Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ.


ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  

Ο  ΘΡΙΑΜΒΟΣ  ΤΗΣ  ΑΝΙΚΑΝΗΣ  ΚΑΙ  ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Μοναδικό φαινόμενο σε όλο τον πλανήτη. Δεν ξέρω αν υπάρχει πολιτική, κοινωνιολογική ή ψυχιατρική εξήγηση γι αυτό το περίεργο φαινόμενο. Τι  είναι  αυτό  που  πάσχει  στην  νοημοσύνη  των  νεοελλήνων;  Χθες  οι  νεοέλληνες  ξαναψήφισαν  για  κυβερνήτες  τα  ανίκανα,  πλούσια  και  διεφθαρμένα  παιδιά  των  γνωστών  οικογενειών,  που  χρεοκόπησαν  την  χώρα  μας.
Από την άλλη μεριά οι προδότες δεν πήραν τις σφαλιάρες που έπρεπε. Ακόμη βαστούν γερά και ελπίζουν για επιστροφή.
Οι πρόγονοί μας, αν βρίσκονταν σήμερα εδώ, θα ήταν υπερήφανοι για τις σοφές επιλογές μας;
Οι νεογραικοί ψηφίζουν πάντοτε τους πολιτικούς που τους αξίζουν.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ...

 
Ο  λαός  των  ποιητών  κατάντησε  λαός  των  θεατών.

 Ολοκληρωτική  αδυναμία  και  ανικανότητα  του  νεογραικού  να  διαχειριστεί  την  ανεπανάληπτη  και  μοναδική  πνευματική  κληρονομιά  των  προγόνων  του,  σκοτώνει  καθημερινά  την  Ελλάδα  και  τον  εαυτό  του.
Βυθισμένος  ο  νεοέλληνας  στην  διαφθορά,    στον  επαρχιωτισμό  και  στην  παραζάλη του,  κάθεται  απαθής,  αναίσθητος  και  άπραγος,   παρακολουθώντας  τις  εξελίξεις  να  διαβαίνουν  από  μπροστά  του,  χωρίς  ο  ίδιος  να  συμμετέχει  σε  καμιά  δραστηριότητα,    μέχρι  να  επέλθει  ο  τελικός  αφανισμός  του  από  την  γη.

Αρχαιολόγος  Στήβεν Γ. Μίλλερ :  «Είναι εξαιρετικά ειρωνικό ότι η Αρχαία Ελλάδα εμπνέει περισσότερο τους μη Έλληνες απ' ό,τι τους Έλληνες.  Και μάλιστα, απ' ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα περισσότεροι μη Έλληνες θα μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά απ' ό,τι σύγχρονοι Έλληνες. Ζω και γηράσκω με τη γυναίκα μου Έφη, σε ένα μικρό Ελληνικό αγροτικό χωριό».

Καθηγητής  της  Φιλοσοφικής  Σχολής  του  Πανεπιστημίου Αθηνών   Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης:  «Πουθενά δεν γίνεται τέτοια απαξίωση της εθνικής μας ζωής, όσο μέσα στα  ελληνικά  πανεπιστήμια».

