Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ


 
 Από: 

Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, είναι ένας από τους λίγους πολιτικούς που οι Έλληνες αποκαλούν με το μικρό τους όνομα.

Κι επειδή έχει τύχει να τα δω με τα ματάκια μου και να τα ακούσω με τα αυτάκια μου, σας λέγω ότι όπου εμφανίζεται ο Ηλίας - μα σε λαϊκές αγορές, μα σε καφενεία, μα σε πλατείες - δεκάδες άνθρωποι τρέχουν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν μέσα από τη καρδιά τους.Η γνήσια λαϊκή αγάπη για έναν νέο πολιτικό, που υπόσχεται να ξαναφέρει την ελπίδα στον πάσχοντα Έλληνα, είναι τόσο έκδηλη ώστε κι εγώ [για να λέμε την αλήθεια] αν ανήκα σε κάποια από τις καθεστωτικές πολιτικές συμμορίες, θα ανησυχούσα πολύ σοβαρά και θα ξαμολούσα τα πάσης φύσεως κομματόσκυλα και κομματοφονιάδες, για να τον σταματήσουν.  

Καθότι η αντίστιξη μεταξύ, της υποδοχής που επιφυλάσσουν στον Ηλία τα λαϊκά στρώματα και της παγερής αδιαφορίας [να μην πω εμφανούς αηδίας] με την οποία αντιμετωπίζουν τους άλλους υποψηφίους, είναι κάτι παραπάνω από κραχτή.Δεν θα ξεχάσω ρε παιδιά στη λαϊκή της γειτονιάς μου, στη συνοικία Γκύζη, το φτύσιμο που έριξαν λαϊκατζήδες και κοσμάκης στον υποψήφιο δήμαρχο του συριζα. Ούτε να είχε πάει ο Μακρόν σε συγκέντρωση των κίτρινων γιλέκων, δεν θα τον κοιτούσαν με τόση απέχθεια και με τόση σιχασιά!

 

 

 Α, και κάτι ακόμα...

Όσα χρόνια βρίσκομαι κοντά στους αγώνες των Ελλήνων εθνικιστών, ποτέ δεν είδα τον Ηλία να κυκλοφορεί δημόσια με τη συνοδεία σωματοφυλάκων!  [Ναι, μα τον σταυρό που σας κάμω]

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί τον προφανή πρώτο στόχο των άπλυτων και των κρατικοδίαιτων μπράβων... Ωστόσο κι αυτό [είναι πολύ θλιβερό] αυτή η έκδηλη αγάπη του κόσμου, δεν μεταφράζεται σε αντίστοιχες ψήφους. Ούτε στις βουλευτικές, ούτε στις δημοτικές εκλογές.

Κανονικά δηλαδή και αν κρίναμε μόνον από τις θερμές εκδηλώσεις των απλών ανθρώπων υπερ του Ηλία, θα έπρεπε να πιάνει ποσοστά πάνω από το 50% των γνήσιων Ελλήνων ψηφοφόρων [πράγμα που κατά τις δικές μου εκτιμήσεις θα μεταφράζονταν σε ένα ποσοστό γύρω στο 30% επί του συνόλου των αθηναϊκών ψήφων, συνυπολογίζοντας την ψήφο των ελληνοποιηθέντων λαθρέποικων και των γόνων τους...]

Δυστυχώς, ούτε ο ίδιος ο Ηλίας, ούτε η Χρυσή Αυγή φτάνουν σε τέτοια ποσοστά, παρά την αναμφισβήτητη άνοδο της, την οποία μαρτυράει και ο πανικός του καθεστώτος...

 

Οι άνθρωποι είναι κατατρομαγμένοι από τον βρώμικο πόλεμο του καθεστώτος και σε μεγάλο βαθμό έχουν ταυτίσει τους χρυσαυγίτες με τη βαρβαρότητα της άμεσης βίας [κάτι που χαρακτηρίζει ακριβώς τους ορκισμένους εχθρούς τους, τους άπλυτους, τους παρακρατικούς μισθοφόρους και τους μισθωμένους αλλοδαπούς μπράβους, που χαρτζηλικώνονται από τους σόρος και από τους καθεστωτικούς πολιτικούς συμμορίτες]Αν συνυπολογίζουμε σ' αυτό τον "τεχνητό τρόμο" και το γεγονός ότι, ούτε η Ελληνική, ούτε η Χρυσή Αυγή, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να βγουν στον αέρα και να εκφράσουν τις απόψεις τους αλλά αντιθέτως αποκλείονται από παντού [μέχρι και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης] τότε είναι ευνόητο, γιατί τα ποσοστά του Ηλία [αλλά και της Χρυσής Αυγής στις βουλευτικές εκλογές] είναι πολύ μικρότερα, από αυτά που τεκμαίρονται μέσα από τις εκδηλώσεις αγάπης κι εμπιστοσύνης του κόσμου.

 

Ο αγώνας λοιπόν του Ηλία για τη δημαρχία της Αθήνας δίνεται ουσιαστικά στους δρόμους, πόρτα-πόρτα και φάτσα-φάτσα με τους απλούς ανθρώπους. Με μόνα όπλα το πάθος, την πίστη, την ψυχή και το σθένος του ίδιου και των συναγωνιστών, που [εθελοντικά και μόνο] συνεισφέρουν όσα δύναται ο καθένας.

 

Αν λοιπόν θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στην Αθήνα, να επιβιώσει ως Ελληνική πόλη [γιατί δυστυχώς αυτό είναι το διακύβευμα πλέον] θα πρέπει να συνεισφέρουμε και εμείς. Οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες, δημότες της Αθήνας.

