Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

ΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ...Συνέντευξη,  στον  Λευτέρη  Πανούση, εφ' όλης της ύλης με τον κ. Νίκο Χρυσομάλλη, 
επικεφαλής του συνδυασμού  "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία"

Λοιπόν αδέρφια μου Έλληνες, προτού δώσω τον λόγο στον κ. Νίκο Χρυσομάλλη,  θέλω να σας πω δυο κουβέντες, απλές και  τσεκουράτες 
[Α, όλα κι όλα... Μπορεί να μην είμαι στρατιωτικός αλλά τα λέω "τσεκουράτα", σαν τον αξέχαστο Σταύρο Ξενίδη...]
Δεν χωράει ρώτημα, ότι σε τούτες εδώ τις τριπλές εκλογές [δήμοι, περιφέρειες, ευρωκοινοβούλιο] όλους εμάς τους εναπομείναντες Έλληνες, μας παρακολουθούν, γιομάτα αγωνία, πέντε χιλιάδες χρόνια ιστορίας [για να παραφράσω και λιγάκι Ναπολέοντα].
Και να σας πω και κάτι ακόμα;
Εδώ που φτάσαμε, λιθαράκι-λιθαράκι την προδοσία, η γενιά μας μπορεί να βρεθεί υπόλογη σε όλες τις επόμενες γενιές των Ελλήνων, ως οι «μοιραίοι και άβουλοι», που δεν έκαμαν τίποτα για να αποτρέψουν την εξαφάνιση της Μακεδονίας [και σιμά ολάκερης της Ελλάδας] από το προσκήνιο των ζωντανών εθνών.

Ε λοιπόν, τώρα μας δίδεται μια ευκαιρία να πράξουμε το ελάχιστο που μπορεί ο καθένας μας…
Το να μην στείλει δια της ψήφου του, άλλη μια πολιτική συμμορία πουλημένων κι ισλαμολάγνων  στην τοπική εξουσία. Στην πόλη του, στην πολίχνη του ή στο χωριό του.
Κι επειδή δεν γουστάρω την ξύλινη γλώσσα της προπαγάνδας, ούτε είμαι ο άνθρωπος που του αρέσει να καθοδηγεί άλλους ανθρώπους, δεν έχω καμία πρόθεση  να σας κατευθύνω στο τι να ψηφίσετε.
Το μόνο που θα σας πω ρε Ελληνες είναι τούτο: στήστε αυτί να ακούσετε. Να ακούσετε αυτούς ακριβώς που τους έχουν αποκλεισμένους όλα τα καθεστωτικά βρωμοκάναλα.
ΚΙ αφού τους ακούσετε, κάτσ’τε και συλλογιστείτε αυτό το έρμο το κουκί που θα ρίξετε στην κάλπη.
Κι αν χορτάσατε πια από λιλίκες, από γκέουλα, από «τρελές», από προφεσόρους, από προπαγανδόρους, από παπαγαλάκια, από ξεβράκωτες, από βολεμένους, από παράσιτους, από γκόμενες, από αστροναύτες, από μιζοχάφτες, από χαραμοφάηδες, από αρπάχτρες, από πρεζέμπορους, από αλληλέγγυες, από λαθρέποικους, από αλβανοκογκολέζους κι από άπλυτους τραμπούκους, κλείστε τα’ αυτιά σας στις τηλεοράσεις τους και στα ραδιόφωνα τους και θυμηθείτε ότι αυτήν εδώ την πατρίδα, τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
Κι ύστερις, κάμετε το κουμάντο σας, με τη μία ψήφο που σας έδωκε ο Καλός Θεός της Ελλάδος, για να την πάτε μπροστά. Όχι για να την σταυρώσετε, όπως ήδη το έκαμαν στις Πρέσπες οι καθεστωτικοί εργολάβοι των παγκόσμιων νονών.   
Κι αν δεν ξέρετε, ρωτήστε για να μάθετε, ποιοι αληθινοί Έλληνες κατεβαίνουν υποψήφιοι στις περιφέρειες και στις πόλεις σας.
Γιατί, σας το γράφω και σας το υπογράφω. Ακριβώς αυτούς τους γνήσιους και αληθινούς Έλληνες, κοιτάνε πως και πως, να σας τους αποκρύψουν τα καθεστωτικά παπαγαλάκια.
Όπως λόγου χάριν την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Νίκο τον Χρυσομάλλη.
Γέννημα-θρέμμα της Θεσσαλονίκης, Μακεδόνα Έλληνα που δεν μασάει τα λόγια του.
Και για να ξέρουμε τι λέμε και το τι μπορεί να προσφέρει η Ελληνική Αυγή, στον Νέο Μακεδονικό Αγώνα αλλά και στο να γίνει η καθημερινότητα του Έλληνα δημότη, λίαν καλύτερη, εγώ σταματώ εδώ και δίδω τον λόγο στον Νίκο τον Χρυσομάλλη.
Ερώτηση 1
Δεν χωράει αμφιβολία κ. Νίκο Χρυσομάλλη ότι είσαστε ένα από το πλέον γνωστά και σεβαστά στελέχη της Χρυσής Αυγής, στη Μακεδονία μας [την μία και Ελληνική, ρε γαμώτο!]
Διεκδικείτε λοιπόν την ψήφο των Ελλήνων, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, όπου νομίζω και ότι γεννηθήκατε.
Ωστόσο, φοβούμαι ότι υπάρχουν και πολλοί Έλληνες, που δεν σας γνωρίζουν, επειδή το καθεστώς έχει φροντίσει να επιβάλλει απόλυτη σιγή, σε ό,τι αφορά την πολιτική και ιδεολογική δράση της Ελληνικής Αυγής. Του αυτοδιοικητικού βραχίονα δηλαδή της Χρυσής Αυγής.  
Δώστε μου λοιπόν εσείς, μια σύντομη αυτοβιογραφική σας εικόνα. Και μην παραλείψετε εξόν από τα κοινωνικά, πολιτικά και επαγγελματικά σας πεπραγμένα, να μας δώσετε και μια χαρακτηριστική εικόνα της ανθρώπινης πλευράς σας – επί παραδείγματι, τι σας αρέσει να κάνετε τις ελεύθερες ώρες σας, τι είδους μουσική αγαπάτε ιδιαίτερα και γενικά ποια είναι τα βασικά σας ενδιαφέροντα, εξόν φυσικά από την πολιτική…

