΕΩΝ  ΔΕΝ  ΘΕΛΕΙ  ΠΙΑ  ΝΑ  ΖΗΣΕΙ.  

  Του  Όσβαλντ  Σπένγκλερ,  1918 


"Ο πέτρινος κολοσσός "κοσμόπολη" σημαδεύει το τέλος της πορείας ζωής κάθε μεγάλου πολιτισμού. Ο πολιτισμένος άνθρωπος, που ψυχικά έχει διαμορφωθεί απο την ύπαιθρο, κυριεύεται από την ίδια του τη δημιουργία, την πόλη, η οποία γίνεται έμμονη ιδέα του και τον κάνει εκτελεστικό της όργανο και τελικά θύμα της.
Αυτή η πέτρινη μάζα είναι η απόλυτη πόλη. Η εικόνα της, όπως σχεδιάζεται με τη μεγαλοπρεπή ομορφιά της στον φωτεινό κόσμο του ανθρωπίνου ματιού, περιέχει ολόκληρο τον υπέροχο συμβολισμό θανάτου ενός οριστικού "προϊόντος του γίγνεσθαι". Η εμψυχωμένη πέτρα των γοτθικών οικοδομημάτων στην πορεία μιας χιλιετούς υφολογικής ιστορίας έγινε τελικά το άψυχο υλικό αυτής της δαιμονικής πέτρινης ερήμου.
Αρκετά μετά το έτος 2000 προβλέπω πόλεις με δέκα ως 20 εκατομμύρια κατοίκους, που θα ξεχύνονται σε μεγάλες εκτάσεις.
Όμως καμιά αθλιότητα, κανένας εξαναγκασμός, ούτε καν η σαφής διάγνωση αυτής της τρελής εξέλιξης δεν μειώνουν την ελκυστικότητα αυτών των δαιμονικών μορφωμάτων. 
Ο τροχός του πεπρωμένου κυλάει προς το τέλος, η γέννηση της πόλης τραβάει προς το μέρος της τον θάνατο. 
Η σχεση αναμεσα στην στην αρχη και στο τελος, αναμεσα στο αγροτοσπιτο και το οικοδομικο τετραγωνο ειναι αναλογη με εκεινη μεταξυ της ψυχης και της ευφυιας, μεταξυ του αιματος και της πετρας. Αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι ο χρονος ειναι μια λεξη που δηλωνει τη μη αντιστρεψιμοτητα. Εδω ολα τραβουν μπροστα, τιποτε δεν γυριζει πισω. Ο αγροτικος κοσμος γεννησε καποτε την αγορα, την περιφερειακη πολη και την εθρεψε με το αιμα του. 
Τωρα η γιγαντιαια πολη ξεζουμιζει την υπαιθρο, αχορταγη, απαιτωντας και καταπινοντας συνεχως νεα ρευματα ανθρωπων, ωσπου θα αποκαμει και θα πεθανει μεσα σε μια σχεδον ακατοικητη πια ερημο. Οποιος εχει υποκυψει μια φορα σε ολη την αμαρτωλη ομορφια αυτου του τελευταιου θαυματος ολοκληρωσης της ιστοριας δεν προκειται να απελευθερωθει απο αυτη. Πρωτογενεις λαοι μπορουν να αποδεσμευθουν απο τη γη τους και να ξενητευθουν. Οι πνευματικοι νομαδες δεν μπορουν να το κανουν πια. Η νοσταλγια για τη μεγαλη πολη ειναι ισως πιο εντονη απο καθε αλλη. Πατριδα ειναι για αυτους καθε μεγαλοπολη, ξενητεια ειναι ηδη το επομενο χωριο. Προτιμουν να πεθανουν στο οδοστρωμα παρα να επιστρεψεουν στην υπαιθρο. Ακομα και η αηδια απο αυτο το μεγαλειο, η κουραση απο τα πολυχρωμα φωτα, το taedium vitae (σιχασια της ζωης) που στο τελος καταλαμβανει μερικους, δεν μπορει να τους απελευθερωσει. Κουβαλουν μαζι τους την πολη στα βουνα και στη θαλασσα. Εχασαν μεσα τους την υπαιθρο και εξω δε μπορουν να τη βρουν.

