Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

Αυτόχθονες Έλληνες: ΧΙΡΟΥ ΟΝΟΝΤΑ
Άρθρο  του Α, όλα κι όλα...
Φρονώ ότι ο στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος έκαμε καλή δουλίτσα στη θητεία του στην ευρωβουλή, όπως επίσης εξαιρετικός ήταν και ο άλλος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, ο κ. Λάμπρος Φουντούλης.
Μάρτυς μου το γεγονός ότι ο κ. Επιτήδειος έλαβε μια θέση ανάμεσα στους 10 πρώτους ευρωβουλευτές για τις επερωτήσεις του και για τις ομιλίες του στο ευρωκοινοβούλιο και προπαντός, μάρτυς μου ο σπουδαίος Ευρωπαίος Ηγέτης Βίκτορ Όρμπαν, που έστειλε προσωπικώς συγχαρητήρια επιστολή και στον κ. Φουντούλη και στον κ. Επιτήδειο.

Μπράβο λοιπόν στρατηγέ μου για το έργο που προσφέρατε κι επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα, τον πρώην ψηφοφόρο σας, για τον τρόπο με τον οποίο με εκπροσωπήσατε στα ευρωσαλόνια [στα οποία μεταξύ μας, δεν έχω και μεγάλη εκτίμηση...]

Α, κι επειδή δεν μασάω τα λόγια μου και δεν γουστάρω τις προπαγάνδες, απο όπου και αν προέρχονται, σου το λέω στα ίσα στρατηγέ μου, ότι σε είχα ψηφίσει στις προηγούμενες ευρωεκλογές. Μαλιστα,  είχαμε γνωρίσει στα γραφεία των εκδόσεων Νέα Θέσις, του μακαρίτη Γιάννη Σχοινά [έναν συνεπέστατο εθνικιστή, που στάθηκε πάντα πιστός στις ιδέες του]
Κι έτσι μιλώντας, ως απλός πολίτης, το λέω και πάλι στα ίσα και χωρίς τσιριντζάντζουλες.
Και σ' αυτές τις ευρωεκλογές, αν ο Αρχηγός σε ενέτασσε πάλι στο ψηφοδέλτιο, θα σε ξαναψήφιζα.
Καθότι κι εσένα και τον κ. Φουντούλη, όσον καιρό ήσασταν στα ευρωσαλόνια, σας έβλεπα και σας καμάρωνα.
- Να ρε που υπάρχουν και σωστοί πολιτικοί...
Έτσι έλεγα μέσα μου και γελούσα με τα καμώματα των άλλων, που σουλατσάρουν από κόμμα σε κόμμα, σαν τους μασκαράδες τις Απόκριες, που κάθουνται σε όποιο πάρτυ έχει την καλύτερη μάσα ή τις ωραιότερες κυρίες...
Νομίζω; 

Έλα όμως, που βγαίνεις τώρα κοτζάμ στρατηγός και άξιος άνθρωπος στη δουλειά του και μου φέρνεις τα πάνω-κάτου.
Αποχωρείς λες από τη Χρυσή Αυγή.
Κι από πάνου κάμεις και κάτι δηλώσεις, λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές, που είναι τουλάχιστον ντροπιαστικές για τον Λαϊκό Σύνδεσμο...
Και ερωτώ τώρα εγώ, ο απλός ψηφοφόρος και συνειδητοποιημένος Έλληνας πολίτης...
Γιατί, στρατηγέ μου;
Γιατί πετάς το μαχαιράκι κατευθείαν στο στήθος όλων ημών των Ελλήνων, που εξαιτίας του ότι είμεθα χρυσαυγίτες, σε περιβάλλαμε με την πίστη μας και σου δώκαμε την ψήφο μας αβλεπή [και μαζί με τη ψήφο μας, σου δώκαμε και τις ελπίδες μας, για ένα καλύτερο αύριο αυτής της δύστυχης πατρίδας]
Διότι, κακά τα ψέμματα στρατηγέ μου αλλά σχεδόν κανείς από όλους αυτούς που σε ψήφισαν δεν το έπραξε επειδή ήσουν ο Γιώργος Επιτήδειος - εξόν φυσικά από τους συγγενείς σου, αλλά αυτοί δεν θα αρκούσαν όχι για να σε βγάνουν ευρωβουλευτή αλλά ούτε δημοτικό σύμβουλο στον δήμο της Άνω Πλατανιάς.