Με όποιον τρόπο μπορεί και αντέχει ο καθένας μας.Σας το λέω ως δημότης Αθηναίων, που γεννήθηκα στην Αθήνα, που αρνούμαι να την εγκαταλείψω, που ψηφίζω στην Αθήνα, και που αγωνιώ μήπως η ίδια μου η πόλη καταντήσει μια άθλια πόρνη των εθνών, όπου ο καθένας θα μπορεί να σουλατσάρει στον αέρα της Μεγάλης Ιστορίας της και να φτύνει τα πάντα...

Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα, με τη δική σας δράση.Και να σας πω και κάτι ακόμα...

Ισως αυτή η ευκαιρία που μας δίδεται, να αντισταθούμε δηλαδή δια της ψήφου μας, στην αντικατάσταση μας από σλαβοαφροασιατικές μάζες, να είναι μία από τις τελευταίες που έχει η γενιά μας! Δυστυχως Ελληνάκια μου η φυλετική σύσταση του πληθυσμού των Αθηνών, έχει αλλάξει σε δραματικό βαθμό, και περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας. Και δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για να το επιβεβαιώσετε αυτό.

Κάντε μόνον μια περατζάδα από τα σχολεία του κέντρου των Αθηνών και θα διαπιστώσετε, αυτό που βλεπω εγώ κάθε ημέρα στη γειτονιά μου [την επονομαζόμενη και Μικρά Τίρανα]

Ότι η αναλογία αλλοδαπών και ελληνοποιημένων μαθητών προς τα γνήσια Ελληνάκια, είναι πλέον σημαντικά υπερ των αλλοδαπών [με τις δικές μου εκτιμήσεις, γύρω στο 60-40 κατά μέσον όρο, με τάση ραγδαίας ανόδου των αλλοδαπών] 

Υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα, ειδικά σε κέντρο, Σεπόλια, Πατήσια, Αμπελόκηπους, Κολωνό κ.λπ., όπου μπορεί να βρείτε και αναλογίες 90-10 υπερ των αλλοδαπών!

Κι όσο προχωράει ο καιρός τόσο αυξάνεται     Σε λίγα χρόνια η Αθήνα θα είναι μία πόλη υπό λαθροκατοχήν...Μέσα σ' αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα η δική μας δράση, όσο μικρές και αν είναι οι δυνατότητες μας, αναδεικνύεται σε αγώνα ζωής ή θανάτου.

Και δεν σας λέγω να βγείτε στους δρόμους με τις ντουντούκες και τα λάβαρα. Ξέρω ότι για πάρα πολλούς είναι αδύνατον. Σας λέω μόνον, να δράσετε έξυπνα, έστω και στα μουλωχτά. Έστω και στα ψιθυριστά. Αλλά δράστε! Κάντε κάτι...

Κάντε κάτι να ξεμπλοκάρετε τον γείτονα, τον φίλο, τον συνάδελφο, τον Έλληνα της διπλανής πόρτας, από τις φοβίες του και από τους δισταγμούς του.Να, εδώ από κάτου παραδείγματος χάριν, σας έχω κοτσάρει το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα. Ένα προγραματάκι μούρλια, που αν δώσει ο Αθηναίος τη δύναμη στον Ηλία να το εφαρμόσει, μπορεί κάπως να ανασχεθεί η ραγδαία εξολόθρευση του Ελληνισμού από την Πόλη του Πλάτωνα και του Μακρυγιάννη. Μπορείτε μια χαρά να το εκτυπώσετε [μπρος-πίσω] σε μια σελιδούλα Α4 και να το μοιράσετε στους κολλητούς σας. Κι αν γουστάρετε να κάμετε πιο μερακλίδικη δουλειά, μπορείτε να το βγάνετε και χρωματιστό, με τη φωτογραφία του Ηλία στη μία όψη.

Αμή;Κι ύστερα να ψιθυρίσετε και μια κουβέντα στους διστακτικούς, που μου 'τοιμάζονται να ψηφίσουν μητσογιάννηδες ή μελιτζάνες και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά. Λες και έχει διαφορά αν θα διαχειρίζονται τη γενοκτονία μας οι γαλάζιοι ή οι πράσινοι ή οι ροζοκόκκινοι συμμορίτες.

Δεν τους είδατε μωρέ πως πάνε χεράκι-χεράκι όλοι μαζί στις συναθροίσεις τους και υπόσχονται τα μύρια-όσα στους λαθρέποικους; Λες και πρόκειται να βγουνε δήμαρχοι στην Ισλαμαμπάντ και όχι στην Αθήνα!       Ναι ρε παιδιά...

Κι αν φοβάστε να εκτεθείτε για τους χ, ψ, ζ λόγους, μοιράστε το σε στυλ Ροζ Πάνθηρα. Χωρίς να σας πάρουν είδηση οι χαφιέδες της πολυκατοικίας σας [γιατί από τέτοιους δόξα τω Θεώ, αφθονεί η Ελλάδα]

Αλλά καντε κάτι ρε γαμώτο, έστω και την ύστατη ώρα.

Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα να ξαναζήσει στον ζωογόνο αέρα του Ελληνισμού. Αλλιώς σας το υπογράφω, Ελληνάκια μου...