Κατ’αρχήν θέλω να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά για την ευκαιρία που μας δίνετε να προβάλλουμε τις απόψεις μας μέσω του ιστολογίου σας. Είναι αλήθεια ότι για πολλά χρόνια βιώνουμε έναν αποκλεισμό από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ , προκειμένου να μην έχει την δυνατότητα ο κόσμος να μας γνωρίσει και να αποκτήσει μία αληθινή εικόνα του ποιοι είμαστε , τι πιστεύουμε και τι θέλουμε να πράξουμε για το καλό της πατρίδας μας. Το γεγονός βέβαια ότι τα καθεστωτικά λαμόγια της καθοδηγούμενης  δημοσιογραφίας μας πολεμούν με λύσσα ,σημαίνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

Να συστηθώ λοιπόν , για όσους δεν με γνωρίζουν:   Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και κατάγομαι από την Πιερία. Είμαι 45 ετών , έγγαμος , πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Έχω σπουδάσει  Διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ και εργάζομαι επί 20 και πλέον συναπτά έτη στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα  στον κλάδο της υγείας. Έχω υπηρετήσει την  θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος λοχίας στην ΕΛΔΥΚ , το 1994. Η πρώτη μου επαφή με το Κίνημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή ήταν το 1989 και έκτοτε  θεωρώ τον εαυτό μου πολιτικό στρατιώτη του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος . Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής , και το 2014 εκλέχτηκα περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , ως επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία». Στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές , σε λίγες ημέρες ,διεκδικώ και πάλι , από την ίδια θέση , την ψήφο των συμπολιτών μου στην Κεντρική Μακεδονία.
            Όσον αφορά την ερώτησή σας περί των υπολοίπων  ενασχολήσεών μου , πλην της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και της ενασχόλησής μου με την πολιτική , η αλήθεια είναι ότι πλέον ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος , ώστε τον ελάχιστο που διαθέτω να μην μπορώ να τον αφιερώσω κάπου αλλού , παρά μόνο στην οικογένειά μου