Το έπραξαν [και το έπραξα] επειδή εντάχθηκες στη Χρυσή  Αυγή και επειδή εκτιμήσαμε ότι θα πρόσφερες υπηρεσίες, ως χρυσαυγίτης - όχι ως καρατζαφερίτης ή βελοπουλίτης ή δεν ξέρω γω που αλλού θα μπορούσες να ενταχθείς...

Για να μην σου πω ότι εγώ προσωπικώς [και πολλοί άλλοι] εκτιμήσαμε επι πλέον, το ότι σε πρότεινε ο αγαπημένος μας Γιάννης  Σχοινάς.
Αν λοιπόν ζούσε σήμερα ο Γιάννης, τι θα γύριζες να του πεις στρατηγέ μου;
 Εσύ δεν το είπες αυτό στρατηγέ μου;
Και τώρα αφήνεις την τελευταια γραμμη αμυνας και αποχωρεις;
Ετσι θα παρατουσες τους στρατιωτες σου στο πεδίο της μαχης;
Γιατί σε πόλεμο βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα, στρατηγέ μου...

Κι επειδή μ' αρέσει να τα λέω τα πράγματα όπως είναι, πριν σου πω το τι συλλογιέμαι για τη βαριά θλίψη που μας προκάλεσες σ' εμάς τους μέχρι πρότινος απλούς στρατιώτες σου [κι όσο μεγαλύτερος είναι ο σεβασμός μας για σένα, τόσο σφοδρότερη είναι και η σημερνή μας θλίψη...] θα κοτσάρω εδώ τη δικιά σου δήλωση, για να γνωρίζει ο πάσα ένας αναγνώστης, το πως ερμηνεύεις εσύ ο ίδιος τα πράγματα... 

Να πω μόνον εδώ, ότι με παραξένεψε το ότι είδα τη δήλωση σου σε ένα σωρό μπλόγκια και ιστοσελίδες αλλά δεν την είδα στο προσωπικό σου μπλογκ, το Γεώργιος Επιτήδειος.
Κι επειδή ακριβώς σέβομαι το πρόσωπο σου, ανέτρεξα πρώτα εκεί για να μάθω τις σκέψεις σου αλλά αναγκάστηκα τελικά να το ξεπατικώσω από αλλού...
Περίεργο θα το έλεγα, εξόν και αν λόγω των ημερών, αμέλησες να το ενημερώσεις...

Η δήλωση του κ. Επιτήδειου για την αποχώρηση του από τη Χρυσή Αυγή 

Την 18 Απριλίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) και άρχισε η προεκλογική περίοδος για τις Ευρωεκλογές.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου, εξετέλεσα, ως ώφειλα, στο ακέραιο την αποστολή μου για την προβολή και την υπεράσπιση των Εθνικών Θεμάτων και Δικαίων (Σχέσεις ΕΕ με την Τουρκία, θέματα Αιγαίου, Θράκης, Κύπρου, απελευθέρωση των Ελλήνων Στρατιωτικών, ονομασία Σκοπίων, παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικιωμάτων των Βορειοηπειρωτών από την Αλβανία, επεκτατικές βλέψεις της εναντίον της χώρας μας, εκτέλεση Κατσίφα, γενοκτονία των Ποντίων, γερμανικές αποζημειώσεις, παρεμβάσεις σε συζητήσεις με τους Αρχηγούς των κρατών της ΕΕ, παράνομη μετανάστευση, θέματα ΑΜΕΑ,εξαθλίωση των Ελλήνων λόγω εφαρμογής των μνημονίων).
Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποίησα 1213 ομιλίες και παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του ΕΚ, με αποτέλεσμα να καταλάβω μία θέση μεταξύ των δέκα (10)πρώτων ομιλητών στους 751 Ευρωβουλευτές. Επιπλέον, κατέθεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) 250 ερωτήσεις με υποχρέωση απαντήσεως, 1044 Τροπολογίες, 1165 Αιτιολογήσεις ψήφου ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες που επιθυμούν, τον λόγο για τον οποίο ψήφιζα υπέρ ή κατά κάποιας προτάσεως νόμου. Τέλος παραχώρησα μεγάλο αριθμό συνεντεύξεων σε Έλληνες και ξένους, δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς σταθμούς.
 

