Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

ΑΡΓΥΡΩ ΧΑΛΙΩΤΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.


«Είμαι όμως πάνω απ' όλα Ελληνίδα μάνα, που έφερα στο κόσμο δύο γιους και στη μάχη για το μέλλον τους και για το μέλλον της Ελλάδας επιλέγω να μπω μπροστά. Για να μπορώ να κοιτάζω τους γιους μου στα μάτια και να πω ότι κάτι ελάχιστο έκανα κι εγώ για αυτό το τόπο και κυρίως δεν προσκύνησα ποτέ κανέναν για το βόλεμα και τα ψευτοεπιδόματα. Τον αγώνα της ίδιας μου της ζωής τον έδινα και τον δίνω πάντα μόνη μου».ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΗΣ  Κ.  ΧΑΛΙΩΤΗ  ΣΤΟΝ  ΛΕΥΤΕΡΗ  ΠΑΝΟΥΣΗ.
"...Λευτέρη καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση, μα οι υποχρεώσεις τόσο της επιβίωσης όσο και του αγώνα [για τις ευρωεκλογές] είναι πολλές κι ο χρόνος ελάχιστος.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κεφαλονιά, με καταγωγή τόσο από Κεφαλονιά όσο και από Εύβοια όπου έχω επιλέξει να ζω τα τελευταία χρόνια.Έχω σπουδάσει οργάνωση και διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στον τουρισμό και μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Επίσης διαθέτω πτυχίο ECDL και έχω παρακολουθήσει σεμινάριο Πολιτιστικής Διαχείρισης με ειδίκευση στην επιμέλεια εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.Η υποψηφιότητα μου στο ευρωψηφοδέλτιο είναι κάτι που με τιμά απεριόριστα και στόχος μου είναι να αναδείξω τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Κύρια επιδίωξη μου είναι η στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών όχι μόνο ως εθνική ανάγκη, αλλά να συμβάλω σε ένα πρόγραμμα με προοπτική για τους μονογονείς να αποκτήσουν λόγο και δικαιώματα σε πανευρωπαϊκό πλαίσιο.Είμαι όμως πάνω απ' όλα Ελληνίδα μάνα, που έφερα στο κόσμο δύο γιους και στη μάχη για το μέλλον τους και για το μέλλον της Ελλάδας επιλέγω να μπω μπροστά.Αυτή η αγάπη μου για την πατρίδα και η αγωνία  μου να ζήσουν και να προχωρήσουν ως περήφανα Ελληνόπουλα τα παιδιά μου,  με οδήγησε να συστρατευθώ με την Χρυσή Αυγή πριν από τουλάχιστον μία 10ετια. Για να μπορώ να κοιτάζω τους γιους μου στα μάτια και να πω ότι κάτι ελάχιστο έκανα κι εγώ για αυτό το τόπο και κυρίως δεν προσκύνησα ποτέ κανέναν για το βόλεμα και τα ψευτοεπιδόματα. Τον αγώνα της ίδιας μου της ζωής τον έδινα και τον δίνω πάντα μόνη μου.

Τον αγώνα για την Ελλάδα όμως, πλάι στους άξιους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής. 
Ζήτω η Νίκη!


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...