Θα μας την καταντήσουν Αλβακογκολεζήνα...Και να το πρόγραμμα της Ελληνικης Αυγής, κι από κάτου η φωτογραφία του Ηλία κι ακόμα πιο παρακάτου, μια έγχρωμη συνοπτική παρουσίαση, για να φτιάξετε τα φέιγ βολάν σας...
Γιατί, μην το γελάτε καθόλου. Καταντήσαμε Σοβετία, να μοιράζουμε φωτοτυπημένες τις ιδέες μας πόρτα-πόρτα, όπως μοιράζανε τα βιβλία του Σολτζενίτσιν στον αλησμόνητο καιρό της [κόκκινης] αρκούδας...


              Το Πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα

Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα. Πάταξη της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και του παρεμπορίου. Σύσταση Ειδικών Ομάδων της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα παρεμβαίνουν άμεσα και θα εξαλείφουν όλες τις εστίες ανομίας.
Τετραψήφιος αριθμός για καταγγελίες δημοτών
 

Όχι ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα.
Όχι μαζικές δημόσιες προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της πόλης. Στήριξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί σε πακιστάν η πρωτεύουσα των Ελλήνων.

Σύγχρονος φωτισμός και πράσινο σε όλη την πόλη. Αλλαγή όλων των παλαιών λαμπτήρων με λάμπες τύπου led από την Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού. Έξωση των εργολάβων–νταβατζήδων από τον Δήμο Αθηναίων. Επανεκκίνηση της λειτουργίας όλων των δημοτικών υπηρεσιών, ιδίως στους τομείς της καθαριότητας, της ανακύκλωσης και του καλλωπισμού των δημοσίων χώρων.

Εφάπαξ επίδομα για την γέννηση κάθε νέου Ελληνόπουλου δημότη Αθηναίων.
Προτεραιότητα στον Έλληνα πολίτη σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές παροχές του Δήμου (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ιατρεία κ.ο.κ.). Έλληνες εργαζόμενοι σε δημόσια έργα που εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο.

Λογιστικός έλεγχος στα οικονομικά του Δήμου σε βάθος εικοσαετίας από ομάδες ορκωτών λογιστών. Τέλος στην διαφθορά και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.
Σκληρή δουλειά από όλους, τέλος στην αργομισθία, την σπατάλη και τα προνόμια των συνδικαλιστών και των δημοτικών αρχόντων
Οργάνωση των δημοτικών γυμναστηρίων για να στραφούν οι δημότες και κυρίως η νεολαία στην άθληση.
Ανάδειξη του κλασικού αθλητισμού και των δυναμικών αγωνισμάτων της αρχαιότητας μέσω της διοργάνωσης αγώνων υπό την αιγίδα του Δήμου.

Ανάδειξη του λαμπρού ιστορικού παρελθόντος των Αθηνών, των αρχαίων και νεότερων μνημείων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Προστασία των ιερών χώρων της αρχαίας μας παράδοσης, όπως το Δημόσιο Σήμα και η Ακαδημία Πλάτωνος. Προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω της διεθνούς προβολής της πόλεως και άνοιγμα σε αναξιοποίητες και ποιοτικές αγορές όπως η ρωσική
Δίκτυο κοινωνικών παντοπωλείων και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα. Καθημερινή πρόσβαση των Αθηναίων πολιτών σε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους. Στέγαση όλων των αστέγων σε αναξιοποίητα δημοτικά κτίρια. Περισυλλογή, εμβολιασμός και προστασία των αδέσποτων ζώων.

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ [Προς εκτύπωσιν]

Η προεκλογική μας εκστρατεία θα λάβει χώρα εν μέσω απόλυτου αποκλεισμού από όλα τα συστημικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) έχουν απαγορεύσει στους υποψηφίους μας να διαθέτουν σελίδες/προφίλ και να διακινούν τις απόψεις τους.
Για τον λόγο αυτό θα βρεθούμε πόρτα-πόρτα στο πλευρό κάθε Αθηναίου πολίτη και θα διαδώσουμε το πρόγραμμά μας μέσω φυλλαδίων.

Το έντυπο που ακολουθεί μπορεί να το εκτυπώσει κάθε συναγωνιστής και να το διανείμει στην περιοχή του

Επιτέλους! Με μπλοκάρανε στο φέησμπουκ


Κι έλεγα κι εγώ...
Τι λάθος κάμω και επί δυόμιση μήνες συνεχόμενα δεν μου έχουνε ρίξει ούτε ένα μπλοκαρισματάκι στο ρουφιανοκρατούμενο φέησμπουκ;
Ρε μπας και γίνομαι καθεστωτικός, χωρίς να το πάρω είδηση;

Ευτυχώς αδέρφια μου, το χαφιεδότσουρμο συνήλθε από τη δημοσιοϋπαλληλική νάρκη του.
Και με ξαναμπλοκάρανε επί 30 ημέρες, εξαιτίας της δημοσίευσης μου για τον Ηλία Κασιδιάρη:
"Δώστε μια ευκαιρία στην Αθήνα"

Λοιπόν, προς τους φίλους και τις φίλες μου στο αμαρτωλό φέησμπουκ...
Μέχρι τις 19 Μαϊου Ελληνάκια μου, θα σας περιμένω εδώ στο μπλογκ μας. Αφήστε πίσω σας τον μιστερ Ζακεμπεργκ και τον μισθοφορικό στρατό του και κάντε την αντισταση σας...

Δόξα τω Θεώ, ακόμα ενοχλουμε τις ροζοκόκκινες πολιτικές συμμορίες.
Και δεν μας το συγχωρούν, που παραμένουμε ζωντανοί...
Α, και κάτι ακόμα...