Ερώτηση 2
Πάμε τώρα στο φλέγον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας. Πριν μου πείτε οτιδήποτε για τα αυτοδιοικητικά, θέλω την άποψη σας, για τη συμφωνία των Πρεσπών και το τι πρεσβεύει η Ελληνική Αυγή, ως πολιτικός φορέας.
Μην παραλείψετε να μου μιλήσετε και για την αμφίβολη, θολή και σχεδόν ακαταλαβίστικη στάση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με το όνομα της παλιάς Βαρδαρίας, γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι θεό πιστεύουν εκεί στο μητσοτακέικο… 

Η θέση της Χρυσής Αυγής και του αυτοδιοικητικού της βραχίονα ,της Ελληνικής Αυγής ,είναι διαχρονικά μία και μοναδική : ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Η προδοτική και επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για το έθνος μας. Ως Έλληνες Εθνικιστές θεωρούμε χρέος μας να πράξουμε το παν ώστε αυτό το προδοτικό κείμενο να πεταχτεί μια ώρα αρχύτερα στον κάλαθο των αχρήστων.
Και να σας θυμίσω στο σημείο αυτό ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος υπήρξε ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός ο οποίος δεσμεύτηκε με επιστολή του προς τον ΟΗΕ  ότι όχι μόνο δεν θα σεβαστεί , αλλά θα καταργήσει άμεσα την συμφωνία αυτή όταν η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει την διακυβέρνηση της πατρίδας μας.
            Την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να εξαπατήσει για μία ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό , υποτιμώντας την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Χύνει κροκοδείλια δάκρια δήθεν για την συμφωνία των Πρεσπών , αποκρύπτοντας όμως το γεγονός ότι και η ίδια αποδέχεται την σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό , όπως έχουν τονίσει επανειλημμένως την τελευταία δεκαπενταετία τόσο ο τωρινός της αρχηγός όσο και κορυφαία της στελέχη. Η στάση της είναι θλιβερή και υποκριτική ,όπως εξάλλου είναι και η συμπεριφορά κάποιων όψιμων «μακεδονομάχων» στην Θεσσαλονίκη , οι οποίοι   ευχαρίστως έχουν αποδεχθεί το χρίσμα και το «δαχτυλίδι» από κόμματα που τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας ,όπως προφανώς και είναι η Νέα Δημοκρατία. Τέτοια περίπτωση εκ του ασφαλούς «μακεδονομάχου» αποτελεί και ο απερχόμενος περιφερειάρχης Π.Κ.Μ , ο κύριος Τζιτζικώστας.
Ερώτηση 3
Κι έρχομαι τώρα στα αμιγώς αυτοδιοικητικά. Ποιες θα είναι οι 5 πρώτες προτεραιότητες σας στην περιφέρεια, εάν εκλεγείτε περιφερειάρχης;

Εντελώς επιγραμματικά σας αναφέρω: 
1) Καταπολέμηση της προδοτικής συνθήκης των Πρεσπών και των συνεπειών της στην Κεντρική Μακεδονία 
2) Εξάλειψη λαθρεμπορίου και παραεμπορίου και αγώνας κατά της εγκληματικότητας 
3) Βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μέσω της αντίστοιχης βελτίωσης των υποδομών αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών εκ μέρους του μηχανισμού της Π.Κ.Μ 
4)  Καταπολέμηση της ανεργίας και δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για την ίδρυση και παραμονή επιχειρήσεων στην Κεντρική Μακεδονία και 
5) Διαχειριστικός και λογιστικός έλεγχος των πεπραγμένων της απελθούσας διοίκησης και όλων των συμβάσεων των προηγουμένων ετών με άμεσο καταλογισμό ευθυνών στους υπαίτιους παρανομιών και παρατυπιών.