Η διανοητικη ενταση γνωριζει μονο μια, τη χαρακτηριστικη για τη μεγαλουπολη μορφη αναψυχης: τη χαλαρωση, τη "διασκεδαση". Το γνησιο παιχνιδι, η χαρα της ζωης, η ευχαριστηση, η μεθη γεννηθηκαν απο τον κοσμικο ρυθμο και η ουσια τους δεν ειναι πλεον κατανοητη. Αλλα η ανατικατασταση της πιο εντατικης πρακτικης σκεψης απο το αντιθετο της, το συνειδητο χαζεμα, η αντικατασταση της πνευματικης εντασης των δυναμεων απο τη σωματικη ενταση του αθλητισμου, της σωματικης εντασης απο την αισθησιασκη της ψυχαγωγιας και την πνευματικη ενταση της "διεγερσης" του παιχνιδιου και του στοιχηματος, η αντικατασταση της καθαρης λογικης της καθημερινης εργασιας απο τον συνειδητα απολαμβανομενο μυστικισμο- ολα αυτα επαναλαμβανονται σε ολες τις κοσμοπολεις των τεχνικων πολιτισμων. 
Κινηματογραφος, εξπρεσσιονισμος, θεοσοφια, αγωνες πυγμαχιας, χοροι νεγρων, ποκερ και στοιχηματα στον ιπποδρομο- ολα αυτα τα ξαναβρισκουμε στη Ρωμη, και ενας γνωστης θα επρεπε καποτε να επεκτεινει την ερευνα στις ινδικες, κινεζικες και αραβικές κοσμοπολεις.

Και τωρα απο το γεγονος οτι η υπαρξη χανει ολο και πιο πολυ τις ριζες της και η εγρηγορση γινεται ολο και πιο τεταμενη προκυπτει τελικα το φαινομενο που αθορυβα προετοιμαζοταν απο καιρο για να αναδυθει ξαφνικα στο απλετο φως της ιστοριας και να θεσει τερμα σε ολο αυτο το δραμα: η στειροτητα του τεχνικα πολιτισμενου ανθρωπου. 
Εδω δεν προκειται για κατι που θα μπορουσε να κατανοηθει με καθημερινους αιτιωδεις συλλογισμους, λογου χαρη φυσιολογικα, οπως προσπαθησε να κανει η επιστημη. 
Εδω εχουμε οπωσδηποτε μια μεταφυσικη στροφη προς τον θανατο. Ο τελευταιος ανθρωπος των κοσμοπολεων δεν θελει πια να ζησει: ως ατομο θελει ασφαλως αλλα οχι ως τυπος, ως πληθος. Σε αυτον τον συνολικο χαρακτηρα σβηνει ο φοβος του θανατου.
 Εκεινο που καταλαμβανει τον γνησιο αγροτη με μια βαθεια κι ανεξηγητη αγωνια, η σκεψη οτι μπορει να εκλειψει η οικογενεια και το ονομα, εχει χασει το νοημα του. 
Την επιβιωση του συγγενικου αιματος μεσα στον ορατο κοσμο ο ανθρωπος της μεγαλοπολης δεν την αισθανεται πια ως καθηκον του αιματος, τη μοιρα του να ειναι ο τελευταιος δεν την αισθανεται πια ως μοιραια καταστροφη.
Τα παιδιά δεν εκλείπουν μόνον επειδή έγινε αδύνατο να τα έχει κανείς, αλλά προπάντων επειδή η οξυμένη στο έπακρο ευφυΐα δεν βρίσκει πλέον λόγους για την ύπαρξή τους. 
Ας συγκεντρώσουμε την προσοχή μας στην ψυχή ενος αγρότη που είναι ριζωμένος επί αμέτρητες γενιές στο πάτριο έδαφος του η που κατέλαβε αυτή τη γη για να "κολλήσει" εκεί με το αίμα του. Έχει ριζώσει ως εγγονός προγόνων και ως πρόγονος μελλοντικών εγγονών. Το σπίτι του, η ιδιοκτησία του: αυτά δεν σημαίνουν μια φευγαλέα συνύπαρξη σώματος και  κτήματος για λίγα χρόνια, αλλά έναν διαρκή και βαθύ δεσμό μεταξύ της αιώνιας γης και του αιώνιου αιματος. Μονον ετσι, μονον απο την εδραιωμενη εγκατασταση υπο μια μυστικιστικη εννοια, λαμβανουν οι μεγαλες εποχες των κυκλων, η τεκνοποιια, η γεννηση και ο θανατος, εκεινη τη μεταφυσικη μαγεια που αποτυπωνεται συμβολικα στα ηθη και τη θρησκεια ολων των εδραιων αγροτικων πληθυσμων.
Ολα αυτα δεν υπαρχουν για τον "τελευταιο ανθρωπο".

