Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

175 ATOMA ΣΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ» ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ 200.000 ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΨΕ 175. Απίστευτα μέτρα ασφαλείας για τον Τσίπρα στην Κοζάνη: Τους πέρναγαν από μαγνητικές πύλες. Κατέσχεσαν τα πλαστικά μπουκάλια με νερό για να μην τα πετάξουν στα μούτρα του προδότη.


ΕΜΟΙΑΖΑΝ  ΜΕ  ΣΤΡΑΤΟ  ΚΑΤΟΧΗΣΜε το ζόρι να μαζεύτηκαν  175 νοματαίοι  στην  Κοζάνη,  προχθές  το  Σάββατο  στην  προεκλογική  συγκέντρωση  του  προδότη.  Η  συγκέντρωση  έμοιαζε  με  κηδεία  ενός  όχι  πολύ  αγαπημένου  συγγενή. Πολλοί  από τους  συγκεντρωμένους  δεν  γνώριζαν  την περιοχή  και  ήταν  φανερό,  ότι  ερχόντουσαν  από  μακριά.
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι κατά την διάρκεια της ομιλίας του προδότη  Τσίπρα και αποτυπώνει τον  θρίαμβο που έρχεται για τον  προδότη  της  Μακεδονίας.  Καταμετρήστε  τα  κεφάλια.Μέτρα ασφαλείας που θυμίζουν αεροδρόμιο και εξονυχιστικοί έλεγχοι σε  όποιον  ήθελε να παρευρεθεί στην παρουσία του προδότη  Τσίπρα στην Κοζάνη.
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Όσο ήθελαν να προχωρήσουν στα ενδότερα, περνούσαν από μαγνητικές πύλες που είχαν τοποθετηθεί.
Σε άλλο σημείο άφηναν τις τσάντες τους για έλεγχο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές  ουρές.
Όλα αυτά υπό το φόβο των αποδοκιμασιών.  Έτσι  ο  προδότης  δημιούργησε  με  τα  ΜΑΤ  και τους  εκατοντάδες  αστυνομικούς  μία  "ευχάριστη"  μικρή  παρέα.
Στην  πραγματικότητα  ούτε  αυτή  η  μικρή  παρέα  ήταν  ευχάριστη.  Όλοι  είχαν  μούτρα,  όλοι  ήταν  καταθλιπτικοί,  χωρίς  φωνές,  χωρίς  συνθήματα.  


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...