Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Οι χώρες που ξεχωρίζουν στις επιστήμες και την καινοτομία.


Πάνω από 2.000 φοιτήτριες στην Ελλάδα έβαλαν αγγελία σε ροζ site.

  Παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και την επιστήμη είναι οι ΗΠΑ, ωστόσο, η Κίνα έχει ξεπεράσει το στάδιο της αντιγραφής και αναπτύσσει την επιστημονική έρευνα ανεβάζοντας ραγδαία τόσο τον αριθμό των επιστημονικών δημοσιεύσεων όσο και τις πατέντες που κατοχυρώνει.
Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και χώρες της Άπω Ανατολής επενδύουν στην επιστημονική έρευνα με καλύτερα ή χειρότερα αποτελέσματα κατά περίσταση.
Ο ιστότοπος RS Components, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε σε διάφορες λίστες τις χώρες που ξεχωρίζουν στο κομμάτι των επιστημών και της καινοτομίας. Τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε είναι ο αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύθηκαν, ο αριθμός των καταχωρημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα και την ανάπτυξη και ο αριθμός ερευνητών ανά 1000 άτομα σε κάθε χώρα.
«Η επιστήμη προσαρμόζεται συνεχώς και στοχεύει να βοηθήσει στη θεραπεία και την καταπολέμηση ασθενειών παγκοσμίως, οπότε είναι σαφές ότι πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην επιτυχία και τη χρηματοδότησή της», επισημαίνει επικεφαλής του RS Components.

Αριθμός των επιστημονικών ερευνών που δημοσιεύτηκαν το 2018 ανά χώρα:

Ηνωμένες Πολιτείες – 26.855
Κίνα – 14.234
Γερμανία – 8.201
Ηνωμένο Βασίλειο – 7.214
Ιαπωνία – 4.670
Γαλλία – 4.572
Ελβετία – 3,059
Καναδάς – 3,041
Αυστραλία – 2.531
Ισπανία – 2,476


Οι χώρες με τα περισσότερα κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας
Ηνωμένες Πολιτείες – 155,982
Ιαπωνία – 54,422
Νότια Κορέα – 20.201
Γερμανία – 17.752
Κίνα – 14,234
Καναδάς – 7,492
Ηνωμένο Βασίλειο – 7,167
Γαλλία – 7,026
Ισραήλ – 3,804
Ιταλία – 3,090


Οι χώρες με τους περισσότερους ερευνητές ανά 1000 άτομα:
Ισραήλ – 17
Δανία – 15
Σουηδία – 14
Φινλανδία – 14
Νότια Κορέα – 14
Ιρλανδία- 13
Ισλανδία – 12
Νορβηγία – 12
Βέλγιο – 12
Αυστρία – 10
Γαλλία – 10
Σιγκαπούρη – 10
Ιαπωνία – 10


Το ποσοστό του ΑΕΠ που δαπανάται από κάθε χώρα για την έρευνα.
Ισραήλ – 4,25%
Νότια Κορέα – 4,23%
Ελβετία – 3,37%
Σουηδία – 3,27%
Ιαπωνία – 3,14%
Αυστρία – 3,09%
Γερμανία – 2,93%
Δανία – 2,87%
Φινλανδία – 2,75%
Ηνωμένες Πολιτείες – 2,74%ΟΙ  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ  ΠΟΛΥ  ΣΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Πάνω από 2.000 φοιτήτριες στην Ελλάδα έβαλαν αγγελία σε ροζ site.

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το φαινόμενο με τις φοιτήτριες που μπλέκουν στα δίχτυα κυκλώματα πορνείας… Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς, βλέποντας το ρεπορτάζ που προέβαλε χθες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Μία από αυτές τις κοπέλες μίλησε με αλλοιωμένη την φωνή της, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις λεπτομέρειες…
-Πόσα χρόνια το κανεις αυτό το επάγγελμα;
– Δυο, δυο και ο λόγος βέβαια είναι τα πολύ καλά χρήματα.
– Για πόσα χρήματα μιλάμε;
-Ε, μιλάμε για 200 ευρώ την ημέρα
– Σε έχουν προσεγγίσει κυκλώματα;
-Ναι, ναι σε προσεγγίζουνε, για προστασία, αλλά είναι πως θα το αντιμετωπίσεις και εσύ.
2.000 φοιτήτριες σε λίγους μήνες
Μάλιστα, στο ρεπορτάζ μίλησε και η Χέλγκα, η οποία και εκείνη είναι μία εκδιδόμενη κοπέλα. Όπως είπε, στην διαδικτυακή ροζ πλατφόρμα που διαθέτει, έχουν καταχωρηθεί μόνο τους τελευταίους μήνες, 2.000 αγγελίες.
Οι περισσότερες είναι από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Τα κυκλώματα τους τάζουν τεράστιες αμοιβές, εκείνες πείθονται, αλλά στο τέλος παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που βγάζουν.
Δεν φταίει η κρίση
Θα περίμενε κανείς, πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα μας, όμως ο Γρηγόρης Λάζος είχε διαφορετική άποψη.
Ο καθηγητής ουσιαστικά υποστηρίζει οτι η φτώχεια δεν είναι ο πραγματικός λόγος, αλλά η πλούσια ζωή που προσφέρει το κύκλωμα αυτό.«Ροζ μεροκάματο» για φοιτήτριες από την Πάτρα με όργια μέσω διαδικτύου!

Στους ρυθμούς του παράνομου αγοραίου έρωτα κινείται και η Πάτρα, από τη μία με τις «ροζ» αγγελίες που αναρτούν φοιτήτριες, οι οποίες υπόσχονται αξέχαστες νύχτες με το ανάλογο αντίτιμο, και από την άλλη με μια εταιρία που πιθανώς έχει έδρα την Κρήτη ή και την Αθήνα και η οποία υπόσχεται… αποστολή νεαρών γυναικών… στο κρεβάτι του κάθε Πατρινού, σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.
Και ενώ συμβαίνουν αυτά, έρχεται να προστεθεί και έρευνα του περιοδικού «Time» του Λονδίνου για το φαινόμενο της πορνείας στην Ελλάδα της κρίσης, που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς το 80% των νέων γυναικών που πουλούν το κορμί τους είναι ηλικίας 17 ως 20 ετών, μεταξύ των οποίων και φοιτήτριες, οι οποίες μακριά από την οικογενειακή εστία είναι διαθέσιμες και έτοιμες για όλα. Την αρχή είχε κάνει τον περασμένο Μάιο μία  19χρονη, που ανήρτησε αγγελία στο διαδίκτυο δηλώνοντας: «Είμαι η Γιολάντα, 19χρονη φοιτήτρια. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στον χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια και κοριτσάκια».
Τώρα ήρθε η σειρά της 21χρονης φοιτήτριας Εμμας να δηλώσει μέσω της ιστοσελίδας sexyemma.top, που διαχειρίζεται, ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες! Στην αγγελία της προς τους υποψήφιους πελάτες, αναφέρει το τηλέφωνο και το e-mail της και πως είναι έτοιμη για όλα με μόλις 100 ευρώ την ώρα!
Αίσθηση, όμως, έχει προκαλέσει και η αγγελία, που αναζητά «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό – χαλαρωτικό μασάζ» σε σπίτια  υποσχόμενη άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και πολύ υψηλές αποδοχές: «Υγεία και καθαριότητα, τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε. Σκοπός μας, να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας» είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία «ψαρεύει» τους πελάτες της μέσα από το διαδίκτυο.

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...