Ερώτηση 4
Μιλήστε μου και για το υπόλοιπο πρόγραμμα σας, προκειμένου να επιλύσετε τα σημαντικότερα προβλήματα που πιστεύετε ότι αντιμετωπίζει η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας;
Α, και κάτι ακόμα…
Είναι στο πρόγραμμα σας ή στις προθέσεις σας ή άσκηση βίας; Έτσι και βγείτε θα αρχίσετε να κυνηγάτε ομοφυλόφιλους, να καίτε βιβλία, να πλακώνετε τους αριστερούς και όλα αυτά τα τρομακτικά που σας χρεώνουν οι αντίπαλοι σας [αλλά που ποτέ δεν σας δίνουν τον λόγο στις τηλεοράσεις τους, για να απαντήσετε δημόσια!];
Γιατί τα καθεστωτικά παπαγαλάκια σας παρουσιάζουν περίπου ως μπαμπούλες…  

     Για να ξεκινήσω από το τελευταίο: Ούτε μπαμπούλες είμαστε ,ούτε τέρατα για να τρομάζουμε τα μικρά παιδάκια . Οι μόνοι που έχουν κάθε λόγο να φοβούνται είναι οι εχθροί του έθνους μας και του λαού μας , όχι βέβαια επειδή θα τους κυνηγάμε για να τους δείρουμε , αλλά επειδή σε ένα κράτος σοβαρό στο οποίο θα υπάρχει νομιμότητα, σοβαρότητα, και εθνική διακυβέρνηση , πολύ απλά δεν θα  τους ακολουθεί κανένας στα αντεθνικά τους παραληρήματα και δεν θα τους παίρνει κανένας συμπολίτης μας στα σοβαρά . Δεν είχαμε και δεν έχουμε την παραμικρή σχέση είτε με άσκηση βίας είτε με την οποιαδήποτε έκνομη δραστηριότητα. Αντίθετα εμείς υπήρξαμε πολλές φορές τα θύματα της βίας του παρακράτους και των συμμοριών του.
Όσον αφορά στις προτάσεις μας για την Π.εριφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , θα πρέπει να σας πω ότι έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα προσεκτικά σχεδιασμένο ,πλήρως κοστολογημένο και απόλυτα εφαρμόσιμο , το οποίο καλύπτει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της  τοπικής κοινωνίας και αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των νόμιμων κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας , με γνώμονα πάντα την προάσπιση των Ιερών και Οσίων της Φυλής , του Έθνους και της Ορθοδοξίας μας.
Οι ειδικότερες προτάσεις μας επί παντός θέματος που απασχολεί τους συμπολίτες μας στην Κεντρική Μακεδονία, για να μην σας κουράζω , είναι καταγεγραμμένες με κάθε λεπτομέρεια  και μπορεί οποιοσδήποτε να τις μελετήσει  στην ιστοσελίδα της   παράταξής μας, στην διεύθυνση:  «https://ellayghpkm.blogspot.com/p/blog-page_5.html».
Ενδεικτικά μόνο να σας πω ότι πρώτιστη προτεραιότητά μας αποτελούν τα «3Κ» , ήτοι το αναπηρικό καρότσι , το παιδικό καρότσι και το καρότσι της λαϊκής. Η βελτίωση των υποδομών ώστε να υπάρχει πλήρης πρόσβαση παντού για τις συγκεκριμένες κατηγορίες των συμπολιτών μας , θα αποτελέσει βασική μας μέριμνα. 


Ερώτηση 5
Σας ερωτώ τώρα ως απλός Έλλην πολίτης, που έχει καταντήσει να νιώθει ξένος στον ίδιο του τον τόπο.
Πείτε μου τη γνώμη σας για το Μέγα ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεποικισμού και της λαθροεισβολής. Πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα στην Κεντρική Μακεδονία, ποιες κατά τη γνώμη σας, είναι οι αντιδράσεις των Ελλήνων και τι μπορείτε να κάμετε εσείς, από τη θέση της περιφερειακής διοίκησης;

