Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΘΑ ΜΕ ΛΕΡΩΣΕΙΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΚΟΠΡΙΕΣ».
Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας.
Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για την  Προδοσία των Πρεσπών.
Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά.
Πολλοί ήταν οι πολίτες που αντέδρασαν, αποδοκιμάζοντάς τον για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Κάποιοι φώναζαν «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιος, δεν ήθελε καν να τον ακουμπήσει ο κύριος Γιαννούλης κι έτσι όταν πήγε να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη, ο πολίτης άρχισε να φωνάζει «μη με ακουμπάς προδότη, θα με λερώσεις»!
Ο Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews. Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες:
«Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι, προδότες, κοπριές», του έλεγαν. 

Αλλοι πολίτες του είπαν:
«Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». Ο Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος.
«Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης.
«Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος...», απαντά ο πολίτης.
Λίγο πιο κάτω ο Χρ. Γιαννούλης συνάντησε έναν πατέρα με το παιδί του και ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Πολίτης: Να σκέφτεστε καλύτερα αυτά που λες στην τηλεόραση
Γιαννούλης: Δεν ακούσατε τι είπα, θέλεις να ακούσεις τι είπα;
Πολίτης: Οχι δεν θέλω να ακούσω, είστε προδότης και θα ήταν προτιμότερο να μην ξαναπατήσετε εδώ πέρα
Γιαννούλης: Ποιος θα μου το απαγορεύσει;
Πολίτης: Ο κόσμος
Γιαννούλης: Δεν βλέπω κανέναν να μου το απαγορεύει
Πολίτης: Να μην ξαναπατήσετε εδώ
Γιαννούλης: Μόνο εσείς είστε ο κόσμος;
Πολίτης: Ναι, εμείς
Γιαννούλης: Είστε λίγο υπερβολικός
Πολίτης: Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνικήΜη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια»: Οργή πολιτών στα Γιαννιτσά εναντίον υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ    

Νίκος Ξυλούρης" Πουλημένοι πουλημένοι
Άλλη στράτα δε σας μένει
Μνήμα σας προσμένει
Κάσα καρφωμένη

Για τους πουλημένους
Βόλι δε χαλάμε
Με πέτρες και κοτρόνια
Τους πετροβολάμε
Πουλημένοι πουλημένοι
Άλλη ώρα δε σας μένει
Μνήμα σας προσμένει
Κάσα αφορισμένη

Και για όλους ίδια
Θα ’χετε κονάκι
Λακούβες με σκουπίδια
Κι απάνω τους κοράκι
Όλοι οι πουλημένοι
Είστε καταραμένοι
Απ’ την δική μας τη γενιά
Από εργάτη ποιητή
Κι από γραφιά "
  


Η Μακεδονία είναι μία κι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: «Προδότες, μην ξαναπατήσετε εδώ» φώναξαν σε Αρβανίτη-Νικολαΐδη

Έντονα αποδοκιμάστηκαν στην Κοζάνη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαϊδής, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες καθώς τα «είχαν ακούσει» και στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν «αλήτες προδότες αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική» στους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους έμπαιναν στο δημαρχείο Εορδαίας όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».
Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε όσους τους αποδοκίμασαν λέγοντας ότι «είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη» ενώ χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική είπε στην παρέμβασή του ότι «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».
Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».
Τη ρητορική περί ακροδεξικών και Γκοτζαμάνηδων είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Αρβανίτης και στο σχόλιό του για όσους τους αποδοκίμασαν στην Κατερίνη.
Οι Πολίτες Σκύδρας ζητούν την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δ.Α.Κ Σκύδρας


Oι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΥΔΡΑΣ στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17-04-2019
Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!
Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…
Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.
ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.-
Τηλ. επικ.: 6974583059


ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Μας  το  λένε  κατάμουτρα:  "ΟΧΙ  στην  αναζήτηση  της  εθνικής  ταυτότητας".

  Έτοιμοι  να  πουλήσουν  την  μάνα  και  τον  πατέρα  τους.  Η  αναζήτηση  της   εθνικής  ταυτότητας  ξεκινάει  πάντα  από την  συνειδητοποίηση  του  ποιός  είμαι,  από  πού  προέρχομαι,  ποιοι  είναι  οι  γεννήτορες  και  συγγενείς  (μάνα,  πατέρας,  αδέλφια,  συγγενείς),  της  ταυτότητας  της  οικογένειας,  του  γένους,  η  συνειδητοποίηση  των  καταβολών  και  των  πεθαμένων  προγόνων.  Πως  θα  τιμήσω  τους  προγόνους  μου  και  θα  προσπαθήσω  να  τους  μοιάσω.  Πως  θα  παραδώσω  στην  νεώτερη  γενιά  για  να  έχω  ένα  τιμημένο  θάνατο.

BΟΥΤΣΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ». 


Ο Βούτσης στην Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων της ΕΕ, είπε: 

«Πιστεύω ότι χρειάζεται να αναζητήσουμε όλοι μαζί την ευρωπαϊκή ταυτότητα με βάση τις αξίες της ειρήνης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, του κράτους δικαίου και της Δημοκρατίας, αντί της αγωνιώδους αναζήτησης εθνικής ταυτότητας, όπου οξύνεται η διαφορετικότητα και εκδηλώνονται φαινόμενα εθνικής αναδίπλωσης και εθνικισμού»!
Ο ίδιος ο κομμουνιστής Πρόεδρος της «Βουλής των Ελλήνων», ο τρίτος θεσμικά πολιτειακός παράγων, μιλά με πλήρη απαξιωτικό τρόπο για την Εθνική Ταυτότητα των Ελλήνων και αναζητεί μία ανύπαρκτη «ευρωπαϊκή ταυτότητα», (άραγε σε ποια γλώσσα; Στα Γερμανικά, που είναι η πιο ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη ή στα Γίντις ή στην Εσπεράντο;)
Ένας κοσμοπολιτισμός του κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ που προσυπογράφει άνετα η μασονική φιλελεύθερη ΝΔ του Ρότσιλντ, αφού και για τους δύο σχηματισμούς η «ευρωπαϊκή ταυτότητα» αποτελεί αποκλειστικό στόχο σε σχέση με την Εθνική Ταυτότητα, για να επέλθει η οριστική και αναντίστρεπτη κυριαρχία των ειδικών κτηνιάτρων της εκλεκτής φυλής, πάνω στα μαρκαρισμένα βοσκήματα των γκοΐμ.

«Ο Τσίπρας φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία – Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος». 

ΤΡΑΓΚΑΣ:  "Ο  Τσίπρας  είναι  το πιο μεγάλο πολιτικό παχύδερμο και πολιτικό γουρούνι της μεταπολίτευσης".

Ο Τσίπρας είναι ότι πιο πολιτικά γουρουνίσιο γνώρισε η μεταπολίτευση. Μιλάει νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μπροστά στον Ε. Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο είπε ότι «εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια είναι ακραίοι, γραφικοί και ακροδεξιοί». Δεν ντράπηκε που έβριζε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο. Έπαιξε θέατρο μπροστά στις κάμερες ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στο Μάτι. Και στη Μάνδρα και στο Μάτι έδειξε ότι δεν μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες και να συμπαρασταθεί στο πόνο τους. 
Πρέπει να θυμόμαστε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Είναι το πιο μεγάλο πολιτικό παχύδερμο και πολιτικό γουρούνι της μεταπολίτευσης. Όλος ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του 104! Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.  
Φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία. 
 Ήδη πυκνώνουν τα σημάδια για μεγάλο σχέδιο νοθείας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στις κάλπες για μην περάσει η αλλοίωση. Ότι και να κάνει η πολιτική χολέρα πρέπει να φύγει, να απομακρυνθεί.
Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης. Πιστεύει ότι θα κερδίζει στις εκλογές. Εκτιμά ότι όλοι οι δημοσκόποι είναι τρελοί. Πιστεύει ότι ο λαός θα τον δοξάσει που πήγε και πούλησε την Μακεδονία. Ουσιαστικά η μαύρη τουλίπα στη χθεσινή συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μας είπε ότι θα κάνει ότι έκανε ο κ. Σημίτης, δηλαδή επιχείρηση ελληνοποιήσεων. Μας είπε ότι ο Σημίτης έχασε τις ευρωεκλογές αλλά το γύρισε στις εθνικές. Με αυτό ήθελε να πει ότι το ίδιο θα κάνει και αυτός. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα γίνει μόνο με χορηγία εκλογικών δικαιωμάτων σε χιλιάδες ξένους.
Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος που έχει πει τόσα ψέματα δεν θα αποπειραθεί να κάνει νοθεία;  
Αυτός που πούλησε ερήμην του ελληνικού λαού την Μακεδονία δεν θα επιχειρήσει νοθεία; Είναι αποφασισμένος, πολιτικά αδίστακτος και κυρίως είναι τρομαγμένος. Φοβάται ότι θα τιμωρηθεί σκληρά. Τρέμει την οργή του λαού. 
Έχει όμηρο και σε πλήρη πολιτική αποβλάκωση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εμφανίζεται συμπτώματα πολιτικής άνοιας. Η πολυθρόνα του προηγείται έναντι των εθνικών συμφερόντων. Κατά τη γνώμη μου θα επιχείρηση αλλοίωση και στις ευρωεκλογές. Πιστεύει ότι θα ξεθυμάνει ο λαός με τις ευρωεκλογές.Στον Τσίπρα Συγκεντρώνονται τα Χειρότερα Χαρακτηριστικά του Σύγχρονου Έλληνα.