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ NIGEL FARAGE (ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ)


  «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί νόμους.

  Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις και

  διαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.

  Οι υπουργοί των χωρών-μελών υποχρεώνονται να αποδεχθούν τις προκανονισμένες αποφάσεις των μονίμων αντιπροσώπων, και πολλές φορές το «ανακοινωθέν» γίνεται δεκτό πριν (!). την «συζήτηση» των Υπουργών, η οποία λαμβάνει χώρα μόνο για προσχηματικούς λόγους.
  Οι Δημοσιογράφοι που επικρίνουν αυτήν την κατάσταση απομακρύνονται έντεχνα από τις Βρυξέλλες, και παραμένουν όσοι συμφωνούν με το σύστημα.
  Όταν οι ευρωβουλευτές καλούνται να ψηφίσουν, πληροφορούνται στις 8 το πρωί για την ημερήσια διάταξη ψηφοφορίας επί εκατοντάδων θεμάτων, που διεξάγεται στις 12.00 με πατήματα κουμπιών «ναι», «όχι», «αποχή». Αλλά οι φάκελοι των θεμάτων έχουν χιλιάδες σελίδες στην Γαλλική γλώσσα, και κανείς Ευρωβουλευτής δεν προλαβαίνει να τους
  μελετήσει. Έτσι, οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν από τα ευρωπαϊκά κόμματα, στα οποία
  ανήκουν, μια μεγάλη «λίστα» με το τι πρέπει να ψηφίσουν μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας!!!»
  Δηλαδή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο μία μεγάλη φάρσα εξαπατήσεως των Ευρωπαϊκών λαών.
  Το «Ευρωπαϊκό Σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος βάσει του Γάλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει την διαφορετικότητα και τις εθνικές παραδόσεις των λαών των χωρών-μελών χωρίς να τους ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.
  Όποιος διαφωνήσει στο μέλλον, θα έχει να αντιμετωπίσει την ενιαία ευρωπαϊκή «ταυτότητα», την ευρωπαϊκή αστυνομία, την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και τον ευρωπαϊκό στρατό. Ας αναλογιστούμε τις συνέπειες αυτού του αντιδημοκρατικού πειράματος που πλήττει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το εθνικό κράτος.

  Οι περισσότεροι νόμοι και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως εγκρίνονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να δίνουν λόγο στα κοινοβούλια.
  Έχει λεχθεί ότι οι μόνες χώρες του κόσμου, των οποίων οι νομοθετικές διαδικασίες είναι τόσο αποκρυπτικές, όπως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι η Κούβα και η Βόρειος Κορέα.
  Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος γιατί πρέπει όλοι μας να φοβόμαστε αυτό το σύστημα διακυβερνήσεως της Ε.Ε. είναι απλά ότι στην πράξη το σύστημα δεν δουλεύει.