Προς αποφυγή παραπληροφορήσεως, επιθυμώ να γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα.
Το όνομά μου δεν περιλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές διότι, όπως ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον Αρχηγό, μετά από δική μου πρωτοβουλία, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων, η κάθοδός μου δημιουργεί πρόβλημα στην εκλογή παλαιών κομματικών στελεχών, διότι έχω πλεονέκτημα απέναντί τους, λόγω της θέσεώς μου. Όσον αφορά την μία και μόνο θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν υπήρξε τέτοια συμφωνία. Εάν υπήρχε, θα την σεβόμουν. Επίσης, δεν υπήρξε προσωπική συνάντηση με αντικείμενο την υποψηφιότητά μου ή μη. Θεωρώ ότι αυτή την συνάντηση την δικαιούμουν.
Επίπλέον, στο παρασκήνιο, συνέβησαν γεγονότα κατά τα οποία αντιμετωπίσθηκα με τρόπο ο οποίος με προσέβαλε, κάτι που δεν ανέμενα.

Επειδή εξεπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο Κόμμα.
Επειδή αντιμετωπίσθηκα με τρόπο απαξιωτικό,
Επειδή μου έχουν δημιουργηθεί διλήμματα,
Επειδή θεωρώ πως δεν έχει νόημα να συνεχίσω να δραστηριοποιούμαι σε ένα πολιτικό χώρο όπου δεν εκτιμώνται το έργο και η προσφορά μου αλλά, άλλα πράγματα,
Επιθυμώ να ανακοινώσω ότι αποχωρώ από τον Λαϊκό Σύνδεσμο «Χρυσή Αυγή».

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όσες και όσους με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και με στήριξαν, προκειμένου να επιτελέσω το δύσκολο έργο μου. Θα τους απονέμω πάντοτε τον σεβασμό που τους αρμόζει. Θα ήθελα να τους ευχηθώ ατομική και οικογενειακή υγεία, δύναμη και υπομονή και καλή Ανάσταση. Τέλος εύχομαι Ανάσταση στην Πατρίδα και το Έθνος μας που βιώνουν γεγονότα που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξή τους.


Αθήνα 23 Απριλίου 2019

Γεώργιος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α
Ευρωβουλευτής

AntonioNews 

 Τα ίδια δεν ισχύουν και σ' αυτές τις ερυωεκλογές, στρατηγε μου;
Λοιπον;
Πως αποχωρείς - έτσι;
Τόσο εύκολα και προτού αγωνιστείς μέσα στη φάλαγγα της Χρυσής Αυγής 
για να σώσεις ότι σώζεται;

Αυτά λοιπόν από τον ίδιο τον κ. Επιτήδειο.

Κι έρχομαι τώρα εγώ ο πρώην ψηφοφόρος σου στρατηγέ μου και ερωτώ, με την τίμια γλώσσα του στρατιώτη...
Γιατί;
Γιατί δηλαδή ψέγεις τον Αρχηγό, που επέλεξε άλλα πρόσωπα για την νέα ευρωβουλή;
Κακό είν' τούτο;

Μα, η Χρυσή Αυγή σεβαστέ μου στρατηγέ δεν είναι το "κόμμα της καρέκλας", όπως όλα τα υπόλοιπα του καθεστώτος [που κι εσύ πολεμάς]
Ή τουλάχιστον, δεν θα έπρεπε να είναι.
Ξεχνάς ότι στην αρχαία Αθήνα, το πρώτο-πρώτο αξίωμα [αυτό του ενιαύσιου άρχοντα, από όπου έπαιρνε το όνομα του και το έτος] βαστούσε μοναχά έναν χρόνο και μετά έπρεπε να εκλεγεί άλλος πολίτης. Για να μην σου πω ότι στα περισσότερα αξιώματα, η θητεία ήταν περιορισμένη και κάθε τόσο άλλαζαν τα πρόσωπα, ώστε ακριβώς να μην κολλάει κανένας στην καρέκλα και γιομίσει η Αθηναϊκή δημοκρατία με επαγγελματίες εξουσιαστές.
Ακόμα και ο Μιλτιάδης, αν θυμάσαι, δεν ήταν κανονικά να αναλάβει αρχιστρατηγία στη μάχη του Μαραθώνα και παραιτήθηκαν επί τούτου, όλοι οι άλλοι στρατηγοί, ώστε να ανατεθεί σ αυτόν, που κατα γενική ομολογία θεωρούνταν αναντικατάστατος.