Η θέση μας τόσο ως  Χρυσή Αυγή στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και ως  Ελληνική Αυγή στην τοπική αυτοδιοίκηση , είναι σταθερή και ξεκάθαρη: Καθολική και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή της ποινικής μας νομοθεσίας η οποία προβλέπει την άμεση απέλαση κάθε λαθρομετανάστη ο οποίος συλλαμβάνεται εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Ιδίως στην Κεντρική Μακεδονία , σε όλες τις περιοχές όπου στεγάζονται τα κέντρα παραμονής λαθρομεταναστών αλλά και στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης , η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο , υπό την πλήρη και εξοργιστική αδράνεια και ανοχή των αρχών. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες για το θέμα αυτό και για τα περιστατικά έκνομων συμπεριφορών λαθρομεταναστών τις οποίες βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους οι συμπατριώτες μας.
 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μπορεί και υποχρεούται να συνδράμει τις αρχές με στόχο την αντιμετώπιση τόσο του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης όσο και των παρεπόμενων συνεπειών  , που είναι η αύξηση της εγκληματικότητας , του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου , ιδίως στα αστικά κέντρα. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να υπάρχει η πολιτική  βούληση από την περιφερειακή διοίκηση και αυτό το κενό ακριβώς φιλοδοξούμε να καλύψουμε εμείς. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει δημόσια τάξη και ασφάλεια παντού.

Ερώτηση 6
Γνωρίζω ότι έχετε ήδη δρομολογήσει την προεκλογική σας εκστρατεία, με διαρκείς επισκέψεις στους τόπους όπου ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν οι απλοί Έλληνες πολίτες.
Συναντάτε προβλήματα, εμπόδια, βρώμικο πόλεμο, απειλές ή οτιδήποτε άλλο από τους καθεστωτικούς μπράβους και τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ;
Πως σκοπεύετε να διεξάγετε τη συνέχεια της προεκλογικής σας λαϊκής ενημέρωσης, εν μέσω αυτού του ύπουλου πολέμου;

Οι αποκλεισμοί ,οι συκοφαντίες και η παραπληροφόρηση αποτελούν τα βρώμικα όπλα του συστήματος εναντίον μας. Τόσα χρόνια όμως, το έχουμε συνηθίσει και το αντιπαρερχόμαστε. Στόχος μας είναι να έρθουμε σε άμεση επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας και αυτό προσπαθήσαμε και νομίζω ότι το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό , στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο συμπολίτης μας που θα μας γνωρίσει από κοντά , θα έχει την δυνατότητα να αποκρούσει και να απορρίψει πάραυτα την αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα του συστήματος , διότι αμέσως θα αντιληφθεί ότι η αληθινή εικόνα της Χρυσής Αυγής και του αυτοδιοικητικού της βραχίονα , της Ελληνικής Αυγής ,δεν έχει καμία σχέση με τα συστημικά ψεύδη  και    τις  εις βάρος μας συκοφαντίες

Ερώτηση 7
Δώστε μας κάποιες χρήσιμες οδηγίες για την ψηφοφορία, ώστε να αποφευχθούν τυπικά λάθη που θα μπορούσαν τυχόν να ακυρώσουν ψηφοδέλτια.
Πόσους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους έχει το ψηφοδέλτιο σας;
Υπάρχει σταυρός; Πόσους σταυρώνουμε; Ο επικεφαλής χρειάζεται σταυρό;
Πως τα πάτε με τους εκλογικούς αντιπροσώπους;
Τι θα συνιστούσατε στους ανθρώπους που θα ήθελαν μεν να ψηφίσουν την Ελληνική Αυγή, αλλά διστάζουν επειδή τους έχουν κατατρομάξει τα καθεστωτικά παπαγαλάκια…