http://todelta.gr/tsipras-xeirotera-xaraktiristika/Δεσπόζουσα φυσιογνωμία του απόλυτου Ελληνικού ξεπεσμού, ο νυν πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Στο αφήγημα των εκφυλισμένων χαρακτηριστικών, ο Τσίπρας είναι το απόλυτο δείγμα που συγκεντρώνει ό,τι χειρότερο έχει να αναδείξει η Ελληνική κοινωνία σήμερα. Ο ξεπεσμός και ο πολιτικός του χαρακτήρας αγγίζουν πραγματικά την τελειότητα όσον αφορά το βαθμό της εθνικής κατρακύλας.
Αυτός λοιπόν, πρώτος και καλύτερος από όλους δεν λογαριάζει τη δικαιοσύνη, δρα παράνομα, στα όρια παρανομίας και ανομίας και χλευάζει την κυριαρχία του νόμου και του κράτους δικαίου. Αυτός πρεσβεύει την κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού και τις επιστροφές στα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Αν και ανίκανος, ατάλαντος, ανεπάγγελτος, άεργος, κηφήνας – αιώνιος φοιτητής, παιδί του κομματικού σωλήνα (έχοντας ενταχθεί στην ΚΝΕ από ηλικία 14 ετών!), τεμπέλης – καταληψίας, κατάφερε παρ’ όλα αυτά να αναρριχηθεί με κουτοπονηριές, προδοσίες και τεχνάσματα στην εξουσία. Καιροσκόπος, αριβίστας, ζώντας στον κόσμο των παραμυθιών και των ονείρων της ιδεοληψίας του, παρουσίασε ένα προδοτικό δημοψήφισμα στους πολίτες με την τσαπατσουλιά και την προχειρότητα που τον διακρίνει (δημοψήφισμα – express μέσα σε μια εβδομάδα, με ερώτημα σχετικό με έγγραφα που κανείς δεν μετέφρασε ή διάβασε!), λίγο έλειψε να διαλύσει τη χώρα, πολύ απλά επειδή μπορούσε. Ως στυγνός αμοραλιστής και επειδή αυταρχικά δεν δέχεται τις διαφορετικές απόψεις, απέκοψε και κατέστρεψε εν μία νυκτί, τους επί χρόνια φίλους και συνεργάτες του.
Στα χαρακτηριστικά του πολιτικού ξεπεσμού, τα οποία συγκεντρώνονται όλα και μηδενός εξαιρουμένου στα μάτια του χαρισματικού πρωθυπουργού, πρέπει να συμπεριλάβουμε βεβαίως και τα ακόλουθα: αγένεια, απαιδευσία και υποκουλτούρα, εξύβριση, προσβολή, συκοφαντία, κατάχρηση εξουσίας, ανισορροπία και τρομοκρατία, ανικανότητα, διχασμός – κομματισμός, αυταρχισμός και φίμωση των διαφορετικών απόψεων, ψευτιά, προπαγάνδα, και αναξιοπιστία.  

Την εικόνα συμπληρώνουν οι ναυαρχίδες του πολιτικού εκφυλισμού, δηλαδή η διαπλοκή, η προκλητική οικογενειοκρατία, ο μεσαιωνικός παλαιοκομματισμός, και το χειρότερο όλων, η εθνική μειοδοσία.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πρωθυπουργός διδάσκει στους Έλληνες, πώς μπορεί να πράττει κανείς όλα τα παραπάνω ανεκδιήγητα, και να το κάνει με έπαρση, θράσος και αναίδεια. Όπως για παράδειγμα να μην ντρέπεσαι για την ημιμάθεια, την αμάθεια και την πνευματική σου τύφλωση, και να απαιτείς από τους υπόλοιπους να σε παίρνουν στα σοβαρά και να μην σε αποπέμπουν.
Θα έλεγε κανείς ότι ο νυν πρωθυπουργός δεν είναι απλά το προϊόν των χειρότερων και πλέον οπισθοδρομικών στοιχείων της ελληνικής κοινωνίας. Αντιθέτως, είναι ο καλύτερος εκφραστής και υπερασπιστής τους, ο οποίος πολεμάει διακαώς να κυλίσει την κοινωνία στο υπό το μηδέν ιδεολογικό του επίπεδο, για να διατηρήσει την πνευματικά φτωχή του ύπαρξη στην εξουσία.
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