Τι θα έπρεπε λοιπόν να γίνει, στρατηγέ μου;
Να χριστείς ο Μιλτιάδης της Χρυσής Αυγής;

Ναι, δεν λέω... Ίσως και να σου άξιζε να γίνεις, ωστόσο οι Μιλτιάδηδες δεν γίνονται έτσι... Με μια μόνον καλοπληρωμένη θητεία στα ευρωσαλόνια.
Θα χρειάζονταν να δώσεις πολλές μαχες ακόμα και εκτός και εντός της εξουσίας, για να φτάσεις το "του Μιλτιάδου τρόπαιον"
Και αν μετά από χρονια αγώνων, άλλοτε ως στρατηγός και άλλοτε ως στρατιώτης, μέσα από τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής, απόδειχνες πως αξίζεις να χριστείς ο Μιλτιάδης της ή ο Περικλής της, τότε καλώς...
Οι ίδιοι οι συναγωνιστές σου πιστεύω, θα έκαμαν στην άκρη, για να αναλάβεις την στρατηγία εσύ.
Αλλά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα στρατηγέ μου.

Και σχώρνα με αν κάμω λάθος, ωστόσο εσύ εγκατέλειψες το κίνημα, ευθύς αμέσως με το που έγινε η πρώτη στραβή και δεν σου ξαναέδωσαν το ευρωχρίσμα.    
Ωστόσο, οι άλλοι συναγωνιστές που το έλαβαν ετούτη φορά, δεν είναι λιγότερο σημαντικοί και καταξιωμένοι ανάμεσα στους χρυσαυγίτες. Για να μην σου πω ότι κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη χάσει χρονάκια από τη ζωή τους, ως πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές, εξαιτίας της πίστης τους στις ιδέες τους.
Λοιπόν;
Γιατί λόγου χάριν να χριστείς εσύ ο Μιλτιάδης της Χρυσής Αυγής και όχι ο κ. Λαγός; Λίγα έχει προσφέρει κι αυτός στον αγώνα;

Ναι, δεν λέω... Και εμπειρία έχεις στις ευρωβουλές και γνώσεις έχεις και πολύ επάξια στάθηκες στο πόστο σου. Αλλά στρατηγέ μου, δεν πήγες στις Βρυξέλλες με τους συριζαίους, ούτε με τους μητσοτακαίους, ούτε με μια άλλη καθεστωτική πολιτική συμμορία.
Πήγες με τες ψήφους των χρυσαυγιτών και όλοι εμείς οι απλοί στρατιώτες του κινήματος, δεν αντιλαμβανόμαστε τη Χρυσή Αυγή ως ένα ακόμα καθεστωτικό κόμμα.
Για εμάς ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι κάτι άλλο στρατηγέ μου [ή θα έπρεπε να είναι...]
Τους χρυσαυγίτες [θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει] δεν τους συνδέουν με το κίνημα ούτε οι κυβερνητικές φιλοδοξίες, ούτε οι καρέκλες ούτε οι διορισμοί, ούτε τα ρουσφέτια, ούτε οι μίζες, ούτε τα τυχερά, ούτε τίποτα από όλα αυτά που αποτελούν τον συνεκτικό κρίκο μεταξύ των κομματικών στρατών των καθεστωτικών κομμάτων.

Τους χρυσαυγίτες, για να στο πω όσο πιο απλά γινεται, τους συνδέουν δεσμοί Αίματος και Κοινου Πεπρωμένου.  