Προς τον άγνωστο κουκουλοφόρο που παρακολουθεί τις ιδέες μου, τις σκέψεις μου και τη ζωή μου

Σιχαμερέ μου ρουφιάνε, δεν πιστεύω να είσαι τόσο πολύ ηλίθιος ώστε να μην καταλαβαίνεις ότι με τη βία της εξουσίας που σου δώσανε το δικαίωμα να ασκείς πανω μου, με εξιδανικεύεις και μου ανεβάζεις κατακόρυφα την αναγνωσιμότητα, σε ένα μικρό και ασήμαντο κατα τα άλλα μπλογκ...

Ασφαλώς και το καταλαβαίνεις.
Εξόν όμως από την πολύ χαμηλή νοημοσύνη σου όπως όλοι οι εθελοντές σκλάβοι, είσαι και ένα θλιβερό πλάσμα, αναγκασμένο να σκυβει διαρκως το κεφαλι και να λέει "ναι" στα αφεντικά του.
Σε καταλαβαίνω.
Πρέπει να παρουσιασεις έργο, για να δικαιολογησεις τον μισθο σου.
Πρέπει να επιδείξεις στους ανωτέρους σου, πόσους ανθρώπους έβλαψες σήμερα, πόσες ιδέες έκοψες, πόσα κείμενα λογόκρινες, πόσους πρόδωσες και πόσους βρώμισες με την παρουσία σου.
Σωστά!

Γι αυτό και σε ευχαριστώ θερμά επειδή μου κάμεις το καλό να μου ανεβάζεις την αναγνωσιμότητα και προπαντός, επειδή με τη σιχαμερή σου ύπαρξη, αποδεικνύεις κάθε ημέρα, ότι δεν είμαστε ίδιοι...     


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

10 σχόλια :

 1. 4 στους 10 Έλληνες θα είναι άνω των 65 χρόνων και χωρίς δημόσια φαρμακευτική κάλυψη σε τρεις δεκαετίες.
  Τα στοιχεία που παρουσίασε χθες το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Εταιριών Ελλάδας (ΣΦΕΕ), στο πλαίσιο της αποτίμησης για το 2018 του φαρμακευτικού κλάδου, αποτυπώνουν με μελανά χρώματα το τοπίο στο οποίο θα κινούνται τα επόμενα οι κατά κύριο λόγο γηραιοί κάτοικοι της χώρας, εάν δεν επαναχαραχθεί η δημοσιονομική πολιτική για την υγεία.
  Είναι ενδεικτικό ότι από 21,9% που είναι σήμερα το ποσοστό των ατόμων ηλικίας 65 χρόνων και άνω επί του συνολικού πληθυσμού, το 2050 θα έχει εκτιναχθεί στο 36,5% του πληθυσμού. Δηλαδή σε τρεις δεκαετίες σχεδόν 4 στους δέκα Έλληνες θα είναι ηλικίας 65 χρόνων και άνω, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και νοσηλείας τους και τη δυνατότητα της δημόσιας κάλυψής τους
  Η μείωση του δημοσίου στη φαρμακευτική δαπάνη είχε ως αποτέλεσμα τη μετακύλιση του αντίστοιχου βάρους στον ιδιωτικό τομέα, είτε στους ασθενείς είτε στη φαρμακοβιομηχανία. Για το 2018 οι ασθενείς πλήρωσαν για εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική δαπάνη τουλάχιστον 625 εκατ. ευρώ και ο φαρμακευτικός κλάδος περίπου 990 εκατ. ευρώ.
  Το 2018 για κάθε 2 άτομα ενεργού πληθυσμού αντιστοιχούσε 1 άτομο ανενεργού πληθυσμού (αυτό αποτυπώνεται στο λεγόμενο δείκτη εξάρτησης στο 53%.
  Το 2050 που το 36,5% του πληθυσμού θα είναι ηλικίας άνω των 65 χρόνων, γίνεται αμέσως αντιληπτό πως θα ανατραπεί η αναλογία του 2 (άτομα ενεργού πληθυσμού) προς 1 (άτομο ανενεργού πληθυσμού), και μάλιστα χωρίς να συνυπολογίζεται η νοσηρότητα λόγω της γήρανσης του πληθυσμού. Ο λεγόμενος δείκτης εξάρτησης προβλέπεται πως θα είναι το 2050 στο 91%!
  Χώρα γερόντων, με υψηλό προσδόκιμο επιβίωσης
  Ένας άλλος παράγοντας που εκτιμάται ότι θα πιέσει περαιτέρω το σύστημα ασφάλισης άρα και υγειονομικής περίθαλψης, είναι πως δημιουργείται μια χώρα γερόντων μεν, με υψηλό προσδόκιμο επιβίωσης δε. Στην Ελλάδα, ανέφεραν οι ειδικοί, παρατηρείται υψηλό προσδόκιμο επιβίωσης: 81,5 έτη έναντι των 81 ετών που είναι ο μέσος όρος των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2016.
  Ο συνδυασμός της αύξησης του γηραιότερου πληθυσμού με το υψηλό προσδόκιμο επιβίωσης μόνο αυξανόμενες ανάγκες για υγειονομική περίθαλψη προκαλεί. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι ήδη καταγράφεται άνοδος στον αριθμό των θανάτων από νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος (αποτελούν το 38,3% των συνολικών θανάτων των Ελλήνων) ενώ συνεχή άνοδο καταγράφουν οι νεοπλασίες που ευθύνονται για το 25% των θανάτων.
  «Η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στις δαπάνες υγείας καθίσταται μη βιώσιμη σε ένα περιβάλλον δημογραφικών αλλαγών, μακροχρόνιας ανεργίας και δραματικής μείωσης του εισοδήματος του πληθυσμού» υπογραμμίζουν οι ειδικοί του ΙΟΒΕ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για όσα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και να δρομολογήσουν οι αρμόδιοι.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.

  Ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας εξαρτάται οικονομικά και ψυχολογικά από το ελληνόφωνο κράτος της οικογενειοκρατίας.
  600.000 περίπου υπάλληλοι στον Δημόσιο Τομέα
  220.000 σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ κ.λπ.
  90.000 Συμβασιούχοι
  470.000 Συνταξιούχοι του Δημοσίου
  Είναι ήδη στο 1.380.000.
  Υπάρχουν και άλλοι 300.000 πρώην συμβασιούχοι που θα ήθελαν κι ελπίζουν να ξαναμπούν με σύμβαση στο Δημόσιο (καθαρίστριες, εποχιακοί πυροσβέστες κλπ).
  Αν τους πολλαπλασιάσουμε επί τέσσερα με τις οικογένειές τους έχουμε τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας εξαρτημένο οικονομικά και ψυχολογικά από τα έσοδα του κράτους και από τις κυβερνητικές επιλογές.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 23 Απριλίου 2010: Όταν ο ΓΑΠ του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ παρέδιδε (με αγαλλίαση) την χώρα στους ιουδαίους τοκογλύφους.
  Αργότερα, αποδείχθηκε ότι ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου έπαιξαν την τύχη της χώρας κορώνα – γράμματα, μέσα σ’ ένα υπόγειο ξενοδοχείου στο Νταβός, μαζί με τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, τον ιουδαίο Στρος Καν.
  Αμέσως μετά, ο «εγκέφαλος» του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου είχε τη φαεινή ιδέα να προαναγγείλει την παράδοση της χώρας από το πιο ευαίσθητο σημείο της Ελλάδας, από τη νήσο Μεγίστη.
  «Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», ανέφερε στο διάγγελμά του ο «πρωθυπουργός της τρόικας».
  Αν οι Έλληνες γνώριζαν εκείνη την ημέρα τι ακριβώς σήμαινε η ένταξή μας στο Μηχανισμό Στήριξης και τι θα επακολουθούσε, τότε είναι πιθανό πως ο κ. Παπανδρέου δεν θα γυρνούσε ποτέ στην Αθήνα. Αν ο ψαράς που φαίνεται στο video γνώριζε τι έλεγε ο τότε πρωθυπουργός είναι δεδομένο πως δεν θα ψάρευε αμέριμνος, αλλά ενδεχομένως να πετούσε τον κ. Παπανδρέου στη θάλασσα για να αποτρέψει το «έγκλημα».
  Η 23η Απριλίου αποτελεί πλέον «μαύρη» επέτειο για τη χώρα μας, την οποία θα θέλουν σχεδόν όλοι να ξεχάσουν – πλην ίσως των ηθικών και φυσικών αυτουργών της.
  Τα αποτελέσματα εκείνης της τραγικής ημέρας είναι ακόμα και σήμερα ορατά.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 23 Απριλίου 1823: Ο Αθανάσιος Διάκος και η Μάχη της Αλαμάνας.
  Μία από τις πρώτες μάχες του Εθνικού Ξεσηκωμού, που δόθηκε στην ξύλινη γέφυρα της Αλαμάνας (Σπερχειού), πλησίον των Θερμοπυλών, στις 23 Απριλίου 1821 και συνδέθηκε με την ηρωική προσπάθεια του Αθανασίου Διάκου να αναχαιτίσει τις Οθωμανικές ορδές του Κιοσέ Μεχμέτ και του Ομέρ Βρυώνη.6
  Στις αρχές Απριλίου του 1821 η Ανατολική Ρούμελη (Στερεά Ελλάδα) βρισκόταν σε επαναστατικό αναβρασμό, όπως και η Δυτική Ρούμελη και ο Μοριάς (Πελοπόννησος). Ο Αθανάσιος Διάκος, που πρωτοστάστησε στην κήρυξη της επανάστασης στην περιοχή αυτή της Ελλάδας, είχε καταλάβει τη Λιβαδειά, τη Θήβα και την Αταλάντη, όχι όμως και το διοικητικό κέντρο της περιοχής, το Ζητούνι (σημερινή Λαμία), καθώς ο τοπικός οπλαρχηγός Μήτσος Κοντογιάννης θεωρούσε πρόωρη την έκρηξη της Επανάστασης και δεν συμμετείχε στον Αγώνα.
