Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ.

Η Κοινοπραξία Προδοτών και Παλιανθρώπων ΕΠΕ πάει στην Κάλπη,  του Σπύρου Χατζάρα Το μεγάλο πολιτικό στοίχημα για το επόμενο διάστημα, δεν είναι φυσικά οι Δήμοι και η Ευρωβουλή αλλά οι Εθνικές Εκλογές.
 Η «Προοδευτική Συμμαχία» του Αλιέκσι Τσιπρόφσκι, δεν αφορά πρωτίστως την Ευρωβουλή αλλά είναι προπαρασκευή για την εκλογική διάσωση των Συριζέσκου, και του αμερικάνικου ονείρου τους.
«Προοδευτική Συμμαχία», σημαίνει Κοινοπραξία Προδοτών και Παλιανθρώπων ΕΠΕ.
 Ο αμερικανικός παράγων, κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την Αμερικανική αριστερά να παραμείνει μεγάλο Κόμμα και αντιπολίτευση στον Κούλη.

 Η φιλοαμερικανοϊσραηλινή Κοινοπραξία συγκέντρωσε άφθονη «Πολιτική σαβούρα», «ανεπάγγελτους» «πρασινοφρουρούς», κομματίδια της Αμερικανόδουλης Αριστεράς, και υλικά κατεδαφίσεως του ΚλεπτοΠΑΣΟΚ και συγκρότησαν ένα νέο «τίποτα» που μιλάει για Νίκη.

 Προσωπικά μου θύμισε την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Η συνδετική υλη που ενώνει,  το Τζέισον-Αντιγόνη, τον Τζουμάκα, την Ξεπαπαδέα, και τον Θεοχαρόπουλο, είναι η αμερικανοφιλία και ο παλιανθρωπισμός.
Οι Παλιάνθρωποι κολλάνε αναμεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες.
Οι «αριστεροί και προοδευτικοί» Παλιάνθρωποι, σε «κάθε γωνιά της χώρας», θα κληθούν να συμμετάσχουν σε «επιτροπές στήριξης» της Αμερικανόδουλης «Προοδευτικής Συμμαχίας» , για την οποία εργάζεται ο Ανθύπατος Τζέφρι, σε «κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς».
Όλο το χαφιεδότσουρμο της Κλεπτοκρατίας «που έχουν τις ίδιες αγωνίες» και «το ίδιο όραμα» για το «προοδευτικό μετασχηματισμό» της ελληνικής κοινωνίας. Συνθήματα μεταχειρισμένα και «άδεια σακάκια», που απευθύνονται στην αγέλη των ηλιθίων. «προοδευτικός μετασχηματισμός», «Δίκαιη ανάπτυξη», «αξίες», «όραμα».
Όλα αυτά συνοψίζονται στο, «ότι φάνε ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους». Το πράγμα όμως βιάζει.
Ο Οκτώβριος είναι πολύ μακριά. Οπότε, η αμερικανική πρεσβεία και το επικοινωνιακό «επιτελείο» του Αλιέκσι ετοιμάζουν έναν εκλογικό συναγερμό τριών εβδομάδων. Κάλπες στις 26 Μαΐου, κάλπες στις 2 Ιουνίου για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και εθνικές κάλπες στις 9 Ιουνίου, που θα «συνοψίσουν» το μήνυμα της «Νίκης».
 Στην Βασιλίσσης Σοφίας και τα υπόγεια του Μαξίμου περιμένουν το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των Προεδρικών Εκλογών στα Σκόπια οι οποίες διεξάγονται την Κυριακή 21 Απριλίου. Αν κερδίσει το νατοϊκό τόξο θα βάλουν μπροστά. Μέχρι τις αρχές Μαΐου θα γνωρίζουν και τι αποδίδει δημοσκοπικά το σκάνδαλο «Novartis». Τις προάλλες εκεί που κοιμόταν ξεσκέπαστος ο δημοσκόπος , ήρθε στον ύπνο του το πνεύμα του Ανθύπατου Τζέφρυ και του είπε «ΣΥΡΙΖόφσκι 21,1 %». Σηκώθηκε ο δημοσκόπος, το εκτίμησε και ανακοίνωσε στην Τσαρλαμπά: ΣΥΡΙζόφσκι στις Ευρω-εκλογές 26,4%.
Τέτοια ελπίζουν οι Συριζόφσκι. 25% την πρώτη Κυριακή. Μια αύξηση την Δεύτερη και μια καλύτερη αύξηση την Τρίτη Κυριακή.
Με την βοήθεια φυσικά των βοθροκάναλων, και η Κοινοπραξία Προδοτών και Παλιανθρώπων ΕΠΕ θα πάει στον Παράδεισο.
Μόνο που υπάρχει και η εκδοχή, βαθειά, βαθύτερα, Τάρταρα. Διότι, η πολιτική εκτός από τους σχεδιασμούς είναι μια ζαριά. Και αυτό σημαίνει ότι παίζουν και τα «ντόρτια» και οι «δυάρες».
Και στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα πολλοί Έλληνες. Και αυτό είναι κακό και για το βαθύ κράτος και για τους Συριζόφσκι. Και μπορεί ο «προοδευτικός μετασχηματισμός», το Τζέισον -Αντιγόνη,  η Πουστιά, και ο αγωνιστής της πρέζας και γνωστός ακτιβιστής LGBD Ζακ, να ηττηθούν από την οικογένεια, τις παραδοσιακές αξίες, τα ήθη και τα έθιμα, και την κοινή λογική.
Την εθνική Ανεξαρτησία και τη λαϊκή Κυριαρχία και την ισότητα και μπροστά στον τοκογλύφο.  Οπότε, το όραμα των Συριζόφσκι και τον Αλιέκσι, θα τους πάρει ο διάολος μαζί με τους Βόρειους του ΝΑΤΟ. ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια :

 1. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ VW ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. Ο ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ: "ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ".
  Μετά από μεθοδικές κινήσεις του Μπόϋκο Μπορίσοβ, ή χώρα υπoγράφει σύμφωνο με το VW Grouр για παραγωγή αυτοκινήτων σε ένα γιγαντιαίο εργοστάσιο 1 εκατ τετραγωνικών μέτρων, που θα γίνει στην Ανατολική Σόφια, με τμήματά του και στην Ελληνική Φιλιππούπολη.
  Η Βουλγαρία βελτιώνει συνεχώς την οικονομία της και τώρα μπαίνει στην εποχή της παραγωγής των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων του VW Group (Audi & Skoda).
  Η Βουλγαρία δεν έχει εργατικό δυναμικό (ανεργία στη Σόφια και Φιλιππούπολη στο μηδέν) και αυτό θα ανοίξει ευκαιρίες για Έλληνες εργαζομένους αλλά και σε επιχειρήσεις υποστήριξης (logistics, άλλες υπηρεσίες κλπ).
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Γιώργος Τράγκας για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανέφερε:
  «Ρωτούσα επίμονα τον τελευταίο καιρό διάφορους πολιτικούς και γνώστες του θέματος των πολεμικών αποζημιώσεων. Τον πολεμικών επανορθώσεων αυτών που πήραν όλα τα κράτη της Ευρώπης που καταστράφηκαν από τους Ναζί, με την Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που δεν έχει πάρει. Ρωτούσα αν υποβάλαμε ποτέ επίσημο αίτημα στην γερμανική κυβέρνηση, αν υποβάλαμε ποτέ επίσημο αίτημα στην κ. Μέρκελ; Ένα αίτημα με κυβερνητική υπογραφή. Αν υποβάλαμε αίτημα, αν πήγαμε σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, αν ζητήσαμε και εμείς αποζημίωση γι’ αυτούς που κάψανε. Είναι 2 ειδών οι αποζημιώσεις για την καταστροφή των δομών του κράτους και τις αποζημιώσεις για αυτούς που εκτελέστηκαν. Γίνεται κουβέντα τον τελευταίο καιρό και ειπώθηκε και στη Βουλή κάτι για 60 δις, ενώ οι Γερμανοί χρωστούν 400 δις στο ελληνικό κράτος και όχι στους πολίτες που εκτελέστηκαν και στις οικογένειές που ορφάνεψαν. Ούτε ένα αίτημα προς την γερμανική κυβέρνηση! Ούτε ένα επίσημο αίτημα.
  Ψάχνοντας για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, της επιστροφής των κλεμμένων και της αποζημίωσης των ιδιωτών αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι εδώ στην Αθήνα οι δωσίλογοι περισσεύουν, το πρακτοριλίκη πάει σύννεφο. Και μην πιστεύετε για Αριστερά και Δεξιά. Σε τέτοια θέματα η υποταγή είναι μία.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 10 μήνες φυλάκιση στους Γερμανούς στρατιωτικούς που κατέβασαν την Ελληνική σημαία.
   Δεν είχαν πρόθεση να προσβάλουν τους Έλληνες ισχυρίστηκαν οι δύο νεαροί στρατιωτικοί από τη Γερμανία, η πράξη των οποίων να υποστείλουν την ελληνική σημαία στον Σταυρό Ακρωτηρίου και να την αντικαταστήσουν με τη γερμανική, προκάλεσε το κοινό αίσθημα.
   Το περιστατικό έγινε αντιληπτό χθες Κυριακή από ομάδα Χανιωτών, οι οποίοι πολύ γρήγορα διαπίστωσαν ότι η ελληνική σημαία είχε πεταχτεί στα βράχια.
   Οι δράστες της προσβολής των συμβόλων δεν άργησαν να εντοπιστούν και όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για δύο Γερμανούς στρατιωτικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην ενέργεια αυτή στη διάρκεια πεζοπορίας στην περιοχή του Σταυρού.
   Μάλιστα, απέδωσαν την πράξη τους στην ορειβατική συνήθεια να αναρτάται η σημαία της χώρας από την οποία προέρχονται οι ορειβάτες στην κορυφή που «κατέκτησαν».
   Οι δύο νεαροί στρατιωτικοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων.
   Οι ισχυρισμοί τους και πάλι δεν έπεισαν τον δικαστή, ο οποίος του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή, καταδικάζοντας τους για προσβολή δημοσίων συμβόλων κατά συναυτουργία.
   Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί θα επιστρέψουν αύριο στην πατρίδα τους, όπου λόγω και της ιδιότητάς τους αναμένεται να ελεγχθούν πειθαρχικά.
   ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ.
   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
   Ζ.Π.