Δεν παλεύουμε για την νομή της εξουσίας εμείς, στρατηγέ μου.
Παλεύουμε για τον κοινό μας Οίκο και το κοινό μας Γένος. Γι αυτό ίσως να έχεις ακούσει πολλές φορές από απλούς χρυσαυγίτες, να μιλούν για το κίνημα, σαν να ήταν η οικο-γένεια τους.
Σε τέτοιον οργανισμό του Γενους και του Αίματος μπήκες σεβαστέ μου κ. Επιτήδειε, πράγμα που πιθανόν να μην το γνώριζες...

Συνεπώς, βρίσκω πολύ σωστή την απόφαση του Αρχηγού, να θέλει νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο, αντί να αρχίσει πάλι να δημιουργεί πολιτικά τζάκια και επαγγελματίες πολιτικούς, μέσα σε ένα κατεξοχήν αντικαθεστωτικό πολιτικό κίνημα.
Και μακάρι δηλαδή, να το έβλεπαν έτσι και όλοι οι χρυσαυγίτες, αντί να γλυκαθούν από τα προνόμια της εξουσίας και να βλέπω σήμερα [με μεγάλη μου θλίψη] τον ένα συναγωνιστή να βάνει τρικλοποδιά στον άλλον, προκειμένου να πλασαριστεί αυτός σε καλύτερη θέση στα πάσης φύσεως ψηφοδέλτια!

Γιατί φοβάμαι ότι σε ένα πράγμα μπορεί και να έχεις δίκιο [κι εσύ και άλλοι αποχωρήσαντες από το κίνημα] 
Ότι δηλαδή εμείς οι χρυσαυγίτες αρχίζουμε να χάνουμε τη φρεσκαδα και το ασυμβίβαστο της πολιτικής μας νιότης και ψαχνόμαστε πως θα καραβολευτουμε στην αγκαλιά αυτής της πουτάνας της εξουσίας, που έχει περισσότερα θέλγητρα κι από την ομορφότερη οδαλίσκη. 

Βλέπεις λοιπόν στρατηγέ μου, ότι εγώ τουλάχιστον δεν μασάω τα λόγια μου και λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Κι εκεί όπου πράγματι δια-βλέπω ένα απόστημα και μια παθογένεια στον Λαϊκό Σύνδεσμο, θα βγω και θα το φωνάξω όσο μπορώ, κι ας έρθουν μετά καλοί μου φίλοι και συναγωνιστές, να με ξεχέσουν.
Αλλά δεν αποχωρώ, στρατηγέ μου από τη φάλαγγα.
Δεν φτύνω εκεί που υμνούσα, τόσα χρόνια. Και προπαντός δεν εγκαταλείπω τη μάχη.
Στρατιώτης; Στρατιώτης [έτσι κι αλλιώς εμένα μόνο αυτός ο ρόλος μου πάει]
Ούτε οφίτσια, ούτε προνόμια, ούτε καρέκλες, ούτε τίποτα.
Κι αν ακόμα βγει αύριο ο Αρχηγός και με κράξει [που μεταξύ μας, μ' έχουνε στη μπούκα πολλοι από τους "απάνου" χρυσαυγίτες, επειδή δεν μπορώ να κρατήσω κλειστό το στόμα μου] θα συνεχίσω έστω και στα μουλωχτά, να στηρίζω τις ιδέες της πολιτικης μου οικογένειας.
Γιατί γι αυτές τις ιδέες είμαστε εκεί που είμαστε - κι εσύ κι εγώ...
Ούτε για τον Αρχηγό, ούτε για τα βουλευτιλίκια ούτε για τίποτε άλλο...

Και να σου πω και κάτι ακόμα στρατηγέ μου;
Και να δεχτώ ότι έχεις δίκιο σε κάποια στραβά που παρατηρείς στη Χρυσή Αυγή, πότε προσπάθησες να τα διορθώσεις, με την ίδια τη δράση σου και τον λόγο σου, μέσα στην οικογένεια των χρυσαυγιτών;
Γιατί αποχωρώντας ο ένας, αποχωρώντας ο άλλος, στο τέλος δεν διορθώνεται τίποτα και παραμένουν αλώβητοι ακριβώς εκείνοι που προκαλούν τα προβλήματα....
Εξόν κι αν δεν σε νοιάζει να προσφέρεις τίποτα στο κίνημα αλλά σε νοιάζει μονο το τι θα σου προσφέρει αυτό...
Εμ με πορδές στρατηγέ μου δεν βάφονται αυγά [με το συμπάθειο κι όλας...]