  Τα κακά μαντάτα δεν άργησαν να φθάσουν στον διοικητή της Πελοποννήσου (Μόρα-Βαλεσί) Χουρσίτ Πασά, ο οποίος βρισκόταν στην Ήπειρο, επικεφαλής στρατευμάτων για να τιμωρήσει τον Αλή Πασά, που έδειχνε τάσεις αυτονομίας από τον Σουλτάνο. Ο Χουρσίτ διέταξε τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιοσέ Μεχμέτ να καταστείλουν την Επανάσταση στη Ρούμελη και στη συνέχεια να προχωρήσουν από δύο κατευθύνσεις προς την Πελοπόννησο, για την άρση της πολιορκίας της Τριπολιτσάς.
  Στις 17 Απριλίου οι δυο πασάδες με 8.000 άνδρες στρατοπεδεύουν στο Λιανοκλάδι, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τους επαναστατημένους Έλληνες. Οι τοπικοί οπλαρχηγοί συσκέπτονται στο χωριό Καμποτάδες (20 Απριλίου 1821) και αποφασίζουν και υπερασπιστούν όλες τις διαβάσεις του Σπερχειού ποταμού (Αλαμάνας), διαμοιράζοντας τους 1500 άνδρες που διαθέτουν, ώστε να αποκόψουν την πρόσβαση των Τούρκων προς τα Σάλωνα (Άμφισσα) και τη Λιβαδειά.
  Το εναλλακτικό σχέδιο του Γιάννη Δυοβουνιώτη για την από κοινού αντιμετώπιση των Τούρκων στον Γοργοπόταμο απορρίπτεται. Έτσι, ο Πανουργιάς Πανουργιάς με 600 άνδρες οχυρώνεται στα υψώματα της Χαλκωμάτας, ο Δυοβουνιώτης καταλαμβάνει τη χαράδρα του Γοργοποτάμου με 400 άνδρες και ο Διάκος με 500 άνδρες θα αντιμετώπιζε τον εχθρό στην ξύλινη γέφυρα της Αλαμάνας (Σπερχειού), πλησίον των Θερμοπυλών.
  Το πρωί της 23ης Απριλίου οι Τούρκοι επιτίθενται ταυτόχρονα και στα τρία σώματα των επαναστατών. Ο Πανουργιάς και ο Δυοβουνιώτης υποχρεώνονται να υποχωρήσουν, προ των υπέρτερων δυνάμεων του Ομέρ Βρυώνη, με συνέπεια ο κύριος όγκος των Οθωμανών υπό τον Κιοσέ Μεχμέτ να επιπέσει επί του Διάκου στην Αλαμάνα. Ο Διάκος αρνείται να φύγει και να σωθεί, όπως τον προέτρεψαν οι συμπολεμιστές του και ως άλλος Λεωνίδας με μόνο 48 άνδρες μένει και πολεμά μέχρις εσχάτων. Κατά τη διάρκεια της μάχης το σπαθί του σπάει κι ένα εχθρικό βόλι τον τραυματίζει στον δεξιό ώμο, στο οποίο κρατούσε το πιστόλι. Πέντε Τουρκαλβανοί ορμούν στο χαράκωμά του και τον συλλαμβάνουν αιχμάλωτο.
  Ο επίλογος της μάχης, που στοίχισε τη ζωή σε 200 Έλληνες και 500 Οθωμανούς, γράφτηκε την επομένη ημέρα. Ο Διάκος μεταφέρθηκε στη Λαμία σιδηροδέσμιος, με ανοιχτές και αιμάσσουσες τις πληγές του και τιμωρήθηκε παραδειγματικά δια ανασκολοπισμού. Ο μαρτυρικός θάνατος του Διάκου ατσάλωσε τους επαναστάτες, παρά την ήττα και την καταστροφή στην Αλαμάνα. Οι δύο πασάδες, παρά τη νίκη τους επί του πεδίου της μάχης, δεν πέτυχαν τους αντικειμενικούς τους στόχους. Η καθυστέρηση στην Αλαμάνα έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στον Οδυσσέα Ανδρούτσο να οργανώσει την αντίσταση στο χάνι της Γραβιάς και να εκδικηθεί τη θυσία του Διάκου και των συμπολεμιστών του.
  Πηγή: sansimera.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μάϊκ Πομπέο: «Ήμουν Διευθυντής της CIA. Ψευδολογούσαμε, Εξαπατούσαμε, Κλέβαμε…»