  Ήδη αρχίζουμε να διαπιστώνουμε ότι η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με αυτήν την κατασκευασμένη πίστη.
  Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι οφείλουν να πληρώσουν ένα τρομερό τίμημα. »
  Nigel Farage
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
  Στη δήλωση ότι το Καστελόριζο δεν έχει 100% όλη την ΑΟΖ στην περιοχή και πως κομμάτι της ανήκει στην Τουρκία, προχώρησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, δημιουργός και φανατικός υπερασπιστής της Συμφωνία των Πρεσπών, Νίκος Κοτζιάς.
  Η «ρουκέτα» που πέταξε ο Νίκος Κοτζιάς έχει καλυφθεί εκτενώς από τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για την αναγνώριση των «δικαιωμάτων» τους – (των παράνομων διεκδικήσεων τους στην πραγματικότητα).
  Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο πρώην ΥΠΕΞ ανέφερε:
  «…αλλά αν νομίζεις όπως κάνουν μερικοί στην Ελλάδα ότι η Τουρκία με χιλιάδες μίλια δεν έχει ΑΟΖ δεν έχει τίποτα και όλοι η ΑΟΖ είναι, ξέρω γω, το Καστελόριζο έχει 100% όλη την ΑΟΖ σε όλη την περιοχή, συγνώμη που το λέω έτσι και ας με κράξουν οι εθνικοί μας φίλοι, δεν είναι έτσι! Τα πράγματα θέλουν προσοχή, φιλική πολιτική, διεθνές δίκαιο. Και να τον βάζεις και τον άλλον στο παιχνίδι, για να κατευνάζει»!
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάτσε λίγο γιατί κρύβεις την αγάπη του Τσίπρα με τον Μακρόν!! Βάζεις μόνο Κούλη!!! Που είναι ο Τσίπρας??? Κρύβεις τον Τσίπρα που είναι ο super εκφραστής του Ρότσιλντ στα Βαλκάνια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπλοκάρισμα περιεχομένου σελίδας του The Secret Real Truth από το facebook χωρίς λόγο (upd)

  Μπλοκάρισμα περιεχομένου σελίδας του The Secret Real Truth από το facebook χωρίς λόγο

  ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ..!!

  Φίλοι του The Secret Real Truth και αναγνώστες σας ενημερώνουμε πως το facebook πριν 1 ώρα στις 23:00 (11.3-2019) μπλόκαρε την σελίδα μας χωρίς λόγο.

  Αυτό είναι που βγάζει όταν στέλνουμε μήνυμα στους φίλους μας:

  Η πρώτη ενέργεια ήταν να στείλουμε μήνυμα στο facebook για να μας εξηγήσουν τον λόγο:

  Μπείτε εδώ να το διαπιστώσετε https://www.facebook.com/TheSecretRealTruth/

  Ενημερώστε μας για το αν μπορείτε να κάνετε post στα προφίλ σας τα θέματα από το ιστολόγιο μας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

  Αναμένουμε όπως και εσείς την απάντηση και το αν λυθεί το πρόβλημα του μπλοκαρίσματος.

  Ξέρουμε τι σκέφτεστε.. η νέα τάξη κάνει τα δικά της και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά και ώρες!

  Τα συμπεράσματα όπως πάντα είναι δικά σας και αυτονόητα


  (upd 10:30 12/3/2019)

  Από μηνύματα που στέλνουν φίλοι και αναγνώστες έχουμε καταλάβει ότι το πρόβλημα είμαι αρκετά μεγάλο.Ότι έχουν κάνει post στα προφίλ τους από το ιστολόγιο μας έχει διαγραφεί από το facebook, όπως και όλα τα θέματα μας στην σελίδα στο facebook.
  Η φίμωση του Ελληνικού και ελεύθερου διαδικτύου άρχισε..

  Το facebook όπως αρμόζει σε τέτοιο θέμα δεν έχει απαντήσει στα μηνύματα μας. Για ότι νέο θα ενημερώσουμε

  Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Τυχαίο και αυτό; Ας"χαιρόματσε" το facebook και την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ που κάνει μέσω μηνυμάτων και αναφορών από παράξενα κέντρα για να σταματήσουμε φυμώνοντας μας.
  Αξίζει μαγάλη διαμαρτυρία για όλα τα παραπάνω
  Λόγω ημέρας κατά της λογοκρισίας δεν θα ανεβάσουμε θέματα για να γίνει το πρόβλημα μας όσο πιο γνωστό. Ευχαριστούμε όλα τα ιστολόγια, φίλους και αναγνώστες που έχουν κάνει γνωστό το μπλοκάρισμα-φίμωση μας πάνω από 14 ώρες έχοντας σωστά "αντανακλαστικά" και αλληλεγγύη! Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν!

  Για ότι νέο από τα μηνύματα που έχουμε στείλει στο facebook θα σας ενημερώνουμε.
  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...