 
 Τους χρυσαυγίτες στρατηγέ μου, για να στο πω όσο πιο απλά γινεται, 
τους συνδέουν δεσμοί Αίματος και Κοινου Πεπρωμένου.  
 Δεν παλεύουμε για την νομή της εξουσίας εμείς.
Παλεύουμε για τον κοινό μας Οίκο και το κοινό μας Γένος...

Κι ένα τελευταίο έχω ακόμα να σου πω - και θα στο πω, γιατί με τρώει η γλώσσα μου...
Όταν οι πολιτικάντηδες της πρώτης επαναστατικής ακόμα "κυβέρνησης" των Ελληνων, αφαίρεσαν την αρχιστρατηγία της πολιορκίας των Αθηνών, από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και την ανέθεσαν στους δύο Εγγλέζους τυχοδιώκτες, τον Τσούρτς και τον Κόχραν, με αποτέλεσμα ο Κιουταχής να κάμει παρτυ στην πολιορκημενη Αττική, ο Στρατηγός δεν τα βρόντηξε κάτου να φύγει.  Αντιθέτως [και είμαι βέβαιος ότι θα τα ξέρεις] έμεινε να πολεμησει ως το τέλος, υπό τις διαταγές των δύο απερίγραπτων Βρετανών, μέχρι που τονε βρήκε το βόλι κάπου στο Φάληρο.
Αυτο το παράδειγμα δεν θα μου έφερνες και συ στρατηγέ μου, για την Πίστη και την αφοσίωση στην Πατρίδα, αν με είχες απλό στρατιώτη σου;
Τώρα, πως πράττεις τα αντίθετα;

Με όλο τον σεβασμό λοιπόν, σου το λέω και ας σφίγγεται η ψυχή μου...
Στρατηγέ  μου με πρόδωσες!
Κι όσο πιο βαθιά ήταν η πίστη μου σε σένα, τόσο βαρύτερη και η θλίψη για τη φυγή σου, στο πεδίο της μάχης...

Τώρα θα μου πεις, μα η πολιτική δεν είναι στρατός! Κι ούτε οι πολιτικοί είναι αξιωματικοί στο πεδίο της μάχης.
Σωστά.
Με τη διαφορά ότι η Ελλάδα στρατηγέ, βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή, σε πόλεμο! Και μάλιστα πόλεμο ζωής ή θανάτου.
Γι αυτό κι εγώ σου μιλώ ως στρατιώτης και θα ήθελα να σε σέβομαι και να σε ακολουθώ, ως στρατηγό. Όχι ως πολιτικάντη [απ' αυτούς δόξα τω Θεώ, γιομίσαμε εδώ στην ρημαγμένη Ελλάδα...]

Λευτέρης Πανούσης

Απλός, γηγενής, Έλλην πολίτης
[Και πρώην ψηφοφόρος σας...] 


Υ.Γ.

AN OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ;

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ «ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ» ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΙΛΑΕΙ.

«Εμείς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η άποψή μας για κάποια θέματα, είμαστε στρατιώτες και είμαστε συντεταγμένο τμήμα της Κυβέρνησης, της όποιας Κυβέρνησης. Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος. Έτσι, λοιπόν, κινούμαστε και δεν το κάνουμε ούτε με το στανιό, ούτε γιατί μας αναγκάζει κανείς, το κάνουμε γιατί, όπως είπαμε, είμαστε στρατιώτες και έτσι έχουμε μάθε. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή διάφορα λέγονται, διάφορα ακούγονται, πέφτει πολύ δηλητήριο σε όλη αυτή την υπόθεση, δηλαδή έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και σε λιγότερο πατριώτες, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπάνε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό αυτού του τόπου. Άλλοι το εκφράζουν έντονα και άλλοι λιγότερο έντονα. Η ουσία είναι ότι όλοι είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, όποια είναι αυτά. Επομένως, εδώ, προσωπικές απόψεις και θεωρίες παράξενες δεν χωράνε».