  Την περασμένη εβδομάδα ο Πομπέο μίλησε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Α&Μ του Τέξας, που είναι από παλιά γνωστό σαν η ευνοούμενη της CIA δεξαμενή στρατολόγησης πρακτόρων, με δεδομένο μάλιστα ότι ένας από τους τελευταίους πρυτάνεις του. ο Ρόμπερτ Γκέιτς, ήταν αρχηγός της CIA και αργότερα έγινε υπουργός Αμύνης στις κυβερνήσεις Μπους και Ομπάμα.
  Μετά την ομιλία του, στο τμήμα των ερωτήσεων, ο Πομπέο καυχήθηκε ότι στην CIA, τόσο η εκπαίδευση όσο και η παράδοση, καθοδηγούν προς την ακόλουθη πρακτική:
  « Ψευδολογήσαμε, εξαπατήσαμε, κλέψαμε…»

  Ένας Χριστιανικός Θρησκευτικός ραδιοφωνικός σταθμός ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που επεσήμανε αυτή την δήλωση του Πομπέο -και την σχολίασε ως εξής: « Αυτή δεν είναι η συνοπτική εικόνα Υπουργού των Εξωτερικών. Είναι η σύνοψη του Σατανά.»
  Ο πρώην επικεφαλής της CIA και τώρα υπουργός των Εξωτερικών είπε τα εξής: «δουλειά της CIA είναι να ψεύδεται, να εξαπατά και να κλέβει».
  «Ποια είναι η εντολή/έμβλημα των ευελπίδων (της στρατιωτικής σχολής) του Γουέστ Πόϊντ; Δεν θα ψευστείς, δεν θα εξαπατήσεις, δεν θα κλέψεις και δεν θα ανεχθείς όσους το διαπράττουν. Εγώ ήμουνα ο Διευθυντής της CIA. Ψευδόμασταν, εξαπατούσαμε, κλέβαμε. Είναι –ήταν σαν- είχαμε ολόκληρη σειρά εκπαίδευσης. Σου θυμίζει την δόξα του αμερικανικού εγχειρήματος.» Τέξας, Πανεπιστήμιο Α&Μ (15 Απριλίου 2019).
  ΄Ένα άλλο ενδιαφέρον και ανησυχητικό σχόλιο, που χαρακτηρίζει την ερμηνεία του Πομπέο για την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, ήταν και η φράση: «Διπλωματία και στρατιωτικό χτύπημα πορεύονται πλάι-πλάι. Είναι πράγματι στενά συνδεδεμένα –το ένα εξαρτάται από το άλλο.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
  Μια τρύπα στο νερό… Του Κώστα Στούπα
  Το Πάσχα θα έρθει μαζί με την ανάσταση της ελληνικής οικονομίας, δήλωνε την Άνοιξη του 2016 ο κ. Τσίπρας.

  Ένα χρόνο περίπου αργότερα ο Υπουργός των Οικονομικών κ. Τσακαλώτος δήλωνε πως: "Το πρόβλημα της Ελλάδας τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ότι θα υπάρχουν περισσότερες επενδύσεις από ό,τι θα μπορούμε να απορροφήσουμε. Γι' αυτό το ζήτημα είναι να έχουμε φίλτρα για επενδύσεις που θα επηρεάσουν περισσότερο την οικονομία, συγκεκριμένες περιοχές και την κατάρτιση των εργαζομένων".

  Στις αρχές του 2017 ο κ. Φλαμπουράρης δήλωνε πως "Μέσα του 2017 και όλο το 2018 έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας...".

  Αισίως σήμερα βρισκόμαστε στο 2019 και η τετραετία βαίνει προς το τέλος της. Ούτε ανάσταση της οικονομίας είδαμε, ούτε φίλτρα στις επενδύσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε, ούτε τα μάτια μας τρίψαμε...

  Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο της Αlpha Bank για την ελληνική οικονομία: "Σε ετήσια βάση, οι επενδύσεις διαμορφώθηκαν στο 11% του ΑΕΠ το 2018 έναντι 21% του ΑΕΠ κατά μέσον όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και έναντι 23%-26% που ήταν τα προ κρίσης επίπεδα στην Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα, οι επενδύσεις αντιπροσώπευαν το 26% του ΑΕΠ το 2007, όταν είχαν φθάσει στο απόγειό τους, και το 17,5% το 2010, όταν μπήκαμε επισήμως στην κρίση και στα μνημόνια...".

  Στα επίπεδα αυτά οι επενδύσεις, όπως έχουμε επισημάνει πολλάκις, είναι μικρότερες από τις αποσβέσεις και αυτό σημαίνει ότι η οικονομία παρά την πρόσκαιρη και συγκυριακή μικρή ανάκαμψη συνεχίζει να κινείται σε καθοδικό σπιράλ.

  Χειρότερες ακόμη είναι οι εκτιμήσεις της Capital Economics που βλέπει σημαντική επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Ελλάδα φέτος αλλά και την επόμενη διετία καθώς αναμένεται να εξασθενήσει ο ούριος άνεμος εξαιτίας της συνεχιζόμενης συρρίκνωσης των επενδύσεων και της αρνητικής επίδρασης στις εξαγωγές από την αδύναμη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη.

  Ο οίκος τοποθετεί την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στο 1,5% το 2019, στο 0,5% το 2020 και στο 0,7% το 2021, επισημαίνοντας ότι δεν θα συνεχιστεί ο ρυθμός μεγέθυνσης του 2018 που ήταν υψηλότερος από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.

  Το 2018 το εμπορικό έλλειμμα σκαρφάλωσε στα 22,4 δισ. ευρώ και ήταν το υψηλότερα μετά το 2011. Οι εισαγωγές αυξήθηκαν ταχύτερα από τις εξαγωγές και εκτινάχθηκαν στα 54,8 δισ. ευρώ, το υψηλότερο σημείο μετά το 2008. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας δεν έχουν διορθωθεί μια δεκαετία μετά τη χρεοκοπία.

  Το ασφαλιστικό παρά τις σημαντικές οριζόντιες περικοπές δεν έχει επιλυθεί με βιώσιμο τρόπο.

  Πριν λίγες μέρες ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Νίκος Βέττας ανέφερε κατά τη διάρκεια παρουσίασης σχετικής μελέτης: "Υπάρχει αμφιβολία για το κατά πόσο το σύστημα είναι βιώσιμο σε βάθος χρόνου, αν δεν περικοπούν οι συντάξεις... Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα που θα λειτουργεί για την οικονομία και όχι μια οικονομία που θα λειτουργεί για το ασφαλιστικό σύστημα.

  Αν δεν υπάρξει αλλαγή, τότε η ελληνική οικονομία κινδυνεύει να κινείται οριζόντια για την επόμενη δεκαετία..."

  Είναι προφανές πως η κυβέρνηση έχει πέσει εντελώς έξω στις εκτιμήσεις της για την έξοδο από την κρίση με την επίτευξη ικανοποιητικών ρυθμών ανάπτυξης.

