Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ: Η ΩΧΡΑ ΣΠΕΙΡΟΧΑΙΤΗ.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος όπως οι "Μακεντόνσκι" - Είναι παιδιά των Οθωμανών».

 Άρθρο  του  Φαήλου Κρανιδιώτη
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Ο εθνομηδενισμός είναι η πιο βαριά κοινωνική νόσος. Κάποτε ενδημούσε σε περιθωριακούς θύλακες της Αριστεράς, η οποία φρόντιζε να την κρύβει, διότι την απομόνωνε από τη συντριπτική πλειονότητα του λαού. Διότι η Αριστερά γνώριζε πολύ καλά τη λαϊκή ψυχή, ήξερε τι απαρτίζει την ταυτότητα του Ελληνα. Γι’ αυτό ο Βελουχιώτης δεν βγήκε στο βουνό ως Θανάσης Κλάρας ή Μιζέριας, με παντιέρα το σφυροδρέπανο.
Δεν θα τον ακολουθούσε ούτε αδέσποτος σκύλος. Βγήκε παριστάνοντας τον Ταγματάρχη του Πυροβολικού, είχε μαζί του παπά και μπροστά Ελληνική Σημαία. Εάν, δε, διαβάσετε σε ένα σημερινό «αλληλέγγυο» βλήμα τον λόγο του Αρη στη Λαμία, με τις αναφορές του στη φυλή και τη δόξα των προγόνων, μάλλον θα τον περάσετε για... ακροδεξιό.
Μόνο όταν ένιωσαν πολύ δυνατοί πέταξαν τη μάσκα, ματοκύλισαν την Ελλάδα και αυτοκτόνησαν πολιτικά και κυριολεκτικά, ατιμασμένοι από την προδοσία της Μακεδονίας, στο πλαίσιο της οποίας δολοφόνησαν πολλούς από τους καλύτερους δικούς τους, μαζί με τόσο πλήθος αθώων. 

Ο εθνομηδενισμός, μέσα από τη μεταπολιτευτική επικυριαρχία της Αριστεράς στα πανεπιστήμια, στην τέχνη, στα ΜΜΕ και γενικά στους χώρους διαμόρφωσης δημόσιου λόγου αλά Γκράμσι, απλώθηκε σαν πανούκλα και έφτασε ως τα υψηλά σαλόνια της Δεξιάς. Ηδη από το 1974 κολακευόταν η συντηρητική ηγεσία να την αποδέχονται διάφοροι απόστολοι του μαρασμού.
Σήμερα, ο εθνομηδενισμός κατοικοεδρεύει όχι μόνον στο Μαξίμου, στο -αλλάζον ονόματα ως κακοποιός- ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι του ρέκτη περί αιμομιξίας, κτηνοβασίας και εμπορίας οργάνων υποψηφίου, αλλά και στην ίδια τη Ν.Δ.
Ο Καιρίδης, προσωπική επιλογή του Μητσοτάκη, και όσα φρικώδη, ψευδοεπιστημονικά, αλλά τόσο προσβλητικά για το Εθνος μας λέει είναι άλλο ένα σύμπτωμα αυτής της αρρώστιας του εθνικού σώματος, γεμάτο δυσώδες πύον. Η άμεση αμφισβήτηση της ιστορικής συνέχειας του έθνους μας, της ελληνικότητας της Μακεδονίας, η έμμεση, αλλά σαφής αμφισβήτηση της Γενοκτονίας του Εθνους μας στη Μικρά Ασία και στον Πόντο, η μπουρδολογία περί Οθωμανών και ο κυνικός ηλικιακός ρατσισμός για τη γενιά του 90χρονου πατέρα μου, τη σκληρότερα εργαζόμενη από την παιδική της ηλικία, θα ήταν αρκετά για να καταστεί απόβλητος της πολιτικής.
Ο λόγος που στρογγυλοκάθεται ακλόνητος στο ψηφοδέλτιο είναι γιατί ο φέρελπις πρωθυπουργός αρχηγός του είναι σαν τα μούτρα του. Ομοιος ομοίω αεί πελάζει. Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε.
Ο «μακεδονομάχος» του γλυκού νερού Μητσοτάκης, που συμφωνεί όμως με τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, που συμφωνεί με τη Συνθήκη του Μαρακές που μετατρέπει τη μετανάστευση από προνόμιο σε δικαίωμα, που έδωσε εντολή στους ευρωβουλευτές του να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισμα διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με το κράτος-συμμορία, την Τουρκία, είναι ομογάλακτος των ιδεών του Καιρίδη και διαφόρων άλλων που μαζεύει στο περιβάλλον του, στο οποίο αν πετάξεις πέτρα όλο και κάποιον τού Σόρος θα πετύχεις.
Σήμερα, αυτά δεν κρύβονται. Η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. έχει πολιτική αδυναμία σε Νίκους Γεωργιάδηδες και Καιρίδηδες - και το λέω διότι όλοι παρακολούθησαν την ποινική περιπέτεια του Γεωργιάδη, όμως πιο μεγάλη σημασία έχουν οι απόψεις του, αφού ο αφανής υπαρχηγός είχε πει το διαβόητο «το Μακεδονικό είναι μια μπούρδα». Μερικά εκατομμύρια έχουν άλλη άποψη.
Φαινόμενα, όπως ο Καιρίδης, επιβεβαιώνουν τη θέση μας πως τα Πανεπιστήμια πρέπει να κλείσουν για έξι μήνες, να καθαριστούν από τα σκουπίδια, να βαφτούν, να γίνουν πολιτισμένοι χώροι, να εγκατασταθεί η Αστυνομία εντός και μόνιμα, και να απολυθούν όλοι όσοι δεν υπακούν στο άρθρο 16 του Συντάγματος, ότι σκοπός της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων. Μπορούν να φτιάξουν ένα σχολείο, πανεπιστήμιο σε ένα καράβι στα διεθνή ύδατα και να διδάσκουν τα ράκη των ιδεών τους, αν βρουν παιδιά και κάποιον να τους πληρώνει. Οχι, πάντως, στη γη των Ελλήνων και με τα χρήματά τους.