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟN ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΖΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
  25 Απριλίου 1941. Η μάχη των Ευζώνων
  Στις 20η Απριλίου 1941, ομάδα ενόπλων Βουλγάρων μπήκε στους Ευζώνους και ύψωσε τη βουλγαρική σημαία.
  Οι κάτοικοι των Ευζώνων, με πρωτεργάτες τους Γιώργο Αθανασιάδη και Χρήστο Χιονίδη την κατέβασαν.
  Στις 25 Απριλίου, μεγάλος αριθμός ενόπλων Βουλγάρων επιτέθηκε στο χωριό. Μετά από πολύωρη μάχη στην οποία ενεπλάκησαν με κατοίκους του χωριού και πατριώτες από γειτονικά χωριά που έσπευσαν να βοηθήσουν, και στην οποία σκοτώθηκαν οι Ευζωνίτες Αλέξανδρος Γρηγοριάδης και Συμεών Ιωαννίδης, ενώ υπήρξαν πολλοί τραυματίες, ακολούθησε πλιάτσικο, λεηλασίες και βιαιοπραγίες σε βάρος των αμάχων.
  Συνελήφθησαν αρκετοί άμαχοι και μεταφέρθηκαν ως όμηροι στη Γευγελή για να εκτελεστούν.
  Η διάσωσή τους έγινε από το κλιμάκιο της γερμανικής φρουράς που έδρευε στην Αξιούπολη, και η οποία ειδοποιήθηκε από τον δεκαπεντάχρονο τότε Σωκράτη Ακριτίδη κάτοικο Μ. Δάσους, ο οποίος μετέβη στην Αξιούπολη με ποδήλατο. Από τους Βουλγάρους κρατήθηκαν δώδεκα όμηροι οι οποίοι βασανίστηκαν επί τρεις μήνες στις φυλακές της Γευγελής. Ο Μιλτιάδης Κουρτίδης υπέκυψε λίγες ημέρες πριν την αποφυλάκισή τους.
  Οι Εύζωνοι τότε στάθηκαν, χωρίς υπερβολές, ως οι νέες Θερμοπύλες του έθνους και της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.

  Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, Συμεών Ιωαννίδης, Μιλτιάδης Κουρτίδης.

  ΑΘΑΝΑΤΟΙ

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. H ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
  Στην είσοδο του πανεπιστημίου Stellenbosch της Νότιας Αφρικής
  υπάρχει μια επιγραφή που λέει:

  "Η κατάρρευση οποιουδήποτε έθνους δεν απαιτεί χρήση ατομικών βόμβων ή βλημάτων μεγάλης εμβέλειας.
  Αρκεί να μειωθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και η ανοχή της απάτης στις εξετάσεις των φοιτητών.
  Ο ασθενής πεθαίνει στα χέρια του γιατρού που πέρασε τις εξετάσεις με απάτη.
  Τα κτήρια καταρρέουν στα χέρια ενός μηχανικού που πέρασε τις εξετάσεις με απάτη.
  Τα χρήματα χάνονται στα χέρια ενός οικονομολόγου που πέρασε τις εξετάσεις με απάτη.
  Η δικαιοσύνη χάνεται στα χέρια ενός δικαστή που πέρασε τις εξετάσεις με απάτη.
  Και η άγνοια βασιλεύει στο μυαλό των παιδιών που βρίσκονται στα χέρια ενός δασκάλου που πέρασε τις εξετάσεις με απάτη.
  Η κατάρρευση της εκπαίδευσης είναι η κατάρρευση του Έθνους."


  “Collapsing any Nation does not require use of Atomic bombs or the use of Long range missiles. But it requires lowering the quality of Education and allowing cheating in the exams by the students.
  The patient dies in the hands of the doctor who passed his exams through cheating.
  And the buildings collapse in the hands of an engineer who passed his exams through cheating.
  And the money is lost in the hands of an accountant who passed his exams through cheating.
  And humanity dies in the hands of a religious scholar who passed his exams through cheating.
  And justice is lost in the hands of a judge who passed his exams through cheating.
  And ignorance is rampant in the minds of children who are under the care of a teacher who passed exams through cheating.
  The collapse of education is the collapse of the Nation”


  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...