  Αντιθέτως εκεί που πέτυχε η κυβέρνηση είναι στην επίτευξη δημοσιονομικών πλεονασμάτων ακόμη μεγαλύτερων από αυτά που ζητούσαν οι δανειστές. Τα πλεονάσματα αυτά προφανώς αφαιρέθηκαν από την παραγωγική οικονομία και μετατράπηκαν σε ζήτηση για εισαγωγές.

  Όλα τούτα καταδεικνύουν πως τα τελευταία χρόνια παρά τις τεράστιες θυσίες αυτό που έχουμε πετύχει είναι μια τρύπα στο νερό...

  kostas.stoupas@capital.gr
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καρατζαφέρης: «854.000 αλλοδαποί προμηθεύτηκαν ελληνικές ταυτότητες και ψηφίζουν στη χώρα».
  Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκρουσε το καμπανάκι λέγοντας ότι 854.000 χιλιάδες αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων όπως Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Αλβανοί έχουν πάρει ιθαγένεια και έχουν προμηθευτεί ελληνικές ταυτότητες ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές.
  Όπως συγκεκριμένα είπε:
  «Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν Τσίπρα και στις δημοσκοπήσεις δεν ερωτήθηκαν γιατί απλά δεν τους βρίσκουν και αυτοί πάνε όλοι μονοκούκι!».
  Ενώ αναφέρθηκε και στον Καμμένο που φαίνεται να τα έχει βρει ξανά με τον Τσίπρα για να έχει κάλυψη …όπως και φάνηκε στην πρόσφατη ψηφοθηρία για άρση της Ασυλίας του!
  «Παμπόνηρος ο Καμμένος» δήλωσε ο Καρατζαφέρης, «αφού είδε ότι δεν του βγήκε η σύγκρουση με τον Τσίπρα τα ... Ξαναβρήκε».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. AN OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ;
  Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ.
  «Εμείς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η άποψή μας για κάποια θέματα, είμαστε στρατιώτες και είμαστε συντεταγμένο τμήμα της Κυβέρνησης, της όποιας Κυβέρνησης. Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος. Έτσι, λοιπόν, κινούμαστε και δεν το κάνουμε ούτε με το στανιό, ούτε γιατί μας αναγκάζει κανείς, το κάνουμε γιατί, όπως είπαμε, είμαστε στρατιώτες και έτσι έχουμε μάθε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή διάφορα λέγονται, διάφορα ακούγονται, πέφτει πολύ δηλητήριο σε όλη αυτή την υπόθεση, δηλαδή έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και σε λιγότερο πατριώτες, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπάνε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό αυτού του τόπου. Άλλοι το εκφράζουν έντονα και άλλοι λιγότερο έντονα. Η ουσία είναι ότι όλοι είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, όποια είναι αυτά. Επομένως, εδώ, προσωπικές απόψεις και θεωρίες παράξενες δεν χωράνε».
  ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟN ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 2ος με διαφορά και ανεβαίνει για πρώτος ο Κασιδιάρης. Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Γερμανικής πρεσβείας.

  Αναβρασμός, επικρατεί στα κομματικά γραφεία, ιδιαίτερα δε στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ύστερα από τη διαρροή μέτρησης που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας ισχυρής χώρας της Ε.Ε. και τη νέα δημοσκοπική εικόνα που αυτή αποτυπώνει για το μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.
  Τα δεδομένα, της νέας αυτής μέτρησης, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με ορισμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες δείχνουν τον Κώστα Μπακογιάννη στην πρώτη και μάλιστα με διαφορά από τους υπολοίπους θέση ενώ ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται στην τέταρτη.
  Πιο αναλυτικά, η έρευνα της ξένης διπλωματικής αρχής που έγινε σε ασυνήθιστα, ομολογουμένως, μεγάλο δείγμα, περίπου 2000 ατόμων, εμφανίζει τον κ. Μπακογιάννη σταθερά πρώτο, αλλά με δυσκολία να ξεπεράσει το όριο του 32%-33% και τον Ηλία Κασιδιάρη διακριτά δεύτερο, να έχει ήδη κλειδώσει το εντυπωσιακό ποσοστό (16,12%) που είχε αποσπάσει στις αντίστοιχες εκλογές του 2014 και να οδεύει για ακόμη ψηλότερα.
  Σύμφωνα με το Bankingnews.gr το κρίσιμο στοιχείο της μέτρησης που βεβαίως δεν προορίζεται για δημοσιοποίηση είναι ότι όπως και η πρωτιά του κ. Μπακογιάννη δεν αμφισβητείται, έτσι και η δεύτερη θέση του υποψήφιου της Χρυσής Αυγής είναι παγιωμένη, καθώς η διαφορά του από τους άλλους υπόλοιπους διεκδικητές του χρίσματος είναι απόλυτα καθαρή, ξεπερνώντας το εύρος οποιουδήποτε στατιστικού σφάλματος.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
  • ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου
  • ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κυριάκου
  • ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΦΟΙΒΟΣ του Δημητρίου
  • ΜΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Στυλιανού
  • ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Αγγέλου
  • ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Σπυρίδωνα
  • ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
  • ΠΑΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Γεωργίου
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου
  • ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου
  • ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βαγγέλη
  • ΡΕΜΠΑΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Λάμπρου
  • ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου
  • ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Απόστολου
  • ΣΙΔΕΡΗ - ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη
  • ΣΠΥΡΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ του Νικολάου
  • ΤΣΑΜΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Ιωάννη
  • ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
  • ΧΑΛΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ του Ελευθερίου
  • ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικολάου
  • ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρυσοστόμου
  • ΨΑΡΟΜΠΑ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...