Ξεκινάω από το τελευταίο. Ακριβώς σε αυτό αποσκοπεί η εκστρατεία κατασυκοφάντησης των εθνικιστών αλλά και οι κάθε είδους διώξεις τις οποίες δεχόμαστε: Στο να παραμείνει φοβισμένη η μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας οι οποίοι , αν και έχουν στην ψυχή τους τα εθνικά ιδεώδη, παρά ταύτα  διστάζουν να τα εκφράσουν μέσω της ψήφου τους και της πολιτικής τους επιλογής.
Θα πρέπει οι συμπατριώτες μας αυτοί να καταλάβουν ένα πράγμα: Ότι ακόμη έχουν την δυνατότητα να μπουν μέσα στο παραβάν και να ψηφίσουν αυτό που πραγματικά θέλουν χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Εμείς τους δίνουμε αυτήν την επιλογή να ψηφίσουν εθνικά και πατριωτικά. Πλέον είναι στο χέρι τους να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να ορίσουν αυτοί την τύχη της πατρίδας μας , όσο ακόμη μπορούν .  Διότι αν τώρα δεν αλλάξουμε κάτι , πολύ φοβάμαι ότι σε λίγα χρόνια η σύνθεση του εκλογικού σώματος θα  εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το έθνος μας .
Όσον αφορά στον συνδυασμό μας , η «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία» κατεβάζει πλήρη ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς της Π.Κ.Μ , με συνολικά 74 άξιες και άξιους συμπατριώτες μας οι οποίοι μας κάνουν την τιμή να κατέρχονται με την παράταξή μας ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού δεν χρειάζεται σταυρό , ενώ ο αριθμός των σταυρών που μπορεί ένα ψηφοφόρος να βάλει είναι μέχρι τέσσερις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης ,μέχρι έναν στην Π.Ε. Κιλκίς και μέχρι δύο στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας , δηλαδή σε Σέρρες ,Πέλλα ,Ημαθία ,Πιερία και Χαλκιδική.
Τέλος , σχετικά με το θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων , απευθύνω και από το δικό σας ιστολόγιο έκκληση στους φίλους του Κινήματος να προσέλθουν μαζικά στις κατά τόπους οργανώσεις μας και να δηλώσουν ότι θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι , ώστε να διαφυλάξουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη

Ερώτηση 8  [και τελευταία]
Οι προπαγανδόροι του καθεστώτος κατηγορούν τους χρυσαυγίτες εν γένει, ότι τάχα μου είναι φαλλοκράτες, ότι θεωρούν τις γυναίκες κατάλληλες μόνο για την κουζίνα και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά.
Στο δικό σας το ψηφοδέλτιο τι ρόλο δίνετε στη γυναίκα;
Μιλήστε μου για το πώς αντιμετωπίζει η «Ελληνική Αυγή», τη γυναίκα, γενικότερα…

Μία από τις πιο συνηθισμένες συκοφαντίες που χρησιμοποιούν οι εχθροί μας είναι ότι οι Εθνικιστές δήθεν υποτιμούν τη γυναίκα ,το ρόλο και την θέση της στην κοινωνία και στην οικογένεια. Δεν υπάρχει όμως μεγαλύτερο ψέμα από αυτό!
Οποιοσδήποτε έχει έστω και την ελάχιστη σχέση με την Χρυσή Αυγή και το  Εθνικιστικό Κίνημα γνωρίζει ότι η άθλια αυτή συκοφαντία αποτελεί απλά και μόνο ένα μέρος του οχετού και της προπαγάνδας που εκτοξεύει το σύστημα εναντίον μας. Η γυναίκα όχι μόνο δεν υποτιμάται και δεν υποβιβάζεται από την Χρυσή Αυγή και από την Εθνικιστική ιδεολογία , αλλά αντίθετα ,εξυψώνεται και τυγχάνει πλήρους σεβασμού και αποδοχής.  
Ισότιμα αγωνίζονται και συμπορεύονται ο Εθνικιστής και η Εθνικίστρια, στον κοινό Αγώνα και Σκοπό που είναι η προστασία της Πατρίδας ,του Έθνους, της Οικογένειας και της Φυλής μας

   
Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να μου παραχωρήσετε αυτή τη συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.
Ελπίζω να αφυπνιστούν επιτέλους οι Έλληνες και να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, ώστε να φτιάξουμε μια αληθινά ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα.
Σας εύχομαι τη Νίκη…


Σας ευχαριστώ και εγώ και θα ήθελα κλείνοντας,  να παραθέσω προς προβληματισμό όλων μας, κάποιες ξεχωριστές κουβέντες του μεγάλου Έλληνα Εθνικιστή,  και ιδεολογικού μας προγόνου, του Ίωνα Δραγούμη:  "Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας και στα μυαλά σας τα σκοτισμένα, ένας δρόμος  ζωής και πολέμου. Αν θέλετε πάρετέ τον. Ειδεμή ,σαπίστε εκεί που είσθε."

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...