   Διαγραφή
  2. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Ανούσια ψηφίσματα για τις γερμανικές αποζημιώσεις που κανείς δεν τολμάει να ζητήσει από την ιουδαία Μέρκελ. ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Τα κάνουν πάνω τους όταν βρίσκονται με την Μέρκελ.
   Το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων θυμήθηκε η κυβέρνηση, δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πορίσματος από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και σαράντα ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.
   Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί την «εργαλειοποίηση» του κρίσιμου και εθνικά ευαίσθητου ζητήματος. Υπενθυμίζεται πως και κατά την προεκλογική περίοδο του 2014 στελέχη της σημερινής πλειοψηφίας μιλούσαν ακόμα και για εγγραφή των απαιτήσεων στον εθνικό προϋπολογισμό.
   Σε κάθε περίπτωση σήμερα στις 10 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση επί της Εκθέσεως της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής «για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών» ενώ αργά το βράδυ η εθνική αντιπροσωπεία θα ψηφίσει το κείμενο – πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με το οποίο καλείται η κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες διπλωματικές και νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση και την πλήρη ικανοποίηση όλων των αξιώσεων του Ελληνικού Κράτους από τον Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
   Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την διάρκεια της συζήτησης τον λόγο θα λάβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρχηγοί των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων.
   Ωστόσο, οι πολιτικοί αρχηγοί πιθανότατα να περιορίσουν τις τοποθετήσεις τους στο ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων και να μην επεκταθούν στα ευρύτερα θέματα της επικαιρότητας.
   Το κείμενο
   Πάντως, το τελικό κείμενο που εισηγείται ο κ. Βούτσης - και δέχθηκε η ευρύτερη πλειοψηφία της Διάσκεψης των προέδρων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Εν. Κεντρώων) - προκειμένου να ψηφιστεί στο τέλος της συζήτησης για τις γερμανικές οφειλές δημιουργεί την αίσθηση ότι ούτε και αυτή την φορά θα υπάρξουν καθαρές ενέργειες για την σχετική διεκδίκηση.
   Μεταξύ άλλων, είναι χαρακτηριστικό ότι το σχετικό ψήφισμα δεν κάνει καμία αναφορά σε «γερμανικές αποζημιώσεις», ωστόσο τονίζεται πως «το ζήτημα των οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παραμένει ανοικτό, ως απαράγραπτο χρέος που αναζητά επίμονα την ηθική, ιστορική και νομική του δικαίωση» και πως «δεν τίθεται και δεν δύναται να τεθεί κανένα ζήτημα παραγραφής των αξιώσεων του Ελληνικού Κράτους».
   Καταλήγοντας επισημαίνεται ότι η Βουλή καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση «να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες διπλωματικές και νομικές ενέργειες για τη διεκδίκηση και την πλήρη ικανοποίηση όλων των αξιώσεων του Ελληνικού Κράτους από τον Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο».
   Να σημειωθεί ότι η Διακομματική επιτροπή που επεξεργάστηκε όλα τα επίσημα ιστορικά ντοκουμέντα υποστηρίζει στο τελικό της πόρισμα ότι οι απαιτήσεις για τον Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο αγγίζουν τα 300 δισ. ευρώ.
   ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
   BΟΥΤΣΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΚΟΪΜ».
   Ο Βούτσης στην Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων της ΕΕ, είπε: «Πιστεύω ότι χρειάζεται να αναζητήσουμε όλοι μαζί την ευρωπαϊκή ταυτότητα με βάση τις αξίες της ειρήνης, του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, του κράτους δικαίου και της Δημοκρατίας, αντί της αγωνιώδους αναζήτησης εθνικής ταυτότητας, όπου οξύνεται η διαφορετικότητα και εκδηλώνονται φαινόμενα εθνικής αναδίπλωσης και εθνικισμού»!
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...