 1. ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΟΞΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «Η μετακίνηση από την Αθήνα προς τη Βόρεια Μακεδονία θεωρείται εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση;».
  Πριν από λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με συστηματικό τρόπο να παγιώσει την μαϊμού μακεδονοποίηση των Σκοπιανών.
  Γίνεται προσπάθεια ώστε η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, από προδοτική συμφωνία μίας μειοψηφίας πρόθυμων Νενέκων, να μετατραπεί σιγά-σιγά σε μία συμφωνία την οποία θα αποδεχθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.
  Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση ρίχνει το ανθελληνικό της «δηλητήριο» προς την μαθητιώσα νεολαία ώστε η ζημιά που θα προκαλέσει να είναι βαθύτερη και πιό μόνιμη.
  Το νέο αυτό περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Δοξάτου Δράμας.
  Στο Ηρωικό Δοξάτο, σε ένα χωριό της Μακεδονίας μας που δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι έχει υποστεί τρείς γενοκτονίες μέσα σε τριάντα χρόνια από τους Βουλγάρους, στην προσπάθεια εκβουλγαρισμού της περιοχής αλλά και ως αντίποινα στην αντίσταση των Ελλήνων.
  Στο Λύκειο αυτού του ηρωικού χωριού λοιπόν, στις 10 ή 11 Απριλίου 2019 σε διαγώνισμα της 1ης Λυκείου, στο μάθημα «Πολιτική Παιδεία», μεταξύ των άλλων υπήρχε και το ερώτημα προς τους μαθητές: «Η μετακίνηση από την Αθήνα προς τη Βόρεια Μακεδονία θεωρείται εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση;».
  Οι μαθητές απάντησαν ότι αυτή «είναι εσωτερική μετανάστευση» και όταν είδαν διορθωμένα τα γραπτά τους διαπίστωσαν ότι η απάντηση αυτή θεωρήθηκε λανθασμένη.
  Στη συνέχεια ο καθηγητής που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα πληροφόρησε τους μαθητές ότι η σωστή απάντηση είναι ότι η μετανάστευση αυτή είναι «εξωτερική».
  Όπως τονίστηκε και πιο πάνω, με αυτό τον τρόπο γίνεται προσπάθεια να προσαρμοστούν οι μαθητές μας ώστε αυτό που τώρα αποκαλούμε προδοτικό, να έρθει μία στιγμή που θα το αποδεχθούμε και θα σταματήσουμε τις αντιδράσεις.
  Τότε θα είναι που θα έχουν νικήσει αυτοί που επέβαλαν την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και ο εθνικός μας ακρωτηριασμός θα έχει γίνει πλέον μόνιμος.
  Το συγκεκριμένο γεγονός ανάρτησε ένα ιδρυτικό μέλος της ομάδας του Facebook «Μακεδόνες Δραμινοί».
  Μέσα σε 5-10 λεπτά της ώρας από αυτή της την ανάρτηση μπλοκαρίστηκε ο λογαριασμός του προφίλ της στο Facebook.
  Σημειωτέον ότι αυτό ήταν το δεύτερο προφίλ της συγκεκριμένης και το δημιούργησε επειδή πριν από 4 ημέρες της είχαν μπλοκάρει τον αρχικό λογαριασμό της.
  Ζούμε απίστευτες στιγμές ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με την φιλοσκοπιανή προπαγάνδα που βιώνουμε καθημερινά.