Διάβασε  και  το  άρθρο:ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

 1. ΜΟΣΑΝΤ: ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.
  Ισραήλ: Βραβείο Κατασκοπείας στη Μοσάντ για κλοπή πυρηνικών αρχείων
  Εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση της απονομής βραβείου στις μυστικές υπηρεσίες.
  Το Βραβείο Άμυνας του Ισραήλ για το 2019, θα απονεμηθεί στους υπαλλήλους της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών Μοσάντ, που κατάφεραν να φθάσουν στις αποθήκες του Ιράν που φυλάσσονταν τα πυρηνικά αρχεία και να βγάλουν το υλικό έξω από τη χώρα, δήλωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι την Κυριακή.
  Στην επικίνδυνη επιχείρηση στο Ιράν το περασμένο έτος, οι πράκτορες της Μοσάντ έκλεψαν ιρανικά πυρηνικά αρχεία από την πρωτεύουσα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, Τεχεράνη, και έφεραν χιλιάδες έγγραφα στο Ισραήλ, όπως αναφέρεται στο echedoros-a.gr.
  Το περιεχόμενο των εγγράφων δείχνει με σαφήνεια ότι το Ιράν είχε στο παρελθόν εργασθεί για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.
  Η απόφαση για την απονομή του Βραβείου έγινε από Επιτροπή με επικεφαλής των πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος ήταν επίσης υπουργός Άμυνας και ο οποίος δημοσίευσε τα ευρήματα της επιδρομής σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα τον Απρίλιο του 2018.
  Το Βραβείο Άμυνας του Ισραήλ απονέμεται κάθε χρόνο από τον πρόεδρο σε άτομα ή ομάδες ή έργα που έχουν βρεθεί και βελτιώνουν σημαντικά την ασφάλεια του κράτους είτε με αναγνώριση ως επίτευγμα ζωής είτε ως μοναδική συμβολή στην Άμυνα.
  Η απόκτηση των εγγράφων και των φακέλων που κατασχέθηκαν, τα οποία απέδειξαν ότι το Ιράν εργαζόταν για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, πιστεύεται ότι έπαιξαν ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του Ντόναλντ Τράμπ, πέρυσι, να αποσυρθεί από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν.
  Το Βραβείο Άμυνας απονέμεται κάθε χρόνο από το 1958, αλλά λόγω των συμφερόντων εθνικής ασφάλειας, οι νικητές ορισμένες φορές περιβάλλονται από μυστικότητα.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙ.
  Επιχειρούν ισλαμοποίηση της τοπικής Χριστιανικής κοινότητας στην καρδιά της Χιμάρας.
  Με μια ενθουσιώδη ανακοίνωση, μέλος της Ένωσης Μουσουλμάνων μούφτηδων της Αλβανίας ανακοίνωσε πως αγόρασαν οικόπεδο σε κεντρικό σημείο του χωριού Μπόρσι της Χιμάρας με σκοπό την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Την ανακοίνωση έκανε ο μούφτης Genc Pellumbi ο οποίος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Imam Mohammad bin Saudi που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.
  Πρόκειται για μια επένδυση που αποκλειστικό σκοπό έχει την ισλαμοποίηση της τοπικής χριστιανικής κοινότητας στην καρδιά της Χιμάρας. Στο χωριό Μπόρσι, ο αριθμός των μουσουλμάνων είναι πάρα πολύ μικρός και εξαιτίας αυτού δεν υπάρχει οργανωμένη μουσουλμανική κοινότητα και ούτε λόγος για Ιμάμη. Επίσης, όπως ενημερώνει ο Pellumbi, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την αγορά του οικοπέδου, δεν προέρχονται από κατοίκους της περιοχής αλλά από δωρεές σε άλλα τζαμιά στην Αλβανία και το Κόσοβο.
  Κάτι που προκαλεί ερωτήματα είναι πως παρόλο που υπάρχει παλιό τζαμί στο κάστρο του Σοποτού, αντί να το ανακαινίσουν για να επαναλειτουργήσει αγοράστηκε οικόπεδο για ανέγερση νέου. Το συγκεκριμένο τζαμί χτίστηκε επί τουρκοκρατίας και έχει σχεδόν καταρρεύσει αφού δεν έχει λειτουργήσει εδώ και αιώνες, αυτό διότι οι ντόπιοι είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία χριστιανοί ορθόδοξοι.
  Για όσους αναρωτιούνται για την στάση του δημαρχείου Χιμάρας στο συγκεκριμένο ζήτημα, μια ματιά στην λίστα με τους εκλεκτούς του δημάρχου Γκόρου για το δημοτικό συμβούλιο θα λύσει τις απορίες. Η λίστα που κατέθεσε ο δήμαρχος στην εκλογική επιτροπή για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές περιλαμβάνει 19 άτομα ως υποψηφίους για δημοτικοί σύμβουλοι, οι 10 εξ αυτών είναι μουσουλμάνοι αλβανόφωνοι. Στην πλειοψηφία τους είναι έποικοι που προέρχονται από αλβανόφωνα μουσουλμανικά χωριά που βρίσκονται στην ανατολική περιοχή των Ακροκεραυνίων και με την τελευταία διοικητική διαίρεση ενώθηκαν με την Χιμάρα.
  Όλοι οι Χιμαραίοι οφείλουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να δώσουν ηχηρό μήνυμα προς όλους αυτούς που θέλουν παραχαράξουν την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας και την περιουσία μας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...