Πρέπει να τελειώσουμε με τους αποστόλους του μαρασμού, και αυτό θα γίνει μόνον με την ανάδειξη μιας λαϊκής πατριωτικής Δεξιάς, παίρνοντας πίσω την Πατρίδα μας θέτοντας πάλι στο περιθώριο τους φορείς αυτής της νόσου. Εν τω μεταξύ, βέβαια, ο πατέρας μου, στα 90 του τώρα, κλαδεύει τις ελιές στο κτήμα και κάνει επισκευές από άλλη μια επιδρομή επιδοματούχων, από αυτούς που χαϊδεύουν οι δικαιωματιστές…


Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος όπως οι "Μακεντόνσκι" - Είναι παιδιά των Οθωμανών»


Σοβαρότατα ερωτήματα προκαλεί η επιλογή από τη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρη Καιρίδη.
Αυτό γιατί ο συγκεκριμένος έχει σε ομιλίες του αναπτύξει εξωφρενικές θέσεις για τον Ελληνισμό όπως ότι οι «Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών» ή ότι οι «Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος, όπως οι... Μακεντόνσκι», εννοώντας τους Σκοπιανούς!
Σημειώνεται ότι ο Δ.Καιρίδης ανήκει στην πτέρυγα των σκληρών νεοφιλελεύθερων του κόμματος ενώ ηγείται του "Δικτύου Ναυαρίνο", μια δεξαμενή σκέψης που συνεργάζεται με το ίδρυμα Κ. Αντενάουερ.
Σε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018 με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό», ανέφερε μεταξύ άλλων:
 «Είμαστε διάδοχοι των Οθωμανών»
«Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά!
»Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων “ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του” … Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!».
Σε άλλο της ομιλίας του είχε πει:
«Οι Έλληνες είμαστε τεχνητό έθνος όπως και οι Μακεντόνσκι»
«Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα.
Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Έλληνες…».
Σε άλλο σημείο αναφέρει:
 «Η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική, ελληνοποιήθηκε»
»Το 1912 η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική… Ο ελληνικός στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία, υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα, δεν ήταν καν πλειοψηφία. Πιο ελληνική ήταν η Σμύρνη από την Θεσσαλονίκη.
Στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ποιος πληθυσμός ήταν πλειοψηφών… Έξω από την Θεσσαλονίκη υπήρχαν νησίδες ελληνοφωνίας αλλά μέχρι εκεί…
Έγινε ελληνική η ελληνική Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε, μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί να κινήσει.
Εκεί που τα έχει καταφέρει το ελληνικό κράτος, δεν είναι η οικονομία και άλλα, είναι η ελληνοποίηση των πληθυσμών».
Είχε αναφερθεί όμως και στο θέμα των συντάξεων:
«Όσοι είναι άνω των 80 ετών είναι κοστοβόροι»
«Υπάρχουν οι άνω των 60 και οι άνω των 80, ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού πλέον…
Οι οποίοι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι! Διότι για να διατηρηθείς στην ζωή, ο άνω των 80 και τα λοιπά και τα λοιπά…».
Τι απαντά ο ίδιος για τις δηλώσεις του στην εφημερίδα "Δημοκρατία": «Συστηματική διαστρέβλωση των λεγομένων μου.»
«Η εθνική συνείδηση και το πατριωτικό μου φρόνημα είναι καταγεγραμμένα στον καθημερινό δημόσιο λόγο μου και στα πανεπιστημιακά έδρανα, συγγράμματα και ευρύτερες παρεμβάσεις μου.
Δεν μπορεί να κριθεί από έντυπα, που, με τη μέθοδο της συστηματικής διαστρέβλωσης, εκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της ΝΔ.
Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από όσους διαπιστωμένα έχουν μετατρέψει τον δημοσιογραφικό λόγο σε έκφραση λασπολογίας και φίμωσης πολιτικών προσώπων.
Συνεχίζω, όπως έχω υποχρέωση, πιο αποφασιστικά και αταλάντευτος την προσπάθεια μου για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας.
Η δε συμμετοχή μου στη μάχη των ευρω-εκλογών συνδέεται με την υπεράσπιση μιας ευημερούσας και ισότιμης Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη που προστατεύει τους αδύναμους και υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα.
Καθένας μπορεί να βρει τα γραπτά μου έντυπα και, μαζί με τα βίντεο των ομιλιών μου, στο διαδίκτυο.
Δημήτρης Καιρίδης
Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Νέα Δημοκρατία».ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...