  Ταυτόχρονα όμως βιώνουμε και την συμπεριφορά του καθεστώτος, το οποίο ελέγχει τις αναρτήσεις μας στο διαδίκτυο μπλοκάροντας άλλες φορές όσες από αυτές θεωρεί ενοχλητικές και άλλες φορές τους λογαριασμούς των χρηστών ώστε να μην έχουν την δυνατότητα άλλης ανάρτησης.
  Η ζημία που προκαλείται από τις συγκεκριμένες πολιτικές είναι τεράστια.
  Επιβάλλεται να δράσουμε όλοι ώστε να απαλλαγούμε από τους δυνάστες της εθνικής μας αξιοπρέπειας πριν είναι αργά.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τράγκας: «Ο Τσίπρας έμπηξε κοφτερό μαχαίρι στην καρδιά της Μακεδονίας – Έβαλε την πατρίδα σε διάλυση και το Έθνος σε αποσύνθεση»
  "Η κ. Μέρκελ, ο κ. Σόρος, οι διεθνείς τράπεζες, όσοι ρούφηξαν ή ρουφάνε την ιδιωτική περιουσία και την καταληστεύουν, ετοιμάζονται να αλλάξουν «μαριονέτα» στο Μαξίμου. Ετοιμάζονται να ανακουφίσουν για λίγο την κοινωνία με μια αλλαγή που δεν φέρνει αλλαγές αλλά μεταρρυθμίσεις, δηλαδή πάλι οικονομικά κρεματόρια, νέους πλειστηριασμούς, νέες μειώσεις στις συντάξεις. Να είστε επιφυλακτικοί σε όσα ακούτε και λέγονται και να έχετε μικρό καλάθι σε δήθεν ειλικρινείς που δεν υπόσχονται τίποτα, που λένε ότι το κράτος έχει συνέχεια, ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τις υπογραφές του Τσίπρα. Το χειρότερο είδος είναι αυτοί που κρύβουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους λέγοντας ότι ειλικρινείς και δίκαιοι.»
  «Ο μεγαλύτερος απατεώνας της μεταπολίτευσης ετοιμάζεται να αναχωρήσει υπό την προστασία του Σόρος και υπό την προστασία της προδοτικής συμφωνίας της λίμνης. Έρχεται ο Μητσοτάκης με την πρώτη εξαδέλφη του να διευθύνει την Open Society του Σόρος. Ο μεγαλύτερος μειοδότης, ο άνθρωπος που πήρε το «όχι» και το έκανε «ναι» αναχωρεί εντός ολίγου. Φεύγει και έρχεται ο Μητσοτάκης. Το παιδί της καγκελαρίας, που μεγάλωσε με Γερμανίδες νταντάδες. Πρώτη γλώσσα τα γερμανικά, πρώτες εμπειρίες οι γερμανικές. Παιδί του Σόρος και της Goldman Sachs.
  «Ποιος αυτός που δεν ρώτησε κανέναν, αυτός που πήρε ένα γιγαντιαίο «όχι» και το μετέτρεψε σε «ναι». Αυτός που έμπηξε κοφτερό μαχαίρι στην καρδιά της Μακεδονίας. Αυτός που δέχτηκε να μην μιλάμε για μακεδονικούς αγώνες, αυτός που συμφώνησε και υπέγραψε να μην μιλάμε για Μακεδομάχους, αυτός που τιμώρησε παλικάρια που τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συνέντευξις Ἀλ6, μνημεῖο παχυλῆς ἀμαθείας. Λάλλας Παναγιώτης.
  Διάτρητα …ἀμαθεῖς!!!
  • «Ἐμεῖς κύριε Χατζηνικολάου εἴμαστε ἀνοικτοί, διάτρητοι…».
  • «Δὲν γεννήθηκα ἐγὼ μὲ τὴν μεγάλη δαμόκλειο σπάθη ἐπάνω ἀπὸ τὸ κεφάλι μου ὅτι πρέπει νὰ γίνω πρωθυπουργός».
  -Δαμόκλειος σπάθη: κατάστασις ἐπαπειλουμένης καταστροφῆς.
  – Ἐὰν δὲν ἦταν ντὶπ ἀγράμματο ζῶο θὰ ὁμιλούσαμε περὶ φροϋδικοῦ ὀλισθήματος ἢ γλῶττα λανθάνουσα κλπ, ἐπειδὴ ὅμως δὲν εἶναι αὐτὴ ἡ περίπτωσις θὰ ποῦμε ὅτι πρόκειται περὶ ἀγραμμάτου ζώου ποὺ προσπαθεῖ νὰ παραστήσῃ τὸ ἐγγράμματο ζῶο…
  – Δὲν ἔχει ξαναπεράση τέτοιος ἀγράμματος ἀπὸ τὴν πολιτικὴ ζωὴ αὐτοῦ του ῥημαδιασμένου τόπου.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...